Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καλημέρα!!! Τον βρήκα σήμερα αλλά τελικά λείπει τελικά δεν είναι το δόντι μου είπε που είχα φτιάξει είναι άλλο. Σήμερα μου πέρασε και ο πόνος μόνο τα κρύα με πειράζουν, μπορώ να φύγω μου είπε, οπότε θα δείξει....

Και γω Ιασώ λέω τελικά, για την συμμετοχή 10% μου το είπε στις πληροφορίες που ρώτησα στην είσοδο που μου έδωσε και τις τιμές, μπορεί ο ΕΟΠΥΥ να το καλύπτει δεν ξέρω να σου πω. Ναι αν πας πρώτη περιμένω εντυπώσεις!!! Αν και διάβασα ότι έχουν κάνει περικοπές στο προσωπικό...

Είχα κάνει και γω απονευρωση στον τέταρτο, τώρα τελικά είναι μάλλον καινούριο δόντι... Τώρα με πιάσαμε όλα.. Διάβασα ότι τώρα στο τέλος μπορεί να κουραζομαστε αρκετά όπως στο πρώτο τρίμηνο, φυσιολογικά όσα νιώθεις και με την ζέστη μαζί και το ξεβολεμα το βράδυ και η αϋπνία, ε δεν είναι λίγα. Για τις καουρες φρόντισε να μην μένεις νυστικη εμένα μόνο τότε με πιάνει.

Και με την κούραση μάλλον σήμερα ένιωσα συσπασεις. Σαν σφαχτης ξαφνικος δεξιά, αν είναι αυτό αλλιώς κάνα τραβηγμα. Και έχω να ετοιμάσω και τα πράγματα για το ταξίδι... Τώρα έχω κάτσει να περασει το πονακι και μετά ξανά τρέξιμο!!! Αντε να φύγω επιτέλους!!! Α και από το πρηξιμο στα πόδια χάθηκε ο αστράγαλος μια κούκλα είμαι :P :p. Εσείς μανούλες όλα καλά;

Καλα εγώ τους ψάχνω μηνες τους αστραγάλους μου χαχαχα!

Τωρα λογικα θα διακοπαρεις,αντε καλα να περνας!

Μπορει η συμμετοχη να μην ισχυει με ΕΟΠΠΥ,παντως ειναι καλη προσφορα αχρειαστη να ειναι.

Καλησπέρα κορίτσια! Audette, κασσιόπη και mommy to be έχετε δίκιο! Δεν ξαναδιάβασα κάτι για το αμνιακό, μου πέρασε.. Ήταν απλώς της στιγμής με το που γύρισα από το γιατρό..

Πώς είστε γενικά; Μάλλον το πάει για βροχή εδώ αλλά έχει κουφόβραση..

Εμείς τρέχουμε για κάτι ψώνια και πάνω που ήθελα να αλλάξουμε πλυντήριο τσουυυπ χάλασε χθες! Μια χαρά μου έκατσε! :lol::lol:

Γενικά έχω γίνει δυσκίνητη και για να αλλάξω πλευρό κάνω μία ώρα! χαχαχα

Καμιά φορά γελάω με τον εαυτό μου και άλλες πάλι κλαίω από τα νεύρα μου!

Σήμερα πάλι έκλαιγα γιατί πήγα να αλλάξω μία νυχτικιά που μου πήρε δώρο η μαμά μου και δεν έβρισκα τίποτα, λέω είμαι σα γιαγιά με αυτές τις νυχτικιές και δώστου κλάμα..... :roll::roll:

Φραουλίτσα, περαστικά κοπέλα μου! Αμάν πάλι τα ίδια και ο πονόδοντος δεν παλεύεται... Σου είπε τουλάχιστον κανένα γιατροσόφι να ανακουφίζεσαι;;

Mariposita, τα πρωινά στο 'Ελενα είναι όντως απελπιστικά, ευτυχ ώς εμένα με έβλεπε στα απογευματινά που πληρώνεις βέβαια επίσκεψη... Αλλά τώρα που θα με βλέπει κάθε 2 βδομάδες με ρωτάει αν θέλω να πάω πρωί. Πήγα τις προάλλες και όπως τα λες..ένας πανικός! Με τον γιατρό πώς τα πάτε; Είσαι ευχαριστημένη; Αυτό που σου είπε δεν το κατάλαβα, ότι έχεις περιθώριο κι άλλο για να γεννήσεις;

Τo didaki που χάθηκε; Ελπίζω να είναι καλά και να πέρασαν οι συσπάσεις...

Και τη Λευκή έχουμε καιρό να ακούσουμε..

Ανδομεδα μου μπραβο που χαλαρωσες.

Τα παιξε το πλυντηριο σου ε?Κι εγω το εχω ταραξει στα πλυσιματα και καπως το ακουω στο στυψιμο και ευχομαι μην παθει τπτ γιατι το εχω μονο δυο χρονια.;)

Καλα κι εγω ειμαι τρελα κυκλοθυμικη τελευταια και λεω τι θα γινει οταν γεννησω που οι ορμονες θα κανουν παρτυ???Ψυχραιμιαααα αλλιως θα τους τρελανουμε ολους!!!:D

Κορίτσια ξεκολλησα!δε μπορούσα να θυμηθώ ότι πήρα την βεβαίωση κ την έστειλα στην εταιρεία.την περιμένω συμπληρωμενη.το αλτσχαιμερ καραδοκει όπως καταλαβαίνετε!!!

Πως είστε εσείς?εγώ χθες ένιωσα πρώτη φορά συσπάσεις με πόνο.το περίεργο ήταν ότι δεν είχαν μικρή διάρκεια.δηλ ήμασταν βόλτα κ η κοιλιά μου ήταν σκληρή κ ένιωθα πόνο για πολύ ώρα συνεχόμενα.δε επανερχοταν καθόλου!μετά από λίγο πάλι τα ίδια.γυρίσαμε φυσικά κ σταμάτησε αυτό.

Λίτσα τώρα που το θυμηθηκα, έχω και εγώ Δυσκοιλιοτητα.ανέκαθεν είχα βέβαια.ο γιατρός μου είπε μπορούμε να παίρνουμε σιροπι ντουφαλακ στις περιπτώσεις που έχει παραγινει το κακό.ξέρω από φίλες και για το γάλα μαγνησίας.σιροπι είναι κι αυτό.

Σαγια μου δεν ηξερα να σου απαντησω στην ερωτηση σου αλλα ευτυχως βρηκες ακρη.

Εχω να δηλωσω οτι τα ρουχα του μπεμπη πλυθηκαν,παρηγγειλα κρεμα συγκαματος Wedela και αφρολουτρο mustella και απο αυριο φτιαχνω βαλιτσα!!!

Τερμα τα ψεματα,αυριο μπαινω κι εγω στον μηνα μου κοριτσιαααα!!!!

Ξεκινα κι εσυ μιας κι εχεις και τα πονακια σου και συνεχιζουμε τα μπανια μετα,οσα προλαβουμε δηλαδη!!!:tongue:

Πώς είστε κορίτσια; Κάνετε μπανάκια; Ξέρετε αν μπορούμε να κάνουμε εάν έχουμε μπει στο μήνα μας; Θα ρωτούσα το γιατρό αλλά λείπει τώρα διακοπές..

Τέλοσπαντων, το φάγαμε το καλοκαίρι.. Με έχει πιάσει και μια πείνα, θέλω να τρώω όλη την ώρα αλλά ευτυχώς δε μπορώ γιατί έχει μικρύνει το στομάχι! :tongue:

Καλε ναι,κανε τα μπανακια σου,εγω το ΣΚ αν μπορεσω θα ξαναπαω Λουτρακι.Δεν ερχεστε κι εσεις???:idea::P

Η ορεξη για πολυ φαγητο μου εχει κοπει,αλλα μεσα σε μια βδομαδα πηρα ενα κιλο:shock:κουφο?

Ασχετο,οντως η didi εχει καιρο να γραψει,ελπιζω να ειναι ολα καλα.;)

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα :-) με ποναει ψηλα στο στομαχι,στην πλατη δεν εχω καθολου πονο,ρωτησα το γιατρο μου κ μου ειπε πιεζει η μητρα κ να προσεχω κ τη διατροφη γιατι εγω ειχα θεμα παντα με το στομαχι,μιας κ ειπες για τη χολη..νιωθω πολλες φορες πονο δεξια ψηλα στην κοιλια,δεν ξερω αν ειναι εντερο η χολη,το ειχα κ πριν την εγκυμοσυνη,εχεις εμπειρια απο

Η χολή χτυπάει κ στην πλάτη.εκει που είναι το στομάχι πονάω εγώ περίπου.βρηκα πρόβλημα ένα μήνα αφού γέννησα.θα πρέπει να κάνω αφαίρεση κάποια στιγμή.μπορεις να ελέγξει τις,τρανσαμινασες στο αίμα η να κανεις υπέροχο ανω κοιλιας.υπαεχει κ ίκτερος κυησης!

Καλησπερα :-) με ποναει ψηλα στο στομαχι,στην πλατη δεν εχω καθολου πονο,ρωτησα το γιατρο μου κ μου ειπε πιεζει η μητρα κ να προσεχω κ τη διατροφη γιατι εγω ειχα θεμα παντα με το στομαχι,μιας κ ειπες για τη χολη..νιωθω πολλες φορες πονο δεξια ψηλα στην κοιλια,δεν ξερω αν ειναι εντερο η χολη,το ειχα κ πριν την εγκυμοσυνη,εχεις εμπειρια απο

Η χολή χτυπάει κ στην πλάτη.εκει που είναι το στομάχι πονάω εγώ περίπου.βρηκα πρόβλημα ένα μήνα αφού γέννησα.θα πρέπει να κάνω αφαίρεση κάποια στιγμή.μπορεις να ελέγξει τις,τρανσαμινασες στο αίμα η να κανεις υπέροχο ανω κοιλιας.υπαεχει κ ίκτερος κυησης!

Εκανα προσφατα τρανσαμινασεις,το δειχνει;εμενα που κ που με ποναει ψηλα δεξια διπλα στο στομαχι,αλλα οχι στην πλατη,μαλλον ειναι το στομαχι η το εντερο υοψιαζομαι,επειδη εχω κ πολλες καουρες εντωμεταξυ,παντως ευχαριστω που με κατατοπιζεις γτ ειμαι κ φοβιτσιαρα,

Γεια σας κοριτσακια!!!Σαγια σε καταλαβαινω με τα μνμ..εγω πλεον κανω αποτοξινωση στην κορη μου γιατι οποτε με βλεπει στο λαπτοπ δε με αφηνει καν!ωραια περνατε με τα μπανακια σας μπραβο!κι εγω νομιζω δε θα παρω ολο το μηνα μου αν παει οπως κι η κορη μου δλδ.

Αυντεττ ναι υπαρχει κι αλλο αφρολουτρο τολ βελβετ που ειναι απο νεογεννητο χωρις απλικατερ και πιο μωβ χρωματισμοι στο μπουκαλι πανω!!

κοριτσια που γενναμε στο ιασω αν γεννησουμε ιδιες μερες να το δηλωσουμε να επισκεφτουμε η μια την αλλη!μπορει ναμαστε και στο ιδιο δωματιο ποιος ξερει;;

Παντως κοριτσια πολυ ατονια κι εγω κουραση ζεστη σαν φαλαινα νιωθω δεν μπορω να κουνηθω κι εγω ποναει ο απαυτος μου,η μεση μου..κι απο συσπασεις πολλες!

BeZCp3.png

Ήρθες στη ζωή μου σαν δώρο απ'το Θεό,πόσο σ'αγαπάω κι εγώ απορώ..

Κορούλα μου σε λατρεύω..!!!!!

06/07/2013

Καλημερα κοριτσια,τι κανετε;εγω με καινουργιο πονο οπως παντα,απο χθες ποναω ψηλα δεξια διπλα στο στομαχι,να ειναι η χολη;αλλα στην πλατη δε με ποναει,οχι εντονος πονοσ κ συνεχομενος,ερχεται κ φευγει,κ μερικες φορες νιωθω κινηση του μωρου εκει,με παταει εκει η να ανησυχησω;ο γιατρος μου θα με δει δευτερα τελικα γτ δεν γυρισε απο χαλκιδικη κ ειμαι μεσα στο αγχος,φοβαμαι λιγο,τι να ειναι τωρα αυτυο παλι;

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια μου!! Τι κάνετε??εγώ μια χαρούλα!

Λίτσα μου μην ανησυχείς.αφού νιώθεις και το μωρό κάπου εκεί προφανώς θα κουνιέται η θα έχει βολευτεί κάπου που σε πονάει.δες πως θα συνεχίσει και αναλόγως πράττεις.μπορεί να περάσει κιόλας και τζάμπα να σκας.και μένα ο γιατρός ήταν να με δει στις 2 εβδομάδες και έγιναν 3 ίσως και παραπάνω.γιατρός και εγκυμονούσα χαλαροιιιιι!!! Τι να κάνουμε άνθρωποι είναι κι αυτοί.του είπα αν γεννήσω ως τότε?ε γεννα μου λέει.τι αγχώνεσαι σε 40' θα είμαι εκεί.ας μη το μελέτησε λέω εγώ!!

Φραουλιτσα πως είσαι?ελπίζω να περνάς ωραία!

Οι υπόλοιπες?ηdidi χάθηκε όντως.μακάρι να κάνει διακοπουλες η κοπέλα!

Aνδρομεδα μου κανονικά κάνε μπανακια.στον 9ο όλα επιτρέπονται αλλά πως να τα κάνουμε!!!όπως λέει κ η ΖαχΙρ σα φαλαινιτσα έχω αρχίσει κ νιωθω!χαχα!

Mommy μου κάτι δηλώσεις εκανες χθες!σε τι φάση είσαι?εγώ ψώνισα επιτέλους για την κλινική.τα άπλωσα και το βράδυ σίδερο και βαλίτσα.τα είχα όλα βέβαια αλλά ήθελα κ τπτ καινούργιο.να μη βγω και ίδιες φωτογραφίες βρε παιδί μου!!πήρα και παντελόνι πυτζάμα αυτή τη φορά.

Αύριο βάφω μαλλί,ένα πεντικιούρ θέλω και είμαι έτοιμη να τον υποδεχτω!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Καλημέρα κορίτσια μου.Τι κάνετε?Σας διαβάζω,αλλά δε γράφω αυτές τις μέρες.

Λοιπόν εμείς πήγαμε χθες στο γιατρό 3100 είναι η μικρή μας,δεν έχω συσπάσεις,αλλά έχω διαστολή 2.Ο γιατρός με είπε αν δε γεννήσω μέχρι την άλλη βδομάδα,την αλλη Παρασκευή πρώτα ο Θεός μπαίνω με πρόκληση τοκετού κορίτσια γιατί ΠΗΤ ημερολογιακά έχω 20-08,που σημαίνει επιτέλους γεννάωωωωω και είμαι πολύ χαρούμενη :D:D:D:D:D

Επιτέλους θα την πάρω στην αγκαλιά μου.Φιλάκια σε όλες και να μαστε όλες καλά

7H5Lp3.png

Καλημερα κοριτσάκια!!! Ευχαριστώ για τα περαστικά, πιάσανε τόπο αφού δεν με πονά σχεδόν καθόλου το δόντι!!!:D Και γω νιώθω συνέχεια κούραση και λυπάμε τον άντρα μου, αλλά τί να κάνουμε; Ολόκληρο παιδί κουβαλάμε, ας πουνε και κάτι...:twisted: Τις πρώτες μέρες τρέχαμε πολύ και του το πα, δεν κάνει πια να κουράζομαι τόσο γιατί στο τέλος θα γεννήσω νωρίτερα. Με τόσο τρέξιμο νομίζω δεν θα τον πάρω όλο τον μήνα, λέω τώρα εγώ και χαίρομαι .... Ξεκουραστηκα πάντως και κάνω και τα μπανάκια μου.

Η κοιλιά πάντως με βαραίνει πια πάρα πολυ και όταν αλλάζω πλευρό όταν κοιμάμαι με πονάει απο το βάρος!!!! Όσες μπορείτε να κάνετε μπανάκι κάντε θα χαλαρώσει το σώμα σας!!!

mommy to be απο δω και πέρα θα παίρνει 200γραμ. Την εβδομάδα βάλε και το πρήξιμο ανεβαίνει η ζυγαριά!!!! Απο όρεξη μια χαρά είμαι αν και η αλήθεια είναι οτι φουσκώνω εύκολα πια.... Τους αστραγάλους τους αποχαιρέτησα και γω πια, δεν ξεπρήζονται τα πόδια μου, θα ξανασυστηθούμε όταν γεννήσω πάλι:mrgreen::mrgreen:

Sagia πανετοιμη και κούκλα για τον γιόκα σου!!! Μπράβο καλά έκανες, να νιώσουμε και μεις λίγο γυναίκες, αν και με αυτο το φούσκωμα εγώ το έχω ξεχάσει. Το μαλλί το έβαψα και γω, 4 μήνες είχα να τα κάνω...

Κοριτσάκια φιλιά πολλά καλημέρα και υπομονη!!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Λοιπόν εμείς πήγαμε χθες στο γιατρό 3100 είναι η μικρή μας,δεν έχω συσπάσεις,αλλά έχω διαστολή 2.Ο γιατρός με είπε αν δε γεννήσω μέχρι την άλλη βδομάδα,την αλλη Παρασκευή πρώτα ο Θεός μπαίνω με πρόκληση τοκετού κορίτσια γιατί ΠΗΤ ημερολογιακά έχω 20-08,που σημαίνει επιτέλους γεννάωωωωω και είμαι πολύ χαρούμενη :D:D:D:D:D

Πωπω! Έφτασε κιόλας ο καιρός! Α έχεις ΠΗΤ στις 20 και θα σου αφήσει μετά κάποιες μέρες περιθώριο και μετά πρόκληση ε; Καλά κατάλαβα; Γιατί θυμόμουν 30 του μήνα και λέω γιατί πήγε τόσο νωρίς; Όπως και να 'χει έφτασε ο καιρός να πάρεις αγκαλιά την μπεμπούλα και να γίνεις η πρώτη μανούλα Αυγουστοσεπτεμβρίου! Με το καλό!!! :D:D

OkoIp3.png

Καλημερα κοριτσάκια!!! Ευχαριστώ για τα περαστικά, πιάσανε τόπο αφού δεν με πονά σχεδόν καθόλου το δόντι!!!:D Και γω νιώθω συνέχεια κούραση και λυπάμε τον άντρα μου, αλλά τί να κάνουμε; Ολόκληρο παιδί κουβαλάμε, ας πουνε και κάτι...:twisted: Τις πρώτες μέρες τρέχαμε πολύ και του το πα, δεν κάνει πια να κουράζομαι τόσο γιατί στο τέλος θα γεννήσω νωρίτερα. Με τόσο τρέξιμο νομίζω δεν θα τον πάρω όλο τον μήνα, λέω τώρα εγώ και χαίρομαι .... Ξεκουραστηκα πάντως και κάνω και τα μπανάκια μου.

Η κοιλιά πάντως με βαραίνει πια πάρα πολυ και όταν αλλάζω πλευρό όταν κοιμάμαι με πονάει απο το βάρος!!!! Όσες μπορείτε να κάνετε μπανάκι κάντε θα χαλαρώσει το σώμα σας!!!

mommy to be απο δω και πέρα θα παίρνει 200γραμ. Την εβδομάδα βάλε και το πρήξιμο ανεβαίνει η ζυγαριά!!!! Απο όρεξη μια χαρά είμαι αν και η αλήθεια είναι οτι φουσκώνω εύκολα πια.... Τους αστραγάλους τους αποχαιρέτησα και γω πια, δεν ξεπρήζονται τα πόδια μου, θα ξανασυστηθούμε όταν γεννήσω πάλι:mrgreen::mrgreen:

Sagia πανετοιμη και κούκλα για τον γιόκα σου!!! Μπράβο καλά έκανες, να νιώσουμε και μεις λίγο γυναίκες, αν και με αυτο το φούσκωμα εγώ το έχω ξεχάσει. Το μαλλί το έβαψα και γω, 4 μήνες είχα να τα κάνω...

Άντε ευτυχώς πέρασε και το δοντάκι γιατί είναι μεγάλη ταλαιπωρία!! Κι εγώ αυτό του λέω, με τόσο τρέξιμο θα γεννήσω νωρίτερα... Και επειδή δεν μετακομίσαμε τελικά κάνουμε κάτι ψιλοαλλαγές στο σπίτι για να μην γκρινιάζω.... :tongue: Θα επανδρώσω και την αδερφή μου να με βοηθήσει, δε γίνεται αλλιώς! Χαλάρωσε κι εσύ όσο μπορείς, έχεις λίγο καιρό ακόμα...όσο κάτσουν μέσα καλό είναι!!

Καλά μπανάκια!!!

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

Λίτσα μου μην ανησυχείς.αφού νιώθεις και το μωρό κάπου εκεί προφανώς θα κουνιέται η θα έχει βολευτεί κάπου που σε πονάει.δες πως θα συνεχίσει και αναλόγως πράττεις.μπορεί να περάσει κιόλας και τζάμπα να σκας.και μένα ο γιατρός ήταν να με δει στις 2 εβδομάδες και έγιναν 3 ίσως και παραπάνω.γιατρός και εγκυμονούσα χαλαροιιιιι!!! Τι να κάνουμε άνθρωποι είναι κι αυτοί.του είπα αν γεννήσω ως τότε?ε γεννα μου λέει.τι αγχώνεσαι σε 40' θα είμαι εκεί.ας μη το μελέτησε λέω εγώ!!

Aνδρομεδα μου κανονικά κάνε μπανακια.στον 9ο όλα επιτρέπονται αλλά πως να τα κάνουμε!!!όπως λέει κ η ΖαχΙρ σα φαλαινιτσα έχω αρχίσει κ νιωθω!χαχα!

Mommy μου κάτι δηλώσεις εκανες χθες!σε τι φάση είσαι?εγώ ψώνισα επιτέλους για την κλινική.τα άπλωσα και το βράδυ σίδερο και βαλίτσα.τα είχα όλα βέβαια αλλά ήθελα κ τπτ καινούργιο.να μη βγω και ίδιες φωτογραφίες βρε παιδί μου!!πήρα και παντελόνι πυτζάμα αυτή τη φορά.

Βασικά σκεφτόμουν κι αν σπάσουν τα νερά ενώ είμαι στη θάλασσα και δεν το καταλάβω;;; :lol::lol:

Όσο για το φαλαινίτσα.....τι να πω....ευτυχώς πάμε πρωί και δεν έχει κόσμο!! :mrgreen:

Μεγειά το μαλλί!!! Λες να το φτιάξω κι εγώ;; Άμα προλάβω μπορεί να το κάνω!

OkoIp3.png

Καλα εγώ τους ψάχνω μηνες τους αστραγάλους μου χαχαχα!

Τωρα λογικα θα διακοπαρεις,αντε καλα να περνας!

Μπορει η συμμετοχη να μην ισχυει με ΕΟΠΠΥ,παντως ειναι καλη προσφορα αχρειαστη να ειναι.

Ανδομεδα μου μπραβο που χαλαρωσες.

Τα παιξε το πλυντηριο σου ε?Κι εγω το εχω ταραξει στα πλυσιματα και καπως το ακουω στο στυψιμο και ευχομαι μην παθει τπτ γιατι το εχω μονο δυο χρονια.;)

Καλα κι εγω ειμαι τρελα κυκλοθυμικη τελευταια και λεω τι θα γινει οταν γεννησω που οι ορμονες θα κανουν παρτυ???Ψυχραιμιαααα αλλιως θα τους τρελανουμε ολους!!!:D

Σαγια μου δεν ηξερα να σου απαντησω στην ερωτηση σου αλλα ευτυχως βρηκες ακρη.

Εχω να δηλωσω οτι τα ρουχα του μπεμπη πλυθηκαν,παρηγγειλα κρεμα συγκαματος Wedela και αφρολουτρο mustella και απο αυριο φτιαχνω βαλιτσα!!!

Τερμα τα ψεματα,αυριο μπαινω κι εγω στον μηνα μου κοριτσιαααα!!!!

Ξεκινα κι εσυ μιας κι εχεις και τα πονακια σου και συνεχιζουμε τα μπανια μετα,οσα προλαβουμε δηλαδη!!!:tongue:

Καλε ναι,κανε τα μπανακια σου,εγω το ΣΚ αν μπορεσω θα ξαναπαω Λουτρακι.Δεν ερχεστε κι εσεις???:idea::P

Η ορεξη για πολυ φαγητο μου εχει κοπει,αλλα μεσα σε μια βδομαδα πηρα ενα κιλο:shock:κουφο?

Ασχετο,οντως η didi εχει καιρο να γραψει,ελπιζω να ειναι ολα καλα.;)

Μήπως το φορτώνεις πολύ το πλυντήριο γι' αυτό ζορίζεται στο στύψιμο;; Γιατί εγώ αυτό κάνω..... Αλλά το καινούριο θα το προσέξω!

Λουτράκι ε;;; μμμ ... που πάτε στο Λουτράκι; Εμένα μ' αρέσει πολύ στο Ηραίο αλλά άντε να κατέβεις μέχρι εκεί κάτω και το κυριότερο....μετά να ανέβεις!!! :roll::roll:

OkoIp3.png

Κοριτσιάααα γιατί ψιλοδιαλύθηκε το καφέ μας τώρα στο τέλος;;; Μου φαίνεται είμαστε όλες σε νιρβάνα, λίγο από τη ζέστη λίγο από το βάρος....

Εγώ περνάω ώρες κοιτάζοντας το ταβάνι..πλήρης αφασία!!!

Περιμένω και το πλυντήριο για να πλύνω κάτι ρουχαλάκια που μου δώσανε και μετά θα βάλω κάποιον να μου τα σιδερώσει!

Το κάλυμμα από το κάθισμα αυτοκινήτου το πλύνατε;; Γιατί είδα πως βγαίνει και λέω να το πλύνω ή να το κάνω ένα στεγνό καθάρισμα;; Τι λέτε;

Τετάρτη έχω πάλι ραντεβού με το γιατρό, υπέρηχο και nst! Δεν ξέρω αν θα με εξετάσει κιόλας από κάτω...Αλήθεια, πότε θα φάμε χέρι;; Προς το τέλος ή με το που μπούμε στο μήνα μας;;

OkoIp3.png

Καλησπέρα.οντετ 1/9 χρονίζει.έχει μεγαλώσει πολύ κ είναι σε φάση που προσπαθεί να περπατήσει.πολυ κυνηγητό!θα τα ζήσετε του χρόνου κ σεις με το καλό.παντως στη θάλασσα ήταν μια απόλαυση!

Αχου μωρε ψυχούλα μου! Να τη χαιρεσαι κοριτσακι μου!

Μπραβο κοριτσακι μου!Κι εγω μια απο τα ιδια ειμαι και γι'αυτο φανταζομαι οτι θα παρω αρκετες μερες απο τον μηνα μου...δεν εχω καλοετοιμαστει κιολας και το λεω για να μην αγχωνομαι!

Audette μου δεν την ηξερα αυτη την εταιρεια.Ειναι ελληνικη διαβασα και θα την εχω υποψη για λιγο πιο μετα.Λεω να αρχισω με mustella τελικα.

Σελτεδακι θα βαζω πανω στην αλλαξιερα κινοταν λερωνεται θα το αλλαζω.Φανταζομαι καθε 2-3 μερες:confused:

Ζαχιρ μου φαινεται εισαι κοντα στο να τον δεις τον μπεμπη σου...;)Ωραια μια χαρα και τα κιλακια του.Βαψε και το μαλλι να εισαι ετοιμη!

Φραουλιτσα μου καταλαβαινω,καλα να περασετε και οταν με το καλο επιστρεψεις τα λεμε:D

Πες μας εντυπωσεις απο Ιασω?Σου ειπαν χρεωσεις αναλυτικα?Εμενα μου τις εστειλα στο μειλ αλλα και παλι υπαρχουν κρυφα σημεια που δε λενε...

Κι εμειςβειχαμε κοσμο και κουραστηκα αρκετα.Τελικα δεν ειμαστε για τετοια τωρα στο τελος...την επομενη μερα με πεθανε η μεση και τα ποδια.

Ανδρομεδα μου ολα καλα μην ανησυχεις.Απο εδω και περα θα μειωνεται το αμνιακι υγρο εχω διαβασει και θα περιοριζονται οι κινησεις απο το μικρουλι.Αφου αναπτυσσεται μια χαρα μην ανησυχεις.

Σ'ευχαριστουμε πολυ!Κι εσυ να χαιρεσαι το παιδακι σου!

Κι εγω την ειχα αυτη την απορια για το στηθος.Τελικα μορουμε και με σκετο νερο?

Σε ενα σεμιναριο μας ειχαν πει πλυσιμο με φυσιολογικο ορο(και γαζα?) και μετα ή το γαλα μας ή κρεμα λανολινης ή κεραλοιφη...

Πωπω κουραστηκες κοριτσακι,λογικο να ζαλιστηκες.Κι εγω δεν καταλαβα τι εννοει ο γιατρος,αφου οι μετρησεις ειναι οκ.:shock:

Ναι ελληνική ειναι! Θα δείξει τωρα, τη δοκιμάζουμε και βλέπουμε, θα σου πω εντυπώσεις! Και η mustella παντως πολυ καλη! Για το σελτεδακι βλέποντας και κάνοντας!

Καλησπέρα κορίτσια! Audette, κασσιόπη και mommy to be έχετε δίκιο! Δεν ξαναδιάβασα κάτι για το αμνιακό, μου πέρασε.. Ήταν απλώς της στιγμής με το που γύρισα από το γιατρό..

Πώς είστε γενικά; Μάλλον το πάει για βροχή εδώ αλλά έχει κουφόβραση..

Εμείς τρέχουμε για κάτι ψώνια και πάνω που ήθελα να αλλάξουμε πλυντήριο τσουυυπ χάλασε χθες! Μια χαρά μου έκατσε! :lol::lol:

Γενικά έχω γίνει δυσκίνητη και για να αλλάξω πλευρό κάνω μία ώρα! χαχαχα

Καμιά φορά γελάω με τον εαυτό μου και άλλες πάλι κλαίω από τα νεύρα μου!

Σήμερα πάλι έκλαιγα γιατί πήγα να αλλάξω μία νυχτικιά που μου πήρε δώρο η μαμά μου και δεν έβρισκα τίποτα, λέω είμαι σα γιαγιά με αυτές τις νυχτικιές και δώστου κλάμα..... :roll::roll:

Φραουλίτσα, περαστικά κοπέλα μου! Αμάν πάλι τα ίδια και ο πονόδοντος δεν παλεύεται... Σου είπε τουλάχιστον κανένα γιατροσόφι να ανακουφίζεσαι;;

Mariposita, τα πρωινά στο 'Ελενα είναι όντως απελπιστικά, ευτυχ ώς εμένα με έβλεπε στα απογευματινά που πληρώνεις βέβαια επίσκεψη... Αλλά τώρα που θα με βλέπει κάθε 2 βδομάδες με ρωτάει αν θέλω να πάω πρωί. Πήγα τις προάλλες και όπως τα λες..ένας πανικός! Με τον γιατρό πώς τα πάτε; Είσαι ευχαριστημένη; Αυτό που σου είπε δεν το κατάλαβα, ότι έχεις περιθώριο κι άλλο για να γεννήσεις;

Τo didaki που χάθηκε; Ελπίζω να είναι καλά και να πέρασαν οι συσπάσεις...

Και τη Λευκή έχουμε καιρό να ακούσουμε..

Καλα εκανες ανδρομεδακι μου και δεν ξαναδιαβασες, δεν υπαρχει λογος να προκαταβαλλεσαι αρνητικά!

Καλα αυτο με το κλάμα, μια απο τα ιδια! Και χειροτερα μη σου πω!

Γεια σας κοριτσακια!!!Σαγια σε καταλαβαινω με τα μνμ..εγω πλεον κανω αποτοξινωση στην κορη μου γιατι οποτε με βλεπει στο λαπτοπ δε με αφηνει καν!ωραια περνατε με τα μπανακια σας μπραβο!κι εγω νομιζω δε θα παρω ολο το μηνα μου αν παει οπως κι η κορη μου δλδ.

Αυντεττ ναι υπαρχει κι αλλο αφρολουτρο τολ βελβετ που ειναι απο νεογεννητο χωρις απλικατερ και πιο μωβ χρωματισμοι στο μπουκαλι πανω!!

κοριτσια που γενναμε στο ιασω αν γεννησουμε ιδιες μερες να το δηλωσουμε να επισκεφτουμε η μια την αλλη!μπορει ναμαστε και στο ιδιο δωματιο ποιος ξερει;;

Παντως κοριτσια πολυ ατονια κι εγω κουραση ζεστη σαν φαλαινα νιωθω δεν μπορω να κουνηθω κι εγω ποναει ο απαυτος μου,η μεση μου..κι απο συσπασεις πολλες!

Σ ευχαριστω ζαχιρ μου! Το κοίταξα κι εγω στο νετ και οντως αυτο που πηρα ειναι απο την πρωτη μερα! Το γλίτωσε η φαρμακοποιος το κράξιμο!χαχα!

Αστα με την κουραση! Κι εγω σαν το ζομπι περιφέρω το κορμί μου απο καναπέ σε κρεβατι!

Μια χαρα! Κυρία σε βρίσκω! με πως θα μας δει ο γιος; Ετσι; Πρεπει να γίνουμε κουκλαρες!

με το καλο κοριτσακι μου!!! Αντε να μας κανεις ποδαρικό!

μπραβο κοριτσακι μου που εισαι καλυτερα με το δοντακι και απολαμβάνεις τις διακοπες σου! Η κουραση αναγκαίο κακο τι να κανεις; Ειναι και αυτη η ζεστη...ουφ!
Κοριτσιάααα γιατί ψιλοδιαλύθηκε το καφέ μας τώρα στο τέλος;;; Μου φαίνεται είμαστε όλες σε νιρβάνα, λίγο από τη ζέστη λίγο από το βάρος....

Εγώ περνάω ώρες κοιτάζοντας το ταβάνι..πλήρης αφασία!!!

Περιμένω και το πλυντήριο για να πλύνω κάτι ρουχαλάκια που μου δώσανε και μετά θα βάλω κάποιον να μου τα σιδερώσει!

Το κάλυμμα από το κάθισμα αυτοκινήτου το πλύνατε;; Γιατί είδα πως βγαίνει και λέω να το πλύνω ή να το κάνω ένα στεγνό καθάρισμα;; Τι λέτε;

Τετάρτη έχω πάλι ραντεβού με το γιατρό, υπέρηχο και nst! Δεν ξέρω αν θα με εξετάσει κιόλας από κάτω...Αλήθεια, πότε θα φάμε χέρι;; Προς το τέλος ή με το που μπούμε στο μήνα μας;;

Ανδρομεδακι μου εγω το έπλυνα και το κάλυμμα απο το καθισματακι και το εσωτερικό υφασμα του πορτ μπεμπε κσι το υφασμα του λικνου! Στο χέρι βεβαια με λιγο βρεφικο απορρυπαντικο και κρυο νερο! Ειναι καθαρά και εφυγε και αυτη η πλαστικιλα που μύριζαν! Τωρα μοσχοβολανε μωρουδιλα!

Αχ το ωραια που εχεις γιατρο! Εγω αργω ακομα! Χέρι προς το τελος λογικα θα φάμε! Γυρω στην 38η;;; Δεν ξερω... Ας μας πουν και οι ηδη μανουλες!

Εγω κοριτσια ξύπνησα σημερα με ενα πραγμα σαν ίλιγγο! Δεν κοιμήθηκα καλα το βραδυ και το πρωι σηκώθηκα απότομα απο το κρεβατι, μαλλον γιαυτο... Εφαγα πρωινο και ξαναξεραθηκα και τωρα ειμαι πολυ καλυτερα! Η μπεμπα μεγαλώνει και με πιέζει αλλα δεν πειραζει χαλαλι της! Αντε να περαςει ο καιρος μα τα κρατήσουμε πρωτα ο θεος αγκαλιτσα τα μωρακια μας!!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Λοιπον γεμιζω τη βαλιτσα απο χθες και τελειωμο δεν εχω!!!Θα παρω ακομα ενα μικρο τσαντακι που μου ειπε η μαια,με χυμο,μπαρες δημητριακων,λιποζαν,εσωρουχο,σερβιετα,φωτογραφικη μηχανη,κινητο και τους φορτιστες τους!

Καλα εκανες και πηρες και μερικα καινουρια ρουχα για ανανεωση!Εισαι γρηγορη παντως,σε μια μερα ολα!

Κι εγω το θελω το πεντικιουρ μου,θα το κανω λιγο πιο μετα λεω για να μου κρατησει.Επισης ολο λεω να κανω ενα κουρεμα κι ολο ασχολουμαι με αλλα και τωρα η κομμωτρια μου λειπει μεχρι τις 20...Πιστευω να προλαβω!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...