Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι είναι αρκετοί γυναικολόγοι που κάνουν και ιατρεία έξω ή κάνουν απογευματινά ραντεβού στα νοσοκομεία επι πληρωμής αλλά χειρουργούν στα νοσοκομεία μέσα. Έτσι γλυτώνεις τουλάχιστον την αμοιβή της κλινικής. Αλλιώς θα κλείσεις ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου στην γυναικολογική και θα τους πεις τι θέλεις να κάνεις. Ωστόσο θα ήταν καλό να πάρεις και καμία γνώμη για κανέναν γιατρό στο νοσοκομείο που σε ενδιαφέρει γιατί μερικοί είναι απαράδεκτοι. Και η αλήθεια είναι από σχόλια που έχω ακούσει αργούν υπερβολικά τα Ραντεβού για χειρουργεία ειδικά αν δεν είναι επείγον.

Ναι έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα...Θα ξεκινήσω τα τηλέφωνα πιο εντατικά..Γιατί απογοητεύομαι κ κάνω πίσω....Κ άντε πάλι να μαζέψω τη σκέψη μου... Επίσης αν κάποια κοπέλα έκανε εξωσωματική σε φυσικό κύκλο με δεδομένα πάνω από 35 χρόνων, κανονική ωορρηξία κάθε μήνα(πλήρη ανταπόκριση σε φάρμακα εξωσωματικής ,πήρα τις λιγότερες μονάδες,πριν χρονιά τουλάχιστον )και πρόβλημα μόνο με τις σάλπιγγες με πολύ καλό σπέρμα  θα με ενδιέφερε η γνώμη της

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Γεια σας κι απο εμενα!Χαιρομαι που ολες ειστε καλα,σας διαβαζω να ξερετε.Εγω απο αυτη τη βδομαδα ειμαι σε αδεια και ειμαι σε μινι διακοπουλες στην επαρχια.Βεβαια ο καιρος και οσα γινονται δεν μας επιτρεπουν πολλα πολλα αλλα ειπαμε να μη χασουμε την ευκαιρια γιατι μετα μπορει να ειναι πιο δυσκολο.Πριν φυγουμε ηρθε και η κουνια μας και πηρα και κοκολατεξ στρωμα τελικα.Να εχει τουλαχιστον να κοιμαται το μωρο!

Την ειδα και τη λιστα,πολυ καλη!Θα περιμενω τις εκπτωσεις και ο Θεος βοηθος!

Λευκη μου υπομονη κοριτσακι μου,δεν εχει μεινει πολυ καιρος.Ειναι καθησυχαστικα και οσα ειπαν τα κοριτσια.Λιτσα κι εμενα πηγε grade 1 ο πλακουντας, ολα οκ λεει ο doc

Μαγεία τα πραγματάκια σας και να τα χαρείτε μαζί με το μωράκι σας!!!! Καλά να περάσετε και στις διακοπές σας. Ελπίζω να φτιάξει ο καιρός για να περάσετε καλά!!! Όσο για όσα συμβαίνουν κλείσε τα αυτιά σου όσο μπορείς για να περάσετε ωραία!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπράβο Φραουλίτσα μου, μεγαλώνει και γίνεται κορίτσαρος:D Με το καλό να την πάρεις και αγκαλίτσα! Αντε και να χαρείτε και τις διακοπές που τόσο περιμένατε.

Mommy to be καλορίζικα! Κι εγώ για τα υπόλοιπα περιμένω τις εκπτώσεις αλλά μάλλον δεν θα είναι πολλά, μάλλον σεντονάκια και ζιπουνάκια μόνο και οτι χρειαστεί για το μπανάκι του.

Να σαι καλά γλυκιά μου!! Σχετικά με τα πράγματα και μένα λίγα μου έμειναν για τις εκπτώσεις. Μου έδωσε και η αδερφή μου πολλά ρούχα και παρελκόμενα οπότε.. Όχι ότι στεναχωριεμαι, γλιτωνω κόπο και χρήμα!!

Καλημερα φραουλιτσα,πολυ χαιρομαι με τα νεα σου :-). Αχ την ειδες 3d;;;;εγω δεν την ειχα δει ουτε στη β επιπεδου γιατι δεν γυρισε τη φατσουλα της κ προχθες που πηγα στο γιατρο μου του το ειπα κ μου ειπε στην εξοδο θα την δεις γιατι δεν εχω 3d..συμφωνω μολις τα δουμε τα μωρακια ηρεμουμε,μολις ακουσα οτι εγινε και 1240 γρ εκει να δεις χαχα,το ποδι που με ποναει τελικα δεν ειναι κατι ανησυχητικο μου ειπε,τουλαχιστον σε θεμα γυναικολογικου κ οτι ποιαστικε νευρο λεει,ουτε μ ειπε να παω σε ορθοπεδικο,σημερα με ξαναεποιασε αλλα μαλλον πρεπει να το παρω αποφαση οτι θα με ποναει ως το τελος,εγω θελω να παρω κρεβατακι κ συρταριερα,τα υπολοιπα τα μαζεψα σιγα σιγα,αχ κοριτσια δεν μας εμεινε πολυ ε; :-):-)

Να σαι καλά, ναι την είδαμε γιατί τις άλλες φορές δεν καθόταν καλά. Μην νομίζεις ότι καταλαβαίνεις και πολλά. Τα χειλακια της είδαμε και την μυτουλα. Θα την δεις από κοντά και θα ναι καλύτερα!! Όπως λες δεν μας έμεινε και πολύς καιρός. Με το πόδι σορρυ που σε πρηζω αλλά πήγαινε αν σου είναι εύκολο σε ένα γιατρό. Μπορεί να μην σου πει κάτι διαφορετικό αλλά υπάρχει και η πιθανότητα να σου βρει τρόπο να αμακουφιζεσαι. Γιατί να μην το δοκιμάσεις; Δεν έχεις τίποτα να χάσεις!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημέρα!!!Δείτε το βιντεάκι εγω γέλασα πολύ!!!Είναι παιδάκια στην παραλία!!!

Και θυμήθηκα τί ήθελα να σας πω χτες. Ρώτησα τον γιατρό για το χαρτί για να σημειώνω τις κινήσεις και μου λέει πιο πολύ για το τέλος είναι. Έτσι και αλλιώς δεν το είχα κάνει απλά είχα κάτσει να δω πάνω κάτω πόσο χρόνο θέλει για να κάνει δεκα κινήσεις και στα δέκα λεπτά τις κάναμε οπότε δεν ασχολήθηκα και πολύ!!!

Καλημερούδια σε όλες!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημερα εγκυουλες μου!!τι κάνετε;;;

Φραουλιτσα μου τι τελεια που είδατε την μπεμπουλα!! Και 3d τελεια!!!:D:D κι εγω τον ρώτησα για το βάρος και μου ειπε γύρω στα 3 κιλα με 3100!

Με το καλο και οι διακοπουλες σας! Κι εγω για τις ενεσεις πιο πολυ αγχωθηκα αλλα ευτυχως το φαρμακείο εδω κοντα μου ειχε σε απόθεμα και θα παω σημερα να τις παρω! Για ενα μηνα με βγάζουν! Μετα βλέπουμε!

Λιτσάκι κι εγω grade 1! Ολα οκ μου ειπε ο γιατρος! Υπομονη και με το πόδι, λιγο έμεινε!

Ντιντακι να ξεκουράζεσαι! (Ξερεις, εγω στα λεω και απο τα δυο τόπικ:P) για τις συσπασεις ρώτησα το γιατρο για αυτο το καρούμπαλακι που εχω δει καναδυο φορές στην κοιλια σαν να μαζεύεται η μπεμπα σε ενα σημείο και μου ειπε ειναι συσπαση και λιγο αγχωθηκα!μου ειπε να παιρνω τα φάρμακα μου και να μην με απασχολεί βεβαια αλλα οσο να ναι τσιτωθηκα!

Mommy to be να περάσετε ομορφα στις διακοπές σας!!! Με γεια και τα πραγματάκια σας!

Mariposita μου ετσι ειναι, καλα να μαστε και ολα θα γίνουν!;)

Τα δικα μου νεα ειναι οτι είδαμε κι εμεις την μπεμπα χθες! Ειναι 1350 γρ και εχει γυρίσει και το κεφαλάκι της προς τα κατω! Μου έκανε και το ντοπλερ και ολα καλα!! Τωρα θα ξαναπάμε 29 Ιουλίου! Αντε να περασει ο καιρος βρε κορίτσια!!!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Καλημερα εγκυουλες μου!!τι κάνετε;;;

Φραουλιτσα μου τι τελεια που είδατε την μπεμπουλα!! Και 3d τελεια!!!:D:D κι εγω τον ρώτησα για το βάρος και μου ειπε γύρω στα 3 κιλα με 3100!

Με το καλο και οι διακοπουλες σας! Κι εγω για τις ενεσεις πιο πολυ αγχωθηκα αλλα ευτυχως το φαρμακείο εδω κοντα μου ειχε σε απόθεμα και θα παω σημερα να τις παρω! Για ενα μηνα με βγάζουν! Μετα βλέπουμε!

Λιτσάκι κι εγω grade 1! Ολα οκ μου ειπε ο γιατρος! Υπομονη και με το πόδι, λιγο έμεινε!

Ντιντακι να ξεκουράζεσαι! (Ξερεις, εγω στα λεω και απο τα δυο τόπικ:P) για τις συσπασεις ρώτησα το γιατρο για αυτο το καρούμπαλακι που εχω δει καναδυο φορές στην κοιλια σαν να μαζεύεται η μπεμπα σε ενα σημείο και μου ειπε ειναι συσπαση και λιγο αγχωθηκα!μου ειπε να παιρνω τα φάρμακα μου και να μην με απασχολεί βεβαια αλλα οσο να ναι τσιτωθηκα!

Mommy to be να περάσετε ομορφα στις διακοπές σας!!! Με γεια και τα πραγματάκια σας!

Mariposita μου ετσι ειναι, καλα να μαστε και ολα θα γίνουν!;)

Τα δικα μου νεα ειναι οτι είδαμε κι εμεις την μπεμπα χθες! Ειναι 1350 γρ και εχει γυρίσει και το κεφαλάκι της προς τα κατω! Μου έκανε και το ντοπλερ και ολα καλα!! Τωρα θα ξαναπάμε 29 Ιουλίου! Αντε να περασει ο καιρος βρε κορίτσια!!!

Μια χαρά και η δικιά σου!!!Πήρε και θέση!!!Η δική μου πεισματάρα ακόμα με το κεφάλι πάνω είναι!!!Δεν ανχώνομαι έχουμε καιρό!! Εμένα ντόμπλερ δεν μου έκανε. Τι σου κάνει δηλαδή;

Όσο για τις ενέσεις θα στείλω τον άντρα μου να του γράψει και την Δευτέρα να έχω για δυο μήνες να είμαι ήσυχη. Μετα και έλλειψη να έχουν να έχω τον χρόνο να τις ψάξω. Και έχεις δίκιο πρέπει να μην κουραζόμαστε πια λίγες λίγες τις δουλειές!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια:):):).Να ρωτήσω πρέπει να πάρουμε είπαμε όσες θα κάνουμε τα μαθήματα στο Έλενα για το μάθημα του θηλασμού;; Και μια μική επιβεβαίωση . Εγώ έχω σημειώσει: Μαθήματα 27/7 & 28/7 9-11 στο κτιριο Γ στο 4 όροφο(ΚΕΚ).Για 29/7 & 30/7 θα μας πούνε εκεί και για το μάθημα θηλασμού να πάρω από 1/7.Επίσης μου είχε πει καλό είναι να είμαστε 08:30 εκεί στο κτίριο Β στο ισόγειο για να πάρουμε το παράβολο.Τα λέω καλά;;;;;;

Φιλιά και υπομονή σε όλες σας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια χαρά και η δικιά σου!!!Πήρε και θέση!!!Η δική μου πεισματάρα ακόμα με το κεφάλι πάνω είναι!!!Δεν ανχώνομαι έχουμε καιρό!! Εμένα ντόμπλερ δεν μου έκανε. Τι σου κάνει δηλαδή;

Όσο για τις ενέσεις θα στείλω τον άντρα μου να του γράψει και την Δευτέρα να έχω για δυο μήνες να είμαι ήσυχη. Μετα και έλλειψη να έχουν να έχω τον χρόνο να τις ψάξω. Και έχεις δίκιο πρέπει να μην κουραζόμαστε πια λίγες λίγες τις δουλειές!!!

Θα γυρίσει και η δικια σου! Και εμενα μεχρι την τελευταια φορα με τα πόδια κατω ηταν! Καπου διάβασα οτι γυρνάνε απο την 30η εβδομάδα και μεχρι την 36η! Εννοειται δεν αγχωνεσαι ειναι νωρις ακομα!

Μην φανταστείς οτι ηταν κατι ιδιαίτερο! Κοίταξε τις βασικές αρτηρίες, τον τραχηλο και κατι μετρήσεις στους παλμούς! Αν δεν τον ρώταγα δεν θα ειχα καταλαβει οτι αυτο ηταν το ντοπλερ!:oops::tongue:

Να παει κοριτσακι μου να στις γράψει για να εισαι ήσυχη!

Καλησπέρα κοριτσάκια:):):).Να ρωτήσω πρέπει να πάρουμε είπαμε όσες θα κάνουμε τα μαθήματα στο Έλενα για το μάθημα του θηλασμού;; Και μια μική επιβεβαίωση . Εγώ έχω σημειώσει: Μαθήματα 27/7 & 28/7 9-11 στο κτιριο Γ στο 4 όροφο(ΚΕΚ).Για 29/7 & 30/7 θα μας πούνε εκεί και για το μάθημα θηλασμού να πάρω από 1/7.Επίσης μου είχε πει καλό είναι να είμαστε 08:30 εκεί στο κτίριο Β στο ισόγειο για να πάρουμε το παράβολο.Τα λέω καλά;;;;;;

Κι εγω ετσι τα εχω σημειωμένα φελισιτακι μου. Λες να πάρουμε απο αυριο κανενα τηλ για τα μαθήματα θηλασμου;;;

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Μα τι ωραια νεα μεγαλωσαν τα μπουμπουκακια σας κοριτσια πωπω 1600 !!! Με το καλο να ερθουν γερα κ γλυκουλικα !!!!!

Για τις ινοχεπ λετε κοριτσια. ? Αν χρειαστει κ ξεμεινει καποια θα συνενοηθουμε. Εχω κ εγω ενεσειε νσ μου πειτε. Αχρειαστες να ναι.

xj92p3.png

Felicitaki κι εγώ τα ίδια ακριβώς έχω σημειώσει. Ελπίζω να μην μπερδευτώ πρωί πρωί με τα κτίρια γιατί χάνω το προσανατολισμό μου και στο σπίτι ακόμα:tongue:

Felicitaki κι εγώ τα ίδια ακριβώς έχω σημειώσει. Ελπίζω να μην μπερδευτώ πρωί πρωί με τα κτίρια γιατί χάνω το προσανατολισμό μου και στο σπίτι ακόμα:tongue:

Αν είναι θα κανονίσουμε να συναντηθούμε την πρώτη μέρα απέξω για να μπούμε παρέα οπότε μην ανησυχείς εκτός και αν χαθουμε όλες μαζί :-P

Μα τι ωραια νεα μεγαλωσαν τα μπουμπουκακια σας κοριτσια πωπω 1600 !!! Με το καλο να ερθουν γερα κ γλυκουλικα !!!!!

Για τις ινοχεπ λετε κοριτσια. ? Αν χρειαστει κ ξεμεινει καποια θα συνενοηθουμε. Εχω κ εγω ενεσειε νσ μου πειτε. Αχρειαστες να ναι.

Θα μεγαλώσουν και τα δικά σου και πιο μεγαλα ακόμα!! Και εγώ τις ίδιες ενέσεις κάνω οπότε οποία έχει πρόβλημα μιλάμε μεταξύ μας πολύ σωστή η ιδέα σου!!

Θα γυρίσει και η δικια σου! Και εμενα μεχρι την τελευταια φορα με τα πόδια κατω ηταν! Καπου διάβασα οτι γυρνάνε απο την 30η εβδομάδα και μεχρι την 36η! Εννοειται δεν αγχωνεσαι ειναι νωρις ακομα!

Μην φανταστείς οτι ηταν κατι ιδιαίτερο! Κοίταξε τις βασικές αρτηρίες, τον τραχηλο και κατι μετρήσεις στους παλμούς! Αν δεν τον ρώταγα δεν θα ειχα καταλαβει οτι αυτο ηταν το ντοπλερ!:oops::tongue:

Να παει κοριτσακι μου να στις γράψει για να εισαι ήσυχη!

Κι εγω ετσι τα εχω σημειωμένα φελισιτακι μου. Λες να πάρουμε απο αυριο κανενα τηλ για τα μαθήματα θηλασμου;;;

Για την θέση της δεν αγχώνομαι καθόλου έχουμε καιρο. Μάλλον αυτά που λες και σε μένα τα κοίταξε γιαυτό σε ρώτησα πως το έκανε.

Μια χαρά τα λες όταν πλησιάζουν οι μέρες να πούμε που θα βρεθούμε κιόλας για να γνωριστούμε λ. Και γω σκέφτομαι αύριο να πάρω για του θηλασμού και θα μας πούνε και για τα παραβολα

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια μου τι κανετε?εγω εχω φοβερες αυπνιες τελευταια,μια επειδη δε βολευομαι,μια βλεπω εφιαλτες,μια η τουαλετα καθε τρεις κ λιγο,κ ετσι ολη νυχτα δεν κοιμαμαι,κοιμαμαι πολυ τη μερα με αποτελεσμα να νιωθω σαν αρρωστη μετα,με ποιανουν παλι κ τα χαζα μου,η διαθεση μου δηλαδη παλι αρχιζει να χαλαει κ κανω μερες να συνελθω παλι,ολη μερα μονη δεν εχω τι να κανω,η μονη μου παρεα κ παρηγορια ειστε εσεις,θελω οσο τιποτα να ρθει αυτη η αγια μερα να κρατησω το μωρακι μου κ να τα ξεχασω ολα,οπως ολες φυσικα,σας επρηξα παλι με τα ψυχολογικα μου ευχομαι να ειστε ολες καλα

Καλημέρα:P:p:p.Πήρα τηλ για το μάθημα θηλασμού στο Έλενα.Προς το παρόν έχει τηλεφωνητή αλλά λέει ότι τα μαθήματα θηλασμού θα γίνουν 10 και 24 /07 χωρίς να λέει ώρα και που.Θα ξαναπάρω μετα τις 15:00 γιατί αν θυμάμαι καλά εκείνες τις ώρες και μετά βρίσκουμε κάποιον. Φιλιά, θα ενημερώσω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα!!!Τί κάνετε όλες καλά; Θα πάει καμιά στο μάθημα ανώδυνου της ομάδας θηλασμού αύριο; Εγω μάλλον ναι.

Βρε λιτσάκι κάνε λίγη υπομονή, εσύ τα βλέπεις όλα τόσο αρνητικά. Βρες πράγματα να κάνεις ώστε να μην νιώθεις τόσο άσχημα μόνη σου. Διάβασε κάποιο βιβλίο για την φροντίδα του μωρού σου που θα έρθει ή και κάποιο άλλο βιβλίο. Μπες στο ίντερνετ και ψάξε διάφορα θέματα να ενημερωθείς. Κάνε καμιά δουλίτσα, κάνε κανα μποτέ ακόμα και αν δεν έχεις υλικά αν μπείς στο ίντερνετ μπορείς να βρείς συνταγές για μασκες προσώπου κλπ. Αν θες μπορείς να γεμίσεις τον χρόνο σου. Όλα είναι θέμα αντίληψης. Αν κάθεσαι και λες είμαι μόνη μου περνάω χάλια, χάλια θα περάσεις, αν προσπαθήσεις κάτι θα βρείς να κάνεις. Στα λέω εγω που μένω επίσης πολλές ώρες μόνη μου. Επτα το απόγευμα επιστρέφει ο άντρας μου και τον χειμώνα με το γυμναστήριο τον βλέπω μετά τις 8. Προσπαθώ και βρίσκω πράγματα που μου αρέσουν, μέχρι και πλέξιμο έκανα και έχω πλέξει μια κουβέρτα κούνιας για το μωρό μου και μια για την αδελφή μου (και οδηγίες βρήκα στο ίντερνετ). Έχω διαβάσει πάρα πολλά για θηλασμό, γέννα, μαιευτήρια, έχω ψάξει για ψώνια.... Δες και για τον πόνο στο πόδι σου, όσο πονάς λογικό είναι να χαλάει η διάθεσή σου. Καλά κάνεις και μας λες πως νιώθεις. Εμένα δεν με ενοχλεί που κάνεις παράπονα, απλά θέλω να σου δείξω ότι υπάρχει και άλλος τρόπος. Ελπίζω να μην σε έπρηξα!!!Καλημέρα!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλησπέρα! Το είδαμε το μωράκι μας:D Όλα μια χαρά. Οι εξετάσεις τέλειες, σύμφωνα με το γιατρό, και ο μπέμπης έφτασε τα 1560! Είναι μια βδομάδα πιο μπροστά στην ανάπτυξη απ'ότι μας είπε και μάλιστα δεν μπορούσαμε να δούμε προσωπάκι πολύ καλά γιατί είχε πάρει ήδη στάση εμπέδωσης με το κεφαλάκι κάτω. Κάναμε παλι και κολπικό και είδαμε οτι ο πλακούντας όντως συνεχίζει και απομακρύνεται απο τον τράχηλο οπότε έχουμε πιθανότητες για φυσιολογικό τοκετό:D Χαιρετήσαμε το γιατρό ο οποίος μας είπε οτι θα περιμένει ευχάριστα νέα και μας έδωσε και μια τσαντούλα με δωράκια/δειγματάκια. Μακάρι να μπορούσα να τον πάρω μαζί μου στην Αθήνα:rolleyes:

Καλησπέρα! Το είδαμε το μωράκι μας:D Όλα μια χαρά. Οι εξετάσεις τέλειες, σύμφωνα με το γιατρό, και ο μπέμπης έφτασε τα 1560! Είναι μια βδομάδα πιο μπροστά στην ανάπτυξη απ'ότι μας είπε και μάλιστα δεν μπορούσαμε να δούμε προσωπάκι πολύ καλά γιατί είχε πάρει ήδη στάση εμπέδωσης με το κεφαλάκι κάτω. Κάναμε παλι και κολπικό και είδαμε οτι ο πλακούντας όντως συνεχίζει και απομακρύνεται απο τον τράχηλο οπότε έχουμε πιθανότητες για φυσιολογικό τοκετό:D Χαιρετήσαμε το γιατρό ο οποίος μας είπε οτι θα περιμένει ευχάριστα νέα και μας έδωσε και μια τσαντούλα με δωράκια/δειγματάκια. Μακάρι να μπορούσα να τον πάρω μαζί μου στην Αθήνα:rolleyes:

Πολύ καλός ο γιατρός σου μωρέ!!!Μπράβο!!! Μπράβο και για το μωράκι σου!!!Μια χαρά!!!Και το βάρος του πολύ ωραίο και η θέση του πολύ καλή και ο πλακούντας μια χαρα, όλα τέλεια!!!Μπράβο σας!!! Με το καλό να ρθείτε και Αθήνα.Όλα καλά θα πάνε και θα βρείς και έναν καλο γιατρό και εδω!!!Και τα δωράκια πολύ ωραία πάντα, αφού όλοι είμαστε μέσα μας παιδιά!!;)

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...