Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ελα τώρα εγώ έχω φίλη που μου είπε πως έπιασε με την μια και ξέρω προσπαθούσαν 10 χρόνια, μάλιστα μου είχε πει πριν 1 χρόνο πως σκέφτεται την εξωσωματική. Κ ο άντρας της συμπεριφέρεται και λέει ότι οι κολυμβητές του είναι πρωταθλητές και με την μια έπιασαν. Εχουμε ακούσει βλακείες με το τσουβάλι όλες, δόξα το θεό. Κλείστε τα αυτιά σας και κυρίως μιλήστε! Απαντήστε όπως τους αρμόζει ή απλά απομακρύνετε άτομα που σας κάνουν να αισθάνεστε άσχημα. Εχουμε άλλα πράγματα για να μας χαλάσουν την διάθεση, να μας λείπουν κάτι τέτοια. 

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου, κι εγώ εκεί προσπαθώ να επικεντρωθώ, στο σπιτάκι, και να ηρεμήσω αφού τουλάχιστον τώρα έχω ξανά παρακολούθηση απο γιατρο.Καλά όντως οι γνωστοί σας πρέπει να έχουν σκάσει απο περιέργεια:D Ειδικά τη σημερινή εποχή που τα μαθαίνουμε όλα για την εγκυμοσύνη νωρίτερα, τα στοιχήματα πρέπει να έχουν αρχίσει ήδη. Κι εμένα οι δικοί μου στη γέννα με γνώρισαν, σε κάθε υπέρηχο απαξίωνα το γιατρό και του γυρνούσα την πλάτη:P Είχα γεμίσει με καφέ, κόκκινα και κίτρινα ρουχαλάκια γιατί τα αγόρασαν ολα ουδετερα. Μια χαρά βολεύτηκε τ'αδελφακι μου αργότερα;) Γερό να είναι το μπεμπάκι και ωραίο είναι και λίγο σασπένς:D

Βρε δεν φεύγω δεν φεύγω χαχαχαχα Αυτό που λες κι εσύ σκέφτηκα αργότερα. Τουλάχιστον το ξέρω απο τώρα και θα συνηθίσω στην ιδέα για να οργανωθώ με την ησυχία μου. Ηδη η μητέρα μου χτες εμφανίστηκε με μια σακούλα με ζιπουνάκια για το μαιευτήριο λέει. Ασε τα χαζεύω κι ουτε εγώ μπορώ να το πιστέψω!

Λιτσα μου εγώ μέχρι πρόσφατα χαιρόμουν που δεν είχα ενοχλήσεις και τις τελευταίες μέρες, κάθε βράδυ με πιάνουν κάτι πόνοι στους γοφούς και δεν με βολεύει κανένα πλευρό. Με ανακουφίζει το μαξιλάρι στα πόδια αλλά όταν πάω να γυρίσω ξυπνάω. Τελικά όλα αυτά αναμενόμενα είναι:? Μπράβο βρε κορίτσια 'οσες καταφέρατε και κάνατε κανένα μπανάκι. Εγώ δεν το βλέπω φέτος και για να παρηγοριέμαι κάνω απο τώρα σχέδια για του χρόνου με τον μικρό.

Felicitaki κι εμένα πρήστηκαν οι αστράγαλοι και το περίεργο είναι οτι το παρατήρησα μετά απο μια μεγαλη βολτά με το αυτοκίνητο. Μάλλον δεν κάνει να έχουμε πολύ ώρα τα πόδια μας κάτω και σίγουρα θα μας επηρεάζει και η ζέστη.

Αχχ η αλλαγη πλευρου να δεις,βογκαω ολη νυχτα,τι μαξιλαρια εχω,τι κλειστα τα ποδια οταν γυριζω τιποτα,εμενα απο τη μεσα πλευρα με ποναει,κ επησης η πυελος,αν το λεω σωστα,τα κοκαλα δηλαδη εξωτερικα του αιδοιου μας,εγω θα φτιαξω απο βδομαδα μεχρι κ βαλιτσα,ειμαι υπερβολικη το ξερω αλλα ποτε δεν ξερεις,διαβασα κ αυτα για τους πονους που εχω στην πυελο οτι δειχνουν προωρο τοκετο κ χεστηκα,οσο για τα μπανακια συμφωνω,του χρονου με τα μπεμπακια,

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι καλέ, έχουν μεγαλώσει και κάνουν διατάσεις τώρα όπως λέει η Didi, πολλές φορές που αισθανόμαστε την κοιλιά μας να τεντώνει, είναι τα μικρά μας που κάνουν απλωτές:D

Είδαμε τον καινούργιο γιατρό χτες το απόγευμα και εντάξει, δεν ήταν τόσο όσο τον άκουσα στο τηλέφωνο αλλα ήταν πολύ σοβαρός και μεγαλύτερος σε ηλικία απο τον παλιό. Τέλοσπάντων, είδε το φάκελο, με εξέτασε και ολα καλά αλλά δυστυχώς δεν με βλέπω να γλιτώνω την καισαρική:? Ο πλακούντας εκτός απο τη μικρή μετακίνηση που είχε τη προτελευταία φορά που το είδαμε δεν έχει κουνηθεί καθόλου και αν μείνει στην ίδια θέση που είναι τώρα μάλλον ξεχνάμε το φυσιολογικό. Μάλιστα με ενημέρωσε οτι αν γίνει τελικά καισαρική θα το βγάλουμε νωρίτερα απο την ΠΗΤ δηλαδή τέλος Αυγούστου. Πάντως κι ετσι να γίνει, εγώ δεν το κουνάω απο τις μανούλες Σεπτεμβρίου:D

Κοριτσάκι μου, δεν έχει σημασία ο τρόπος, σημασία έχει να κρατήσουμε ένα υγιές μωράκι στην αγκαλίτσα μας! :D:D

Γιατί θα σε βάλει νωρίτερα από την ΠΗΤ; Μην τυχόν σπάσουν τα νερά;

Καλέ ούτε να το σκέφτεσαι ότι θα φύγεις από εμάς!!!

Δεν έχουμε μάθει ακόμα! Και σε πληροφορώ οι γύρω μας έχουν μεγαλύτερη περιέργεια! Οι φίλοι μου λένε θα είμαστε έξω από το μαιευτήριο και θα ρίχνουμε στοιχήματα! χαχαχα :lol::lol::lol: Πάντως το ένστικτο της μάνας λέει από την αρχή κοριτσάκι..... Για να δούμε...... :cool:

Ναι, πρέπει να ηρεμήσω γιατί όπως και να έχει δεν πρόκειται να αλλάξουν τα δεδομένα της χώρας από τη μια στιγμή στην άλλη...

Οπότε πρέπει να κοιτάξω το μπεμπάκι τώρα!

Τρελαίνομαι που αποφασίσατε να μην μάθετε το φύλο! Μακάρι να μπορούσα κι εγώ!!! :cool:

Ασχολήσου με το μπεμπάκι σου και όλα θα πάνε καλά! Λες κι αν αγχωθείς θα μπορέσεις να κάνεις κάτι...

Αποθήκευσα το βίντεο και θα το δω όταν μπορέσω! Καλά, δε φτάνει που είμαστε γραμμένες σε 3-4 ομάδες στο fb και οι δύο, παρακολουθείς και τις μανούλες Αυγούστου;;; Πότε προλαβαίνεις;;;

Κοριτσάκια μου καλησπέρα.Τι κάνετε?Εμείς χθες πήγαμε στο γιατρό και είδαμε τη μπουμπού μας.Έφτασε τα 2050 γρ.:):)

Υποφέρω κορίτσια με το πρήξιμο των ποδιών και των χεριών.Έκανα ποδόλουτρο με αλατόνερο 2 μέρες είμαι κάπως καλύτερα.Αλλά γενικά πολύ πίκρα.Περπατάω με δυσκολία.Υπομονή...

Ωωωω, τι ωραία που μεγαλώνετε! Θα γίνει μια κομψή κυρία, έτσι όπως πάει!! Για το πρήξιμο, στα μαθήματα τοκετού μας έδωσαν ασκήσεις. Για δες στο ίντερνετ μήπως βρεις...

Καλημερα κοριτσια,εγω πρωι πρωι,οχι οτι κοιμαμαι,αυτος ο πονος στο ποδι δε μ αφηνει ολη τη νυχτα,κ δε μπορω να καταλαβω γτ με ποιανει βραδυ ενω ολη μερα ειμαι καλα,παρολο που εμαθα οτι ειναι απ την εγκυμοσυνη δεν αντεχετε κοριτσια ειναι μαρτυριο,η ψυχολογια μου χαλασε πολυ μ αυτο το θεμα,αφηστε που ψαχνοντας στο ιντερνετ βρηκα οτι πολλες το παθαινουν κ λενε για προωρο τοκετο,αλλα ο γιατρος μου δε θα μου το λεγε;τωρα εχω ραντεβου σε δυο βδομαδες κ θα σκασω ως τοτε,εχω κ διαφορα τραβηγματα κ πονους στην κοιλια,οχι συσπασεις ομως,να σας ρωτησω εσεις εχετε βαροςκ λιγο πονο στην πυελο;υπομονη λεω καθε μερα αλλα δεν εχω ορεξη για τιποτα,να φανταστειτε χθες μετα απο τοσο καιρο αναψα τσιγαρο απ τη στεναχωρια,μη με βρισετε αλλα το εκανα,κ ειχα κανει τοση προσπαθεια να το κοψω απ την αρχη...Ανρομεδα μην αγχωνεσαι με την καισαρικη,αν σου πω την προτιμω;;χωρις να ξερω βεβαια πως ειναι κανενας απ τους δυο τροπους,,,ας ερθει κ εκεινη η ωρα κ θα θελουμε να ξεμπερδευουμε πιστευω με οποιοδηποτε τροπο

Εγώ θα έλεγα να σε δει ένας φυσικοθεραπευτής, μήπως μπορέσει να σου δώσει κάποιες ασκήσεις να ηρεμήσεις λίγο. Μπορεί να είναι αναμενόμενοι οι πόνοι, αλλά δεν μπορείς να υποφέρεις ακόμη 2,5 μήνες έτσι. Πάρε λίγο την κατάσταση στα χέρια σου, μην είσαι απαθής σε ό,τι σου λένε οι γιατροί, εσύ δεν αντέχεις τον πόνο, όχι εκείνοι. Επίσης, δε θυμάμαι, παίρνεις κανένα μαγνήσιο; Εμένα με βοήθησε με όλους τους πόνους.

Και επίσης σταμάτα να αγχώνεσαι με τους πόνους στην πύελο. Όλες έχουμε, δεν είμαστε σε διαδικασία πρόωρου τοκετού. Ένδειξη τοκετού θα ήταν μόνο αν είχες και τακτικές συσπάσεις ή σου έσπαγαν τα νερά. Η πύελος σηκώνει όλο το βάρος της μήτρας και του εμβρύου. Είναι απόλυτα λογικό να πιέζεται.

Για το τσιγάρο δεν θα σχολιάσω κάτι, ξέρεις από μόνη σου ότι δεν ήταν καλό αυτό που έκανες.

Καλημερα κορίτσια!!καιρό είχα να σας διαβάσω κ χαίρομαι που είστε όλες καλα!φύγαμε λίγες μέρες Χαλκιδική παρόλο που ο γιατρός είχε πει να μην απομακρυνθω από Θεσσαλονίκη.τι ωραία που περάσαμε!η πλάκα είναι ότι χέρια,πόδια από μπροστά κ πλάτη,είναι μαύρισμενα και γάμπες κ φυσικα κοιλιά γαλακτομπουρεκο!!επίσης ήμασταν 2 εγκυουλες παρέα κ όλοι μας πείραζαν.εγώ κορίτσια είμαι καλά.η κοιλιά μου φαίνεται πως τλκ θα καταλήξει μικρή.σταμάτησε να μεγαλώνει με τους προηγούμενους ρυθμούς κ την νιώθω μικρούλα!Συσπάσεις δεν έχω νιώσει καθόλου πάρα μόνο στη θάλασσα μέσα νομίζω.εγώ νιώθω σαν να μαζεύεται όλο το μωρό σαν μπάλα σε ένα σημειο κ με σπρώχνει.σκληραινει η κοιλιά κ μετα απο δευτερόλεπτα επανέρχεται.χωρίς πόνο όμως.επίσης δε πίνω μαγνησιο ακόμα.Σήμερα ή Δευτέρα θα πάμε στο γιατρό να δούμε τι θα μας πει!πάντως τι να πω..είναι τόσο ήσυχος ο μπέμπης!!ίσα ίσα που δίνει το παρών να μην ανησυχώ.έτσι ήταν κ ο πρώτος μου.μόνο που δεν προσέχω καθόλου.επίσης χθες είδα πάλι στον ύπνο μου ότι γέννησα!έβλεπα ότι έφευγα από το μαιευτήριο με έναν όμορφο μπεμπουλη!

Τι καλά που κάνατε μπανάκια οι εγκυούλες κι ας βγήκατε ασπρόμαυρες. Δεν πειράζει, θα είστε οι γαζέλες της παρέας! χαχα

Νομίζω πως η κοιλίτσα σου θα συνεχίσει να μεγαλώνει, μάλλον κάνει στάση τώρα. Καλά είναι που δε νιώθεις συσπάσεις και που ο μπέμπης είναι ήσυχος. Θα σε αφήνει και να κοιμάσαι τα βράδια, έτσι;

Τι όμορφο όνειρο που είδες... :D

Καλημέρα κοριτσάκια:P:p:pΧαίρομαι που είστε όλες καλά.Κι εγώ καλά, αν εξαιρέσουμε λίογ το πρήξιμο στα πόδια κάποιες μέρες που κουράζομαι στη δουλειά καο λόγω ζέστης.Ανυποονώ να φτάσει το τέλος του μήνα και για τα μαθήματα και γιατί επιτέλους σταματάω τη δουλειά και κυρίως γιατί τότε θα ξαναδώ τη μπουμπού στο doppler και θα δω και το γιατρό την επόμενη.Κι εγώ Sagia θα έλεγα ότι είαι ήσυχη η μικρή. Τη νιώθω κάθε μέρα αλλά ίσα που δίνει το παρών.Αλήθεια ξέρετε πόσ βάρος θεωρείται φυσιολογικό (για το μωρό) στις 31 εδομάδες;;Τόσο θα είμαι ότνα θα πάω για την εξέταση.Φιλάκια πολλά

Φελισιτάκι, είναι πολύ ευχάριστο να μην έχουμε όλες ενοχλήσεις!

Καλά, στα μαθήματα θα καταλάβετε ότι πραγματικά θα γεννήσουμε. Εγώ δεν το είχα συνειδητοποιήσει!!!

Εμένα ο μπέμπης από την 26η εβδ. παίρνει σταθερά 200γρ. τη βδομάδα. Αλλά αυτό φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με το κάθε μωρό ξεχωριστά. Αν έχεις δύο ενδιάμεσες μετρήσεις, υπολόγισε στο περίπου.

Εμείς σήμερα είχαμε γιατρό! Ο μπουμπούκος μου έφτασε τα 1704 γρ., οπότε πάμε για σχεδόν 4 κιλά, αν είναι τελειόμηνος...

Επίσης, πήρε θέση!!! Βέβαια είναι όλος στη δεξιά μεριά μου (από αριστερά ήταν άδειο), γι' αυτό μάλλον με πατούσε στο δεξί πλευρό.

Θα τον ξαναδούμε σε δύο εβδομάδες. Πέρασε ο καιρός...

Κατά τα άλλα, υποφέρω από τη ζέστη, ιδρώνω συνέχεια και έχει ερεθιστεί το δέρμα στο λαιμό και το στέρνο μου από τον ιδρώτα. Από σήμερα άρχισα να παστώνομαι με ταλκ από το στήθος και πάνω, γιατί ό,τι και να βάλω (αντηλιακό, αντικουνουπικό) με τσούζει αρκετά το δέρμα. Να έβαζα καμιά bepanthol; Δε σκέφτηκα να ρωτήσω τη γιατρό σήμερα...

tt1e3

Sagia καλα κανεις κ με κραζεις μπας κ συνελθω γιατι εχω γινει απαραδεκτη τελευταια,κανω λες κ ειμαι αρρωστη,το τσιγαρο ενα ηταν χθες κ αυτο μ αναγουλιαζε,το εκοψα μεσα σε δυο μερες απ τη στιγμη που εκανα τεστ,κ μιλαμε για καπνιστρια οχι αστεια,ενα καπνο καπνιζα σχεδον,τα καταφερα με δυσκολια αλλα το εκοψα,,στον ορθοπεδικο που πηγα μου ειπε να περπαταω για να μην ποιανονται οι μυες επειδη τωρα ειναι ευαισθητοι,μαγνησιο οχι δεν παιρνω,σε μηνυμα πιο πανω το σχολιασα κιωλας πουεμενα δε μου δωσε κ του ειχα πει οταν αρχισα να χω αυτο τον πονο αλλα κ παλι δε μου εσωσε,σε δυο βδομαδες που θα παω θα του το ξαναπω μηπως μου δωσει,για τους πονους στην πυελο εχεις δικιο τοσο βαρος ασκει η μητρα,παντως με καουσηχασες αρκετα γενικα....

Κορίτσια, οι ήχοι των μωρών που δείχνει στο βίντεο πρέπει να ισχύουν!! Σκέφτομαι να τους γράψω σε post it και να τα κολλήσω σε διάφορα σημεία στο σπίτι!! :lol::lol:

Εσείς πότε θα κάνετε το ντόπλερ;;; Εμείς την άλλη Πέμπτη στις 23 και ρώτησα αν θα είναι πάλι 3d και μου λέει η κοπέλα αν μας κάνει τη χάρη το φωτομοντέλο!!! :lol::lol:

Μαριποζίτα, κι εγώ λίγα ρουχαλάκια που θα πάρω για αρχή θα είναι άσπρα, μπεζ, γκρι και τέτοια! χαχαχα Μετά θα εμπλουτίσω την γκαρνταρόμπα!

Didi, είναι μέρες που περνάω ώρες ατελείωτες διαβάζοντας πραγματάκια!

Τις μανούλες αυγούστου έτυχε να τις διαβάσω! Μπήκα για να δω σε τι φάση είναι τα κορίτσια, αφού λέω μόλις ξεκινήσουν οι γέννες τους θα αρχίζω να αγχώνομαι κι εγώ!! χαχαχα

Καλέ φτου φτου!!! Τι άλλο θέλεις θα έχεις ένα μπεμπάκο να σε προστατεύει!!! Άσε που αν φτάσει τα 4 κιλάκια θα σας κάνουν τέλεια και οι πάνες!!! :cool:

Λίτσα, για άλλη μία φορά λέμε να χαλαρώσεις! Και όσο για τους πόνους πήγαινε σε ένα γιατρό να σου δείξει καμία άσκηση να ανακουφίζεσαι. Εγώ κάνω κάποια πραγματάκια για να νιώθω καλύτερα. Απόλαυσε τους τελευταίους μήνες και μη σκέφτεσαι για πρόωρα και τέτοια..

Felicitaki, ο γιατρός μας κι εμένα έτσι μου το έκανε! Του είπα πως στις 23 έχω το ντόπλερ και μου είπε μετά να πάω από εκεί!

Όσο για τα κιλά του μωρού στις 31 εβδομάδες δεν ξέρω.. Ακόμα δουλεύεις ε; Πωπω υπομονή!!!

Sagia, τι ωραία που έκανες μπανάκια!! Σε ποιο πόδι της Χαλκιδικής πήγατε;; Πάντως είναι πολύ όμορφα! Έκανες και πρωτότυπο μαύρισμα!

Κι εμένα η κοιλίτσα αν και μεγάλωσε τις τελευταίες εβδομάδες, μου φαίνεται μικρή. Αφού λέω πως μπήκα στον 8ο και δεν το πιστεύουν.

Ο μικρός σου τί κάνει; Τί λέει για το μπεμπάκι; Περιμένει ε;

OkoIp3.png

Κορίτσια, οι ήχοι των μωρών που δείχνει στο βίντεο πρέπει να ισχύουν!! Σκέφτομαι να τους γράψω σε post it και να τα κολλήσω σε διάφορα σημεία στο σπίτι!! :lol::lol:

Εσείς πότε θα κάνετε το ντόπλερ;;; Εμείς την άλλη Πέμπτη στις 23 και ρώτησα αν θα είναι πάλι 3d και μου λέει η κοπέλα αν μας κάνει τη χάρη το φωτομοντέλο!!! :lol::lol:

Μαριποζίτα, κι εγώ λίγα ρουχαλάκια που θα πάρω για αρχή θα είναι άσπρα, μπεζ, γκρι και τέτοια! χαχαχα Μετά θα εμπλουτίσω την γκαρνταρόμπα!

Didi, είναι μέρες που περνάω ώρες ατελείωτες διαβάζοντας πραγματάκια!

Τις μανούλες αυγούστου έτυχε να τις διαβάσω! Μπήκα για να δω σε τι φάση είναι τα κορίτσια, αφού λέω μόλις ξεκινήσουν οι γέννες τους θα αρχίζω να αγχώνομαι κι εγώ!! χαχαχα

Καλέ φτου φτου!!! Τι άλλο θέλεις θα έχεις ένα μπεμπάκο να σε προστατεύει!!! Άσε που αν φτάσει τα 4 κιλάκια θα σας κάνουν τέλεια και οι πάνες!!! :cool:

A, εμείς από ρούχα είμαστε φουλ, ελπίζω να του κάνουν, γιατί μερικά είναι πολύ ωραία. Άρχισα χθες να πλένω τις κουβερτούλες του και τα ρουχαλάκια από βδομάδα, γιατί δεν είχα κουράγιο για σίδερο.

Καλά, το πιστεύεις ότι κι εγώ τις πάνες σκέφτηκα; :tongue: Λέω, μπορεί να ταλαιπωρηθώ, αλλά τουλάχιστον θα του κάνουν οι πάνες! χαχα

Εσύ κατέληξες στο τι θα αγοράσεις;

tt1e3

Διαφημίσεις

A, εμείς από ρούχα είμαστε φουλ, ελπίζω να του κάνουν, γιατί μερικά είναι πολύ ωραία. Άρχισα χθες να πλένω τις κουβερτούλες του και τα ρουχαλάκια από βδομάδα, γιατί δεν είχα κουράγιο για σίδερο.

Καλά, το πιστεύεις ότι κι εγώ τις πάνες σκέφτηκα; :tongue: Λέω, μπορεί να ταλαιπωρηθώ, αλλά τουλάχιστον θα του κάνουν οι πάνες! χαχα

Εσύ κατέληξες στο τι θα αγοράσεις;

Καλέ σιγά σιγά το σίδερο γιατί και με τέτοια ζέστη που να αντέξεις... Να κάθεσαι σε μια καρέκλα και προς το βραδάκι που είναι πιο δροσερά...

Ναι! Ειδικά οι bumgenius που λένε τα κορίτσια πως θέλουν λίγο μπουτάκι θα σας είναι σούπερ!

Εγώ λέω τελικά να εφαρμόσω το σύστημα "λίγο απ' όλα!" Εξάλλου όπως το έχω σκεφτεί με τις παραγγελίες δε θα πληρώσω έξτρα μεταφορικά οπότε μια χαρά! Αν και η Αννέτα έβαλε και κάτι πακετάκια απ' ότι είδα.... Με ενδιαφέρουν πάντως LL, bumgenius, bambino, milovia.... Έχω παρασυρθεί και από τα σχεδιάκια....:roll::mrgreen:

Εσύ τις έπλυνες; Πώς το έκανες τελικά;; Πήρες και έξτρα επιθέματα για το βράδυ;

OkoIp3.png

Ναι, τις έπλυνα και είναι ήδη στο συρτάρι (για να μη σκονίζονται).

Εγώ πήρα απορρυπαντικό από την Αννέτα και τις πάνες από τη Μαρία (green and cheap). Νομίζω ότι η Μαρία έχει φθηνότερες τις ll και τις bumGenius.

μούλιασα δύο φορές τα επιθέματα με αποσκληρυντικό και απορρυπαντικό (ενδιάμεσα μόνο έστυψα) και μετά έπλυνα μία φορά στο πλυντήριο μόνο με απορρυπαντικό. Να δω τι θα κάνω με το σκληρό νερό μας....

Άσχετο, αλλά αύριο είναι ο γάμος μιας πολύ καλής μου φίλης και ετοιμαζόμαστε για χωριό. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη (κι ας χάσω το μπάτσελορ)! Θα πάω και κομμωτήριο επιτέλους!!!!

Χθες ήμουν στο ΑΤΜ και είχε κόσμο. Εγώ περίμενα στη σειρά μου. Με βλέπει μία κυρία και μου κάνει νόημα αν είμαι έγκυος. Μόλις της είπα ναι, μου ξαναέκανε νόημα να περιμένω και φωνάζει σε όλους "να αφήσουμε να περάσει η κυρία που είναι έγκυος; " Εντάξει, έλιωσα! Όλοι με άφησαν να περάσω!

tt1e3

Καλημερα κοριτσάκια μου!!μιλάμε έχω λιώσει από τη ζέστη από τώρα..δε θέλω να φανταστώ τι θα γίνει το μεσημέρι!

didi λες γιαυτό να έπιασα μερικά αδιακριτα βλεματα να μας κοιτάζουν??χαχα θα ζήλεψαν το μαύρισμα!καλέ πήρες φορά εσύ και δε σταματάς!περίμενε να κάνεις και τπτ τον άλλο μήνα!!ειδικά σίδερο κλπ τώρα με τη ζέστη δε μου περνάει καν από το μυαλό! φτου φτου ο μπεμπούκος σου θα είναι για δαγκωμα αν φτάσει τα 4 κιλά!λένε ότι το ανάστημα της μαμάς δε παίζει ρόλο αλλά δεν έχω δει ψηλή μαμά με 2,5-3 κιλά μωρό π.χ.ενώ μικροκαμωμενες κοπέλες γεννάνε κ μεγάλα μωρακια.η πεθερά μου κορίτσια 1,65 ύψος,αδύνατη τότε,γέννησε φυσιολογικά και τους 2 γιους.ο άντρας μου 56 πόντους και 5 κιλά.ο αδερφος 4,5!βέβαια έκανε από μια μέρα και φυσικά δεν έκανε 3ο!

Ανδρομέδα μου ο μικρός μου είναι κάθε μέρα στη θάλασσα έχει ξεσάλωσει και διαδίδει σε όλο τον κόσμο ότι θα έχει και αδερφουλη σε λίγο!ντουντούκα!:-D τον φυλάει συνέχεια,του ετοιμάζει ζωγραφιές..πολύ γλυκός!εγώ έχω μελαγχολησει λίγο γιατί τον κοιτάζω και σκέφτομαι ότι θα τον παραμελησουμε λίγο,θα τον μαλωνουμε πιο πολύ,ότι δε θα είμαστε ποτέ ξανά οι 2 μας μόνο και δεν τελειώνουν αυτά που σκέφτομαι.ορμόνες...!!!

Mariposita μου κρίμα που δεν ανέβηκε ο πλακούντας αλλά τουλάχιστον ξέρεις ότι αν παραμείνει έτσι δε θα είναι τζάμπα καισαρική.σημασία έχει να είμαστε καλά μανούλες κ μωράκια!!

Λιτσακι δε σε έκραξα εγώ ακόμα..:-D αλλά τώρα που το λες θα αρχίσω!πλάκα κάνω.δε σε κραζουμε,προσπαθούμε να σε χαλαρώσουμε λίγο γιατί είναι πραγματικά κρίμα να νιώθεις άσχημα στην εγκυμοσυνη χωρίς μάλιστα να υπάρχει λόγος.ότι πονας είναι δύσκολο αλλά όπως είπαν κ τα κορίτσια ψάξου λίγο π.χ φυσικοθεραπεια μήπως βρεθεί μια λυση.περί πρόωρου τοκετού γιατί βασανίζεσαι?ο γιατρός σου θα στο έλεγε πρωτος.υπάρχουν τόσα πολλα προβλήματα σε εγκυμοσύνες αλλά εσύ είσαι μια χαρά,γερή με γερό μωράκι!άσε που τώρα πια έχουμε περάσει τον μεγάλο κίνδυνο.και να γεννήσουμε μια χαρά θα είναι τα μωράκια μας!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Ναι, τις έπλυνα και είναι ήδη στο συρτάρι (για να μη σκονίζονται).

Εγώ πήρα απορρυπαντικό από την Αννέτα και τις πάνες από τη Μαρία (green and cheap). Νομίζω ότι η Μαρία έχει φθηνότερες τις ll και τις bumGenius.

μούλιασα δύο φορές τα επιθέματα με αποσκληρυντικό και απορρυπαντικό (ενδιάμεσα μόνο έστυψα) και μετά έπλυνα μία φορά στο πλυντήριο μόνο με απορρυπαντικό. Να δω τι θα κάνω με το σκληρό νερό μας....

Άσχετο, αλλά αύριο είναι ο γάμος μιας πολύ καλής μου φίλης και ετοιμαζόμαστε για χωριό. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη (κι ας χάσω το μπάτσελορ)! Θα πάω και κομμωτήριο επιτέλους!!!!

Χθες ήμουν στο ΑΤΜ και είχε κόσμο. Εγώ περίμενα στη σειρά μου. Με βλέπει μία κυρία και μου κάνει νόημα αν είμαι έγκυος. Μόλις της είπα ναι, μου ξαναέκανε νόημα να περιμένω και φωνάζει σε όλους "να αφήσουμε να περάσει η κυρία που είναι έγκυος; " Εντάξει, έλιωσα! Όλοι με άφησαν να περάσω!

Ουαου πως και το έπαθαν!!εύγε!!κάποιες φορές ευτυχώς συμπεριφερομαστε ακόμα σαν άνθρωποι!και γω αυτό το διάστημα λυπομουν τον άντρα μου που στήνεται στην ουρά και έλεγα βρε λες να πάω εγώ και να μου δώσουν προτεραιότητα?αλλά δε δοκιμάσαμε ποτέ!Καλά να περάσεις στο γάμο!!τι ωραία θα περιποιηθεις και με την ευκαιρία!

Κορίτσια εγώ έχω σπίτι την κοπέλα για τις δουλειές σήμερα γιατί είχε παραγινει το κακό :oops: ησύχασα και μ'αυτο και τώρα λέω να πάω επιτέλους για ψώνια.για την κλινική και τον μπεμπούλη.χωρίς λίστα..ανοργανωτη όπως πάντα :rolleyes: φιλιά σε ολες

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Καλημερα κοριτσάκια μου!!μιλάμε έχω λιώσει από τη ζέστη από τώρα..δε θέλω να φανταστώ τι θα γίνει το μεσημέρι!

didi λες γιαυτό να έπιασα μερικά αδιακριτα βλεματα να μας κοιτάζουν??χαχα θα ζήλεψαν το μαύρισμα!καλέ πήρες φορά εσύ και δε σταματάς!περίμενε να κάνεις και τπτ τον άλλο μήνα!!ειδικά σίδερο κλπ τώρα με τη ζέστη δε μου περνάει καν από το μυαλό! φτου φτου ο μπεμπούκος σου θα είναι για δαγκωμα αν φτάσει τα 4 κιλά!λένε ότι το ανάστημα της μαμάς δε παίζει ρόλο αλλά δεν έχω δει ψηλή μαμά με 2,5-3 κιλά μωρό π.χ.ενώ μικροκαμωμενες κοπέλες γεννάνε κ μεγάλα μωρακια.η πεθερά μου κορίτσια 1,65 ύψος,αδύνατη τότε,γέννησε φυσιολογικά και τους 2 γιους.ο άντρας μου 56 πόντους και 5 κιλά.ο αδερφος 4,5!βέβαια έκανε από μια μέρα και φυσικά δεν έκανε 3ο!

Ανδρομέδα μου ο μικρός μου είναι κάθε μέρα στη θάλασσα έχει ξεσάλωσει και διαδίδει σε όλο τον κόσμο ότι θα έχει και αδερφουλη σε λίγο!ντουντούκα!:-D τον φυλάει συνέχεια,του ετοιμάζει ζωγραφιές..πολύ γλυκός!εγώ έχω μελαγχολησει λίγο γιατί τον κοιτάζω και σκέφτομαι ότι θα τον παραμελησουμε λίγο,θα τον μαλωνουμε πιο πολύ,ότι δε θα είμαστε ποτέ ξανά οι 2 μας μόνο και δεν τελειώνουν αυτά που σκέφτομαι.ορμόνες...!!!

Mariposita μου κρίμα που δεν ανέβηκε ο πλακούντας αλλά τουλάχιστον ξέρεις ότι αν παραμείνει έτσι δε θα είναι τζάμπα καισαρική.σημασία έχει να είμαστε καλά μανούλες κ μωράκια!!

Λιτσακι δε σε έκραξα εγώ ακόμα..:-D αλλά τώρα που το λες θα αρχίσω!πλάκα κάνω.δε σε κραζουμε,προσπαθούμε να σε χαλαρώσουμε λίγο γιατί είναι πραγματικά κρίμα να νιώθεις άσχημα στην εγκυμοσυνη χωρίς μάλιστα να υπάρχει λόγος.ότι πονας είναι δύσκολο αλλά όπως είπαν κ τα κορίτσια ψάξου λίγο π.χ φυσικοθεραπεια μήπως βρεθεί μια λυση.περί πρόωρου τοκετού γιατί βασανίζεσαι?ο γιατρός σου θα στο έλεγε πρωτος.υπάρχουν τόσα πολλα προβλήματα σε εγκυμοσύνες αλλά εσύ είσαι μια χαρά,γερή με γερό μωράκι!άσε που τώρα πια έχουμε περάσει τον μεγάλο κίνδυνο.και να γεννήσουμε μια χαρά θα είναι τα μωράκια μας!

Καλημερουδια :-) δεν πειραζει ο να με κραξεις μπας κ βαλω μυαλο,εχεις απολυτο δικιο,η εγκυμοσυνη μου ηταν μια χαρα απ την αρχη,κ αυτο που λες μου το ειπε κ ο γιατρος μου,οτι χτυπα ξυλο κ κατι να συμβει τα μωρακια επιβιωνουν,σημερα κανω δουλιες για να ξεχαστω,σκουπα σφουγγαρισμα δηλαδη οχι κατι κουραστικο,η ζεστη ομως δεν παλευεται

,λεω να αρχισω να ετοιμαζω σιγα σιγα κ εγω τα ρουχαλακια της μπεμπας κ τα δικαμου περι κλινικης,τι πρεπει να χουμε κοριτσια μαζι μας για το μωρο;

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!Απότι βλέπω όλες μια χαρά!!!

Λίτσα μου το τσιγάρο είναι ότι χειρότερο, ένα έκανες οκ αλλά μην μπεις στο τρυπάκι πάλι... Και γω κάπνιζα καπνό και πολύ όπως και συ αλλά το έχω κόψει 5 χρόνια τώρα!!!Ευτυχώς, αν και τωρα στην εγκυμοσύνη το σκέφτηκα, δεν ξέρω γιατί αλλά φυσικά ούτε που πρόκειται να κάνω. Εδώ με ενοχλεί πια και όταν καπνίζουν οι άλλοι, δεν μπορώ να αναπνεύσω ενώ πριν δεν είχα πρόβλημα!!!Ξερετε τί έχω λαχταρήσει; Το red bull!!!:lol::lol: μου αρέσει το πως μυρίζει και η γεύση του.... Και δεν κάνει ούτε στον θηλασμό... Ξέρετε κάτι με παρόμοια γεύση; Κουλές λιγούρες έχω έτσι;

didi και γω έπλυνα τα πρώτα φορμάκια και τα σιδέρωσα, αφου μίλησα με την αδελφή μου που μου είπε καλύτερα τώρα παρά μετά που θα είμαι πιο βαριά. Και είχε δίκιο. Τώρα με τις ζέστες σε δόσεις τα έκανα και ήταν ένα πλυντήριο.. Να έχω τα πρώτα έτοιμα.

Sagia μην λυπάσαι για τον μικρό σου. Στην αρχή θα είναι δύσκολα θα τον παραμελείς και λίγο, αλλά μόλις μεγαλώσει το μωρό θα είναι τέλεια οι δυό τους!!!Θα το δείς. Δενν υπάρχει κάτι πιο ωραίο απο τα αδελφάκια και την σχέση τους. Του κάνετε πολύ ωραίο δώρο!!!

Αχ σκέφτομαι και τα μαθήματα και απορώ με την ζέστη και την κοιλούμπα πως θα αντέξουμε;

zZWsp2.png398Mp3.png

Όσο για την γέννα λίτσα δεν ξέρω γιατί δεν έχω καθόλου άνχος και την σκέφτομαι πολύ θετικά. Δεν ξέρω όταν φτάσει η ώρα ίσως ανχωθώ αλλά τώρα να σου πω την περιμένω πως και πως. Θέλω να το ζήσω σαν εμπειρία.Το μόνο που με άνχωσε ότι κάτι έγινε στην δουλειά του άντρα μου και μου είπε ότι υπήρχε πιθανότητα να μην μπορέσει να είναι μαζί μου. Εκεί στεναχωρέθηκα γιατί είχα προετοιμαστεί να είμαστε μαζί και με άνχωνε αυτη η αλλαγή. Το συζητήσαμε και τελικά θα βρούμε λύση να είναι μαζί μου, απλά δεν θα τον έχουμε και σπίτι κάποιες μέρες που σχεδιάζαμε... Τί να κάνουμε. Ευτυχώς γιατί θα του θύμωνα πολύ.....:twisted:

Θα σας βάλω και την αναλυτική λίστα που έχω φτιάξει για το μαιευτήριο...

zZWsp2.png398Mp3.png

Θα σας τα γράψω ανακατεμένα όπως τα έχω γράψει. Κάθε φορά θυμόμουν κάτι και το έβαζα.

Για την μαμά:

Τις εξετάσεις μας και το ιστορικό μας

Νυχτικά ή πιτζαμάκια (εγώ σκέφτομαι δυο νυχτικα για την πρώτη μέρα που λογικά θα μας "τσεκάρουν" κιόλας και μετά κάπρι ή μακριά πιτζάμα.)

Εσώρουχα μιας χρήσης ή φαρδιά εσώρουχα για τις σερβιέτες λοχείας.

Σερβιέτες ή μεγάλες ή λοχείας

Σουτιέν θηλασμού, επιθέματα στήθους, καλτσάκια γιατί μετά την νάρκωση νιώθεις πολύ κρύα τα άκρα σου

Ωτοασπίδες, για το δωμάτιο εγω που κοιμάμαι ελαφριά θα τις χρειαστώ γιατί όλο και κάτι θα ακούγεται συνέχεια

Κρέμα για τις θηλές (λανολίνη αλλά και κεραλοιφή κάνει ή αμυγδαλέλαιο)

Detol για τα χέρια για μας και για όσους έρχονται

Παιδικό αφρόλουτρο το ίδιο που θα χρησ. στο μωρό για να πλένομαι για να μην του μυρίζω έντονα

Σαμπουάν και κρέμα μαλλιών μικρή συσκευασία

Οδοντόκρεμα οδοντόβουρτσα, βούρτσα μαλλιών και λαστιχάκι για τα μαλλιά ή και κορδέλα μαλλιών

Ξυραφάκι, αποσμητικό, λίμα νυχιών

Κρέμα ημέρας και καμιά bb να φαινόμαστε "πιο ωραίες", λιποζάν για τα χείλη γιατί μετά τον τοκετό λένε σκάνε

Σαγιονάρες για να κάνουμε ντούς και σαγιονάρες για να κυκλοφορούμε στο δωμάτιο

Μαντιλάκια klinex για την λεκάνη της τουαλέτας και καθισματάκια μιας χρήσης για να κάθομαι άνετα(τα έχουν τα σούπερ μάρκετ)

Σακούλες για τα άπλυτα

Πετσέτα μαλλιών και μια μικρή για την ευαίσθητη περιοχή

Ακουστικά κινητού για μουσικούλα και ένα βιβλίο, όχι ότι θα έχουμε χρόνο αλλά ποτέ δεν ξέρεις, φορτιστή κινητού, φωτογραφική και φορτιστής

Κρέμα για τις ραγάδες

Μαξιλάρι θηλασμού

Ρούχα εξόδου

Μπλοκάκι σημειώσεων και στυλό για απορίες για τον γιατρό ή για παραγγελίες στον άντρα μας, γιατί εγω ξεχνάω συνέχεια

Κανα σνάκ καραμελίτσες κλπ μην μας έρθει νυχτιάτικα καμιά λιγούρα

Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης, Ληξιαρχική πράξη γάμου και προσδιορισμού επωνύμου τέκνων, Αστυνομική ταυτότητα δική μας και του πατέρα

Και πολύ υπομονή!!!!:-P:razz:

Για το μωράκι

Πανάκια για γουλίτσες, αρκετά Σεντονάκι για να το ακουμπάμε στο κρεββάτι και για όσους θέλουμε να το πάρουν αγκαλιά, ρουχαλάκια για την έξοδο και καλτσάκια- γαντάκια.

Αν είστε σε δημόσιο θα χρειαστούν αλλαξιές για όλες τις μέρες, πάμπερς, σεντονάκι κουβερτάκι και παραπάνω πετσέτες και για σας.

Αυτά, αν ξέχασα κάτι μου λέτε να το προσθέσω και στην δική μου λίστα!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Τελεια φραουλιτσα σημειωσα κιωλας τη λιστα,εγω σε κλινικη θεσσαλονικη θα γεννησω,δε θα παρω αλλαξιες για το μωρο;στις κλινικες βαζουν εκει;επησης τα εσωρουχα μιας χρησης ειναι καλυτερα;γτ εγω πηρα κανονικα κ τα πηρα σε μεγαλο νουμερο,δε το πιστευω οτι αρχισαμε να ετοιμαζουμε βαλιτσουλες :-) να πως περναει ο καιρος,κοριτσια ολες αθηνα ειστε;γενναει καμια θεσσαλονικη;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...