Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καλησπέρα κ από μένα κορίτσια! Didi συλλυπητήρια κορίτσι μου.τι κρίμα που δε πρόλαβε να δει το εγγονός αλλά αν ήταν να ταλαιπωρείται,καλύτερα.κ μένα η αδερφή του μπαμπά ου έκανε εγχείρηση κ τα νέα ήταν απογοητευτικα.δε ξέρω αν μπορώ να πάω επίσκεψη στο νοσοκομείο κ δε θέλω να πάρω το γιατρό γιαυτό τον λόγο.

Κασσιόπη να γεμίσετε το σπίτι με γέλια κ χαρές!ετοιμασατε κ το παιδικό?

Εμείς ήρθαμε πάλι Χαλκιδική 3ημερο.απαράδεκτη είμαι το ξέρω αν το πω στο γιατρό ποιος τον ακούει.αφήστε που είμαι από τις 10 ως το ηλιοβασίλεμα στην θάλασσα.έχει πολύ σκιά βέβαια.κολυμπάνε,παίζω με τον μικρό.κυρία!κ το καλύτερο είναι ότι νιώθω κ εγώ σίγουρη ότι πάω για πρόωρο τοκετό!κακό είναι αλλά μου έχει κολλήσει.που να μην το ένιωθα κιόλας!

Φραουλιτσα κακώς έφυγες.έπρεπε να βρεις θάρρος να πας μπροστά.εγώ ντρέπομαι κ τη σκιά μου σε τέτοιες περιπτώσεις αλλά όταν π.χ πάω ΙΚΑ πάω πρωτη κ καλύτερη!αλλά για να είμαι ειλικρινής,περιεργως, με εξυπηρετούν κ στα καταστήματα.

Χαίρομαι πολύ που θέλετε να βρεθούμε κ οι υπόλοιπες.εγώ μένω περαια αλλά δεν έχω θέμα μέχρι στιγμής με αποστάσεις.φαντάζομαι αν οδηγείτε όλες το κόσμος είναι το ιδανικό.εκτός αν πούμε κέντρο σε περίπτωση που εκκρεμουν κ δουλειές ας πούμε.πείτε κ εσείς τι προτείνετε.

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Didi εννοείται δε σιδερωνεις.μην αγχώνεσαι θα τα προλάβεις όλα!σου πέρασαν οι συσπάσεις?

Βαλίτσα θα αρχίσω κ εγώ μόλις επιστρέψω κ θα ετοιμάσω τα ρουχαλακια του μωρού!δε σας είπα κ το άλλο!!η αναισθησία κορυφώνεται στην οικογένεια μας :oops:..η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε τον ιδιοκτήτη κ τις πολιτικές εξελίξεις,να δούμε αν θα βάλει αεριο,να κάνουμε αλλαγές στο δωμάτιο κλπ.δεν εμφανίστηκε φυσικά οπότε μάλλον άκυρο.το θέμα είναι ότι δε κλείσαμε το δωμάτιο νωρίτερα.περιμέναμε!πήγαμε την προηγούμενη εβδομάδα κ μας είπαν παράδοση σε 40-45 μέρες!

Κ κάτι άσχετο..εδώ που είμαστε η παραλία είναι μικρη.το ξενοδοχείο έχει καμία 30αρια δωμάτια?όλοι σχεδόν ξένοι κ 4-5 οικογένειες Ελληνες. φυσικά μόνο οι Ελληνες ακούγονται.μαμάδες κ παιδάκια.οι μπαμπάδες πολιτισμενοι!μιλάμε τα νεύρα μου όμως ε!!!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Πριν λίγο ήρθα από το τελευταίο μας μάθημα ανώδυνου, κάναμε για το θηλασμό και ξαναάρχισα να ανυπομονώ! Είδαμε και μια νεογέννητη μπεμπούλα στο ασανσέρ και ήταν τρέλα!!

Το ξέρω πως είμαι λίγο υπερβολική με το θέμα του πρόωρου (μιας και ο τράχηλος είναι τελείως κλειστός), αλλά αγχώθηκα είναι η αλήθεια με τις συσπάσεις. Δεν βοήθησε που είδα και πρώτη φορά προβληματισμένη την γιατρό μου... Οι συσπάσεις μου ευτυχώς έχουν μειωθεί πάρα πολύ και είναι τελείως ακανόνιστες τώρα. Έκανα και τις εξετάσεις του μήνα, όλα καλά, αιματοκρίτης 36,5, άρα δεν χρειάζομαι παραπάνω σίδηρο.

Εμένα μου δίνουν συχνά τη σειρά τους, αλλά, για να είμαι ειλικρινής, όσο μπορώ αποφεύγω την ορθοστασία, συνήθως στέλνω τον άντρα μου και περιμένω...

Το κόσμος είναι πολύ καλή επιλογή, γιατί συνδυάζεται και με ψώνια. Εμένα με βολεύει πολύ.

Σάγια, να προσέχεις με τις βόλτες! Λέμε κι εμείς να πάμε κάπου Χαλκιδική για λίγες μέρες διακοπές (χωρίς μπάνιο φυσικά...). Μπορείς να μου στείλεις με πμ πού πήγατε και το ξενοδοχείο σε παρακαλώ;

tt1e3

Mommy to be πλάκα μου κάνεις; Προτεραιότητα σε τράπεζα μόνο μια φορά στην εθνική μου έδωσαν, ευτυχώς γλιτωσα με αυτη την τράπεζα γιατί δεν αντέχετε!!!Και όσο για μαγαζιά και σούπερ μάρκετ; Ποτέ ούτε ταμείας ούτε πελάτισσα μου είπε να περάσω το αντίθετο, στα h&m μια βλαμένη πήγε να μου πάρει και την σειρά και της λέω "έ περιμένω και γω για το ταμείο" και στο σούπερ όποτε τυχαίνει να φτάνω ταυτόχρονα με κάποιον στο ταμείο τρέχει να προλάβει και δεν είναι ότι κουβαλάω πολλά παίρνω πάντα λίγα για να μην κουβαλάω. Εκτός απο μία ταμεία σε σούπερ μάρκετ μια φορά που μου λέει "έλα μπροστά άντε γιατί τα έχουμε ισοπεδώσει όλα" Αυτες οι δυο μόνο. Άστε με έχει απογοητεύσει ο κόσμος όχι για μένα προσωπικά αλλά στο πως αντιμετωπίζουμε τον άνθρωπο που είναι σε αδύναμη θέση. Και αυτη η συμπεριφορά είναι ένδειξη πολιτισμού δυστυχώς... Με πιάνουν τα υπαρξιακά μου αλλά πάντα με ενοχλούσε αυτη η συμπεριφορά και πριν μείνω έγκυος!!!

Κοριτσακι μου οντως η εθνικη ειναι ταλαιπωρια...μαζευονται και ολα τα παππουδια και αστα να πανε.Εγω παντως ζητω και μονη μου να περασω στην ουρα,αναλογα με τις αντοχες που εχω τη δεδομενη στιγμη.Η γαιδουρια ορισμενων πραγματι δεν παλευεται αλλα μου εχει τυχει κιολας αρκετες φορες στο μετρο να φωναζει καποιος/α σηκωθειτε να καθισει η εγκυος!!!Με υποστηριζουν τοσο λες και με ξερουν!Ειναι στην παιδεια καθε ανθρωπου.

hv6Vp2.png
bMrM.png

Πριν λίγο ήρθα από το τελευταίο μας μάθημα ανώδυνου, κάναμε για το θηλασμό και ξαναάρχισα να ανυπομονώ! Είδαμε και μια νεογέννητη μπεμπούλα στο ασανσέρ και ήταν τρέλα!!

Το ξέρω πως είμαι λίγο υπερβολική με το θέμα του πρόωρου (μιας και ο τράχηλος είναι τελείως κλειστός), αλλά αγχώθηκα είναι η αλήθεια με τις συσπάσεις. Δεν βοήθησε που είδα και πρώτη φορά προβληματισμένη την γιατρό μου... Οι συσπάσεις μου ευτυχώς έχουν μειωθεί πάρα πολύ και είναι τελείως ακανόνιστες τώρα. Έκανα και τις εξετάσεις του μήνα, όλα καλά, αιματοκρίτης 36,5, άρα δεν χρειάζομαι παραπάνω σίδηρο.

Εμένα μου δίνουν συχνά τη σειρά τους, αλλά, για να είμαι ειλικρινής, όσο μπορώ αποφεύγω την ορθοστασία, συνήθως στέλνω τον άντρα μου και περιμένω...

Το κόσμος είναι πολύ καλή επιλογή, γιατί συνδυάζεται και με ψώνια. Εμένα με βολεύει πολύ.

Σάγια, να προσέχεις με τις βόλτες! Λέμε κι εμείς να πάμε κάπου Χαλκιδική για λίγες μέρες διακοπές (χωρίς μπάνιο φυσικά...). Μπορείς να μου στείλεις με πμ πού πήγατε και το ξενοδοχείο σε παρακαλώ;

Μπραβο που μειωθηκαν οι συσπασεις!Καλα λογικο ειναι που αγχωθηκες,κι εγω το ιδιο θα ενιωθα αλλα τελικα ολα καλα.

Καλα το μαθημα θηλασμου κι εγω νομιζω οτι ειναι το καλυτερο απο ολα!Φτιαχνει η διαθεση και σκεφτεσαι το παιδακι σου στην αγκαλια και παιρνεις δυναμη!

Αντε να συναντηθειτε και οι βορειοελλαδιτισες.Μακαρι να μπορουσαμε και ολες μαζι...

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

Σαγια καλα μπανακια!Κι εγω λεω να ξανακανω ενα το ΣΚ.Τοσο αργα το δωματιο?Μαλλον λογω Αυγουστου...Τιποτα σε ετοιμοπαραδοτο δεν εχει?Τουλαχιστον τα βασικα...

Audette μου κι εγω δεν πηγα σημερα.Θα προσπαθησω ομως αυριο να παω...μεσα στη ζεστη...

Σημερα εχω κλειστει στο καβουκι μου μεσα στο aircondition!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις ευχές σας!!!:D

Με το καλο να δεχτούμε τα μωράκια μας στην ώρα τους και μην διαβάζω για προωρους και τέτοια! Να φύγουν γρήγορα οι κακές σκέψεις:-P!!!

Γράφεται τόσα πολλά και δεν σας προλαβαίνω!

Βαλίτσα και εγώ απο εβδομάδα, αυτές τις μέρες θα βάλω και την τελευταία παραγγελία (μέσω ιντερνετ) και θα έχω τελειώσει με τις αγορές, μετά μου μένει μόνο το γάλα και οι γαζούλες για τον αφαλό...:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Τζα!!! Να μαι κι εγω! Βλεπω οι κοιλιτσες μεγαλώνουν!

Σχετικά με την παραχώρηση προτεραιότητας ή θέσης στις εγκύους εννοειται πως ο κοσμος ειναι απαράδεκτος! Οπως ειχε πει και ο Χάρρυ Κλυν ειμαστε η μοναδική αφρικανική χώρα με λευκούς κατοίκους!

Οσο για τον πρόωρο τοκετό πιστευω δεν υπαρχει εγκυος που να μην εχει αυτο το φόβο, ειδικα οσες είχαμε καποια μικροθεματακια με συσπασεις κτλ! Εδω που εχουμε φτάσει βεβαια ολες και αυτο (χτυπά ξύλο) να γινόταν πιστευω ολα καλα θα πήγαιναν αλλα οπως και να εχει οσο περισσοτερο μείνουν τα μπεμπακια στην κοιλιτσα τοςο το καλύτερο!

Για τη βαλίτσα κι εγω λεω απο βδομάδα να την φτιαχνω να ειμαι έτοιμη! Περναει ο καιρος!

Φραουλιτσα καθησυχαστικό πρεπει να ηταν το σημερινό μάθημα! Πράγματι πρεπει να ειμαστε οσο γινεται πιο ψυχραιμες για να διευκολύνουμε τον τοκετό! Ηταν η γνωστή μαια που ηταν και τις προηγούμενες μερες ή αλλη;;;

Μπα σήμερα ήταν μια μάλλον στριμμένη θα την έλεγα. Καλή στο μάθημα αλλά μας την έλεγε με ευκολία. Εδω όταν δήλωσα τα δυο ονόματα για τις 8.30 με έκραξε κανονικά γιατί δεν είχε άτομα το άλλο μάθημα, και πρέπει να είμασταν το 6ο 7ο άτομο σε εκείνη την ομάδα απο 11 που είναι το σύνολο, και όταν πήγα στο τέλος και την ρώτησα για να βάλει και την mommy to be δεν το δέχτηκε με τίποτα!!!Και όσες έρχονταν πιο μετά τους την έλεγε κανονικά!!!Άστα!!! Αύριο κορίτσια καλτσάκια και για σας και για τον σύζυγο αν σας συνοδεύει, πετσέτα μεγάλη σώματος ή θαλάσσης και άνετα ρούχα. Και στον χώρο ένα τέταρτο νωρίτερα, 8.15 για των 8.30 και 10.45 για των 11.00. Καλή ήταν σε αυτα που έλεγε αλλά πολύ αυστηρή καμία σχέση με τα γέλια που είχαμε με την άλλη άστα, αφού λέω στα κορίτσια φανταστείτε να σας πέσει αυτή!!!Χα χα!!! Είναι πολύ έμπειρη βέβαια η γυναίκα να λέμε την αλήθεια.

zZWsp2.png398Mp3.png

Πήγαμε και για κουρτίνες σήμερα ευτυχώς βρήκαμε, αλλά ταλαιπωρήθηκα πολύ άντε να τελειώνουμε γιατί τώρα στο τέλος έχουν πέσει όλα τα τρεχάματα!!!Αμάν πια και είχε και πολύ ζέστη, αλλά ήθελα να πάω να τλειώνω μηπως και δεν βρίσκαμε κάτι. Τέλος και αυτό!!!

Για τον πρώορο τοκετό, όσο μπορείτε βγάλτε το απο το μυαλό σας!!!!

Didi αφου ο τράχηλος σου δεν έχει κοντύνει και οι συσπάσεις είναι ακανόνηστες, πάει πέρασε. Φαντάσου η μαία αυτα που είπα τα έλεγε σε κοπέλα που έχει κοντύνει ο τράχηλός της και είχε συσπάσεις απο την 20η εβδομάδα και της λέει να το βάλεις στο μυαλό σου και θα φτασεις τις 40 εβδομάδες!!! Θετικά να σκέφτεσαι.

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!!!! Δεν χάθηκα απλά η εβδομάδα αυτή είναι γεμάτη!!!!!!!!!! Το πρωί μαθήματα, μετά δουλειά και σήμερα Ντόπλερ(επιτέλους!!!!!!!!), αύριο γιατρό και αυτά όλα μαζί με τη ζέστη!!!!!!

Είναι όμως ευχάριστα τα μα΄θημτα αλλά και επιτέλους θα δω τη μικρή μετά από ένα μήνα;););)Φιλάκια σε όλες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Hello girls!Τι κανετε?Εγω καλα γυρισα απο το μαθημα πριν λιγο.Ευτυχως που ειχα παρεα την Ανδρομεδα,αλλα μου λειψατε και οι υπολοιπες!

Φραουλιτσα μου το παλεψες οσο μπορουσες και σ'ευχαριστω αλλα μη φαμε και ξυλο κιολας!:tongue:Την ειδα την ξινουλα σημερα...Τι χρωμα τις πηρες τις κουρτινες?Με γεια κιολας!

Παντως η σημερινη μαια ηταν οκ,ειχε πλακα!Αυριο δε θα ερθω γιατι οι ωρες δε με βολευουν,ομως ειπαμε με την Ανδρομεδα να κανονισουμε ολες μαζι καφεδακι καπου που να μπορουμε να ερθουμε με το μετρο η ηλεκτρικο καλυτερα.

Κι εγω βαλιτσα θα φτιαξω απο την επομενη εβδομαδα,θα αρχισω σιγα σιγα να πλενω και τα ρουχα του μπεμπη...Αχ τι καλα,πλησιαζει ο καιρος και το συνδρομο φωλιας εχει χτυπησει κοκκινο!!!

Κασσιοπη κι εμενα κατι λιγα μου εχουν μεινει ακομα...λεω να μαζευτω λιγο με τα ψωνια γιατι σαν πρωτομανουλα μονο τσαντα για το δημοτικο δεν του'χω παρει ακομα χαχαχα:-D

Α!Χθες ειχαμε 70%υγρασια!Ελεοοοος!!!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!!!! Δεν χάθηκα απλά η εβδομάδα αυτή είναι γεμάτη!!!!!!!!!! Το πρωί μαθήματα, μετά δουλειά και σήμερα Ντόπλερ(επιτέλους!!!!!!!!), αύριο γιατρό και αυτά όλα μαζί με τη ζέστη!!!!!!

Είναι όμως ευχάριστα τα μα΄θημτα αλλά και επιτέλους θα δω τη μικρή μετά από ένα μήνα;););)Φιλάκια σε όλες

Με το καλο felicitaki να δεις τη μπεμπουλα σου!Κι εγω πρωτα ο Θεος περιμενω να δω τον μικρο την Πεμπτη!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Hello girls!Τι κανετε?Εγω καλα γυρισα απο το μαθημα πριν λιγο.Ευτυχως που ειχα παρεα την Ανδρομεδα,αλλα μου λειψατε και οι υπολοιπες!

Φραουλιτσα μου το παλεψες οσο μπορουσες και σ'ευχαριστω αλλα μη φαμε και ξυλο κιολας!:tongue:Την ειδα την ξινουλα σημερα...Τι χρωμα τις πηρες τις κουρτινες?Με γεια κιολας!

Παντως η σημερινη μαια ηταν οκ,ειχε πλακα!Αυριο δε θα ερθω γιατι οι ωρες δε με βολευουν,ομως ειπαμε με την Ανδρομεδα να κανονισουμε ολες μαζι καφεδακι καπου που να μπορουμε να ερθουμε με το μετρο η ηλεκτρικο καλυτερα.

Κι εγω βαλιτσα θα φτιαξω απο την επομενη εβδομαδα,θα αρχισω σιγα σιγα να πλενω και τα ρουχα του μπεμπη...Αχ τι καλα,πλησιαζει ο καιρος και το συνδρομο φωλιας εχει χτυπησει κοκκινο!!!

Κασσιοπη κι εμενα κατι λιγα μου εχουν μεινει ακομα...λεω να μαζευτω λιγο με τα ψωνια γιατι σαν πρωτομανουλα μονο τσαντα για το δημοτικο δεν του'χω παρει ακομα χαχαχα:-D

Α!Χθες ειχαμε 70%υγρασια!Ελεοοοος!!!

Ήταν λίγο αυστηρή είναι αλήθεια. Ευτυχώς είχες την Ανδρομέδα και είχατε παρέα. Μακάρι να είμασταν όλες μαζί..

Ναι σήμερα ήταν πολύ ευχάριστα. Λέω να πάω και αύριο, και μην νομίζεις και το πρωϊνό ξύπνημα δύσκολο είναι (για μένα τουλάχιστον που κοιμάμαι αργά) αλλά δεν έχει την πολύ την ζέστη.

Οι κουρτίνες η μια είναι πιο σκούρα σαν μπέζ η βάση με μεγάλες κουκουβάγιες πολύχρωμες με φούξια και τέτοια χρώματα και η λεπτή είναι φούξια γάζα νομίζω. Ευτυχώς τελειώσαμε χτες γιατί δεν θα άντεχα.... Ήμουν όλο νεύρα σαν γαϊδούρα αλλά είχε πολύ υγρασία και ζέστη και χρειάστηκε να περπατήσουμε και λίγο...

Απο ψώνια τί σου έχουν μείνει; Τετράδια για το σχολείο;:wink::wink: Μην ανχώνεσαι αν έχεις τα πιο σημαντικά για τα ψιλά θα μπορούμε να πεταχτούμε στα γρήγορα, ίσως και για αλλαγές στα δώρα. Και σχετικά με το σύνδρομο φωλιάς εμένα με την ζέστη και την αυπνία σύνδρομο τεμπελιάς με έχει πιάσει κάνω μόνο τα απολύτως απαραίτητα!!!

Καφεδάκι να κανονίσουμε είμαι μέσα αλλά να περάσει πρώτα η ζέστη.....:?:???:

zZWsp2.png398Mp3.png

Απορώ πως αντέχεις!!!! Ελπίζω να έχεις δροσιά εκεί που δουλεύεις!!! Άντε με το καλό να δείς το μωράκι σου να σου περάσουν όλα!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...