Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τώρα έφτασα σπίτι!!!Είχε πολλή πλάκα δεν βάλαμε γλώσσα μέσα αν μπορείται να συναντηθείτε απο κοντά και οι υπόλοιπες θα είναι ωραία!!! Και το σεμινάριο πολύ καλά και η μαία κορίτσια είχε πολλή πλάκα!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Καθίσατε και μετά κορίτσια ε;;;; Δυστυχώς εγώ έπρεπε να πάω δουλειά και την επομένη εβδομάδα το ίδιο γαμώτο.Είναι και η τελευταία εκεί ευτυχώς!!!!!! όντως ήτανε πολύ ωραία!!!!!!:P:p:p:pΦιλιά στις υπόλοιπες

Υπενθυμίζω:

Τα μαθήματα από Δευτέρα είναι 9-11 στο κτίριο Γ (εκεί που ήμασταν και σήμερα) αλλά στον 4ο όροφο.Οπότε τι λέτε για συνάντηση στο ίδιο μέρος κατά τις 8:30 με 08:40;

Για όσες δεν ήρθανε στο πρώτο κυλικείο με το που μπαίνεις από την είσοδο αριστερά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καθίσατε και μετά κορίτσια ε;;;; Δυστυχώς εγώ έπρεπε να πάω δουλειά και την επομένη εβδομάδα το ίδιο γαμώτο.Είναι και η τελευταία εκεί ευτυχώς!!!!!! όντως ήτανε πολύ ωραία!!!!!!:P:p:p:pΦιλιά στις υπόλοιπες

Υπενθυμίζω:

Τα μαθήματα από Δευτέρα είναι 9-11 στο κτίριο Γ (εκεί που ήμασταν και σήμερα) αλλά στον 4ο όροφο.Οπότε τι λέτε για συνάντηση στο ίδιο μέρος κατά τις 8:30 με 08:40;

Για όσες δεν ήρθανε στο πρώτο κυλικείο με το που μπαίνεις από την είσοδο αριστερά.

Τελεια ηταν!Περασαμε πολυ ωραια!Και η μαια πολυ καλη και παραστατικη!Θα σας αρεσει πολυ, να συναντηθειτε και οι Σαλονικιες!

Felicitaki ευτυχως που εχουμε κι εσενα και μας οργανωνεις!Δεν κατσαμε μετα δεν εχασες τιποτα!Ραντεβου τη Δευτερα οπως τα λες!Φιλια σε ολα τα κοριτσια!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Καλημερα κοριτσια τι κανετε;τι βραια που συναντηθηκατε :-) εγω σημερα ξυπνησα με πονο στο στομαχι δεξια,αλλα με κλοτσαει η μπεμπα οποτε γ αυτο,αχ κοριτσια αρχισα και δε μπορω να περπατησω καλα,σημερα κιωλας κλεινω τον 7ο και παω για 8ο,πω πω,αντε δεν εχω υπομονη,παντως δυσκλη η εγκυμοσυνη το καλοκαιρι τωρα το καταλαβα,δευτερα εχω γιατρο επιτελους ναχαλαρωσω λιγο,κι αυτο το σαββατοκυριακο δε θελω να ρχετε,φευγουν ολοι απ τη γειτωνια μου κ την οικοδομη μου και νιωθω πολυ μοναξια,οι υπολοιπες ειστε ολες καλα;φιλακια πολλα

Α κοριτσια,ξεχασα να σας ρωτησω κατι αλλο,νιωθω πιεση στην κυστη,κυριως οταν ειμαι ορθια κ νομιζω θα κατουρηθω,παω τουαλετα αλλα κατουραω λιιιγοοο,,με παταει η μπεμπα γ αυτο;σας συμβαινει;εξετασεις εκανα προχθες δεν εχω θεμα ουρολοιμωξης

Καλημέρα κοριτσάκια μου.Τι κάνετε?Κι εγώ Λίτσα31 το χω αυτό,πιέζει μάλλον το μωρό τι να πω.Τη Δευτέρα που θα πάω στο γιατρό,θα τον ρωτήσω να με πει.Λοιπόν κορίτσια απο Θεσσαλονίκη,τι λέτε?Οργανώνουμε κι εμείς καμιά συνάντηση?:D:D

7H5Lp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου.Τι κάνετε?Κι εγώ Λίτσα31 το χω αυτό,πιέζει μάλλον το μωρό τι να πω.Τη Δευτέρα που θα πάω στο γιατρό,θα τον ρωτήσω να με πει.Λοιπόν κορίτσια απο Θεσσαλονίκη,τι λέτε?Οργανώνουμε κι εμείς καμιά συνάντηση?:D:D

Κι εγω δευτερα χω γιατρο θα του το αναφερω,,λετε να βρεθουμε κ εμεις κοριτσια να γνωριστουμε;εγω μεσα ειμαι,σε ποιες περιοχες μενετε οι σαλονικιες;εγω λιγο μακρυα ευκαρπια

Κορίτσια μου, τι κάνετε; Πώς περάσατε;

Εμείς λείπαμε το προηγ. ΣΚ για το γάμο και μετά γυρίσαμε και τρέχαμε για διάφορες δουλειές, αλλά την Παρασκευή τα ξημερώματα μας ενημέρωσαν ότι πέθανε η πεθερά μου, οπότε ξανακατεβήκαμε.

Χθες επιστρέψαμε και από το μεσημέρι άρχισα να έχω συσπάσεις σχεδόν κάθε 5', μερικές επώδυνες. Έκανα ένα ντουζ, ηρέμησαν λίγο, αλλά μετά πάλι. Το βράδυ με είδε η γιατρός, ευτυχώς όλα εντάξει. Ο μπέμπης ήταν ζωηρός (έφτασε 2 κιλά), η καρδούλα του μια χαρά, το ντόπλερ ομφαλικής τέλειο, πλακούντας εντάξει, τράχηλος μακρύς και κλειστός.

Αλλά τόσες συσπάσεις (στο ιατρείο έφτασαν το δίλεπτο) από τόσο νωρίς ανησύχησαν τη γιατρό μου, μέχρι και για την πιθανότητα να κάνω κορτιζόνη για τα πνευμόνια του μου μίλησε και μου είπε ότι θέλουμε οπωσδήποτε άλλες 4 εβδ.

Μου έδωσε fortathrin και σταμάτησαν οι συσπάσεις και από σήμερα είμαι πάλι με 6 μαγνήσια και 2 ανταλάτ την ημέρα για μία εβδομάδα. Φυσικά δεν πρέπει να βγαίνω και να κουράζομαι.

Κορίτσια, τα χρειάστηκα χθες, φοβήθηκα πολύ για τον τράχηλο, γιατί ορισμένες πονούσαν και χτυπούσαν και στη μέση... Σήμερα έχω λίγες και πολύ σποραδικές.

Επίσης, ο μπέμπης έχει εμπεδωθεί, το κεφαλάκι του ακουμπάει στον τράχηλο. Δεν είναι νωρίς; Η γιατρός είπε ότι συμβαίνει στις πρωτοτόκες, αλλά αγχώθηκα...

tt1e3

Αποσκληρυντικό λόγω νερού ε; Στην Αθήνα νομίζω είναι νορμάλ αλλά πως μπορώ να το καταλάβω;; Επίσης, με το απορρυπαντικό τι θα κάνεις; Θα παίρνεις κάθε φορά από την Αννέτα; Θα μας έρχεται ακριβό και με τα μεταφορικά. Διάβασα και για frezzyderm.

Αύριο ο γάμος ε; Τι ωραία! Τι θα φορέσεις τελικά;; Πωπω θα ανανεωθείς με το κομμωτήριο και θα φτιάξει η διάθεση! Χτένισμα θα κάνεις; Κι εγώ περιμένω την άλλη εβδομάδα που έχω κλείσει μανικιούρ πεντικιούρ τρομάρα μου.... Δεύτερη φορά στη ζωή μου! :mrgreen: Τα μαλλάκια μου είναι λίγο χάλια αλλά δεν τα βάφω, μόνο τα πέρασα μια φορά με χένα, η οποία δεν κράτησε και πολύ... :roll:

Εγώ βρήκα πληροφορίες για το νερό στο σάιτ της τοπικής ΔΕΥΑΘ. Κάπου είχε χημικές αναλύσεις. Γενικώς, αν το μπάνιο θέλει συχνά καθάρισμα για τα άλατα, μάλλον έχεις σκληρό νερό. Εμένα θέλει κανονικά κάθε τρεις μέρες, αλλά τις υπόλοιπες κάνω ότι δεν το βλέπω!

Το απορρυπαντικό θα το παίρνω από την Αννέτα (δες όμως κάτι που θα ανεβάσω στην ομάδα για μύθους σχετικά με τις πάνες), αλλά δεν θα έχω μεταφορικά, γιατί είναι Θεσσαλονίκη. Και την προηγ. φορά από τη δουλειά της πέρασα.

Φόρεσα ένα μακρύ κοραλλί φουστάνι και τα μαλλιά μου τα έκανα έναν πολύ ανάλαφρο κότσο με κοτσιδούλες. Ήμουν πολύ όμορφη! χιχι

Έκανα ανταύγειες και κουρεύτηκα, αλλά όλο μαζεμένα τα έχω τα μαλλιά μου, δεν τα χάρηκα, άτιμη ζέστη.

Ήθελα κι εγώ ένα μανικιούρ-πεντικιούρ, αλλά φοβάμαι μήπως πάθω καμιά μόλυνση...

Σαπουνάκι για την ευαίσθητη περιοχή μην ξεχάσουμε, όχι όμως αντισηπτικό. Πήρα και κάτι σερβιέτες για τη λοχεία από την everyday για το σπίτι όμως γιατί από ότι κατάλαβα τα αναλώσιμα στα δίνουν στο Ιασώ. Επίσης θα έχω και νυχτικά και πιτζάμες και ότι με βολέψει.

Το μπεμπάκι σκέφτομαι να το ντύσω με ένα φορμάκι κοντομάνικο που θα φτάνει μέχρι τα γονατάκια του γιατί λογικά θα έχει ζέστη ακόμα. Θα του βάλω και καλτσούλες και μια πικέ κουβερτούλα και νομίζω θα είναι οκ.

Κορίτσια θα τα πλύνετε τα καλύμματα του πορτ μπεμπέ και του καθίσματος αυτοκινήτου??? Εγώ λέω μήπως δε χρειάζεται μιας και θα στρώνω σελτεδάκι και σεντονάκι.

Φραουλίτσα, ευχαριστούμε πολύ για τη λίστα, αποθηκεύτηκε! Ρωτήστε και στο μαιευτήριο τι προτείνουν!

Κι εγώ κοντομάνικο λέω να του βάλω, αλλά θα έχω και μακρυμάνικο φορμάκι, ποτέ δεν ξέρεις. Επίσης, πήγα κάποια ρουχαλάκια στη μαμά μου και μου είπε ότι τα πήρα μεγάλα (δεν έβγαζα άκρη με τα νούμερα). Ας είναι, τώρα δεν μπορώ να πάω πουθενά. Θα τα φορέσει κάποια στιγμή (ελπίζω...).

Στο πλυντήριο αυτοκινήτων που πάμε, κάνουν και βιολογικό καθαρισμό στα καρότσια και τα καθίσματα αυτοκινήτου, με 10Ε το καθένα. Αρχές Σεπτέμβρη θα πάμε το αυτοκίνητο και θα τα κάνουμε κι αυτά. Ειδικά το κάθισμα αυτοκινήτου, που είναι σε κλειστό χώρο και για αρκετές ώρες, το θεωρώ απαραίτητο. Το καρότσι θα το πάμε για ευκολία.

Στείλτε μου κάποια λινκ από τις ομάδες θηλασμού στο fb, σας παρακαλώ!!!

tt1e3

Εγώ βρήκα πληροφορίες για το νερό στο σάιτ της τοπικής ΔΕΥΑΘ. Κάπου είχε χημικές αναλύσεις. Γενικώς, αν το μπάνιο θέλει συχνά καθάρισμα για τα άλατα, μάλλον έχεις σκληρό νερό. Εμένα θέλει κανονικά κάθε τρεις μέρες, αλλά τις υπόλοιπες κάνω ότι δεν το βλέπω!

Το απορρυπαντικό θα το παίρνω από την Αννέτα (δες όμως κάτι που θα ανεβάσω στην ομάδα για μύθους σχετικά με τις πάνες), αλλά δεν θα έχω μεταφορικά, γιατί είναι Θεσσαλονίκη. Και την προηγ. φορά από τη δουλειά της πέρασα.

Φόρεσα ένα μακρύ κοραλλί φουστάνι και τα μαλλιά μου τα έκανα έναν πολύ ανάλαφρο κότσο με κοτσιδούλες. Ήμουν πολύ όμορφη! χιχι

Έκανα ανταύγειες και κουρεύτηκα, αλλά όλο μαζεμένα τα έχω τα μαλλιά μου, δεν τα χάρηκα, άτιμη ζέστη.

Ήθελα κι εγώ ένα μανικιούρ-πεντικιούρ, αλλά φοβάμαι μήπως πάθω καμιά μόλυνση...

Φραουλίτσα, ευχαριστούμε πολύ για τη λίστα, αποθηκεύτηκε! Ρωτήστε και στο μαιευτήριο τι προτείνουν!

Κι εγώ κοντομάνικο λέω να του βάλω, αλλά θα έχω και μακρυμάνικο φορμάκι, ποτέ δεν ξέρεις. Επίσης, πήγα κάποια ρουχαλάκια στη μαμά μου και μου είπε ότι τα πήρα μεγάλα (δεν έβγαζα άκρη με τα νούμερα). Ας είναι, τώρα δεν μπορώ να πάω πουθενά. Θα τα φορέσει κάποια στιγμή (ελπίζω...).

Στο πλυντήριο αυτοκινήτων που πάμε, κάνουν και βιολογικό καθαρισμό στα καρότσια και τα καθίσματα αυτοκινήτου, με 10Ε το καθένα. Αρχές Σεπτέμβρη θα πάμε το αυτοκίνητο και θα τα κάνουμε κι αυτά. Ειδικά το κάθισμα αυτοκινήτου, που είναι σε κλειστό χώρο και για αρκετές ώρες, το θεωρώ απαραίτητο. Το καρότσι θα το πάμε για ευκολία.

Στείλτε μου κάποια λινκ από τις ομάδες θηλασμού στο fb, σας παρακαλώ!!!

Καλησπέρα!!! Συλληπητήρια κοπέλα μου για την πεθερά σου!!!Θα ήταν πολύ δύσκολο να ζήσετε να την θυμάστε, και για τον άντρα σου φαντάζομαι.. Με την στεναχωρια και την ταλαιπωρία λογικό να έχεις συσπάσεις. Γενικά έχεις ταλαιπωρηθει με τις συσπασεις ευτυχώς είμαστε κοντά πια. Προσπάθησε να ξεκουραστεις!! Για τα ρουχαλακια καλύτερα μεγάλα πάρα μικρά θα τα βάλει και αργότερα!! Μαγεία και το μαλλακι σου θα είσαι κούκλα για τον γιοκα!!! Επειδή είμαι από κινητό δεν μπορώ να βάλω το Λίνα, η ομάδα λέγεται Αττικη: Ομάδα Υποστήριξης Μητρικου Θηλασμού είναι κλειστή ομάδα στέλνεις αίτημα. Βάλτο όπως στο έγραψα στην αναζήτηση και θα στο βγάλει. Τώρα υπομονή και πολύ ξεκούραση!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλησπέρα!!! Συλλυπητήρια κοπέλα μου για την πεθερά σου!!!Θα ήταν πολύ δύσκολο να ζήσετε να την θυμάστε, και για τον άντρα σου φαντάζομαι.. Με την στεναχωρια και την ταλαιπωρία λογικό να έχεις συσπάσεις. Γενικά έχεις ταλαιπωρηθει με τις συσπασεις ευτυχώς είμαστε κοντά πια. Προσπάθησε να ξεκουραστεις!! Για τα ρουχαλακια καλύτερα μεγάλα πάρα μικρά θα τα βάλει και αργότερα!! Μαγεία και το μαλλακι σου θα είσαι κούκλα για τον γιοκα!!! Επειδή είμαι από κινητό δεν μπορώ να βάλω το Λίνα, η ομάδα λέγεται Αττικη: Ομάδα Υποστήριξης Μητρικου Θηλασμού είναι κλειστή ομάδα στέλνεις αίτημα. Βάλτο όπως στο έγραψα στην αναζήτηση και θα στο βγάλει. Τώρα υπομονή και πολύ ξεκούραση!!!

Σε ευχαριστώ πολύ, καλή μου. Την περιμέναμε από καιρό, είχε ταλαιπωρηθεί πολύ τους τελευταίους μήνες, αλλά η απώλεια δεν μειώνεται.

Ε, ναι, τώρα ξεκούραση με εντολή γιατρού, τι να κάνουμε. Τουλάχιστον ο μπέμπης είναι καλά.

Ξέχασα να προσθέσω στη λίστα σου κάποια πράγματα για τον μπαμπά, γιατί μπορεί να μείνει κάποιες ώρες και να χρειαστεί να αλλάξει.

Τώρα είδα ότι έχω κάνει αίτημα στην ομάδα αυτή, αλλά ακόμη εκκρεμεί, πρέπει να έχω πάνω από 2 εβδ...

tt1e3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...