Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καλωσορίζω και εγώ τις καινούργιες εγκυουλες της παρέας!!!καλή και τελειωμένη εγκυμοσύνη σε όλες!!!!!εγώ είμαι στην 9η εβδομαδα και τα συμπτώματα (ναυτιες αναγουλες εμετούς)άρχισαν στην 6-7.ειλικρινά σας εύχομαι να μην έχετε τπτ από όλα αυτά!Lolitaki πήρες το γιατρό σου τλκ?πάντως εμένα έτσι όπως το περιγράφεις μου πάει το μυαλό περισσότερο σε κάτι άσχετο της εγκυμοσύνης.μήπως χρησιμοποιησες ξυραφάκι και κόπηκες ας πούμε?

Stafylaki τι έγινε με τις εξετάσεις σου?και εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα κάνει στον 7ο νομίζω καμπύλη ζαχαρου και ήταν αυξημένη στα 90' αν θυμάμαι καλά αλλά μου είχε πει ο γιατρός μου να προσέξω απλά τη διατροφή από μόνη μου.Ελπίζω να πήγαν όλα καλά και να σου πέρασε το αγχος!

ελπίζω και οι υπόλοιπες να είστε όλες καλά!Εμείς τλκ αλλάξαμε την αυχενικη για 4/3 γιατί ο άντρας μου δουλεύει στις 27 πρωί..έξτρα αγωνία λοιπον!!:D καλό βράδυ σε όλες!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια της παρέας!! Θα είμαι και εγώ μια μανούλα Σεπτεμβρίου και είπα να μπω στο παρεακι σας! Είμαι στη 9η βδομάδα με δίδυμα και έχω τα γνωστά συπτωματα (ναυτίες εμετούς αναγούλες) και εγώ από την 6η βδομάδα! Καμιά από τις γνωστές μου δεν ταλαιπωρηθηκε και πίστευα ότι μόνο εγώ το περνάω αλλά μόλις διάβασα ότι λίγο πολύ όλες από κάτι έχουμε!! Είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη και το άγχος τεράστιο και διπλό!:D:D

Ελπίζω να τα λέμε απο εδώ και πέρα!

Καλημέρα κορίτσια! Τον πήρα χθες και μου είπε να κάνω μια ένεση lentogest και να μην κάνω inohep για δυο μέρες! Η αληθεια ειναι οτι χθες το πρωί κουράστηκα και κρύωνα αρκετά, δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο αυτο! Παντως το μονο που ξέρω ειναι οτι παρακαλάω να πανε όλα καλά την Πέμπτη... Αφήστε που όπου σταθώ και όπου βρεθώ "ξεβρακωνομαι" για να βλέπω μήπως εχω τιποτα... Δεν ξαναείδα παντως τιποτα απο χθες... Μονο εκείνη τη μια φορά γύρω στις 11:00 το πρωί! Ελπίζω να ηταν πάλι κανένα αγγειάκι...

Καλησπέρα κορίτσια.Έρχομαι να προστεθώ και εγώ στις αμνούλες Σεπτεμβρίου.Είμαι 7 εβδομάδων και προς το παρὀν όλα πάνε καλά. Να είστε όλες καλά και με το καλό τα μωράκια μας.Μια ερώτηση: Τι σας έχει πει ο γιατρός σας σχετικά με τη σεξουαλική επαφή;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλώς ήρθατε και τα υπόλοιπα κοριτσάκια!!!Σιγά σιγά γινόμαστε πολλές!!!Τώρα έχουμε και δύο διδυμομανούλες!!Όλα γερά να είναι με τελειόμηνες εγκυμοσύνες!! lolitakiΑφου δεν ξαναείδες αιματάκι μια χαρά είσαι μπορεί να ήταν κάτι άσχετο. Άχ και γώ inohepp κάνω κάθε πρωί τρομερή εμπειρία!!!Τί να κάνουμε; Υπομονή.

Lefkiμου επειδή είχα μια ατυχία γι'αυτό το πάμε σιγά σιγά,αλλά και εγώ νιώθω έτσι καλύτερα!!!Για να δούμε θα μπορέσω να πάω την Τετάρτη ή θα έχουμε χιόνια και θα το ακυρώσω; Θέλω να δω οτι πάμε καλά!!

felicitaki Εμένα στο πρώτο τρίμηνο το απαγορεύει για προληπτικούς λόγους, είτε υπάρχει πρόβλημα είτε όχι!! Άστα:mrgreen::mrgreen:

Stafylakiτι έγινε με το γιατρό; Όλα καλά; Δεν μπήκες να μας πείς τα νέα σου.

Sagia μην ανχώνεσαι για την αυχενική όλα καλά θα πάνε, βέβαια με την αλλαγή της ημερομηνίας θα περιμένεις λίγο παραπάνω, αλλά λίγες μερίτσες είναι.

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια και ελπίζω να είστε όλες καλά!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Καληςπερα κοριτσια..!!

Εμεις την πεμπτη θα παμε στο γιατρο να μας δει οτι ολα ειναι οκ..!!

Αμα ειναι έτοιμες και οι εξετασεις μου ακομα καλυτερα..

Εμας ο γιατρός για σεξουαλικές επαφές μας ειπε να κανουμε κανονικα χωρις φόβο αλλα η αληθεια ειναι οτι φοβόμαστε λιγο και δεν εχουμε κανει τιποτα τοςο καιρο...

Πφφφ!!!

Nv6Vp2.png

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια!!!Βλεπω αυξανομαστε σιγα σιγα κ πολυ χαιρομαι!!!Δε μπορεσα να μπω χθες γιατι ολο το πρωι τρυγιριζα στους γιατρους κ εξω χιονιζε κ ειχε πολυ κρυο κ ετσι κατεληξα το μεσημερι σπιτι με ενα ωραιοτατο κρυολογημα:rolleyes:πονουσα υπερβολικα στα κοκκαλα εκανα κ πυρετο μεχρι 38,ειχα κ χαλια ψυχολογια ολο το απογευμα εκλαιγα κ νομιζα οτι θα παθει κατι μωρο μου κ θα φταιω εγω...Ευτυχως με ηρεμησε ο αντρας μου μολις σχολασε κ πηρα κ ενα ντεπον κ κοιμηθηκα...Ο ενδοκρινολογος ζητησε επαναλληπτικες εξετασεις κ αυριο θα ξαναπαω το μεσημερι να δουμε τα αποτελεσματα κ να ξεκινησουμε αγωγη.μου εδωσε κ διατροφη να κανω κ θα κανουμε συχνα εξετασεις μου ειπε κ βλεπουμε..επισης ειπε οτι υπαρχει κ ενα ποσοστο λαθους στις πρωτες εξετασεις..αν κ δεν το πιστευω το ευχομαι!!!!!!!ααα κ οτι ρυθμιζοντας το θυρεοειδη εχουμε ελπιδες να φτιαξει το ζαχαρο!!!!!!!:roll:Φραουλιτσα οι τιμες τις καμπυλης ηταν στην αρχη 100 μετα πο μια ωρα που ηπια τη γλυκοζη εφτασε 238κ μετα στις δυο ωρες επεσε 120...οταν δεν εισαι εγκυος δεν υπαρχει προβλημα με αυτες τις τιμες αλλα για εγκυμοσυνη ειναι πολυ πανω απ το φυσιολογικο...το καλο ειναι οτι ολα ρυθμιζονται τουλαχιστον αν κ εγω ακομα ανυσηχω....

wg46p4.png?vh8y1cqv

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια!!!Βλεπω αυξανομαστε σιγα σιγα κ πολυ χαιρομαι!!!Δε μπορεσα να μπω χθες γιατι ολο το πρωι τρυγιριζα στους γιατρους κ εξω χιονιζε κ ειχε πολυ κρυο κ ετσι κατεληξα το μεσημερι σπιτι με ενα ωραιοτατο κρυολογημα:rolleyes:πονουσα υπερβολικα στα κοκκαλα εκανα κ πυρετο μεχρι 38,ειχα κ χαλια ψυχολογια ολο το απογευμα εκλαιγα κ νομιζα οτι θα παθει κατι μωρο μου κ θα φταιω εγω...Ευτυχως με ηρεμησε ο αντρας μου μολις σχολασε κ πηρα κ ενα ντεπον κ κοιμηθηκα...Ο ενδοκρινολογος ζητησε επαναλληπτικες εξετασεις κ αυριο θα ξαναπαω το μεσημερι να δουμε τα αποτελεσματα κ να ξεκινησουμε αγωγη.μου εδωσε κ διατροφη να κανω κ θα κανουμε συχνα εξετασεις μου ειπε κ βλεπουμε..επισης ειπε οτι υπαρχει κ ενα ποσοστο λαθους στις πρωτες εξετασεις..αν κ δεν το πιστευω το ευχομαι!!!!!!!ααα κ οτι ρυθμιζοντας το θυρεοειδη εχουμε ελπιδες να φτιαξει το ζαχαρο!!!!!!!:roll:Φραουλιτσα οι τιμες τις καμπυλης ηταν στην αρχη 100 μετα πο μια ωρα που ηπια τη γλυκοζη εφτασε 238κ μετα στις δυο ωρες επεσε 120...οταν δεν εισαι εγκυος δεν υπαρχει προβλημα με αυτες τις τιμες αλλα για εγκυμοσυνη ειναι πολυ πανω απ το φυσιολογικο...το καλο ειναι οτι ολα ρυθμιζονται τουλαχιστον αν κ εγω ακομα ανυσηχω....

Καρδιά μου μια χαρά είσαι μην στεναχωριέσαι και μην κλαίς!!!Περαστικά και για το κρύωμά σου. Και ντεπον μπορείς να πιείς μου το πε και μένα ο γιατρός μου όταν τον είχα ρωτήσει. Γι'αυτό γίνονται τώρα οι εξετάσεις για να εντοπιστούν τυχόν προβλήματα και να διορθωθούν. Και ο θυροειδής δεν είναι και τόσο ψηλά, και μόλις πάρεις το χαπί θα είσαι και εσύ καλύτερα γιατί σου προκαλεί και κούραση και διάφορα!!! Αυτο δεν είναι τίποτα!!!Να μην στεναχωριέσαι για αυτα που διορθώνονται!!Ίσως φταίει και που κουράστηκες αλλά και οι ορμόνες της εγκυμοσύνης για την ψυχολογία σου:wink: Φιλιά και όλα καλά θα πάνε!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καρδιά μου μια χαρά είσαι μην στεναχωριέσαι και μην κλαίς!!!Περαστικά και για το κρύωμά σου. Και ντεπον μπορείς να πιείς μου το πε και μένα ο γιατρός μου όταν τον είχα ρωτήσει. Γι'αυτό γίνονται τώρα οι εξετάσεις για να εντοπιστούν τυχόν προβλήματα και να διορθωθούν. Και ο θυροειδής δεν είναι και τόσο ψηλά, και μόλις πάρεις το χαπί θα είσαι και εσύ καλύτερα γιατί σου προκαλεί και κούραση και διάφορα!!! Αυτο δεν είναι τίποτα!!!Να μην στεναχωριέσαι για αυτα που διορθώνονται!!Ίσως φταίει και που κουράστηκες αλλά και οι ορμόνες της εγκυμοσύνης για την ψυχολογία σου:wink: Φιλιά και όλα καλά θα πάνε!!

Αχ σε ευχαριστω πολυ πολυ μου δινεις απιστευτη δυναμη!!!Οπως κ ολη η παρεα οταν μιλαμε νιωθω πολυ καλυτερα γιατι ειμαστε στην ιδια φαση εγκυμοσυνης κ κταλαβαινει η μια τα αγχη της αλλης!!!Κ εμενα μου ειπε ντεπον καθε πεντε ωρες κ αν ανεβει πανω απο 38 ο πυρετος τε θα χρειαστει αντιβιωση,αλλα ηδη νιωθω καλυτερα!!!!!Εχω περασει δυσκολιες με την υγεια μου εγχειρησεις νοσοκομεια κ για αυτο φοβαμαι λιγο παραπανω τα θεματα αυτα...κ το θεμα που ειχα επηρεαζει καπως την ψυχολογια μου ειπαν οι γιατροι κ για αυτο πεφτω ετσι κ κλαιω...και οι ορμονες της εγκυμοσυνης οπως λες......ηρθε κ εδεσε!!!!!εχω εμπιστοσυνη στο Χριστο κ στην Παναγιτσα μας ολα θα πανε καλα!!!!!!!Φιλιααα!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Αχ σε ευχαριστω πολυ πολυ μου δινεις απιστευτη δυναμη!!!Οπως κ ολη η παρεα οταν μιλαμε νιωθω πολυ καλυτερα γιατι ειμαστε στην ιδια φαση εγκυμοσυνης κ κταλαβαινει η μια τα αγχη της αλλης!!!Κ εμενα μου ειπε ντεπον καθε πεντε ωρες κ αν ανεβει πανω απο 38 ο πυρετος τε θα χρειαστει αντιβιωση,αλλα ηδη νιωθω καλυτερα!!!!!Εχω περασει δυσκολιες με την υγεια μου εγχειρησεις νοσοκομεια κ για αυτο φοβαμαι λιγο παραπανω τα θεματα αυτα...κ το θεμα που ειχα επηρεαζει καπως την ψυχολογια μου ειπαν οι γιατροι κ για αυτο πεφτω ετσι κ κλαιω...και οι ορμονες της εγκυμοσυνης οπως λες......ηρθε κ εδεσε!!!!!εχω εμπιστοσυνη στο Χριστο κ στην Παναγιτσα μας ολα θα πανε καλα!!!!!!!Φιλιααα!!!!

Όλα θα πάνε καλά και εγώ με τους γιατρούς δεν το'χω καθόλου!!!Πρέπει να είμαι του θανατά για να πάω... Μόνο στο γυναικολόγο δεν έχω πρόβλημα τώρα με την εγκυμοσύνη γιατί και πρίν είχα πολλά χρόνια να πάω(ντροπή μου αλλά έχω θέμα). Θα ηρεμήσεις και θα πέσει και ο πυρετός ανχώθηκες με τα αποτελέσματα μόλις ηρεμήσεις θα είσαι μια χαρά. Εγώ όταν ήταν άρρωστος ο άντρας μου έπινα μια φορά την μέρα μια κουταλιά μέλι με μπόλικο λεμονάκι κάνει καλό. Τίποτα δεν έχεις πραγματικά θα το δείς και εσύ μόλις αρχίσετε θεραπεία. Φιλιά πολλά, ότι σε ανησυχεί να ρωτήσεις και τον ενδοκρινολόγο σου αλλά και τον γυναικολόγο σου για να μην ανησυχείς άδικα!!!Το χαπάκι που θα σου δώσει είναι ορμόνη που δεν παράγει ο θυροειδής και τεμπελιάζει μόλις το πάρεις θα δουλέψει ρολόϊ. Εγώ χρόνια είχα και είμαι μια χαρά.

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!πως είστε σήμερα?

Felicitaki καλώς ήρθες στην παρέα!πραγματικά γίναμε πάρα πολλές και χαίρομαι!γουρικος μήνας ο Δεκέμβρης!!!εγώ κορίτσια χθες δεν είχα καμία όρεξη αλλά τελικά βγήκα μια βόλτα για ψώνια και ανανεώθηκα!τι να σας πω..άλλος άνθρωπος.σήμερα ξύπνησα ίσιωσα μαλλιά πρωί πρωί φτιάχτηκα και τώρα ανυπομονώ να πάω για καφέ μέχρι να ρθει το ζουζούνι μου!:D

Stafylaki χαίρομαι πολύ που δεν ήταν τπτ σοβαρό και σου εύχομαι οι δεύτερες εξετάσεις να δείξουν λάθος και να μη χρειαστείς τπτ απολύτως!!φιλιά σε όλες!καλημερααα

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Κοριτσαρες καλησπερα,τι μου κανετε;;τα νινακια μας;;;εγω κοριτσια ακομα ταλαιπωρουμαι με το κρυωμα...:mrgreen:ευτυχως ομως επεσε ο πυρετος κ δε θα χρειαστω αντιβιωση!!!!Τα αλλα θεματακια μπαινουν σιγα σιγα σε ρυθμο,δηλ η εξεταση του θυρεοειδη βγηκε καλυτερη αυτη τη φορα αλλα μου ξεκινησε χαπακι η γιατρος κ θα το εχουμε υπο παρακολουθηση:roll:τωρα με το ζαχαρο δε βγαλαμε ακομα ακρη η δευτερη εξεταση βγηκε παρα πολυ καλα αλλα δε θελει ο γιατρος να το διακυνδυνευσουμε κ τη Δεθτερα ξανα καμπυλη με 75 γρ.γλυκοζη αυτη τη φορα,θα δουμε τι θα βγει κ θα αποφασισουμε τι θα κανουμε!!!::confused:Ευχομαι κ ελπιζω να βγει καλη για να γλυτωσω τη ταλαιπωρια κ εγω κ κυριως το μωρακι μου...που ανυπομονω να ερθει παρασκευη να το δω το ταλαιπωρημενακι μου!!!!!!Φιλια απο εμενα!!!!!Τα δικα σας νεακια;;;;;;

wg46p4.png?vh8y1cqv

Κοριτσαρες καλησπερα,τι μου κανετε;;τα νινακια μας;;;εγω κοριτσια ακομα ταλαιπωρουμαι με το κρυωμα...:mrgreen:ευτυχως ομως επεσε ο πυρετος κ δε θα χρειαστω αντιβιωση!!!!Τα αλλα θεματακια μπαινουν σιγα σιγα σε ρυθμο,δηλ η εξεταση του θυρεοειδη βγηκε καλυτερη αυτη τη φορα αλλα μου ξεκινησε χαπακι η γιατρος κ θα το εχουμε υπο παρακολουθηση:roll:τωρα με το ζαχαρο δε βγαλαμε ακομα ακρη η δευτερη εξεταση βγηκε παρα πολυ καλα αλλα δε θελει ο γιατρος να το διακυνδυνευσουμε κ τη Δεθτερα ξανα καμπυλη με 75 γρ.γλυκοζη αυτη τη φορα,θα δουμε τι θα βγει κ θα αποφασισουμε τι θα κανουμε!!!::confused:Ευχομαι κ ελπιζω να βγει καλη για να γλυτωσω τη ταλαιπωρια κ εγω κ κυριως το μωρακι μου...που ανυπομονω να ερθει παρασκευη να το δω το ταλαιπωρημενακι μου!!!!!!Φιλια απο εμενα!!!!!Τα δικα σας νεακια;;;;;;

Είδες; Μιά χαρά!!!Όλα καλά θα πάνε!!!Αχ πήγα και το είδα!!!Έχει γίνει διπλό σε μέγεθος!!!!!Χάρηκα πολύ μου έφυγε ένα βάρος!!Θα ξαναπάω την Τετάρτη στς 25. Ακόμα για αυχενική δεν είπαμε κάτι. Την επόμενη φορά αν όλα είναι καλά θα το κανονίσουμε. Χάρηκα πολύ!!!Φιλιά σε όλες καλό βράδυ!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Κορίτσια καλημέρα,

ήθελα να σας ρωτήσω ένα κάποια από εσάς παρουσιάζει δυσκοιλιότητα τώρα που είναι εγκυούλα.Εγώ γενικά δεν είχα ποτέ κανένα θέμα όμως εδώ και δυο εβδομάδες, έχω πρηστεί όσο δεν πάει!!!! Η κοιλιά τόυμπανο.Ρώτησα το γιατρό και μου συνέστησε σαλάτες, ακτινίδια κτλ αλλά προς το παρόν.... τίποτα.

Καμία ιδέα;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κορίτσια καλημέρα,

ήθελα να σας ρωτήσω ένα κάποια από εσάς παρουσιάζει δυσκοιλιότητα τώρα που είναι εγκυούλα.Εγώ γενικά δεν είχα ποτέ κανένα θέμα όμως εδώ και δυο εβδομάδες, έχω πρηστεί όσο δεν πάει!!!! Η κοιλιά τόυμπανο.Ρώτησα το γιατρό και μου συνέστησε σαλάτες, ακτινίδια κτλ αλλά προς το παρόν.... τίποτα.

Καμία ιδέα;;

Εγώ είχα αντιμετωπίσει μεγάλο πρόβλημα και είχα και αιμορροϊδες.... Άστα. Αυτο που με έσωσε τα δαμάσκηνα 3 το πρωί πριν φάω με νεράκι και γάλα με μέλι και συνδιασμό weetabix φυτικές ίνες all braun και νιφάδες βρώμης, νερό, φρούτα και όσπρια κάθε εβδομάδα!!!! Αλλά θα πρέπει να κάνεις υπομονή κάποιες μέρες, δεν θα γίνει αμέσως, αλλά μόλις φτιάξει δεν θα έχεις πρόβλημα. Κοίτα όσο για την κοιλιά και εμένα πάντως πρησμένη είναι δεν νομίζω να ξεπρηστεί.

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...