Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια :-). Ειμαι μπαλκονατη γιατι εχω σκασει μιλαμε,δε θελω να αναψω κλιματιστικο το φοβαμαι κ αυτο αλλα αν δεν την παλεψω θα το αναψω αλλα κανει να ρθει ωρα στην κρεβατοκαμαρα,με βλεπω στο σαλονι,οντως πως περασε ο καιρος;εγω ημουν αυτη που σας ζαλιζα οτι ο καιρος ρεν περναει,κ τωρα;;;δε βλεπω την ωρα να δω

τη μπεμπα,οσο κ αν φοβαμαι,,αν κ το χω παρει αποφαση,τι θα πει φοβαμαι;δε μπορω να κανω κ κατι,οπως ολες ετσι κ εγω,νομιζω πως εκεινη την ωρα θα βρω θαρρος κ δυναμη,μετα θα λεμε για την εμπειρια της γεννας κ για τα μωρακια μας,οταν θα χουμε χρονο δηλαδη....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!! Πώς είστε;; Θέλω να το παίξω απουσιολόγος, κάποιες κοπέλες έχουν πολύ καιρό να μπουν και ελπίζω να είναι καλά!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε; Πώς τα πάτε με τη ζέστη;

Όσες θα πάτε Παρασκευή στο Έλενα για το θηλασμό θέλετε να κανονίσουμε να συναντηθούμε;

Sagia, το ξηρό σαμπουάν είναι σαν ταλκ σε μορφή σπρει! Ψεκάζεις τα μαλλιά και μετά τινάζεις λίγο! Έχει η εταιρεία syoss. Είναι για έκτακτες καταστάσεις αλλά φαντάζομαι αμά ιδρώνουμε κτλ στο μαιευτήριο σαν το μπανάκι δεν έχει..

Φραουλίτσα, όντως πως πέρασε ο καιρός... Μάρτιο έκανα την εγγραφή στο φόρουμ και μπήκα στην ομαδούλα.. Και τώρα λέμε για μαιευτήρια και σε λίγο καιρό θα λέμε για τους θηλασμούς!

Λίτσα, ακριβώς αυτό. Δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά παρά να αποδεχτείς το γεγονός πως θα γεννήσεις. Δε γίνεται κι αλλιώς! Κι όσο αγχωτικό κι αν είναι σαν πρωτόγνωρη εμπειρία εκείνη τη στιγμή πιστεύω θα βρούμε δύναμη!

Audette, πού είσαι κορίτσι; Είχατε αγορές και τέτοια; Θα έρθεις στο θηλασμό ή πήγες στις 10 του μήνα;

OkoIp3.png

Καλησπέρα τι έγινε; Καλά είσαι; Καιρό είχαμε να σε ακούσουμε!!!
Καλημέρα κορίτσια!! Πώς είστε;; Θέλω να το παίξω απουσιολόγος, κάποιες κοπέλες έχουν πολύ καιρό να μπουν και ελπίζω να είναι καλά!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε; Πώς τα πάτε με τη ζέστη;

Όσες θα πάτε Παρασκευή στο Έλενα για το θηλασμό θέλετε να κανονίσουμε να συναντηθούμε;

Sagia, το ξηρό σαμπουάν είναι σαν ταλκ σε μορφή σπρει! Ψεκάζεις τα μαλλιά και μετά τινάζεις λίγο! Έχει η εταιρεία syoss. Είναι για έκτακτες καταστάσεις αλλά φαντάζομαι αμά ιδρώνουμε κτλ στο μαιευτήριο σαν το μπανάκι δεν έχει..

Φραουλίτσα, όντως πως πέρασε ο καιρός... Μάρτιο έκανα την εγγραφή στο φόρουμ και μπήκα στην ομαδούλα.. Και τώρα λέμε για μαιευτήρια και σε λίγο καιρό θα λέμε για τους θηλασμούς!

Λίτσα, ακριβώς αυτό. Δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά παρά να αποδεχτείς το γεγονός πως θα γεννήσεις. Δε γίνεται κι αλλιώς! Κι όσο αγχωτικό κι αν είναι σαν πρωτόγνωρη εμπειρία εκείνη τη στιγμή πιστεύω θα βρούμε δύναμη!

Audette, πού είσαι κορίτσι; Είχατε αγορές και τέτοια; Θα έρθεις στο θηλασμό ή πήγες στις 10 του μήνα;

Γεια σας κοριτσακια μου! Ειχε αδεια ο αντρουλης μου οποτε ηταν ευκαιρία να φορτσαρουμε με τις ετοιμασίες για τη μπεμπουλα! Κατα τ αλλα περιμενουμε τις 29 του μηνα για να την ξαναδούμε! Εν τω μεταξύ νιωθω οτι μεσα σε 10 μερες η κοιλια μου εχει διπλασιαστεί και νιωθω και πιο βαριά! Οντως ειναι απίστευτο πως πέρασε ο καιρος! Ακομα δεν μπορω να το συνειδητοποιήσω οτι σε λιγο θα κρατάμε αγκαλια τα μωρακια μας!

Ανδρομεδα μου δεν πηγα στις 10 στο θηλασμο, λεω πρωτα ο θεος να μαστε καλα να έρθω την Παρασκευή οποτε θα συνεννοηθούμε!

Λιτσάκι υπομονη με τη ζέστη, ολες στο ίδιο καζάνι βραζουμε! Εννοειται πως δεν υπαρχει λογος να φοβάσαι! Τοσες γυναίκες γεννάνε καθε μερα! Ασε που οταν δεις πρωτη φορα τη μπεμπα σου θα τα ξεχάσεις ολα!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Βρε κοριτσια μια που συζητάμε για τη βαλιτσα του μαιευτηρίου, τι ρουχαλακια και σκεπασματα θα πάρετε μαζι για το μωρο;;

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Καλησπερα κοριτσια!!!τι να πρωτοσχολιασω;;;

Sagia σκεφτομαι ακριβως τα ιδια..το κοριτσακι μου θα μου λειψει τις μερες στο μαιευτηριο και μετα θα βλεπω τα ματακια της και θα νιωθω απιστευτες τυψεις που θα δινω σημασια και σε ενα αλλο μωρακι..αχ δυσολες οι ισορροπιες γενικοτερα.ας εξοπλιστουμε και με υπομονη γιατι σιγουρα θαχουμε ξεσπασματα!

Φραουλιτσα η λιστα σου ειναι τελεια!απο τη δικη μου εμπειρια απλα με βολεωαν μονο νυχτικα γιατι και ερχονται να σε δουν γιατρος μαια και ειναι πιο ανετο.μια ρομπα σιγουρα θα χρειαστει για τυχον επισκεπτες.εγω με 2 νυχτικακια ημουν καλα βεβαια υπαρχει ο κινδυνος να λερωθεις απο την αιμοραγια.στο ιασω που ημουν εγω σου ειχαν ενα πακετο σερβιετες μετα που τελειωσε εβαζα δικες μου για τη νυχτα που ειναι και γενικα κανονικα εσωρουχα δικα μου ειχα μου εδωσν κι εκεινοι θυμαμαι μιας χρησεωσ σαν απο γαζα ενα τεραστιο βρακι σαν της γιαγιας μου!κατι μιας χρησεως πουχα αγορασει ουτε καν μου ανεβαιναν στα μπουτια δεν ξερω γιατι.

Λιτσα σε νιωθω για τον πονο αυτο.εμενα ειναι μεσα στο ενα κωλομερι για να στο πω ετσι και με χτυπαι μχρι κατω στο ποδι και τη μεση και δυσκολα σηκωνομαι δυσκολα κοιμαμαι..ειναι βασανιστικο αλλα με το που γεννησουμε θα φυγει!το ειχα και στην κορη μου!

Ντιντι και μενα ο γιατρος μουπε αν παρει ολες τις μερες ο μικρος κανα 4αρι κιλα θα βγει,θρεφταρακια!!καλα να περασεις στο γαμο να ξεδωσεις!!!

Εγω εχω ηδη πλυνει τα διαφορα του μπεμπη,μενουν κατι σεντονακια και πετσετουλες που θα παρω,τα του φαρμακειου και ενα νυχτικακι για μενα.τελος του μηνα θα ανεβασω απο αποθηκη και καθισματακι μπανιερο πορτ μπεμπε να τα πλυνω και αρχισα ηδη μια προετοιμασια βλιτστουλας!!!να σας πω τι θα φορεσετε στα μωρακια σας κατα την εξοδο;;εχω του εχω βερμουδιτσα με καλοκαιρινο μπλουζακι και καλτσουλες.με εχει μπερδεψει πολυ η εποχη.εσεις τι αγορασατε γενικοτερα;;φθινοπωρινα ή καλοκαιρινα;;

και κοριτσια ποσες βγηατε σε αδεια κυοφοριας απο το ικα;;καταθεσατε τα χαρτια σας;;γιατι μουπαν αππο το ικα που πηγα την παρασκευη οτι να υπολογιζω οτι σεπτεμβρη θα μπουν τα λεφτα και εφριξα!βεβαια 2 μανουλες αυγουστου με καθησυχασαν οτι μετα απο 10-15 μερες το πολυ σε εκεινες μπηκαν.ξερετε κατι;;

BeZCp3.png

Ήρθες στη ζωή μου σαν δώρο απ'το Θεό,πόσο σ'αγαπάω κι εγώ απορώ..

Κορούλα μου σε λατρεύω..!!!!!

06/07/2013

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια μια που συζητάμε για τη βαλιτσα του μαιευτηρίου, τι ρουχαλακια και σκεπασματα θα πάρετε μαζι για το μωρο;;

Εγω που γενναω σε ιδιωτικο θα παρω τα ρουχα εξοδου-καλτσουλες-2 πανες αγκαλιας και τελος!δεν χρειαζεται κατι αλλο!

BeZCp3.png

Ήρθες στη ζωή μου σαν δώρο απ'το Θεό,πόσο σ'αγαπάω κι εγώ απορώ..

Κορούλα μου σε λατρεύω..!!!!!

06/07/2013

Καλημερα!!!!Ευτυχώς άλλαξαν τον τρόπο που εμφανίζεται η ημερομηνία και η ώρα τον μηνυμάτων γιατί ήταν πολύ δύσκολο να τα διακρίνεις!!!!

Θέλω και γω να συναντηθούμε πριν το μάθημα θηλασμού!!! Εσείς που έχετε εμπειρία απο το Έλενα πείτε μας ένα σημείο απέξω χαρακτηριστικό να συναντηθούμε. Και θυμήστε μου τί ωρα είναι το μάθημα; Να συναντηθούμε μισή ώρα ή ένα τέταρτο νωρίτερα; Πλάκα θα έχει!!!

Ζαχίρ και γω δυο νυχτικάκια θα τα πάρω μαζί μου σίγουρα οπότε όπως λες αν με βολέψουν θα τα κρατήσω, αλλά δεν φοράω ούτε στο σπίτι νυχτικό γενικά δεν τό χω με τις φούστες και τα φοράμετα μόνο σε κανα γάμο φοράω κυριολεκτικά!!!Και γω στο Ιασώ λέω να γεννήσω. Για την έξοδο της έχω ένα βαμβακερό φοραματάκι πολύ μαλακό και καλτσάκια, θα τις έχω και ζακετάκι αλλά ζέστη νομίζω θα έχει και το πολύ πολύ τους ρίχνουμε και ένα σεντονάκι στο καρεκλάκι. Για τον ύπνο τις έχω ολόσωμα φορμάκια φθινοπωρινά και μερικά σαν αυτά που τους βάζουν στο μαιευτήριο απο την αδελφή μου. Μες στην μέρα νομίζω θα θέλουν κοντομάνικο έτσι δεν είναι; Και τον Σεπτέμβρη ζεστούλα έχει.

Audette με την άδεια του αντρούλη σου χαρήκατε και ο ένας τον άλλο!!! Εμείς θα την δούμε στις 3 του μήνα. Μάλλον επειδή ε΄χει μεγαλώσει δεν κινείται τόσο πολύ. Εσείς το έχετε προσέξει κάτι τέτοιο; Ή να ανησυχήσω; Όσο για την κοιλιά και μένα όλο μεγαλώνει και είναι σαν μπάλα!!!Θα την δείτε απο κοντά να γελάσετε. Σε λίγο μου φαίνεται θα πεταχτεί και ο αφαλός μου!!!ΜΠλιάχ!!! Λίγο του έμεινε πιά!!!

Ανδρομέδα εσυ που ξέρεις απο το ΈΛενα πες που λες να συναντηθούμε και ας πουν και τα άλλα κορίτσια που ξέρουν αν θέλουν. Να δούμε και ποιές θα συναντηθούμε για να τις περιμένουμε όλες. Εγώ θα έρθω πάντως και απο ότι κατάλαβα και συ και η Audette και η mommy to be νομίζω.

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια. Θα είμαι και εγώ στο μάθημα θηλαμσμού. Είναι 10-12 στο ισόγειο στο κτίριο Γ. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν πρέπει να περάσουμε για παράβολο πρώτα.Θα έλεγα να συναντηθούμε τουλάχιστον 9:30 ή έξω από την κεντρική είσοδο(απέναντι έχει ένα περίπτερο) ή αν προτιμάτε μέσα μπαίνοντας, και βαδίζοντας αριστερά στα 50 μέτρα έχει το κυλικείο.Αναμένω νέα σας;);)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας κοριτσια μου,τι κανετε;εγω ετρεχα στην τραπεζα το πρωι κ γινοταν χαμος,αλλα πηγα στην υπαλληλο κ της ειπα να πεερασω κ μου λεει κ το ρωτας;;χαχα κ ετσι ξεμπερδεψα,πηρα κι εγω δυο νυχτικακια κοριτσια γιατι δεν ειχα κ δε φοραω επησης,κ τα αθλια κιλοτακια τα μεγαλα,ρομπα δε πηρα..κι εμενα δεν κινειται τοσο οσο πριν μην ανησυχεις φραουλιτσα,απλα τεντωνεται παρα πολυ κ βρες ωρες ειναι σα να μου σκιζεται η κοιλια απ τον πονο,εγω εχω ραντεβου τελος του μηνα κ ανυπομω να δω ποσο βαρος πηρε :-) ,στην 27η +4 ηταν 1250,,το ποδι δε με ταλαιπωρει τοσο πλεον,κ νομιζα θαγινει χειροτερα,βρηκα τυχαια στη γειτωνιαμου μια κοπελα φυσικοθεραπευτρια κ μου ειπε να περπαταω να ξεδιπλωνει το νευρο κ να κοιμαμαι μεδυο μαξιλαρια και να χω το ποδι επανω κ η αληθεια ανακουφιστηκα εδω κ λιγες μερες,τα υπολοιπα σταθερα,καουρες πολλες,κοβομαι πολυ ευκολα,με τραβαει πολυ η κοιλια,κ νιωθω πιεση στην πυελο στα κοκαλα,φυσιολογικα πιστευω ολα αυτα,δεν κρατιεμαι οπως ολες φυσικα ναγεννησω,με τη ζεστη εχουμε θεμα φανταζομαι,το βραδυ χωρις κλιματιστικο δεν....ρωτησα επησης τη ν ξαδερφη μου τι να παρω για το μωρο στην κλινικη κ μου ειπε μονο τα ρουχα εξοδου κ λεπτη κουβερτουλα και πανακια για τνα την παιρνω αγκαλια,αυτα για το διαβαλκανικο που θα γεννησω εγω,πρωτα ο θεος γιατι αγχωνομαι πολυ με την κατασταση που επικρατει πως θα ειναι τα οικονομικα μας,

Καλημέρα κοριτσάκια. Θα είμαι και εγώ στο μάθημα θηλαμσμού. Είναι 10-12 στο ισόγειο στο κτίριο Γ. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν πρέπει να περάσουμε για παράβολο πρώτα.Θα έλεγα να συναντηθούμε τουλάχιστον 9:30 ή έξω από την κεντρική είσοδο(απέναντι έχει ένα περίπτερο) ή αν προτιμάτε μέσα μπαίνοντας, και βαδίζοντας αριστερά στα 50 μέτρα έχει το κυλικείο.Αναμένω νέα σας;);)

Μια χαρά καλύτερα αν σας βολεύει να συναντηθούμε 9.30 απέξω στο περίπτερο και πάμε όλες μαζί αν χρειαστεί το παράβολο γιατί μέσα θα είναι σίγουρα πολλές έγκυες και δεν θα είναι εύκολο να ρωτάμε. Τί καλά πλάκα θα έχει!!!Μόλις δώσουν όλες το παρών θα δούμε και πόσες θα είμαστε!!!

Γεια σας κοριτσια μου,τι κανετε;εγω ετρεχα στην τραπεζα το πρωι κ γινοταν χαμος,αλλα πηγα στην υπαλληλο κ της ειπα να πεερασω κ μου λεει κ το ρωτας;;χαχα κ ετσι ξεμπερδεψα,πηρα κι εγω δυο νυχτικακια κοριτσια γιατι δεν ειχα κ δε φοραω επησης,κ τα αθλια κιλοτακια τα μεγαλα,ρομπα δε πηρα..κι εμενα δεν κινειται τοσο οσο πριν μην ανησυχεις φραουλιτσα,απλα τεντωνεται παρα πολυ κ βρες ωρες ειναι σα να μου σκιζεται η κοιλια απ τον πονο,εγω εχω ραντεβου τελος του μηνα κ ανυπομω να δω ποσο βαρος πηρε :-) ,στην 27η +4 ηταν 1250,,το ποδι δε με ταλαιπωρει τοσο πλεον,κ νομιζα θαγινει χειροτερα,βρηκα τυχαια στη γειτωνιαμου μια κοπελα φυσικοθεραπευτρια κ μου ειπε να περπαταω να ξεδιπλωνει το νευρο κ να κοιμαμαι μεδυο μαξιλαρια και να χω το ποδι επανω κ η αληθεια ανακουφιστηκα εδω κ λιγες μερες,τα υπολοιπα σταθερα,καουρες πολλες,κοβομαι πολυ ευκολα,με τραβαει πολυ η κοιλια,κ νιωθω πιεση στην πυελο στα κοκαλα,φυσιολογικα πιστευω ολα αυτα,δεν κρατιεμαι οπως ολες φυσικα ναγεννησω,με τη ζεστη εχουμε θεμα φανταζομαι,το βραδυ χωρις κλιματιστικο δεν....ρωτησα επησης τη ν ξαδερφη μου τι να παρω για το μωρο στην κλινικη κ μου ειπε μονο τα ρουχα εξοδου κ λεπτη κουβερτουλα και πανακια για τνα την παιρνω αγκαλια,αυτα για το διαβαλκανικο που θα γεννησω εγω,πρωτα ο θεος γιατι αγχωνομαι πολυ με την κατασταση που επικρατει πως θα ειναι τα οικονομικα μας,

Να'σαι καλά γιατί λίγο ανχώθηκα με τις κινήσεις της σήμερα. Έφαγα πρωϊνό και έκατσα να μετρήσω κινήσεις και έκανε πολύ λίγες και μετά απο αρκετή ώρα και φοβήθηκα. Ήπια και ένα χυμό και ήταν καλύτερα. Και μόλις τελείωσα το μέτρημα μετα άρχισε να ρίχνει πιο πολλές τί να πω ανάποδο το παιδί μου φαίνεται... Και μένα ώρες ώρες μου κάνει σαν να μου στρίβει τα όργανα εσωτερικά και είναι ενοχλητικό. Όσο για την ζέστη είναι όντως τρομερή αλλά ευτυχως μας έχει κάνει καλό καιρό μέχρι τώρα. Το πολύ ένα μήνα να φάμε ζέστη κάτι είναι και αυτό. Όσο για την γέννα και γω δεν κρατιέμαι να σου πω την αλήθεια. Τα οικονομικά δυστυχώς είναι ένα θέμα και εμένα ο άντρας μου είναι ελεύθερος επαγγελματίας οπότε καταλαβαίνεις. Δεν υπάρχει νομίζω κάποιος που δεν πλήττεται απο την όλη κατάσταση, ελπίζω όμως κάποτε να στρώσουν τα πράγματα και να μην πιεζόμαστε άδικα....

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Hello girls! Τι κάνετε? Λιιιγακι ζεσταινόμαστε θα έλεγα! Επιτέλους έφτασε ο καιρός να συναντηθούμε όσες είμαστε Αθήνα!

Felicitaki συμφωνώ να συναντηθούμε κατά τις 9.30 στο κυλικείο για να είμαστε σε σκιά και να τα πούμε με την ησυχία μας. Αν κατάλαβα καλά θα πρέπει να έχουμε βγάλει μηδενικό παράβολο πιο πριν, αλλά δε θυμάμαι που...θα ρωτήσω μπαίνοντας!

Εγώ κορίτσια ήμουν κοντά στις φωτιές και είχα αγχωθεί και παράλληλα στενοχωρηθεί με όλα αυτά. Από τους τελευταίους πνεύμονες στην Αττική και να τον καταστρέφουν έτσι... Τουλάχιστον δεν κινδυνεύσαμε αλλά η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική. Ακόμα μυρίζει καμένο...

Καλέ Ζαχίρ μπορεί να γεννήσουμε μαζί εμείς! Ιασώ κι εγώ με ΠΗΤ 12/9!!! Για να δούμε!

Φραουλίτσα η λίστα σου πολύ καλή, εγώ τα ψώνισα σχεδόν όλα αυτά που ήθελα. Ξέχασα μόνο πάνες αγκαλιάς, κρέμα για τις θηλές και κάτι άλλες λεπτομέρειες. Σιγά σιγά θέλω να ξεκινήσω και τα πλυσίματα, να φτιάξω τη βαλιτσούλα μου και να περιμένω το νινί μου χωρίς εκκρεμότητες.

Επίσης δεν έχω πάρει ακόμα ρόμπα και παντόφλες και θέλω να συμπληρώσω και λίγα εσώρουχα. Μιας χρήσης δε θα παρω, αφού δίνουν στο Ιασώ νομίζω.

Σαπουνάκι για την ευαίσθητη περιοχή μην ξεχάσουμε, όχι όμως αντισηπτικό. Πήρα και κάτι σερβιέτες για τη λοχεία από την everyday για το σπίτι όμως γιατί από ότι κατάλαβα τα αναλώσιμα στα δίνουν στο Ιασώ. Επίσης θα έχω και νυχτικά και πιτζάμες και ότι με βολέψει.

Τελικά εγώ θα την πάρω τη μαια του γιατρού μάλλον. Από ότι κατάλαβα κι από τον γιατρό το θεωρούν λίγο δεδομένο, αλλά και η αδερφή μου πιστεύει ότι θα με βοηθήσει πολύ.:wink: Η μαία θα έχει μια μικρή βαλιτσούλα μου με λιποζάν, κάλτσες, κολατσιό, ρόμπα, το ιστορικό μου, λάδι μασάζ και μουσική μήπως τα χρειαστώ και όλα τα υπόλοιπα θα τα έχει ο άντρας μου σε άλλη βαλίτσα για το δωμάτιο.

Το μπεμπάκι σκέφτομαι να το ντύσω με ένα φορμάκι κοντομάνικο που θα φτάνει μέχρι τα γονατάκια του γιατί λογικά θα έχει ζέστη ακόμα. Θα του βάλω και καλτσούλες και μια πικέ κουβερτούλα και νομίζω θα είναι οκ.

Κορίτσια θα τα πλύνετε τα καλύμματα του πορτ μπεμπέ και του καθίσματος αυτοκινήτου??? Εγώ λέω μήπως δε χρειάζεται μιας και θα στρώνω σελτεδάκι και σεντονάκι.

Mariposita καλωσήρθες και μην ανησυχείς για την πιθανότητα καισαρικής. Το σημαντικότερο είναι να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας γερά τα παιδάκια μας. Και ο γιατρός μας είπε ότι πάμε πάντα με την προοπτική ενός φυσιολογικού τοκετού, αλλά ένα ποσοστό καταλήγει σε καισαρική για διάφορους λόγους που μπορεί να προκύψουν ακόμα και την τελευταία στιγμή. Αρκεί που υπάρχει πάντα εναλλακτική λύση για το επιθυμητό αποτέλεσμα!:-D

Όσο για την αντιμετώπιση του κόσμου στην εγκυμοσύνη μας, μπορώ να πω ότι τελευταία με νταντεύουν όλοι και το έχω υπεραπολαύσει! Μπαίνω σε ζαχαροπλαστείο να πάρω κάτι και περνάει από μπροστά μου κάτι άλλο και λέω α τι ωραίο και επιτόπου μου λέει η πωλήτρια περίμενε θα σου φέρω ένα να δοκιμάσεις!!!:tongue::P:tongue:

hv6Vp2.png
bMrM.png

Καλημέρα κορίτσια! Σήμερα ένιωσα τη ζέστη περισσότερο.. Αλλά εντάξει αφού έφτασε 20 Ιουλίου για να ζεσταθούμε τόσο πολύ, καλά είμαστε !!!

Εμείς έχουμε ραντεβού την Πέμπτη για ντόπλερ και μετά γιατρό.. Εσείς το έχετε κάνει;

Ωραία, να συναντηθούμε στο κυλικείο στις 9.30! Όσες δεν ξέρετε απλώς μπείτε μέσα και προχωρήστε θα το βρείτε στο αριστερό σας χέρι. Να πούμε ποιες θα είμαστε για να ξέρουμε! Να βγάλουμε κανένα συνθηματικό μήπως ή να κρατάμε ένα κόκκινο τριαντάφυλλο;;;; χαχαχαχα :lol::lol:

Φραουλίτσα, μην ανησυχείς όσο περιορίζεται ο χώρος τους θα κουνιούνται λιγότερο απλώς τώρα αισθανόμαστε πιο έντονα τις κινήσεις γιατί μειώνεται το αμνιακό υγρό.

Όντως κάποιες στιγμές νιώθεις ότι θέλει να βγει έξω! Το πιο τέλειο είναι πως εδώ και κάποιες μέρες έχω ένα μικροσκοπικό πατουσάκι να με κλωτσάει στο δεξί πλεύρο! :D

Όσο για τα ρουχαλάκια μάλλον κανένα φορμάκι κοντομάνικο και κοντό γιατί θα έχει ζέστη κι ένα σεντονάκι από πάνω! Σπίτι θα είναι με ζιπουνάκι την ημέρα ( ή μόνο την πάνα)και το βράδυ ένα φορμάκι αν χρειαστεί.. Αναλόγως τι ζέστες θα μας κάνει ο Σεπτέμβρης. Πάντως πέρσι μέχρι τέλη Οκτώβρη είχε αρκετή ζέστη! :roll:

OkoIp3.png

Γεια σας και παλι κοριτσακια μου!

Μας ειχαν κόψει το ρεύμα απο το πρωι και πριν λιγο ηρθε! Σκυλοβαρεθηκα, ουτε ιντερνετ ουτε τηλεοραση ουτε κινητο(μου έκλεισε απο μπαταρία)! Για να μη μιλήσω για το χωρις κλιματιστικό!!!! Σάουνα!

Ευχαριστω για τις πληροφορίες για τα ρουχαλακια! Κι εγω σκεφτομαι κοντομάνικο φορμακι καλτσουλες και κουβερτουλα πικε για σκεπασμα! Να ρωτήσω μια χαζομάρα; Μεσα απο το φορμακι τους φοραμε και αυτα τα εσωτερικά τα αμάνικα; Επισης εχω τον ιδιο προβληματισμό με τη ζαχιρ! Ποσα καλοκαιρινά και ποσα φθινοπωρινά να παρω; Και σε τι νούμερα; Μεχρι στιγμής εχω πάρει μερικά κοντομάνικο σε 0-3 και μακρυμάνικα σε 3-6! Να παρω και μακρυμάνικα 0-3 ή δεν θα προλάβει να τα φορέσει;;

Για το μάθημα θηλασμου τελικα καταλήξαμε 9:30 ωρα στο κυλικείο;;; Τι ωραια που θα εχουμε reunion!!!

Φραουλιτσα μην αγχωνεσαι ειναι λογικο οσο μεγαλώνει η μπεμπα να κινείται λιγότερο, στριμώχνονται μωρε τα κακομοιρουλια!

Λιτσάκι παλι καλα που βρηκες τη φυσιοθεραπευτρια και σε βοηθησε!

Ανδρομέδα κι εγω στο δεξί πλευρό νιωθω συνεχεια το πατουσακια της! Τι πλακα που εχει!!χιχιχι

Κι εγω 2 νυχτικακια πηρα και ρομπιτσα! Πιστευω να φτάσουν! Πρεπει να παρω και μια βαλιτσουλα πιο μαζεμένη γιατι εχω μονο κατι τεράστιες!

Mommy to be το σκεφτομουν κι εγω αυτο χθες γθα τα υφάσματα του πορτ μπεμπε και του καθίσματος! Λεω μεσα σε ολα να τα πλύνω κι αυτα παρόλο που κι εγω θα στρώνω σελτεδακια πανουλες! Ενα πλυντήριο πανω ενα κατω δεν εχει διαφορα!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Γεια σας και παλι κοριτσακια μου!

Μας ειχαν κόψει το ρεύμα απο το πρωι και πριν λιγο ηρθε! Σκυλοβαρεθηκα, ουτε ιντερνετ ουτε τηλεοραση ουτε κινητο(μου έκλεισε απο μπαταρία)! Για να μη μιλήσω για το χωρις κλιματιστικό!!!! Σάουνα!

Ευχαριστω για τις πληροφορίες για τα ρουχαλακια! Κι εγω σκεφτομαι κοντομάνικο φορμακι καλτσουλες και κουβερτουλα πικε για σκεπασμα! Να ρωτήσω μια χαζομάρα; Μεσα απο το φορμακι τους φοραμε και αυτα τα εσωτερικά τα αμάνικα; Επισης εχω τον ιδιο προβληματισμό με τη ζαχιρ! Ποσα καλοκαιρινά και ποσα φθινοπωρινά να παρω; Και σε τι νούμερα; Μεχρι στιγμής εχω πάρει μερικά κοντομάνικο σε 0-3 και μακρυμάνικα σε 3-6! Να παρω και μακρυμάνικα 0-3 ή δεν θα προλάβει να τα φορέσει;;

Για το μάθημα θηλασμου τελικα καταλήξαμε 9:30 ωρα στο κυλικείο;;; Τι ωραια που θα εχουμε reunion!!!

Φραουλιτσα μην αγχωνεσαι ειναι λογικο οσο μεγαλώνει η μπεμπα να κινείται λιγότερο, στριμώχνονται μωρε τα κακομοιρουλια!

Λιτσάκι παλι καλα που βρηκες τη φυσιοθεραπευτρια και σε βοηθησε!

Ανδρομέδα κι εγω στο δεξί πλευρό νιωθω συνεχεια το πατουσακια της! Τι πλακα που εχει!!χιχιχι

Κι εγω 2 νυχτικακια πηρα και ρομπιτσα! Πιστευω να φτάσουν! Πρεπει να παρω και μια βαλιτσουλα πιο μαζεμένη γιατι εχω μονο κατι τεράστιες!

Mommy to be το σκεφτομουν κι εγω αυτο χθες γθα τα υφάσματα του πορτ μπεμπε και του καθίσματος! Λεω μεσα σε ολα να τα πλύνω κι αυτα παρόλο που κι εγω θα στρώνω σελτεδακια πανουλες! Ενα πλυντήριο πανω ενα κατω δεν εχει διαφορα!

Σήμερα έχει τρομερή ζέστη!!! Πρώτη φορά άναψα κλιματιστικό γιατί δεν τα πολύ γουστάρω... Θα πέρασες ένα δράμα..Τελοσπαντων καλά μας πήγε μέχρι τώρα οπότε δεν παραπονιεμαι καθόλου. Τελικά μου εχωσε κάποιες κλωτσιές και χαλάρωσα. Είναι να μην σου μπαίνει η ιδέα ότι κάτι δεν πάει καλά. Με είχε πρήξει και μια γνωστή μου οτι μπορεί να γεννήσω πρόωρα και όσο και να μην θέλω το σκέφτομαι που και που αν και θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.

Σχετικά με τα ρουχαλακια νομίζω ότι τους φοράμε ένα αμανικο φορμακι από μέσα για να κρατά τον ιδρώτα έκτος και αν έχει πολύ ζέστη οπότε το αφήνεις με φακελάκι και σορτσακι η παντελόνι. Εχω αρκετά φορμακια εσωτερικά κοντομανικα και αμάνικα που λέω να τα συνδυάζω με κάτι από κάτω γιατί θα έχει ζέστη 3 ολοσωμα μακρυμάνικα για τον ύπνο 0-3 και τρία σαν αυτά που φορούν στο μαιευτήριο. Την βδομάδα την βγάζουν στον ύπνο. Και μετά έχω γύρω στα 8 ολοσωμα 3-6 τα οποία θα βάλουμε και πιο πολύ οπότε μπορεί να χρειαστεί να πάρω και άλλα αλλά αυτό έχω καιρό μπροστά μου. Γενικά νομίζω ότι θα πάρουν γρήγορα βάρος και στην ανάγκη αν ξεμεινεις από 0-3 του βάζεις και 3-6. Εγώ έχω και την ασφάλεια του στεγνωτηριου οπότε αν δω ότι ξεμενω τα πλενω και τα στεγνωνω. 0-3 δεν πιστεύω ότι χρειάζονται πολλά ειδικά στα μακρυμάνικα. Φακελάκια μπορεί να χρειαστούν καμία δεκαριά γιατί μπορεί να λερωθουν από διαρροές η από το γάλα. Ας μας πουν και οι δευτερομανουλες που τα ξέρουν και καλύτερα.

zZWsp2.png398Mp3.png

Αχ πολυ θα ηθελα να ειμαι αθηνα κ να σαςδω κι εγω κοριτσια,,δεν πειραζει ποτε δε ξερεις,,για τα υφασματα κι εγω θα τα πλυνω,επησης μιλησα σημερα με το γιατρο μου για να παω να μου γραψει σιδηρο και αντι τελος του μηνα θα μεδει δευτερα,καλυτερα πιο μπροστα :-) μετα θα κλεισει λιγο μου ειπε,αυτο με αγχωσε λιγο βεβαια,μαλλον θα παει διακοπες,,το ντοπλερ λετε ναμουτο κανει τωρα;τι ειναι αυτο;σε ποια βδομαδα γινεται;τη δευτερα που θα παω θα ειμαι 31+4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...