Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

• Μου αρέσει 6

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καλημερα και από μένα!Φραουλιτσα,λίτσα κ εγώ σήμερα νιώθω λίγο πεσμένη,κουρασμένη να το πω...??έχω να κάνω ένα σωρό δουλειές και δεν έχω όρεξη να κάνω τπτ.

Τι λέτε να πάμε για καφέ αυτές τις μέρες που θα πέσει κ η θερμοκρασία?ας μπει και η didi να δούμε αν είναι οκ για βόλτα.

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σας κοριτσάκια όσο λέω θα μπαίνω πιο συχνά όλο κάτι συμβαίνει:) Αλλά απο τώρα θα προσπαθώ πιο συχνά. Είχα ένα άγχος όλες αυτές τις μέρες με όλα αυτά που έγιναν διότι είχαμε κάνει τις παραγγελίες για τα πράγματα του μπέμπη και όλο αυτό το μήνα δεν γινόταν εισαγωγές και λεω αυτό ήταν σε χαρτόκουτο θα το κοιμήσψω το παιδί. Ευτυχώς όμως ήρθαν χθες και ηρέμησα. Πάω καθε λίγο και τα κοιτάζω:)Μόνο τα καρότσι μένει τώρα αλλά και αυτό θα έρθει την επόμενη εβδομάδα. Γιατρό πήγα την περασμένη εβδομάδα και είμασταν 1800 γρ. Μεγαλώνουν τα παιδάκια μας. τώρα πάλι την τετάρτη υα πάω και μου είπε ΄το θα κάνουμε και εξετάσεις αίματος να δούμε αιματοκρίτη και τέτοια μήπως χρειαστεί επιπλέον σίδηρος πριν την γέννα.

Απο ζέστη πάντως καλά πηγαίνουμε. Σήμερα ευτυχώς βλέπω λίγη συννεφια ένα αεράκι. Ε θα περάσει που θα πάει. Πω πωωω σας είχά πολλά νέα τελικά. Φιλάκια σε όλες.

Καλημερα εγκυουλες μου! Τι κάνετε ;

Μαράκι με το καλο κορίτσι μου! Πλησιάζει η ωρα!!!

Μαριποζιτα μου να προσεχεις!!! Με το καλο να τακτοποιηθειτε στο σπιτάκι σας!

Σαγια μου καλη επιστροφη! Με τις δημόσιες υπηρεσίες δεν βγάζεις ακρη! Ο κοσμος δεν δινει σημασια στις ευπαθείς ομάδες! Ειμαστε υποανάπτυκτοι!

Ανδρομεδακι υπομονη με τα πρηξίματα! Νερό να πίνεις και οσο μπορεις λιγότερο αλάτι! Λιγο έμεινε!

Φελισιτακι μου ποτε σταματάς τη δουλεια;;

Φραουλιτσα κι εγω δεν την παλεύω με τη ζέστη! Γιαυτο δεν ήρθα και χθες, δεν ειχα κοιμηθεί και καλα και δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβατι! Καλο ηταν το μάθημα;;;

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνουν;;;

Καλησπέρα καλό ήταν το μάθημα κάναμε πάλι την χαλάρωση και μετά μας έλεγε για τις συσπασεις και τι ανάσα να παίρνουμε, μετά μας έδειξε πως γίνονται οι εξωθησεις πως τις κάνουμε, και μας περιέγραψε τι γίνεται στην καισαρική. Καλά ήταν χαλάρωσαμε. Μπαίνω από το κινητό γιατι έπεσε νερό στο λαπτοπ και κάποια γράμματα δεν εμφανίζονται, προσπαθησα να γράψω αλλά δεν έβγαινε άκρη. Ελπίζω να φτιάξει γιατί ο τεχνικός μας έχει πάει διακοπές. Έκανα τα του σπιτιού πρωί πρωί και τώρα σκάω!!! Τα νεύρα και την γκρίνια που είχα χτες δεν τα ξαναειχα ποτέ, αφού μου το πε και ο άντρας μου εσύ δεν γκρινιάζει, ε ήρθε η ώρα..Τελικά είναι μεγάλο ζόρι η ζέστη με την κοιλιά στο στόμα... Υπομονή τι να κάνουμε; Γερα να είναι τα μωράκια μας και χαλάλι τους!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Κορίτσια εδώ στη Θεσσαλονίκη,ρίχνει μια βροχή.Μια δροσιά ,πωπω τέλεια.Απ τις λίγες φορές που χαίρομαι που βρέχει.:D:D:D:D.

Άντε να δροσίσει λίγο γιατί δεν την πάλευα.

7H5Lp3.png

Καλησπέρα καλό ήταν το μάθημα κάναμε πάλι την χαλάρωση και μετά μας έλεγε για τις συσπασεις και τι ανάσα να παίρνουμε, μετά μας έδειξε πως γίνονται οι εξωθησεις πως τις κάνουμε, και μας περιέγραψε τι γίνεται στην καισαρική. Καλά ήταν χαλάρωσαμε. Μπαίνω από το κινητό γιατι έπεσε νερό στο λαπτοπ και κάποια γράμματα δεν εμφανίζονται, προσπαθησα να γράψω αλλά δεν έβγαινε άκρη. Ελπίζω να φτιάξει γιατί ο τεχνικός μας έχει πάει διακοπές. Έκανα τα του σπιτιού πρωί πρωί και τώρα σκάω!!! Τα νεύρα και την γκρίνια που είχα χτες δεν τα ξαναειχα ποτέ, αφού μου το πε και ο άντρας μου εσύ δεν γκρινιάζει, ε ήρθε η ώρα..Τελικά είναι μεγάλο ζόρι η ζέστη με την κοιλιά στο στόμα... Υπομονή τι να κάνουμε; Γερα να είναι τα μωράκια μας και χαλάλι τους!!!

Α ενδιαφέρον ακούγεται, κριμα που δεν μπόρεσα να έρθω! Προχθες που πηγα στο γιατρο(ολα καλα με τη μπεμπα, ειμαστε κοντα δυο κιλα) μου ειπε την επομενη φορα που θα με δει να κάτσουμε λιγο παραπανω μια που θα ειναι και ο αντρας μου να μου δείξει και η μαια του μερικά πραγματάκια και να κατατοπιςει και το σύζυγο για να ειναι προετοιμασμένος!

Ε ενταξει δικαιούσαι να εχει μια φορα νεύρα! Ουτως ή άλλως αλλα ποσο μαλλον αφου εισαι εγκυος! Αλλες ειναι ετσι 9 μηνες!

Εγω δεν εχω ξεκουνησει απο την τεταρτη, αγκαλια με το κλιματιστικό την εχω βγάλει! Χαλαλι ομως οπως λες η ταλαιπωρία, αρκει να ειναι γερα τα μωρά μας!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας κοριτσάκια όσο λέω θα μπαίνω πιο συχνά όλο κάτι συμβαίνει:) Αλλά απο τώρα θα προσπαθώ πιο συχνά. Είχα ένα άγχος όλες αυτές τις μέρες με όλα αυτά που έγιναν διότι είχαμε κάνει τις παραγγελίες για τα πράγματα του μπέμπη και όλο αυτό το μήνα δεν γινόταν εισαγωγές και λεω αυτό ήταν σε χαρτόκουτο θα το κοιμήσψω το παιδί. Ευτυχώς όμως ήρθαν χθες και ηρέμησα. Πάω καθε λίγο και τα κοιτάζω:)Μόνο τα καρότσι μένει τώρα αλλά και αυτό θα έρθει την επόμενη εβδομάδα. Γιατρό πήγα την περασμένη εβδομάδα και είμασταν 1800 γρ. Μεγαλώνουν τα παιδάκια μας. τώρα πάλι την τετάρτη υα πάω και μου είπε ΄το θα κάνουμε και εξετάσεις αίματος να δούμε αιματοκρίτη και τέτοια μήπως χρειαστεί επιπλέον σίδηρος πριν την γέννα.

Απο ζέστη πάντως καλά πηγαίνουμε. Σήμερα ευτυχώς βλέπω λίγη συννεφια ένα αεράκι. Ε θα περάσει που θα πάει. Πω πωωω σας είχά πολλά νέα τελικά. Φιλάκια σε όλες.

Μπραβο κοριτσακι μου! Με γεια τα πραγματάκια του μπεμπη! Κι εγω αυτο κανω, καθε τρεις και λιγο παω και χαζεύω το δωματιο της μικρής!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Κορίτσια εδώ στη Θεσσαλονίκη,ρίχνει μια βροχή.Μια δροσιά ,πωπω τέλεια.Απ τις λίγες φορές που χαίρομαι που βρέχει.:D:D:D:D.

Τι τυχεροί που είστε! Μακαρι να έριχνε κι εδω μια βροχούλα! Εχουμε λιωσει!!!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Α ενδιαφέρον ακούγεται, κριμα που δεν μπόρεσα να έρθω! Προχθες που πηγα στο γιατρο(ολα καλα με τη μπεμπα, ειμαστε κοντα δυο κιλα) μου ειπε την επομενη φορα που θα με δει να κάτσουμε λιγο παραπανω μια που θα ειναι και ο αντρας μου να μου δείξει και η μαια του μερικά πραγματάκια και να κατατοπιςει και το σύζυγο για να ειναι προετοιμασμένος!

Ε ενταξει δικαιούσαι να εχει μια φορα νεύρα! Ουτως ή άλλως αλλα ποσο μαλλον αφου εισαι εγκυος! Αλλες ειναι ετσι 9 μηνες!

Εγω δεν εχω ξεκουνησει απο την τεταρτη, αγκαλια με το κλιματιστικό την εχω βγάλει! Χαλαλι ομως οπως λες η ταλαιπωρία, αρκει να ειναι γερα τα μωρά μας!

Μια χαρά η μικρή σου!! Ενδιαφέρον ήταν αλλά τις ανάσες τις ξέρει οπότε μην ανησυχείς, τις κοιλιακες τις κάνεις στις μικρές συσπάσεις μετά σε πιο δυνατές τις θωρακικες και όταν μαλακωνει ο πόνος κάνεις δύο κοιλιακες, και τέλος στους πολύ δυνατούς πόνους τις κοφτες και όταν πάλι μαλακωνει ο πόνος δύο κοιλιακες για να ηρεμησεις και να παίρνει οξυγόνο το μωράκι.

Καλά έκανες και έμεινες σπίτι και εγώ το σκεφτομουν πολύ να πάω. Τα βασικά τα μάθαμε θα δείξει εκείνη την ώρα.

zZWsp2.png398Mp3.png

Τυχεροί είσαστε εδώ έχει φοβερή ζέστη και υγρασία... Αύριο λένε θα βρέξει μακάρι να βρέξει πολύ να δροσισει γιατί αλλιώς θα βράζουμε χειρότερα... Για πες εσύ που μπήκες στον μηνα σου; Παλεύεται ή είναι ακόμα χειρότερα; Το μωρό κουνιέται αρκετά; Δώσε μας τα φώτα σου!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Τυχεροί είσαστε εδώ έχει φοβερή ζέστη και υγρασία... Αύριο λένε θα βρέξει μακάρι να βρέξει πολύ να δροσισει γιατί αλλιώς θα βράζουμε χειρότερα... Για πες εσύ που μπήκες στον μηνα σου; Παλεύεται ή είναι ακόμα χειρότερα; Το μωρό κουνιέται αρκετά; Δώσε μας τα φώτα σου!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου καλό μήνα να έχουμε.Σήμερα προβλέπεται πάλι ζέστη,χθες ήταν πολύ ωραία μας δρόσισε αρκετά.

Λοιπόν,σαν πρώτη μέρα που μπήκα στο μήνα μου :o:o:o:o είμαι πολύ χαρούμενη που πλησιάζουν οι μέρες που θα πάρω αγκαλιά τη ζουζουνίτσα μου.Και λίγο αγχωμένη βέβαια.:cool:

Κατα τ άλλα το ίδιο ζωηρό είναι το μωράκι,απλά επειδή έχω κόψει το μαγνήσιο απο χθες,έχω κάποια πονάκια κάτω χαμηλά απ το πρωί.Μπορεί να είναι και τυχαίο γεγονός δεν ξέρω,απλά κάποιες φορές οι ενοχλήσεις αυτές γίνονται πιο έντονες.

Απο σήμερα ξεκινάω να κινούμαι και περισσότερο με τις οδηγίες του γιατρού.Και Τρίτη πρώτα ο Θεός έχω γιατρό για καρδιοτοκογράφο.

Φιλάκια πολλά στις όμορφες κοιλίτσες σας

7H5Lp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σας!!!!Μαρια συγχαρητηρια εισαι η πρωτη που μπαινει στο μηνα της με το καλο να απρεις αγκαλια το μωρακι σου!!!εγω στην κορη μου με το που μπηκα στο μηνα μου ξεκινησαν σουβλιες απο κατω στον κολπο κι ο γιατρος μουπε πως ειναι καλο γιατι προετοιμαζεται η μητρα!σαυτο το μωρακι τα εχω ολα ηδη και συσπασεις οπως λες και συ με πονο!εγω εχω τη δευτερα γιατρο για υπερηχο και καλλιεργεια κολπικου υγρου και ανυπομονω να δω τον μπεμπη μου!

Ειδα οτι γνωριστηκατε κι οι κοπελιες εδω της αθηνας μπραβο σας!!να σας πω κι εγω πως απο τοτε που ημουν μανουλα ιουλιου 2013 ετσι συανντηθηκα με καποια κοριτσακια και κραταμε ακομα επαφουλες κι ειναι ωραιο!

Ντιντι ο Θεος να αναπαυσει τη ψυχουλα της πεθερας σου κι ευχομαι νασαι καλα με τις συσπασεις σου!

Λιωνω τοσο πολυ απο τη ζεστη δεν εχουμε και κλιματιστικο κι υποφερω!!βρεχομαι βουταω τα ποδια μου σε κρυο νερο βρεγμενες πετσετες και ανεμιστηρας!αυριο λεμε να παμε για μπανακι!

BeZCp3.png

Ήρθες στη ζωή μου σαν δώρο απ'το Θεό,πόσο σ'αγαπάω κι εγώ απορώ..

Κορούλα μου σε λατρεύω..!!!!!

06/07/2013

Καλησπερα κοριτσια,οντως κατι γινεται με δροσουλα θεσσαλονικη,Μαρακιτι ωραια που μπηκες στο μηνα σου :-) μαλλον θα εισαι η πρωτη μανουλα,πονακια χαμηλα εχω κ εγω κ ειμαι 32+2,οπως κ πονακια περιοδου μαζι με πετρωμα στη μια πλευρα της κοιλιας,εξασκειται η μητρα μου ειπε ο γιατρος,απο τωρα;;;σημερα νιωθω ενα ψιλοτσουξιμο αλλα πριν λιγες μερες εκανα ουρων κ δεν ειχα κατι,μηπως ειναι κ απο τα υγρα που εχουμε κ ερεθιζομαστε;σας εχει τυχει;

Γειά σας κοριτσάκια μου!Γειά σου ΖαχΙρ!καιρό έχουμε να σε ακούσουμε,χαίρομαι που όλα είναι καλά!λίτσα και εγώ τώρα τελευταία έχω που κ που τσουξιμο.νόμιζα ήταν από το ξύρισμα κανένας ερεθισμος αλλά πέρασαν μέρες και πάλι το νιώθω που κ που.αν ήταν ουρολοιμωξη δε θα το νιώθαμε συνέχεια όμως?δεν έχω πάθει κ ποτέ κ δε ξέρω.πάντως θα δώσω ουρα από Δευτέρα να είμαι σίγουρη.αυτό μας έλειπε τώρα!

Πως πάτε οι υπόλοιπες?σήμερα άρχισα να πλενω τα ρουχαλακια!θυμήθηκα που ετοίμαζε τα βρεφικα πέρυσι η κοπέλα από κάτω και καθόμουν και τα χάζευα.προσπαθούσαμε για μωρό και ανυπομονουσα κιολας και τώρα ορίστε..σαν να μη πέρασε μια μέρα!κατά τα άλλα μια από τα ίδια και γω έχω λιώσει.δε θυμάμαι να έχω ιδρωσει ποτέ στη ζωή μου τόσο πολύ.κλιματιστικό έχουμε αλλά δε το θέλω.2-3 μεσημέρια το άναψαμε και μετά έβραζα όταν το κλείναμε η έβγαινα έξω.νομίζω φούσκωσε πολύ η κοιλιά μου αυτή την εβδομάδα! πήγαμε κ για μπάνιο με με μια φίλη που έκλεισε τις 40 εβδ.και κορίτσια τι να σας πω..αγχωθηκα.η κοιλιά της πλέον ήταν παραπάνω από τεράστια!!δεν έχω ξαναδεί και ετοιμογεννη με μαγιο και δε πίστευα στα μάτια μου!! ταλαιπωρείται πολύ,δεν αντέχει κλπ.δηλ αν δε γεννήσω πρόωρα, σε 6 εβδομάδες θα είμαι έτσι σκέφτηκα???φτου φτου το κορίτσι βέβαια να ελευθερωθει γρήγορα με έναν πόνο!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Κοριτσια γεια σας!!!!Ευχομαι να ειστε ολες καλα!!!!!Και πολυ ευτυχισμενες περιμενοντας τα μωρακια σας!!!!Συγνωμη που εχω καιρο να σας γραψω,ειχα χασει τον κωδικο και δε μπορουσα να μπω.....Τελικα τους βρηκα γραμμενους σε μια μικρη ατζεντα ξεχασμενη σε ενα συρταρι!!!!!!!Εμεις ειμαστε καλα,εχω ετοιμασει κ τα πραγματα του μωρου κ περιμενω να παει 15 μηνας για να αρχισουμε να μετραμε αντιστροφα!!!!!Προς το παρων χαλαρα,τον περισσοτερο καιρο σπιτι λογω ζεστης με το κλιματιστικο αγκαλια!!!!Καλο μηνα κ ελπιζω να μπορεσω να εγκλιματιστω ξανα στην ομαδα!!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Καλημερα κοριτσια τι κανετε;καπως καλουτσικα θεσσαλονικη σημερα με τη ζεστη,αλλα πολυ υγρασια,αχ κοριτσια χθες μ εποιασε ενας δυνατος πονος στο στομαχι αλλο πραγμα,κ δυο φορες εκανα διαρροια,πριν ομως εφαγα το ζωον μια μπουγατσα με τυρι κ απο πανω με κρεμα,αχχ σας μιλαω φοβηθηκα απο τον πονο,ηθελα να παρω το γιατρο να του πω οτι γενναω,δεν ξερω κιωλας πως καταλαβαινεις οτι γεννας,αλλα ηταν τοσο εντονος ο πονος στο στομαχι κ ετρςχα κ τουαλετα κ φοβηθηκα γτ εχω ακουσει οτι θες να πας κ τουαλετα εκεινη την ωρα,απο χθες φοβαμαι συνεχεια μη με ξαναποιασει,να ανησυχησω η ειναι ασχετο αυτο που επαθα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...