Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Πυρετό δεν ανέβασα αλλά είχα δέκατα (τύπου 37-37.1 για 2-3 ημέρες) και ρώτησα τη μαία και μου είπε πως η προγεστερόνη τα κάνει αυτά. Να ανεβάζεις θερμοκρασία δλδ. Οπότε δε το λες και πυρετό. Υστεροσκοπηση έκανα εγώ αλλά διαγνωστική και όχι επεμβατική με scratching κλπ. Δεν είμαι κατά των βιταμινών, απλά θέλω να μου πει ποιες προτείνει αυτός από το να πράξω από μόνη μου. Έχω διαβάσει πολλές κριτικές για βιταμίνες online. Άλλες θετικές άλλες αρνητικές.. 

Μπορει να είναι τυχαίο γεγονός, μπορεί και όχι. Παρόλα αυτά δε μπορώ να παραβλέψω πως το pattern των εμβρύων 6ης ημέρας, υπάρχει και κάτι ευθύνεται για αυτό.

Οι βιταμίνες μόνο καλό κάνουν στον οργανισμό,απλά δεν κάνουν θαύματα.Καλα κάνεις και δεν παίρνεις από μόνη σου και ρωτας το γιατρό σου,αυτός σίγουρα ξέρει καλύτερα από το φορουμ.Εμενα μου ειχε πει για το q10,το οποιο είναι καλό για την ποιότητα των ωαρίων και μπορείς να βρεις αρκετά οικονομικες συσκευασίες.Η πρώτη αποτυχία είναι σοκαριστική η αλήθεια είναι,θυμάμαι είχα πλανταξει στο κλαμα και ήμουν σίγουρη πως παιδί δεν θα κάνω..και βάλαμε και έμβρυο άριστης ποιότητας,οπότε είπα πως πάει αυτό ήταν..Πιστεύω πως θα τα καταφέρεις,είσαι και μικρή(βοηθάει στην ποιότητα των ωαρίων)ο άντρας σου δεν έχει κάποιο θέμα,οπότε γιατί όχι?😊Εδώ θα είμαστε να τα λέμε,θα περιμένω να ακούσω τα ευχάριστα ❤️

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Γεια σας, κοριτσάκια μου,

Βλέπω πως η ψυχολογία είναι καλύτερη και τα μωράκια σας άρχισαν να παίρνουν θέση. Εμένα ο μπουμπούκος είναι εγκάρσιος μάλλον ακόμη, θα μας πει και η γιατρός την Πέμπτη. Μετά από αυτό θα μας βλέπει κάθε 15 μέρες.

Τη βαλίτσα μου θα την έχω έτοιμη από την 34η εβδ. Η μαμά μου γέννησε πρόωρα και το φοβάμαι λίγο...

Εμείς έχουμε πάρει όλα τα πραγματάκια του μωρού, μόνο εκείνος μας λείπει πια. Φτιάξαμε και μια συρταριέρα που αγοράσαμε και τώρα το δωμάτιό του είναι πολύ ωραίο. Καιρός να αρχίσω να πλένω για να τακτοποιώ. Βέβαια με έπιασε η μέση μου και χθες είχα συσπάσεις (ανώδυνες), οπότε θα μείνω συντηρητικά για λίγες μέρες...

Τα μαθήματα στο Παπαγεωργίου είναι πολύ καλά, πολύ μου αρέσουν. Και τώρα συνειδητοποίησα κι εγώ ότι πλησιάζει ο καιρός και πανικοβλήθηκα.

Θα μπω κι εγώ σε κάποια ομάδα θηλασμού στο φβ, ευχαριστώ για την πληροφορία!

Ναι didi πιστευω θα σου αρεσει. Βεβαια νασας πω ευθεως τι μου τι σπαει στις υπερμαχες του θηλασμου. Που βγαζουν το βυζι χυμα...το θεωρω απαραδεχτο.βαλε μια πανα κυρα μου δεν χρειαζεται ν τοππετας εξω.

Αν θεςγραψε κ σε μενα β επιπεδουτην εχω κανει. Θενκ γιου.

xj92p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι didi πιστευω θα σου αρεσει. Βεβαια νασας πω ευθεως τι μου τι σπαει στις υπερμαχες του θηλασμου. Που βγαζουν το βυζι χυμα...το θεωρω απαραδεχτο.βαλε μια πανα κυρα μου δεν χρειαζεται ν τοππετας εξω.

Αν θεςγραψε κ σε μενα β επιπεδουτην εχω κανει. Θενκ γιου.

Έχεις τόσο δίκιο! Έχω δει μανούλες που αν δεν τις κοιτάς με προσοχή (όπως εγώ λόγω μωρού) ούτε καν καταλαβαίνεις ότι θηλάζουν! Αυτό θέλω κι εγώ. Επίσης τα ρούχα θηλασμού βοηθούν πάρα πολύ προς αυτή την κατεύθυνση...

Θα προσθέσω τη β επιπέδου σου μόλις μπω από υπολογιστή! Μεγαλώσατε κι εσείς!

tt1e3

Έχεις τόσο δίκιο! Έχω δει μανούλες που αν δεν τις κοιτάς με προσοχή (όπως εγώ λόγω μωρού) ούτε καν καταλαβαίνεις ότι θηλάζουν! Αυτό θέλω κι εγώ. Επίσης τα ρούχα θηλασμού βοηθούν πάρα πολύ προς αυτή την κατεύθυνση...

Θα προσθέσω τη β επιπέδου σου μόλις μπω από υπολογιστή! Μεγαλώσατε κι εσείς!

Ε μα.... υπαρχει τΡοπος παντα. Θενκ γιου ντιντι.

xj92p3.png

Κοριτσάκια μου καλησπέρα σας. Διαβάζω τα μηνυματάκια σας αλλά έχω καιρό να σας γράψω. Τρέξιμο ξέρετε. Εϊχα και 4 γάμους στη σειρά εδώ και ένα μήνα θέλω και κοινωνικές εκδηλώσεις τρομάρα μου. Εμείς είμαστε μια χαρά μεγαλώνουμε και φουσκώνω αχχαχχα. Να σας πω την αλήθεια δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα ούτε πόνοι ούτε ανησυχίες. Τις τελευταίες μέρες βλέπω ότι πρίζονται τα πόδια μου αλλά βοηθάει πολύ το χλιαρό αλατόνερο για όσες έχετε το ίδιο πρόβλημα. Νομίζω ότι ευθύνεται και η ζέστη σε αυτό γιατί το πρωί είναι φυσιολογικά οσο προχωράει η ώρα γίνονται φρατζολάκια. Έχουμε παραγγείλει τα πραγματάκια του μπεμπούλη και περιμένω μέχρι 20 Ιουλίου να μου τα φέρουν. Μόλις έρθει και η συρταριέρα λεω να ξεκινήσω τα πλυσίματα. Νομίζω ότι είμαι καλά χρονικά.Αυτά για την ώρα φιλάκια πολλά καλό ΣΚ. Προσοχή στη ζέστη!!!

Οι εγκυούλες του Σεπτεμβρίου!

1. Μαρία06....................31/08......Β' επιπέδου.....................Κοριτσάκι
  2. Κασσιόπη..................05/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  3. audette17...................09/09......Β' επιπέδου.....................Κοριτσάκι
  4. Sagia..........................12/09.......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  5. Ζαχίρ.........................12/09.......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  6. mommy to be...........12/09......Β' επιπέδου......................Αγοράκι
  7. mariposita.................13/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  8. Ανδρομέδα...............15/09......Β' επιπέδου......................Κinder έκπληξη!

9. stafylaki.....................16/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  10. Φραουλίτσα*.............20/09......Β' επιπέδου.....................Κοριτσάκι
  11. ilektra2.......................20/09......Β' επιπέδου.....................Κοριτσάκι
  12. Minnie Mouse...........22/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  13. agxos...........................23/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  14. litsa31..........................23/09......Β' επιπέδου.....................Κοριτσάκι
  15. Didi89.........................24/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  16. lenaki86......................24/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  17. felicitaki......................27/09......Β' επιπέδου.....................Κοριτσάκι
  18. Lefki............................08/10......Β' επιπέδου.....................Κοριτσάκι & Αγοράκι
  19. lolitaki78.....................09/10................................................ΔΙΔΥΜΑ

tt1e3

Διαφημίσεις

Τι κάνετε, κουκλίτσες, πού χαθήκατε όλες;

Εμένα εδώ και μια βδομάδα ο μπέμπης δεν σταματάει και σίγουρα έχει φύγει από την προηγ. θέση του. Δεν ξέρω πώς είναι (την Πέμπτη θα τον δούμε επιτέλους), αλλά από χθες κάτι σφήνωσε το πουλάκι μου κάτω από το δεξί μου πλευρό και με πονάει, ειδικά όταν με κλωτσάει. Ακόμη και στο γραφείο με πονάει, το σπρώχνω μήπως αλλάξει θέση, αλλά τίποτα, άρχισα να κουράζομαι...

tt1e3

Καλησπέρα didi!!! Σε παιδεύει ο μικρός σου ε; Δοκίμασε να ξαπλώσεις στο αριστερό πλευρό μπας και "τσουλήσει" κάπου πιο καλά!!!Εμένα μάλλον έχει τα πόδια ακόμα κάτω, γιατί όταν κάθομαι με ίσια την πλάτη και στριμώγνεται χαμηλά μου ρίχνει κάτι κλωτσιές κάτω άλλο πράγμα. Να ρωτήσω οι συσπάσεις είναι σαν να σεσε πιάνει κάτι εσωτερικά σε ένα σημείο και να σε "στρίβει" ή ειναι σε όλη την κοιλιά; Μάλλον είναι η μπέμπα που μου τα κάνει αυτά γιατί κουνιέται κιόλας όταν γίνεται αυτο. Δεν ξέρω... Και εμείς κατα τα άλλα καλά είμαστε!!! Περιμένω να έρθει ο καιρός να κάνω μπανάκια!!

Φιλιά σε όλες!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Α!!! Πήγαμε και στην βάφτιση και μάλλον κουράστηκα λίγο γιατί γυρίσαμε αργά, κατά τις μια, και δε μπορούσα να χαλαρώσω μέχρι τις τρείς... Και νομίζω η κοιλιά μου ήταν σκληρή απο την ταλαιπωρία και δεν μπορούσα να βολευτώ καθόλου!!! Δεν πειράζει όμως γιατί το ευχαριστήθηκα!!!Μου έκανε και κοπλιμέντα ο καλός μου και ένιωσα πολύ καλά!!!Να΄ναι καλά!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Γεια σας κορίτσια μου!! Τώρα βρηκα την ευκαιρία να πετύχω υπολογιστή και να σας γράψω. Εμείς φτάσαμε επιτέλους αλλά επειδή το σπίτι θέλει λόγο παλαιότητας κάποια παραπάνω δουλίτσα δεν έχουμε μείνει ακόμα μαζί με τον άντρα μου, ο καθένας είναι στη μάνα του:rolleyes: Το καλό είναι οτι η αδελφή του μας έκανε μια λίστα με τα πραγματάκια που μπορεί να μας δώσει και είναι πάρα πολλά συν το κάθισμα αυτοκινήτου οπότε τουλάχιστον γλίτωσα κάποια χρήματα και ψάξιμο. Αντε το βάψιμο μας έμεινε και επιτέλους να βάλουμε κι εμείς τα επιπλάκια μας σ'ένα μέρος.

Καλέ κορίτσια τα μπεμπάκια μας μεγάλωσαν! Παρατηρώ την κοιλιά μου και μέσα σε λίγες εβδομάδες αλλάζει πολύ γρήγορα:o Η αγωνία μου είναι οι ραγάδες αλλά κάνω οτι μπορώ με το λαδάκι. Ανδρομέδα μου τελικά θα πάω σε άλλο γιατρό -στο ίδιο νοσοκομείο αλλά με συντομότερο ραντεβού-, γιατί άργησα να το κλείσω (και να πεις οτι δεν με προειδοποίησες) και οι δικοί μου με κράξανε που έμεινα ακάλυπτη για μεγάλο διάστημα. Δεν τον έχω δει ακόμα και η αλήθεια είναι οτι μου είπαν πως είναι αυστηρός κι εχω λιγάκι άγχος γιατί ο κερκυραίος ήταν πολύ πρόσχαρος. Ουφ αύριο θα τον δω κι ότι γίνει. Πλησι'αζει και ο καιρός για τα μαθήματα:)

Γεια σας κορίτσια μου!! Τώρα βρηκα την ευκαιρία να πετύχω υπολογιστή και να σας γράψω. Εμείς φτάσαμε επιτέλους αλλά επειδή το σπίτι θέλει λόγο παλαιότητας κάποια παραπάνω δουλίτσα δεν έχουμε μείνει ακόμα μαζί με τον άντρα μου, ο καθένας είναι στη μάνα του:rolleyes: Το καλό είναι οτι η αδελφή του μας έκανε μια λίστα με τα πραγματάκια που μπορεί να μας δώσει και είναι πάρα πολλά συν το κάθισμα αυτοκινήτου οπότε τουλάχιστον γλίτωσα κάποια χρήματα και ψάξιμο. Αντε το βάψιμο μας έμεινε και επιτέλους να βάλουμε κι εμείς τα επιπλάκια μας σ'ένα μέρος.

Καλέ κορίτσια τα μπεμπάκια μας μεγάλωσαν! Παρατηρώ την κοιλιά μου και μέσα σε λίγες εβδομάδες αλλάζει πολύ γρήγορα:o Η αγωνία μου είναι οι ραγάδες αλλά κάνω οτι μπορώ με το λαδάκι. Ανδρομέδα μου τελικά θα πάω σε άλλο γιατρό -στο ίδιο νοσοκομείο αλλά με συντομότερο ραντεβού-, γιατί άργησα να το κλείσω (και να πεις οτι δεν με προειδοποίησες) και οι δικοί μου με κράξανε που έμεινα ακάλυπτη για μεγάλο διάστημα. Δεν τον έχω δει ακόμα και η αλήθεια είναι οτι μου είπαν πως είναι αυστηρός κι εχω λιγάκι άγχος γιατί ο κερκυραίος ήταν πολύ πρόσχαρος. Ουφ αύριο θα τον δω κι ότι γίνει. Πλησι'αζει και ο καιρός για τα μαθήματα:)

Καλωσηρθατε Αθήνα!!! Με το καλο να βαψετε και το σπιτάκι σας και να μπείτε με το καλό!!! Ότι μπορούν να σου δώσουν πάρτο!!! Όπως είπες και λεφτά και κόπο γλιτώνεις και μπορείς να τα διαθέσεις κάπου που σαρεσει πιο πολύ!!! Καλή γνωριμία με τον καινούριο γιατρό αν δεν σαρεσει μην ανχωθεις μπορείς να δεις και για άλλον!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια μου,τι κανετε;εμεις καλα,οι κλοτσιες πολυνεντονες κ σε μενα,κ επησης με παταει στο πλευΡο,με τις συσπασεις κοριτσια εγω ακομη δεν εβγαλα ακρη,εχω που κ που πονουε σαν να μου ερχετε περιοδος κ αυτες νομιζω οτι ειναι,το ποδι συνεχιζει ακαθεκτο κ το χω συνηθισει,φοβαμαι μη γινει χειροτερο,μιλησα με ορθοπεδικο κ ειπε οτι ειναι απ τη λεκανη κ οτι ολα ανοιγουν κ θα φυγει μετα τη γεννα,καταλαβα....εμεις για μπανακι δε θα παμε γτ ο αντρας μου δεν εχει αδεια αλλα δε θελω κιωλας να παω,φυγανε οι περισσοτεροι απ τη γειτωνιαμου κ δε μ αρεσει μονη,με ποιανουν που κ που τα ψυχολογικα μου που δεν εχω κατι να κανω ολη μερα κ ουτε δουλιες μπορω μετο ποδι,χαιδευω τη μπεμπα κ ηρεμω,μη με κραξετε κοριτσια αλλα δεν εχω αλλη υπομονη,θελω να περασει ο καιρος,

Καλησπερα κοριτσια μου,τι κανετε;εμεις καλα,οι κλοτσιες πολυνεντονες κ σε μενα,κ επησης με παταει στο πλευΡο,με τις συσπασεις κοριτσια εγω ακομη δεν εβγαλα ακρη,εχω που κ που πονουε σαν να μου ερχετε περιοδος κ αυτες νομιζω οτι ειναι,το ποδι συνεχιζει ακαθεκτο κ το χω συνηθισει,φοβαμαι μη γινει χειροτερο,μιλησα με ορθοπεδικο κ ειπε οτι ειναι απ τη λεκανη κ οτι ολα ανοιγουν κ θα φυγει μετα τη γεννα,καταλαβα....εμεις για μπανακι δε θα παμε γτ ο αντρας μου δεν εχει αδεια αλλα δε θελω κιωλας να παω,φυγανε οι περισσοτεροι απ τη γειτωνιαμου κ δε μ αρεσει μονη,με ποιανουν που κ που τα ψυχολογικα μου που δεν εχω κατι να κανω ολη μερα κ ουτε δουλιες μπορω μετο ποδι,χαιδευω τη μπεμπα κ ηρεμω,μη με κραξετε κοριτσια αλλα δεν εχω αλλη υπομονη,θελω να περασει ο καιρος,

Έλα βρε λιτσακι τι να σε κραξουμε; Με τους πόνους που έχεις λογικό είναι να χαλάει η διαθεση σου. Αφού σου είπε έτσι και ο ορθοπεδικός υπομονή. Κρίμα νόμιζα ότι θα σου έβρισκε μια λύση. Μακάρι να χαλαρώσει λίγο ο πόνος!!! Όσο για τις συσπασεις Μια από τα ίδια ιδέα δεν έχω.. Θα καταλάβουμε μάλλον στην γέννα ποιες ήταν τελικά :-P:razz:

zZWsp2.png398Mp3.png

Κοριτσακια μου οι συσπασεις ετσι οπως τις καταλαβαινω εγω ειναι πετρωμα-σκληρυνση της κοιλιας και ταυτοχρονα ποναω σαν να μου σφιγγει καποιος τη μητρα,εχω την αισθηση δηλαδη οτι ενα χερι μου πιανει τη μητρα και μου τη σφιγγει..εκεινη την ωρα ποναω πολυ εγω και δεν μπορω να κουνηθω κραταει αρκετα δευτερολεπτα και μετα ηρεμω!θα σας ξαναστειλω παω να κοιμησω την κορη μου!α ποσες γεννατε ιασω;;εγω εκει γενναω.

BeZCp3.png

Ήρθες στη ζωή μου σαν δώρο απ'το Θεό,πόσο σ'αγαπάω κι εγώ απορώ..

Κορούλα μου σε λατρεύω..!!!!!

06/07/2013

Καλημέρα κορίτσια!! Πρωινή-πρωινή σήμερα... Μία το ένα μία το άλλο ξύπνησα πάλι...

Εμείς καλά είμαστε σε γενικές γραμμές αλλά η ψυχολογία χάλια με την όλη κατάσταση.. Ούτε για το γάμο δεν έχω όρεξη να ετοιμαστώ.. Ελπίζω την άλλη βδομάδα να νιώσω κάπως καλύτερα..

Η κοιλίτσα μου και 'μενα νιώθω πως μεγάλωσε απότομα! :lol:

Didi, σε νιώθω.. Εκεί που ήταν με το κεφαλάκι κάτω από προχθές μάλλον αποφάσισε να μετακομίσει και μου 'χει φέρει κάτι στα δεξιά πλευρά.... Και τρώω και κάτι ξεγυρισμένες! :shock:

Mariposita, ναι είναι θέμα αυτό με τα ραντεβού αλλά άπαξ και κλείσεις το πρώτο μετά βρίσκεις το ρυθμό σου.. Αν θες στείλε μου σε πμ το όνομα του άλλου γιατρού μήπως και τον έχω ακούσει.. Καλώς ήρθατε κιόλας! Με το καλό να τακτοποιηθείτε! Και μην αγχώνεσαι για το γιατρό γιατί μπορεί από το άγχος σου να τον δεις με στραβό μάτι!

Το Σάββατο νομίζω κατάλαβα ποιες είναι οι συσπάσεις.. Πόνοι περιόδου που χτυπάνε και στην μέση μαζί με ένα σφίξιμο-πέτρωμα χαμηλά....

Αλλά πιστεύω αν δεν πονούσα δε θα τους καταλάβαινα γιατί θα νόμιζα πως είναι το μπεμπέ..

Μου έκανε εντύπωση πάντως πως με 6 μαγνήσια την ημέρα και πάλι τις ένιωσα.. Θα ρωτήσω και το γιατρό την άλλη βδομάδα..

OkoIp3.png

Έλα βρε λιτσακι τι να σε κραξουμε; Με τους πόνους που έχεις λογικό είναι να χαλάει η διαθεση σου. Αφού σου είπε έτσι και ο ορθοπεδικός υπομονή. Κρίμα νόμιζα ότι θα σου έβρισκε μια λύση. Μακάρι να χαλαρώσει λίγο ο πόνος!!! Όσο για τις συσπασεις Μια από τα ίδια ιδέα δεν έχω.. Θα καταλάβουμε μάλλον στην γέννα ποιες ήταν τελικά :-P:razz:

Καλημερα κοριτσαρα μου,κ εγω ειπα μπας κ μ εδινε κατινα ηρεμησω το βραδυ που ειναι πιο εντονο αλλα μπα,μου ειπε οτι δεν μπορουμε να το ψαξουμε περετερω,αν γεννησω κ υπαρχει ακομη θα το δουμε,θα το υπομενω δε μπορω να κανω κατι,απλα καποιες μερες ειναι ανυποφορος ο πονος,ειπε ντεπον να παιρνω,καλα που ειστε εσεις κοριτσια κ μιλαμε τοσο καιρο γτ θα ειχα σκασει ολη μερα μονη...παρα πολυ θα ηθελα να σας γνωρισω καποια στιγμη :-)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...