Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Και γω τα υφάσματα από το καρεκλακι αυτοκινήτου και της καλαθουνας θα τα πλύνω αφού θα περνά πολλές ώρες εκεί μέσα. Το καρότσι το έχω ανοιχτό να ξεμυρισει πλαστικουρα και θα βάζω σεντονάκια. Σ'αυτο έτσι και αλλιώς στην αρχή δεν θα μπαίνουμε συχνά.

Για το ραντεβού έκλεισε λοιπόν στο κυλικείο. Αν είναι θα σας στείλω π.μ μια μέρα πριν τι θα φοράω.

Λιτσα μην ανχωνεσαι που θα λείπει ο γιατρός σου αν χρειαστείς κάτι θα τον πάρεις και αν πρέπει θα γυρίσει μην ανησυχείς δεν νομίζω να σε αφήσει έτσι. Και μένα θα κλείσουν κάποιες μέρες. Καλύτερα τώρα παρά όταν θα μπαίνεις στον μηνα σου. Γιαυτό το κάνει να πάει διακοπές με την οικογένειά του και τις επιφοβες ημερομηνίες να είναι κοντά σου. Με το καλό να την δεις την μικρή σου και μακάρι να καταφέρεις να σου περάσουν και οι πόνοι.

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι ωραία βρε κορίτσια που θα βρεθείτε!!και εμείς από εδώ πάνω θα σας σκεφτόμαστε..πλάκα θα έχετε μέχρι να γνωριστείτε!!

Σήμερα και εμείς για μεσημέρι πρώτη φορά άναψαμε κλιματιστικό.είχαμε και γιατρό στο κέντρο και σκασαμε.ο μπέμπης είναι μια χαρά!33 εβδ. 2180 κιλακια.μου είπε είναι ακριβώς στο μέσο όρο λίτσα.νομίζω εσύ ρώτησες.του είπα ότι είναι πολύ ήσυχος κ παραξενευτηκε είναι η αλήθεια αλλά μου είπε ότι πλακούντας,τραχηλος,αμνιακο υγρό είναι μια χαρά οπότε όλα καλά.είπε σε κάποια φάση εδώ είναι το κεφαλάκι του και με ακουμπουσε χαμηλά οπότε υπέθεσα εννοούσε είναι προς τα κάτω αλλά τώρα αναρωτιέμαι η χαζη!αυτά τα νέα του μπέμπη!

Για καθαρισμό καροτσιου κλπ εννοείται μπορείτε να τα πλύνετε αλλά αν είναι δύσκολο να μπουν,βγουν,μια λύση είναι και σφουγγαρακι με απορρυπαντικό του μωρού η και ξυδονερο και μετά έξω να στεγνώσουν.το λευκό ξύδι δε μυρίζει και φεύγουν κ όλα τα μικρόβια.και τα έπιπλα,αργότερα τα παιχνιδάκια,θυμάμαι με ξυδονερο τα είχα καθαρίσει.έχει βγει και ένα απορρυπαντικό ντετολ κ θέλω να ρωτήσω τον παιδίατρο αν επιτρέπεται.

Από ρουχαλακια μια απτά ίδια..θα του βάλω κοντομανικο φορμακι,καλτσουλες κ την πανουλα του.αυτά που έχω από τον μεγάλο μου είναι δύο φορμακια 0-1,τρία 1-2, 10 περίπου 0-3.αυτά από κοντομανικα.Πολλά είναι αλλά γεννήθηκε κ μικρούλης οπότε τα έβαλε αρκετά.5-6 μακρυμανικα 0-3 για το βραδυ. Αν έχετε στην τελική πολλά κοντομανικα κ πιάσει ψυχρα,από πάνω ζακετακι και από κάτω παντελονακια κολάν.όλα βολεύουν μην αγχώνεστε για αυτα.πάντως του έχω φωτο και τον Οκτώβρη με κοντομανικα και πανουλα.μάλλον είχε πολλη ζεστη!

Φιλιά καλό βραδυ

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Τι ωραία βρε κορίτσια που θα βρεθείτε!!και εμείς από εδώ πάνω θα σας σκεφτόμαστε..πλάκα θα έχετε μέχρι να γνωριστείτε!!

Σήμερα και εμείς για μεσημέρι πρώτη φορά άναψαμε κλιματιστικό.είχαμε και γιατρό στο κέντρο και σκασαμε.ο μπέμπης είναι μια χαρά!33 εβδ. 2180 κιλακια.μου είπε είναι ακριβώς στο μέσο όρο λίτσα.νομίζω εσύ ρώτησες.του είπα ότι είναι πολύ ήσυχος κ παραξενευτηκε είναι η αλήθεια αλλά μου είπε ότι πλακούντας,τραχηλος,αμνιακο υγρό είναι μια χαρά οπότε όλα καλά.είπε σε κάποια φάση εδώ είναι το κεφαλάκι του και με ακουμπουσε χαμηλά οπότε υπέθεσα εννοούσε είναι προς τα κάτω αλλά τώρα αναρωτιέμαι η χαζη!αυτά τα νέα του μπέμπη!

Για καθαρισμό καροτσιου κλπ εννοείται μπορείτε να τα πλύνετε αλλά αν είναι δύσκολο να μπουν,βγουν,μια λύση είναι και σφουγγαρακι με απορρυπαντικό του μωρού η και ξυδονερο και μετά έξω να στεγνώσουν.το λευκό ξύδι δε μυρίζει και φεύγουν κ όλα τα μικρόβια.και τα έπιπλα,αργότερα τα παιχνιδάκια,θυμάμαι με ξυδονερο τα είχα καθαρίσει.έχει βγει και ένα απορρυπαντικό ντετολ κ θέλω να ρωτήσω τον παιδίατρο αν επιτρέπεται.

Από ρουχαλακια μια απτά ίδια..θα του βάλω κοντομανικο φορμακι,καλτσουλες κ την πανουλα του.αυτά που έχω από τον μεγάλο μου είναι δύο φορμακια 0-1,τρία 1-2, 10 περίπου 0-3.αυτά από κοντομανικα.Πολλά είναι αλλά γεννήθηκε κ μικρούλης οπότε τα έβαλε αρκετά.5-6 μακρυμανικα 0-3 για το βραδυ. Αν έχετε στην τελική πολλά κοντομανικα κ πιάσει ψυχρα,από πάνω ζακετακι και από κάτω παντελονακια κολάν.όλα βολεύουν μην αγχώνεστε για αυτα.πάντως του έχω φωτο και τον Οκτώβρη με κοντομανικα και πανουλα.μάλλον είχε πολλη ζεστη!

Φιλιά καλό βραδυ

Καλημερουδια :-) μια χαρα το μωρακι σου,εγω εχω δευτερα ραντεβου επιτελους...εγω κ η φραουλιτσα ειπαμε οτι δεν κινουντε πολυ τελευταια ναι,επησης προσεξα εδω κ δυο μερες οτι φουσκωνει κ σκληραινει αριστερα η κοιλια μου,υπεθεσα πωε ειναι το κολαρακι της μπεμπας,η να ειναι συσπασεις;θα το πω στον γιατρο τη δευτερα,,sagia κι εσυ θεσσαλονικη ε;κι εγω,που γεννας;ποιο γιατρο εχεις;κ εμενα στο κεντρο ειναι

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Ωραία λοιπόν, το κλείνουμε για τις 9.30 στο κυλικείο την Παρασκευή.

Φραουλίτσα σωστά τα σκέφτεσαι για τα φορμάκια του, έτσι λέω κι εγώ να κάνω και βλέπουμε, γιατί το φθινόπωρο είναι λίγο απρόβλεπτο. Πιστεύω να χαλάρωσες τώρα που άκουσες και τη μπεμπούλα καλύτερα. Μωρέ τα μικράκια μας μεγαλώνουν και περιορίζεται ο χώρος που έχουν. Στις 28-29 εβδομάδες ένιωθα πολλές μπουνιές και κλωτσιές, τώρα είναι πιο πολύ τεντώματα δυνατά και γυρισματάκια νομίζω.

Sagia ωραία η ιδέα σου για ξυδόνερο, γιατί να σας πω την αλήθεια το σκέφτομαι λίγο το βάλε βγάλε τα καλύμματα, είναι και καινούριο το καρότσι και με το σεντονάκι δε θα έρχεται σε άμεση επαφή. Το μόνο που φοβάμαι με το ξύδι είναι μήπως επηρεάσει το χρώμα του που είναι σκούρο μπλε. Με ξυδόνερο πάντως θα καθαρίσω την κούνια του.

Λίτσα κι εμένα το ίδιο φουσκώνει η κοιλιά μου στον αφαλό από το πωπούλι του και καμιά φορά ταυτόχρονα προς τη δεξιά πλευρά που ξέρω ότι είναι τα πατουσάκια του. Κι έτσι νομίζω ότι είναι το μωράκι και όχι οι συσπάσεις. Ειδικά τα ποδαράκια του τα καταλαβαίνω έντονα όταν με σπρώχνουν κάτω από το δεξί πλευρό!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Κορίτσια γεια σας.Κι εγώ τα ίδια νιώθω με τα τεντώματα,το ποπουδάκι και τα χεράκια και τα ποδαράκια.Τι ωραία που εσείς θα βρεθείτε εκεί κάτω.Κι εμείς πρέπει να το οργανώσουμε κορίτσια εδώ στα βόρεια.Αλλά είναι και αυτή η ζέστη,που δεν υποφέρεται πια.:mad:

Φιλάκια σε όλες τις κοιλίτσεςςς

7H5Lp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!Και γω τα ίδια νιώθω πιο πολύ γυρισματάκια και τέτοια. Πριν με είχε τρελάνει στα κλωτσομπουνίδια και γιαυτο ανησύχησα. Και μένα κάνει βουναλάκια απο το πωπουδάκι της. Έχει πολύ πλάκια. Ένα βράδυ είχε κάτσει τέρμα αριστερά και η κοιλιά μου ήταν σαν να είχε αδειάσει, νόμιζα ότι άλλαξε θέση, μήπως έβαλε το κεφάλι κάτω αλλά μπααα. Ελπίζω να αποφασίσει να πάρει θέση πριν στενέψει τελείως ο χώρος και δεν μπορεί!!!

Όσες είστε βόρεια αν σας βολεύει ωραία θα είναι να συναντηθείτε.

Την παρασκευή θα φοράω μαύρο κολάν και μια μπλούζα που είναι σαν μπλουζοφόρεμα γκρί αμάνικη. Όποια με δεί ας μου μιλήσει!!!:mrgreen::mrgreen:

zZWsp2.png398Mp3.png

Τι ζεστηηηη κοριτσια,σαν αρρωστη νιωθω,ολη την ωρα ντους κανω,πριν αναψα το κλιματιστικο δεν αντεξα αλλα φοβαμαι μην αρρωστησω αυυτο μας ελειπε.Μαρια06 τελεια θα ειναι να συναντηθουμε κ εμεις εδω απο θεσσαλονικη :-) αλλα με τη ζεστη εχεις δικιο που να κουνηθουμε...παντως σιγουρα οταν με το καλο γεννησουμε μετα να το κανονισουμε,

Momme to be ετσι τη νιωθω κι εγω τη μπεμπα,διπλα στον αφαλο,απλα με λιγο πονο κ τραβηγμα γ αυτο λεω για συσπασεις γιατι δεν καταλαβα ακομη ποιες ειναι,

Καλησπέρα κορίτσια!! Σήμερα ξύπνησα από τις 7 λόγω ζέστης αλλά μετά ξανακοιμήθηκα!! Να σας ρωτήσω, εσείς πώς κοιμάστε; Στο πλάι; Κι εγώ στο πλάι προσπαθώ να κοιμηθώ αλλά νιώθω ότι το πλακώνω γιατί μου ρίχνει όλη την ώρα...

Όπως τα λέει η φραουλίτσα έχω σκεφτεί κι εγώ για τα ρουχαλάκια. Γύρω στα 10 κοντομάνικα κορμάκια/ζιπουνάκια 0-3 και 3-6, και λίγα μακρυμάνικα φορμάκια 0-3. Νομίζω είναι εντάξει για αρχή γιατί αν αργήσουν και τα κρύα τα μακρυμάνικα δε θα φορεθούν πολύ και θα πρέπει να πάμε στο επόμενο νούμερο. Βέβαια εξαρτάται και από την ανάπτυξη του μωρού αλλά και την εταιρεία. πχ τα μάδερκερ διάβασα πως έχουν άνετη φόρμα. Βλέποντας και κάνοντας. Εξάλλου τα μαγαζιά εκεί θα είναι!

Audette, τα κοντομάνικα ή αμάνικα σκέψου τα σαν φανελάκι! Τα φοράς μέσα από το φορμάκι ή αν έχει ζέστη μόνο του..

Εγώ θα φοράω ένα ριγέ φορεματάκι ναυτικό! :tongue::mrgreen: Ελπίζω να το θυμηθώ και να μην φορέσω τίποτα άλλο χαχα :tongue:

OkoIp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!! Σήμερα ξύπνησα από τις 7 λόγω ζέστης αλλά μετά ξανακοιμήθηκα!! Να σας ρωτήσω, εσείς πώς κοιμάστε; Στο πλάι; Κι εγώ στο πλάι προσπαθώ να κοιμηθώ αλλά νιώθω ότι το πλακώνω γιατί μου ρίχνει όλη την ώρα...

Όπως τα λέει η φραουλίτσα έχω σκεφτεί κι εγώ για τα ρουχαλάκια. Γύρω στα 10 κοντομάνικα κορμάκια/ζιπουνάκια 0-3 και 3-6, και λίγα μακρυμάνικα φορμάκια 0-3. Νομίζω είναι εντάξει για αρχή γιατί αν αργήσουν και τα κρύα τα μακρυμάνικα δε θα φορεθούν πολύ και θα πρέπει να πάμε στο επόμενο νούμερο. Βέβαια εξαρτάται και από την ανάπτυξη του μωρού αλλά και την εταιρεία. πχ τα μάδερκερ διάβασα πως έχουν άνετη φόρμα. Βλέποντας και κάνοντας. Εξάλλου τα μαγαζιά εκεί θα είναι!

Audette, τα κοντομάνικα ή αμάνικα σκέψου τα σαν φανελάκι! Τα φοράς μέσα από το φορμάκι ή αν έχει ζέστη μόνο του..

Εγώ θα φοράω ένα ριγέ φορεματάκι ναυτικό! :tongue::mrgreen: Ελπίζω να το θυμηθώ και να μην φορέσω τίποτα άλλο χαχα :tongue:

Αστα να πανε με τη ζεστη,δεν αντεχεται,εγω κοιμαμαι στο πλαι δεξια πιο πολυ,αλλα γενικα δε βρισκω καμια θεση βολικη,ειναι κ οι καουρες που με ταλαιπορουν,εχω να κοιμηθω σαν ανθρωπος ....οπως ολες φυσικα,

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια! Αφόρητη ζέστη αλλά τουλάχιστον γλίτωσα απο την υγρασία. Σ'ημερα ήμασταν ολο το απόγευμα στο σπίτι και ακόμα κούτες μετακινούσαμε. Μόνο το σαλόνι και το χωλ έμεινε για βάψιμο και μετά τα πράγματά μας και τέλος πια. Βέβαια εγώ την έβγαλα στην πολυθρόνα με τα πόδια πάνω σε καρέκλα και έδινα οδηγίες:D Σας έχω και νέα με τους γιατρούς. Ο πρώτος που βρήκα τελικά θα φύγει με άδεια :confused:οπότε μου σύστησαν κάποιον άλλο στο ίδιο νοσοκομείο και ξανά παλι σήμερα ραντεβού και εξετάσεις. Ευτυχώς μου φάνηκε καλός γιατρός και άνθρωπος γιατί είχα πλεον μεγάλο άγχος με αυτές τις αλλαγές. Το θέμα είναι οτι και σήμερα που είδαμε το μωράκι ενώ έχει εμπεδωθεί κανονικά, ο πλακούντας είναι αμετακίνητος οποτε σιγουρέψαμε την καισαρική μέσα στον Αύγουστο.

Θα ακυρώσω τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού:-( αλλά θέλω πολύ να σας δω την Παρασκευή, δεν μπορώ να πω με σιγουριά καθώς μετακινούμαι με το αμάξι του πατέρα μου και δεν ξέρω αν μπορεί σίγουρα τότε. Μόλις το σιγουρέψω θα σας πω κι εγώ.

Γειά σας κορίτσια! Αφόρητη ζέστη αλλά τουλάχιστον γλίτωσα απο την υγρασία. Σ'ημερα ήμασταν ολο το απόγευμα στο σπίτι και ακόμα κούτες μετακινούσαμε. Μόνο το σαλόνι και το χωλ έμεινε για βάψιμο και μετά τα πράγματά μας και τέλος πια. Βέβαια εγώ την έβγαλα στην πολυθρόνα με τα πόδια πάνω σε καρέκλα και έδινα οδηγίες:D Σας έχω και νέα με τους γιατρούς. Ο πρώτος που βρήκα τελικά θα φύγει με άδεια :confused:οπότε μου σύστησαν κάποιον άλλο στο ίδιο νοσοκομείο και ξανά παλι σήμερα ραντεβού και εξετάσεις. Ευτυχώς μου φάνηκε καλός γιατρός και άνθρωπος γιατί είχα πλεον μεγάλο άγχος με αυτές τις αλλαγές. Το θέμα είναι οτι και σήμερα που είδαμε το μωράκι ενώ έχει εμπεδωθεί κανονικά, ο πλακούντας είναι αμετακίνητος οποτε σιγουρέψαμε την καισαρική μέσα στον Αύγουστο.

Θα ακυρώσω τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού:-( αλλά θέλω πολύ να σας δω την Παρασκευή, δεν μπορώ να πω με σιγουριά καθώς μετακινούμαι με το αμάξι του πατέρα μου και δεν ξέρω αν μπορεί σίγουρα τότε. Μόλις το σιγουρέψω θα σας πω κι εγώ.

Καλημέρα, με το καλό να τελειώσετε με τις ετοιμασίες!!!Καλά κάνεις και κάθεσαι γιατί τώρα πλησιάζουμε και δεν θέλουμε να κουραστούμε και να έρθουν νωρίτερα τα μπουμπούκια μας!!!Όσο για τις αλλαγές στους γιατρούς κάθε εμπόδιο για καλό δεν λένε; Αυτος μπορεί να είναι ο τρίτος και τυχερός!!!

όσο για τα μαθήματα έλα στης Παρασκευής είναι μάθημα θηλασμού και θα σου φανεί πολύ χρήσιμο, και μπορείς να ρωτήσεις τί θα περιέχουν τα επόμενα μαθήματα γιατί μπορεί να έχουν και θέματα που σε ενδιαφέρουν, πέραν του ανώδυνου τοκετού!!!Μακάρι να μπορέσεις να έρθεις θα έχει πλάκα!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημέρα φουσκωμένες κοιλίτσες!!!Πως πάει; Ζέστη ζέστη και πάλι ζέστη, αφού καλοκαίρι δεν είναι. Όσο για τον ύπνο και γω αριστερά δεν βολεύομαι γιατί η "κυρία" έχει πιάσει αυτη την πλευρά και αν ξαπλώνω και γω απο κει με κλωτσάει να πάω στην θέση μου!!!:-P:-P: Συνήθως απο δεξιά κοιμάμαι και λίγο ανάσκελα. Τα βράδια φυσικά και θα σηκωθώ εκατό φορές για τουαλέτα και όλα διψάω, δηλαδή λίγο ύπνος και πολλά διαλλείματα, έτσι για να μαθαίνω σιγά σιγά...

Ερώτηση, όταν σηκώνεστε απο το κρεββάτι απο ξάπλα νιώθετε την κοιλιά αρκετά βαριά; Φυσιολογικό μου φαίνεται αφου έχουν βαρύνει κιάλλο αλλά ρωτάω αν το νιώθει κανείς άλλος. Κλωτσιές και διάφορα ευτυχως έχουμε αλλά πιο σπάνια μιας και μάλλον μικραίνει ο χώρος εκεί ά και βουναλάκια που μαρέσουν πολύ!!!

Αυτά απο μας σήμερα έχω κέφια γιατί κατάφερα παρά τις διακοπές να κοιμηθώ εννέα ώρες!!!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημερα εγκυουλες μου! Τι κάνετε;;

Σας ευχαριστω ολες για τις πληροφορίες για τα ρουχαλάκια! Ήσασταν κατατοπιστικοτατες και με βοηθήσατε πολυ!

Μαριποζιτα να μην κουράζεσαι! Με το καλο να τελειώσετε!

Φραουλιτσα αυτο που λες με το βάρος στην κοιλια το νιωθω κι εγω! Μεγαλώνουν τα κοριτσακια μας! Αφου έλεγα στον αντρα μου σε καναδυο βδομαδες θα με σηκώνετε με γερανό απο τι κρεβατι!:tongue::tongue:

Την τεταρτη εχουμε επιτέλους γιατρο! Πέρασε κουτσά στραβά ο μηνας! Απο δω και πέρα φαντάζομαι οτι θα μας βλεπει πιο τακτικά!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Καλημέρα κοριτσάκι μου.Τι κάνετε?Φουσκώνετε και ζεσταίνεστε ε?Υπομονή κοντεύουμε :P:p:p

Εγώ ευτυχώς έχω περιορίσει τις νυχτερινές εφόδους στην τουαλέτα,γιατί μετά απο κάποια ώρα δεν πίνω πολλά υγρά.Αν πιω δε,δεινοπαθώ μέχρι να σηκωθώ απ το κρεβάτι απ τον πόνο.Δεν υπάρχει,πονάω παντού και κάθε πρωί τα χέρια μου είναι κουλά.Αλλά υπομονή :o:o:o:o:o.

Φιλάκια σε όλες

7H5Lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...