Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Η PICSI είναι παραπλήσια μέθοδος της ICSI που κάνουν μια επιπλέον δοκιμή για την επιλογή των σπερματοζωαρίων και επιλέγουν τα πιο ικανά. Σε κάποιες κλινικές μετά από αποτυχία να πάρουν βλαστοκύστες την επιλέγουν. Εξαρτάται από το πρωτόκολλο της κλινικής σου. Νομίζω όμως μπορείς να την ζητήσεις. Βέβαια να πούμε πως δεν την εφαρμόζουν όλες οι κλινικές γιατί δεν μπορούν όλα τα εμβρυολογικά να το κάνουν.

Φιλική συμβουλή για θέματα σπέρματος να ακούτε μόνο τον ανδρολογο που έχετε επιλέξει. Κι εμάς στην αρχή κακό ήταν το σπερμα αλλά κάναμε αρκετές εξετάσεις και αντιβιώσεις και θεραπείες για να το βελτιώσουμε και να το κάνουμε ένα μέτριο σπερμα. Όλα τα κάναμε σε συνεργασία με τον ανδρολογο μας που ειλικρινά δεν τον χωνεύω καθόλου αλλά αφού έκανε την δουλειά του χαλάλι του. Και τις βιταμίνες για το σπερμα ο ανδρολόγος θα σας τις δώσει και τις κατάλληλες αντιβιώσεις θα κάνετε ειδικές εξετάσεις. 
      Και φυσικά πάλι όλα αυτά να τα κάνεις μπορεί το πρόβλημα να είναι πιο βαθιά, γονιδιακά. Μετά είναι μονόδρομος να κάνεις καρυοτύπου ζεύγους αν δεν μπορείς προεμφυτευτικό και τον προεμφυτευτικό αν πλήρεις τις προϋποθέσεις για να περάσεις επιτροπή. Νομίζω ο προεμφυτευτικος είναι και η καλύτερη λύση αρκεί να έχεις βλαστοκύστες. 

Σιγά σιγά θα αποκατασταθεί η ορμονική σου ισορροπία και θα ξεκινήσεις τον νέο σου κύκλο. Θα προχωρήσεις στον επόμενο σου κύκλο σε ωοληψια; 

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο για τον ανδρολογο!!!

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Κορίτσια μου τι κάνετε?όλα καλά?εγώ πήγα στο γιατρό χθες τλκ για να μου γράψει την επόμενη άδεια και τον έπεισα να κάνουμε και υπέρηχο!όλα καλά το μωράκι μεγάλωσε η καρδούλα μια χαρά..ο γιατρός τα βρήκε όλα φυσιολογικά!αυχενικη 27/02!παρ'ολα αυτά εγώ είμαι προβληματισμενη βρε κορίτσια.με τελευταία περίοδο 3/12 είχα πάει 19/01 και ήταν 6+3ημ. 3 μέρες μικρότερο αλλά λόγω ακανονιστου κύκλου είχαμε πει.ναι αλλά τωρα πώς γίνεται να είναι 8+4ημ????τον ρώτησα και μου είπε ότι 1-2 μέρες δε μας απασχολουν.τι να πω δε ξέρω!θα με σκάσει αυτό το μωρό!!!:D

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια μου τι κάνετε?όλα καλά?εγώ πήγα στο γιατρό χθες τλκ για να μου γράψει την επόμενη άδεια και τον έπεισα να κάνουμε και υπέρηχο!όλα καλά το μωράκι μεγάλωσε η καρδούλα μια χαρά..ο γιατρός τα βρήκε όλα φυσιολογικά!αυχενικη 27/02!παρ'ολα αυτά εγώ είμαι προβληματισμενη βρε κορίτσια.με τελευταία περίοδο 3/12 είχα πάει 19/01 και ήταν 6+3ημ. 3 μέρες μικρότερο αλλά λόγω ακανονιστου κύκλου είχαμε πει.ναι αλλά τωρα πώς γίνεται να είναι 8+4ημ????τον ρώτησα και μου είπε ότι 1-2 μέρες δε μας απασχολουν.τι να πω δε ξέρω!θα με σκάσει αυτό το μωρό!!!:D

Μια χαρά!! Αφου πήγες που πήγες καλά έκανες και τον έβαλες να το δείτε!!! Να είσαι και σίγουρη ότι όλα πάνε καλά!! Αφου σου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα μην ανησυχείς αν υπήρχε θέμα θα στο έλεγε ή θα σου έδινε κάποια αγωγή. Αν δεν κάνω λάθος είχες πει ότι είναι παλιό και το μηχάνημα μπορεί λοιπόν να μην είχε γίνει σωστά η πρώτη μέτρηση. Μην ανησυχείς θα το δεις και στην αυχενικη και θα το ευχαριστηθείς!!! Καλό βράδυ σε όλες!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημέρα σε όλες!!φραουλιτσα μακάρι..ανυπομονώ να ερθει η αυχενικη.η αλήθεια είναι ότι λίγο που έψαξα χθες στο ίντερνετ είδα ότι είναι πολύ συχνό φαινόμενο ειδικά αν δεν υπάρχει σταθερος κύκλος.ηρέμησα μπορώ να πω!

Σταφυλακι εμείς το είπαμε γενικά..καλύτερα νομίζΩ έτσι γιατί αλλιώς έχεις ένα παραπάνω άγχος.

Μαρία και εγώ μια από τα ίδια.πρέπει να πάω για ρούχα.φοράω πλέον ανοιχτά τα τζιν μου!μια που το έχω ρίξει στο έξω δεν έχω τι να βάλω χαχα :P

η κοιλίτσα έχει πρηστεί!σαν να έχω πάθει τυμπανισμο ένα πράγμα.στην πρώτη φορούσα τα τζιν μου μέχρι τον 5ο!οι αναγουλες συνεχίζονται κανονικότατα και κάποιες μέρες δυστυχώς όχι μόνο αναγουλες.αυτά από μένα κορίτσια!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Κοριτσακια μου τι κανετε;;ευχομαι ολες να ειστε καλα κ να περνατε υπεροχα!!!εγω συνεχιζω το τρεξιμο για να βρουμε σπιτι....εχω κ τη δουλεια κ σημερα πηρα τις εξετασεις μου..κοριτσια ανυσηχησα λιγο γιατι μου βρηκαν κατι πραγματακια κ μεχρι να τις παω αυριο στο γιατρο...καταλααινετε το αγχος μου!!!λοιπον θα σας τα πω μηπως ξερει καμια κ με καθυσηχασει λιγο...Η ορμονη TSH 8.48μlU/mL με κανονικο το 0.4-5 τι ακριβως ειναι κ ειναι πολυ ανεβασμενο;;;επισης στην καμπυλη στην πρωτη μετρηση ολα κανονικα στη δευτερη μετα τη γλυκοζη που ηπια ανεβηκε αρκετα κ μετα στην τριτη μετρηση επεσε παλι...επισης μου ειπε η μικροβιολογος κατι για τοξοπλασμα οτι ειχα αντισωματα...τι να πω ;;;αν ξερετε κατι πειτε μου κοριτσια!!!!!:confused:

wg46p4.png?vh8y1cqv

Κοριτσακια μου τι κανετε;;ευχομαι ολες να ειστε καλα κ να περνατε υπεροχα!!!εγω συνεχιζω το τρεξιμο για να βρουμε σπιτι....εχω κ τη δουλεια κ σημερα πηρα τις εξετασεις μου..κοριτσια ανυσηχησα λιγο γιατι μου βρηκαν κατι πραγματακια κ μεχρι να τις παω αυριο στο γιατρο...καταλααινετε το αγχος μου!!!λοιπον θα σας τα πω μηπως ξερει καμια κ με καθυσηχασει λιγο...Η ορμονη TSH 8.48μlU/mL με κανονικο το 0.4-5 τι ακριβως ειναι κ ειναι πολυ ανεβασμενο;;;επισης στην καμπυλη στην πρωτη μετρηση ολα κανονικα στη δευτερη μετα τη γλυκοζη που ηπια ανεβηκε αρκετα κ μετα στην τριτη μετρηση επεσε παλι...επισης μου ειπε η μικροβιολογος κατι για τοξοπλασμα οτι ειχα αντισωματα...τι να πω ;;;αν ξερετε κατι πειτε μου κοριτσια!!!!!:confused:

Καλησπέρα!!Αν έχεις αντισώματα στο τοξόπλασμα είσαι πολύ τυχερή δεν κινδυνεύεις να κολλήσεις τώρα θα στο πει και ο γιατρός σου. Για την ΤSH έχει να κάνει με τον θυροειδή, παίρνεις καθόλου χάπι τώρα; Γιατί μάλλον θα χρειαστεί να πάρεις. Έχεις ενδοκρινολόγο γιατρό; Καλό θα ήταν να πάρεις τον γιατρό σου και σήμερα να σου πει για την TSH καλό είναι να είναι μέσα στα όρια, μην ανησυχήσεις κιόλας ρυθμίζεται αλλά καλό είναι να το κοιτάξεις. Και εμένα είχε ανέβει στο 5,02 και πήρα αμέσως τον ενδοκρινολόγο και μου το αύξησε. Τώρα για την καμπύλη ζαχάρου υπάρχουν στο ίντερνετ τα φυσιολογικά όρια, δεν ξέρω κάτι να σου πώ θα στα εξηγήσει όλα και ο γιατρός σου. Μην ανησυχείς όλα ρυθμίζονται.

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!Αν έχεις αντισώματα στο τοξόπλασμα είσαι πολύ τυχερή δεν κινδυνεύεις να κολλήσεις τώρα θα στο πει και ο γιατρός σου. Για την ΤSH έχει να κάνει με τον θυροειδή, παίρνεις καθόλου χάπι τώρα; Γιατί μάλλον θα χρειαστεί να πάρεις. Έχεις ενδοκρινολόγο γιατρό; Καλό θα ήταν να πάρεις τον γιατρό σου και σήμερα να σου πει για την TSH καλό είναι να είναι μέσα στα όρια, μην ανησυχήσεις κιόλας ρυθμίζεται αλλά καλό είναι να το κοιτάξεις. Και εμένα είχε ανέβει στο 5,02 και πήρα αμέσως τον ενδοκρινολόγο και μου το αύξησε. Τώρα για την καμπύλη ζαχάρου υπάρχουν στο ίντερνετ τα φυσιολογικά όρια, δεν ξέρω κάτι να σου πώ θα στα εξηγήσει όλα και ο γιατρός σου. Μην ανησυχείς όλα ρυθμίζονται.

Φραουλιτσα ευχαριστω για τις πληροφοριες,ενταξει ηρεμησα αρκετα.ενδοκρινολογο δεν εχω,αυριο πρωι θα παω στη γυναικολογο κ οτι μου πει θα κανω...εγω ειχα κανει εξετασεις για θυρεοειδη πολλα χρονια πριν γυρω στα πεντε κ επειδη ειχαν βγει καλες δεν το ξανακοιταξα ...αυριο θα σας πω τα νεα μου...φιλιια σε ολες!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Φραουλιτσα ευχαριστω για τις πληροφοριες,ενταξει ηρεμησα αρκετα.ενδοκρινολογο δεν εχω,αυριο πρωι θα παω στη γυναικολογο κ οτι μου πει θα κανω...εγω ειχα κανει εξετασεις για θυρεοειδη πολλα χρονια πριν γυρω στα πεντε κ επειδη ειχαν βγει καλες δεν το ξανακοιταξα ...αυριο θα σας πω τα νεα μου...φιλιια σε ολες!!!

Παρακαλώ δεν κάνει τίποτα γενικά στα είπα ο γιατρός σου φυσικά θα στα πεί καλύτερα!!Καλή επιτυχία αυριο!!! Καλό είναι πάντως που και που να τον κοιτάς τον θυροειδή γιατί άμα απορρυθμιστεί μπορεί να παχύνεις να έχεις ταχυπαλμίες ή να αδυνατήσεις κ.λ.π. (ο θυροειδής ρυθμίζει όλο τον οργανισμό κάτι σαν εγκέφαλος) Απο ενδοκρινολόγο και γω δεν έχω κάποιον στάνταρ πήγαινα στου εοππύ αφού για χρόνια μου ήταν σταθερός, γενικά δεν είναι δύσκολο να στον ρυθμίσει πάντως. Ο ενδοκρινολόγος θα σου πεί και για το ζάχαρο αν έχεις κάποιο θέμα οπότε μια χαρά με έναν σμπάρο δυο τρυγόνια...

zZWsp2.png398Mp3.png

Κοριτσάκια καλησπέρα!!ξέρω δεν μπαίνω συχνα αλλά οι εμετοί,το ανακάτεμα όλη μέρα ,η δουλεια και η κορούλα μου είναι καλοί λόγοι νομιζω!!είμαι όλη μέρα σαν ζόμπι και δεν έχω πολλή καλη διάθεση!ανυπομονω να ανοίξει ο καιρός να περάσει το τρίμηνο να ισιωσουμε λιγάκι!την Κυριακή μπαίνω δέκατη εβδομαδα πρωτα ο ΘΕος και τέταρτη έχω ραντεβού κι έχω πολλή αγωνία να είναι όλα καλα!πάω να κοιμησω την μικρή μου!χάρηκα που όλα τα μπεμπακια είναι καλά!!

BeZCp3.png

Ήρθες στη ζωή μου σαν δώρο απ'το Θεό,πόσο σ'αγαπάω κι εγώ απορώ..

Κορούλα μου σε λατρεύω..!!!!!

06/07/2013

Lolitaki πως είσαι; Καλά; Απο συμπτώματα πως είσαι εσύ που έχεις και διδυμάκια;

Καλημέρα!!! Η αλήθεια ειναι οτι εκτός απο το στήθος που πονάει και ειναι τούμπανο, κάτι λίγα τραβηγματάκια χαμηλά, δεν νιώθω τίποτε αλλό! Λίγο νυστάζω κατα την διάρκεια της ημέρας αλλα οχι κάτι τραγικό! Είμαι 5 εβδομάδων και 6 ημερών! Την Δευτέρα θα ειμαι 6 εβδομάδων και την Πέμπτη πάμε για καρδούλες! Ελπίζω να τις ακούσουμε!!!

Ομως κάτι δεν θα έπρεπε να νιώθω;;;; Εσείς οι παλιές τι είχατε;;;

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Η αλήθεια ειναι οτι εκτός απο το στήθος που πονάει και ειναι τούμπανο, κάτι λίγα τραβηγματάκια χαμηλά, δεν νιώθω τίποτε αλλό! Λίγο νυστάζω κατα την διάρκεια της ημέρας αλλα οχι κάτι τραγικό! Είμαι 5 εβδομάδων και 6 ημερών! Την Δευτέρα θα ειμαι 6 εβδομάδων και την Πέμπτη πάμε για καρδούλες! Ελπίζω να τις ακούσουμε!!!

Ομως κάτι δεν θα έπρεπε να νιώθω;;;; Εσείς οι παλιές τι είχατε;;;

Μια χαρά εισαι τί να νιώθεις; Εμένα οι ενοχλήσεις άρχισαν μετά την 6η εβδομάδα αλλά μπορεί να μην εχεις και καθόλου. Μακάρι να μην έχεις συμπτώματα. Εμένα με έχει κουράσει. Περιμένω να φύγει το πρώτο τρίμηνο μπας και ηρεμήσω λίγο!! Με το καλό να πας και στον γιατρό να ακουσεις καρδούλες!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Kαλησπέρα Εγκυούλες Σεπτεμβρίου. Ευχομαι υπέροχες και τελειόμηνες εγκυμοσύνες σε όλα τα κορίτσια.

Είμαι η Λευκή και εμαθα κι εγώ τα ευχάριστα την περασμένη Τετάρτη με χοριακή 105.

Οπως καταλαβαίνετε είναι πολύ αρχή ακόμα και εχω φοβερή αγωνία. Παρακαλάω να πάνε ολα καλά και ανυπομονώ να πάω σε 10 μέρες στο γιατρό μου να δουμε σάκο. Εσεις αν και ειστε κάποιες εβδομάδες ποιο νωρίς θα χαρώ να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας.

xj92p3.png

Καλημερα μέλλουσες μανούλες!!!

Ειμαι και γω μια μέλλουσα μανούλα Σεπτεμβρίου και ευχομαι σε

Ολες μας να εχουμε μια υπέροχη,τελειομηνη εγκυμοσυνη...

Ειμαι στη 8η εβδομάδα της εγκυμοσυνης και ευτυχως δεν εχω κάποιο σύμπτωμα οπως αναγουλες,ζαλάδες μεχρι τωρα....

Ειναι η πρώτη μου εγκυμοσυνη και μου προκαλεί ενα άγχος παραπανω γιατι δε ξερω τι να περιμενω...

Ελπιζω η κουβεντούλα μαζι σας και ανταλλαγή εμπειριών και απόψεων να με χαλαρώσει...

Nv6Vp2.png

Καλησπέρα και καλως ήρθαν τα καινούρια κοριτσάκια να χετε και σεις μια χαρούμενη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!! Babezu ακούσατε καρδούλα; Αχ εγώ έχω την Τετάρτη γιατρό, έχουμε ακούσει καρδούλα, ανυπομονώ να το δούμε και να είναι όλα καλά!!! Καλησπέρα σε όλες!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...