Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Makelen είπε:

Κοριτσι μια φιλη μου πηγε σε αυτον. Ηταν ακριβως ο γιατρος που της ταιριαζε γιατι της ανεβαζε το ηθικο. Εκανε οωληψια και εκανε 4 αριστες βλαστοκυστες. Δεν τις εβαλε ομως.. γιατι λιγο πριν την ετ.. μετα απο τοοοοσες ορμονες.. εμεινε εγκυος! Τωρα οσον αφορα το κομματι της δοτριας.. ειναι πολυ νωρις να το σκεφτεσαι! Μια ετ εχεις κανει μονο και εισαι και νεα! Κανε τις εξετασεις σου, παρε γνωμες.. και προχωρας αναλογα!

Ισως τον επανεξετάσω εφόσον είναι και φίλος της μητέρας μου. Ας πάω να δω τους άλλους 3 και να δω τις εξετάσεις και βλέπουμε. 
      Σε άλλα νέα, με εκείνα και με τα άλλα, έκανα ψώνια σήμερα για να νιώσω καλύτερα 😂

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Ευχαριστώ καλή μου! Ο τράχηλος φυσιολογικός, τις συσπάσεις δεν τις καταλαβάινω..Μάλλον δεν θα έχω...:roll: Σε μία εβδομάδα πάω για καρδιοτοκογράφο οπότε και θα δούμε εκεί. Δεν νομίζω να πάρω όλο τον μήνα...Το ένστικτο της μάνας:) Με το καλό τα μωράκια μας!!!!!!

Μπραβο κοριτσακι μου!Κι εγω μια απο τα ιδια ειμαι και γι'αυτο φανταζομαι οτι θα παρω αρκετες μερες απο τον μηνα μου...δεν εχω καλοετοιμαστει κιολας και το λεω για να μην αγχωνομαι!

Σ ευχαριστω κασσιοπακι μου! Αυτο της avene ειδικα μου άρεσε πολυ! Εγω πηρα της pharmacept αλλα θελω κι ενα με απλικατερ γιατι νομιζω θα βολευει περισσοτερο ειδικα για το τοπικό πλύσιμο που δεν θα εχεις ελεύθερα και τα δυο χέρια για να ανοίγεις μπουκάλια!

Ρε κορίτσια να ρωτήσω και κατι αλλο;;ολο απορίες ειμαι, το ξερω αλλα τι να κανω;; Το σελτεδακι που βάζεις στην αλλαξιερα οταν αλλάζεις το μωρο το αλλάζεις σε καθε αλλαγή πάνας;; Γιατι αν ειναι ετσι θέλεις 10 σελτεδακια την ημερα τον πρωτο καιρο! Να παρω κι αλλες προμήθειες αν ειναι!

Κι εγω της pharmasept πηρα σαμπουαν-αφρόλουτρο, κρέμα σώματος, και κρέμα για την αλλαγή της πάνας! Εχω αλουςει Καλα σχόλια και μου άρεσε πολυ και η μυρωδιά... Θα δείξει... Πρόσεχε ομως γιατι η συσκευασία με το απλικατερ του 1 λίτρου στο σαμπουαν-αφρόλουτρο δεν χρησιμοποιείται απο νεογέννητο αλλα λιγο πιο μετα!

Audette μου δεν την ηξερα αυτη την εταιρεια.Ειναι ελληνικη διαβασα και θα την εχω υποψη για λιγο πιο μετα.Λεω να αρχισω με mustella τελικα.

Σελτεδακι θα βαζω πανω στην αλλαξιερα κινοταν λερωνεται θα το αλλαζω.Φανταζομαι καθε 2-3 μερες:confused:

Καλησπερα κοριτσακια μου!!!!αντε αντε κοντευουμε το εχετε καταλαβει;;;

για το σελτεδακι που λετε μονο στην αλλαξιερα πανω να εχετε οταν αλλαζετε το μωρο αλλιως δεν υπαρχει λογος αφου φοραει πανα δεν προκειται να βρεξει η να λερωσει κατι.εμενα τωρα που εκοωε η δικη μου την πανα εχω.

για αφρολουτρο ειχα ξαναπει κι εγω για της φαρμασεπτ το τολ βελβετ που εχει ολοκληρη σιερα εγω αυτα εχω στη μικρη μου κι ειμαι ευχαριστημενη βεβαια πανω λεει απο 3 μηνων και μετα.εγω τωρα στο μπεμπη θα ξεκινησω με ενα της αντερμα που ειναι για ευαισθητα δερματακια κι αυτο μουτοχαν κανει δωτο για την κορη και ακομη δεν το ανοιξα μαζι με αλλαγη πανας που εχει.εχω και παρα πολλα δειγματακια απο φρεζυντερμ κτλ και θα τα χρησιμοποιω.

κοριτσια κι εγω 12 μπαινω στο μηνα μου και μεχει πιασει ανησυχια ναναι ολα ετοιμα.χθες ειχα παρα πολλες συσπασεις με πονο και στη μεση και φοβηθηκα θελω να παρει λιπακι ο μπεμπουκος να βγει πρς τα τελη αυγουστου θαταν το ιδανικο για μενα νομιζω.πηγα τη δευτερα κι εκανα ολικη αποτριχωση με κερι κατω πεθανα στον πονο αλλα χαλαλι μετα ανοιξει η κοπελα στις 27 παλι και λεω μην δεν προλαβω απο τη μια ειχα και ραντεβου στο γιατρο δεν γινοταν να παω σαν αρκουδα!ο μπεμπης μας μια χαρα 2500 κιλα!ραντεβου παλι στις 19 για υπερηχο και καρδιοτοκογραφο!εκλεισα και για βαφη και κουρεμα μαλλιων στις 25 γιατι κλεινουν ολα τωρα.ελπιζω να προλαβω γιατι αυτη τη στιγμη ειμαι με μια ριζα χαλια ξεθωριασμενο μαλλι αστα να πανε!

ανυπομονω τοσο τη στιγμη που θα ειναι να παω στο μαιευτηριο και να γεννησω!!!!

Ζαχιρ μου φαινεται εισαι κοντα στο να τον δεις τον μπεμπη σου...;)Ωραια μια χαρα και τα κιλακια του.Βαψε και το μαλλι να εισαι ετοιμη!

mommy to be θέλω πολύ να βρεθούμε αλλά αυτές τις μέρες γίνεται χαμός!! Σήμερα έχω τις κλασικές δουλειές στο σπίτι σφουγγαρισνατα συμμαζεματα, μαγείρεμα το απόγευμα θα πάμε στα μαιευτήριο Γαια Ιασώ, να μας κάνουν ξενάγηση και να πάρουμε τιμές, αύριο για ψώνια μέχρι το μεσημέρι και το απόγευμα θα χουμε και επισκέψεις.....:shock: Του το πα οι τελευταίες θα είναι πια γιατί δεν αντέχω η γυναίκα, και την Κυριακή πάλι φουλ από το πρωί ως το βράδυ σε υποχρεώσεις και γενέθλια!!! Και Δευτέρα πριν φύγουμε θα πάμε για την χαρτουρα!! Θα τα παίξω και πάλι θα γκρινιάζω!!! Μετά τις 20 αν μπορείτε όποτε θέλετε εκτός από την Δευτέρα!!

Φραουλιτσα μου καταλαβαινω,καλα να περασετε και οταν με το καλο επιστρεψεις τα λεμε:D

Πες μας εντυπωσεις απο Ιασω?Σου ειπαν χρεωσεις αναλυτικα?Εμενα μου τις εστειλα στο μειλ αλλα και παλι υπαρχουν κρυφα σημεια που δε λενε...

Κι εμειςβειχαμε κοσμο και κουραστηκα αρκετα.Τελικα δεν ειμαστε για τετοια τωρα στο τελος...την επομενη μερα με πεθανε η μεση και τα ποδια.

Καλημέρα κορίτσια πώς είστε;; Εμένα με έχει πιάσει μια βαρεμάρα... Και νύστα... Θα κοιμάμαι όσο μπορώ ακόμα γιατί σε κανένα μήνα από τώρα θα έχουμε αγρυπνίες!

Τώρα θυμήθηκα και κάτι που είπε η μαία στα μαθήματα. Όπως κοιμάσαι εσύ από την 36η εβδομάδα έτσι θα είναι και το μωράκι τις πρώτες 40 μέρες. Δηλαδή, αν ξυπνάς κτλ και δεν μπορείς να κοιμηθείς το βράδυ έτσι ανήσυχο θα είναι κι αυτό όταν γεννηθεί!

Κατά τ' άλλα καλά είμαστε! Φτάσαμε 2400 από 1800 σε 2 εβδομάδες! Μόνο που στεναχωρήθηκα λίγο γιατί χθες στον υπέρηχο σχολιάσανε κάτι για τα αμνιακά υγρά ότι είναι λίγο ελαττωμένα. Δεν μου τον έκανε ο γιατρός όμως, πήγα μετά και του το έδειξα και μου λέει οκ θα το ξαναδούμε σε 2 βδομάδες που έχω πάλι ραντεβού. Και να πίνω λέει πολλά υγρά. Θα λείψει κιόλας για διακοπές ο άνθρωπος μέχρι τις 16 του μήνα... Με βλέπω σαν την τρελή μες στον 15αύγουστο για να κάνω υπέρηχο να δω ότι είναι όλα καλά.

Mommy to be, για τον πόνο στα δάχτυλα κτλ του το είπα και λέει πως είναι κράμπες και ότι είναι φυσιολογικές όσο προχωράει η εγκυμοσύνη. Να πίνω λέει το μαγνήσιο. Αλλά ειδικά το πρωί που ξυπνάω δεν μπορώ να κλείσω την παλάμη!

Φραουλίτσα, ετοιμάστηκες για τις διακοπές;; Θα πάρεις και τη βαλίτσα του μαιευτηρίου μαζί ε; Καλά θα κάνεις!

Λίτσα, μάλλον συσπάσεις είναι. Μετά από τόσο καιρό τώρα κατάλαβα πως είναι, αφού το εξήγησε η μαία στο Έλενα. Όταν πετρώνει η κοιλιά από τη μία μεριά βάλε το χέρι σου από την άλλη. Αν είναι σκληρή και από εκεί τότε είναι σύσπαση. Αν όχι, τότε είναι το μωρό. Επίσης, αυτό που σου είπε η φραουλίτσα. Πόνοι περιόδου που χτυπούν στη μέση. Όταν είναι ακανόνιστοι μέσα στην ημέρα δεν μας ενοχλούν. Αλλά όταν έχουν περιοδικότητα (συχνότητα, διάρκεια, ένταση) τότε μιλάμε με το γιατρό. Ρώτα κι εκείνον να σου πει!

Για σαμπουάν σκέφτομαι weleda στην αρχή που θα είναι ευαισθητούλι και μετά μάλλον pharmacept! Δεν ήξερα πως γράφει από 3 μηνών αλλά τώρα που το είπατε με διευκολύνατε γιατί δεν μπορούσα να αποφασίσω. Πάντως δε θέλουν και πολλά πολλά. Η μαία είπε ακόμα και με σκέτο νεράκι είναι μια χαρά! Αλλά ο καθένας όπως το αισθάνεται!

Audette, κι εγώ ήθελα να σας ρωτήσω για το αδιάβροχο στην κούνια καλά που ρώτησες!

Σε μπερδεύουν και στα καταστήματα που σου λένε από την πρώτη στιγμή να το βάλεις για να μη χαλάσεις το στρώμα... Αλλά κατάλαβα πως οι περισσότεροι υπάλληλοι δεν είναι σχετικοί.. Εδώ προωθούν ακόμα το σφηνάκι στην κούνια..

Επίσης, να σας ρωτήσω. Τα ρουχαλάκια τα πλύνατε όλα μαζί ανεξαρτήτως χρώματος; Εννοώ υπάρχει περίπτωση να ξεβάψει κάποιο πολύχρωμο στα άσπρα;; Να βάλω χρωμοπαγίδα;

Ανδρομεδα μου ολα καλα μην ανησυχεις.Απο εδω και περα θα μειωνεται το αμνιακι υγρο εχω διαβασει και θα περιοριζονται οι κινησεις απο το μικρουλι.Αφου αναπτυσσεται μια χαρα μην ανησυχεις.

Καλησπέρα κορίτσια.σιγα σιγά φτάνει στο τέλος κ για σας το ταξίδι της εγκυμοσύνης κ ξεκινάει αυτό της μητρότητας.με το καλό σε όλες.πολυ συγκινούμαι που θυμάμαι τα δικά μου.οντετ μου δε χρειάζεται να πλένεις το στήθος κάθε φορά πριν κ μετά το θηλασμό.ότι θα έκανες για την προσωπική σου υγιεινή άσχετα με το θηλασμό

Σ'ευχαριστουμε πολυ!Κι εσυ να χαιρεσαι το παιδακι σου!

Κι εγω την ειχα αυτη την απορια για το στηθος.Τελικα μορουμε και με σκετο νερο?

Σε ενα σεμιναριο μας ειχαν πει πλυσιμο με φυσιολογικο ορο(και γαζα?) και μετα ή το γαλα μας ή κρεμα λανολινης ή κεραλοιφη...

Γειά σας κορίτσια μου!! Χτες είδαμε παλι το μικρό! Βασικά μόνο ο γιατρός το είδε και εξηγώ.. Καλέ χτες τι ταλαιπωρία ήταν αυτή:confused: Πήγα στις 10 το πρωί στο Έλενα και έφυγα στις 2:!: Δεν είχα ξαναδεί τόσο κόσμο, καθυστερήσαμε μιάμιση περίπου ώρα στα παράβολα και 2 ώρες στην ουρά για τον υπέρηχο:!: ο οποίος λόγο φόρτου εργασίας έγινε σε 2 λεπτά. Εντάξει δε λεω έχει αρκετή εμπειρία ο γιατρός αλλά ήταν ο πιο σύντομος υπέρηχος που έχω κάνει απο την αρχή της εγκυμοσύνης. Μετά απο τόση ώρα ήμουν σαν ζαλισμένο κοτόπουλο και ουτε που καταλάβαινα τι μου έλεγε ο γιατρός. Αυτό που θυμάμαι είναι οτι είπε πως θα κρίνουμε καλύτερα την επόμενη φορά αλλά μήπως είναι ωφέλιμο να καθυστερήσουμε την καισαρική για αρχές Σεπτέμβρη γιατί βλέπει μια υποχώρηση στις μέρες (-3) που να πω την αλήθεια δεν πολυκατάλαβα και σήμερα που είμαι πιο νηφάλια έψαχνα τι σημαίνει η κάθε μέτρηση στο ιντερνετ για να βγάλω άκρη οπου εκτός απο αυτό το -3 μέρες όλα μου φαίνονται μέσα στα όρια. Τέλοσπάντων, το επόμενο ραντεβού είναι για τις 20 και μάλλον θα γράψω οτι έχω να πω γιατί αν έχει παλι τον ιδιο κόσμο σιγά μην έχω μυαλό μετά για ερωτήσεις:confused:

Κοριτσάκια είμαι πολύ χαρούμενη που βλέπω οτι τελειώνετε με τις τελευταίες λεπτομέρειες με τα πράγματα των μπεμπουλίνων, κι εμάς είναι επιτέλους σχεδόν έτοιμο το σπιτάκι και σήμερα θα μπουν τα ρουχαλάκια-σεντονάκια στα συρτάρια:D Καλά μπανάκια στα κορίτσια που θα πάνε διακοπούλες!!!

Πωπω κουραστηκες κοριτσακι,λογικο να ζαλιστηκες.Κι εγω δεν καταλαβα τι εννοει ο γιατρος,αφου οι μετρησεις ειναι οκ.:shock:

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα.mommy to be μονο νερακι.κ στο μπανιο μην τριβετε της θηλες κ χωρις αφρολουτρο στις θηλες.εγω αφηνα να στεγνωνει οτι ειχε μεινει στη θηλη μετα το θηλασμο κ λανολινη αν ειχαν ερεθιστει.οχι προληπτικα

Καλησπέρα!!! Είμαστε γενικά στο τρέξιμο τα πόδια μου έχουν πρηστει και το κορυφαίο; Με έπιασε πάλι το δόντι.... Χτες ξύπνησα 2.30 ( 1.00 κατάφερα να ξαπλωσε) από τον πονοδοντο!!! Και αύριο θέλουμε να φύγουμε!!! Αφήστε στεναχωρεθηκα πολύ γιατί ποναω πάλι, με ενοχλούν τα κρύα και δεν ξέρω αν ο οδοντιατρος θα είναι αύριο εδώ... Αν δεν είναι δεν ξέρω τί θα κάνω... Κάποιος μας μουτζωσε γάμ@τ@!!!! Κάνω υπομονή και παρακαλαω να είμαι τυχερή να είναι εδώ, αν και δεν το βλέπω...

Σχετικά με το μαιευτήριο το Γαια δεν μου άρεσε ήταν πολύ χαμηλοταβανο στους ορόφους σκούρο και στενά τα δωμάτια με έπιασε κλειστοφοβια. Το Ιασώ μου φάνηκε πιο καθαρό και άνετοι οι χώροι, είναι και πιο παλιό τα καινούρια όλα έτσι στενά τα κάνουν, το ίδιο και στο Ρεα. Εντωμεταξυ το Ιασώ έχει και ένα χρόνο περίθαλψη του μωρού και πληρώνεις 10%, ρωτήστε και στα άλλα ιδιωτικά γιατί μπορεί να το κάνουν και εκεί.

Τώρα σχετικά με το στήθος και γω έχω ακούσει όταν κάνεις μπάνιο μόνο νερό όχι σαπούνι στην αρχή, και καλό είναι να μην το βρεχουμε συχνά με νερό, το γάλα μας το αποστειρωνει δεν θέλει τίποτα άλλο. Αυτά τα ευχάριστα από μένα...

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλησπέρα!!! Είμαστε γενικά στο τρέξιμο τα πόδια μου έχουν πρηστει και το κορυφαίο; Με έπιασε πάλι το δόντι.... Χτες ξύπνησα 2.30 ( 1.00 κατάφερα να ξαπλωσε) από τον πονοδοντο!!! Και αύριο θέλουμε να φύγουμε!!! Αφήστε στεναχωρεθηκα πολύ γιατί ποναω πάλι, με ενοχλούν τα κρύα και δεν ξέρω αν ο οδοντιατρος θα είναι αύριο εδώ... Αν δεν είναι δεν ξέρω τί θα κάνω... Κάποιος μας μουτζωσε γάμ@τ@!!!! Κάνω υπομονή και παρακαλαω να είμαι τυχερή να είναι εδώ, αν και δεν το βλέπω...

Σχετικά με το μαιευτήριο το Γαια δεν μου άρεσε ήταν πολύ χαμηλοταβανο στους ορόφους σκούρο και στενά τα δωμάτια με έπιασε κλειστοφοβια. Το Ιασώ μου φάνηκε πιο καθαρό και άνετοι οι χώροι, είναι και πιο παλιό τα καινούρια όλα έτσι στενά τα κάνουν, το ίδιο και στο Ρεα. Εντωμεταξυ το Ιασώ έχει και ένα χρόνο περίθαλψη του μωρού και πληρώνεις 10%, ρωτήστε και στα άλλα ιδιωτικά γιατί μπορεί να το κάνουν και εκεί.

Τώρα σχετικά με το στήθος και γω έχω ακούσει όταν κάνεις μπάνιο μόνο νερό όχι σαπούνι στην αρχή, και καλό είναι να μην το βρεχουμε συχνά με νερό, το γάλα μας το αποστειρωνει δεν θέλει τίποτα άλλο. Αυτά τα ευχάριστα από μένα...

Καλημερουδια..Αχ μωρε κοριτσακι μου ξενερωσες με το παλιοδοντι,μα τωρα του ηρθε?Τον βρηκες τελικα τον γιατρο να ξεμπερδευεις?Στο ευχομαι να ησυχασεις!

Το ξερω κι εγω για τη δωρεαν περιθαλψη για τον πρωτο χρονο,εννοεις οτι εχει συμμετοχη 10%?Γιατι αυτο δεν το ηξερα.Οποτε σε βλεπω για Ιασω ετσι?Αντε θα σου πω κι εγω λογικα εντυπωσεις!

Για το στηθος ετσι οπως τα λετε πρεπει να ειναι.Διαβασα κατι σχετικο και στον μητρικο θηλασμο

hv6Vp2.png
bMrM.png

Καλημερα κοριτσακια μου :-) ειστε ολες καλα;αχ φραουλιτσα με το δοντι σε καταλαβαινω,με ειχε ποιασει στον 4ο μηνα κ πηρα αντιβιωση κ μετα τη γεννα θα το κανω απονευρωση,μακαρι να βρεις το γιατρο να ηρεμησεις,εγω πολυ ατονια κ κουραση νιωθω τελευταια κ ολο θελω να ξαπλωνω,λογικα στο τελος ολες το εχουμε ε;κ αυτες οι καουρες κ ο πονος στο στομαχι μ εχουν πεθανει,τα χω ταραξει τα μαλοξ,

Διαφημίσεις

Καλημερουδια..Αχ μωρε κοριτσακι μου ξενερωσες με το παλιοδοντι,μα τωρα του ηρθε?Τον βρηκες τελικα τον γιατρο να ξεμπερδευεις?Στο ευχομαι να ησυχασεις!

Το ξερω κι εγω για τη δωρεαν περιθαλψη για τον πρωτο χρονο,εννοεις οτι εχει συμμετοχη 10%?Γιατι αυτο δεν το ηξερα.Οποτε σε βλεπω για Ιασω ετσι?Αντε θα σου πω κι εγω λογικα εντυπωσεις!

Για το στηθος ετσι οπως τα λετε πρεπει να ειναι.Διαβασα κατι σχετικο και στον μητρικο θηλασμο

Καλημέρα!!! Τον βρήκα σήμερα αλλά τελικά λείπει τελικά δεν είναι το δόντι μου είπε που είχα φτιάξει είναι άλλο. Σήμερα μου πέρασε και ο πόνος μόνο τα κρύα με πειράζουν, μπορώ να φύγω μου είπε, οπότε θα δείξει....

Και γω Ιασώ λέω τελικά, για την συμμετοχή 10% μου το είπε στις πληροφορίες που ρώτησα στην είσοδο που μου έδωσε και τις τιμές, μπορεί ο ΕΟΠΥΥ να το καλύπτει δεν ξέρω να σου πω. Ναι αν πας πρώτη περιμένω εντυπώσεις!!! Αν και διάβασα ότι έχουν κάνει περικοπές στο προσωπικό...

Καλημερα κοριτσακια μου :-) ειστε ολες καλα;αχ φραουλιτσα με το δοντι σε καταλαβαινω,με ειχε ποιασει στον 4ο μηνα κ πηρα αντιβιωση κ μετα τη γεννα θα το κανω απονευρωση,μακαρι να βρεις το γιατρο να ηρεμησεις,εγω πολυ ατονια κ κουραση νιωθω τελευταια κ ολο θελω να ξαπλωνω,λογικα στο τελος ολες το εχουμε ε;κ αυτες οι καουρες κ ο πονος στο στομαχι μ εχουν πεθανει,τα χω ταραξει τα μαλοξ,

Είχα κάνει και γω απονευρωση στον τέταρτο, τώρα τελικά είναι μάλλον καινούριο δόντι... Τώρα με πιάσαμε όλα.. Διάβασα ότι τώρα στο τέλος μπορεί να κουραζομαστε αρκετά όπως στο πρώτο τρίμηνο, φυσιολογικά όσα νιώθεις και με την ζέστη μαζί και το ξεβολεμα το βράδυ και η αϋπνία, ε δεν είναι λίγα. Για τις καουρες φρόντισε να μην μένεις νυστικη εμένα μόνο τότε με πιάνει.

Και με την κούραση μάλλον σήμερα ένιωσα συσπασεις. Σαν σφαχτης ξαφνικος δεξιά, αν είναι αυτό αλλιώς κάνα τραβηγμα. Και έχω να ετοιμάσω και τα πράγματα για το ταξίδι... Τώρα έχω κάτσει να περασει το πονακι και μετά ξανά τρέξιμο!!! Αντε να φύγω επιτέλους!!! Α και από το πρηξιμο στα πόδια χάθηκε ο αστράγαλος μια κούκλα είμαι :P :p. Εσείς μανούλες όλα καλά;

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Audette, κασσιόπη και mommy to be έχετε δίκιο! Δεν ξαναδιάβασα κάτι για το αμνιακό, μου πέρασε.. Ήταν απλώς της στιγμής με το που γύρισα από το γιατρό..

Πώς είστε γενικά; Μάλλον το πάει για βροχή εδώ αλλά έχει κουφόβραση..

Εμείς τρέχουμε για κάτι ψώνια και πάνω που ήθελα να αλλάξουμε πλυντήριο τσουυυπ χάλασε χθες! Μια χαρά μου έκατσε! :lol::lol:

Γενικά έχω γίνει δυσκίνητη και για να αλλάξω πλευρό κάνω μία ώρα! χαχαχα

Καμιά φορά γελάω με τον εαυτό μου και άλλες πάλι κλαίω από τα νεύρα μου!

Σήμερα πάλι έκλαιγα γιατί πήγα να αλλάξω μία νυχτικιά που μου πήρε δώρο η μαμά μου και δεν έβρισκα τίποτα, λέω είμαι σα γιαγιά με αυτές τις νυχτικιές και δώστου κλάμα..... :roll::roll:

Φραουλίτσα, περαστικά κοπέλα μου! Αμάν πάλι τα ίδια και ο πονόδοντος δεν παλεύεται... Σου είπε τουλάχιστον κανένα γιατροσόφι να ανακουφίζεσαι;;

Mariposita, τα πρωινά στο 'Ελενα είναι όντως απελπιστικά, ευτυχ ώς εμένα με έβλεπε στα απογευματινά που πληρώνεις βέβαια επίσκεψη... Αλλά τώρα που θα με βλέπει κάθε 2 βδομάδες με ρωτάει αν θέλω να πάω πρωί. Πήγα τις προάλλες και όπως τα λες..ένας πανικός! Με τον γιατρό πώς τα πάτε; Είσαι ευχαριστημένη; Αυτό που σου είπε δεν το κατάλαβα, ότι έχεις περιθώριο κι άλλο για να γεννήσεις;

Τo didaki που χάθηκε; Ελπίζω να είναι καλά και να πέρασαν οι συσπάσεις...

Και τη Λευκή έχουμε καιρό να ακούσουμε..

OkoIp3.png

Κορίτσια τι κάνετε??3 μέρες σας γράφω μνμ και το σβήνω.ως συνήθως έκθεση και μετά που να ξαναγραψω με τον μικρό!

Φραουλιτσα περαστικά κοπέλα μου.εύχομαι να μη ξαναπονεσεις και να περάσεις σούπερ!!μην πτοεισαι!!!

Έχω ξεχάσει τα υπόλοιπα που ήθελα να γράψω.συγχωρέστε με!για τις θηλες καλύτερα σκέτο νερό σε γενικές γραμμές γιατί το σαπούνι δε βοηθάει τώρα που θα θηλασουμε. μετά η πριν το θηλασμό δε χρειάζεται τπτ.όπως τα χείλια μας ετσι και οι θηλες.εγώ κορίτσια όσο είμαι έξω είμαι μια χαρά.σπίτι ξυπνάω κ νιωθω εντελώς κουρασμένη..σέρνομαι και μετά στρώνω σιγά σιγά.έχω γίνει δυσκινητη πάντως.χθες βάση περιόδου μπήκα στο μήνα μου.βάση υπέρηχου μεθαύριο!

Mommy to be θα μας φέρουν τις βαλίτσες οι άντρες μας ετσι όπως το πάμε..και εγω δεν ετοίμασα τπτ!βολτίτσες κ μπανακια είμαστε.μαρεσει που περιμένω και πρόωρα.το καλυτερο απ'ολα είναι ότι χθες χάλασε το θερμοσιφωνο κ πήραμε τον ιδιοκτήτη κ μας είπε ότι θα βάλουμε αέριο τλκ!φώναξαμε κάποιον σήμερα κ είπε μπορεί να το κάνει την εβδομάδα που έρχεται αλλά θα γίνει λίγο χαμός.τι να πω δε ξέρω!τρέξιμο μέχρι την τελευταία μέρα προβλέπεται!!ψυχραιμη είμαι ακόμα.δεν αγχώνομαι..το πολύ πολύ να μείνουμε στη μαμά μου αν προκύψει κάτι!!

Αυτά τα νεακια.

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Καλημερααααα!!!!που είστε καλέ?βρε κορίτσια έχω φάει ένα τρελό κόλλημα με το ΙΚΑ.δε μπορώ να θυμηθώ τη διαδικασία για την άδεια κυοφοριας.πήγα στο μάνας και παιδι μου σφραγισαν το βιβλιαριο,αλλά μετά πρέπει να πάμε στις παροχές??δεν έχω άλλο χαρτί να τους δώσω.εσείς τι κάνατε?

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Κορίτσια ξεκολλησα!δε μπορούσα να θυμηθώ ότι πήρα την βεβαίωση κ την έστειλα στην εταιρεία.την περιμένω συμπληρωμενη.το αλτσχαιμερ καραδοκει όπως καταλαβαίνετε!!!

Πως είστε εσείς?εγώ χθες ένιωσα πρώτη φορά συσπάσεις με πόνο.το περίεργο ήταν ότι δεν είχαν μικρή διάρκεια.δηλ ήμασταν βόλτα κ η κοιλιά μου ήταν σκληρή κ ένιωθα πόνο για πολύ ώρα συνεχόμενα.δε επανερχοταν καθόλου!μετά από λίγο πάλι τα ίδια.γυρίσαμε φυσικά κ σταμάτησε αυτό.

Λίτσα τώρα που το θυμηθηκα, έχω και εγώ Δυσκοιλιοτητα.ανέκαθεν είχα βέβαια.ο γιατρός μου είπε μπορούμε να παίρνουμε σιροπι ντουφαλακ στις περιπτώσεις που έχει παραγινει το κακό.ξέρω από φίλες και για το γάλα μαγνησίας.σιροπι είναι κι αυτό.

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια,sagia ακριβως το ιδιο εχω με τις συσπασεις,μερικες φορες ειναι συχνες κ διαρκει το πετρωμα,αλλ εγω τελευταια εχω μεγαλο θεμα με γο στομαχι,τι εννοω,,με ποιανει εντονος πονος κ το ποιανω κ ειναι σκληρο,νιωθωομως κ το μωρο να με παταει στο στομαχι,αλλα μιλαμε πονο,εχουν καμια σχεση λετε οι οι συσπασεις μ αυτο;τοσο ψηλα;αυριο εχω ραντεβου με το γιατρο μου αλλα οπως παντα ρωταω εσας πρωτα που καθυσηχαζω,sagia /δαμασκηνα κ γαλα μαγνησιας παιρνω κ διορθωθηκε το προβλημα δυσκοιλιοτητας παρα πολυ

Καλησπερα κοριτσια,sagia ακριβως το ιδιο εχω με τις συσπασεις,μερικες φορες ειναι συχνες κ διαρκει το πετρωμα,αλλ εγω τελευταια εχω μεγαλο θεμα με γο στομαχι,τι εννοω,,με ποιανει εντονος πονος κ το ποιανω κ ειναι σκληρο,νιωθωομως κ το μωρο να με παταει στο στομαχι,αλλα μιλαμε πονο,εχουν καμια σχεση λετε οι οι συσπασεις μ αυτο;τοσο ψηλα;αυριο εχω ραντεβου με το γιατρο μου αλλα οπως παντα ρωταω εσας πρωτα που καθυσηχαζω,sagia /δαμασκηνα κ γαλα μαγνησιας παιρνω κ διορθωθηκε το προβλημα δυσκοιλιοτητας παρα πολυ

Καλησπέρα.λιτσα μήπως όταν σε πονάει το στομάχι νιώθεις να χτυπάει κ πίσω στην πλάτη στο μέσο δεξιά σου;τότε είναι η χολή κ όχι το στομάχι.παντως δεν έχει σχέση με τον τοκετό κ το μωρο.παρατηρησε μήπως σχετίζεται με κάποια φαγητά.κ μην αφήνεις άδειο το στομάχι ωρες

Κορίτσια τι κάνετε??3 μέρες σας γράφω μνμ και το σβήνω.ως συνήθως έκθεση και μετά που να ξαναγραψω με τον μικρό!

Φραουλιτσα περαστικά κοπέλα μου.εύχομαι να μη ξαναπονεσεις και να περάσεις σούπερ!!μην πτοεισαι!!!

Έχω ξεχάσει τα υπόλοιπα που ήθελα να γράψω.συγχωρέστε με!για τις θηλες καλύτερα σκέτο νερό σε γενικές γραμμές γιατί το σαπούνι δε βοηθάει τώρα που θα θηλασουμε. μετά η πριν το θηλασμό δε χρειάζεται τπτ.όπως τα χείλια μας ετσι και οι θηλες.εγώ κορίτσια όσο είμαι έξω είμαι μια χαρά.σπίτι ξυπνάω κ νιωθω εντελώς κουρασμένη..σέρνομαι και μετά στρώνω σιγά σιγά.έχω γίνει δυσκινητη πάντως.χθες βάση περιόδου μπήκα στο μήνα μου.βάση υπέρηχου μεθαύριο!

Mommy to be θα μας φέρουν τις βαλίτσες οι άντρες μας ετσι όπως το πάμε..και εγω δεν ετοίμασα τπτ!βολτίτσες κ μπανακια είμαστε.μαρεσει που περιμένω και πρόωρα.το καλυτερο απ'ολα είναι ότι χθες χάλασε το θερμοσιφωνο κ πήραμε τον ιδιοκτήτη κ μας είπε ότι θα βάλουμε αέριο τλκ!φώναξαμε κάποιον σήμερα κ είπε μπορεί να το κάνει την εβδομάδα που έρχεται αλλά θα γίνει λίγο χαμός.τι να πω δε ξέρω!τρέξιμο μέχρι την τελευταία μέρα προβλέπεται!!ψυχραιμη είμαι ακόμα.δεν αγχώνομαι..το πολύ πολύ να μείνουμε στη μαμά μου αν προκύψει κάτι!!

Αυτά τα νεακια.

Έτσι έτσι κι εγώ τελευταία στιγμή τρέχω χαχαχα αλλά χαλαρά τι να κάνουμε!

OkoIp3.png

Πώς είστε κορίτσια; Κάνετε μπανάκια; Ξέρετε αν μπορούμε να κάνουμε εάν έχουμε μπει στο μήνα μας; Θα ρωτούσα το γιατρό αλλά λείπει τώρα διακοπές..

Τέλοσπαντων, το φάγαμε το καλοκαίρι.. Με έχει πιάσει και μια πείνα, θέλω να τρώω όλη την ώρα αλλά ευτυχώς δε μπορώ γιατί έχει μικρύνει το στομάχι! :tongue:

OkoIp3.png

Καλησπέρα.λιτσα μήπως όταν σε πονάει το στομάχι νιώθεις να χτυπάει κ πίσω στην πλάτη στο μέσο δεξιά σου;τότε είναι η χολή κ όχι το στομάχι.παντως δεν έχει σχέση με τον τοκετό κ το μωρο.παρατηρησε μήπως σχετίζεται με κάποια φαγητά.κ μην αφήνεις άδειο το στομάχι ωρες

Καλησπερα :-) με ποναει ψηλα στο στομαχι,στην πλατη δεν εχω καθολου πονο,ρωτησα το γιατρο μου κ μου ειπε πιεζει η μητρα κ να προσεχω κ τη διατροφη γιατι εγω ειχα θεμα παντα με το στομαχι,μιας κ ειπες για τη χολη..νιωθω πολλες φορες πονο δεξια ψηλα στην κοιλια,δεν ξερω αν ειναι εντερο η χολη,το ειχα κ πριν την εγκυμοσυνη,εχεις εμπειρια απο χολη;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...