Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Λιτσα ο ιδρωτας σταζει ποταμι στη φαση πουμαστε κι εγω δεν αντεχω καθολου και δεν εχουμε κλιματιστικο!ελεγες τις προαλλες για διαρροια γενικα η μητρα πιεζει το εντερο και αυτο προκαλει τετοιες διαταραχες.εγω ολο αυτο το μηναετσι ειμαι ξαφνικα νιωθω να με κοβει η κοιλια και τρεχω.δυσκοιλιοτητα δεν ξερω τι σημαινει βεβαια ποτε στη ζωη μου.παντως κι εγω για γεννα με εμτους και διαρροια πηγα.βεβαια ακομη δεν καταλαβα αν ηταν λογω του τοκετου ,λογω οτι 2 ωρες πριν ειχα φαει ενα σουβλακι κι αρχισε να με ποναει τρελα το στομαχι ή ηταν καποια ιωση.

BeZCp3.png

Ήρθες στη ζωή μου σαν δώρο απ'το Θεό,πόσο σ'αγαπάω κι εγώ απορώ..

Κορούλα μου σε λατρεύω..!!!!!

06/07/2013

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λιτσα ο ιδρωτας σταζει ποταμι στη φαση πουμαστε κι εγω δεν αντεχω καθολου και δεν εχουμε κλιματιστικο!ελεγες τις προαλλες για διαρροια γενικα η μητρα πιεζει το εντερο και αυτο προκαλει τετοιες διαταραχες.εγω ολο αυτο το μηναετσι ειμαι ξαφνικα νιωθω να με κοβει η κοιλια και τρεχω.δυσκοιλιοτητα δεν ξερω τι σημαινει βεβαια ποτε στη ζωη μου.παντως κι εγω για γεννα με εμτους και διαρροια πηγα.βεβαια ακομη δεν καταλαβα αν ηταν λογω του τοκετου ,λογω οτι 2 ωρες πριν ειχα φαει ενα σουβλακι κι αρχισε να με ποναει τρελα το στομαχι ή ηταν καποια ιωση.

Να φανταστεις εγω κ με το κλιματιστικο ιδρωτας νερο...ναι ξερω περιπτωσεις που πονουσε το στομαχι κ ειχαν διαρροια γ αυτο φοβηθηκα τις προαλες,αλλα εγω επειδη ειχα ανεκαθεν μεγαλο προβλκημα στο στομαχι εγινε χειροτερο,δυσκοιλια κ εγω δεν ειχα ποτε μου,σημερα καταλαβα με τι παραπανω τι σημαινει,τετοιο πονο θανατος,,,αφου να φανταστεις σταματησα να φοβαμαι τη γεννα :-)

Κορίτσια τι κάνετε??ευτυχώς δροσισε μια χαρά ειδικά σήμερα!και εγώ έχω βαρυνει απότομα.μεγάλωσε και η κοιλιά κι άλλο.βασικά δε μπορώ με τπτ να σταθώ όρθια σε ένα σημειο.αν κινούμαι είμαι εντάξει.με ταχύτητα χελώνας βέβαια!!και εγώ ημερολογιακα στις 9 μπαίνω στο μήνα μου με το καλό.

Audette μου σελτεδακι στο κρεβατι εγώ χρησιμοποιησα αργότερα που έκανε πολλά τσισα και ξύπνουσε βρεγμένος.σκέψου ότι στην αρχή τα αλλάζουμε και συνέχεια.στα prenatal είχα πάρει ωραία σελτεδακια σαν βαμβακερα όχι αυτά με το πλαστικό από κάτω και τα εχει σε διάφορα μεγέθη.για την αλλαξιερα όμως ειδικά στα αγοράκια χρειάζονται αρκετά.κατουρανε μόλις ανοίξεις την πάνα!πολύ πλάκα!στο τέλος του σκεπαζαμε το πουλάκι με μαντηλάκια,πετσετουλα μπας και γλιτώσουμε τπτ!σαμπουάν εμείς χρησιμοποιούμε mustela από την αρχή.κάποιες φορές κ weleda όταν ήταν βρεφακι.κ της Κασσιόπης ωραία φαίνονται.ούτε τα pharmasept ξερω.μπορεί να τα δοκιμάσουμε για αλλαγή.

Στον 9ο εννοείται θα γυμναστουμε!αφού το συστήνουν και οι γιατροί γιατί να μην το εκμεταλλευτουμε??αλλιώς μετά τη γεννα υπολογίστε άλλες 40--50 μέρες..χρονισαμε!!χαχα!

Καληνύχτα σε όλες!!!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Καλημερα κοριτσια,εγω οπως παντα πρωι πρωι,με τη δυσκοιλια ολα καλα,κανανε δουλεια τα δαμασκηνα :-) ολο αποριες κ φοβους ειμαι ομως,κ θα σας ρωτησω παλι,πετρωνει η κοιλια μου,ειναι σα να μαζευεται το μωρο σαν μπαλα,ποτε συχνα ποτε οχι,ποτε με πονο ποτε οχι,ειμαι 33εβδομαδων λογικα φυσιολογικο δεν ειναι;απλα καποιες φορες ειναι συχνο,αν μαζευεται το μωρο δε θα νιωθω κ κλοτσιες;η μεγαλωσαν πια κ δεν αντιλαμβανομαστε τοσο τις κινησεις;τεταρτη παω γιατρο αλλα ως τοτε το μυαλο μου ειναι συνεχεια εκει κ φοβαμαι μη γινει κατι κ ειναι νωρις για τη μπεμπα μου

Καλημερα κοριτσια,εγω οπως παντα πρωι πρωι,με τη δυσκοιλια ολα καλα,κανανε δουλεια τα δαμασκηνα :-) ολο αποριες κ φοβους ειμαι ομως,κ θα σας ρωτησω παλι,πετρωνει η κοιλια μου,ειναι σα να μαζευεται το μωρο σαν μπαλα,ποτε συχνα ποτε οχι,ποτε με πονο ποτε οχι,ειμαι 33εβδομαδων λογικα φυσιολογικο δεν ειναι;απλα καποιες φορες ειναι συχνο,αν μαζευεται το μωρο δε θα νιωθω κ κλοτσιες;η μεγαλωσαν πια κ δεν αντιλαμβανομαστε τοσο τις κινησεις;τεταρτη παω γιατρο αλλα ως τοτε το μυαλο μου ειναι συνεχεια εκει κ φοβαμαι μη γινει κατι κ ειναι νωρις για τη μπεμπα μου

Καλημέρα!!! Να μην φοβάσαι ότι θέλει το μωράκι σου θα γίνει αν θέλει να έρθει πιο νωρίς θα έρθει αλλά δεν το νομίζω. Βγάλε τις φοβίες από το μυαλό σου. Και μένα κάνει βουναλακια και κάποιες φορές με πονάει και πολύ, είναι όμως στην κοιλιά και όχι χαμηλά. Πάρε τον γιατρό σου να στα εξηγήσει για να καταλάβεις πως είναι οι συσπάσεις. Θα στις περιγράψω όπως τις έχω καταλάβει: νιώθεις πόνο χαμηλά σαν περιόδου που σε χτυπάει και πίσω στην μέση. Από δω και πέρα είναι φυσιολογικό να έχουμε, αλλά όχι σε τακτά χρονικά διαστήματα, δηλαδή μια τώρα μια σε μία ώρα μια αύριο κ.τ.λ. Όταν θα είναι τακτικές και θα αρχίσει να μειώνεται ο χρόνος ανάμεσά τους τότε ανησυχείς και ειδικά στα 20 λεπτά μεταξύ τους. Πάρε όμως και τον γιατρό σου να στα εξηγήσει καλύτερα γιατί εγώ δεν είμαι γιατρός και μπορεί να σου πω και κάτι λάθος. Όσο για την τουαλέτα όταν είχα πρόβλημα δαμάσκηνα, γάλα με δημητριακά με φυτικές ίνες και το ειδικό γιαούρτι έκαναν θαύματα!!! Είχα φτάσει να έχω αίμα κάθε φορά!!! Άστα δράμα!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Κασσιόπη μπήκες και συ στο μήνα σου ε; Αντε κοπέλα μου με το καλό και να ναι γερό το μωράκι σου!!! Όλα καλά θα πάνε!!! Πέρασαν τα άσχημα από δω και πέρα μόνο ευχάριστα!!! Αντε να αρχισουμε να ακούμε και για γεννητουρια σιγά σιγά!!!

Sagia και Ζαχιρ με το καλό να μπείτε και σεις στο μήνα σας!!! Σαν δευτερομανουλες θα νιώθετε πιο άνετα αφού ξέρετε τί σας περιμένει, εμείς μόνο να φανταστουμε μπορούμε!!!

Κοιμήθηκα και ξεκουραστηκα λίγο και έφτιαξε και η διάθεση!! Δεν μαρεσει να είμαι γκρινιαρα!!! Σχεδόν έτοιμη και η βαλιτσα, αύριο έχω να πάρω κάτι τελευταία και τέλος. Σκέφτομαι να πάρω και εσώρουχα μιας χρήσης τι λέτε; Θα με βολεύουν; Για το μαιευτήριο έβαλα και δαμάσκηνα στην βαλιτσα γιατί λένε ότι παθαίνει ένα θέμα και αν κάνεις ραμματα δεν κάνει να σφίγγεσαι. Θα βάλω και μικρές πετσετουλες χεριών μήπως χρειάζεται να κάνουμε τοπικό πλύσιμο κάθε φορά που πάμε τουαλέτα, ισχύει και αυτό;

Σχετικά με το σελτεδακια στην αλλαξιερα εμένα είναι αδιάβροχο το ύφασμα και δεν θα βάζω κάτι, εννοείται ότι θα το καθαρίζω, σωστό δεν είναι αυτό; Τώρα στο τέλος έρχονται και οι απορίες που να έρθουν και τα νινακια μας!!!

Καλημερουδια σε όλες τις φουσκωτες πια κοιλίτσες!!! Πάει τον φάγαμε τον γάιδαρο από δω και πέρα ευχάριστα θα ακούμε!!!!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

λιτσα Σχετικά με τα βουναλακια και μένα κάνει και χωρίς να κλωτσαει πάντα. Πλέον πιο συχνά κάνει κινήσεις παρά κλωτσιές. Έχουν αρχίσει να πετιοριζονται εκεί μέσα. Οκ;

zZWsp2.png398Mp3.png

mommy to be θέλω πολύ να βρεθούμε αλλά αυτές τις μέρες γίνεται χαμός!! Σήμερα έχω τις κλασικές δουλειές στο σπίτι σφουγγαρισνατα συμμαζεματα, μαγείρεμα το απόγευμα θα πάμε στα μαιευτήριο Γαια Ιασώ, να μας κάνουν ξενάγηση και να πάρουμε τιμές, αύριο για ψώνια μέχρι το μεσημέρι και το απόγευμα θα χουμε και επισκέψεις.....:shock: Του το πα οι τελευταίες θα είναι πια γιατί δεν αντέχω η γυναίκα, και την Κυριακή πάλι φουλ από το πρωί ως το βράδυ σε υποχρεώσεις και γενέθλια!!! Και Δευτέρα πριν φύγουμε θα πάμε για την χαρτουρα!! Θα τα παίξω και πάλι θα γκρινιάζω!!! Μετά τις 20 αν μπορείτε όποτε θέλετε εκτός από την Δευτέρα!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημέρα κορίτσια πώς είστε;; Εμένα με έχει πιάσει μια βαρεμάρα... Και νύστα... Θα κοιμάμαι όσο μπορώ ακόμα γιατί σε κανένα μήνα από τώρα θα έχουμε αγρυπνίες!

Τώρα θυμήθηκα και κάτι που είπε η μαία στα μαθήματα. Όπως κοιμάσαι εσύ από την 36η εβδομάδα έτσι θα είναι και το μωράκι τις πρώτες 40 μέρες. Δηλαδή, αν ξυπνάς κτλ και δεν μπορείς να κοιμηθείς το βράδυ έτσι ανήσυχο θα είναι κι αυτό όταν γεννηθεί!

Κατά τ' άλλα καλά είμαστε! Φτάσαμε 2400 από 1800 σε 2 εβδομάδες! Μόνο που στεναχωρήθηκα λίγο γιατί χθες στον υπέρηχο σχολιάσανε κάτι για τα αμνιακά υγρά ότι είναι λίγο ελαττωμένα. Δεν μου τον έκανε ο γιατρός όμως, πήγα μετά και του το έδειξα και μου λέει οκ θα το ξαναδούμε σε 2 βδομάδες που έχω πάλι ραντεβού. Και να πίνω λέει πολλά υγρά. Θα λείψει κιόλας για διακοπές ο άνθρωπος μέχρι τις 16 του μήνα... Με βλέπω σαν την τρελή μες στον 15αύγουστο για να κάνω υπέρηχο να δω ότι είναι όλα καλά.

Mommy to be, για τον πόνο στα δάχτυλα κτλ του το είπα και λέει πως είναι κράμπες και ότι είναι φυσιολογικές όσο προχωράει η εγκυμοσύνη. Να πίνω λέει το μαγνήσιο. Αλλά ειδικά το πρωί που ξυπνάω δεν μπορώ να κλείσω την παλάμη!

Φραουλίτσα, ετοιμάστηκες για τις διακοπές;; Θα πάρεις και τη βαλίτσα του μαιευτηρίου μαζί ε; Καλά θα κάνεις!

Λίτσα, μάλλον συσπάσεις είναι. Μετά από τόσο καιρό τώρα κατάλαβα πως είναι, αφού το εξήγησε η μαία στο Έλενα. Όταν πετρώνει η κοιλιά από τη μία μεριά βάλε το χέρι σου από την άλλη. Αν είναι σκληρή και από εκεί τότε είναι σύσπαση. Αν όχι, τότε είναι το μωρό. Επίσης, αυτό που σου είπε η φραουλίτσα. Πόνοι περιόδου που χτυπούν στη μέση. Όταν είναι ακανόνιστοι μέσα στην ημέρα δεν μας ενοχλούν. Αλλά όταν έχουν περιοδικότητα (συχνότητα, διάρκεια, ένταση) τότε μιλάμε με το γιατρό. Ρώτα κι εκείνον να σου πει!

Για σαμπουάν σκέφτομαι weleda στην αρχή που θα είναι ευαισθητούλι και μετά μάλλον pharmacept! Δεν ήξερα πως γράφει από 3 μηνών αλλά τώρα που το είπατε με διευκολύνατε γιατί δεν μπορούσα να αποφασίσω. Πάντως δε θέλουν και πολλά πολλά. Η μαία είπε ακόμα και με σκέτο νεράκι είναι μια χαρά! Αλλά ο καθένας όπως το αισθάνεται!

Audette, κι εγώ ήθελα να σας ρωτήσω για το αδιάβροχο στην κούνια καλά που ρώτησες!

Σε μπερδεύουν και στα καταστήματα που σου λένε από την πρώτη στιγμή να το βάλεις για να μη χαλάσεις το στρώμα... Αλλά κατάλαβα πως οι περισσότεροι υπάλληλοι δεν είναι σχετικοί.. Εδώ προωθούν ακόμα το σφηνάκι στην κούνια..

Επίσης, να σας ρωτήσω. Τα ρουχαλάκια τα πλύνατε όλα μαζί ανεξαρτήτως χρώματος; Εννοώ υπάρχει περίπτωση να ξεβάψει κάποιο πολύχρωμο στα άσπρα;; Να βάλω χρωμοπαγίδα;

OkoIp3.png

Κοιμήθηκα και ξεκουραστηκα λίγο και έφτιαξε και η διάθεση!! Δεν μαρεσει να είμαι γκρινιαρα!!! Σχεδόν έτοιμη και η βαλιτσα, αύριο έχω να πάρω κάτι τελευταία και τέλος. Σκέφτομαι να πάρω και εσώρουχα μιας χρήσης τι λέτε; Θα με βολεύουν; Για το μαιευτήριο έβαλα και δαμάσκηνα στην βαλιτσα γιατί λένε ότι παθαίνει ένα θέμα και αν κάνεις ραμματα δεν κάνει να σφίγγεσαι. Θα βάλω και μικρές πετσετουλες χεριών μήπως χρειάζεται να κάνουμε τοπικό πλύσιμο κάθε φορά που πάμε τουαλέτα, ισχύει και αυτό;

Σχετικά με το σελτεδακια στην αλλαξιερα εμένα είναι αδιάβροχο το ύφασμα και δεν θα βάζω κάτι, εννοείται ότι θα το καθαρίζω, σωστό δεν είναι αυτό; Τώρα στο τέλος έρχονται και οι απορίες που να έρθουν και τα νινακια μας!!!

Καλημερουδια σε όλες τις φουσκωτες πια κοιλίτσες!!! Πάει τον φάγαμε τον γάιδαρο από δω και πέρα ευχάριστα θα ακούμε!!!!!!

Σχετικά με τα εσώρουχα δεν ξέρω. Κι εγώ είχα μπερδευτεί στην αρχή αλλά λέω να μην πάρω... Θα κάνω μάλλον το εξής. Τις 2 πρώτες μέρες που λογικά θα έχω πολύ αίμα θα χρησιμοποιήσω αυτές που θα μου δώσουν και για να είναι πιο σταθερό ή να μην έχω διαρροή θα φορέσω από πάνω άλλο ένα εσώρουχο. ;) Και μετά αν ελαττωθεί κάπως η ροή θα φορέσω κανονικές σερβιέτες δικές μου. Όσο για τα πετσετάκια κι εγώ θα πάρω για τοπικό πλύσιμο. Αυτό μου είπε και η μαμά μου ότι θα πλένομαι συνέχεια, όπως στην περίοδο (και περισσότερο).

Ωραία η ιδέα με τα δαμάσκηνα! Επίσης μπορούμε να φάμε και τίποτα ληγμένο :tongue:

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

Mommy to be κι εγώ δεν ξέρω σίγουρα για τον καφέ! Έχουμε διάφορες δουλίτσες-ψώνια και μπορεί να πάμε και κανένα 2ημερο.. Αλλά εδώ είμαστε και το βλέπουμε πάλι!

OkoIp3.png

Ανδρομέδα με τα ληγμενα με έκανες και γέλασα πολύ να σαι καλά!!! Ναι την βαλιτσα θα την έχω μαζί ώστε ακόμα και κάτι να γίνει να είμαι ετοιμη, αν και με βλέπω για Σεπτέμβρη. Τα υγρά εμένα τα βρήκε μια χαρά, όχι ότι μου είπε τι σημαίνει, μην ανησυχείς για κάτι άλλα μίλα και με τον γιατρό σου. Πλέον στις εβδομάδες που είμαστε και να χρειαστεί να γεννήσουμε δεν έχουμε φόβο, όχι ότι έχεις τέτοιο κίνδυνο απλά για να μην ανχωνεσαι έτσι; Και από βάρος είσαστε πολύ καλά!!! Απίστευτο αλλά φτάνει ο καιρός πια!!!! Η didi έχει καιρό να μπει ή είναι η ιδέα μου; Ελπίζω να είναι μια χαρά, έχουμε και τα τρεξιματα και την κούραση μας οπότε λογικό είναι να χανόμαστε... Δροσισε λίγο σήμερα, μακάρι και να βρέξει και λίγο, φιλιά σε όλες!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου!!!!αντε αντε κοντευουμε το εχετε καταλαβει;;;

για το σελτεδακι που λετε μονο στην αλλαξιερα πανω να εχετε οταν αλλαζετε το μωρο αλλιως δεν υπαρχει λογος αφου φοραει πανα δεν προκειται να βρεξει η να λερωσει κατι.εμενα τωρα που εκοωε η δικη μου την πανα εχω.

για αφρολουτρο ειχα ξαναπει κι εγω για της φαρμασεπτ το τολ βελβετ που εχει ολοκληρη σιερα εγω αυτα εχω στη μικρη μου κι ειμαι ευχαριστημενη βεβαια πανω λεει απο 3 μηνων και μετα.εγω τωρα στο μπεμπη θα ξεκινησω με ενα της αντερμα που ειναι για ευαισθητα δερματακια κι αυτο μουτοχαν κανει δωτο για την κορη και ακομη δεν το ανοιξα μαζι με αλλαγη πανας που εχει.εχω και παρα πολλα δειγματακια απο φρεζυντερμ κτλ και θα τα χρησιμοποιω.

κοριτσια κι εγω 12 μπαινω στο μηνα μου και μεχει πιασει ανησυχια ναναι ολα ετοιμα.χθες ειχα παρα πολλες συσπασεις με πονο και στη μεση και φοβηθηκα θελω να παρει λιπακι ο μπεμπουκος να βγει πρς τα τελη αυγουστου θαταν το ιδανικο για μενα νομιζω.πηγα τη δευτερα κι εκανα ολικη αποτριχωση με κερι κατω πεθανα στον πονο αλλα χαλαλι μετα ανοιξει η κοπελα στις 27 παλι και λεω μην δεν προλαβω απο τη μια ειχα και ραντεβου στο γιατρο δεν γινοταν να παω σαν αρκουδα!ο μπεμπης μας μια χαρα 2500 κιλα!ραντεβου παλι στις 19 για υπερηχο και καρδιοτοκογραφο!εκλεισα και για βαφη και κουρεμα μαλλιων στις 25 γιατι κλεινουν ολα τωρα.ελπιζω να προλαβω γιατι αυτη τη στιγμη ειμαι με μια ριζα χαλια ξεθωριασμενο μαλλι αστα να πανε!

ανυπομονω τοσο τη στιγμη που θα ειναι να παω στο μαιευτηριο και να γεννησω!!!!

Σ ευχαριστω ζαχιρ μου για τις πληροφορίες για το σελτεδακι!

Να σε ρωτήσω γιατι κι εγω της pharmacept πηρα τη σειρα, που λεει οτι ειναι απο 3 μηνών και πανω; Η φαρμακοποιός μου ειπε οτι αυτο αφορά τη μεγαλη συσκευασία με το απλικατερ; Αυτο εχεις εσυ; Εμενα μου έδωσε ενα κοκορέτσι μπουκαλάκι κσι μου ειπε οτι ειναι απο νεογέννητο!

Χαράς στο κουραγιο σου με την αποτριχωση, πρεπει να πέθανες στον πονο!

Κορίτσια τι κάνετε??ευτυχώς δροσισε μια χαρά ειδικά σήμερα!και εγώ έχω βαρυνει απότομα.μεγάλωσε και η κοιλιά κι άλλο.βασικά δε μπορώ με τπτ να σταθώ όρθια σε ένα σημειο.αν κινούμαι είμαι εντάξει.με ταχύτητα χελώνας βέβαια!!και εγώ ημερολογιακα στις 9 μπαίνω στο μήνα μου με το καλό.

Audette μου σελτεδακι στο κρεβατι εγώ χρησιμοποιησα αργότερα που έκανε πολλά τσισα και ξύπνουσε βρεγμένος.σκέψου ότι στην αρχή τα αλλάζουμε και συνέχεια.στα prenatal είχα πάρει ωραία σελτεδακια σαν βαμβακερα όχι αυτά με το πλαστικό από κάτω και τα εχει σε διάφορα μεγέθη.για την αλλαξιερα όμως ειδικά στα αγοράκια χρειάζονται αρκετά.κατουρανε μόλις ανοίξεις την πάνα!πολύ πλάκα!στο τέλος του σκεπαζαμε το πουλάκι με μαντηλάκια,πετσετουλα μπας και γλιτώσουμε τπτ!σαμπουάν εμείς χρησιμοποιούμε mustela από την αρχή.κάποιες φορές κ weleda όταν ήταν βρεφακι.κ της Κασσιόπης ωραία φαίνονται.ούτε τα pharmasept ξερω.μπορεί να τα δοκιμάσουμε για αλλαγή.

Στον 9ο εννοείται θα γυμναστουμε!αφού το συστήνουν και οι γιατροί γιατί να μην το εκμεταλλευτουμε??αλλιώς μετά τη γεννα υπολογίστε άλλες 40--50 μέρες..χρονισαμε!!χαχα!

Καληνύχτα σε όλες!!!

Σαγια μου και σενα σ ευχαριστω! Δεν ξερω τι θα κανω τελικα, ισως το στρώσω για αρχη κι αν δω οτι δεν εχω διαρροές το βγάλω!

Θα τα τσεκαρω αυτα του πρεναταλ αν προλάβω!

Κασσιόπη μπήκες και συ στο μήνα σου ε; Αντε κοπέλα μου με το καλό και να ναι γερό το μωράκι σου!!! Όλα καλά θα πάνε!!! Πέρασαν τα άσχημα από δω και πέρα μόνο ευχάριστα!!! Αντε να αρχισουμε να ακούμε και για γεννητουρια σιγά σιγά!!!

Sagia και Ζαχιρ με το καλό να μπείτε και σεις στο μήνα σας!!! Σαν δευτερομανουλες θα νιώθετε πιο άνετα αφού ξέρετε τί σας περιμένει, εμείς μόνο να φανταστουμε μπορούμε!!!

Φραουλιτσα μου ετοιμη για διακοπουλες ε;

Αυτο για τις πετσετουλες για τοπικό πλύσιμο δεν το ειχα σκεφτεί! Μερικές μικρές ελεγα να παρω για το στηθος γιατι λεει πρεπει να το πλένεις με το θηλασμο! Θα παρω και μερικές παραπανω γιαυτο που λες ομως για καλο και για κακο!

Καλημέρα κορίτσια πώς είστε;; Εμένα με έχει πιάσει μια βαρεμάρα... Και νύστα... Θα κοιμάμαι όσο μπορώ ακόμα γιατί σε κανένα μήνα από τώρα θα έχουμε αγρυπνίες!

Τώρα θυμήθηκα και κάτι που είπε η μαία στα μαθήματα. Όπως κοιμάσαι εσύ από την 36η εβδομάδα έτσι θα είναι και το μωράκι τις πρώτες 40 μέρες. Δηλαδή, αν ξυπνάς κτλ και δεν μπορείς να κοιμηθείς το βράδυ έτσι ανήσυχο θα είναι κι αυτό όταν γεννηθεί!

Κατά τ' άλλα καλά είμαστε! Φτάσαμε 2400 από 1800 σε 2 εβδομάδες! Μόνο που στεναχωρήθηκα λίγο γιατί χθες στον υπέρηχο σχολιάσανε κάτι για τα αμνιακά υγρά ότι είναι λίγο ελαττωμένα. Δεν μου τον έκανε ο γιατρός όμως, πήγα μετά και του το έδειξα και μου λέει οκ θα το ξαναδούμε σε 2 βδομάδες που έχω πάλι ραντεβού. Και να πίνω λέει πολλά υγρά. Θα λείψει κιόλας για διακοπές ο άνθρωπος μέχρι τις 16 του μήνα... Με βλέπω σαν την τρελή μες στον 15αύγουστο για να κάνω υπέρηχο να δω ότι είναι όλα καλά.

Mommy to be, για τον πόνο στα δάχτυλα κτλ του το είπα και λέει πως είναι κράμπες και ότι είναι φυσιολογικές όσο προχωράει η εγκυμοσύνη. Να πίνω λέει το μαγνήσιο. Αλλά ειδικά το πρωί που ξυπνάω δεν μπορώ να κλείσω την παλάμη!

Φραουλίτσα, ετοιμάστηκες για τις διακοπές;; Θα πάρεις και τη βαλίτσα του μαιευτηρίου μαζί ε; Καλά θα κάνεις!

Λίτσα, μάλλον συσπάσεις είναι. Μετά από τόσο καιρό τώρα κατάλαβα πως είναι, αφού το εξήγησε η μαία στο Έλενα. Όταν πετρώνει η κοιλιά από τη μία μεριά βάλε το χέρι σου από την άλλη. Αν είναι σκληρή και από εκεί τότε είναι σύσπαση. Αν όχι, τότε είναι το μωρό. Επίσης, αυτό που σου είπε η φραουλίτσα. Πόνοι περιόδου που χτυπούν στη μέση. Όταν είναι ακανόνιστοι μέσα στην ημέρα δεν μας ενοχλούν. Αλλά όταν έχουν περιοδικότητα (συχνότητα, διάρκεια, ένταση) τότε μιλάμε με το γιατρό. Ρώτα κι εκείνον να σου πει!

Για σαμπουάν σκέφτομαι weleda στην αρχή που θα είναι ευαισθητούλι και μετά μάλλον pharmacept! Δεν ήξερα πως γράφει από 3 μηνών αλλά τώρα που το είπατε με διευκολύνατε γιατί δεν μπορούσα να αποφασίσω. Πάντως δε θέλουν και πολλά πολλά. Η μαία είπε ακόμα και με σκέτο νεράκι είναι μια χαρά! Αλλά ο καθένας όπως το αισθάνεται!

Audette, κι εγώ ήθελα να σας ρωτήσω για το αδιάβροχο στην κούνια καλά που ρώτησες!

Σε μπερδεύουν και στα καταστήματα που σου λένε από την πρώτη στιγμή να το βάλεις για να μη χαλάσεις το στρώμα... Αλλά κατάλαβα πως οι περισσότεροι υπάλληλοι δεν είναι σχετικοί.. Εδώ προωθούν ακόμα το σφηνάκι στην κούνια..

Επίσης, να σας ρωτήσω. Τα ρουχαλάκια τα πλύνατε όλα μαζί ανεξαρτήτως χρώματος; Εννοώ υπάρχει περίπτωση να ξεβάψει κάποιο πολύχρωμο στα άσπρα;; Να βάλω χρωμοπαγίδα;

Η αληθεια ειναι αυτη, στα καταστήματα ολα απαραίτητα σου λένε οτι ειναι! Τελικα υπ πηρα βεβαια το προστατευτικό για υο στρώμα της κουνιας, δε βαριέσαι! Μην παρω αλλο ομως για το λίκνο, υπερβολή μου φαινεται, θα βαλω ενα σελτεδακι και βλέποντας και κάνοντας!

Εγω να σου πω τα φοβήθηκα να τα βαλω ολα μαζι εβαλα χωρις τα λευκα με τα χρωματιστά! Για τη χρωμοπαγιδα το σκέφτηκα να βαλω αλλα το φοβήθηκα γιατι μου ειπε μια φιλη οτι δεν ξερεις το χημικά εχει μεσα κτλ και θορυβηθηκα!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Η αληθεια ειναι αυτη, στα καταστήματα ολα απαραίτητα σου λένε οτι ειναι! Τελικα υπ πηρα βεβαια το προστατευτικό για υο στρώμα της κουνιας, δε βαριέσαι! Μην παρω αλλο ομως για το λίκνο, υπερβολή μου φαινεται, θα βαλω ενα σελτεδακι και βλέποντας και κάνοντας!

Εγω να σου πω τα φοβήθηκα να τα βαλω ολα μαζι εβαλα χωρις τα λευκα με τα χρωματιστά! Για τη χρωμοπαγιδα το σκέφτηκα να βαλω αλλα το φοβήθηκα γιατι μου ειπε μια φιλη οτι δεν ξερεις το χημικά εχει μεσα κτλ και θορυβηθηκα!

Ναι για το λίκνο μια χαρά είναι το σελτεδάκι!

ΑΑΑ αυτό δεν το σκέφτηκα για τη χρωμοπαγίδα και τα χημικά! πωπω καλά που μου το είπες... Θα τα βάλω ξεχωριστά κι ας είναι μισό πλυντήριο...

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...