Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Καλέ τι δότρια αφού δίνεις ωάρια σε κάθε κύκλο φυσικό. Γενικά οι βλαστοκύστες δεν μαζεύονται εύκολα αλλά εφόσον έχεις ωάρια δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεσαι για δότρια. Η ΑΜΗ είναι απλά ένας δείκτης αυτό που δείχνει ουσιαστικά όμως την δυναμική των ωοθηκών είναι η τελική τους εικόνα στον υπέρηχο με παρακολούθηση και σε σχέση με τις υπόλοιπες εξετάσεις σου. Εφόσον εσύ κάνεις ωάρια θα ψάξεις να βρεις τι είναι αυτό που εμποδίζει στο να κάνεις ποιοτικές βλαστοκύστες και στο τέλος κύηση. Ενα θέλεις και καλό και θα έρθει. Δεν ήταν αυτή η φορά σου η τυχερή. Άλλωστε το να πετύχεις με την πρώτη εμβρυομεταφορά κύηση είναι το «σπανιο», οι περισσότερες δεν πετυχαίνουν με την πρώτη. Και αν στο τέλος έρθει η στιγμή για δότρια θα το ξέρεις μέσα σου, θα το έχεις δουλέψει. Δεν ειναι κακό να πας με δότρια, είναι μια πολύ καλή επιλογή όταν έχεις εξαντλήσει τις δικές σου προσπάθειες. 
      Το φυσικό και αναμενόμενο είναι να κάνεις ωορρηξία στον νέο κύκλο, δεν κάνουν όλες αλλά για συγκεκριμένους λόγους. Εσείς απολαμβάνετε τις στιγμές σας μαζί! Άλλωστε βοηθάει το σεξ και στην ψυχολογία αλλά και στην έκκριση ορμονών κλπ  

Και κάτι περί ανακοινώσεων κυήσεων επειδή τα ακούμε και πρέπει να μην αντιδρούμε γιατί έτσι «είναι σωστό» μπράβο τους και συγχαρητήρια αλλά καλό θα ήταν να αποδεχόμαστε τα συναισθήματα μας. Δεν είναι κακό να νιώθεις παράξενα και να σε στεναχωρούν αυτά τα νέα. Δεν είναι εύκολο να παλεύεις με την υπογονιμότητα. 
      Και το κορυφαίο να σου λένε δεν το θέλουν γιατί θα παχύνουν 🤦‍♀️ Ναι το άκουσα και αυτό. 

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καλησπαερα κοριτσια,σημερα εβλεπα ονειρο την κοιλια μου τουρλα κ μετα το μωρο μου :-) κ να σας πω την αληθεια ειμαι χαλια ψυχολογικα γιατι το θεωρησα ασχημο το ονειρο,μ εβλεπε κ η θεια μου στον υπνο τηςς κ με πηρε τηλ,να σας ρωτησω;τις συσπααεις κ αν υπαρχει θεμα προωροτηρας θα τα βλεπε ο γιατρος τη δευτερα ε;σας ρωταω γιατι σημερα πετρωσε αρκετες φορες η κοιλια μου,κυριως απ τη μια πλευρα διπλα στον αφαλο,αλλα προχθες του το ειπα κ δε φανηκε να ανησυχει,πετρωνει εσας;μηπως μαζευεται το μωρο;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπαερα κοριτσια,σημερα εβλεπα ονειρο την κοιλια μου τουρλα κ μετα το μωρο μου :-) κ να σας πω την αληθεια ειμαι χαλια ψυχολογικα γιατι το θεωρησα ασχημο το ονειρο,μ εβλεπε κ η θεια μου στον υπνο τηςς κ με πηρε τηλ,να σας ρωτησω;τις συσπααεις κ αν υπαρχει θεμα προωροτηρας θα τα βλεπε ο γιατρος τη δευτερα ε;σας ρωταω γιατι σημερα πετρωσε αρκετες φορες η κοιλια μου,κυριως απ τη μια πλευρα διπλα στον αφαλο,αλλα προχθες του το ειπα κ δε φανηκε να ανησυχει,πετρωνει εσας;μηπως μαζευεται το μωρο;

Όνειρα στην φάση που είμαστε θα βλέπεις και αφου έχεις άνχος συνήθως δεν είναι θετικά. Όσο για το πέτρωμα σε ένα σημείο νομίζω είναι το μωρό που κλοτσάει και δημιουργεί κάτι σαν σύσπαση στην μήτρα, κάπως έτσι μας το είπε η μαία. Σιγά σιγά θα έχεις πετρώματα και συσπάσεις που μπορεί να πονάνε. Το θέμα είναι να μην είναι πολύ συχνές και ανα πέντε λεπτά. Αν ήταν κάτι ανησυχητικό ο γιατρός σου θα στο έλεγε, τί λες δεν θα σου έλεγε κάτι για να μην ανησυχείς και θα σε άφηνε να κινδυνέψεις εσύ ή το παιδί σου; Αν υπήρχε θέμα προωρότητας λογικά θα το έβλεπε απο το μήκος του τραχήλου. Δεν είμαι γιατρός να ξέρω σίγουρα αλλά γιαυτό τους έχουμε για να μας προσέχουν. Μην ανχώνεσαι άδικα. Λίγο έμεινε κάνε υπομονή, που να δείς μετά που θα έχεις το παιδί τι άνχος θα έχεις. Πρέπει να είσαι ήρεμη για να τα βγάλεις πέρα.

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Βλέπω ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς!!! Δεν μπαίνω πολύ στο ίντερνετ γιατί έχουμε ένα θέμα με τη σύνδεση!

Καλά είμαστε κι εμείς, τελευταία μέρα μαθημάτων σήμερα! Νομίζω θα έχει τεχνικές χαλάρωσης για την ώρα του τοκετού και περιποίηση νεογνού! Είναι πολύ ωραία τα μαθηματάκια, οι μαίες πολύ έμπειρες και μου έχουν λύσει όλες τις απορίες! :D

Τις τελευταίες μέρες ξυπνάω και είναι πρησμένα τα δάχτυλα μου σε σημείο να μην μπορώ να τα κλείσω! Και να πω ότι δεν πίνω νερό;;; :shock::shock: Μάλλον θα κάνω ένα τηλ στον γιατρό..

Από 'δω και πέρα θα μας βλέπει κάθε 2 βδομάδες...

Θέλω να πάω και για κανένα μπανάκι αλλά να περάσει λίγο η ζέστη γιατί ακόμα και στην παραλία δεν παλεύεται!!! :evil:

Θα ξαναμπώ να σχολιάσω τα μηνυματάκια σας..

Didi χαίρομαι που είσαι καλύτερα!!! Χαλαρά από εδώ και πέρα, ευτυχώς έχεις τελειώσει και με τις αγορές! Το σίδερο άστο για κανέναν άλλο ή το πολύ-πολύ κάντο καθιστή και λίγα λίγα κάθε μέρα.... Όπως είπε και η φραουλίτσα, αυτό τόνισε η μαία, όλα είναι στο μυαλό! Να το πιστέψεις πως θα φτάσεις στις 40 εβδομάδες και θα γίνει!

Φιλάκια προς το παρόν σε όλες!

OkoIp3.png

Καλημέρα όμορφες κοιλίτσες μου.Τι κάνετε?Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη.1 και σήμερα για να μπω στο μήνα μου επιτέλους.Κόβω και το μαγνήσιο αύριο :P:p:p

Φιλάκια σε όλες τις κοιλίτσες :D

7H5Lp3.png

Καλημέρα όμορφες κοιλίτσες μου.Τι κάνετε?Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη.1 και σήμερα για να μπω στο μήνα μου επιτέλους.Κόβω και το μαγνήσιο αύριο :P:p:p

Κι εγώ έχω πρησμένα δάχτυλα,σε σημείο που να νιώθω κουλή για κανα 10 λεπτο αφού σηκωθώ.Νομίζω είναι φυσιολογικό,Αλλά πάρε κι ένα τηλ στο γιατρό να μας καθησυχάσει.Κι εγώ το ΣΚ πρώτα ο Θεός κορίτσια θα κάνω το πρώτο και το τελευταίο μπάνιο μάλλον με τις ευλογίες του γιατρού,μήπως και ανακουφιστει το σώμα μου απ το πρήξιμο.

Και φυσικά με είπε σεξ απο βδομάδα.Αφού με δει την Τρίτη μου είπε να ξεκινήσουμε.Μια κουβέντα είναι αυτή.Το θέμα είναι μπορούμε με τέτοια κοιλούμπα?:P:p:p:p.Το σίγουρο είναι ότι θα ρίξουμε πολύ γέλιο.

:-D:grin::-D:grin::-D

7H5Lp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! Βλέπω ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς!!! Δεν μπαίνω πολύ στο ίντερνετ γιατί έχουμε ένα θέμα με τη σύνδεση!

Καλά είμαστε κι εμείς, τελευταία μέρα μαθημάτων σήμερα! Νομίζω θα έχει τεχνικές χαλάρωσης για την ώρα του τοκετού και περιποίηση νεογνού! Είναι πολύ ωραία τα μαθηματάκια, οι μαίες πολύ έμπειρες και μου έχουν λύσει όλες τις απορίες! :D

Τις τελευταίες μέρες ξυπνάω και είναι πρησμένα τα δάχτυλα μου σε σημείο να μην μπορώ να τα κλείσω! Και να πω ότι δεν πίνω νερό;;; :shock::shock: Μάλλον θα κάνω ένα τηλ στον γιατρό..

Από 'δω και πέρα θα μας βλέπει κάθε 2 βδομάδες...

Θέλω να πάω και για κανένα μπανάκι αλλά να περάσει λίγο η ζέστη γιατί ακόμα και στην παραλία δεν παλεύεται!!! :evil:

Θα ξαναμπώ να σχολιάσω τα μηνυματάκια σας..

Didi χαίρομαι που είσαι καλύτερα!!! Χαλαρά από εδώ και πέρα, ευτυχώς έχεις τελειώσει και με τις αγορές! Το σίδερο άστο για κανέναν άλλο ή το πολύ-πολύ κάντο καθιστή και λίγα λίγα κάθε μέρα.... Όπως είπε και η φραουλίτσα, αυτό τόνισε η μαία, όλα είναι στο μυαλό! Να το πιστέψεις πως θα φτάσεις στις 40 εβδομάδες και θα γίνει!

Φιλάκια προς το παρόν σε όλες!

Μα ακριβώς το ίδιο! Μόλις σήμερα με το που ξύπνησα με ενοχλούσε η βέρα και τότε πρόσεξα οτι τα δάχτυλα ήταν πρησμενα. το περίεργο είναι οτι τσέκαρα καρπούς και το υπόλοιπο χέρι εκτός απο τα δάχτυλα είναι μια χαρά. Ακόμα και οι αστράγαλοι που τελευταία ήταν πρησμένοι κάποιες μέρες είναι οκ, σήμερα μόνο τα δάχτυλα. Μάλλον θα μας εμφανίζονται διάφορα κόλπα απο εδω και πέρα. Κατα τ'αλλα μια χαρά, τελειώνει το σπιτάκι επιτέλους για να μπούμε πριν τη γέννα, σημερα εβαψαν τα ντουλάπια της κουζίνας και θα φυγουν απο το σαλόνι τα πιατα, ποτήρια, τραπέζι κτλ. Χτες μόνο είχα μια ατυχία. Εκεί που καθόμασταν στο μπαλκόνι, κάποια στιγμή σπάει η πλαστική καρέκλα απο την πολυκαιρία, και βρέθηκα κάτω:rolleyes: Ευτυχώς μου είχε βάλει ο αδελφός μου πριν ένα μαξιλάρι και προσγειώθηκα στα μαλακά. Πιο πολύ ανησύχησαν οι δικοί μου παρά εγώ πάντως. Δεν τραντάχτηκα καθόλου ευτυχώς, οπότε ήξερα οτι και ο μικρός είναι μια χαρά και δεν κατάλαβε τίποτα. Σήμερα μάλλον τον πείραξε η ζέστη γιατί όλο τεντώματα και βόλτες είναι:)

Καλησπέρα κορίτσια!!!τι κάνετε?πως είναι οι κοιλίτσες?εμείς γυρίσαμε χθες,περάσαμε ωραία αλλά σήμερα από το πρωί τρέξιμο,ΙΚΑ,παιδίατρο..χαμός.τα είδα όλα.και για να συμπληρώσω τα προηγούμενα σχόλια περί γαϊδουριας του κόσμου,πάω ΙΚΑ και περιμένω λίγο..μετά από 2-3 άτομα αφού δε μου δίνουν σημασία μόλις αλλάζει νούμερο πάω κ λέω μήπως μπορω να περάσω γιατί είμαι εγκυμονούσα?κ λέει το βλημα.. Περιμένετε ώρα???έχει σημασία της λέω?ναι περιμένω λίγη ώρα.κ απαντάει ωραία καθίστε να εξυπηρετησω την κυρία κ ελάτε μετά!κ η κατά τ'αλλα κυρία πέρασε χωρίς να πει λέξη.αλλά 20 λεπτά μέχρι να τελειώσει!

Mariposita μου πάλι καλά δε χτυπησες κοπέλα μου.φαντάζομαι λαχτάρα.να μη σου τύχει μια ζωή να πέσεις από καρέκλα κ να τύχει στον 8ο μήνα !Έλεος!μπράβο τελειώνουν οι δουλειές σιγά σιγά να τακτοποιηθειτε.

Felicitaki ποτέ τελειώνεις με τη δουλειά?χαρά στο κουράγιο σου!πως πήγε το ντόπλερ?την ευχαριστηθηκατε την μπεμπούλα?

Ανδρομέδα κ εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη έτσι ξύπνουσα κ το βράδυ τα ίδια.νερό,ανάλογα φαγητά κ ψηλά τα πόδια μου είχε πει αλλά τπτ!

Μαρία μου τι καλά μπαίνεις στον 9ο!!ένα αγχος λιγότερο!αντε να κανονίσουμε τον καφέεεε :-D

Didi σου στέλνω το ξενοδοχείο!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!τι κάνετε?πως είναι οι κοιλίτσες?εμείς γυρίσαμε χθες,περάσαμε ωραία αλλά σήμερα από το πρωί τρέξιμο,ΙΚΑ,παιδίατρο..χαμός.τα είδα όλα.και για να συμπληρώσω τα προηγούμενα σχόλια περί γαϊδουριας του κόσμου,πάω ΙΚΑ και περιμένω λίγο..μετά από 2-3 άτομα αφού δε μου δίνουν σημασία μόλις αλλάζει νούμερο πάω κ λέω μήπως μπορω να περάσω γιατί είμαι εγκυμονούσα?κ λέει το βλημα.. Περιμένετε ώρα???έχει σημασία της λέω?ναι περιμένω λίγη ώρα.κ απαντάει ωραία καθίστε να εξυπηρετησω την κυρία κ ελάτε μετά!κ η κατά τ'αλλα κυρία πέρασε χωρίς να πει λέξη.αλλά 20 λεπτά μέχρι να τελειώσει!

Mariposita μου πάλι καλά δε χτυπησες κοπέλα μου.φαντάζομαι λαχτάρα.να μη σου τύχει μια ζωή να πέσεις από καρέκλα κ να τύχει στον 8ο μήνα !Έλεος!μπράβο τελειώνουν οι δουλειές σιγά σιγά να τακτοποιηθειτε.

Felicitaki ποτέ τελειώνεις με τη δουλειά?χαρά στο κουράγιο σου!πως πήγε το ντόπλερ?την ευχαριστηθηκατε την μπεμπούλα?

Ανδρομέδα κ εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη έτσι ξύπνουσα κ το βράδυ τα ίδια.νερό,ανάλογα φαγητά κ ψηλά τα πόδια μου είχε πει αλλά τπτ!

Μαρία μου τι καλά μπαίνεις στον 9ο!!ένα αγχος λιγότερο!αντε να κανονίσουμε τον καφέεεε :-D

Didi σου στέλνω το ξενοδοχείο!

Καλά κάνατε και πήγατε τις διακοπές σας και όλα μια χαρά πήγαν. Καλά στο ΙΚΑ απαράδεκτη!!! Καλά δεν ξέρουν τους νόμους και είναι και γυναίκα τι να πεις εχουμε ξεφύγει εντελώς πια!!! Μπορούσες να πας και στον διευθυντή αλλά μετά θα λέγανε εσένα περίεργη... Αντί να σου ζητήσει συγγνώμη...

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Σήμερα δεν είναι η μέρα μου ζεσταινομαι και με έχει πιάσει γκρίνια και νεύρα .. Ελπίζω να περασει η ζέστη θέλω να κάνω και καμιά δουλειά και δεν αντέχω...:twisted:

Εσείς πως είστε αντέχετε;; Αχ και έχουμε και καιρό μπροστά μας...

zZWsp2.png398Mp3.png

Μα ακριβώς το ίδιο! Μόλις σήμερα με το που ξύπνησα με ενοχλούσε η βέρα και τότε πρόσεξα οτι τα δάχτυλα ήταν πρησμενα. το περίεργο είναι οτι τσέκαρα καρπούς και το υπόλοιπο χέρι εκτός απο τα δάχτυλα είναι μια χαρά. Ακόμα και οι αστράγαλοι που τελευταία ήταν πρησμένοι κάποιες μέρες είναι οκ, σήμερα μόνο τα δάχτυλα. Μάλλον θα μας εμφανίζονται διάφορα κόλπα απο εδω και πέρα. Κατα τ'αλλα μια χαρά, τελειώνει το σπιτάκι επιτέλους για να μπούμε πριν τη γέννα, σημερα εβαψαν τα ντουλάπια της κουζίνας και θα φυγουν απο το σαλόνι τα πιατα, ποτήρια, τραπέζι κτλ. Χτες μόνο είχα μια ατυχία. Εκεί που καθόμασταν στο μπαλκόνι, κάποια στιγμή σπάει η πλαστική καρέκλα απο την πολυκαιρία, και βρέθηκα κάτω:rolleyes: Ευτυχώς μου είχε βάλει ο αδελφός μου πριν ένα μαξιλάρι και προσγειώθηκα στα μαλακά. Πιο πολύ ανησύχησαν οι δικοί μου παρά εγώ πάντως. Δεν τραντάχτηκα καθόλου ευτυχώς, οπότε ήξερα οτι και ο μικρός είναι μια χαρά και δεν κατάλαβε τίποτα. Σήμερα μάλλον τον πείραξε η ζέστη γιατί όλο τεντώματα και βόλτες είναι:)
Άντε με το καλό να τελειώσει και το σπιτάκι σας και να βολευτείτε και σεις και να ηρεμησεις!! Και οι δικοί σου θα τα χουν παιξει με τη ζέστη!!! Όσο με την καρέκλα ήσουν τυχερή στην ατυχία σου!!! Να προσέχεις τις πλαστικές καρέκλες αν τις έχει χτυπήσει ο ήλιος σπάνε εύκολα!!

Αχ τι καλά!! Μπαίνεις στον μήνα σου!!! Θα τελειωσουν τα βάσανα σου και θα δεις και το μωράκι σου επιτέλους!!Με το καλο!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημερα εγκυουλες μου! Τι κάνετε ;

Μαράκι με το καλο κορίτσι μου! Πλησιάζει η ωρα!!!

Μαριποζιτα μου να προσεχεις!!! Με το καλο να τακτοποιηθειτε στο σπιτάκι σας!

Σαγια μου καλη επιστροφη! Με τις δημόσιες υπηρεσίες δεν βγάζεις ακρη! Ο κοσμος δεν δινει σημασια στις ευπαθείς ομάδες! Ειμαστε υποανάπτυκτοι!

Ανδρομεδακι υπομονη με τα πρηξίματα! Νερό να πίνεις και οσο μπορεις λιγότερο αλάτι! Λιγο έμεινε!

Φελισιτακι μου ποτε σταματάς τη δουλεια;;

Φραουλιτσα κι εγω δεν την παλεύω με τη ζέστη! Γιαυτο δεν ήρθα και χθες, δεν ειχα κοιμηθεί και καλα και δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβατι! Καλο ηταν το μάθημα;;;

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνουν;;;

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Καλημέρα κοριτσάκια μου.Ευχαριστώ για τις ευχούλες σας και ναι σήμερα μπαίνω στο μήνα μου.Άντε και σ εσάς δεν έμεινε πολύ.

Αυτόν τον καφέ θα τον πιούμε τώρα ή μόλις σαραντίσουμε?

:):):):):)

Φιλάκια σε όλες

7H5Lp3.png

Καλημερα κοριτσια,σημερα σα να εχει λιγο δροσουλα,αλλα γενικα εγω νιωθω μια δυσφορια κ κακοδιαθεσια θα ελεγα,δεν ξερω γιατι,δεν κοιμαμαι ολη νυχτα,προσπαθω να κοιμηθω το πρωι που φευγει ο αντρας μου αλλα τιποτα,κ ειμαι ολη μερα χαλια κ ζαλιζομαι,ουφφφ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...