Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καλημέρα καλημέρα!!! Σήμερα έχει ντόπλερ και μετά γιατρό!!! Επιτέλους!!!

Θέλω να πάω και στη λαϊκή να πάρω αμπελοφάσουλα που τα ζήλεψααααα αλλά σκέφτομαι τη ζέστη! Θα τρέξω γρήγορα γρήγορα και πάλι σπίτι!

Έκανα μανικιουρ-πεντικιουρ χθες και ανανεώθηκα λιγάκι! Αν και έχουν πρηστεί τα δαχτυλά μου και είναι σαν μπουκάλες χαχαχα :lol:

Μαριποζίτα, μην ακυρώσεις τα μαθήματα γιατί νομίζω εκτός από τον τοκετό θα μας μιλήσουν και για τη φροντίδα του μωρού! Αλλά όπως νομίζεις!

Ναι κορίτσια βαραίνουμε σιγά σιγά..... Καμιά φορά βουλιάζω στον καναπέ και έρχεται ο "γερανός" να με σηκώσει! :tongue:

Χθες πρόσεξα και το τικεράκι.....Φτάνει προς το τέλος......:o

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια;););).

Ελπίζω να είστε όλες καλά!!!!! Λοιπόν για αύριο επιβεβαιώνω 09:30 στο κυλικείο να πάμε όλες μαζί για παράβολο(έχει κόσμο το πρωί). Ποιες θα είμαστε τελικά;Η Φραουλίτσα που θα φοράει μαύρο κολάν και γκρι μπλουζοφόρεμα, η Ανδρομέδα που θα φοράει ναυτικό φόρεμα και εγώ που θα φοράω μια γκρι μπλε παντελόνα σίγουρα και μάλλον μάυρο μπλουζάκι αθλητικό από πάνω.Φιλιά πολλά, ανυπομονώ!!:P:p:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα κορίτσια;););).

Ελπίζω να είστε όλες καλά!!!!! Λοιπόν για αύριο επιβεβαιώνω 09:30 στο κυλικείο να πάμε όλες μαζί για παράβολο(έχει κόσμο το πρωί). Ποιες θα είμαστε τελικά;Η Φραουλίτσα που θα φοράει μαύρο κολάν και γκρι μπλουζοφόρεμα, η Ανδρομέδα που θα φοράει ναυτικό φόρεμα και εγώ που θα φοράω μια γκρι μπλε παντελόνα σίγουρα και μάλλον μάυρο μπλουζάκι αθλητικό από πάνω.Φιλιά πολλά, ανυπομονώ!!:P:p:p

Τι πλάκα που έχει σαν ραντεβού στα τυφλά είναι!!!Ναι να συναντηθούμε όλες και να πάμε για το παράβολο γιατί δεν ξέρω τίποτα απο κει μέσα!!!Όσες είναι να έρθουν να το πούν σήμερα εκτος απο τα κορίτσια που επιβεβαίωσαν για να τις περιμένουμε!!!Φιλιά πολλά περιμένω πως και πως τα μαθήματα!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια θα έρθω κι εγω αυριο! Δεν ξερω ομως ακομα τι θα φοραω....:oops::oops::tongue::tongue:

Ανδρομεδα εγω εκανα καρδιοτοκογραφο αλλα λόγω συσπασεων! Γενικα νομιζω οτι ειναι νωρις ακομα!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Μόλις συνειδητοποίησα πως έχει 2 κυλικεία! Εμείς θα συναντηθούμε στο πρώτο ε;;; Αν το δει κάποια, ας απαντήσει!

Ωχ παλι καλα που το σκεφτηκες!Λοιπον στο ισογειο ειπαμε,στο κτιριο γ,στο πρωτο κυλικειο που θα δουμε ετσι?Εγω θα φοραω ενα ριγε ασπρο με πρασινο μπλουζακι και παντελονι μπλε.

Ας μπουμε και λιγο στο παρεντς πριν το σεμιναριο μηπως εχει μπερδευτει καμια και μας ψαχνει!!!

Φιλακια και τα λεμε αυριο επιτελους!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Το κυλικείο δεν έχει σχέση με το κτίριο Γ! Λοιπόν περνάμε την πύλη, στρίβουμε όπως πάει ο δρόμος και αμέσως αριστερά έχει ένα κυλικείο. Εκεί. Συναντιόμαστε και πάμε στα εξωτερικά για το παράβολο!

Καληνύχταααα

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Δεν ήξερα πως έχει κι άλλη είσοδο! Αλλά απ' ότι βλέπω και στο χάρτη Χρήστου Βουρνάζου λέγεται ο δρόμος και έχει μια πλατεία εκεί "έλενα βενιζέλου"

OkoIp3.png

Τη Βουρνάζου παντως βλεπω κι εγω στο χάρτη! Η σουτσου πρεπει να ειναι απο την πίσω πλευρα.. Τεσπα... Θα δείξει...

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...