Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ελα τώρα εγώ έχω φίλη που μου είπε πως έπιασε με την μια και ξέρω προσπαθούσαν 10 χρόνια, μάλιστα μου είχε πει πριν 1 χρόνο πως σκέφτεται την εξωσωματική. Κ ο άντρας της συμπεριφέρεται και λέει ότι οι κολυμβητές του είναι πρωταθλητές και με την μια έπιασαν. Εχουμε ακούσει βλακείες με το τσουβάλι όλες, δόξα το θεό. Κλείστε τα αυτιά σας και κυρίως μιλήστε! Απαντήστε όπως τους αρμόζει ή απλά απομακρύνετε άτομα που σας κάνουν να αισθάνεστε άσχημα. Εχουμε άλλα πράγματα για να μας χαλάσουν την διάθεση, να μας λείπουν κάτι τέτοια. 

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Κοριτσακια μου οι συσπασεις ετσι οπως τις καταλαβαινω εγω ειναι πετρωμα-σκληρυνση της κοιλιας και ταυτοχρονα ποναω σαν να μου σφιγγει καποιος τη μητρα,εχω την αισθηση δηλαδη οτι ενα χερι μου πιανει τη μητρα και μου τη σφιγγει..εκεινη την ωρα ποναω πολυ εγω και δεν μπορω να κουνηθω κραταει αρκετα δευτερολεπτα και μετα ηρεμω!θα σας ξαναστειλω παω να κοιμησω την κορη μου!α ποσες γεννατε ιασω;;εγω εκει γενναω.

Καλημερουδια :-) νομιζω πως το ενιωσα αυτο που λες με τις συσπασεις,χαμηλα κατι σαν κομπος κ σκληραινει η κοιλια,αλλα οχι πολλες φορες κ δεν εδωσα σημασια,εγω νιωθω συχνα πονους περιοδου για δευτερολεπτα,το ειπα στο γιατρο αλλα δεν ανησυχησε,εμενα κοριτσια μαγνησιο δε μ εδωσε καθολου,του το ειπα κμου ειπε δε χρειαζεται,δεν ξερω γιατι,

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!! Πρωινή-πρωινή σήμερα... Μία το ένα μία το άλλο ξύπνησα πάλι...

Εμείς καλά είμαστε σε γενικές γραμμές αλλά η ψυχολογία χάλια με την όλη κατάσταση.. Ούτε για το γάμο δεν έχω όρεξη να ετοιμαστώ.. Ελπίζω την άλλη βδομάδα να νιώσω κάπως καλύτερα..

Η κοιλίτσα μου και 'μενα νιώθω πως μεγάλωσε απότομα! :lol:

Didi, σε νιώθω.. Εκεί που ήταν με το κεφαλάκι κάτω από προχθές μάλλον αποφάσισε να μετακομίσει και μου 'χει φέρει κάτι στα δεξιά πλευρά.... Και τρώω και κάτι ξεγυρισμένες! :shock:

Mariposita, ναι είναι θέμα αυτό με τα ραντεβού αλλά άπαξ και κλείσεις το πρώτο μετά βρίσκεις το ρυθμό σου.. Αν θες στείλε μου σε πμ το όνομα του άλλου γιατρού μήπως και τον έχω ακούσει.. Καλώς ήρθατε κιόλας! Με το καλό να τακτοποιηθείτε! Και μην αγχώνεσαι για το γιατρό γιατί μπορεί από το άγχος σου να τον δεις με στραβό μάτι!

Το Σάββατο νομίζω κατάλαβα ποιες είναι οι συσπάσεις.. Πόνοι περιόδου που χτυπάνε και στην μέση μαζί με ένα σφίξιμο-πέτρωμα χαμηλά....

Αλλά πιστεύω αν δεν πονούσα δε θα τους καταλάβαινα γιατί θα νόμιζα πως είναι το μπεμπέ..

Μου έκανε εντύπωση πάντως πως με 6 μαγνήσια την ημέρα και πάλι τις ένιωσα.. Θα ρωτήσω και το γιατρό την άλλη βδομάδα..

Καλημερα :-) κ εγω μια απ τα ιδια,ξυπναω πολυ νωρις,οχι οτι κοιμαμαι ολη νυχτα,μια οι κλοτσιες,μια οι πονοι,μια η τουαλετα ξημερωνει κιωλας,με την ψυχολογια σε νιωθω απολυτα,ημουν που ημουν τωρα μ αυτα που γινονται ακομη χειροτερα,αφοσιωσου στο γαμο σου κοριτσαρα για να ηρεμησεις,ποια μιλαει τωρα.......οσο για τις σ:-) υσπασεις,ετσι ακριβως τις νιωθω οπως το περιγραφεις κ απο μονη μου νομιζω οτι ειναι αυτες,

Άσε θαύμα είναι να κοιμηθώ ένα βράδυ νορμάλ! Και το μόνο που σκέφτομαι είναι πως θα έρθει το μπεμπάκι κι εγώ θα είμαι ήδη πτώμα!

Κουράγιο!!! Όσο για τους πόνους προσπάθησε να σηκώνεσαι σιγά σιγά από το κρεβάτι ή όταν αλλάζεις πλευρό να μη γυρνάς απότομα αλλά σταδιακά και με τα πόδια μαζί κολλημένα!

Με κάποια από τα κορίτσια θα συναντηθούμε στα μαθήματα ψυχοπροφυλακτικής στο Έλενα σε 10 μέρες.. Αλήθεια, εσύ Αθήνα είσαι;

OkoIp3.png

Άσε θαύμα είναι να κοιμηθώ ένα βράδυ νορμάλ! Και το μόνο που σκέφτομαι είναι πως θα έρθει το μπεμπάκι κι εγώ θα είμαι ήδη πτώμα!

Κουράγιο!!! Όσο για τους πόνους προσπάθησε να σηκώνεσαι σιγά σιγά από το κρεβάτι ή όταν αλλάζεις πλευρό να μη γυρνάς απότομα αλλά σταδιακά και με τα πόδια μαζί κολλημένα!

Με κάποια από τα κορίτσια θα συναντηθούμε στα μαθήματα ψυχοπροφυλακτικής στο Έλενα σε 10 μέρες.. Αλήθεια, εσύ Αθήνα είσαι;

Αστα δε θα χουμε δυναμεις τοτε,αλλα χαλαλι αυτο δε με πειραζει,τωρα αγχωνομαι γτ φοβαμαι αν πανε ολα καλα ως το τελος,κ κανω τη ζωη μου δυσκολη καθε μερα,,οχι εγω θεσσαλονικη ειμαι :(

Καλησπέρα didi!!! Σε παιδεύει ο μικρός σου ε; Δοκίμασε να ξαπλώσεις στο αριστερό πλευρό μπας και "τσουλήσει" κάπου πιο καλά!!!Εμένα μάλλον έχει τα πόδια ακόμα κάτω, γιατί όταν κάθομαι με ίσια την πλάτη και στριμώγνεται χαμηλά μου ρίχνει κάτι κλωτσιές κάτω άλλο πράγμα. Να ρωτήσω οι συσπάσεις είναι σαν να σεσε πιάνει κάτι εσωτερικά σε ένα σημείο και να σε "στρίβει" ή ειναι σε όλη την κοιλιά; Μάλλον είναι η μπέμπα που μου τα κάνει αυτά γιατί κουνιέται κιόλας όταν γίνεται αυτο. Δεν ξέρω... Και εμείς κατα τα άλλα καλά είμαστε!!! Περιμένω να έρθει ο καιρός να κάνω μπανάκια!!

Φιλιά σε όλες!!!

Φραουλίτσα μου, ευτυχώς ξεκόλλησε από εκεί και δεν με πιέζει πια στα πλευρά, γιατί πολύ με δυσκόλευε.

Οι συσπάσεις πάντα ξεκινούν από ψηλά και σε σφίγγουν, όπως τα λένε η Ζαχίρ και η Ανδρομέδα. Επίσης πονάνε στη μέση. Αν νιώθεις κίνηση, τότε μάλλον είναι η μπουμπού!

Μετά τη βάφτιση, ίσως είχες συσπάσεις, αλλά χαλάλι αφού πέρασες καλά!

Γεια σας κορίτσια μου!! Τώρα βρηκα την ευκαιρία να πετύχω υπολογιστή και να σας γράψω. Εμείς φτάσαμε επιτέλους αλλά επειδή το σπίτι θέλει λόγο παλαιότητας κάποια παραπάνω δουλίτσα δεν έχουμε μείνει ακόμα μαζί με τον άντρα μου, ο καθένας είναι στη μάνα του:rolleyes: Το καλό είναι οτι η αδελφή του μας έκανε μια λίστα με τα πραγματάκια που μπορεί να μας δώσει και είναι πάρα πολλά συν το κάθισμα αυτοκινήτου οπότε τουλάχιστον γλίτωσα κάποια χρήματα και ψάξιμο. Αντε το βάψιμο μας έμεινε και επιτέλους να βάλουμε κι εμείς τα επιπλάκια μας σ'ένα μέρος.

Καλέ κορίτσια τα μπεμπάκια μας μεγάλωσαν! Παρατηρώ την κοιλιά μου και μέσα σε λίγες εβδομάδες αλλάζει πολύ γρήγορα:o Η αγωνία μου είναι οι ραγάδες αλλά κάνω οτι μπορώ με το λαδάκι. Ανδρομέδα μου τελικά θα πάω σε άλλο γιατρό -στο ίδιο νοσοκομείο αλλά με συντομότερο ραντεβού-, γιατί άργησα να το κλείσω (και να πεις οτι δεν με προειδοποίησες) και οι δικοί μου με κράξανε που έμεινα ακάλυπτη για μεγάλο διάστημα. Δεν τον έχω δει ακόμα και η αλήθεια είναι οτι μου είπαν πως είναι αυστηρός κι εχω λιγάκι άγχος γιατί ο κερκυραίος ήταν πολύ πρόσχαρος. Ουφ αύριο θα τον δω κι ότι γίνει. Πλησι'αζει και ο καιρός για τα μαθήματα:)

Με το καλό ο νέος γιατρός! Πότε έχεις ραντεβού;

Τι καλά που θα σου δώσει πραγματάκια η αδερφή σου!!!

Κι εμένα πάντως μου φαίνεται ότι η κοιλιά μου μεγαλώνει πολύ γρήγορα! Αλλά ραγάδες δεν έχω κάνει (ακόμη), αν και είμαι αμελής με την κρέμα...

Καλημέρα κορίτσια!! Πρωινή-πρωινή σήμερα... Μία το ένα μία το άλλο ξύπνησα πάλι...

Εμείς καλά είμαστε σε γενικές γραμμές αλλά η ψυχολογία χάλια με την όλη κατάσταση.. Ούτε για το γάμο δεν έχω όρεξη να ετοιμαστώ.. Ελπίζω την άλλη βδομάδα να νιώσω κάπως καλύτερα..

Η κοιλίτσα μου και 'μενα νιώθω πως μεγάλωσε απότομα! :lol:

Didi, σε νιώθω.. Εκεί που ήταν με το κεφαλάκι κάτω από προχθές μάλλον αποφάσισε να μετακομίσει και μου 'χει φέρει κάτι στα δεξιά πλευρά.... Και τρώω και κάτι ξεγυρισμένες! :shock:

Το Σάββατο νομίζω κατάλαβα ποιες είναι οι συσπάσεις.. Πόνοι περιόδου που χτυπάνε και στην μέση μαζί με ένα σφίξιμο-πέτρωμα χαμηλά....

Αλλά πιστεύω αν δεν πονούσα δε θα τους καταλάβαινα γιατί θα νόμιζα πως είναι το μπεμπέ..

Μου έκανε εντύπωση πάντως πως με 6 μαγνήσια την ημέρα και πάλι τις ένιωσα.. Θα ρωτήσω και το γιατρό την άλλη βδομάδα..

Να ετοιμάσεις τον γάμο σου και να προσπαθείς να μην αγχώνεσαι. Ό,τι και να γίνεται, πρέπει να κοιτάμε και τη ζωή μας!

Μπορεί το ζουζούνι σου να μην γύρισε, αλλά να εξασκείται με διατάσεις! χαχα

Ναι, μάλλον συσπάσεις είχες. Εγώ τα μείωσα τα μαγνήσια (μου είχε πει να τα αυξομειώνω κατά βούληση) κι ευτυχώς δεν έχω συσπάσεις αυτές τις μέρες. Ρώτα μήπως χρειάζεται να σου δώσει και κάτι άλλο, αλλά κυρίως να ελέγχεις για περιοδικότητα των συσπάσεων...

Αλήθεια, φύλο δεν μάθατε, θέλετε να το ακούσετε στον τοκετό;

Λιτσάκι, κι εγώ ανυπομονώ να γεννήσουμε! Θέλω να τον δω επιτέλους!

tt1e3

Διαφημίσεις

Ναι καλέ, έχουν μεγαλώσει και κάνουν διατάσεις τώρα όπως λέει η Didi, πολλές φορές που αισθανόμαστε την κοιλιά μας να τεντώνει, είναι τα μικρά μας που κάνουν απλωτές:D

Είδαμε τον καινούργιο γιατρό χτες το απόγευμα και εντάξει, δεν ήταν τόσο όσο τον άκουσα στο τηλέφωνο αλλα ήταν πολύ σοβαρός και μεγαλύτερος σε ηλικία απο τον παλιό. Τέλοσπάντων, είδε το φάκελο, με εξέτασε και ολα καλά αλλά δυστυχώς δεν με βλέπω να γλιτώνω την καισαρική:? Ο πλακούντας εκτός απο τη μικρή μετακίνηση που είχε τη προτελευταία φορά που το είδαμε δεν έχει κουνηθεί καθόλου και αν μείνει στην ίδια θέση που είναι τώρα μάλλον ξεχνάμε το φυσιολογικό. Μάλιστα με ενημέρωσε οτι αν γίνει τελικά καισαρική θα το βγάλουμε νωρίτερα απο την ΠΗΤ δηλαδή τέλος Αυγούστου. Πάντως κι ετσι να γίνει, εγώ δεν το κουνάω απο τις μανούλες Σεπτεμβρίου:D

Να ετοιμάσεις τον γάμο σου και να προσπαθείς να μην αγχώνεσαι. Ό,τι και να γίνεται, πρέπει να κοιτάμε και τη ζωή μας!

Μπορεί το ζουζούνι σου να μην γύρισε, αλλά να εξασκείται με διατάσεις! χαχα

Ναι, μάλλον συσπάσεις είχες. Εγώ τα μείωσα τα μαγνήσια (μου είχε πει να τα αυξομειώνω κατά βούληση) κι ευτυχώς δεν έχω συσπάσεις αυτές τις μέρες. Ρώτα μήπως χρειάζεται να σου δώσει και κάτι άλλο, αλλά κυρίως να ελέγχεις για περιοδικότητα των συσπάσεων...

Αλήθεια, φύλο δεν μάθατε, θέλετε να το ακούσετε στον τοκετό;

Δεν έχουμε μάθει ακόμα! Και σε πληροφορώ οι γύρω μας έχουν μεγαλύτερη περιέργεια! Οι φίλοι μου λένε θα είμαστε έξω από το μαιευτήριο και θα ρίχνουμε στοιχήματα! χαχαχα :lol::lol::lol: Πάντως το ένστικτο της μάνας λέει από την αρχή κοριτσάκι..... Για να δούμε...... :cool:

Ναι, πρέπει να ηρεμήσω γιατί όπως και να έχει δεν πρόκειται να αλλάξουν τα δεδομένα της χώρας από τη μια στιγμή στην άλλη...

Οπότε πρέπει να κοιτάξω το μπεμπάκι τώρα!

Ναι καλέ, έχουν μεγαλώσει και κάνουν διατάσεις τώρα όπως λέει η Didi, πολλές φορές που αισθανόμαστε την κοιλιά μας να τεντώνει, είναι τα μικρά μας που κάνουν απλωτές:D

Είδαμε τον καινούργιο γιατρό χτες το απόγευμα και εντάξει, δεν ήταν τόσο όσο τον άκουσα στο τηλέφωνο αλλα ήταν πολύ σοβαρός και μεγαλύτερος σε ηλικία απο τον παλιό. Τέλοσπάντων, είδε το φάκελο, με εξέτασε και ολα καλά αλλά δυστυχώς δεν με βλέπω να γλιτώνω την καισαρική:? Ο πλακούντας εκτός απο τη μικρή μετακίνηση που είχε τη προτελευταία φορά που το είδαμε δεν έχει κουνηθεί καθόλου και αν μείνει στην ίδια θέση που είναι τώρα μάλλον ξεχνάμε το φυσιολογικό. Μάλιστα με ενημέρωσε οτι αν γίνει τελικά καισαρική θα το βγάλουμε νωρίτερα απο την ΠΗΤ δηλαδή τέλος Αυγούστου. Πάντως κι ετσι να γίνει, εγώ δεν το κουνάω απο τις μανούλες Σεπτεμβρίου:D

Κρίμα για την καισαρική αλλά το θέμα είναι να είσαι εσύ καλά και ο μπέμπης, όλα τα άλλα περισσεύουν!

Πες του έστω για 1η Σεπτέμβρη!! χαχαχα

Αστειεύομαι, με το καλό και όλα να πάνε καλά!!!

Καλές ετοιμασίες τώρα στο σπιτάκι σας και να φτιάξετε και τα πραγματάκια του!

OkoIp3.png

Κοριτσάκια μου καλησπέρα.Τι κάνετε?Εμείς χθες πήγαμε στο γιατρό και είδαμε τη μπουμπού μας.Έφτασε τα 2050 γρ.:):)

Υποφέρω κορίτσια με το πρήξιμο των ποδιών και των χεριών.Έκανα ποδόλουτρο με αλατόνερο 2 μέρες είμαι κάπως καλύτερα.Αλλά γενικά πολύ πίκρα.Περπατάω με δυσκολία.Υπομονή...

Τέλειο το βιντεάκι Ανδρομέδα.Λέτε να ισχύουν αυτά?Μακάρι γιατί θα μας βοηθήσει να τα καταλαβαίνουμε τα ζουζουνάκια.

Φιλάκια σε όλες κορίτσια

7H5Lp3.png

Καλά Ανδρομέδα θεϊκό το βίντεο!!!Μπράβο που το μοιράστηκες μαζί μας!!!Δεν ξέρω αν ισχύει είχε πλάκα πάντως!!!! Όσο για το μωρό σου έκανες υπομονή τόσο καιρό είναι κρίμα να το μάθεις τώρα!!!Θα περιμένουμε και μεις να μας το πείς όταν έρθει με το καλό!!! Όσο για την κατάσταση και εγω αυτο λέω δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι ας έχουμε όσο πιο καλή διάθεση γίνεται για τα μωράκια μας!!!!

Μαρία μεγαλώνει η τσούπρα σου!!!Μια χαρά πλησιάζει ο καιρός σιγά σιγά. Νιώθω και γω τεράστια, με ενοχλεί πολύ η κοιλιά και δεν έχω καθόλου όρεξη για βόλτες. Δοκίμασε και το αλάτι μεσολογγίου, εγω δεν εχω πρηστεί σχεδόν καθόλου. Μόνο αν είμαι πολύ ώρα όρθια. Υπομονή τελειώνουμε σιγά σιγά και θα τα έχουμε στην αγκαλιά μας!!!

maripisita σε μας να μείνεις!!!Θα δούμε και ποιά θα μας κάνει τελικά ποδαρικό... Ελπίζω να τα πας καλά με τον νέο σου γιατρό και να μείνεις ευχαριστημένη. Όσο για την καισαρική δεν πειράζει αν είναι να είσαι καλά εσύ και το μωράκι σου. Τουλάχιστον το ξέρεις απο τώρα και μπορείς να προετοιμαστείς ψυχολογικά, φαντάσου κάποιες κοπέλες το μαθαίνουν αφου έχουν φάει τους πόνους και τελευταία στιγμη... Όπως και να ρθει γερό να είναι!!!

Όσο για την μπέμπα και γω βρε κορίτσια μου ανυπομονώ να την γνωρίσω... Τρελαίνομαι στην ιδέα ότι θα την έχω στα χέρια μου!!!Την περιμένω πως και πως!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια,εγω πρωι πρωι,οχι οτι κοιμαμαι,αυτος ο πονος στο ποδι δε μ αφηνει ολη τη νυχτα,κ δε μπορω να καταλαβω γτ με ποιανει βραδυ ενω ολη μερα ειμαι καλα,παρολο που εμαθα οτι ειναι απ την εγκυμοσυνη δεν αντεχετε κοριτσια ειναι μαρτυριο,η ψυχολογια μου χαλασε πολυ μ αυτο το θεμα,αφηστε που ψαχνοντας στο ιντερνετ βρηκα οτι πολλες το παθαινουν κ λενε για προωρο τοκετο,αλλα ο γιατρος μου δε θα μου το λεγε;τωρα εχω ραντεβου σε δυο βδομαδες κ θα σκασω ως τοτε,εχω κ διαφορα τραβηγματα κ πονους στην κοιλια,οχι συσπασεις ομως,να σας ρωτησω εσεις εχετε βαροςκ λιγο πονο στην πυελο;υπομονη λεω καθε μερα αλλα δεν εχω ορεξη για τιποτα,να φανταστειτε χθες μετα απο τοσο καιρο αναψα τσιγαρο απ τη στεναχωρια,μη με βρισετε αλλα το εκανα,κ ειχα κανει τοση προσπαθεια να το κοψω απ την αρχη...Ανρομεδα μην αγχωνεσαι με την καισαρικη,αν σου πω την προτιμω;;χωρις να ξερω βεβαια πως ειναι κανενας απ τους δυο τροπους,,,ας ερθει κ εκεινη η ωρα κ θα θελουμε να ξεμπερδευουμε πιστευω με οποιοδηποτε τροπο

Καλημερα κορίτσια!!καιρό είχα να σας διαβάσω κ χαίρομαι που είστε όλες καλα!φύγαμε λίγες μέρες Χαλκιδική παρόλο που ο γιατρός είχε πει να μην απομακρυνθω από Θεσσαλονίκη.τι ωραία που περάσαμε!η πλάκα είναι ότι χέρια,πόδια από μπροστά κ πλάτη,είναι μαύρισμενα και γάμπες κ φυσικα κοιλιά γαλακτομπουρεκο!!επίσης ήμασταν 2 εγκυουλες παρέα κ όλοι μας πείραζαν.εγώ κορίτσια είμαι καλά.η κοιλιά μου φαίνεται πως τλκ θα καταλήξει μικρή.σταμάτησε να μεγαλώνει με τους προηγούμενους ρυθμούς κ την νιώθω μικρούλα!Συσπάσεις δεν έχω νιώσει καθόλου πάρα μόνο στη θάλασσα μέσα νομίζω.εγώ νιώθω σαν να μαζεύεται όλο το μωρό σαν μπάλα σε ένα σημειο κ με σπρώχνει.σκληραινει η κοιλιά κ μετα απο δευτερόλεπτα επανέρχεται.χωρίς πόνο όμως.επίσης δε πίνω μαγνησιο ακόμα.Σήμερα ή Δευτέρα θα πάμε στο γιατρό να δούμε τι θα μας πει!πάντως τι να πω..είναι τόσο ήσυχος ο μπέμπης!!ίσα ίσα που δίνει το παρών να μην ανησυχώ.έτσι ήταν κ ο πρώτος μου.μόνο που δεν προσέχω καθόλου.επίσης χθες είδα πάλι στον ύπνο μου ότι γέννησα!έβλεπα ότι έφευγα από το μαιευτήριο με έναν όμορφο μπεμπουλη!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Καλημερα κορίτσια!!καιρό είχα να σας διαβάσω κ χαίρομαι που είστε όλες καλα!φύγαμε λίγες μέρες Χαλκιδική παρόλο που ο γιατρός είχε πει να μην απομακρυνθω από Θεσσαλονίκη.τι ωραία που περάσαμε!η πλάκα είναι ότι χέρια,πόδια από μπροστά κ πλάτη,είναι μαύρισμενα και γάμπες κ φυσικα κοιλιά γαλακτομπουρεκο!!επίσης ήμασταν 2 εγκυουλες παρέα κ όλοι μας πείραζαν.εγώ κορίτσια είμαι καλά.η κοιλιά μου φαίνεται πως τλκ θα καταλήξει μικρή.σταμάτησε να μεγαλώνει με τους προηγούμενους ρυθμούς κ την νιώθω μικρούλα!Συσπάσεις δεν έχω νιώσει καθόλου πάρα μόνο στη θάλασσα μέσα νομίζω.εγώ νιώθω σαν να μαζεύεται όλο το μωρό σαν μπάλα σε ένα σημειο κ με σπρώχνει.σκληραινει η κοιλιά κ μετα απο δευτερόλεπτα επανέρχεται.χωρίς πόνο όμως.επίσης δε πίνω μαγνησιο ακόμα.Σήμερα ή Δευτέρα θα πάμε στο γιατρό να δούμε τι θα μας πει!πάντως τι να πω..είναι τόσο ήσυχος ο μπέμπης!!ίσα ίσα που δίνει το παρών να μην ανησυχώ.έτσι ήταν κ ο πρώτος μου.μόνο που δεν προσέχω καθόλου.επίσης χθες είδα πάλι στον ύπνο μου ότι γέννησα!έβλεπα ότι έφευγα από το μαιευτήριο με έναν όμορφο μπεμπουλη!

Καλημερα :-) τι ωραια που εκανες μπανακι,εγω δεν εχω διαθεση φετος,δεν πειραζει του χρονου με τη μπεμπα :-) εγω δεν μπορω να καταλαβω τι σημαινει συσπασεις,νιωθω καμια φορα χαμηλα ενα σφηξιμο και λιγο πονο,να ειναιναυτο;επησης νιωθω κ πονους περιοδου,,αχ τα ονειρα μου κ εμενα συνεχεια μυστηρια ειναι,συνεχεια γεννες κ τετοια βλεπω,κ οσο πλησιαζει ο καιρος που δεν εμεινε πολυ,χεζομαι κοριτσια,σαν πρωταρα που δεν ξερω τι με περιμενει κ ποσο θα ποναω,το μονο που με ησυχαζει καπως ειναι οτι θα δω τη μπεμπα μου που με κλοτσουσε τοσο καιρο

Καλημέρα κοριτσάκια:P:p:pΧαίρομαι που είστε όλες καλά.Κι εγώ καλά, αν εξαιρέσουμε λίογ το πρήξιμο στα πόδια κάποιες μέρες που κουράζομαι στη δουλειά καο λόγω ζέστης.Ανυποονώ να φτάσει το τέλος του μήνα και για τα μαθήματα και γιατί επιτέλους σταματάω τη δουλειά και κυρίως γιατί τότε θα ξαναδώ τη μπουμπού στο doppler και θα δω και το γιατρό την επόμενη.Κι εγώ Sagia θα έλεγα ότι είαι ήσυχη η μικρή. Τη νιώθω κάθε μέρα αλλά ίσα που δίνει το παρών.Αλήθεια ξέρετε πόσ βάρος θεωρείται φυσιολογικό (για το μωρό) στις 31 εδομάδες;;Τόσο θα είμαι ότνα θα πάω για την εξέταση.Φιλάκια πολλά

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν έχουμε μάθει ακόμα! Και σε πληροφορώ οι γύρω μας έχουν μεγαλύτερη περιέργεια! Οι φίλοι μου λένε θα είμαστε έξω από το μαιευτήριο και θα ρίχνουμε στοιχήματα! χαχαχα :lol::lol::lol: Πάντως το ένστικτο της μάνας λέει από την αρχή κοριτσάκι..... Για να δούμε...... :cool:

Ναι, πρέπει να ηρεμήσω γιατί όπως και να έχει δεν πρόκειται να αλλάξουν τα δεδομένα της χώρας από τη μια στιγμή στην άλλη...

Οπότε πρέπει να κοιτάξω το μπεμπάκι τώρα!

Κρίμα για την καισαρική αλλά το θέμα είναι να είσαι εσύ καλά και ο μπέμπης, όλα τα άλλα περισσεύουν!

Πες του έστω για 1η Σεπτέμβρη!! χαχαχα

Αστειεύομαι, με το καλό και όλα να πάνε καλά!!!

Καλές ετοιμασίες τώρα στο σπιτάκι σας και να φτιάξετε και τα πραγματάκια του!

Ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου, κι εγώ εκεί προσπαθώ να επικεντρωθώ, στο σπιτάκι, και να ηρεμήσω αφού τουλάχιστον τώρα έχω ξανά παρακολούθηση απο γιατρο.Καλά όντως οι γνωστοί σας πρέπει να έχουν σκάσει απο περιέργεια:D Ειδικά τη σημερινή εποχή που τα μαθαίνουμε όλα για την εγκυμοσύνη νωρίτερα, τα στοιχήματα πρέπει να έχουν αρχίσει ήδη. Κι εμένα οι δικοί μου στη γέννα με γνώρισαν, σε κάθε υπέρηχο απαξίωνα το γιατρό και του γυρνούσα την πλάτη:P Είχα γεμίσει με καφέ, κόκκινα και κίτρινα ρουχαλάκια γιατί τα αγόρασαν ολα ουδετερα. Μια χαρά βολεύτηκε τ'αδελφακι μου αργότερα;) Γερό να είναι το μπεμπάκι και ωραίο είναι και λίγο σασπένς:D

maripisita σε μας να μείνεις!!!Θα δούμε και ποιά θα μας κάνει τελικά ποδαρικό... Ελπίζω να τα πας καλά με τον νέο σου γιατρό και να μείνεις ευχαριστημένη. Όσο για την καισαρική δεν πειράζει αν είναι να είσαι καλά εσύ και το μωράκι σου. Τουλάχιστον το ξέρεις απο τώρα και μπορείς να προετοιμαστείς ψυχολογικά, φαντάσου κάποιες κοπέλες το μαθαίνουν αφου έχουν φάει τους πόνους και τελευταία στιγμη... Όπως και να ρθει γερό να είναι!!!

Όσο για την μπέμπα και γω βρε κορίτσια μου ανυπομονώ να την γνωρίσω... Τρελαίνομαι στην ιδέα ότι θα την έχω στα χέρια μου!!!Την περιμένω πως και πως!!!

Βρε δεν φεύγω δεν φεύγω χαχαχαχα Αυτό που λες κι εσύ σκέφτηκα αργότερα. Τουλάχιστον το ξέρω απο τώρα και θα συνηθίσω στην ιδέα για να οργανωθώ με την ησυχία μου. Ηδη η μητέρα μου χτες εμφανίστηκε με μια σακούλα με ζιπουνάκια για το μαιευτήριο λέει. Ασε τα χαζεύω κι ουτε εγώ μπορώ να το πιστέψω!

Λιτσα μου εγώ μέχρι πρόσφατα χαιρόμουν που δεν είχα ενοχλήσεις και τις τελευταίες μέρες, κάθε βράδυ με πιάνουν κάτι πόνοι στους γοφούς και δεν με βολεύει κανένα πλευρό. Με ανακουφίζει το μαξιλάρι στα πόδια αλλά όταν πάω να γυρίσω ξυπνάω. Τελικά όλα αυτά αναμενόμενα είναι:? Μπράβο βρε κορίτσια 'οσες καταφέρατε και κάνατε κανένα μπανάκι. Εγώ δεν το βλέπω φέτος και για να παρηγοριέμαι κάνω απο τώρα σχέδια για του χρόνου με τον μικρό.

Felicitaki κι εμένα πρήστηκαν οι αστράγαλοι και το περίεργο είναι οτι το παρατήρησα μετά απο μια μεγαλη βολτά με το αυτοκίνητο. Μάλλον δεν κάνει να έχουμε πολύ ώρα τα πόδια μας κάτω και σίγουρα θα μας επηρεάζει και η ζέστη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...