Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα αγαπημένη. Καλη χρονιά!♥️

Ναι ναι πήγα πρωι πρωί. Τους έκανα λέει ποδαρικό γιατί ήμουν πρώτη ωοληψια για το 2025 σε όλο το κέντρο Τους λέω αν περιμένατε από εμένα να σας φέρω γούρι σωθήκατε.😂

Είδε 2 ωοθηλακια στον υπέρηχο, το ένα ωάριο το πήραμε επιτυχώς και το άλλο όχι. Μετρήσαμε κ ενδομήτριο 9χιλ σήμερα 10η μέρα κύκλου (δλδ μέρα της κανονικής μου ωορρηξιας έτσι κ αλλιως).Μου είπε να ξεκινήσω φάρμακα ώστε αν όντως γίνει βλαστοκύστη να το βάλουμε φρέσκο μαζί με τη κατεψυγμένη που έχω. 

Υπέροχα τα νέα σου!!! Όλα να πάνε περίφημα! Σου στέλνουμε όλες την θετική μας ενέργεια!!!🤞🏻🤞🏻♥️ 

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια μου! Αυτό που είπε και η Audette είναι το πιο σημαντικό. Υγεία να έχουμε και όλα τα υπόλοιπα θα έχουμε δυνάμεις να τα παλέψουμε. Τι στο καλό, ολόκληρα παιδιά θα γεννήσουμε αν έχουμε αντοχή και κουράγιο για κάτι τέτοιο, όλα θα τα καταφέρουμε. Κι εγώ αγχώθηκα κάποια στιγμή γιατί αυτή τη βδομάδα που έτυχαν όλα είχαμε κανονίσει τη μετακόμιση και τώρα δεν βρίσκουμε φορτηγό να μεταφέρει τα πράγματα αλλά μόλις μου άρχισε τις κλωτσιές ο μικρός ήρθα στα ίσια μου. Το σπίτι δεν το ξενοικιάζουμε ακόμα οπότε αν δεν καταφέρουμε να πάρουμε όλα τα πράγματα, στην ανάγκη ξαναέρχεται ο άντρας μου τον άλλο μηνα και τα κανονίζει τότε.

Πήραμε και τα αποτελέσματα της γλυκόζης και όλα καλά, απ'οτι είδα στις εξετάσεις οι τιμές είναι μέσα στα όρια και το γιατρό θα τον δούμε τη Παρασκευή το πρωι τελευταία φορά. Κουράγιο κοπέλες με το καλό να έρθουν όλα τα μωράκια:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημερα κοριτσια τι κανετε;τι χαλια καιρος ειναι αυτος;απ τη μια καλα γιατι δεν τρωμε ζεστη απ την αλλη πολυ με ψυχοπλακωνει,χθες ειχα ραντεβουστο γιατρο,η μπουμπου μου ειναι μια χαρα,1204 γιναμε :-) ' ολα τα υπολοιπα τελεια ειπε ο γιατρουλης,αλλα εκεινο που με αγχωσε ενω το γιατρο καθολου ειναι οτι ο πλακουντας εγινε grade 1,απο τωρα;;;μου ειπε οτι ειναι στους καπνιστες και οταν ειναι καλοκαιρι,δε καπνιζω στην εγκυμοσυνη,για τον πονο στο ποδι που σας ελεγα δεν ειναι τιποτα κ μαλλον ειναι νευρο πιασμενο μου ειπε αφου τα ειδε ολα τελεια,να το ξεκουραζω κ οταν γεννησω θα περασει,χαχα με υποχρεωσες του λεω,

Καλημερα. Σας ευχαριστω πολυ, με καθισυχαζετε.

Εχουμε την αγωνια τηςεγκυμοσυνης εχουμε κ τα πολιτικα . Οπως ειπατε να χουμε υγεια κ τα υπολοιπα λυνονται.

Λιτσ κ εμενα στη β επιπεδου μουειπε για τον ενα απο τους δυο πλακουντες grade1. Οταν ρωτησα μου λεει οτι ειναι φυσιολογικο απο τη 18η εβδομαδα . Μην στεναχωριεσαι για αυτο εφοσον δεν πινεις/καπνιζεις.

xj92p3.png

Διαφημίσεις

http://panacea.med.uoa.gr/topic.aspx?id=389 Δες αυτο για τον πλακουντα

Σωστα καλο μηνα κοριτσια μου,,σ ευχαριστω για το αρθρο,κατατοπιστηκα πληρως,γ αυτο δεν ανησυχει ο γιατρος μου,3ο τριμηνι λεει grade 1,κ η μπεμπα παιρνει πολυ καλα βάρος μου μου ειπε,εγω μην ακουσω κατι κατευθειαν.....μαλιστα αφου τα ειδαμε ολα,υπερηχο,κιλα (πηρα 11συνολικα αλλα ημουν αδυνατη) μετρησαμε πιεση,ειδε καμπυλη κ γενικη αιματος μου λεει ''φτου φτου ολα τελεια'',επησης μου ειπε οτι αν αρχισω να εχω πονους περιοδου αραια κ που κ λιγο να πετρωνει η κοιλια να μην ανησυχησω γτ αρχιζουν απο τωρα,εχω που κ που ειναι η αληθεια αλλα για 28η εβδομαδα ειναι φυσιολογικο νομιζω,

Καλημέρα, κορίτσια,

Εμείς τρέχαμε με δουλίτσες αυτές τις μέρες και δεν πρόλαβα να μπω. Οι συσπάσεις μου έχουν σταματήσει σχεδόν εντελώς κι ευτυχώς τώρα δεν πονάω πια στα νεφρά...

Σήμερα θα ξεχωρίσω τα πράγματα του μπέμπη και να δω τι μου λείπει ακόμη. Για μένα (σουτιέν θηλασμού, λανολίνη, κ.λπ.) δεν πήρα τίποτα...

Αν παίρνετε κάποιο φάρμακο στην εγκυμοσύνη, πηγαίνετε αγοράστε μερικά να τα έχετε... Προχθές που πήγα για μαγνήσιο, η φαρμακοποιός μας είπε ότι έχουν όριο ανά φαρμακείο από τις φαρμακαποθήκες...

Ανδρομέδα μου, θα είσαι μία κούκλα στο γάμο σου!!!

Λευκή, ξάπλωσε και μην αγχώνεσαι. Ένας μήνας είναι... Άλλωστε ο τράχηλος αυξομειώνεται. Εμένα αυξήθηκε από τη β' επιπέδου. Απλώς πρέπει να είσαι προσεκτική.

Λίτσα, κι εμένα grade 1 τον έγραψε τον πλακούντα η γιατρός μου...

tt1e3

Καλημέρα, κορίτσια,

Εμείς τρέχαμε με δουλίτσες αυτές τις μέρες και δεν πρόλαβα να μπω. Οι συσπάσεις μου έχουν σταματήσει σχεδόν εντελώς κι ευτυχώς τώρα δεν πονάω πια στα νεφρά...

Σήμερα θα ξεχωρίσω τα πράγματα του μπέμπη και να δω τι μου λείπει ακόμη. Για μένα (σουτιέν θηλασμού, λανολίνη, κ.λπ.) δεν πήρα τίποτα...

Αν παίρνετε κάποιο φάρμακο στην εγκυμοσύνη, πηγαίνετε αγοράστε μερικά να τα έχετε... Προχθές που πήγα για μαγνήσιο, η φαρμακοποιός μας είπε ότι έχουν όριο ανά φαρμακείο από τις φαρμακαποθήκες...

Ανδρομέδα μου, θα είσαι μία κούκλα στο γάμο σου!!!

Λευκή, ξάπλωσε και μην αγχώνεσαι. Ένας μήνας είναι... Άλλωστε ο τράχηλος αυξομειώνεται. Εμένα αυξήθηκε από τη β' επιπέδου. Απλώς πρέπει να είσαι προσεκτική

Χαιρομαι που σταματησαν οι πονοι στα νεφρα με ειχε ποιασει κ μενα κ δεν υποφερετε αυτος ο πονος.ησυχασα περισσοτερο τωρα που κ εσενα ο πλακουντας ειναι στο 1,δεν ειμαι η μονη εννοω,αφου οι γιατροι μας δεν ανησυχουν κατι ξερουν,να σε ρωτησω,οι συσπασεις που λεμε ειναι οι περιοδου που ερχονται για λιγο κ φευγουν;γιατι εγω αυτες νομιζω οτι ειναι,του το ειπα βεβαια αλλα μου ειπε ειναι φυσιολογικο οπως κ να πετρωνει λιγο η κοιλια,

Χαιρομαι που σταματησαν οι πονοι στα νεφρα με ειχε ποιασει κ μενα κ δεν υποφερετε αυτος ο πονος.ησυχασα περισσοτερο τωρα που κ εσενα ο πλακουντας ειναι στο 1,δεν ειμαι η μονη εννοω,αφου οι γιατροι μας δεν ανησυχουν κατι ξερουν,να σε ρωτησω,οι συσπασεις που λεμε ειναι οι περιοδου που ερχονται για λιγο κ φευγουν;γιατι εγω αυτες νομιζω οτι ειναι,του το ειπα βεβαια αλλα μου ειπε ειναι φυσιολογικο οπως κ να πετρωνει λιγο η κοιλια,

'Εχω μπερδευτεί, να σου πω την αλήθεια. Βασικά είναι συσπάσεις όταν πετρώνει η κοιλιά σου. Εγώ πάντως έχω και κάποιους πόνους περιόδου, οι οποίοι μάλλον συνδέονται με τις συσπάσεις.

Δεν είναι κάτι σοβαρό, είμαστε σε μία εβδομάδα που περιμένουμε να έχει κάποια δραστηριότητα η μήτρα...

tt1e3

Γεια σας κι απο εμενα!Χαιρομαι που ολες ειστε καλα,σας διαβαζω να ξερετε.Εγω απο αυτη τη βδομαδα ειμαι σε αδεια και ειμαι σε μινι διακοπουλες στην επαρχια.Βεβαια ο καιρος και οσα γινονται δεν μας επιτρεπουν πολλα πολλα αλλα ειπαμε να μη χασουμε την ευκαιρια γιατι μετα μπορει να ειναι πιο δυσκολο.Πριν φυγουμε ηρθε και η κουνια μας και πηρα και κοκολατεξ στρωμα τελικα.Να εχει τουλαχιστον να κοιμαται το μωρο!

Την ειδα και τη λιστα,πολυ καλη!Θα περιμενω τις εκπτωσεις και ο Θεος βοηθος!

Λευκη μου υπομονη κοριτσακι μου,δεν εχει μεινει πολυ καιρος.Ειναι καθησυχαστικα και οσα ειπαν τα κοριτσια.Λιτσα κι εμενα πηγε grade 1 ο πλακουντας, ολα οκ λεει ο doc

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

Didi εχεις δικιο για τα φαρμακα,το μονο που σκεφτομαι ειναι μην αλλαξουν τα mg στο χαπι του θυροειδη αλλα ενταξει δεν εμεινε και πολυ!

Ανδρμεδα με το καλο ο γαμος σου!Πολυ ρομαντικο το φορεμα,τελειο θα ειναι!

Φιλια σε ολες!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Καλησπέρα!!!Την είδαμε την μικρούλα μας!!!!Και την είδαμε και 3d!!!Καλά δεν μπορώ να πω ότι μοιάζει κάπου αλλά μου φάνηκε γλυκούλα!!!Μια χαρά είμαστε όλα καλά 1.200 φτάσαμε. Τον ρώτησα ποσο περίπου θα φτάσουμε και είπε μάλλον 3,00 κιλά. Μακάρι όλα να πάνε καλά!!!

Μας είπε οτι μπορούμε να πάμε και διακοπές 10 Αυγούστου που θέλαμε και μπανάκια!!!!Ουφ όλα μια χαρά!!!

Μονο για τις ενέσεις που κάνω ανησυχώ πιο πολύ θα πάω την Δευτέρα να μου γράψει γιατί αυτες χρειάζονται για να αιματώνεται η μικρή μου. Μόνο για αυτες ανησυχω. Θα δούμε μακάρι να μην φτάσουν στο απροχώρητο τα πράγματα.

Εμείς να μην ανχωνόμαστε όμως έτσι; Η οικογένειά μας να είναι καλά και κάτι θα κάνουμε!!!!Καλό βράδυ σε όλες τις μανούλες!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Α και ο χτυπος της καρδιάς που ένιωθα μάλλον ήταν λοξυγγας!!! Χι χι!! Ήταν τόσο δυνατό που ένα βράδυ με είχε ξύπνησε!!:shock: Και κάτι άλλο ήθελα να σας πω αλλά το ξέχασα.... Δεν πειράζει καλοβραδυ!! Απότι καταλάβατε την είδα και μου έφτιαξε η διάθεση!! Ελπίζω σύντομα να δείτε και τα δικά σας να ανεβειτε ψυχολογικά φιλιά καλό βράδυ!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Μπράβο Φραουλίτσα μου, μεγαλώνει και γίνεται κορίτσαρος:D Με το καλό να την πάρεις και αγκαλίτσα! Αντε και να χαρείτε και τις διακοπές που τόσο περιμένατε.

Mommy to be καλορίζικα! Κι εγώ για τα υπόλοιπα περιμένω τις εκπτώσεις αλλά μάλλον δεν θα είναι πολλά, μάλλον σεντονάκια και ζιπουνάκια μόνο και οτι χρειαστεί για το μπανάκι του.

Α και ο χτυπος της καρδιάς που ένιωθα μάλλον ήταν λοξυγγας!!! Χι χι!! Ήταν τόσο δυνατό που ένα βράδυ με είχε ξύπνησε!!:shock: Και κάτι άλλο ήθελα να σας πω αλλά το ξέχασα.... Δεν πειράζει καλοβραδυ!! Απότι καταλάβατε την είδα και μου έφτιαξε η διάθεση!! Ελπίζω σύντομα να δείτε και τα δικά σας να ανεβειτε ψυχολογικά φιλιά καλό βράδυ!!!

Καλημερα φραουλιτσα,πολυ χαιρομαι με τα νεα σου :-). Αχ την ειδες 3d;;;;εγω δεν την ειχα δει ουτε στη β επιπεδου γιατι δεν γυρισε τη φατσουλα της κ προχθες που πηγα στο γιατρο μου του το ειπα κ μου ειπε στην εξοδο θα την δεις γιατι δεν εχω 3d..συμφωνω μολις τα δουμε τα μωρακια ηρεμουμε,μολις ακουσα οτι εγινε και 1240 γρ εκει να δεις χαχα,το ποδι που με ποναει τελικα δεν ειναι κατι ανησυχητικο μου ειπε,τουλαχιστον σε θεμα γυναικολογικου κ οτι ποιαστικε νευρο λεει,ουτε μ ειπε να παω σε ορθοπεδικο,σημερα με ξαναεποιασε αλλα μαλλον πρεπει να το παρω αποφαση οτι θα με ποναει ως το τελος,εγω θελω να παρω κρεβατακι κ συρταριερα,τα υπολοιπα τα μαζεψα σιγα σιγα,αχ κοριτσια δεν μας εμεινε πολυ ε; :-):-)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...