Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

σε ευχαριστώ! Το έψαξα και τελικα εγω τα εχω τσεκαρει τα ΑΝΑ το καλοκαίρι μαζι με τις εξετασεις για θρομβοφιλια και ηταν αρνητικα.. η γνωστη μου που τα ειχε ανεβασμενα της εβαλαν εναν ορό για αυτο πριν την τελευταία εμβρυομεταφορα και πετυχε εγκυμοσυνη μετα απο πολλες αποτυχημένες προσπάθειες και μηδενικες χοριακες!  Βεβαια δεν ξερουν σίγουρα αν βοηθησε αυτο ή ηταν θεμα εμβρύων.. παντως επαιρνε κορτιζονη οπως λες προληπτικα και τη σταματησε μολις ακουσαν καρδια.. 

Αυτός ο όρος είναι βιταμίνες πρωτεινες Κ ιχνοστοιχεία λένε ότι βοηθάει intralipids τον λένε 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Τελεια φραουλιτσα σημειωσα κιωλας τη λιστα,εγω σε κλινικη θεσσαλονικη θα γεννησω,δε θα παρω αλλαξιες για το μωρο;στις κλινικες βαζουν εκει;επησης τα εσωρουχα μιας χρησης ειναι καλυτερα;γτ εγω πηρα κανονικα κ τα πηρα σε μεγαλο νουμερο,δε το πιστευω οτι αρχισαμε να ετοιμαζουμε βαλιτσουλες :-) να πως περναει ο καιρος,κοριτσια ολες αθηνα ειστε;γενναει καμια θεσσαλονικη;

Αν είναι ιδιωτική κλινική δεν χρειάζεεται τους βάζουν εκεί κάτι σαν νυχτικάκια και πάνες τους έχουν εκεί, μόνο μια αλλαξιά για όταν θα βγείτε, μίλα και με το μαιευτήριο που θα πας καλύτερα. Και τα εσώρουχα που πήρες μια χαρά είναι. Εγώ λέω να πάρω και δυο τρια μιας χρήσης και εσώρουχα και να δω τί θα με βολέψει. Νομίζω και σερβιέτες θα έχουν αλλά καλού κακού καλό είναι να έχουμε. Θεσσαλονίκη νομίζω γεννάνε οι Didi, Sagia, Μαρία, Κασσιόπη.Ελπίζω να μην ξέχασα κάποια αν ναι συγγνώμη, οι υπόλοιπες νομίζω Αθήνα.Προς το παρόν δεν έχω πάρει κάτι μόνο τα νυχτικά και τα σουτιέν όταν μπω στον ένατο λέω για τα υπόλοιπα. Και σκεφτόμουν γτην πρώτη μέρα να φοράω νυχτικό και τις επόμενες δυο φόρμα ή κάπρι μαλακό την ημέρα και πιτζαμάκι το βράδυ για να νιώθω και να κυκλοφορώ άνετα. Θα δούμε.

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σχετικά με τις τράπεζες τις πρώτες μέρες χρειάστηκε να πάω, λοιπόν όσοι ήταν μπροστά απο μένα έκαναν ότι δεν με έβλεπαν και όσοι ήταν πίσω μου μου έλεγαν πήγαινε κοπέλα μου μπροστά. Γενικά σειρά δεν δίνουν πουθενά. Και σε τράπεζες που πήγαινα πριν κλείσουν τα ίδια. Μόνο μια φορά μια κοπέλα μίλησε στον ταμεία στην Εθνική. Αλλά και γω δεν νιώθω καλά να πηγαίνω μπροστά όσες φορές μου είπαν στα ΑΤΜ δεν πήγα αφού άντεχα. Αν δεν ένιωθα καλά θα το έκανα. Δεν ξέρω νιώθω άσχημα να πηγαίνω πρώτη....(χαζομάρα μου αλλα λέμε)

Σχετικά με τους πόνους, θα γελάσετε όπως καθόμουν είχαν ιδρώσει τα πόδια μου και πάω να σηκωθώ και χτυπάω το κουντεπιέ μου στο τραπεζάκι του σαλονιού!!! Πρήστηκε για δυο μέρες και έβαλα πάγο. Με την εγκυμοσύνη όλο χτυπάω...

Και τις τελευταίες μέρες ξυπνάω και πονάει το χέρι μου (σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα) είχα γενικά πρόβλημα αλλά με την ξεκούραση μου είχε περάσει, με λίγο πάγο ή κρύο νερό είναι καλύτερα όσο περνάει η μέρα και τα βράδυα πονάει το γόνατό μου που είχα θέμα παλιά πάλι με το μηνίσκο. Οπότε Λίτσα μου μήν ανησυχείς όλες πονάμε, ίσως όχι όσο εσύ και εγώ φροντίζω να προκαλώ έξτρα πόνους!!!Αφήστε πόσα ποτήρια έχω γυρίσει..... Τί έπαθα μετάλλαξη;:shock: Δεν ορίζω τα άκρα μου!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Κι εγώ ντρέπομαι να ζητάω σειρά λόγο εγκυμοσύνης ειδικά επειδή θυμάμαι τα σχόλια κάποιων παλαιότερα στο ταχυδρομείο που όταν έδινε ένας τη θέση του σε καμιά κοπέλα εγκυμονούσα, απο πίσω μουρμούριζαν "καλά δεν μπορούσε να στείλει κάποιον άλλο? Επίτηδες το κάνουν για να ξεμπερδεύουν" Πολύ λογικό, η κοπέλα έμεινε έγκυος για να ξεμπερδεύει με τα χαρτιά γρηγορότερα, πως δεν το σκεφτήκαμε νωρίτερα? :confused:

Φραουλίτσα μου αυτό που περιγράφεις το είχα απο τους πρώτους μήνες και σκόνταφτα παντού, στις γωνίες, σε τραπέζια, σε πόρτες... ασε που όταν προσπαθούσα να ισορροπήσω ήταν χειρότερα γιατί είχα μεγάλη αστάθεια και παραλίγο να έπεφτα. Διάβασα οτι στην αρχή αυτό συμβαίνει γιατί αλλάζουν τα χημικά του σώματος και γίνεται κάτι σαν "βραχυκύκλωμα" ενώ αργότερα όταν μεγαλώνει το μωράκι αλλάζει το κέντρο βάρους και φυσικά δεν είναι κάτι που το συνηθίζεις αμέσως. Απλά να κάνουμε πιο αργές κινήσεις.

Τι κάνετε κορίτσια;;; Όσες είστε Αθήνα ελπίζω να μην είστε κοντά στις φωτιές... Εγώ το πρωί πήγα στη φιλοσοφική και φεύγοντας είδα τους καπνούς σε απόσταση αναπνοής... Τα χρειάστηκα λίγο...

Καλά με είχε προειδοποιήσει το μωράκι από το πρωί που μου έδινε κλωτσιές δεν ήθελε να ανέβει για διάβασμα! :lol:

Ναι, τις έπλυνα και είναι ήδη στο συρτάρι (για να μη σκονίζονται).

Εγώ πήρα απορρυπαντικό από την Αννέτα και τις πάνες από τη Μαρία (green and cheap). Νομίζω ότι η Μαρία έχει φθηνότερες τις ll και τις bumGenius.

μούλιασα δύο φορές τα επιθέματα με αποσκληρυντικό και απορρυπαντικό (ενδιάμεσα μόνο έστυψα) και μετά έπλυνα μία φορά στο πλυντήριο μόνο με απορρυπαντικό. Να δω τι θα κάνω με το σκληρό νερό μας....

Άσχετο, αλλά αύριο είναι ο γάμος μιας πολύ καλής μου φίλης και ετοιμαζόμαστε για χωριό. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη (κι ας χάσω το μπάτσελορ)! Θα πάω και κομμωτήριο επιτέλους!!!!

Χθες ήμουν στο ΑΤΜ και είχε κόσμο. Εγώ περίμενα στη σειρά μου. Με βλέπει μία κυρία και μου κάνει νόημα αν είμαι έγκυος. Μόλις της είπα ναι, μου ξαναέκανε νόημα να περιμένω και φωνάζει σε όλους "να αφήσουμε να περάσει η κυρία που είναι έγκυος; " Εντάξει, έλιωσα! Όλοι με άφησαν να περάσω!

Αποσκληρυντικό λόγω νερού ε; Στην Αθήνα νομίζω είναι νορμάλ αλλά πως μπορώ να το καταλάβω;; Επίσης, με το απορρυπαντικό τι θα κάνεις; Θα παίρνεις κάθε φορά από την Αννέτα; Θα μας έρχεται ακριβό και με τα μεταφορικά. Διάβασα και για frezzyderm.

Αύριο ο γάμος ε; Τι ωραία! Τι θα φορέσεις τελικά;; Πωπω θα ανανεωθείς με το κομμωτήριο και θα φτιάξει η διάθεση! Χτένισμα θα κάνεις; Κι εγώ περιμένω την άλλη εβδομάδα που έχω κλείσει μανικιούρ πεντικιούρ τρομάρα μου.... Δεύτερη φορά στη ζωή μου! :mrgreen: Τα μαλλάκια μου είναι λίγο χάλια αλλά δεν τα βάφω, μόνο τα πέρασα μια φορά με χένα, η οποία δεν κράτησε και πολύ... :roll:

Τι τυχερή που σε άφησαν στο ατμ! Εμένα ακόμα πουθενά!

Καλημερα κοριτσάκια μου!!μιλάμε έχω λιώσει από τη ζέστη από τώρα..δε θέλω να φανταστώ τι θα γίνει το μεσημέρι!

didi λες γιαυτό να έπιασα μερικά αδιακριτα βλεματα να μας κοιτάζουν??χαχα θα ζήλεψαν το μαύρισμα!καλέ πήρες φορά εσύ και δε σταματάς!περίμενε να κάνεις και τπτ τον άλλο μήνα!!ειδικά σίδερο κλπ τώρα με τη ζέστη δε μου περνάει καν από το μυαλό! φτου φτου ο μπεμπούκος σου θα είναι για δαγκωμα αν φτάσει τα 4 κιλά!λένε ότι το ανάστημα της μαμάς δε παίζει ρόλο αλλά δεν έχω δει ψηλή μαμά με 2,5-3 κιλά μωρό π.χ.ενώ μικροκαμωμενες κοπέλες γεννάνε κ μεγάλα μωρακια.η πεθερά μου κορίτσια 1,65 ύψος,αδύνατη τότε,γέννησε φυσιολογικά και τους 2 γιους.ο άντρας μου 56 πόντους και 5 κιλά.ο αδερφος 4,5!βέβαια έκανε από μια μέρα και φυσικά δεν έκανε 3ο!

Ανδρομέδα μου ο μικρός μου είναι κάθε μέρα στη θάλασσα έχει ξεσάλωσει και διαδίδει σε όλο τον κόσμο ότι θα έχει και αδερφουλη σε λίγο!ντουντούκα!:-D τον φυλάει συνέχεια,του ετοιμάζει ζωγραφιές..πολύ γλυκός!εγώ έχω μελαγχολησει λίγο γιατί τον κοιτάζω και σκέφτομαι ότι θα τον παραμελησουμε λίγο,θα τον μαλωνουμε πιο πολύ,ότι δε θα είμαστε ποτέ ξανά οι 2 μας μόνο και δεν τελειώνουν αυτά που σκέφτομαι.ορμόνες...!!!

Άχου μωρέ το γλυκούλι!!! Του ετοιμάζει και ζωγραφιές... Όπως σου είπε και η φραουλίτσα θα βρείτε τις ισορροπίες σας και θα είστε μια χαρά... Μπορείτε μέχρι να μπείτε σε ένα ρυθμό με το νινάκι να απασχολεί ο άντρας σου τον μικρό για να μην νιώθει άσχημα και στην πορεία θα τα βρείτε! Αλλά λογικό είναι να σκέφτεσαι διάφορα οι ορμόνες είναι άτιμο πράγμα.... Καλές αγορές κιόλας!

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!Απότι βλέπω όλες μια χαρά!!!

Λίτσα μου το τσιγάρο είναι ότι χειρότερο, ένα έκανες οκ αλλά μην μπεις στο τρυπάκι πάλι... Και γω κάπνιζα καπνό και πολύ όπως και συ αλλά το έχω κόψει 5 χρόνια τώρα!!!Ευτυχώς, αν και τωρα στην εγκυμοσύνη το σκέφτηκα, δεν ξέρω γιατί αλλά φυσικά ούτε που πρόκειται να κάνω. Εδώ με ενοχλεί πια και όταν καπνίζουν οι άλλοι, δεν μπορώ να αναπνεύσω ενώ πριν δεν είχα πρόβλημα!!!Ξερετε τί έχω λαχταρήσει; Το red bull!!!:lol::lol: μου αρέσει το πως μυρίζει και η γεύση του.... Και δεν κάνει ούτε στον θηλασμό... Ξέρετε κάτι με παρόμοια γεύση; Κουλές λιγούρες έχω έτσι;

Μήπως θες να νιώσεις την αίσθηση του "καψίματος" που έχει και το ανθρακικό;; Πάντως καμιά τύπου κόλα μπορείς να πιεις νομίζω μπας και σου περάσει.. Παρόμοιο με το redbull δεν ξέρω γιατί εγώ δεν το πίνω!

Σχετικά με τις τράπεζες τις πρώτες μέρες χρειάστηκε να πάω, λοιπόν όσοι ήταν μπροστά απο μένα έκαναν ότι δεν με έβλεπαν και όσοι ήταν πίσω μου μου έλεγαν πήγαινε κοπέλα μου μπροστά. Γενικά σειρά δεν δίνουν πουθενά. Και σε τράπεζες που πήγαινα πριν κλείσουν τα ίδια. Μόνο μια φορά μια κοπέλα μίλησε στον ταμεία στην Εθνική. Αλλά και γω δεν νιώθω καλά να πηγαίνω μπροστά όσες φορές μου είπαν στα ΑΤΜ δεν πήγα αφού άντεχα. Αν δεν ένιωθα καλά θα το έκανα. Δεν ξέρω νιώθω άσχημα να πηγαίνω πρώτη....(χαζομάρα μου αλλα λέμε)

Σχετικά με τους πόνους, θα γελάσετε όπως καθόμουν είχαν ιδρώσει τα πόδια μου και πάω να σηκωθώ και χτυπάω το κουντεπιέ μου στο τραπεζάκι του σαλονιού!!! Πρήστηκε για δυο μέρες και έβαλα πάγο. Με την εγκυμοσύνη όλο χτυπάω...

Και τις τελευταίες μέρες ξυπνάω και πονάει το χέρι μου (σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα) είχα γενικά πρόβλημα αλλά με την ξεκούραση μου είχε περάσει, με λίγο πάγο ή κρύο νερό είναι καλύτερα όσο περνάει η μέρα και τα βράδυα πονάει το γόνατό μου που είχα θέμα παλιά πάλι με το μηνίσκο. Οπότε Λίτσα μου μήν ανησυχείς όλες πονάμε, ίσως όχι όσο εσύ και εγώ φροντίζω να προκαλώ έξτρα πόνους!!!Αφήστε πόσα ποτήρια έχω γυρίσει..... Τί έπαθα μετάλλαξη;:shock: Δεν ορίζω τα άκρα μου!!!

Κι εγώ ντρέπομαι από μόνη μου, μόνο άμα μου το προτείνουν αλλά σε όλη την εγκυμοσύνη μόνο 2 φορές έχουν σηκωθεί σε λεωφορείο να κάτσω... Πόσο μάλλον σε τράπεζες κτλ.....

ΑΑΑΑ φραουλίτσα δε σου είπα!! Χτύπησα κι εγώ το μικρό μου δαχτυλάκι και γελούσα επειδή σε θυμήθηκα!!! χαχαχαχα ποοοοόνοςςςς και χτύπησα σε σιδερένιο πόδι καναπέ!!! (στο νοσοκομείο) όλο χτυπάω, σκοντάφτω, μου πέφτουν πράγματα και με κοιτάει ο άντρας μου με βλέμμα απορίας..... " τι σου συμβαίνει " μου λέει χαχαχαχα

Κι εγώ ντρέπομαι να ζητάω σειρά λόγο εγκυμοσύνης ειδικά επειδή θυμάμαι τα σχόλια κάποιων παλαιότερα στο ταχυδρομείο που όταν έδινε ένας τη θέση του σε καμιά κοπέλα εγκυμονούσα, απο πίσω μουρμούριζαν "καλά δεν μπορούσε να στείλει κάποιον άλλο? Επίτηδες το κάνουν για να ξεμπερδεύουν" Πολύ λογικό, η κοπέλα έμεινε έγκυος για να ξεμπερδεύει με τα χαρτιά γρηγορότερα, πως δεν το σκεφτήκαμε νωρίτερα? :confused:

Καλέ ναι!!! Κι όταν θα γεννήσουμε με το καλό να βάζουμε ψεύτικες κοιλιές για να διατηρούμε τα προνόμια!!!:evil:

OkoIp3.png

Θα σας τα γράψω ανακατεμένα όπως τα έχω γράψει. Κάθε φορά θυμόμουν κάτι και το έβαζα.

Για την μαμά:

Τις εξετάσεις μας και το ιστορικό μας

Νυχτικά ή πιτζαμάκια (εγώ σκέφτομαι δυο νυχτικα για την πρώτη μέρα που λογικά θα μας "τσεκάρουν" κιόλας και μετά κάπρι ή μακριά πιτζάμα.)

Εσώρουχα μιας χρήσης ή φαρδιά εσώρουχα για τις σερβιέτες λοχείας.

Σερβιέτες ή μεγάλες ή λοχείας

Σουτιέν θηλασμού, επιθέματα στήθους, καλτσάκια γιατί μετά την νάρκωση νιώθεις πολύ κρύα τα άκρα σου

Ωτοασπίδες, για το δωμάτιο εγω που κοιμάμαι ελαφριά θα τις χρειαστώ γιατί όλο και κάτι θα ακούγεται συνέχεια

Κρέμα για τις θηλές (λανολίνη αλλά και κεραλοιφή κάνει ή αμυγδαλέλαιο)

Detol για τα χέρια για μας και για όσους έρχονται

Παιδικό αφρόλουτρο το ίδιο που θα χρησ. στο μωρό για να πλένομαι για να μην του μυρίζω έντονα

Σαμπουάν και κρέμα μαλλιών μικρή συσκευασία

Οδοντόκρεμα οδοντόβουρτσα, βούρτσα μαλλιών και λαστιχάκι για τα μαλλιά ή και κορδέλα μαλλιών

Ξυραφάκι, αποσμητικό, λίμα νυχιών

Κρέμα ημέρας και καμιά bb να φαινόμαστε "πιο ωραίες", λιποζάν για τα χείλη γιατί μετά τον τοκετό λένε σκάνε

Σαγιονάρες για να κάνουμε ντούς και σαγιονάρες για να κυκλοφορούμε στο δωμάτιο

Μαντιλάκια klinex για την λεκάνη της τουαλέτας και καθισματάκια μιας χρήσης για να κάθομαι άνετα(τα έχουν τα σούπερ μάρκετ)

Σακούλες για τα άπλυτα

Πετσέτα μαλλιών και μια μικρή για την ευαίσθητη περιοχή

Ακουστικά κινητού για μουσικούλα και ένα βιβλίο, όχι ότι θα έχουμε χρόνο αλλά ποτέ δεν ξέρεις, φορτιστή κινητού, φωτογραφική και φορτιστής

Κρέμα για τις ραγάδες

Μαξιλάρι θηλασμού

Ρούχα εξόδου

Μπλοκάκι σημειώσεων και στυλό για απορίες για τον γιατρό ή για παραγγελίες στον άντρα μας, γιατί εγω ξεχνάω συνέχεια

Κανα σνάκ καραμελίτσες κλπ μην μας έρθει νυχτιάτικα καμιά λιγούρα

Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης, Ληξιαρχική πράξη γάμου και προσδιορισμού επωνύμου τέκνων, Αστυνομική ταυτότητα δική μας και του πατέρα

Και πολύ υπομονή!!!!:-P:razz:

Για το μωράκι

Πανάκια για γουλίτσες, αρκετά Σεντονάκι για να το ακουμπάμε στο κρεββάτι και για όσους θέλουμε να το πάρουν αγκαλιά, ρουχαλάκια για την έξοδο και καλτσάκια- γαντάκια.

Αν είστε σε δημόσιο θα χρειαστούν αλλαξιές για όλες τις μέρες, πάμπερς, σεντονάκι κουβερτάκι και παραπάνω πετσέτες και για σας.

Αυτά, αν ξέχασα κάτι μου λέτε να το προσθέσω και στην δική μου λίστα!!

Κι εγώ ίδια λίστα έχω φτιάξει! Σεσουάρ για τα μαλλιά να γράψεις! Προσωπικά δεν μπορώ να μένω με βρεγμένα μαλλιά! :roll:

Α, επίσης εγώ θα πάρω και καμία ωραία ρομπίτσα γιατί σίγουρα με τις τεράστιες σερβιέτες θα νιώθω άσχημα!

Στο Έλενα πάντως νομίζω έχουν ρουχαλάκια και πάμπερς για το μωρό απλώς καλό είναι να έχουμε και κάποια δικά μας σε περίπτωση που λερωθεί πχ το βράδυ και δεν μπορούμε να βρούμε καμία μαία κτλ.. Αλλά για σίγουρα θα μας ενημερώσουν και στα μαθήματα (αυτά για όσες γεννάμε στο Έλενα)

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

[ATTACH]1645[/ATTACH]

Όσες έχετε φβ γραφτείτε στις ομάδες θηλασμού οπωσδήποτε! Έχουν πολλά ενημερωτικά αρχεία!

Σε ποιά ομάδα είσαι; Εγω είμαι στην ομάδα Αττικής. Όντως έχει πολλά αρχεία αλλά και μόνο απο τις απορίες έχω ήδη μάθει πολλά!!!

Κορίτσια είμαι να σκάσω. Έχω στεναχωρηθεί με όλες αυτες τις φωτιές. Κρίμα τα δέντρα και αυτά θέλουν πάρα πολλά χρόνια να ξαναγίνουν όπως πριν, και επειδή έχω δει πως είναι το δάσος αφού καεί είναι πολύ κρίμα, σαν καταραμένα... Ποτέ δεν θα καταλάβω αυτη την ανάγκη του ανθρώπου να καταστρέφει οποιοδήποτε και αν είναι το όφελος...

zZWsp2.png398Mp3.png

Κι εγώ ίδια λίστα έχω φτιάξει! Σεσουάρ για τα μαλλιά να γράψεις! Προσωπικά δεν μπορώ να μένω με βρεγμένα μαλλιά! :roll:

Α, επίσης εγώ θα πάρω και καμία ωραία ρομπίτσα γιατί σίγουρα με τις τεράστιες σερβιέτες θα νιώθω άσχημα!

Στο Έλενα πάντως νομίζω έχουν ρουχαλάκια και πάμπερς για το μωρό απλώς καλό είναι να έχουμε και κάποια δικά μας σε περίπτωση που λερωθεί πχ το βράδυ και δεν μπορούμε να βρούμε καμία μαία κτλ.. Αλλά για σίγουρα θα μας ενημερώσουν και στα μαθήματα (αυτά για όσες γεννάμε στο Έλενα)

Το σκέφτηκα το πιστολάκι αλλά είπα μην με πείτε υπερβολική!!! Όσο για την ρόμπα δεν ξέρω δεν μου αρέσουν και πολύ... Αφού σκέφτομαι την μέρα να φοράω φόρμα εγκυμοσύνης και μπλούζα θηλασμού, πιο ρούχα δηλαδή παράπιτζάμες. Αν φαίνεται τίποτα θα τους πω να μου πάρουν μια ρόμπα.

Όσο για τα δημόσια δεν ξέρω πέρσυ είχα διαβάσει ότι έπαιρναν και σεντόνια για το κρεββάτι τους. Τϊ να σου πω; Μπορεί να άλλαξαν τα πράγματα.

Όσο για τα τύπου κόλας αμα τρώμε έξω καμιά φορά πίνω δεν έχω πρόβλημα, αλλά η γεύση και η μυρωδιά του μου λείπουν νομίζω έχει μέσα γλυκόριζα. Θα σκάσω!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Σε ποιά ομάδα είσαι; Εγω είμαι στην ομάδα Αττικής. Όντως έχει πολλά αρχεία αλλά και μόνο απο τις απορίες έχω ήδη μάθει πολλά!!!

Κορίτσια είμαι να σκάσω. Έχω στεναχωρηθεί με όλες αυτες τις φωτιές. Κρίμα τα δέντρα και αυτά θέλουν πάρα πολλά χρόνια να ξαναγίνουν όπως πριν, και επειδή έχω δει πως είναι το δάσος αφού καεί είναι πολύ κρίμα, σαν καταραμένα... Ποτέ δεν θα καταλάβω αυτη την ανάγκη του ανθρώπου να καταστρέφει οποιοδήποτε και αν είναι το όφελος...

Το σκέφτηκα το πιστολάκι αλλά είπα μην με πείτε υπερβολική!!! Όσο για την ρόμπα δεν ξέρω δεν μου αρέσουν και πολύ... Αφού σκέφτομαι την μέρα να φοράω φόρμα εγκυμοσύνης και μπλούζα θηλασμού, πιο ρούχα δηλαδή παράπιτζάμες. Αν φαίνεται τίποτα θα τους πω να μου πάρουν μια ρόμπα.

Όσο για τα δημόσια δεν ξέρω πέρσυ είχα διαβάσει ότι έπαιρναν και σεντόνια για το κρεββάτι τους. Τϊ να σου πω; Μπορεί να άλλαξαν τα πράγματα.

Όσο για τα τύπου κόλας αμα τρώμε έξω καμιά φορά πίνω δεν έχω πρόβλημα, αλλά η γεύση και η μυρωδιά του μου λείπουν νομίζω έχει μέσα γλυκόριζα. Θα σκάσω!!!

Στην Αττική είμαι κι εγώ! Όντως με τις απορίες μαθαίνεις πολλά πράγματα!

Αυτός ο Υμηττός δε θα ηρεμήσει ποτέ.... Μόλις βγαίνουν δειλά-δειλά δύο δεντράκια τον ξανακαίνε... Η ειρωνία είναι πως αύριο ήθελα να πάω και για περπάτημα εκεί... Πολύ στεναχωριέμαι...

Όχι καλέ τι υπερβολική! Μέχρι που σκέφτηκα μήπως πάρω και κανένα ξηρό σαμπουάν αν τυχόν και δεν προλαβαίνω να κάνω ένα λούσιμο.. Θα δω!

Όσο για τη ρόμπα κι εμένα δεν είναι το στυλ μου, δεν είχα ποτέ.... Και συνήθως όταν είχα περίοδο φορούσα πιτζάμα-παντελόνι ένιωθα πιο καλά. Δεν ξέρω και πως θα είναι μες στο μαιευτήριο, συνήθως βάζουν φουλ ζέστη αλλά και το Σεπτέμβρη έτσι θα μας έχουν;;;

OkoIp3.png

Για την λίστα μπράβο φραουλιτσα.ακριβώς αυτά είχα πάρει στο μαιευτήριο.πιστολάκι είχε.αλλιωςπαρτε μαζί σας γιατί θα χρειαστει.στο γενεσις για τις Θεσσαλονίκιες έχει κομμωτήριο κάτω.φωνάζεις την κοπέλα στο δωμάτιο και κανείς και ένα ισιωματακι :-D επίσης δε ξέρω αν έχετε κάνει επισκέψεις,η ζέστη είναι αφορητη πρωί βράδυ σε όλα τα μαιευτήρια.τώρα για νυχτικια η πυτζάμες δε ξέρω και εγώ.προτιμώ πυτζάμες αλλά βολεύουν οι νυχτικες. ο γιατρός με είχε ελέγξει μόνο μια φορά την επόμενη το πρωί.δε με ξαναενοχλησαν :-) βοηθάει η νυχτικια γιατί θέλεις να πλυθεις από κάτω συνέχεια οπότε δε χρειάζεται να ξεντυθεις.επίσης παίρνεις αέρα!χαχα έτσι είναι!επίσης σε περίπτωση καισαρικής όπως της κοπέλας δίπλα μου,περνούσαν συνέχεια για υποθετα και δε ξέρω τι αλλο,είχε και καθετηρα οπότε νομίζω πάλι νυχτικια βολεύει.το πρόβλημα είναι αν έχεις σκοπό να τριγύρνας η να έχεις κοσμο.εγώ είχα πάρει μια ρόμπα yamamay που ήταν στενή, σαν ζακέτα μακριά με κουμπάκια και δε φαινόταν ούτε σερβιετα ούτε τπτ.αλλά έσκαγα!αυτό λέω να κάνω πάλι.άν βρω κάτι σαν πυτζάμα-φόρμα με ένα φανελάκι από πάνω θα το πάρω να το βάζω αν βγαίνω για καμιά επίσκεψη.για τα μωρά στις κλινικες της Θεσσαλονίκης χρειάζονται μόνο ρουχαλακια εξόδου ,κανένα πανακι για να ακουμπάει στον ώμο μας.πανουλα για να το βάζουμε στα σεντόνια έχει έτσι κι αλλιως.την αλλάζουν αν λερωθει.

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

Πολύ κρίμα για τη φωτιά.δίπλα στο πατρικό μου είχε πάρει κάποτε φωτιά το σειχ σου και δε τολμούσαμε να κοιτάξουμε.κάναμε αναδάσωση στο γυμνάσιο και τώρα οπότε περνάω βλέπω τα δεντρακια και παίρνω ανάσα πάλι επιτέλους.ευτυχώς άκουσα στο ράδιο οτιέχουν μείνει μικρές εστιες ε?

Ανδρομέδα τι εννοεις καλέ?τι είναι ξηρό σαμπουάν???θα έχει ζέστη στο μαιευτηριο.εγώ γέννησα 18/9 με βροχές και ψυχρα και μέσα έβραζα.και εγώ θα κάνω νυχάκια την Τρίτη και ανυπομονώ αν και βαριέμαι τη διαδικασία.

Φραουλιτσα και εγώ εξαρτημένη από το red Bull!!στην πρώτη εγκυμοσύνη επίσης.μόλις έκοψα το θηλασμό θηλασμό,red Bull ήπια!από όλα τα καλά του κόσμου κοίτα τι μας λειπει!το άτιμο είναι εθιστικο!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Πολύ κρίμα για τη φωτιά.δίπλα στο πατρικό μου είχε πάρει κάποτε φωτιά το σειχ σου και δε τολμούσαμε να κοιτάξουμε.κάναμε αναδάσωση στο γυμνάσιο και τώρα οπότε περνάω βλέπω τα δεντρακια και παίρνω ανάσα πάλι επιτέλους.ευτυχώς άκουσα στο ράδιο οτιέχουν μείνει μικρές εστιες ε?

Ανδρομέδα τι εννοεις καλέ?τι είναι ξηρό σαμπουάν???θα έχει ζέστη στο μαιευτηριο.εγώ γέννησα 18/9 με βροχές και ψυχρα και μέσα έβραζα.και εγώ θα κάνω νυχάκια την Τρίτη και ανυπομονώ αν και βαριέμαι τη διαδικασία.

Φραουλιτσα και εγώ εξαρτημένη από το red Bull!!στην πρώτη εγκυμοσύνη επίσης.μόλις έκοψα το θηλασμό θηλασμό,red Bull ήπια!από όλα τα καλά του κόσμου κοίτα τι μας λειπει!το άτιμο είναι εθιστικο!

Το ξηρό σαμπουάν νομίζω το ψεκαζεις στην ρίζα και δεν φαίνονται λαδωμενα. Αν έχεις λουστει πριν μπεις στην ανάγκη αντέχει το μαλλί εκτός και αν λόγω ζεστες ή ορμονων γίνονται χάλια εσύ να μας πεις που ξέρεις και καλύτερα.'οσο για το red bull πάντα μου άρεσε το άρωμα του. Δεν πίνω συχνά αλλά μόλις σταματήσω να θηλαζω και γω το πρώτο που θα πιω είναι!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Απίστευτο κορίτσια πως περνάει ο καιρός φτάσαμε να λέμε για τα του μαιευρηριου!!! Δεν μας έμεινε πολύ... Μεχρι να τακτοποιησουμε τα του μωρού να κάνουμε κανα μπανακι πάει φτάσαμε!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...