Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Τι ωραία που συναντηθήκατε!! Εμένα δυστυχώς με τις επισκευές στο σπίτι, δεν είχε χρόνο ο πατέρας μου να με φέρει και έχω "βαρύνει" αρκετά για να ψάχνω ταξί. Συλλυπητήρια κι απο μένα Didi μου, καλή δύναμη και οσο γίνεται ξεκούραση που σου ειπαν και τα κορίτσια.

Πάντως μου έδωσε η κουμπάρα μου μαζί με ένα σωρό επιθέματα στήθους, και ένα μεγάλο φάκελο με πληροφορίες για το θηλασμό που είχε κρατήσει απο τη σύμβουλο που έφερνε σπίτι. Η κοιλιά μεγάλωσε πολύ απο τότε που μπήκα στον 8ο και δεν με αναγνωρίζω:P Λίτσα μου τωρα καταλαβαίνω τι εννοούσες. Απο προχτές έχω πόνους στο ισχύο και απο την εσωτερική πλευρά που χειροτερεύει οταν είμαι καθιστή πολύ ώρα και παω να σηκωθώ. Μου είπαν οτι είναι εξαιτίας του βαρους του μωρού, ειδικά τώρα που οπως είδαμε έχει εμπεδωθεί κανονικά και πιέζει τις αρτηρίες στο μηρό.

Πολύυυυ ζέστηηη.. και σήμερα που πήγαμε για να δουμε ταπετσαρία για το σαλόνι ψήθηκα μέσα στο αμάξι:?

Ανδρομέδα μου να ζήσετε και οτι επιθυμείς!! Να χαρείτε το μωράκι σας και και όλη την οικογένεια με υγεία!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσαρες,τι κανετε;πολυ ζεστη,κ εγω ειχα ζαλαδες σημερα μαλλον απ τη ζεστη,didi μου συλληπητηρια κοπελα μου,να ζησετε να την θυμαστε,ειναι δυσκολο το ξερω,αλλα προσπαθησε να ξεκουραστεις εσυ μ να μη στεναχωριεσαι για το μωρακι σου,Ανδρομεδα να ζησετε αγαπη μου,παντα ευτυχισμενοι να ειστε και με το καλο να χαρειτε κ το ζουζουνακι σας :-) , mariposita σε νιωθω τοσο πολυ με το ποδι,να σηκωνεσαι σιγα σιγα οταν καθεσαι,εμενα μ ενοχλει ακομη αλλα λιγοτερο,κοντευουμε θα περασουν ολα υπομονη,εδω τα καταφερα εγω που ειχα τοσους φοβους τοσους πονους,,θελω κ εγω να συνανντηθουμε κοριτσια εμεις οι σαλονικιες,αλλα οντως θα μπορεσουμε να κινηθουμε ετσι οπως κουραζομαστε πλεον;εγω εχω γιατρο σημερα το βραδυ κ οπως καθε φορα ειμαι μεσα στο αγχος,φιλακια πολλα κοριτσια μου θα σας πω τα νεα μου :-)

Κορίτσια μου καλησπέρα.Εμείς πήγαμε στο γιατρό σήμερα.Όλα καλά,το μωράκι μας είναι 2480 κιλά.:o:o και δόξα το Θεό όλα καλά μας είπε.Τώρα θα ξαναπάω την Τρίτη να κάνω καρδιοτοκογράφο.Την Παρασκευή κόβω και το μαγνήσιο.Ρώτησα και το γιατρό για τον πόνο που έχω στο ισχύο κι εγώ και μου είπε ότι είναι πολύ φυσιολογικό.

Πλησιάζουν οι μέρες κορίτσια.:):):):)

Φιλάκια σε όλες

7H5Lp3.png

Γεια σας κοριτσια,γυρισα κ εγω απ το γιατρο,ολα τελεια,η μπεμπα 1800 :-) στην 31+4 εβδομαδα κ πηραμε κ θεση,του ειπα για τις συσπασεις κ για το πετρωμα της κοιλιας και ειναι φυσιολογικο μου ειπε,μεχρι στιγμης παμε για φυσιολογικο τοκετο ειπε,μακαρι,Μαρια06 για το ποδι κ εμενα αυτο μου λεει καθε φορα,ειναι απ τη λεκανη,θα φυγει υπομονη,εμενα ειδη καλυτερεψε,τωρα σε δυο βδομαδες παλι γιατρο,τουλαχιστον δε θσ περιμενουμε ενα μηνα,φευγει κιωλας διακοπες για δυο βδομαδες κ αγχωθηκααα,

Κορίτσια μου, σας ευχαριστώ πολύ. Πραγματικά ξεκουράστηκε η γυναίκα, είχε ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ.

Ανδρομέδα μου, να ζήσετε και να είστε ευτυχισμένοι, καλή μου! Θα πάτε κάπου ταξιδάκι;

Κασσιόπη μου, με το καλό το νινί σας, που μοιάζει στη μανούλα του, στο ανακαινισμένο σας σπιτάκι! Να γεμίσει πολλές παιδικές φωνούλες!

Μαρία, έφτασε ο καιρός, μπαίνεις στο μήνα σου, πώς νιώθεις; Τι καλά που μεγαλώνουν τα μωράκια μας! Πόση ώρα κρατάει ο καρδιοτοκογράφος;

Λίτσα, μάλλον η μπέμπα πίεζε σε κάποιο νεύρο και γι' αυτό πονούσες πολύ. Τώρα πιθανόν να άλλαξε θέση.

Αχ, Φραουλίτσα, δυστυχώς οι περισσότεροι δεν κάνουν τον κόπο να εξυπηρετήσουν κάποιον που έχει ανάγκη... Κρίμα, γιατί από αυτό φαίνεται και το επίπεδό μας...

Μαριποζίτα, κι εμένα η κοιλιά μου μεγαλώνει κάθε μέρα πια! Πλέον και με φαρδιά ρούχα φαίνεται και με ρωτάνε πότε θα γεννήσω. Κι έχω ακόμη δύο μήνες, πού θα φτάσει....

Mommy to be, κι εγώ έχω ενοχλήσεις από τον μπέμπη που εμπεδώθηκε. Πλέον περπατάω με το γνωστό "περπάτημα της πάπιας"...

Οντέτ, περιμένουμε νέα από το γιατρό σήμερα!!!

Πώς περάσατε στον καφέ;;;

Οι Θεσσαλονικιές, εγώ μένω Θέρμη, πού θα βόλευε να βρεθούμε (που είστε δυτικά οι υπόλοιπες) να μην πεθάνουμε από τη ζέστη;;;; Δεν είμαι για να περπατάω πολύ, αλλά βγαίνω έξω και για καφέ και σινεμά χωρίς να κουράζομαι.

Εγώ τις τελευταίες μέρες δεν μπορώ να κοιμηθώ (ενώ είμαι κουρασμένη) μέχρι τις 3.30. Λαγοκοιμάμαι και ξυπνάω συνέχεια. Μετά τις 3.30 έχω τεντωθεί από την κούραση και κοιμάμαι μέχρι τις 8.30.

Έχω αγχωθεί και πολύ και φοβάμαι ότι θα γεννήσω πρόωρα. Πρέπει να ετοιμάσω το δωμάτιο και τα ρούχα του μπέμπη, αλλά δεν μπορώ να κουραστώ... Μάλλον θα φέρω κάποια γυναίκα για σίδερο.

tt1e3

Διαφημίσεις

Οι εγκυούλες του Σεπτεμβρίου!

1. Μαρία06....................31/08......Κοριτσάκι
  2. Κασσιόπη..................05/09......Αγοράκι
  3. audette17...................09/09......Κοριτσάκι
  4. Sagia..........................12/09.......Αγοράκι
  5. Ζαχίρ.........................12/09.......Αγοράκι
  6. mommy to be...........12/09.......Αγοράκι
  7. mariposita.................13/09.......Αγοράκι
  8. Ανδρομέδα...............15/09.......Κinder έκπληξη!

9. stafylaki.....................16/09.......Αγοράκι
  10. Φραουλίτσα*.............20/09.......Κοριτσάκι
  11. ilektra2.......................20/09.......Κοριτσάκι
  12. Minnie Mouse...........22/09.......Αγοράκι
  13. agxos...........................23/09.......Αγοράκι
  14. litsa31..........................23/09.......Κοριτσάκι
  15. Didi89.........................24/09........Αγοράκι
  16. lenaki86......................24/09........Αγοράκι
  17. felicitaki......................27/09........Κοριτσάκι
  18. Lefki............................08/10........Κοριτσάκι & Αγοράκι

tt1e3

Καλημερα κοριτσακια ομορφα!

Λιτσα ολα τελεια,μια χαρα το μπεμπακι σου!!!Στρουμπουλο και ωραιο!

Mariposita σε επιασε κι εσενα το ατιμο το ισχιο ε?Μεγαλη ταλαιπωρια πρεπει να ειναι,υπομονη...

Didi μου μειωθηκαν καθολου οι συσπασεις?Μην ανησυχεις αφου ο τραχηλος ειναι οκ.Να κοιτας να ξεκουραζεσαι.Αν δεν εχεις κανενα συγγενη να σε βοηθησει,εννοειται να παρεις γυναικα για το σιδερο.Μην κουραζεσαι καθολου για τετοια.Θετικη διαθεση και ολα καλα θα μας πανε κοριτσια,μου το λεω καθε μερα πρωι και βραδυ!!!😉

Μαρια η μπουμπου σου ετοιμαζεται,αντε θα ελευθερωθεις με το καλο!

Φραουλιτσα μου καταλαβαινω τη συγχιση σου...προταξε την κοιλουμπα δυναμικα και διεκδικισε το!!!Εγω θα ειχα παει εκτος σειρας στον γκισε και ας τολμουσε κανεις να μου την πει πια με τετοια κοιλια! Παντως στα ταμεια μου την λενε η πωλητριες οταν περιμενω και δε με εχουν δει,εχουν πολιτικη να εξυπηρετουν με προτεραιοτητα τις εγκυους. Και στο μετρο συνηθως ζηταω θεση αν δε με δουν η κανουν πως δε με βλεπουν.Δεν παλευεται να εισαι ορθια,εγω κουραζομαι πια.

hv6Vp2.png
bMrM.png

Καλημερα :-) χαιρομαι που ειμαστε ολες καλα,Didi κ εγω εχω κολλησει οτι θα γεννησω προωρα,χθες τα λεγα κ στο γιατρο μου,κ μου λεει κ να συμβει το μωρο μια χαρα μεγαλο ειναι μη φοβασαι,τι να πει κ αυτος μαυτα που του λεω χαχα,κοριτσια εγω εχω θεμα με το στομα/ι,με ποναει καθε μερα κ πολυ μαλιστα,παιρνω συνεχεια μαλοξ,το ειπα στο γιατρο,αλλα πιεζεται μου ειπε απ τη μητρα κ το μωρο,mommy to be μπουλουκακι θα ειναι μαλλον η μπεμπα κ ειμαι μικροκαμωμενη κ φοβαμαιιιι,,κοριτσι κ εγω θα ηθελα να βρεθουμε να ξεσκασουμε κ λιγο,αλλα με τη ζεστη θα τ καταφερουμε;θα πρεπει να βρουμε ενα μερος βολικο για ολες,,α πως βαζω κατω τικερακι με τις βδομαδες;

Καλησπέρα κορίτσια!!!Για καφέ δεν έχουμε πάει ακόμα αλλά η γλώσσα πάει ροδάνι κάθε φορά που συναντιόμαστε που μας την λένε κάθε φορά!!!:tongue::tongue: Τί να κάνουμε; Είμαστε πολυλογούδες χαρούμενες μανούλες!!!Δηλαδή θα μας προτιμούσαν μες στην γκρίνια και τα νεύρα; Το ιδανικό θα ήταν να συναντιόμασταν ΟΛΕΣ μαζί αλλά είναι δύσκολο.

Didi μην σκέφτεσαι οτι θα γεννήσεις πρόωρα, μας το πε και η μαία σήμερα στο μάθημα, είναι όλα θέμα μυαλού να σκέφτεσαι θετικά και ότι όλα θα πάνε καλά και θα γεννήσεις στην ώρα σου. Να μην σκέφτεσαι την προωρότητα. Το καλό είναι ότι είμαστε κοντά πια.Το ίδιο μας είπε και για τον τοκετό να πάμε ήρεμες χαλαρές και να πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά, έτσι θα είμαστε και πιο συνεργάσιμες και θα είναι και ευχάριστη εμπειρία. Ακούς Λιίτσα που είσαι μες στο άνχος; Χαλαρά κορίτσια σε λίγο φτάνουμε και θα είναι υπέροχα!!!

Μαρία και Λίτσα μια χαρά τα κορίτσια σας!! Έχουν πάρει και θέση είστε τέλεια!!

Και γω την Δευτέρα θα πάω στον γιατρό να την δω. Το μόνο που με απασχολεί είναι να έχει πάρει θέση να φεύγει και αυτο απο το μυαλό και μετά διακοπές και ΤΣΟΥΠ μπήκαμε στον μήνα μας!!!Περνάει ο καιρός με τα μαθήματα. Την άλλη εβδομάδα θα ετοιμάσω και την βαλίτσα να την έχω μαζί μου στις διακοπές σε περίπτωση που τύχει κάτι να είμαι έτοιμη!!! Φιλιά πολλά σε όλες να είστε όλες καλά και τα κοριτσια που έχουμε καιρό να μάθουμε νέα τους!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Mommy to be πλάκα μου κάνεις; Προτεραιότητα σε τράπεζα μόνο μια φορά στην εθνική μου έδωσαν, ευτυχώς γλιτωσα με αυτη την τράπεζα γιατί δεν αντέχετε!!!Και όσο για μαγαζιά και σούπερ μάρκετ; Ποτέ ούτε ταμείας ούτε πελάτισσα μου είπε να περάσω το αντίθετο, στα h&m μια βλαμένη πήγε να μου πάρει και την σειρά και της λέω "έ περιμένω και γω για το ταμείο" και στο σούπερ όποτε τυχαίνει να φτάνω ταυτόχρονα με κάποιον στο ταμείο τρέχει να προλάβει και δεν είναι ότι κουβαλάω πολλά παίρνω πάντα λίγα για να μην κουβαλάω. Εκτός απο μία ταμεία σε σούπερ μάρκετ μια φορά που μου λέει "έλα μπροστά άντε γιατί τα έχουμε ισοπεδώσει όλα" Αυτες οι δυο μόνο. Άστε με έχει απογοητεύσει ο κόσμος όχι για μένα προσωπικά αλλά στο πως αντιμετωπίζουμε τον άνθρωπο που είναι σε αδύναμη θέση. Και αυτη η συμπεριφορά είναι ένδειξη πολιτισμού δυστυχώς... Με πιάνουν τα υπαρξιακά μου αλλά πάντα με ενοχλούσε αυτη η συμπεριφορά και πριν μείνω έγκυος!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Εχεις απολυτο φραουλιτσα,θετικη σκεψη πανω απ ολα,,το κανω τελευταια κ νιωθω πολυ καλυτερα..αχχχ εμενα να δεις τι νευρα με ποιανουν κ μου ρχετε ν αρχισω να βριζω τον κοσμο οταν με βλεπουν να φυσαω να ξεφυσαω στο σουπερ απ την ορθοστασια κ να μη μου δινουν σειρα,τελειως αναισθητοι πια;ωραια οσες θα πατε διακοπουλες,εμεις φετος δεν...ο αντρας μου ειναι καινουριος στη δουλεια κ θα παρει αδεια οταν γεννησω μονο,δεν πειραζει,εμεις να μαστε καλα,

Α....εγω τη βαλιτσα την ετοιμασα :-) τα περισσοτερα τα μαζεψα κ οτι θυμαμαι το βαζω μεσα,ι αντρας μου με κοροιδευει αλλα καλυτερα να μην τρεχουμε τελευταια στιγμη του λεω κ μου φερεις οτι να ναι στην κλινικη χαχαχα

Α....εγω τη βαλιτσα την ετοιμασα :-) τα περισσοτερα τα μαζεψα κ οτι θυμαμαι το βαζω μεσα,ι αντρας μου με κοροιδευει αλλα καλυτερα να μην τρεχουμε τελευταια στιγμη του λεω κ μου φερεις οτι να ναι στην κλινικη χαχαχα

Καλά έκανες και την ετοιμασες αν έτσι νιώθεις και εσύ πιο καλά και καλά κάνεις και σκέφτεσαι θετικά έτσι και αλλιώς ότι μπορούμε να κάνουμε για το καλό τους το κάνουμε από κει και πέρα αποφασίζει η φύση. Όσο για τον κόσμο αντί να γινόμαστε καλύτεροι χειρότεροι καταλήγουμε.. Δεν πειράζει εμείς να μαστε καλά και σε λίγο θα χουμε τα μωρά μας αυτοί με την κακία θα μείνουν

zZWsp2.png398Mp3.png

Τζα!!! Να μαι κι εγω! Βλεπω οι κοιλιτσες μεγαλώνουν!

Σχετικά με την παραχώρηση προτεραιότητας ή θέσης στις εγκύους εννοειται πως ο κοσμος ειναι απαράδεκτος! Οπως ειχε πει και ο Χάρρυ Κλυν ειμαστε η μοναδική αφρικανική χώρα με λευκούς κατοίκους!

Οσο για τον πρόωρο τοκετό πιστευω δεν υπαρχει εγκυος που να μην εχει αυτο το φόβο, ειδικα οσες είχαμε καποια μικροθεματακια με συσπασεις κτλ! Εδω που εχουμε φτάσει βεβαια ολες και αυτο (χτυπά ξύλο) να γινόταν πιστευω ολα καλα θα πήγαιναν αλλα οπως και να εχει οσο περισσοτερο μείνουν τα μπεμπακια στην κοιλιτσα τοςο το καλύτερο!

Για τη βαλίτσα κι εγω λεω απο βδομάδα να την φτιαχνω να ειμαι έτοιμη! Περναει ο καιρος!

Φραουλιτσα καθησυχαστικό πρεπει να ηταν το σημερινό μάθημα! Πράγματι πρεπει να ειμαστε οσο γινεται πιο ψυχραιμες για να διευκολύνουμε τον τοκετό! Ηταν η γνωστή μαια που ηταν και τις προηγούμενες μερες ή αλλη;;;

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...