Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρονιά πολλά κορίτσια...Καλή χρονιά με υγεία ψυχική και σωματική και με πολλα πολλά μωράκια...

Πριν χρονιά ,κάπου το 2015 όντας μόνο 25 χρόνων αποφάσησα να κάνω εξωσωματική...έχοντας ήδη ενα παιδάκι 9 χρόνων από φυσιολογική σύλληψη,κ ένα εξωμήτριο επίσης από φυσιολογικγ συλληψη ,είπα τώρα που είμαι μικρή να μη χτυπάω τ κεφάλι μ στον τοίχο ...και ενώ έμεινα έγκυος παλληνδρομησε..Απογοητευτικά ,ναυάγησα κ οικονομικά και τα παρατησα.Τώρα λοιπόν που έφτασα στα 35 νιώθω  τόσο πολύ ξανά την επιθυμία ...Έκανα σαλπιγγογραφια πριν ένα χρόνο και την έκλεισα στην ντουλάπα.Πριν κάνα 2 μήνες πήγα σε γιατρό κ την έδειξα ,μου είπε υδροσαλπιγγα...Οπότε κάθε ενδεχόμενο για φυσιολογική σύλληψη εξέπνευσε .Σκέφτομαι να κάνω λαπαροσκόπηση κ έπειτα εξωσωματική..Θέλω να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε ,αν κάνουν λαπαροσκόπηση σε δημόσιο νοσοκομείο...κ έπειτα τη γνώμη σας για φυσικό κύκλο..Να σημειώσω ότι μένω επαρχία και 2  ώρες από Θεσσαλονίκη κ Γιάννενα..Την μια σάλπιγγα την έχω αφαίρεσει από την εξωμήτρια κύηση στο Παπαγεωργίου ...

Γενικά ενώ ξέρω τη διαδικασία ,πελαγωνω.Λες και δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω...Με πιάνει πανικος

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!

Felicitaki ευχαριστώ για την ενημέρωση! Ρώτησες το γιατρό αυτό που λέγαμε; Στείλε μου πμ!

Μάλλον κι εγώ στις 24, αν και εκείνη τη μέρα είναι ο γάμος, απόγευμα βέβαια αλλά δε θέλω να το χάσω το σεμινάριο..

Mariposita ευχαριστώ για τα περαστικά! Δεν έχουμε κλιματιστικό αλλά με τις εναλλαγές του καιρού, την πάτησα! Μία ίδρωνα, μία φυσούσε...

Εσείς πώς τα πάτε; Ήρθατε;

Λευκή, κουράγιο κοριτσάκι! Θα περάσει ο καιρός... Λίγο με τις αγορές, λίγο διάβασμα για τα μπεμπάκια! Και θετικές σκέψεις! Πειραιά είσαι ακόμα;

Λίτσα, κουράγιο κι εγώ ψιλοπονάω το βράδυ και ξυπνάω αλλά τι να κάνουμε.. Είναι μικροενοχλήσεις της εγκυμοσύνης, μην αφήνεις να σε παίρνει από κάτω! Καλά τελειώματα με το σπίτι!

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια!!!Και μεις μια χαρά είμαστε!!!Όσο πάει μεγαλώνει η κοιλιά και νομίζω μου φαίνεται πιο βαριά, δεν μπορώ να κάνω και μεγάλες αποστάσεις, μάλλον φταίει και η ζέστη γιαυτό, και θέλω και τουαλέτα συχνά που μου σπάει τα νεύρα ειδικά όταν έχουμε βγει για περπάτημα!!!:twisted::twisted: Με τον ύπνο και γω ξυπνάω ενδιάμεσα αλλά πια δεν σηκώνομαι κάθομαι ξάπλα και κάποια στιγμή με παίρνει πάλι ο ύπνος. Α!!Και πλέον πάντα μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια μου γιατί αλλιώς πονάω σε διάφορα μέρη!!! Πλησιάζουμε στο τέλος και θα καλοπεράσουμε!!!! Δεν πειράζει χαλάλι τους!!!!

Ανδρομέδα περαστικά κορίτσι μου να σου περάσει γρήγορα με αυτη την ζέστη αν δεν είσαι και καλά νιώθεις δυο φορές χάλια!!!

Sagia άντεξες να μην κάνεις μπάνιο; Αχ ζηλεύω... Αν και γω αν δεν πάω στο χωριό μου μπάνιο δεν κάνω!!! Μπράβο και για την δική σου καμπύλη!!Ουφ γλίτωσες και σύ!!! Ευχαριστώ για το δαχτυλάκι, όσο αστείο και αν ακούγεται με δυσκόλεψε στο περπάτημα. Τώρα με πονά πολύ λίγο αλλά έχω ακόμα μια μελανιά!! Προσέχω πια πολύ!!!

Lefki υπομονή!!Περνάνε οι μέρες και μαζί και οι βδομάδες!!! Δεν πειράζει που δεν θα έρθεις στα σεμινάρια. Αν θες να παρακολουθήσεις έχει στο nutricia.gr δυαδικτιακά που μπορείς να δεις ξάπλα απο το σπίτι σου, και στο youtube της Πατσούρου που είναι πολύ καλή!!! Δες τα να περάσει και η ώρα σου!!!

λίτσα ταλαιπωριέσαι βρε παιδί μου υπομονή!!! Τουλάχιστον τελειώνετε με το σπίτι και έχεις και παρέα!!!

felicitaki να σαι καλά για την ενημέρωση!!!Και γω λέω για τις 24, σημαδιακή μέρα!!!Η Αδρομέδα παντρεύεται ο άντρας μου έχει γεννέθλια!!! Θα μαζευτούμε όλες με τις κοιλούμπες!!Χα Χα!!!

Φιλιά πολλά σε όλες τους αγωνιστηκούς μου χαιρετισμούς σε όλες καλοκαίρι είναι θα το αντέξουμε!!!:tongue::tongue:

zZWsp2.png398Mp3.png

Γεια σας, κουκλίτσες! Βλέπω όλα μας τα νέα είναι καλά!

Οντέτ, να ξεκουράζεσαι (σου επιστρέφω τις προτροπές, όπως βλέπεις, χαχα)!

Λευκή μου, ο τράχηλος αυξομειώνεται. Εμένα ήταν πιο μακρύς 5 εβδ. μετά τη β' επιπέδου που τον ξαναελέγξαμε.

Εμείς ψωνίσαμε όλα τα πράγματα του μπέμπη και τώρα το μόνο που λείπει είναι εκείνος!

(Ανδρομέδα, γέλασα τόσο πολύ όταν είδα το σχόλιό σου!!! Για το ring sling ήθελα κάτι άλλο, με ρέλι, αλλά αποφάσισα βαμβακερό υφαντό, για να μην τσαλακώνεται, και κυρίως ετοιμοπαράδοτο, γιατί με τέτοιες συνθήκες δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει αύριο... Δεν είναι γλύκα οι πανούλες μου;;; )

Κατά τα άλλα, πάω στα μαθήματα ψυχοπροφυλακτικής και είναι πολύ ωραία. Συνειδητοποίησα ότι πλησιάζει ο καιρός και αγχώθηκα!

tt1e3

Γεια σας, κουκλίτσες! Βλέπω όλα μας τα νέα είναι καλά!

Οντέτ, να ξεκουράζεσαι (σου επιστρέφω τις προτροπές, όπως βλέπεις, χαχα)!

Λευκή μου, ο τράχηλος αυξομειώνεται. Εμένα ήταν πιο μακρύς 5 εβδ. μετά τη β' επιπέδου που τον ξαναελέγξαμε.

Εμείς ψωνίσαμε όλα τα πράγματα του μπέμπη και τώρα το μόνο που λείπει είναι εκείνος!

(Ανδρομέδα, γέλασα τόσο πολύ όταν είδα το σχόλιό σου!!! Για το ring sling ήθελα κάτι άλλο, με ρέλι, αλλά αποφάσισα βαμβακερό υφαντό, για να μην τσαλακώνεται, και κυρίως ετοιμοπαράδοτο, γιατί με τέτοιες συνθήκες δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει αύριο... Δεν είναι γλύκα οι πανούλες μου;;; )

Κατά τα άλλα, πάω στα μαθήματα ψυχοπροφυλακτικής και είναι πολύ ωραία. Συνειδητοποίησα ότι πλησιάζει ο καιρός και αγχώθηκα!

Καλημερα φραουλιτσα μου :-) και σε ολα τα κοριτσια,αλλαξε πολυ η ψυχολογια μου με το σπιτι,εγινε φοβερο,,εχω επιστρατευσει μαμα κ πεθερα και με κανουνε δουλιες,εγω ψιλιπραγματα κανω γτ δε μπορω να καθομαι,αχχχ το μαξιλαρι,μονο με αυτο κοιμαμαι αλλιως με τιποτα,αλλα ξυπναω συνεχεια για τουαλετα κ οπως λες κ εσυ εχω διαφορους πονους παντου,τελειωνουμε κοριτσια αν βγει κ ο ιοουλιος δεν το πιστευω,σημερα θα παω να βαψω κ μαλλι (τρομαρα μου) αλλα η ριζα ειναι χαλιιιιι λογο ξανθου,ελπιζω να σας βρισκω ολες καλα φιλακια πολλα

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια.Τι κάνετε?

Εγώ έχω όλα τα προβλήματα μαζί.Δεν μπορώ ανα περπατήσω,να κοιμηθώ,ζεσταίνομαι έχω τα ψυχολογικά μου,αλλά κατα τ άλλα μια χαρά.:):):)

Περνάει ο καιρός κοριτσάκια.Δευτέρα έχω ραντεβού με γιατρό να δούμε τη μπέμπα μας.Ανυπομονώ.Φιλάκια σε όλεςς

7H5Lp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια.Τι κάνετε?

Εγώ έχω όλα τα προβλήματα μαζί.Δεν μπορώ ανα περπατήσω,να κοιμηθώ,ζεσταίνομαι έχω τα ψυχολογικά μου,αλλά κατα τ άλλα μια χαρά.:):):)

Περνάει ο καιρός κοριτσάκια.Δευτέρα έχω ραντεβού με γιατρό να δούμε τη μπέμπα μας.Ανυπομονώ.Φιλάκια σε όλεςς

Αχ μαρακι μου ποσο σε καταλαβαινω,μια απ τα ιδια,δεν μπορω να περπατησω,δε μπορω να αλλαξω πλευρο γτ με πονανε τα κοκαλα εξωτερικα στο αιδειο,ζεστενομαι κ θελω να βγαλω την πετσα μου,κ ολα αυτα μαζι η ψυχολογια χαλια γινεται....θελω να τελειωνει ο καιρος γιατι βλεπω γινομαστε χειροτερα οσο φουσκωνουμε ,αλλα μετααα??? :-)

Καλημέρα καλημέρα!!! Τι κάνουν οι όμορφες κοιλίτσες;;;

Εμείς μια χαρά, έκανε μια μεγαααάλη κωλοτούμπα προχθές και τώρα έχει το κεφαλάκι κάτω κάτω και με πιέζει! Είχαμε και λόξυγγα! Αμεεε :lol::lol:

Φραουλίτσα, λιονταράκι ο άντρας σου ε; Για 24 μας βλέπω τις περισσότερες! Και μετά από βδομάδα τα υπόλοιπα!

Αυτό με το κατούρημα μεγάλο θέμα! Με το που βγαίνουμε από το σπίτι του λέω "ωχ, κατουριέμαι" χαχαχα και κάποιες φορές με χτυπάει πάνω στην κύστη, εκεί να δεις γέλιο...

Didi, σε πρόδωσαν οι πανούλες! Είδα και την άλλη φωτογραφία που μας την είχες ανεβάσει κι εδώ και λέω αυτή είναι δε μπορεί! :lol::lol:

Έχουν τέλεια σχεδιάκια και φαντάζομαι και τον πωπουδάκο του μπέμπη μέσα μια τρέλα θα είναι! Τις έπλυνες όλες;

Πολύ όμορφο το σλινγκ με ωραία χρώματα! Κι εγώ ένα τέτοιο ριγέ θα πάρω μάλλον ή και μονόχρωμο, δεν μπορώ να αποφασίσω! Βασικά είπε η αδερφή μου πως θα μας το κάνει δώρο οπότε μπορεί να πάρω και δεύτερο :tongue:

Και αργότερα ένα μέι τάι..... Είπαμε θα κάνω συλλογή....

Α! Υπάρχει στο φβ ομάδα για τις μανούλες 2015;; Κάτι είχε πέσει στην αντίληψή μου αλλά δεν μπορώ να το βρω!

Λίτσα, είδες πως έφτιαξε η διάθεσή σου; Μη στεναχωριέσαι και οι ενοχλήσεις φυσιολογικές είναι, όλες έχουμε! ;)

Μαρία, πώς αισθάνεσαι που θα εγκαινιάσεις τα γεννητούρια μας;; Η Κασσιόπη, τι κάνει; Μιλάτε;

OkoIp3.png

Αχ μαρακι μου ποσο σε καταλαβαινω,μια απ τα ιδια,δεν μπορω να περπατησω,δε μπορω να αλλαξω πλευρο γτ με πονανε τα κοκαλα εξωτερικα στο αιδειο,ζεστενομαι κ θελω να βγαλω την πετσα μου,κ ολα αυτα μαζι η ψυχολογια χαλια γινεται....θελω να τελειωνει ο καιρος γιατι βλεπω γινομαστε χειροτερα οσο φουσκωνουμε ,αλλα μετααα??? :-)

Μετά θα μάστε οι πιο ευτυχισμένες γυναίκες στον κόσμο.Αξίζει όλο αυτό που περνάμε.Χαλάλι στα μπεμπάκια μας :-P:-P:-P

7H5Lp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλημέρα!!! Τι κάνουν οι όμορφες κοιλίτσες;;;

Εμείς μια χαρά, έκανε μια μεγαααάλη κωλοτούμπα προχθές και τώρα έχει το κεφαλάκι κάτω κάτω και με πιέζει! Είχαμε και λόξυγγα! Αμεεε :lol::lol:

Φραουλίτσα, λιονταράκι ο άντρας σου ε; Για 24 μας βλέπω τις περισσότερες! Και μετά από βδομάδα τα υπόλοιπα!

Αυτό με το κατούρημα μεγάλο θέμα! Με το που βγαίνουμε από το σπίτι του λέω "ωχ, κατουριέμαι" χαχαχα και κάποιες φορές με χτυπάει πάνω στην κύστη, εκεί να δεις γέλιο...

Didi, σε πρόδωσαν οι πανούλες! Είδα και την άλλη φωτογραφία που μας την είχες ανεβάσει κι εδώ και λέω αυτή είναι δε μπορεί! :lol::lol:

Έχουν τέλεια σχεδιάκια και φαντάζομαι και τον πωπουδάκο του μπέμπη μέσα μια τρέλα θα είναι! Τις έπλυνες όλες;

Πολύ όμορφο το σλινγκ με ωραία χρώματα! Κι εγώ ένα τέτοιο ριγέ θα πάρω μάλλον ή και μονόχρωμο, δεν μπορώ να αποφασίσω! Βασικά είπε η αδερφή μου πως θα μας το κάνει δώρο οπότε μπορεί να πάρω και δεύτερο :tongue:

Και αργότερα ένα μέι τάι..... Είπαμε θα κάνω συλλογή....

Α! Υπάρχει στο φβ ομάδα για τις μανούλες 2015;; Κάτι είχε πέσει στην αντίληψή μου αλλά δεν μπορώ να το βρω!

Λίτσα, είδες πως έφτιαξε η διάθεσή σου; Μη στεναχωριέσαι και οι ενοχλήσεις φυσιολογικές είναι, όλες έχουμε! ;)

Μαρία, πώς αισθάνεσαι που θα εγκαινιάσεις τα γεννητούρια μας;; Η Κασσιόπη, τι κάνει; Μιλάτε;

Μπράβο κορίτσι μου για τη θέση που πήρε το μπεμπάκι.::P:pΚι εγώ θέλω να μάθω για την ομάδα στο fb και να γίνω μέλος.

Ανυπομονώ να περάσει ο καιρός,να σας πω εντυπώσεις.Άντε να δούμε..:-):smile:

Το κορίτσι μας η Κασσιόπη είναι μια χαρά,μιλάμε στο τηλ και σας στέλνει τα χαιρετίσματα της.Φιλάκιαααα

7H5Lp3.png

Μη δίνετε σημασία στα ιερογλυφικά...προφανώς ήθελα να τονίσω με χρώμα τα ονοματάκια σας και βγήκε αυτό.....

Καλως το κοριτσι :-) αχ ο λοξυγγας αλλο πραγμα,τι πλακα,,οι κλοτσιες πανε συννεφο μεχρι που με ποναει,καλα μου κανει χαχα,ναι εφτιαξε πολυ η ψυχολογια μου με την αλλαγη στο σπιτι,καλα κ το δωματιο της μπεμπας πολυ ωραιο,μπαινωβγαινω κ τοα κοιταω σαν χαζη,που να βγει κιωλας,οσο φοβομουνα τωρα τοσο ανυπομονω κ θελω να τυ δω,οπως ολες φανταζομαι

Καλημέρα κοριτσάκια όμορφα! Τι κάνετε? Έχω προσπαθήσει να γράψω κάποιες φορές και μου έσβηνε τα μηνύματα, δεν ξέρω γιατί...

Εγώ γύρισα από τις διακοπούλες και ήταν ωραία. Έκανα και 4 μπανάκια, έτσι για να πω ότι κάτι έκανα! Είχε πολύ πλάκα, πρώτα βουτούσα πόδι, καθόμουν κανένα λεπτό, μετά έριχνα νερό στην κοιλιά, μετά στα χέρια κλπ. :D Απελευθερώθηκα κιόλας με την κοιλούμπα και δε με ένοιαζε. Τα κορίτσια με κοιτούσαν με γλύκα και τα αγόρια με τρόμο!!! χαχαχα Ευτυχώς ο καιρός μας έκανε τη χάρη και ενώ ξεκινήσαμε με συννεφιές, τις υπόλοιπες μέρες έφτιαξε ο καιρός! Ίσα ίσα που το βράδυ είχε δροσούλα και το απόλαυσα καλύτερα. Τα κοριτσάκια που μπορεί να μην καταφέρετε να κάνετε μπανάκι, μη ζηλεύετε. Δεν έγινε και τίποτα, κι εγώ ίσα που το δοκίμασα, μαζί θα την φάμε τη ζέστη του καλοκαιριού!:cool: Έφαγα και τις παγωτάρες μου και πήγα στο γιατρό και μου τα' χωσε...:mrgreen:

Τώρα πάλι σπίτι, αρχίζω να προσαρμόζομαι και στα νέα δεδομένα, στο σπίτι πλέον! Έχω πολλά πράγματα να κάνω!!!

Η αλήθεια είναι ότι η τελευταία κατάσταση στη χώρα με επηρέασε λίγο, αλλά τώρα αρχίζω να ξαναπαίρνω τα πάνω μου, δε θα τους κάνω τη χάρη να χαλιέμαι για κάτι που δε μπορώ να διορθώσω. Είναι μια υπέροχη περίοδος αυτή και πρέπει να την απολαύσουμε κορίτσια!

Πήρα κι εγώ για θηλασμό στις 24 και μου είπαν ότι δε χρειάζεται να κλείσω, οπότε ανυπομονώ να σας γνωρίσω όσες έρθετε!!!

Επίσης, με παρότρυνση της αδερφής μου που είχε πάει, αυτές τις μέρες παρακολουθώ και κάτι μαθήματα για εγκύους στη Φαιναρέτη, είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός. Καλές εντυπώσεις μέχρι στιγμής, αν και πιστεύω ότι τα ίδια πάνω κάτω θα μας πουν και στο Έλενα. Με τα μαθήματα συνειδητοποίησα κι εγώ ότι ο καιρός της γέννας πλησιάζει :roll::D

Περιμένω τη Δευτέρα να αρχίσουν οι εκπτώσεις για να πάρω όσα ακόμα χρειάζομαι για τον μπέμπη μου! Άντε να δούμε!

Φραουλίτσα τι καλά που είδες τη μπεμπούλα σου 3d! Άντε σου έφυγε η περιέργεια! Περαστικά και για το δαχτυλάκι σου, ο πόνος είναι δυνατός...

Λίτσα με γεια το δωμάτιο της μικρής! Να το χαρείτε!

Mariposita με το καλό να έρθεις Αθήνα και να πάνε όλα καλά!

Μαρία υπομονή, θα είσαι η πρώτη μανούλα και θα το κρατήσεις πρώτη στην αγκαλιά σου, αυτό να σκέφτεσαι και να παίρνεις δύναμη!!! Με το καλό! Και χαιρετίσματα στην Κασσιόπη! Ακόμα δεν ξεμπέρδεψε με τις δουλειές?

Φιλιά και σε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια, δε θυμάμαι όλα τα σχόλια που ήθελα να κάνω, θα επανέλθω όμως!:tongue:

hv6Vp2.png
bMrM.png

Α ξέχασα να σας πω ότι κι εμένα πήρε θέση το μπεμπάκι και νιώθω τις κλωτσίτσες του στο δεξί πλευρό μου!!! Έχει πολύ πλάκα! Και από συχνοουρία έχει επανέλθει κανονικότατα! Επίσης πλέον νιώθω να με πιέζει ο μπέμπης προς τα κάτω και να μου ρίχνει δυνατές σουβλιές! Το βράδυ πρήζονται οι αστράγαλοί μου, τη βέρα την έβγαλα και το πρωί ξυπνάω με ενόχληση στον δεξί ώμο, μάλλον επειδή κοιμάμαι με aircondition, αλλά δε μπορώ αλλιώς ζεσταίνομαι πολύ!

Επίσης στα μαθήματα μας είπαν ότι από τις 32 εβδομάδες ξεκινούν οι προπαρασκευαστικές συσπάσεις, οπότε να το έχουμε στο νου μας να μην αγχωθούμε.

Φιλιά πολλά!!!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Καλώς ήρθες πάλι στο καμίνι της Αθήνας mommy to be!! Κουράγιο!! Εγώ έχω ταμπουρωθεί με τον ανεμιστήρα!! Θα κάνω κανένα μπανάκι αν και ο άντρας μου δε θέλει.. ε ρε τι έπαθα!!

Για τη Φαιναρέτη διάβασα κι εγώ κάπου και το σκεφτόμουν.. Ποια είναι η διαδικασία; Να πάρω τηλ να ρωτήσω πότε θα γίνει το επόμενο σεμινάριο; Λογικά τα ίδια με το Έλενα θα πούνε αλλά πιστεύω ότι αν τα ακούσω περισσότερες φορές και από άλλα άτομα θα μου εντυπωθούν καλύτερα..

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...