Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια! Συγχαρητήρια σε όλες!!! Είμαι καινούργια στο φόρουμ. Περιμένω το πρώτο μου παιδάκι ΠΗΤ 2/09/2015. Την Πέμπτη ακούσαμε την καρδούλα του. Σε δύο εβδομάδες θα πάω για την αυχενική διαφάνεια και αγχώνομαι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα σε ολες τις εγκυουλες!!!Να καλωσορισω κ εγω τα καινουρια κοριτσια κ να ευχηθω σε ολες καλες εγκυμοσυνες κ γερα μωρακια το Σεπτεμβριο στην αγκαλια μας!!!Εγω αυριο εχω ραντεβου στον ενδοκρινολογο πρωτη φορα λογω θυρεοειδη κ αυξημενου ζαχαρου κ εχω λιγακι αγχος....Ειμαι θετικη κ αισιοδοξη αλλα οσο να ναι ψιλοφοβαμαι...Τις ευχες κοριτσια να πανε ολα καλα!!!!!Θα σας ενημερωσω αυριο μολις μπορεσω για τα νεα μου.Φιλιαα σε ολη την παρεουλα!!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Stafylaki σου ευχομαι να πανε ολα καλα...!!!

Το καλο ειναι οτι εχει θετική ενέργεια και οτι με σωστή παρακολούθηση πιςτευω δε θα εχεις κανένα προβλημα!!!!

Ααα ξεχαςα να σας πω εμας ο Γιατρός μας εδωςε ΠΗΤ 17/9

Nv6Vp2.png

Καλησπερα σε ολες τις εγκυουλες!!!Να καλωσορισω κ εγω τα καινουρια κοριτσια κ να ευχηθω σε ολες καλες εγκυμοσυνες κ γερα μωρακια το Σεπτεμβριο στην αγκαλια μας!!!Εγω αυριο εχω ραντεβου στον ενδοκρινολογο πρωτη φορα λογω θυρεοειδη κ αυξημενου ζαχαρου κ εχω λιγακι αγχος....Ειμαι θετικη κ αισιοδοξη αλλα οσο να ναι ψιλοφοβαμαι...Τις ευχες κοριτσια να πανε ολα καλα!!!!!Θα σας ενημερωσω αυριο μολις μπορεσω για τα νεα μου.Φιλιαα σε ολη την παρεουλα!!!!!

Όλα καλά θα πανε, θα το δεις! Θα σου δώσει ίσως κάποια αγωγή και θα το παρακολουθείτε! Να μην έχεις άγχος, σου στέλνω οοοολη μου την θετική ενέργεια! Να μας πεις νέα σου όταν γυρίσεις απο τον γιατρό!

Stafylaki σου ευχομαι να πανε ολα καλα...!!!

Το καλο ειναι οτι εχει θετική ενέργεια και οτι με σωστή παρακολούθηση πιςτευω δε θα εχεις κανένα προβλημα!!!!

Ααα ξεχαςα να σας πω εμας ο Γιατρός μας εδωςε ΠΗΤ 17/9

Σε ευχαριστω πολυ,πιστευω οτι ετσι θα ειναι κ ολα θα πανε καλα!!!!Εχουμε σχεδον ιδια ΠΗΤ εμενα μου ειχε δωσει 15/16/9...τωρα με το ζαχαρο δεν ξερω γιατι διαβασα οτι αν εχεις διαβητη κυησης σε κανουν καισαρικη στις 38 εβδομαδες..δεν ξερω αν ισχυει θα ρωτησω τη γιατρο.

wg46p4.png?vh8y1cqv

Διαφημίσεις

Όλα καλά θα πανε, θα το δεις! Θα σου δώσει ίσως κάποια αγωγή και θα το παρακολουθείτε! Να μην έχεις άγχος, σου στέλνω οοοολη μου την θετική ενέργεια! Να μας πεις νέα σου όταν γυρίσεις απο τον γιατρό!

Ευχαριστω lolitaki!!!! Και εσενα ολα καλα ευχομαι!!θα σας πω αυριο τα νεα!!φιλιαα!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Mariade καλως ήρθες και εσύ και με το καλό το μωράκι σου!! Για την αυχενική μην έχεις άνχος θα ειναι τέλεια θα δεις το μωράκι σου πολύ καθαρα αυτο να σκέφτεσαι!!!

stafylaki και εσυ τζάμπα ανχώνεσαι. Με τον θυροειδή θα σου δώσει ενα χαπάκι να πίνεις κάθε πρωί, και ισως να χρειαστεί αργότερα να κάνεις πάλι εξέταση να δείτε πως αντιδρά ο οργανισμός σου στο χάπι. Με το ζάχαρο αφου το εντοπίσατε είναι καλό το μόνο άσχημο είναι οτι ίσως να χρειαστεί να ακολουθήσεις διατροφή αυστηρή, και αυτο παίζει πάλι. Φοβο για καισαρική νομίζω έχεις όταν το ζάχαρο είναι ψηλά γιατί το μωρό γίνεται μεγαλύτερο, αν όμως το ελένχεις και το διατηρείς χαμηλά δεν έχεις φόβο. Ευτυχώς που έκανες νωρίς την καμπύλη σου αν την έκανες στην 20η τότε ίσως να είχες θέμα απο την άποψη ότι το μωρό σου θα είχε πάρει παραπάνω βάρος. Να σε ρωτήσω και αν θες μου λες, στην αιματολογικη εξέταση πόσο ζάχαρο ειχες; Μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε!! Φιλιά σε όλες και καληνύχτα!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημέρα Κορίτσια.!!

Καλή εβδομάδα με ευχάριστα νέα γαι όσα κορίτσια πηγαίνουν στο Γιατρούλη τους. !!!!

οΥΦ......εγώ εχω το πρώτο ραντεβου με το γιατρό την Ερχόμενη Δευτέρα και μέχρι τότε θα φάω τα δάχτυλα μου......

Ειναι πολυ νωρίς ακόμα αλλά εχω τρελή αγωνία. Υποθέτω το εχετε περάσει ή το περνάτε κι εσείς. Εγω είμαι μάλλον για Οκτώβριο καθώς ΤΕΡ είναι 8.1 οποτε ειμαι μόλις 4 εβδομάδων και 4 ημερών. Αλλα μπηκα στο γκρουπάκι σας και ευχαριστώ για την αποδοχή . Δεν υπάρχει και ομάδα Οκτωβρίου.

Εσεις κορίτσια μου πότε πήγατε πρωτη φορά για υπέρυχο και τί είδατε. Πότε ακουσατε καρδούλα ?

Ευχαριστώ για την κατανόηση στον βομβαρδισμό ερωτήσεων. Φιλάκια

xj92p3.png

Καλημέρα Κορίτσια.!!

Καλή εβδομάδα με ευχάριστα νέα γαι όσα κορίτσια πηγαίνουν στο Γιατρούλη τους. !!!!

οΥΦ......εγώ εχω το πρώτο ραντεβου με το γιατρό την Ερχόμενη Δευτέρα και μέχρι τότε θα φάω τα δάχτυλα μου......

Ειναι πολυ νωρίς ακόμα αλλά εχω τρελή αγωνία. Υποθέτω το εχετε περάσει ή το περνάτε κι εσείς. Εγω είμαι μάλλον για Οκτώβριο καθώς ΤΕΡ είναι 8.1 οποτε ειμαι μόλις 4 εβδομάδων και 4 ημερών. Αλλα μπηκα στο γκρουπάκι σας και ευχαριστώ για την αποδοχή . Δεν υπάρχει και ομάδα Οκτωβρίου.

Εσεις κορίτσια μου πότε πήγατε πρωτη φορά για υπέρυχο και τί είδατε. Πότε ακουσατε καρδούλα ?

Ευχαριστώ για την κατανόηση στον βομβαρδισμό ερωτήσεων. Φιλάκια

Καλημέρα!!! Άνχος νομίζω όλες είχαμε όσο πλησίαζε το ραντεβου στο γιατρό για το τι θα δούμε. Με το καλό να έρθει και το δικό σου ραντεβού να το δεις και να είναι όλα καλά!! Εγώ πήγα στην 5η εβδομάδα για να δούμε τον σάκο και οτι είναι ενδομήτριος η κύηση. Καρδούλα άκουσα την 6η&2ημέρες και ήταν υπέροχο!! Στο εύχομαι. Μπορεί όμως να την ακούσετε και αργότερα δεν σημαίνει κάτι!! Πητ εχεις αρχές Οκτώβρη οπότε που ξέρεις μπορεί να είσαι και μανούλα Σεπτεμβρίου:wink:. Ότι θες μας ρωτάς αφού τα έχουμε περάσει, τουλάχιστον την εβδομάδα που βρίσκεσαι.

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημέρα!!! Άνχος νομίζω όλες είχαμε όσο πλησίαζε το ραντεβου στο γιατρό για το τι θα δούμε. Με το καλό να έρθει και το δικό σου ραντεβού να το δεις και να είναι όλα καλά!! Εγώ πήγα στην 5η εβδομάδα για να δούμε τον σάκο και οτι είναι ενδομήτριος η κύηση. Καρδούλα άκουσα την 6η&2ημέρες και ήταν υπέροχο!! Στο εύχομαι. Μπορεί όμως να την ακούσετε και αργότερα δεν σημαίνει κάτι!! Πητ εχεις αρχές Οκτώβρη οπότε που ξέρεις μπορεί να είσαι και μανούλα Σεπτεμβρίου:wink:. Ότι θες μας ρωτάς αφού τα έχουμε περάσει, τουλάχιστον την εβδομάδα που βρίσκεσαι.

Ευχαριστώ πολυ Φραουλίτσα. Και σε σένα ευχομαι ότι καλυτερο!!!

Εσεις σε τι φάση βρίσκεστε ? Λιγο πρίν απο την Αυχενική να υποθέσω ?

xj92p3.png

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια καλημέρα, πήγα να ουρήσω και είδα σαν μια τρίχα τόσο λεπτή κόκκινο... Τι είναι πάλι αυτό? Ξέρει καμία??????? Την Πέμπτη είναι το ραντεβού μας για καρδούλες! Είμαι ακριβώς 6 εβδομάδων!

Βρε κορίτσια καλημέρα, πήγα να ουρήσω και είδα σαν μια τρίχα τόσο λεπτή κόκκινο... Τι είναι πάλι αυτό? Ξέρει καμία??????? Την Πέμπτη είναι το ραντεβού μας για καρδούλες! Είμαι ακριβώς 6 εβδομάδων!

Μάλλον δεν είναι τίποτα αλλά πάρε τον γιατρό σου σήμερα να του το πείς. Πάντα όταν βλέπεις κάτι που σου φαίνεται περίεργο ή ανησυχητικο όσο μικρό και αν είναι να τον λές στον γιατρό σου. Δεν θέλω να σε ανχώσω τίποτα δεν θα είναι αλλά καλύτερα να το ξέρει και ο γιατρός σου.

zZWsp2.png398Mp3.png

Ευχαριστώ πολυ Φραουλίτσα. Και σε σένα ευχομαι ότι καλυτερο!!!

Εσεις σε τι φάση βρίσκεστε ? Λιγο πρίν απο την Αυχενική να υποθέσω ?

Το πάμε σιγά σιγά, θα πάω την Τετάρτη να το δούμε και αν όλα πάνε καλά θα τον ρωτήσω για την αυχενική. Δεν έχουμε πεί κάτι ακόμα.

zZWsp2.png398Mp3.png

Λολιτάκι συνομίλκες ειμαστε κι εγώ του 78. Λοιπόν, το αιματάκι να το αναφερεις στο γιατρο σου αλλα να μην στεναχωριέσαι οσο μπορεις δεν σημαίνει οτι ειναι κατι το κακό. Ισως καποιο αγγειακι να ειναι ακομα και απο τα εξωτερικά γεννητικά οργανα :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Αντε με το καλο να ακουσετε τις καρδουλες !!!

Φραουλίτσα νομιζω οτι ειναι η καλυτερη τακτική να πηγαίνετε αργά και με στάθερα βήματα. Με το καλο να τα δεις και εσυ την Τετάρτη.

xj92p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...