Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , linaa είπε:

Απλώς θέλει λίγο περισσότερο χρόνο από ότι συνήθως. 

Επίσης όσο ανάφορα τον αντρικό παράγοντα αλήθεια τόσους μήνες ο άντρας σου δεν έχει κάνει κάποια θεραπεία με αντιβίωση αφού έκανες εσύ ή να περνει κάποια συμπληρώματα? 

Ο εντελώς φυσικός κύκλος μπορεί να είναι πιο δύσκολος στο να τον προγραμματίσεις αλλά νομίζω πως ότι πάρεις θα είναι πολύ καλύτερο. 

Γενικά ξέρω ότι ψάχνεις να βρεις μια απάντηση αλλά κάποιες φορές θέλει απλά λίγο περισσότερο χρόνο από ότι έχεις υπολογίσει. 

Σκέψου γυναίκες που κάνουν 15 ωάρια με φάρμακα Κ κανένα πρόβλημα με τα αποθέματα Κ τις ορμόνες παραπάνω από 6-7 βλαστοστοκυστες δεν φτιάχνουν Κ από αυτές υγιή εγκυμοσύνη μπορεί να φτιάξουν οι 2 . 

Οπότε Κ για εσένα τα ποσοστά δεν είναι τόσο τραγικά. 

Ναι ο σύζυγος έπαιρνε τα well man conception πριν τις ωοληψιες. Είχε πάρει αντιβίωση όταν είχε 2 φορές βρεθεί βακτήριο στο σπερμα. (Ecoli συγκεκριμένα). Τίποτα άλλο δε ζητήθηκε. Τι άλλο θα έπρεπε θεωρητικά να κάνει;

Εγω συμπληρώματα δε παίρνω, είχα ρωτήσει τον γιατρό και είχε πει πως δε πιστεύει ιδιαίτερα σε αυτά. Παρόλα αυτά σήμερα ξαναρώτησα και μου είπε θα μου προτείνει κάποια να πάρω.

πρίν από 40 λεπτά , dec-e είπε:

Κοριτσι μου δεν ξέρω τι πρωτόκολλα έχετε κάνει μέχρι τώρα, συγνώμη αν τα είπες ήδη πολλές φορές. Να σου πω την δική μου εμπειρία. Και εγώ στα 32 μου με χαμηλή αμη δοκίμασα με τον 1ο γιατρό βραχυ πρωτόκολλο. Έκανε λες και δε θα μου έρθει ξανά περίοδος. Γρήγορα, να βιαστώ, να προλάβουμε κλπ. Πήραμε 13 ωάρια, 9 ώριμα, 6 γονιμοποιηθηκαν, 3 βλαστοκυστες. Για διάφορους λόγους να μην πολυλογώ, δεν πήγαν καλά τα πράγματα. Άλλαξα κέντρο και γιατρό, μου είπε ότι η ηλικία είναι μεγάλος σύμμαχος όσο χαμηλή κ να είναι η αμη. Κάναμε μακρύ πρωτόκολλο, το φοβόμουν. Πήραμε 9 ωάρια, 7 ώριμα, 7 γονιμοποιηθηκαν, 7 βλαστοκυστες. Όλα πήγαν καλά μετά. Στο μεταξύ πριν τη 2η ωοληψία έπαιρνα εγω κ ο σύζυγός 3 μήνες βιταμίνες για βελτίωση σπέρματος κ ωαριου. Ίσως έπαιξαν ρόλο, ίσως όχι. Είναι κ η τύχη, κ το πρωτόκολλο, δεν ξέρω τι άλλο. Επίσης είχε πέσει στα χέρια μου ένα βιβλίο online, το it starts with the egg, για το οποίο εδώ στο φόρουμ γίνεται συχνά αναφορά. Το βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρον. Η συγγραφέας περιγράφει αλλαγές που έκανε στον τρόπο ζωής της και συμπληρώματα που πήρε ώστε να βελτιστοποιησει τις πιθανότητες της. Αν θες ψάξε το, το έχω κ εγώ κατεβασμένο. 

Επίσης είναι σίγουρα καλό να δείτε ανδρολογο καθώς το ωάριο είναι μόνο το 50%. Εμείς είχαμε κάνει διαφορες εξετάσεις, μεταξύ άλλων κ dfi  το οποίο ήταν οριακά καλό. Το σπέρμα μετά την αγωγή των βιταμινών είχε βελτιωθεί πολύ, δεν ξέρω κ πάλι αμ ήταν τυχαίο. 

Εύχομαι ότι καλύτερο.

Καλησπέρα κορίτσι μου ! Καμμία συγγνώμη, που να τα θυμάσαι τόσα εδώ μέσα. ☺️

Εχω δοκιμάσει 2 φορές βραχύ πρωτόκολλο και είχα 2 και 3 ωάρια κάθε φορά. Έπαιρνα meriofert/arvekap/orgalutran ΑΜΗ 0,4 πριν από ένα χρόνο μετρημένη. Μετά έκανα κατ εξακολούθηση 5 φυσικούς τροποποιημένους με femara που έδιναν 1-2 ωάρια. 12 ωάρια σύνολο σε 7 ωοληψιες, 7 γονιμοποιήσεις και 3 βλαστοκύστες. Αυτό είναι το aftermath. Βάλαμε τις 2 καλύτερες κ μένει 1. Εσύ είχες ανταπόκριση με τη διέγερση όπως φαίνεται ενώ εγώ καμμία. Ίσα ίσα τη δεύτερη φορά που κάναμε διέγερση κ πήραμε 3 ωάρια, ήταν όλα ανώριμα. Ισως ζορίστηκε ο οργανισμός δε ξέρω.

Το εν λόγω βιβλίο το έχω κατεβάσει σε audiobook και έχω ξεκινήσει και το ακούω. Αυτό που θέλω να δοκιμάσω είναι να πάρω εγώ συμπληρώματα απλά θέλω να έχω το οκ του γιατρού για να μην πράττω αυθαίρετα κ επηρεάσω κάτι άθελα μου. Περιμένω να δω ποιες βιταμίνες θα μου προτείνει. Γενικά θεωρεί πως δεν επηρεάζουν τα συμπληρώματα ιδιαίτερα αλλά δεν είναι και κατά. Με ρώτησε για τον τρόπο ζωής μου πάλι. Μου λέει αδύνατη είσαι, φαντάζομαι διατροφικά είσαι οκ. Του είπα πως δεν κάνω κ την άριστη διατροφή αλλά τελευταία προσπαθώ να το φτιάξω. Επίσης δε πίνω σταγόνα αλκοόλ έτσι κ αλλιώς δε μου αρέσει και καπνίζω iqos. (Που και πάλι κακό είναι αλλά από το να παίρνω και πίσσα εκτός από νικοτίνη καλύτερα). Ξέρω ζευγάρια ένα βήμα πριν την κύρωση του ήπατος από το αλκοόλ κ τις καταχρήσεις που μια χαρά  έκαναν παιδιά βέβαια. Οποτε οκ πιστεύω επηρεάζει αλλά όχι σε καταλυτικό βαθμό. Δεν είναι δλδ πως θα κόψω το τσιγάρο και θα αλλάξουν όλα δια μαγείας. 

Αυτο που σκέφτηκα είναι πως με το που κάναμε την ετ, είχα κρυώσει κ είχα φουλ καταρροή. Κάποιο κοινό κρυολόγημα ίσως. Δε ξέρω αν αυτό καταπόνησε τον οργανισμό με κάποιο τρόπο. Ισως και όχι.

πρίν από 44 λεπτά , Neverstop είπε:

Εμένα μου άρεσε ο τρόπος αντιμετώπισης του γιατρού σου πάντως.

Κι εγώ είχα θέμα με τις ωοληψιες, Με μέτριο σπέρμα αλλά με άριστο κατακερματισμό. Είτε ανώριμα τα ωάρια είτε λίγα είτε ανύπαρκτα. Αλλά ήμουν 39-40. Άμη τελευταία φορά στο 1. Για αυτό σου λέει για την ηλικία σου. Και ναι, και σ'εμένα χρειάστηκε η όγδοη ωοληψια για να έχω αριστες βλαστοκύστες και παιδί.

Επίσης στους φυσικούς που δοκίμασα φάνηκε μια δυσλειτουργία που στα άλλα πρωτόκολλα "κρυβόταν": ανέβαινε απότομα η lh αλλά στην ωοληψια ή κανένα ωάριο ή ακατάλληλο.

Μόνο αν δοκιμάσεις πρωτόκολλα κτλ θα ξέρεις. Στη θέση σου θα δοκίμαζα δύο τρεις φυσικούς για να κάνεις διάλειμμα από φάρμακα. Πρέπει να"μελετήσετε"  πώς αντιδρά ο οργανισμός σου.

Ενώ δε με κάλυψαν απόλυτα όσα μου είπε γιατί δεν βρήκαμε απαντήσεις για όλα, ήταν τόσο υποστηρικτικός στη συζήτηση. Μου είπε πως έχει πεισμώσει με εμένα κ θέλει να τα καταφέρω κ απλά να οπλιστώ με υπομονή κ αυτός θα δοκιμάσει ο τι περνάει από το χέρι του. Μου λέει « είσαι πολύ δυνατή κορίτσι μου κ προσπαθείς τόσο καιρό, δε θα το αφήσουμε έτσι». Μέχρι και ωοληψιες δωρεάν πρότεινε να μου κάνει γιατί το έχει βάλει στόχο λέει. Προφανώς δε θα το δεχτώ αλλά κατάλαβες. Έδειξε καλή πρόθεση επειδή έχει δει πόση επιμονή έχουμε δείξει.

Θα δοκιμάσω τώρα τον τελείως φυσικό.. και ο,τι γίνει. Μετά δε ξέρω τι μένει.

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Γεια σας μανουλίτσες; Τι γίνεται όλα καλά βλέπω!!!Έχουν πάρει και θέση τα μωράκια σας!!!Σας ζηλεύω!!!Εμένα μάλλον έχει τα πόδια κάτω γιατί μου ρίχνει κάτι καλές χαμηλά.... Σήμερα που βγήκα για λαϊκή και δουλίτσες ένιωσα δυο σουβλιές στην κοιλιά που δεν ξέρω σκέφτηκα μήπως είναι συσπάσεις. Δεν σκληρυνε η κοιλιά αλλά δεν το χω ξανανιώσει. Ειναι καιρός να αρχίσουν και αυτά σιγά σιγά οπότε δεν ανησυχώ!!!

Μαρία υπομονή πρέπει να περνάς πολύ δύσκολα!!! Τί πράγμα και αυτό... Υπομονή και όπως είπαν και τα κορίτσια θα μας κάνεις και το ποδαρικό!!! Με το καλό και το ραντεβού στο γιατρό χαιρετίσματα και στην Κασσιόπη!!

mommy to be μπράβο που έκανες τα μπανάκια σου!!!Τι καλά που το νινί σου πήρε θέση!!!Όσο για τα παγωτά καλά έκανες ε μα πια φτάσαμε πια στο τέλος κανα δυο κιλάκια παραπάνω δεν πειράζει. Όσο για την κατάσταση όπως τα λες είναι ότι θέλουν κάνουν εμείς ας κάνουμε υπομονή και να έχουμε καλή διάθεση για τα μωράκια μας!!!!

Ανδρομέδα μια χαρά και σύ έκανε την τουμπίτσα του!!!Αυτό με την πίεση χαμηλά το έχω και γω και κάποιες φορές μου φαίνεται πολύ βαριά η κοιλιά... Όσο για την τουαλέτα μια απο τα ίδια μόλις βγω απο το σπίτι θέλω τουαλέτα και ας πήγα πριν βγω απο το σπίτι.... Τί πράμα είναι αυτό; Έχω και μια βάφτιση την Κυριακή να δω πως θα αντέξω...

λιτσα μπρ'αβο που φτιάχνει η διάθεσή σου!!!Όσο ασχολείσαι με τα πραγματάκια τους είναι υπέροχα.... Να πηγαίνεις να βλέπεις το δωμάτιο!!! Όσο για όταν γεννήσουμε θα είναι οι πιο ευτυχησμένες και οι πιο κουραστικές στιγμές της ζωής μας αλλά το αξίζουν!!! Φαν΄τασου τα κακόμοιρα εκεί που είχαν μάθει στην κοιλίτσα προστατευμένα να κουνιούνται ελαφρά και να τρέφονται συνεχώς έρχονται σε ένα άγνωστο μέρος όπου όλα τους φαίνονται καινούρια... Θα μας χρειάζονται πολύ στη αρχή όσο μπορούμε πρέπει να τα έχουμε αγκαλίτσα να ακούνε την καρδιά μας που είχαν συνηθίσει.... Γιαυτούς τους λόγους τελικά είπα θα κάνω rooming in. Όλα να μας πάνε καλά και να έρθουν τα μωράκια μας γερά!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλώς ήρθες πάλι στο καμίνι της Αθήνας mommy to be!! Κουράγιο!! Εγώ έχω ταμπουρωθεί με τον ανεμιστήρα!! Θα κάνω κανένα μπανάκι αν και ο άντρας μου δε θέλει.. ε ρε τι έπαθα!!

Για τη Φαιναρέτη διάβασα κι εγώ κάπου και το σκεφτόμουν.. Ποια είναι η διαδικασία; Να πάρω τηλ να ρωτήσω πότε θα γίνει το επόμενο σεμινάριο; Λογικά τα ίδια με το Έλενα θα πούνε αλλά πιστεύω ότι αν τα ακούσω περισσότερες φορές και από άλλα άτομα θα μου εντυπωθούν καλύτερα..

Καλως σας βρηκα!

Η αληθεια ειναι οτι κι εγω φοβαμαι να κανω μπανιο στην Αθηνα....προτιμω το λιοπυρι!

Για τη Φαιναρετη χρειαζονται παραπεμπτικο γιατρου και ειχα δηλωσει συμμετοχη εδω και καιρο και με πηραν τωρα...Το θεμα ειναι οτι τον Αυγουστο κλεινουν και δεν ξερω αν θα κανουν αλλα τμηματα.Παρε ομως τηλεφωνο να ρωτησεις.Γενικα κι εγω πιστευω οτι ενα απο τα δυο σεμιναρια σε καλυπτουν,εχουμε διαβασει και τοσα πια.Εγω σκεφτομουν ας πουμε μηπως δεν ερθω σε ολα τα μαθηματα στο Ελενα,κυριως δηλαδη για να σας γνωρισω και στη συνεχεια θα εξαρτηθει απο τη ζεστη και απο τα μαθηματα.

hv6Vp2.png
bMrM.png

Γεια σας μανουλίτσες; Τι γίνεται όλα καλά βλέπω!!!Έχουν πάρει και θέση τα μωράκια σας!!!Σας ζηλεύω!!!Εμένα μάλλον έχει τα πόδια κάτω γιατί μου ρίχνει κάτι καλές χαμηλά.... Σήμερα που βγήκα για λαϊκή και δουλίτσες ένιωσα δυο σουβλιές στην κοιλιά που δεν ξέρω σκέφτηκα μήπως είναι συσπάσεις. Δεν σκληρυνε η κοιλιά αλλά δεν το χω ξανανιώσει. Ειναι καιρός να αρχίσουν και αυτά σιγά σιγά οπότε δεν ανησυχώ!!!

Μαρία υπομονή πρέπει να περνάς πολύ δύσκολα!!! Τί πράγμα και αυτό... Υπομονή και όπως είπαν και τα κορίτσια θα μας κάνεις και το ποδαρικό!!! Με το καλό και το ραντεβού στο γιατρό χαιρετίσματα και στην Κασσιόπη!!

mommy to be μπράβο που έκανες τα μπανάκια σου!!!Τι καλά που το νινί σου πήρε θέση!!!Όσο για τα παγωτά καλά έκανες ε μα πια φτάσαμε πια στο τέλος κανα δυο κιλάκια παραπάνω δεν πειράζει. Όσο για την κατάσταση όπως τα λες είναι ότι θέλουν κάνουν εμείς ας κάνουμε υπομονή και να έχουμε καλή διάθεση για τα μωράκια μας!!!!

Ανδρομέδα μια χαρά και σύ έκανε την τουμπίτσα του!!!Αυτό με την πίεση χαμηλά το έχω και γω και κάποιες φορές μου φαίνεται πολύ βαριά η κοιλιά... Όσο για την τουαλέτα μια απο τα ίδια μόλις βγω απο το σπίτι θέλω τουαλέτα και ας πήγα πριν βγω απο το σπίτι.... Τί πράμα είναι αυτό; Έχω και μια βάφτιση την Κυριακή να δω πως θα αντέξω...

λιτσα μπρ'αβο που φτιάχνει η διάθεσή σου!!!Όσο ασχολείσαι με τα πραγματάκια τους είναι υπέροχα.... Να πηγαίνεις να βλέπεις το δωμάτιο!!! Όσο για όταν γεννήσουμε θα είναι οι πιο ευτυχησμένες και οι πιο κουραστικές στιγμές της ζωής μας αλλά το αξίζουν!!! Φαν΄τασου τα κακόμοιρα εκεί που είχαν μάθει στην κοιλίτσα προστατευμένα να κουνιούνται ελαφρά και να τρέφονται συνεχώς έρχονται σε ένα άγνωστο μέρος όπου όλα τους φαίνονται καινούρια... Θα μας χρειάζονται πολύ στη αρχή όσο μπορούμε πρέπει να τα έχουμε αγκαλίτσα να ακούνε την καρδιά μας που είχαν συνηθίσει.... Γιαυτούς τους λόγους τελικά είπα θα κάνω rooming in. Όλα να μας πάνε καλά και να έρθουν τα μωράκια μας γερά!!!

Φραουλιτσα σ'ευχαριστω,με το καλο και στα δικα σου μπανακια!

Το μωρακι σου εχει καιρο ακομα να αλλαξει θεση μην ανησυχεις!Ελπιζω κι εμενα να μεινει εκει που ειναι.

Απο χθες αισθανομαι κι εγω κατι τσιμπηματακια χαμηλα στην κοιλια και πιο χαμηλα ακομα.Ο γιατρος μου ειπε ειναι απο την πιεση που ασκει το ζουζουνι,νορμαλ δηλαδη.

Rooming in θα ζητησω κι εγω,στα ιδιωτικα νοσοκομεια πρεπει να σημειωσεις την επιλογη στο αντιστοιχο κουτακι κατα την εισοδο στο μαιευτηριο. Θα παρεις δικη σου μαια λες?

hv6Vp2.png
bMrM.png

Καλησπερα κοριτσουδια. !!!!

Πληροφοριακα να σας πω οτι στο φεισμπουκ υπαρχουν ομαδες θηλασμου με εξαιρετικα αρχεια. Το ενα ειναι θηλασμος κ θηλαστρο κ μετα ανα πςριοχη πχ ομαδα θηλαδμου αττικγς. Νομιζω αξιζει τον κοπο να μπειτε !!!

xj92p3.png

Καλησπερα κοριτσια!!!!!!λιωνετε απο τη ζεστη;;εγω ναι!!βλεπω ολες ειχαμε ραντεβου σε γιατρο αυτες τις μερες!!εμεις πηγαμε την παρασκευη κι ο μπεμπης ηταν 1570 γρ με το κεφαλακι κατω,το ενιωθα η αληθεια γιατι νιωθω να σπρωχνει μερικες φορες και πιεζει την κυστη μου!βλεπω κανατε και μπανακια καποιες μπραβο κι εγω θελω..την αλλη εβδομαδα εχει αδεια ο αντρας μου και θα παμε για κανενα μπανακι να κανει κι η μικρη που ζηταει.εγω αδειουχα πλεον με την κορουλα μου μαζι αλλες μερες ευκολα αλλες δυσκολα γιατι κι οι αντοχες ειναι αλιως με την κοιλια και οι δυνατοτητες σε βολτεσς μοναχουλες μας..με πιανει κι η μανια με τις δουλειες να κανω ολα οσα θελω,εχω ακομη εκκρεμοτητες και με το δωματιο..περιμενω να στρωσει η κατασταση γιατι τα οικονομικα ειναι καπως αυτη τη στιγμη και να δω τι μας παιρνει και τι οχι!ευτυχως μουδωσε καποια η κουνιαδα μου φανελακια,σελτεδακια ,μου πηρε η γιαγια μου τη χοντρη κουβερτουλα για το χειμωνα..μενει κατι ζιπουνακια για τον πρωτο καιρο,σεντονακια,πετσετουλες μικρες και καποια πραγματα φαρμακειου!ποτε θα αρχισετε να ετοιμαζετε τη βαλιτσα του μαιευτηριου;χαχα!!!ειμαι τοσο ανυπομονη!!εγω λεω τελη του μηνα να την εχω ετοιμη.12 αυγουστου μπαινω στον ενατο ποτε δεν ξερεις.η κουμπαρα μου και η νυφη της γεννησαν μολις 4-5 μερες αφου μπηκαν στο μηνα τους.βεβαια ειχαν πολλες συσπασεις απο πριν.παντως κι εγω σε σσχεση με την προηγουμενη εγκυμοσυνη εχω παρα πολλες συσπασεις εδω και καιρο και με πονο.τωρα θα δειξει αν αυτο θαναι καλο ή οχι!λοιπον δροσιστειτε οσο μπορειτε φατε φρουτακια και λιγα παγωτακια δεν βλαπτουν δεν παθαινουμε τπτ και τα ιλα να δειτε ποσο ευκολα θα τα χασετε τα ρπωτα 10 σιγουρα!!α εγω ειμαι στα συν 10 τωρα.δλδ 74 απο 64 με 1.71 υψος.εσεις πως πατε;;φιλακια!!

BeZCp3.png

Ήρθες στη ζωή μου σαν δώρο απ'το Θεό,πόσο σ'αγαπάω κι εγώ απορώ..

Κορούλα μου σε λατρεύω..!!!!!

06/07/2013

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!! mommy to be σκέφτομαι μαία να μην πάρω θα δω τί θα πει και ο γιατρός. Μου φαίνονται αρκετα τα 300 ευρώ, και αφού θα χω παρακολουθήσει τα σεμινάρια στο Έλενα και έχω διαβάσει τόσα και δει για τον θηλασμό πιστεύω δεν θα μου χρειαστεί, θα μας παρέχει άλλωστε και το μαιευτήριο. Εσύ σκέφτεσαι να πάρεις;

Lefki στην ομάδα θηλασμού αττικής στο fb έχω γίνει μέλος και γω και είναι πράγματι πολύ καλή ομάδα!!!Όσες θέλετε να γίνεται μέλος. Έχουν αρχεία για τον θηλασμό και απαντάνε σε όλα τα ερωτήματα σχετικά με τον θηλασμό!!!Εγω έχω μάθει αρκετά απο απορίες άλλων μαμάδων που τους απαντάνε.

Ζαχίρ και γω στα δέκα κιλά είμαι. Ελπίζω να καταφέρω να πάρω μέχρι τρία ακόμα, να μην έχω και πολλά να χάσω μετά... Θα δούμε καλά να είναι τα μπεμπάκια. Απο συσπάσεις δεν ξέρω αν παθαίνω ή οχι, δεν μπορώ να καταλάβω, ή δεν έχω πάθει ακόμα ή δεν μπορώ να τις καταλάβω.. Πιστεύω να τις καταλάβω όταν έρθει η ώρα, αν και νομίζω ότι μάλλον θα πάω με πρόκληση λόγω των ενέσεων που κάνω στην κοιλιά... Λεπτομέριες θα ρωτήσω στο επόμενο ραντεβού. Με το καλό να κάνετε και σεις τα μπάνια σας!!!Για τα πράγματα μην ανησυχείς πάρε τα βασικά και βλέπεις και στην πορεία σιγά σιγά. Την βαλίτσα σκέφτομαι να την φτιάξω κατα τις 20 Αυγούστου αφού τότε μπαίνω στον μήνα μου. ΕΛπίζω να μην έχω κανένα απρόοπτο. Καλό βράδυ σε όλες!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημέρα κοριτσακια μου! Τι κάνετε;; Εγω το προηγουμενο σκ κουράστηκα λιγο γιατι τρέχαμε με καποιες υποχρεώσεις και ψώνια για τη μπεμπα και την κυριακη το βραδυ ειχα συσπασεις! Ντιντακι σε εσένα τα έλεγα και εκανα τα ιδια... :P:oops:Ολη τη βδομάδα λοιπον ξεκούραση και ο γιατρος μου ειπε να βάζω 4 ουτροτζεσταν την ημερα αντί για δυο! Η παραπανω δόση επιδείνωσε το ηδη υπάρχον προβλημα δυσκοιλιότητας που ειχα και μου ειπε να παρω γάλα Μαγνησίας για να το αντιμετωπίσω το οποιο και με γύρισε στο αλλο άκρο σημερα! Τι να πω; Κλείνεις ενα μέτωπο και ανοίγουν αλλα τρία! Το θετικο ειναι οτι η ξεκούραση σε συνδυασμό με τα ουτροτζεσταν απέδωσαν απο την πρωτη μερα και τωρα ειμαι μια χαρα!

Ζαχιρ να σε ρωτήσω εσυ που ειςαι ηδη μανούλα και λες οτι εχεις συσπασεις αρκετές, πως τις καταλαβαίνεις;; Γιατι κι εγω τόσους μηνες και ακομα δεν μπορω να τις προσδιορίσω ακριβως! Επισης να χαιρεσαι την κορουλα σου που ειχε γενέθλια τη δευτερα!

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε!;

Για το μαθημα θηλασμου έλεγα να παω σημερα γιατι 24 δεν μπορω, αλλα ειπα αυτη τη βδομάδα να μη ζορίζω τον εαυτο μου με μετακινήσεις! Τωρα ποτε θα το κανω δεν ξερω θα δουμε!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Καλησπέρα!!! mommy to be σκέφτομαι μαία να μην πάρω θα δω τί θα πει και ο γιατρός. Μου φαίνονται αρκετα τα 300 ευρώ, και αφού θα χω παρακολουθήσει τα σεμινάρια στο Έλενα και έχω διαβάσει τόσα και δει για τον θηλασμό πιστεύω δεν θα μου χρειαστεί, θα μας παρέχει άλλωστε και το μαιευτήριο. Εσύ σκέφτεσαι να πάρεις;

Lefki στην ομάδα θηλασμού αττικής στο fb έχω γίνει μέλος και γω και είναι πράγματι πολύ καλή ομάδα!!!Όσες θέλετε να γίνεται μέλος. Έχουν αρχεία για τον θηλασμό και απαντάνε σε όλα τα ερωτήματα σχετικά με τον θηλασμό!!!Εγω έχω μάθει αρκετά απο απορίες άλλων μαμάδων που τους απαντάνε.

Ζαχίρ και γω στα δέκα κιλά είμαι. Ελπίζω να καταφέρω να πάρω μέχρι τρία ακόμα, να μην έχω και πολλά να χάσω μετά... Θα δούμε καλά να είναι τα μπεμπάκια. Απο συσπάσεις δεν ξέρω αν παθαίνω ή οχι, δεν μπορώ να καταλάβω, ή δεν έχω πάθει ακόμα ή δεν μπορώ να τις καταλάβω.. Πιστεύω να τις καταλάβω όταν έρθει η ώρα, αν και νομίζω ότι μάλλον θα πάω με πρόκληση λόγω των ενέσεων που κάνω στην κοιλιά... Λεπτομέριες θα ρωτήσω στο επόμενο ραντεβού. Με το καλό να κάνετε και σεις τα μπάνια σας!!!Για τα πράγματα μην ανησυχείς πάρε τα βασικά και βλέπεις και στην πορεία σιγά σιγά. Την βαλίτσα σκέφτομαι να την φτιάξω κατα τις 20 Αυγούστου αφού τότε μπαίνω στον μήνα μου. ΕΛπίζω να μην έχω κανένα απρόοπτο. Καλό βράδυ σε όλες!!!

Κι εμενα μου φαινονται πολλα τα 300 γι'αυτο το σκεφτομαι κι εγω.Μας ειπαν στα μαθηματα αν παρουμε να της ζητησουμε να ειναι μαζι μας ολη την ωρα και στην ανανηψη για να μας βοηθαει στον θηλασμο.Επισης να περασει ολες τις μερες που θα ειμαι στο μαιευτηριο για βοηθεια.Ομως τα βασικα στη γεννα πιστευω οτι τα κανει και η μαια που θα εχει βαρδια οπως επισης φανταζομαι θα εχει και περισσοτερο το νου του και ο γιατρος σε αυτη την περιπτωση. Αν κατι χρειαστω στο δωματιο δεν πιστευω να μου αρνηθουν βοηθεια και αν τυχον κατι στραβωσει με τον θηλασμο,τοτε ζηταω να ερθει μια μαια που θα πληρωσω αποκλειστικα γι' αυτο.Ετσι λεω να κανω αλλα θα το συζητησω και με τον γιατρο

hv6Vp2.png
bMrM.png

Καλημέρα κοριτσακια μου! Τι κάνετε;; Εγω το προηγουμενο σκ κουράστηκα λιγο γιατι τρέχαμε με καποιες υποχρεώσεις και ψώνια για τη μπεμπα και την κυριακη το βραδυ ειχα συσπασεις! Ντιντακι σε εσένα τα έλεγα και εκανα τα ιδια... :P:oops:Ολη τη βδομάδα λοιπον ξεκούραση και ο γιατρος μου ειπε να βάζω 4 ουτροτζεσταν την ημερα αντί για δυο! Η παραπανω δόση επιδείνωσε το ηδη υπάρχον προβλημα δυσκοιλιότητας που ειχα και μου ειπε να παρω γάλα Μαγνησίας για να το αντιμετωπίσω το οποιο και με γύρισε στο αλλο άκρο σημερα! Τι να πω; Κλείνεις ενα μέτωπο και ανοίγουν αλλα τρία! Το θετικο ειναι οτι η ξεκούραση σε συνδυασμό με τα ουτροτζεσταν απέδωσαν απο την πρωτη μερα και τωρα ειμαι μια χαρα!

Ζαχιρ να σε ρωτήσω εσυ που ειςαι ηδη μανούλα και λες οτι εχεις συσπασεις αρκετές, πως τις καταλαβαίνεις;; Γιατι κι εγω τόσους μηνες και ακομα δεν μπορω να τις προσδιορίσω ακριβως! Επισης να χαιρεσαι την κορουλα σου που ειχε γενέθλια τη δευτερα!

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε!;

Για το μαθημα θηλασμου έλεγα να παω σημερα γιατι 24 δεν μπορω, αλλα ειπα αυτη τη βδομάδα να μη ζορίζω τον εαυτο μου με μετακινήσεις! Τωρα ποτε θα το κανω δεν ξερω θα δουμε!

Audette μου γεια σου!Περαστικουλια και καλη ξεκουραση και με γεια τα πραγματα της μπεμπας!Για το αλλο θεμα...καλυτερα διαρροια παρα δυσκοιλιοτητα!!!Αν και θα ισορροπησει το θεμα πιστευω.

hv6Vp2.png
bMrM.png

Καλησπερα κοριτσια!!!!!!λιωνετε απο τη ζεστη;;εγω ναι!!βλεπω ολες ειχαμε ραντεβου σε γιατρο αυτες τις μερες!!εμεις πηγαμε την παρασκευη κι ο μπεμπης ηταν 1570 γρ με το κεφαλακι κατω,το ενιωθα η αληθεια γιατι νιωθω να σπρωχνει μερικες φορες και πιεζει την κυστη μου!βλεπω κανατε και μπανακια καποιες μπραβο κι εγω θελω..την αλλη εβδομαδα εχει αδεια ο αντρας μου και θα παμε για κανενα μπανακι να κανει κι η μικρη που ζηταει.εγω αδειουχα πλεον με την κορουλα μου μαζι αλλες μερες ευκολα αλλες δυσκολα γιατι κι οι αντοχες ειναι αλιως με την κοιλια και οι δυνατοτητες σε βολτεσς μοναχουλες μας..με πιανει κι η μανια με τις δουλειες να κανω ολα οσα θελω,εχω ακομη εκκρεμοτητες και με το δωματιο..περιμενω να στρωσει η κατασταση γιατι τα οικονομικα ειναι καπως αυτη τη στιγμη και να δω τι μας παιρνει και τι οχι!ευτυχως μουδωσε καποια η κουνιαδα μου φανελακια,σελτεδακια ,μου πηρε η γιαγια μου τη χοντρη κουβερτουλα για το χειμωνα..μενει κατι ζιπουνακια για τον πρωτο καιρο,σεντονακια,πετσετουλες μικρες και καποια πραγματα φαρμακειου!ποτε θα αρχισετε να ετοιμαζετε τη βαλιτσα του μαιευτηριου;χαχα!!!ειμαι τοσο ανυπομονη!!εγω λεω τελη του μηνα να την εχω ετοιμη.12 αυγουστου μπαινω στον ενατο ποτε δεν ξερεις.η κουμπαρα μου και η νυφη της γεννησαν μολις 4-5 μερες αφου μπηκαν στο μηνα τους.βεβαια ειχαν πολλες συσπασεις απο πριν.παντως κι εγω σε σσχεση με την προηγουμενη εγκυμοσυνη εχω παρα πολλες συσπασεις εδω και καιρο και με πονο.τωρα θα δειξει αν αυτο θαναι καλο ή οχι!λοιπον δροσιστειτε οσο μπορειτε φατε φρουτακια και λιγα παγωτακια δεν βλαπτουν δεν παθαινουμε τπτ και τα ιλα να δειτε ποσο ευκολα θα τα χασετε τα ρπωτα 10 σιγουρα!!α εγω ειμαι στα συν 10 τωρα.δλδ 74 απο 64 με 1.71 υψος.εσεις πως πατε;;φιλακια!!

Με το καλο τα μπανακια σας!Κι εγω τοτε μπαινω στο μηνα μου και θα προσπαθησω να εχω ετοιμη τη βαλιτσα μου μεχρι τοτε.Που γεννας?Ζιπουνακια εχω κι εγω απο τον ανιψιο μου.

Παιρνεις τιποτα για τις συσπασεις?

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

Audette μου γεια σου!Περαστικουλια και καλη ξεκουραση και με γεια τα πραγματα της μπεμπας!Για το αλλο θεμα...καλυτερα διαρροια παρα δυσκοιλιοτητα!!!Αν και θα ισορροπησει το θεμα πιστευω.

Ευχαριστώ κορίτσι μου! Οντως η δυσκοιλιοτητα ειναι απελπισια! Μίλησα με το γιατρο και μου ειπε να κοψω το γάλα Μαγνησίας και να ξαναπάρω μονο μια δοςη σε περιπτωςη που εχω παλι θεμα δυσκοιλιότητας! Φαντάζομαι οτι θα ισορροπήσει που θα παει;;; Εσεις τι αλλα νεα;;; Ποτε εχετε ξανα γιατρο;;;

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Ευχαριστώ κορίτσι μου! Οντως η δυσκοιλιοτητα ειναι απελπισια! Μίλησα με το γιατρο και μου ειπε να κοψω το γάλα Μαγνησίας και να ξαναπάρω μονο μια δοςη σε περιπτωςη που εχω παλι θεμα δυσκοιλιότητας! Φαντάζομαι οτι θα ισορροπήσει που θα παει;;; Εσεις τι αλλα νεα;;; Ποτε εχετε ξανα γιατρο;;;

Τελος του μηνα παλι!Τωρα το ειδαμε το μικρακι!Μου ειπε ο γιατρος καθε τρεις βδομαδες πλεον,δηλαδη περιπου 3 φορες ακομα!Εσεις???

hv6Vp2.png
bMrM.png

Καλημερα κοριτσια μου. Ευχομαι καλο Σαββατοκυριακο

πως μου ειστε. Υποφερετε απο Ζεστη ?

Εγω εκανα τη καμπυλη κ περμενω αξιολογηση απο τον γιατρο γιατοι οι τιμες ηταν οριακες.

Κατα τα αλλα στασιμα τα πραγματα με τον τραχηλο κ αρα θετικα!!! Υπομονη..

ψωνισατε ηδη τα πραγματα για τα μωρακια σας ?

xj92p3.png

Γεια σας, κοριτσάκια μου,

Βλέπω πως η ψυχολογία είναι καλύτερη και τα μωράκια σας άρχισαν να παίρνουν θέση. Εμένα ο μπουμπούκος είναι εγκάρσιος μάλλον ακόμη, θα μας πει και η γιατρός την Πέμπτη. Μετά από αυτό θα μας βλέπει κάθε 15 μέρες.

Τη βαλίτσα μου θα την έχω έτοιμη από την 34η εβδ. Η μαμά μου γέννησε πρόωρα και το φοβάμαι λίγο...

Εμείς έχουμε πάρει όλα τα πραγματάκια του μωρού, μόνο εκείνος μας λείπει πια. Φτιάξαμε και μια συρταριέρα που αγοράσαμε και τώρα το δωμάτιό του είναι πολύ ωραίο. Καιρός να αρχίσω να πλένω για να τακτοποιώ. Βέβαια με έπιασε η μέση μου και χθες είχα συσπάσεις (ανώδυνες), οπότε θα μείνω συντηρητικά για λίγες μέρες...

Τα μαθήματα στο Παπαγεωργίου είναι πολύ καλά, πολύ μου αρέσουν. Και τώρα συνειδητοποίησα κι εγώ ότι πλησιάζει ο καιρός και πανικοβλήθηκα.

Θα μπω κι εγώ σε κάποια ομάδα θηλασμού στο φβ, ευχαριστώ για την πληροφορία!

tt1e3

Οι εγκυούλες του Σεπτεμβρίου!

1. Μαρία06....................31/08......Β' επιπέδου.....................β?Κοριτσάκι
  2. Κασσιόπη..................05/09......Β' επιπέδου.....................β?Αγοράκι
  3. audette17...................09/09......Β' επιπέδου.....................β?Κοριτσάκι
  4. Sagia..........................12/09.......Β' επιπέδου.....................β?Αγοράκι
  5. Ζαχίρ.........................12/09.......Β' επιπέδου.....................β?Αγοράκι
  6. mommy to be...........12/09......Β' επιπέδου......................β?Αγοράκι
  7. mariposita.................13/09......Β' επιπέδου.....................β?Αγοράκι
  8. Ανδρομέδα...............15/09......Β' επιπέδου.....................β?Κinder έκπληξη!

9. stafylaki.....................16/09......Β' επιπέδου.....................β?Αγοράκι
  10. αγαπη πετρουδακι...17/09......Αυχενική........................β?Αγοράκι
  11. antaa...........................18/09......Αυχενική........................β?
  12. Φραουλίτσα*.............20/09......Β' επιπέδου.....................β?Κοριτσάκι
  13. ilektra2.......................20/09......Β' επιπέδου.....................β?Κοριτσάκι
  14. Minnie Mouse...........22/09......Β' επιπέδου.....................β?Αγοράκι
  15. agxos...........................23/09......Β' επιπέδου.....................β?Αγοράκι
  16. litsa31..........................23/09......Β' επιπέδου.....................β?Κοριτσάκι
  17. Didi89.........................24/09......Β' επιπέδου.....................β?Αγοράκι
  18. lenaki86......................24/09......Β' επιπέδου.....................β?Αγοράκι
  19. felicitaki......................27/09......Β' επιπέδου.....................β?Κοριτσάκι
  20. Lefki............................08/10......Β' επιπέδου.....................β?Κοριτσάκι & Αγοράκι
  21. lolitaki78.....................09/10................................................β?β?β? ΔΙΔΥΜΑ

tt1e3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...