Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• dimu.tra Σε ευχαριστώ για την απάντηση...Ναι γνωρίζω την ανακατοσουρα του δημοσίου αλλά και τα λεφτά για τις ιδιωτικές κλινικές πολλά..Εννοεις να πάω επίσκεψη στο ιατρείο του γυναικολόγου κ να του πω αν μπορεί να μου κάνει λαπαροσκόπηση σε δημόσιο κ πόσα θέλει αν καταβαινω σωστά Ε;

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!Τί κάνετε όλες καλά; Θα πάει καμιά στο μάθημα ανώδυνου της ομάδας θηλασμού αύριο; Εγω μάλλον ναι.

Βρε λιτσάκι κάνε λίγη υπομονή, εσύ τα βλέπεις όλα τόσο αρνητικά. Βρες πράγματα να κάνεις ώστε να μην νιώθεις τόσο άσχημα μόνη σου. Διάβασε κάποιο βιβλίο για την φροντίδα του μωρού σου που θα έρθει ή και κάποιο άλλο βιβλίο. Μπες στο ίντερνετ και ψάξε διάφορα θέματα να ενημερωθείς. Κάνε καμιά δουλίτσα, κάνε κανα μποτέ ακόμα και αν δεν έχεις υλικά αν μπείς στο ίντερνετ μπορείς να βρείς συνταγές για μασκες προσώπου κλπ. Αν θες μπορείς να γεμίσεις τον χρόνο σου. Όλα είναι θέμα αντίληψης. Αν κάθεσαι και λες είμαι μόνη μου περνάω χάλια, χάλια θα περάσεις, αν προσπαθήσεις κάτι θα βρείς να κάνεις. Στα λέω εγω που μένω επίσης πολλές ώρες μόνη μου. Επτα το απόγευμα επιστρέφει ο άντρας μου και τον χειμώνα με το γυμναστήριο τον βλέπω μετά τις 8. Προσπαθώ και βρίσκω πράγματα που μου αρέσουν, μέχρι και πλέξιμο έκανα και έχω πλέξει μια κουβέρτα κούνιας για το μωρό μου και μια για την αδελφή μου (και οδηγίες βρήκα στο ίντερνετ). Έχω διαβάσει πάρα πολλά για θηλασμό, γέννα, μαιευτήρια, έχω ψάξει για ψώνια.... Δες και για τον πόνο στο πόδι σου, όσο πονάς λογικό είναι να χαλάει η διάθεσή σου. Καλά κάνεις και μας λες πως νιώθεις. Εμένα δεν με ενοχλεί που κάνεις παράπονα, απλά θέλω να σου δείξω ότι υπάρχει και άλλος τρόπος. Ελπίζω να μην σε έπρηξα!!!Καλημέρα!!!

καλησπερα φραουλιτσα μου,τωρα μπηκα κ σε διαβασα,ειχα μια φιλη μου απ το μεσημερι εδω κ περασε σημερα η μερα,σ ευχαριστω πολυ που με ενθαρυνεις κ εχεις απολυτο δικιο σ αυτα που μου λες,,ναι αρχισα κ διαβαζω βιβλια περι εγκυμοσυνης και φροντιδας μωρου,ψαχνω πραγματακια στο ιντερνετ για τη μπεμπα,γενικα το προσπαθω πολυ..οσο σκεφτομαι αρνητικα ολα αρνητικα ειναι,,θα διαβαζω τις βλακιες μου σε λιγο καιρο ποθυ θα χω τη μπεμπα κ θα γελαω,

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα φραουλιτσα μου,τωρα μπηκα κ σε διαβασα,ειχα μια φιλη μου απ το μεσημερι εδω κ περασε σημερα η μερα,σ ευχαριστω πολυ που με ενθαρυνεις κ εχεις απολυτο δικιο σ αυτα που μου λες,,ναι αρχισα κ διαβαζω βιβλια περι εγκυμοσυνης και φροντιδας μωρου,ψαχνω πραγματακια στο ιντερνετ για τη μπεμπα,γενικα το προσπαθω πολυ..οσο σκεφτομαι αρνητικα ολα αρνητικα ειναι,,θα διαβαζω τις βλακιες μου σε λιγο καιρο ποθυ θα χω τη μπεμπα κ θα γελαω,

Ναι κοπέλα μου έτσι είναι, είναι πολύ ωραία αυτη η περίοδος και εμείς πολύ τυχερές που την ζούμε για να σκέφτεσαι αρνητικά!!Όλα καλά είναι το μπεμπάκι σου καλά είναι και σε λίγο καιρό θα καταφέρεις κάτι μοναδικό θα φέρεις στην ζωή να πλασματάκι απο σένα και τον άντρα σου!!! Και όταν θα έρθει με το καλό θα δεις που θα πεις τι κρίμα έχανα τον καιρό μου να στεναχωριέμαι και έχασα πολύ ωραίες στιγμές!!! Όσο σκέφτεσαι θετικά τοσο πιο καλά θα είσαι. Εδω υπάρχουν και γυναίκες που ο άντρας τους δουλεύει αλλού και τον βλέπουν μόνο Σ/Κ (απο γνωστή μου στο λέω). Καλά είμαστε ευτυχώς που δουλεύπυν κιόλας!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Γειά σας κορίτσια μου τι κάνετε??εγώ μια χαρά!σήμερα πήρε το μωρό η μαμά μου και θα ξεκουραστουμε λίγο.2 μέρες τώρα τρέχω στο ΙΚΑ,στις επιτροπές.ευτυχώς πληρώθηκαμε τουλάχιστον σήμερα γιατί τα είχα ξεγραμμεννα!

Φραουλιτσα,Mariposita τι καλά που είδατε τα μωράκια σας!!θέλω και γωωωω :) πήγα χθες να μου γράψει εξετάσεις αλλά δε μου έκανε τη χάρη φυσικά!ρε κορίτσια ξέρει καμιά από ζαχαρο?ήταν μια χαρά η καμπύλη εντός ορίων εκτός από την τελευταία.έκανα 5 μετρήσεις ανά 30' και στα 120 έπεσε 80. Φυσιολογικές τιμές γράφει < 153. Η αδερφή μου λέει διάβασε ότι και οι χαμηλές τιμές δεν είναι καλές στην εγκυμοσυνη.δευτέρα θα ρωτήσω το γιατρό.αιματοκριτης 32 αλλά είμαι ευχαριστημένη γιατί με 32 ξεκίνησα.και το βασικό και ανησυχητικό είναι ότι έχω χαμηλά αιμοπεταλια πάλι.κάτω του ορίου.το είχα και στην πρώτη αυτό.κατά τα υπόλοιπα όμως όλα καλά :)

Λίτσα μπραβο σε ακούω πιο χαλαρή τώρα τελευταία.δύσκολη η μοναξιά αλλά ηφραουλιτσα έχει δίκιο.και όσα προτείνει είναι εφικτό να γίνουν!κάνε πράγματα να μη νιώθεις ότι χάνεις τις μέρες σου!

Κορίτσια άσχετο αλλά ολη την εβδομάδα έκανα τέλεια διατροφή και 2 μερες τώρα θέλω να φάω τα πάντα!κοιτάζω μπροστά μου και βλέπω γύρους και πίτσες!!!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Καλημερα κοριτσια μου,ωραια μερα σημερα κ εχω κ καλη διαθεση :-) η αληθεια ειναι οτι με βοηθατε πολυ μ αυτα που μου λετε,σημερα θα σχολασει κ ο αντρας μου νωριςκ θα παμενα δουμε για κρεβατακι κσυρταριερα κ πολυ χαιρομαι,sagia κι εγω 33 αιματοκρητη εχω αλλα δεν ανησυχησε ο γιατρος μου,για το ζαχαρο δεν ξερω να σου πω για τις χαμηλες τιμες,αλλα μην ανησυχεις θα ενημερωσεις το γιατρο σου,,κ εγω με το παραμικρο ανησυχω κ τον εχω πρηξει,αλλα μεγαλη υποθεση να εμπιστευεσαι τον γιατρο σου κοριτσια ε;αχχ σε δυομηνες θα λεμε τις εμπιριες της γεννας κοριτσια,και πρωτη εγω η χεστρα θα σας ενημερωσω

Για την θέση της δεν αγχώνομαι καθόλου έχουμε καιρο. Μάλλον αυτά που λες και σε μένα τα κοίταξε γιαυτό σε ρώτησα πως το έκανε.

Για τη θεση ειναι οντως πολυ νωρις!

Σιγουρα αυτα κοίταξε και σε σένα απλα εγω ετυχε και τον ρώτησα γιαυτο μου το ειπε αλλιως δεν θα μου έλεγε τιποτα!

καλημερα κοριτσια μου τι κανετε?εγω εχω φοβερες αυπνιες τελευταια,μια επειδη δε βολευομαι,μια βλεπω εφιαλτες,μια η τουαλετα καθε τρεις κ λιγο,κ ετσι ολη νυχτα δεν κοιμαμαι,κοιμαμαι πολυ τη μερα με αποτελεσμα να νιωθω σαν αρρωστη μετα,με ποιανουν παλι κ τα χαζα μου,η διαθεση μου δηλαδη παλι αρχιζει να χαλαει κ κανω μερες να συνελθω παλι,ολη μερα μονη δεν εχω τι να κανω,η μονη μου παρεα κ παρηγορια ειστε εσεις,θελω οσο τιποτα να ρθει αυτη η αγια μερα να κρατησω το μωρακι μου κ να τα ξεχασω ολα,οπως ολες φυσικα,σας επρηξα παλι με τα ψυχολογικα μου ευχομαι να ειστε ολες καλα

Αχ κι εγω ταλαιπωρούμαι Λιτσάκι μου με εφιάλτες και αυπνιες! Και ολο μαύρες σκέψεις κανω αυτές τις μερες οτι κατι δεν θα παει καλα! Δεν πρεπει ομως(το λεω να το ακουω κι εγω) πρεπει να ειμαστε θετικές και αισιόδοξες! Κι εγω ολη μερα σπιτι ειμαι με τον αντρουλη να δουλεύει ως αργα! Λιγο ομως έμεινε, σε λιγο καιρο θα εχουμε τις μπεμπούλες μας παρεουλα!

Καλησπέρα! Το είδαμε το μωράκι μας:D Όλα μια χαρά. Οι εξετάσεις τέλειες, σύμφωνα με το γιατρό, και ο μπέμπης έφτασε τα 1560! Είναι μια βδομάδα πιο μπροστά στην ανάπτυξη απ'ότι μας είπε και μάλιστα δεν μπορούσαμε να δούμε προσωπάκι πολύ καλά γιατί είχε πάρει ήδη στάση εμπέδωσης με το κεφαλάκι κάτω. Κάναμε παλι και κολπικό και είδαμε οτι ο πλακούντας όντως συνεχίζει και απομακρύνεται απο τον τράχηλο οπότε έχουμε πιθανότητες για φυσιολογικό τοκετό:D Χαιρετήσαμε το γιατρό ο οποίος μας είπε οτι θα περιμένει ευχάριστα νέα και μας έδωσε και μια τσαντούλα με δωράκια/δειγματάκια. Μακάρι να μπορούσα να τον πάρω μαζί μου στην Αθήνα:rolleyes:

Μπραβο κοριτσακι μου! Ολα καλα λοιπον!!

Ναι κοπέλα μου έτσι είναι, είναι πολύ ωραία αυτη η περίοδος και εμείς πολύ τυχερές που την ζούμε για να σκέφτεσαι αρνητικά!!Όλα καλά είναι το μπεμπάκι σου καλά είναι και σε λίγο καιρό θα καταφέρεις κάτι μοναδικό θα φέρεις στην ζωή να πλασματάκι απο σένα και τον άντρα σου!!! Και όταν θα έρθει με το καλό θα δεις που θα πεις τι κρίμα έχανα τον καιρό μου να στεναχωριέμαι και έχασα πολύ ωραίες στιγμές!!! Όσο σκέφτεσαι θετικά τοσο πιο καλά θα είσαι. Εδω υπάρχουν και γυναίκες που ο άντρας τους δουλεύει αλλού και τον βλέπουν μόνο Σ/Κ (απο γνωστή μου στο λέω). Καλά είμαστε ευτυχώς που δουλεύπυν κιόλας!!

Αχ πολυ ωραια τα λες φραουλιτσα μου! Με εκανες να νιώσω πολυ καλυτερα!

Γειά σας κορίτσια μου τι κάνετε??εγώ μια χαρά!σήμερα πήρε το μωρό η μαμά μου και θα ξεκουραστουμε λίγο.2 μέρες τώρα τρέχω στο ΙΚΑ,στις επιτροπές.ευτυχώς πληρώθηκαμε τουλάχιστον σήμερα γιατί τα είχα ξεγραμμεννα!

Φραουλιτσα,Mariposita τι καλά που είδατε τα μωράκια σας!!θέλω και γωωωω :) πήγα χθες να μου γράψει εξετάσεις αλλά δε μου έκανε τη χάρη φυσικά!ρε κορίτσια ξέρει καμιά από ζαχαρο?ήταν μια χαρά η καμπύλη εντός ορίων εκτός από την τελευταία.έκανα 5 μετρήσεις ανά 30' και στα 120 έπεσε 80. Φυσιολογικές τιμές γράφει < 153. Η αδερφή μου λέει διάβασε ότι και οι χαμηλές τιμές δεν είναι καλές στην εγκυμοσυνη.δευτέρα θα ρωτήσω το γιατρό.αιματοκριτης 32 αλλά είμαι ευχαριστημένη γιατί με 32 ξεκίνησα.και το βασικό και ανησυχητικό είναι ότι έχω χαμηλά αιμοπεταλια πάλι.κάτω του ορίου.το είχα και στην πρώτη αυτό.κατά τα υπόλοιπα όμως όλα καλά :)

Λίτσα μπραβο σε ακούω πιο χαλαρή τώρα τελευταία.δύσκολη η μοναξιά αλλά ηφραουλιτσα έχει δίκιο.και όσα προτείνει είναι εφικτό να γίνουν!κάνε πράγματα να μη νιώθεις ότι χάνεις τις μέρες σου!

Κορίτσια άσχετο αλλά ολη την εβδομάδα έκανα τέλεια διατροφή και 2 μερες τώρα θέλω να φάω τα πάντα!κοιτάζω μπροστά μου και βλέπω γύρους και πίτσες!!!

Σαγια μου εγω ειναι το ακριβως αντίθετο, που βγήκε τσιμπημένο το ζαχαρο! Για την δικη σου περίπτωση δεν ξερω! Δεν μου φαίνεται σημαντικο αλλα καλυτερα συνενοησου με το γιατρο σου!

Καλημέρα:P:p:p.Πήρα τηλ για το μάθημα θηλασμού στο Έλενα.Προς το παρόν έχει τηλεφωνητή αλλά λέει ότι τα μαθήματα θηλασμού θα γίνουν 10 και 24 /07 χωρίς να λέει ώρα και που.Θα ξαναπάρω μετα τις 15:00 γιατί αν θυμάμαι καλά εκείνες τις ώρες και μετά βρίσκουμε κάποιον. Φιλιά, θα ενημερώσω

Ευχαριστουμε φελισιτακι! Αν μάθεις τιποτε αλλο ενημέρωσε μας! Θα παρω κι εγω απο δευτερα τηλ γιατι το 24/7 δεν με βολευει οποτε μαλλον με βλεπω για τις 10!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες!!!!Τί έγινε; Όλα καλά; Επειδή έχει τα πόδια κάτω η δικιά μου ωρες ωρες μου ρίχνει κάτι κλωτσιές :shock: αλλο πράγμα..

Sagia και μενα είναι χαμηλά ο αιματοκρίτης αλλά δεν μου είπε κάτι. Και γω δυστυχώς δεν ξέρω για το χαμηλό ζάχαρο και τα αιμοπετάλια... Ρώτα τον γιατρό σου και διαφώτισε και μας!!! Ξεκουραστήκατε λίγο και μείνατε και οι δυο σας πολύ ωραία!!! Σχετικά με το φαγητό και γω περνάω τέτοιες φάσεις που θέλω να φάω χαζομάρες. Ξέρεις τί κάνω; Τις τρώω και μετά συνεχίζω την σωστή διατροφή και δεν νιώθω ότι πιέζομαι ούτε μου γίνονται έμμονη ιδέα. Έχω φάει και σουβλάκια και πατατάκια και απόλα!!!:-)

Audette προσπαθώ γενικά να βλέπω τα θετικά στα πράγματα και τις καταστάσεις, όσο μπορώ. Σχετικά με τους εφιάλτες και τις αυπνίες μπορεί να είναι και απο αυτα που συμβαίνουν. Εγω έπαψα να ακούω την τηλεόραση, έχουμε ευτυχως ψηφιακή και βλέπω άλλα κανάλια. Κλείστε την και μην ακουτε τίποτα!!! Αυπνίες έχω και γω, αλλά συνήθισα πια!!! Βέβαια αν μια μέρα κοιμηθώ πιο νωρίς νιώθω ακόμα καλύτερα και είναι και το πρόσωπό μου πιο ξεκούραστο αλλά τί να κάνουμε;

Στο σεμινάριο που έλεγα δεν πήγα γιατί θα γελάσετε: χτύπησα στον καναπέ το μικρό μου δαχτυλάκι και μελάνιασε κιόλας εκτός του πόνου (όχι πολύ δυνατός αλλά με ποναει που και που). Δεν ξέρω τί έχει γίνει αλλά τα έχω τσακίσει τα δάχτυλα των ποδιών μου!!!Πρίν δεν είχα πρόβλημα!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Πολύ καλός ο γιατρός σου μωρέ!!!Μπράβο!!! Μπράβο και για το μωράκι σου!!!Μια χαρά!!!Και το βάρος του πολύ ωραίο και η θέση του πολύ καλή και ο πλακούντας μια χαρα, όλα τέλεια!!!Μπράβο σας!!! Με το καλό να ρθείτε και Αθήνα.Όλα καλά θα πάνε και θα βρείς και έναν καλο γιατρό και εδω!!!Και τα δωράκια πολύ ωραία πάντα, αφού όλοι είμαστε μέσα μας παιδιά!!:wink:

Σ'ευχαριστώ Φραουλίτσα μου! Η αλήθεια είναι οτι γι'αυτό το μήνα μέχρι να δω τον καινούργιο γιατρό, θα είμαστε ήσυχοι αφού έχουμε ένα πολύ καλό τσεκ απ. Κορίτσια μην ανησυχείτε για τον αιματοκρίτη, είναι φυσιολογικότατο αυτή την περίοδο και δεν νομίζω να ανέβει πάνω απο 35 μέχρι να γεννήσουμε όσο σίδηρο κι αν πάρουμε. Εμένα είναι κολλημένο στο 34, αφού όλο το παίρνουν τα μωράκια μας. Το ίδιο φυσιολογικό είναι και τα υψηλά λευκά αιμοσφάιρια αν έχετε κάποιες. Είναι η αντίδραση του οργανισμού σε κάτι καινούργιο. Πάντως για τη διατροφή δεν ξέρω αλλά με έχει πιάσει μια μανία με το κουτάκι του ζαχαρούχου που είναι στο ψυγείο και σε κάθε βόλτα όλο και κλέβω καμιά κουταλιά :-P

Χελου κοριτσουδια. Χαιρετω κ εγω απο την κρεβατα μου.

Ουφ περασα τις πρωτες 10 μερες ξαπλα κ οκ συνηθησα καπως. Βεβαια σηκωνομσι λιγο αλλα 20 ωρες τις εχω στο κρεβατι.

λοιπον Σαγια για ζαχαρο δεν ξερω καθολου το θετικο ιμως ειναι οτι θα σου πρι ο γιατρος τι πρεπει να κανεις κ επισης μπορεις να τρως κ κανα γλυκακι παραπανω :wink:

Λιτσα αφου εισαι καλα μην χαλας τη ψυχολογια σου. Κριμα εναι. Εγω ειμαι μονη μου στον Πειραια λογω του προβληματος που μου προεκυψε κ ο αντρας μου δεν μπορει να αφησει τη δουλεια κ να ερθει..... ολα αυτα μας χαλουν τη ψυχολογια ομως σκεψου το μπεμπεδακι σου.

Κοριτσια εχω ταραξει το ιντερνετ κ διαβαζω τα παντα για τα μωρα. Ας παρουμε κ κανα μαστερ οσο ξαπλωνουμε. :-D

xj92p3.png

Κοριτσάκια καλησπέρα:P:p:pΜόλις μίλησα με το Έλενα και τα μαθήματα για το θηλασμό είναι 10 ή 24 Ιουλίου 10-12 στο κτίριο Γ στο ισόγειο.Εγώ λέω να πάω στις 24 και μετά από 27 να ξεκινήσουν τα άλλα.Φιλιά πολλά

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα κορίτσια!!!που είστε χαμένες??ελπίζω όλες να είστε καλά!εγώ μια χαρά.το ζαχαρο τλκ είναι επίσης μια χαρά.ουφφφ!!χθες απόγευμα πήγαμε παραλία για πρωτο μπανιο εδώ κοντά όμως.ο μικρός ξετρελλάθηκε..εγώ δε πλησίασα καν.δεν έχω καθολου όρεξη για μπάνιο αλλά παραλία και καφεδάκι δε με χαλάει!

Audette ,λίτσα πως είναι η διάθεση σας?ίσως έφταιγε και η πανσέληνος.. :P Εγώ είχα τρελλα νεύρα!

Λευκή μου μπράβο που ξαπλώνεις.έχεις κλιματισμό η έστω δροσιά?πως πάει το διάβασμα??σε λίγο θα ολοκληρώσεις την βρεφικη ενοτητα φαντάζομαι!!:D

Φραουλιτσα πως είναι το δάχτυλο σου?καλά δε υπάρχει πιο τραγικός πόνος από χτύπημα στο δαχτυλάκι!

Φιλιά σε ολες!!!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! Πώς είστε;; Εγώ κατάφερα και αρρώστησα, ευτυχώς πυρετό έκανα μόνο μία φορά αλλά πολύς βήχας και μπούκωμα... Ακόμα δεν έχω συνέλθει εντελώς... Το ζουζούνι πρέπει να το έχω ταράξει με τόσο βήχα...:(

Μήπως έχετε το τηλέφωνο από το Έλενα για το σεμινάριο θηλασμού;; Πρέπει να κλείσουμε θέση ε;

OkoIp3.png

Καλημέρα:D:D:D.Ανδρομέδα μου το τηλ είναι το 2132051366.Πάρε καλύτερα μετά τις 15:00 γιατί πριν έχει τηλεφωνητή.Εγώ πάντως τη ρώτησα αν πρέπει να κλείσω και μου είπε όχι , έρχεστε όποια από τις δύο μέρες θέλετε. Πάρε βέβαια καλού κακού. Ένα τσεκ διπλό δεν βλάπτει;).Φιλιά σε όλες σας

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ανδρομέδα μου γρήγορα περαστικά! Μήπως την έπαθες από το κλιματιστικό, είναι ύπουλα αυτή την εποχή. Felicitaki ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες! Εγω δεν ξέρω ακόμα αλλά θα προσπαθήσω για τις 24

Καλημερα κοριτσια !

Ετοιμαζεστε για τα μαθηματα ε ? Μακαρι να μπορουσα να ερθω κ ςγω :-( δεν πειραζει ομως. Να πιειτε ενα φυσικο χυμο και για μενα.

Εμενα τα νεα μου ειναι περιπου ιδια . Περναω τις περισδοτερες ωρες ξαπλα στο κρεβατι.

Νομιζω ειμαι καλυτερα αλλα περιμενω τι θα πει ο γιατρος. Ξερετε αν μακραινει ο τραχηλοος ? Θα τον ρωτησω αλλα λεω μηπως γνωριζετρ.

κατα τα αλλα παραγγειλαμε τα καθισματακια κ αποφασισαμε να παρουμε παρκοκρεβατα με πολυ καλα στρωματα για τον υπνο. Οπτε τα πολυ βασικα πραγματα ξεκινησαμε να τα αγοραζουμε. Ισως απο τις ποιο ευχαριστες δθαδικασιες.

xj92p3.png

Καλημερα κοριτσουδια μου,χαθηκαμε,εγω σημερα τελειωνω με το σπιτι,ειχαμε βαψει μονο τα δωματια κ αφησαμε το σαλονι κ τελειωνει σημερα,ενας χαμος,αλλα ειναι εδω η μαμα μου,sagia ηψυχολογια μου μια ετσι μια αλλιως,μονο οταν παω στο γιατρο ηρεμω,Ανδρομεδα μου περαστικα σου,καλοκαιρι αρρωσταινεις πιο ευκολα,Lefki μου ξεκουραση οσο μπορεις θα περασει,κ εγω πιο πολυ ξαππα τη βγαζω με το ποδι,αρχισε να με ποναει κοριτσια σγο αιδειο αλλα εξωτερικα στα κοκαλα οταν αλλαζω πλευρο κ οταν παω να ντυθω,φυσιολογικο μου ειπε ο γιατρος γτ ανοιγουν ολα,με τη ζεστη δεν αντεχω κ δεν κοιμαμαι ολη νυχτα,

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...