Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 2

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Γειά σας!! Αχ Φραουλίτσα μεγάλωσε κι άλλο η μπέμπα!Εμείς θα το ξαναδούμε το μπεμπάκι την Παρασκευή για απλό υπέρηχο. Όταν τον ρώτησα για NST μου είπε οτι αφού θα γεννήσω νωρίτερα από την πητ δεν χρειάζεται, ότι είναι να δει θα το μάθει από τον υπέρηχο. Την τελευταία φορά που είχαμε επίσκεψη, μου είπε οτι θα κάνουμε επισκληρίδιο αλλα ραχιαία και οχι την άλλη με το καθετηράκι. Για ολική που φοβόμουν γιατί παλαιότερα μόνο αυτή έκαναν στο Έλενα, ούτε λόγος πια, μόνο αν υπάρχει έκτακτο πρόβλημα ή ατύχημα της εγκύου και δεν προλαβαίνουν για επισκληριδιο.

Ουφ, χτες με τη ζέστη με έπιασαν σκέψεις ότι ευτυχώς που θα βγει το μικρούλη νωρίτερα γιατί έχω αρχίσει και γίνομαι όλο και πιο δυσκίνητη. Αισθάνομαι την κοιλιά μεγαλύτερη και συνεχώς έχω θέμα με την ισορροπία και το κέντρο βάρους. Και το ίδιο πρέπει να δυσκολεύεται στις κινήσεις του γιατί πλέον έχουν μειωθεί οι κλωτσιές και το μόνο που αισθάνομαι είναι "μετακινήσεις" από τη μια προς την άλλη πλευρά.

Τσουξιματάκι έχω κι εγώ εδω και κάτι μέρες, είναι το ίδιο όπως όταν με πειράζει κάποια δυνατή αντιβίωση. Μάλλον έχει να κάνει με την ισορροπία του ph που με τις αλλαγές που μας γίνονται παέι κι αυτό:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεισ σας κορίτσια μου.Τι κάνετε?Απ ότι διαβάζω όλες είμαστε μια χαρά.:D

Κι εγώ σήμερα πήγα στο γιατρό 2800 η μπεμπα,έκανα και καρδιοτοκογράφο και δεν έχω συσπάσεις.Με είπε ο γιατρός έχουμε μέρες ακόμα.Μου είπε να ξεκινήσουμε σεξ και περπάτημα.Τπτ απ τα 2 δε μπορώ κορίτσια.Το πρώτο μου φαίνεται αδιανόητο και το δεύτερο τα πόδια μου είναι τέρμα πησμένα.Το περπάτημα μου λειπε.Αντε να δούμε.Πάντως προσπαθώ απ το Σαββατο η αλήθεια είναι.

Φιλάκια πολλά κορίτσια

7H5Lp3.png

Γεισ σας κορίτσια μου.Τι κάνετε?Απ ότι διαβάζω όλες είμαστε μια χαρά.:D

Κι εγώ σήμερα πήγα στο γιατρό 2800 η μπεμπα,έκανα και καρδιοτοκογράφο και δεν έχω συσπάσεις.Με είπε ο γιατρός έχουμε μέρες ακόμα.Μου είπε να ξεκινήσουμε σεξ και περπάτημα.Τπτ απ τα 2 δε μπορώ κορίτσια.Το πρώτο μου φαίνεται αδιανόητο και το δεύτερο τα πόδια μου είναι τέρμα πησμένα.Το περπάτημα μου λειπε.Αντε να δούμε.Πάντως προσπαθώ απ το Σαββατο η αλήθεια είναι.

Φιλάκια πολλά κορίτσια

Είδες που αγχωνώσουνα πως είναι μικρή..:D Και δεν γεννάς ακόμα....Θρεφταράκι θα γίνει η ζουζούνα:tongue::tongue::tongue:

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Καλησπέρα!!! Την είδαμε την μπεμπούλα!!! Ευτυχώς έχει πάρει θέση μια χαρα!!! 2.090 το βάρος της κάναμε και το ντοπλερ όλα καλά και δεν έχουμε περιτυλιξη. Audette για την γέννα μου είπε θα πάμε χωρίς πρόκληση θα το δούμε ότι θα φτάνει η ώρα. Αυτά τα νέα μας. Α και μας είπε ή Ιασώ ή Γαια, θα παμε σε όποιο έχει πιο καλή τιμή. Φιλάκια καλό βράδυ!!!

Τέλεια!!!:D Μπράβο Φραουλίτσα!

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια γεια σας!!!!Ευχαριστω για το καλωσορισμα!!!!!Οντως εχουμε σκασει εδω στον καμπο απ τη ζεστη!!!Και εγω συνεχεια το κλιματιστικο ανοιχτο......αλλιως νομιζω δυσκολευομαι να αναπνευσω!!!!!!!!Ωραια τα νεακια σας διαβαζω!!!Μια χαρα τα μπεμπακια..κ εγω σημερα ειχα γιατρο ολα μια χαρα!!!2.300 ο μπεμπης μου!!!!Κοντευουμεεεε!!!!!!Φιλια σε ολες!!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Καλημερα κοριτσια,εγω σημερα κακοδιαθετη ξυπνησα,αφηστε που με το κλιματιστικο αναμενο ποιαστικα,αλλα δε μπορω αλλιως,ιδρωνω κιωλας θα αρπαξω κανενα κρυωμα καλοκαιριατικα,sagia νομιζω εσυ ειπες για τα πυοσφαιρια,εγω εχω παντα 0-3 και αλλες φορες 3-5,ουρολοιμωξη εχεις πανω απο 8,βασικα θα σου πει κ ο γιατρος σου αλλα ετσι νομιζω,παντως κ εγω χωρις ουρολοιμωξη εχω συχνα τσουξιμο

Τι κάνετε εγκυουλες μου;;; Εγω δυο μερες τωρα πλενω τα πράγματα της μικρής! Ευτυχως εχω και τη μαμα και βοηθαει(μαλλον αυτη τα κανει ολα:tongue:)

Εσεις πως είστε;;;

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Καλησπέρα!!! Την είδαμε την μπεμπούλα!!! Ευτυχώς έχει πάρει θέση μια χαρα!!! 2.090 το βάρος της κάναμε και το ντοπλερ όλα καλά και δεν έχουμε περιτυλιξη. Audette για την γέννα μου είπε θα πάμε χωρίς πρόκληση θα το δούμε ότι θα φτάνει η ώρα. Αυτά τα νέα μας. Α και μας είπε ή Ιασώ ή Γαια, θα παμε σε όποιο έχει πιο καλή τιμή. Φιλάκια καλό βράδυ!!!

Μπραβο κοριτσακι μου!!! Ναι κι εγω τον ρώτησα για την προκληςη και μου ειπε ακριβως το ίδιο!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Γεια σας κορίτσια μου!!! Σας διαβάζω και σας σκέφτομαι αλλά με έχει πιάσει μια απίστευτη βαρεμάρα και δε με βολεύει να απαντάω από κινητό και περιμένω πότε θα μου έρθει η όρεξη να ανοίξω τον υπολογιστή. Ό,τι να' ναι είμαι... Έχετε γράψει πολλά και δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω!

Καταρχάς, Φραουλίτσα πήρε θέση η μπεμπούλα!!! Ωραίααααα!!! Πάει κι αυτή σου η έννοια. Είδες τελικά που λένε ότι πρέπει να περιμένουμε και ότι μέχρι νομίζω τις 36 εβδομάδες υπάρχει περιθώριο. Με γεια και οι κουρτινούλες σου! Έχουν και το σχέδιο που σου αρέσει με τις κουκουβάγιες!

Εμένα μου είχαν μείνει οι πάνες αγκαλιάς και μια αλλαξιέρα για πάνω από το πλυντήριο αλλά τελικά μου τα έδωσε η αδερφή μου. Τώρα θέλω να πάρω μια κρέμα για τις θηλές και για το σύγκαμα και μια ρόμπα για το μαιευτήριο (την θεωρείτε απαραίτητη αλήθεια? μόνο εκεί θα τη βάλω, γενικά δεν τις χρησιμοποιώ και αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο)

Ανδρομέδα μου καλή αρχή με τα μπανάκια! Είδες τι ωραία! Κι εγώ την Κυριακή πήγα Λουτράκι και το έκανα το μπανάκι μου και το ευχαριστήθηκα!

Για το πρήξιμο στα δάκτυλα που είπες, κι εγώ το έχω και στα χέρια και στα πόδια! Και οι πατούσες μου έχουν πρηστεί λες και μεγάλωσαν νούμερο! Οι αστράγαλοί μου όμως έχουν ξεπρηστεί σχετικά σε σχέση με τον 7ο μήνα. Τι σου είπε ο γιατρός? Επίσης τα δάκτυλα στα χέρια με ενοχλούν στις αρθρώσεις όταν τα κλείνω, σαν να είναι μονίμως πιασμένα...

Γενικά έχω μπαταλέψει λίγο, για να σηκωθώ από το κρεβάτι ή τον καναπέ πρέπει να αυτοσυγκεντρωθώ πρώτα!... Και το περπάτημά μου είναι πιο αργό από ποτέ.

Πωπω Mariposita τι ταραχή ήταν κι αυτή που θα πέρασες με την καρέκλα που έσπασε... ευτυχώς όλα οκ με τον μπεμπούλη και μ'εσένα έτσι? Άντε να τελειώνει και το σπιτάκι σας να τακτοποιηθείτε. Να έρθεις και για καφέ όταν κανονίσουμε.

Επίσης έχει διαφορά η ραχιαία επισκληρίδιος με αυτή με το καθετηράκι? Εγώ νόμιζα ότι είναι το ίδιο...

Λενάκι καλορίζικα τα πράγματά σου! Κι εγώ τις μεγάλες αγορές τις έχω κάνει καιρό γιατί φοβόμουν με τη γενικότερη κατάσταση για τις εισαγωγές.

Σταφυλάκι χάρηκα πολύ που ξαναείδα νέα σου γιατί αναρωτιόμουν τι να κάνεις! Να μας λες πως τα περνάς κι εσύ, μπαίνουμε στην τελική ευθεία!:D

Felicitaki τέλος η δουλειά? Άντε μπράβο, να προλάβεις να χαλαρώσεις λίγο. Γιατί σου άλλαξε σίδηρο? Δεν έχει ανέβει καθόλου?

Sagia κι εμένα στις εξετάσεις ούρων μου βγάζει σπάνια πυοσφαίρια αλλά ποτέ κανείς δεν έχει ασχοληθεί. Νομίζω είναι φυσιολογικό, μην αγχώνεσαι. Τσούξιμο δεν έχω νιώσει ευτυχώς. Γιατί δε δοκιμάσεις εξωτερικές πλύσεις με χαμομηλάκι?

Audette μου κι εγώ ξεκίνησα να πλένω ρουχαλάκια του μικρού, αυτά που ήταν ολοκαίνουρια. Τώρα θα ξαναφρεσκάρω αυτά που δανείστηκα, που είναι όμως ήδη πλυμένα. Τι ωραία αυτή η εικόνα με τα μιρκούτσικα ρουχαλάκια στο μπαλκόνι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τα αγαπώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνεις εσύ?

Μαρία κάνε υπομονή, βάλτο πείσμα και ξεκίνα να περπατάς από λίγο τη μέρα όσο μπορείς. Κι εγώ δεν τρελαίνομαι αλλά το προσπαθώ. Χθες ήμουν έξω 1,5 ώρα! Βέβαια έκανα 2-3 φορές διάλειμμα και είχα και νερό μαζί.

'Οσο για το ελεύθερο σεξ, εμάς δε μας έχει πει ακόμα τίποτα αλλά μου φαίνεται κι εμένα περίεργο... Ειδικά το ελεύθερο ένα βήμα πριν τη γέννα...:cool: Τόσο καιρό έκανα υπομονή, τώρα δεν το θέλω έτσι όπως έχω πρηστεί!!!:D

Κι εμείς τον είδαμε τον μπεμπούλη την Πέμπτη και είναι ήδη 2,5 κιλά ζούζουνας! Και έχω κάνει και μια κοιλάρα να! Είναι και μυτερή μυτερή και όλοι πέφτουν μέσα στις προβλέψεις για αγόρι και έχει πλάκα! (αν και συνήθως δεν παίζει ρόλο σ' εμένα ο κανόνας επιβεβαιώνεται!) Τώρα ξανά ραντεβού στις 24/8 και μετά βλέπουμε μου είπε ο γιατρός... Αχ απίστευτο μου φαίνεται, σε λίγο καιρό θα κρατάμε τα παιδάκια μας αγκαλίτσα. Είναι τόσο έντονα και πρωτόγνωρα τα συναισθήματα!

Κορίτσια τι λέτε κανονίζουμε κανένα καφεδάκι με τις μπεμπούλες σας για την επόμενη εβδομάδα???

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

mommy to be Καλησπέρα!!! Και γω μια από τα ίδια... Εχω φουσκωσει δεν μπορώ να σηκωνομαι εύκολα και νιώθω πολύ βαριά... Βέβαια έτρεχα και γω αυτές τις μέρες οπότε μπορεί να μου βγήκε η κούραση... Ελπίζω να μην είμαι μόνιμα έτσι... Επειδή και γω ρόμπα δεν πρόκειται να ξαναφορεσω δεν θα πάρω. Όσο για το σεξ νομίζω εμείς δεν κάνει τώρα μόλις μπούμε στον μήνα μας κάνουμε ελεύθερα γιατι λέει βοηθάει να γεννήσεις πιο γρήγορα. Τωρα όμως όχι. Κάντε λίγη γυμναστικουλα όταν σας αφήσει γιατι με την γέννα θα πρέπει να περιμένετε πάλι ;).. Πλενεις τα ρουχαλακια του μπέμπη σου; Τέλεια τα μωρουδιακα και γω τρελαίνομαι να τα βλέπω!!! Και ο μπεμπης σου μια χαρά είναι πολύ καλό το βάρος του!!!! Και μένα μυτερη είναι η κοιλιά και όλοι πέφτουν έξω!!! Χα χα!!! Εγώ κοριτσάκια μου θα λείπω από βδομάδα 20 θα γυρίσω, εσείς αν μπορείτε κανονίστε και τα λέμε και μετά,να μην χαθουμε!!! Αντε καλές βουτιές και συ!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Κοριτσάκια τι έγινε; Πως νιώθετε; Αν και δεν θέλω να γκρινιάζω σήμερα όλη μέρα είμαι κομμάτια!!! Και τα βράδια όλο ζεσταινομαι!!! Τελικά είχαν δίκιο που μου έλεγαν ότι είναι αγγούρι αυτή η περίοδος... Άντε να πάω διακοπές μπας και μου φτιάξει η διάθεση.. Έτοιμες οι βαλίτσες σας; Απο διάθεση το μόνο που με σώζει είναι που σκέφτομαι το μωράκι που θα έρθει!!! Τέλεια θα είναι!!! Ότι και να περάσουμε νομίζω αξιζει!!

zZWsp2.png398Mp3.png

mommy to be Καλησπέρα!!! Και γω μια από τα ίδια... Εχω φουσκωσει δεν μπορώ να σηκωνομαι εύκολα και νιώθω πολύ βαριά... Βέβαια έτρεχα και γω αυτές τις μέρες οπότε μπορεί να μου βγήκε η κούραση... Ελπίζω να μην είμαι μόνιμα έτσι... Επειδή και γω ρόμπα δεν πρόκειται να ξαναφορεσω δεν θα πάρω. Όσο για το σεξ νομίζω εμείς δεν κάνει τώρα μόλις μπούμε στον μήνα μας κάνουμε ελεύθερα γιατι λέει βοηθάει να γεννήσεις πιο γρήγορα. Τωρα όμως όχι. Κάντε λίγη γυμναστικουλα όταν σας αφήσει γιατι με την γέννα θα πρέπει να περιμένετε πάλι ;).. Πλενεις τα ρουχαλακια του μπέμπη σου; Τέλεια τα μωρουδιακα και γω τρελαίνομαι να τα βλέπω!!! Και ο μπεμπης σου μια χαρά είναι πολύ καλό το βάρος του!!!! Και μένα μυτερη είναι η κοιλιά και όλοι πέφτουν έξω!!! Χα χα!!! Εγώ κοριτσάκια μου θα λείπω από βδομάδα 20 θα γυρίσω, εσείς αν μπορείτε κανονίστε και τα λέμε και μετά,να μην χαθουμε!!! Αντε καλές βουτιές και συ!!!
Κοριτσάκια τι έγινε; Πως νιώθετε; Αν και δεν θέλω να γκρινιάζω σήμερα όλη μέρα είμαι κομμάτια!!! Και τα βράδια όλο ζεσταινομαι!!! Τελικά είχαν δίκιο που μου έλεγαν ότι είναι αγγούρι αυτή η περίοδος... Άντε να πάω διακοπές μπας και μου φτιάξει η διάθεση.. Έτοιμες οι βαλίτσες σας; Απο διάθεση το μόνο που με σώζει είναι που σκέφτομαι το μωράκι που θα έρθει!!! Τέλεια θα είναι!!! Ότι και να περάσουμε νομίζω αξιζει!!

Σιγουρα θα φτιαξει η διαθεση σου με τις διακοπες!Θα το δεις!Κι εγω το Σαββατο ειχα εναν εκνευρισμο αλλο πραγμα,την Κυριακη που πηγα για μπανακι εστρωσα.

Αφου θα λειπεις την αλλη εβδομαδα,αν μπορεσεις τα λεμε το ΣΚ αλλιως οταν γυρισεις να ειμαστε ολες μαζι.Ειναι και γιορτινες οι μερες,μπορει να λειπουν και τα αλλα κοριτσια.

Λες να κανουμε λιγο γυμναστικη ε???Ναι οταν μπουμε στο μηνα μας ξερω κι εγω.Καλα βλεπουμε:shock:

Ωραια δεν παιρνω ουτε κι εγω ρομπα,θα ειμαι νεγκλιζε:tongue:

hv6Vp2.png
bMrM.png

Καλησπέρα κοριτσάκια! Και εγώ έχω βαρύνει πολύ..Έτσι είναι..Πλησιάζει ο καιρός:D:D:D Εγώ σήμερα μπήκα στον μήνα μου!

Κασσιοπη μου με το καλο!!!!!!!!:P

wg46p4.png?vh8y1cqv

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...