Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Makelen είπε:

Κοριτσι μια φιλη μου πηγε σε αυτον. Ηταν ακριβως ο γιατρος που της ταιριαζε γιατι της ανεβαζε το ηθικο. Εκανε οωληψια και εκανε 4 αριστες βλαστοκυστες. Δεν τις εβαλε ομως.. γιατι λιγο πριν την ετ.. μετα απο τοοοοσες ορμονες.. εμεινε εγκυος! Τωρα οσον αφορα το κομματι της δοτριας.. ειναι πολυ νωρις να το σκεφτεσαι! Μια ετ εχεις κανει μονο και εισαι και νεα! Κανε τις εξετασεις σου, παρε γνωμες.. και προχωρας αναλογα!

Ισως τον επανεξετάσω εφόσον είναι και φίλος της μητέρας μου. Ας πάω να δω τους άλλους 3 και να δω τις εξετάσεις και βλέπουμε. 
      Σε άλλα νέα, με εκείνα και με τα άλλα, έκανα ψώνια σήμερα για να νιώσω καλύτερα 😂

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια.σιγα σιγά φτάνει στο τέλος κ για σας το ταξίδι της εγκυμοσύνης κ ξεκινάει αυτό της μητρότητας.με το καλό σε όλες.πολυ συγκινούμαι που θυμάμαι τα δικά μου.οντετ μου δε χρειάζεται να πλένεις το στήθος κάθε φορά πριν κ μετά το θηλασμό.ότι θα έκανες για την προσωπική σου υγιεινή άσχετα με το θηλασμό

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ανδρομέδα με τα ληγμενα με έκανες και γέλασα πολύ να σαι καλά!!! Ναι την βαλιτσα θα την έχω μαζί ώστε ακόμα και κάτι να γίνει να είμαι ετοιμη, αν και με βλέπω για Σεπτέμβρη. Τα υγρά εμένα τα βρήκε μια χαρά, όχι ότι μου είπε τι σημαίνει, μην ανησυχείς για κάτι άλλα μίλα και με τον γιατρό σου. Πλέον στις εβδομάδες που είμαστε και να χρειαστεί να γεννήσουμε δεν έχουμε φόβο, όχι ότι έχεις τέτοιο κίνδυνο απλά για να μην ανχωνεσαι έτσι; Και από βάρος είσαστε πολύ καλά!!! Απίστευτο αλλά φτάνει ο καιρός πια!!!! Η didi έχει καιρό να μπει ή είναι η ιδέα μου; Ελπίζω να είναι μια χαρά, έχουμε και τα τρεξιματα και την κούραση μας οπότε λογικό είναι να χανόμαστε... Δροσισε λίγο σήμερα, μακάρι και να βρέξει και λίγο, φιλιά σε όλες!!!

Ναι εντάξει αγχώθηκα λίγο με κάποια πράγματα που διάβασα στο ίντερνετ (κλασικά) αλλά από τη στιγμή που πήρε τόσο βάρος και κουνιέται δεν ανησυχώ. Μία μέτρηση εξάλλου δε λέει κάτι. Σε δύο βδομάδες θα δω το γιατρό κι όλα καλά! :D

Πωπω όντως φτάνει ο καιρός.. Το τικεράκι μου εμένα λέει περίπου 40 μέρες... Απίστευτο...

Κι εσύ μόλις γυρίσετε από διακοπές θα μπεις στο μήνα σου!

OkoIp3.png

Ναι για το λίκνο μια χαρά είναι το σελτεδάκι!

ΑΑΑ αυτό δεν το σκέφτηκα για τη χρωμοπαγίδα και τα χημικά! πωπω καλά που μου το είπες... Θα τα βάλω ξεχωριστά κι ας είναι μισό πλυντήριο...

Ετσι και μένα μισό πλυντήριο ηταν το καθένα αλλα λεω καλυτερα να βαλω ενα πλυντήριο παραπανω παρα να μου χαλάσουν! Μετα απο καναδυο πλυσιματα πιστευω δεν θα έχουνε αναγκη αλλα για πρωτη φορα το φοβήθηκα!

Καλησπέρα κορίτσια.σιγα σιγά φτάνει στο τέλος κ για σας το ταξίδι της εγκυμοσύνης κ ξεκινάει αυτό της μητρότητας.με το καλό σε όλες.πολυ συγκινούμαι που θυμάμαι τα δικά μου.οντετ μου δε χρειάζεται να πλένεις το στήθος κάθε φορά πριν κ μετά το θηλασμό.ότι θα έκανες για την προσωπική σου υγιεινή άσχετα με το θηλασμό

Βικάκι μου γλυκο σ ευχαριστουμε πολυ!! Ευχαριστω και για τη συμβουλη, ειναι πιο σημαντικό να ακους πραγματα απο μανουλες που τα εχουν ζηςει στην πράξη περα θεωρίες του καθενός! Τι κανει η μπεμπα σου;; Πτεπει να εχει γινει ολόκληρη κοπέλα! Χρονισατε ή οχι ακομα;;;

Ναι εντάξει αγχώθηκα λίγο με κάποια πράγματα που διάβασα στο ίντερνετ (κλασικά) αλλά από τη στιγμή που πήρε τόσο βάρος και κουνιέται δεν ανησυχώ. Μία μέτρηση εξάλλου δε λέει κάτι. Σε δύο βδομάδες θα δω το γιατρό κι όλα καλά! :D

Πωπω όντως φτάνει ο καιρός.. Το τικεράκι μου εμένα λέει περίπου 40 μέρες... Απίστευτο...

Κι εσύ μόλις γυρίσετε από διακοπές θα μπεις στο μήνα σου!

Καλε μην κοιτας στο ιντερνετ κσι αγχωνρσαι! Ολα καλα ειναι!

Πραγματικα απίστευτο ποσο λίγος καιρος έμεινε!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Όπου να ναι έρχονται!!!:D:D:D

Κορίτσια μετά το θηλασμό το γαλατάκι που μένει στο στήθος βοηθάει την θηλή να μην ξεραθεί, να μην ανοίξει κτλ, το διάβασα στο βιβλίο της Πατσούρου, για αυτό όχι συνέχεια πλύσιμο...:idea:

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Ανδρομέδα μην διαβάζεις στο ιντερνετ!!!

Στο λέω εγώ που πέρασα 1 μήνα αγωνίας χωρίς λόγο και αυτό επειδή έμπαινα και διάβαζα, γράφουν τα χειρότερα σενάρια..Η κάθε περίπτωση είναι μοναδική.

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα!!!!!Τι κανετε?????Εγω καλα,παρολο που δροσισε λιγο ο καιρος εγω ζεσταινομαι ακομα κ βαζω κλιματιστικο!!!!!!Διαβασα οτι λετε για συσπασεις...λογικο ειναι στον μηνα μας κοριτσια και εμενα η κοιλια μου σφιγγεται πολλες φορες κ σκληραινει η ποναει λιγακι σαν περιοδος....κοντευουμε να παρουμε αγκαλια τα νινακια μας μωρε για αυτο!!!!!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

γεια σας κοριτσια...ευχομαι σε οσες προσπαθουν...να φουσκωσουν και οσες ειναι με το καλο!!!με λενε λιανα και εχω τρια παιδακια,θελω να κανω και αλλο!μου εχει συμβει κατι και θελω την βοηθεια σας γιατι θα τρελαθω....δεν εχω σταθερο κυκλο,στην 20 μερα του κυκλου καναμε επαφη και τελειωσε εξω,αλλα μια ωρα μετα ξαναμπηκε,μετα απο αυτο ειχα πονο χαμηλα στην μητρα και στην μεση!τωρα ειμαι στην 27 μερα και αισθανομαι την μητρα μου περιεργα...τι λετε???μηπως ειμαι τρελη???sorry για το μεγαλο post!

γεια σας κοριτσια...ευχομαι σε οσες προσπαθουν...να φουσκωσουν και οσες ειναι με το καλο!!!με λενε λιανα και εχω τρια παιδακια,θελω να κανω και αλλο!μου εχει συμβει κατι και θελω την βοηθεια σας γιατι θα τρελαθω....δεν εχω σταθερο κυκλο,στην 20 μερα του κυκλου καναμε επαφη και τελειωσε εξω,αλλα μια ωρα μετα ξαναμπηκε,μετα απο αυτο ειχα πονο χαμηλα στην μητρα και στην μεση!τωρα ειμαι στην 27 μερα και αισθανομαι την μητρα μου περιεργα...τι λετε???μηπως ειμαι τρελη???sorry για το μεγαλο post!

Καλημερα κοπέλα μου! Να χαιρεσαι τα παιδάκια σου και με το καλο να μεγαλωσετε κι αλλο την οικογενεια σας!

Λοιπον, τρελη πρωτα απο ολα φυςικα και δεν εισαι! Αλλωστε μετα απο τρία παιδια ξερεις καλυτερα ποτε συμβαίνει μια αλλαγή στο σώμα σου! Απο την αλλη με τα συμπτωματα δεν μπορεις να εισαι ποτε σίγουρος γιατι ειναι τοσο όμοια οταν εισαι εγκυος και οταν περιμένεις την ακατανομαστη! Για να ειμαι απόλυτα ειλικρινής θεωρω πως αν ήρθατε σε επαφή μονο μια φορα χωρις να τελειώσει μεσα (μετα που ξαναμπήκε απο οτι καταλαβα παλι δεν τελείωσε μεσα) και 20η μερα του κυκλου, οι πιθανότητες σου ειναι λιγο μειωμένες! Γενικα εχεις μεγάλους κυκλους; Υπαρχει δηλαδη πιθανοτητα να εκανες 20η μερα ωορρηξια; Τωρα ποτε περιμένεις να αδιαθετηςεις περιπου; Απο την αλλη ποτε δεν ξερεις τι γινεται!Μπορει οι συγκυριες να βοήθησαν και το τέταρτο θαυματακι σας να ειναι καθοδον, κατι που σου ευχομαι μεσα απο την καρδιά μου!ελπιζω να βοήθησα και να μην σε μπέρδεψα χειροτερα!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Καλημερα κοριτσια,καλως ηρθες στην παρεα mhtra,σου ευχομαι ολοψυχα να εχεις φασολακι :-) τις ιδιες αγωνιες ειχα καθε μηνα,εγω ακριβως την ημερα της ωορηξιας εμεινα εγκυος,το ξερω γτ παντα πονουσα,,κ να μην ειναι τωρα θα ειναι την αλλη φορα να εισαι σιγουρη,οι υπολοιπες τι κανετε κοριτσια;αχ κ εγω με δροσια κ παλι εσκαγα,το πρωι ξυπνησα με μια απιστευτη ζαλη ρε κοριτσια,αφου ειπα στον αντρανμου να μη παει στη δουλεια,λετε να μου επεσε η πιεση;σας ετυχε τωρα στο τελος ναχετε ζαλη;εφαγα μια κουταλια ζαχαρη ξαπλωσα λιγο ξανα κ ειμαι οκ τωρα,οσο για τις συσπασεις που ειπατε κ εσεις συνεχιζουν κ εμενα αλλα λογικα ειναι φυσιολογικο στον μηνα μας,αν ηταν κατι θα ειχε γινει

Διαφημίσεις

καλημεραααα!το ξερω οτι ειμαι τρελη,θα επρεπε με τρεις εγκυμοσηνες να ξερω,αλλα μπερδευτηκα πολυ,σιγουρα δεν ειμαι,απλα μου κανει κολπα!ποναω πεντε μερες τωρα και ειναι ψυχοφθορο!δεν εχω σταθερο κυκλο,εχω φτασει και τις 32 μερες!τον ιουλιο ειχα στις 13,και τον ιουνιο 15,αλλα τον μαιο τραβηξε 32 μερες!τι να πω!εκανα τρεις φορες επαφη με τραβηγμα,απο τεταρτη 29 μεχρι σαββατο 1!λογικα θα ερθει,απλα λεω,αμα ποναω τοσο πεντε μερες,μετα τι θα κανει?

καλημεραααα!το ξερω οτι ειμαι τρελη,θα επρεπε με τρεις εγκυμοσηνες να ξερω,αλλα μπερδευτηκα πολυ,σιγουρα δεν ειμαι,απλα μου κανει κολπα!ποναω πεντε μερες τωρα και ειναι ψυχοφθορο!δεν εχω σταθερο κυκλο,εχω φτασει και τις 32 μερες!τον ιουλιο ειχα στις 13,και τον ιουνιο 15,αλλα τον μαιο τραβηξε 32 μερες!τι να πω!εκανα τρεις φορες επαφη με τραβηγμα,απο τεταρτη 29 μεχρι σαββατο 1!λογικα θα ερθει,απλα λεω,αμα ποναω τοσο πεντε μερες,μετα τι θα κανει?

Επειδη δεν εχεις σταθερο κυκλο δε μπορεις να ξερεις ειναι η αληθεια,εγω ειχα παντα κυκλο 28 ημερων κ ωορηξια παντα 13η μερα με πονο καθε φορα,απλα νομιζω οτι την 20η μερα ειναι λιγο δυσκολο να μεινεις,βεβαια ποτε δεν ξερεις,εγω αυτη τη φορα που εμεινα εγκυος μετα απο δυο τρεις μερες ειχα λιγο αιμα,ο γιατρος μου ειπε οτι τοτε εγινε η συλληψη,επησης μεχρι να μου ρθει περιοδος πονουσα κανονικα λες κ απο ωρα σε ωρα θα μου ερχοταν,κ τελικα δεν ηρθε :-) ειναι τα ιδια συμπτωματα εγκυμοσυνης κ περιοδου απ οτι ξερω,κανε λιγη υπομονη κ μετα τεστ,ευχομαι ολοψυχα να βγει θετικο,α κ δεν εισαι καθολου τρελη που θες αλλο ενα παιδακι,φαντασου πως ημουνα εγω που καθεε μηνα, μ ενα ημερολογιο στο χερι,αλλα οσο το σκεφτομουν κ ντε κ καλα ηθελα καθε μηνα να ειμαι εγκυος δεν εμενα,μολις το ξεχασα κ ειπα οτι ειναι να γινει θα γινει εμεινα κιωλας

εχεις δικιο,θα το αφησω να κανει οτι θελει!απλα το μονο που με κανει να τρελενομαι ειναι οτι πρωτη φορα ποναω απο τοσο νωρις,λες τι στο καλο!τωρα εχω τοσο καυτα υγρα που λεω δεν μπορει,μεχρι το βραδυ θα ερθει και θα χαλαρωσω!με το καλο το μωρακι σου!!!καθε φορα που προσπαθεις ειναι σαν την πρωτη φορα!ειμαι 28 χρονων και λεω οτι με περνει να κανω ενα ακομη μπεμπε...ε????

Γειά σας κορίτσια μου!! Χτες είδαμε παλι το μικρό! Βασικά μόνο ο γιατρός το είδε και εξηγώ.. Καλέ χτες τι ταλαιπωρία ήταν αυτή:confused: Πήγα στις 10 το πρωί στο Έλενα και έφυγα στις 2:!: Δεν είχα ξαναδεί τόσο κόσμο, καθυστερήσαμε μιάμιση περίπου ώρα στα παράβολα και 2 ώρες στην ουρά για τον υπέρηχο:!: ο οποίος λόγο φόρτου εργασίας έγινε σε 2 λεπτά. Εντάξει δε λεω έχει αρκετή εμπειρία ο γιατρός αλλά ήταν ο πιο σύντομος υπέρηχος που έχω κάνει απο την αρχή της εγκυμοσύνης. Μετά απο τόση ώρα ήμουν σαν ζαλισμένο κοτόπουλο και ουτε που καταλάβαινα τι μου έλεγε ο γιατρός. Αυτό που θυμάμαι είναι οτι είπε πως θα κρίνουμε καλύτερα την επόμενη φορά αλλά μήπως είναι ωφέλιμο να καθυστερήσουμε την καισαρική για αρχές Σεπτέμβρη γιατί βλέπει μια υποχώρηση στις μέρες (-3) που να πω την αλήθεια δεν πολυκατάλαβα και σήμερα που είμαι πιο νηφάλια έψαχνα τι σημαίνει η κάθε μέτρηση στο ιντερνετ για να βγάλω άκρη οπου εκτός απο αυτό το -3 μέρες όλα μου φαίνονται μέσα στα όρια. Τέλοσπάντων, το επόμενο ραντεβού είναι για τις 20 και μάλλον θα γράψω οτι έχω να πω γιατί αν έχει παλι τον ιδιο κόσμο σιγά μην έχω μυαλό μετά για ερωτήσεις:confused:

Κοριτσάκια είμαι πολύ χαρούμενη που βλέπω οτι τελειώνετε με τις τελευταίες λεπτομέρειες με τα πράγματα των μπεμπουλίνων, κι εμάς είναι επιτέλους σχεδόν έτοιμο το σπιτάκι και σήμερα θα μπουν τα ρουχαλάκια-σεντονάκια στα συρτάρια:D Καλά μπανάκια στα κορίτσια που θα πάνε διακοπούλες!!!

Καλησπέρα.οντετ 1/9 χρονίζει.έχει μεγαλώσει πολύ κ είναι σε φάση που προσπαθεί να περπατήσει.πολυ κυνηγητό!θα τα ζήσετε του χρόνου κ σεις με το καλό.παντως στη θάλασσα ήταν μια απόλαυση!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...