Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα αγαπημένη. Καλη χρονιά!♥️

Ναι ναι πήγα πρωι πρωί. Τους έκανα λέει ποδαρικό γιατί ήμουν πρώτη ωοληψια για το 2025 σε όλο το κέντρο Τους λέω αν περιμένατε από εμένα να σας φέρω γούρι σωθήκατε.😂

Είδε 2 ωοθηλακια στον υπέρηχο, το ένα ωάριο το πήραμε επιτυχώς και το άλλο όχι. Μετρήσαμε κ ενδομήτριο 9χιλ σήμερα 10η μέρα κύκλου (δλδ μέρα της κανονικής μου ωορρηξιας έτσι κ αλλιως).Μου είπε να ξεκινήσω φάρμακα ώστε αν όντως γίνει βλαστοκύστη να το βάλουμε φρέσκο μαζί με τη κατεψυγμένη που έχω. 

Υπέροχα τα νέα σου!!! Όλα να πάνε περίφημα! Σου στέλνουμε όλες την θετική μας ενέργεια!!!🤞🏻🤞🏻♥️ 

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσαρες μου..το ιδιο προβλημα εχω κ εγω,εγραψα μηνυμα χθες το οποιο δεν υπαρχει...αυτη η κατασταση στη χωρα μας οντως μας εχει αγχωσει πολυ,Ζαχιρ σε καταλαβαινω απολυτα με τον πονο που λες οτι εχεις,εδω και αρκετο καιρο με παιδευει οσο δε φανταζεσαι,δεν κοιμαμαι καθολου τα βραδια κ δε μπορω να αλλαξω πλευρο,εχω παντα μαξιλαρι αναμεσα στα ποδια και παιρνω και κανενα ντεπον,τον γιατρο μου τον πηρα τηλ 2 φορες για τον συγκεκριμενο πονο και δεν μας ανησυχει καθοόυ λεει,ετσι κ εγω το συνηθισα τι να κανω,ειναι πολυ εντονος ομως κ οπως λες χτυπαει κ στον ποπο,εγω αυριο εχω το ραντεβου το μηνα στο γιατρο μου και ανυπομονω,σημερα με ενοχλει κ λιγο η μεση μου,7ος τι να κανουμε?Ανδρομεδα με το καλο κοπελα μου σου ευχομαι τα καλυτερα μεσα απ την καρδια μου,sagia μου οντως τι ειναι αυτο με τους πονους?υπομονη λεω συνεχεια λιγο εμεινε,οσο για την καμπυλη εγω πληρωσα 1,40 με γενικη αιματος ουρων κ την καμπυλη,αυτα,περιμενω πως κ πως να παω αυριο στο γιατρουλη μου να μου πει οτι ολα ειναι καλα,φιλακια σε ολες σας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια καλημερα. Εγω χαθηκα γιατι η ψυχολογια δεν ειναι πολυ καλη. Τα μωρακια ειναι καλα ομως εχω πολλες συσπασεις με αποτελεσμα να κοντινει ο τραχηλος κ απο 4 πηγε 2.5. Ο γιατρος με εχει ξαπλα κ αγωνιουμε για τη συνεχεια. Παρακαλαω να αντεξει γιατι ειναι πολυ νωρις να γεννησω. Ειναι μικρη εβδομαδα. Ουφ.... δεν ξερω πως θα το παλεψω κοριτσια. Φοβαμαι καθε φορα τι θα μου πει ο γιατρος. Εκανα ηδη ενεσεις για τα πνευμονακια τους κ τωρα ξαπλα μεχρι οσο παει....

xj92p3.png

Κοριτσια καλημερα. Εγω χαθηκα γιατι η ψυχολογια δεν ειναι πολυ καλη. Τα μωρακια ειναι καλα ομως εχω πολλες συσπασεις με αποτελεσμα να κοντινει ο τραχηλος κ απο 4 πηγε 2.5. Ο γιατρος με εχει ξαπλα κ αγωνιουμε για τη συνεχεια. Παρακαλαω να αντεξει γιατι ειναι πολυ νωρις να γεννησω. Ειναι μικρη εβδομαδα. Ουφ.... δεν ξερω πως θα το παλεψω κοριτσια. Φοβαμαι καθε φορα τι θα μου πει ο γιατρος. Εκανα ηδη ενεσεις για τα πνευμονακια τους κ τωρα ξαπλα μεχρι οσο παει....

Καλημερα λευκή μου! Ξαπλα ξαπλα ξαπλα και ολα θα πανε καλα! Για τον τραχηλο μπορεις να κανεις περιδεση; Και απο ποια εβδομάδα και μετα ειναι ασφαλές να γεννήσεις; Τα δίδυμα παντα βγαίνουν σχετικά νωρις! Υπομονη και θετικη σκέψη!!!;)

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Καλημέρα κοριτσάκια, πώς είστε;; Εγώ νυστάζω λιγάκι, έχω μία βδομάδα να κοιμηθώ κανονικά. Από τη μία οι δικές μου αϋπνίες από την άλλη ένας που έχουμε στη γειτονιά έχει βάλει μέσα σε μια βδομάδα 3 φορές τραγούδια μες στη μαύρη νύχτα και κάνει πολλή φασαρία...:mad::mad: Ελπίζω να του περάσουν γρήγορα οι νταλκάδες...

Σας ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια για τις ευχές!!! 24 Ιουλίου τελικά ο γάμος! :lol: το φουστάνι κανονικό-όχι εγκυμοσύνης αλλά είναι one size σε αρχαιοελληνικό στυλ, στο στήθος έχει κέντημα και κάτω ανοίγει και είναι αέρινο, σε ζαχαρί-χρώμα της άμμου...

Είχα κι εγώ τα πονάκια μου με αποκορύφωμα τη χθεσινή ημέρα που δεν μπορούσα να περπατήσω καν στο δρόμο, μάλλον ήταν συσπάσεις, μίλησα με το γιατρό και κλασσικά είπε ξεκούραση και 6 μαγνήσια την ημέρα και ξαναμιλάμε....Βέβαια σήμερα θα πάμε σε μια βάφτιση αλλά εντάξει δε θα κουραστώ πολύ...

Έχω αγχωθεί και με την όλη κατάσταση που επικρατεί, τι αβεβαιότητα είναι αυτή;;;

Σε ευχαριστούμε για το σεμινάριο φραουλίτσα!! Δήλωσα συμμετοχή και θα περιμένω να με ενημερώσουν!

Καλορίζικο το καινούριο σας σπιτάκι!!! Να γεμίσει γέλια και χαρές!!! Κοίτα να χαλαρώσεις τώρα και σιγά-σιγά να κάνεις ό,τι άλλο χρειάζεται..

Όσα για τα εσώρουχα κι εγώ δεν ξέρω τι θα βολέψει...Τα μίας χρήσης και τις σερβιέτες λοχείας από φαρμακείο τα παίρνουμε;;

Περαστικά κοριτσάκι!! Ταλαιπωρία είναι αυτή η γαστρεντερίτιδα... Πόσο μάλλον στην εγκυμοσύνη... Το παιδάκι σου πώς είναι; του πέρασε;

Ναι, μωρέ το μικρούλι! Να δεις χαρά ο μπαμπάς που τις έφαγε τις κλωτσίτσες!!:lol:

Μεγειά και τα υπόλοιπα πραγματάκια σας!!! Από τη μία είναι ωραίο που ξεμπέρδεψες και τα πήρες όλα αλλά από την άλλη σπαστικό που έγινε υπό τέτοιες συνθήκες... Δες τι ακριβώς πήρες κι αν κάτι τελικά δεν το χρειάζεσαι πήγαινε να το αλλάξεις και πάρε κάτι από αυτά που ξέχασες!

Χαχαχαχα γέλασα με το βιογραφικό!!! Ό,τι ξέρει ο καθένας, καλό είναι!! :lol:

Χαχα! Μάθε τέχνη κι αστηνε!! :tongue::tongue: τωρα ετσι οπως ειναι η κατάσταση ποιος ξερει που θα βρεθούμε επαγγελματικά...

Με το καλο ο γάμος σας!! Το φόρεμα ακούγεται υπέροχο!!!

Καλησπερα κοριτσια!!!ειμαι τοσο κουρασμενη!!εδω και μια εβδομαδα νιωθω οτι περπαταω σαν ξεβαρχαλωμενη φωκια!!δεξια αριστερα!με ποναει απιστευτα ενα νευρο-μυς εσωτερικα στον πωπω και χτυπαει σε ολο το μηκος του ποδιου με αποτελεσμα και να μη μπορω να περπαταω καλα και μα κοιμαμαι χαλια!το ειχα και στην προηφουμενη εγκυμοσυνη μαλλον τα παραπανω κιλα μετατοπιζουν και το κεντρο βαρους κι ειμαι αστα να πανε!νευριαζω βεβαια με τον ευατο μου που δεν καθεται καθολου κανω ολο δουλειες ή ολο κατι να απασχολουμαι κι η μικρη ειναι ζιζανιο οποτε μια χαρα!!

Ντιντι με γεια τα ψωνια μην τρομοκρατεισαι απο τα οσα ακους,ωστοσο με γεια τα ψωνια σας και καλοφορετα στον μπεμπακο!οσο για το νεφρο η εγκυμοσυνη προκαλει τοσα πολλα που μονο οταν με το καλο γεννησουμε θαρθουμε στα ισα μας!εγω ακομη δεν ψωνισα εχω ελαχιστα απο την κορη μου αφου ολα ταχα παρει ροζ και συναφη οποτε με τις εκπτωσεις λεω να παω.βεβαια για οσες μενουν κοντα στο μενιδι διοργανωνεται απο τη νεφ νεφ μπαζαρ απο την παρασκευη 3 ιουλιου εως δευτερα 6 ιουλιου και βαζουν λευκα ειδη σε πολυ καλες τιμες.εγω εναν υπνοσακο τον ειχα παρει μονο 12 ευρω κι ειναι τεραστιος και πολυ ωραιος!θα παω για πετσετουλες και σεντονακια αυτη τη φορα!

Aνδρομεδα με το καλο ο γαμος σου θασαι πανεμπρφη με το φορεμα αυτο!

την παρασκευη εχω ραντεβου για ντοπλερ κι εχω τοση αγωνια να δω τον μπεμπουλη μου,ελπιζω ναχει παρει θεση.σμρ μπηκα 30η εβδομαδα και σκεφτηκα οτι σε 3 θα αρχιζει η εβδομαδα που θα γεννησω.την κορη μου την γεννησα 38 εβδομαδων ακριβως!!ανυπομονω να ετοιμασω ολα οσα χρειαζεται για τον μικρουλη μου!!

Ζαχιρ μου υπομονη με τους πονους! Αναγκαίο κακο δυστυχως!!:(

Με το καλο και το ντοπλερ!

Σε λιγες μερες εχει γενέθλια και η κορουλα σου ε;;;

Ευχαριστουμε για τις πληροφορίες για το μπαζάρ, σχετικά κοντα μου ειναι το μενιδι! Μπορει να πεταχτώ! Αν μπορεις στειλε μου με πμ που περίπου ειναι!

καλησπερα κοριτσαρες μου..το ιδιο προβλημα εχω κ εγω,εγραψα μηνυμα χθες το οποιο δεν υπαρχει...αυτη η κατασταση στη χωρα μας οντως μας εχει αγχωσει πολυ,Ζαχιρ σε καταλαβαινω απολυτα με τον πονο που λες οτι εχεις,εδω και αρκετο καιρο με παιδευει οσο δε φανταζεσαι,δεν κοιμαμαι καθολου τα βραδια κ δε μπορω να αλλαξω πλευρο,εχω παντα μαξιλαρι αναμεσα στα ποδια και παιρνω και κανενα ντεπον,τον γιατρο μου τον πηρα τηλ 2 φορες για τον συγκεκριμενο πονο και δεν μας ανησυχει καθοόυ λεει,ετσι κ εγω το συνηθισα τι να κανω,ειναι πολυ εντονος ομως κ οπως λες χτυπαει κ στον ποπο,εγω αυριο εχω το ραντεβου το μηνα στο γιατρο μου και ανυπομονω,σημερα με ενοχλει κ λιγο η μεση μου,7ος τι να κανουμε?Ανδρομεδα με το καλο κοπελα μου σου ευχομαι τα καλυτερα μεσα απ την καρδια μου,sagia μου οντως τι ειναι αυτο με τους πονους?υπομονη λεω συνεχεια λιγο εμεινε,οσο για την καμπυλη εγω πληρωσα 1,40 με γενικη αιματος ουρων κ την καμπυλη,αυτα,περιμενω πως κ πως να παω αυριο στο γιατρουλη μου να μου πει οτι ολα ειναι καλα,φιλακια σε ολες σας

Λιτσακι μου αφου ο γιατρος σου δεν ανησυχεί οκ! Απλα ταλαιπωρεισαι μωρε! Οπως λες κι εσυ λιγο έμεινε ακομα!

Καλημερα σε όλες!!! Κάτι γίνεται και εγώ γράφω και σβήνονται τα μνμ :mad: Κοριτσια θα μας φάει το αγχος μέχρι να γεννήσουμε με τις τελευταίες εξελίξεις..έχουμε που εχουμε τις ανησυχίες μας θα έχουμε κι αυτό τώρα.

ΖαχΙρ, λίτσα,didi τι είναι αυτό το πράγμα με τους μυικους πόνους!!βλέπω ότι είναι πολύ συχνό.περαστικά σας!

Φραουλιτσα φαντάζομαι πως νιώθεις που ήρθαν όλα τα πραγματάκια σας!με το καλό να τα χαρειτε με τη μπεμπούλα σας!!!

Κορίτσια μήπως ξέρετε πόσο κοστίζει η καμπύλη ζαχαρου?

Εγω μια συμμετοχή γύρω στα 2 ευρώ νομιζω πλήρωσα! Δεν στην έγραψε ο γιατρος σου;;;

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Καλημερα λευκή μου! Ξαπλα ξαπλα ξαπλα και ολα θα πανε καλα! Για τον τραχηλο μπορεις να κανεις περιδεση; Και απο ποια εβδομάδα και μετα ειναι ασφαλές να γεννήσεις; Τα δίδυμα παντα βγαίνουν σχετικά νωρις! Υπομονη και θετικη σκέψη!!!;)

Ευχαριστω Audette. Ειναι επικυνδυνο να κανω περιδεση κ λογω διδυμων κ λογω προχωρημενης κυησης. Δεν ξερω ποτε ειναι ασφαλες νομιζω απο 36 εβδομαδα κ μετα. Τωρα τι να πω. Μακαρι να αντεξω 10 εβδομαδες ξαπλα με νορμαλ τραχηλο.

xj92p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κορίτσια,

Λευκή μου υπομονή.Κάτσε ξάπλα και όλα καλά θα πάνε.Εγώ δεν εχω ιδιαίτερα νέα. Μου φτάνει που ακούω τη μικρή κάθε μέρα:D:D:D.Δε θυμάμαι ποια κοπέλα ρώτησε αλλά εγώ για την καμπύλη πλήρωσα 1 ευρώ.Γενικά όπως όλοι μας έχω αγχωθεί με τη κατάσταση και δεν ξέρω τι θα γίνει.Αφήστε που νιώθω και πιο υπέυθυνη ως προς την ψήφο λόγω παιδιού. Νιώθω για πρ΄τη φορά ότι αποφασίζω και για κάποιον άλλον!!!Ελπίζω να μας πάνε όλα καλά. Φιλιά σε όλες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κορίτσια μου τι κάνετε??εγώ ξεκουραση σήμερα..έκανα χθες όλες τις δουλειές και κουράστηκα.Σήμερα βέβαια δε φαίνεται ο κόπος μου αλλά δε κουνιέμαι από τον καναπέ ο κόσμος να χαλάσει!!

Λευκή μου σε καταλαβαίνω.προσπάθησε να είσαι χαλαρή και ξεκουραστη.δεν ξέρω την περίπτωση σου βέβαια αλλά φαντάσου ότι εγώ στον 5ο περίπου είχα 3.3 τράχηλο και ήδη από την β επιπεδου είχε γίνει 2.5.και παρόλο που έχω και ιστορικό πρόωρου τοκετού (όχι πολύ,36εβδ) μου είπαν και οι δύο γιατροί να μην ανησυχώ αλλά ότι πρέπει να παρακολουθούμε τον τράχηλο.οχιξάπλα ομως εννοείται προσοχή,όχι περπάτημα,όχι κούραση κλπ..τα αντίθετα δηλ από όσα κάνω αλλά τέλος πάντων προσπαθώ.είναι και δίδυμα οπότε γι αυτό ανησυχεί ο γιατρός σου αλλά πιστεύω αν έχεις τη δυνατότητα να είσαι ξαπλωμένη και να τεμπελιαζεις από εδώ και πέρα θα προχωρήσει μια χαρά η εγκυμοσύνη σου!

Επίσης γνώρισα μια μαμά και μου είπε ότι στο 4ο παιδάκι της δούλευε με συσπάσεις και αιμορραγία γιατί δε της έδιναν άδεια.έσπασαν τα νερά στην 25η εβδομάδα και την είχαν ξάπλα με χάπια όρους κλπ στο νοσοκομείο.ήλπιζαν ότι θα φτάσει έτσι τουλάχιστον στην 28η που θεωρείται και ασφαλή εβδομάδα.τλκ έφτασε ως την 32η και τα παιδάκια μας είναι συμμαθητές τώρα.όλα πήγαν μια χαρά πέρα από το αγχος και τη στεναχώρια της.

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Ευχαριστώ για την πληροφορία κορίτσια για την καμπύλη.ρωτάω γιατί πρέπει να την κάνω αλλά λέω να μη την γράψω.ογιατρος μου είναι κέντρο και μένω μακριά.βενζίνες,πάρκινγκ και ταλαιπωρία μήπως καλύτερα να την πληρώσω??μόλις πήρα τηλ.5? η κάθε λήψη μου είπαν.δηλ 20. Μάλλον θα μαζέψω το κουράγιο μου να πάω αύριο! Και 15? κανένα βιβλίο...όλο οικονομία είμαι μέρες που έρχονται!!:rolleyes::tongue:

Φελισιτακι έχεις δίκιο..πρέπει να σκεφτούμε τα μωράκια μας.κρίμα που έρχονται σε τόσο δύσκολες στιγμες.κρίμα και για εμάς γιατί αλλά σχέδια έχουμε για αυτά και θα αγχωνομαστε.ας είμαστε γέροι και όταν έρθουν με το καλό μόνο αγάπη αν έχουν θα είναι ευτυχισμένα μωράκια!αν και τώρα που το σκεφτομαι ότι και να γίνει θα είμαστε τυχερές μέσα στην ατυχία.θα βλέπουμε τα μπεμπακια μας και θα είμαστε μες την ευτυχία.εκτός τόπου κ χρόνου!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Κορίτσια μου τι κάνετε??εγώ ξεκουραση σήμερα..έκανα χθες όλες τις δουλειές και κουράστηκα.Σήμερα βέβαια δε φαίνεται ο κόπος μου αλλά δε κουνιέμαι από τον καναπέ ο κόσμος να χαλάσει!!

Λευκή μου σε καταλαβαίνω.προσπάθησε να είσαι χαλαρή και ξεκουραστη.δεν ξέρω την περίπτωση σου βέβαια αλλά φαντάσου ότι εγώ στον 5ο περίπου είχα 3.3 τράχηλο και ήδη από την β επιπεδου είχε γίνει 2.5.και παρόλο που έχω και ιστορικό πρόωρου τοκετού (όχι πολύ,36εβδ) μου είπαν και οι δύο γιατροί να μην ανησυχώ αλλά ότι πρέπει να παρακολουθούμε τον τράχηλο.οχιξάπλα ομως εννοείται προσοχή,όχι περπάτημα,όχι κούραση κλπ..τα αντίθετα δηλ από όσα κάνω αλλά τέλος πάντων προσπαθώ.είναι και δίδυμα οπότε γι αυτό ανησυχεί ο γιατρός σου αλλά πιστεύω αν έχεις τη δυνατότητα να είσαι ξαπλωμένη και να τεμπελιαζεις από εδώ και πέρα θα προχωρήσει μια χαρά η εγκυμοσύνη σου!

Επίσης γνώρισα μια μαμά και μου είπε ότι στο 4ο παιδάκι της δούλευε με συσπάσεις και αιμορραγία γιατί δε της έδιναν άδεια.έσπασαν τα νερά στην 25η εβδομάδα και την είχαν ξάπλα με χάπια όρους κλπ στο νοσοκομείο.ήλπιζαν ότι θα φτάσει έτσι τουλάχιστον στην 28η που θεωρείται και ασφαλή εβδομάδα.τλκ έφτασε ως την 32η και τα παιδάκια μας είναι συμμαθητές τώρα.όλα πήγαν μια χαρά πέρα από το αγχος και τη στεναχώρια της.

Sagia δηλαδη σε αυτη την εγκυμοσυνη ειχες 25 στη β επιπεδου? παντως σε ευχαριστω πολυ για την ενθαρρυνση. Οφ.... θελω δεν θελω, μπορω δεν μπορω ... ξαπλωνω..ας ειναι καλα τα μωρακια.

xj92p3.png

Ευχαριστω Audette. Ειναι επικυνδυνο να κανω περιδεση κ λογω διδυμων κ λογω προχωρημενης κυησης. Δεν ξερω ποτε ειναι ασφαλες νομιζω απο 36 εβδομαδα κ μετα. Τωρα τι να πω. Μακαρι να αντεξω 10 εβδομαδες ξαπλα με νορμαλ τραχηλο.

Να κάτσεις να ξεκουραστείς και μην στεναχωριέσαι!!!Κάθε βδομάδα που περνάει θα είναι υπέρ σας και απο την 28η εβδομάδα είναι ασφαλ΄ς και απο 26η τα έχουν καταφέρει μωράκια!!!Μην ανησυχείς και θα περάσουν οι εβδομάδες!!!Φιλιά πολλά και υπομονή. Να σκέφτεσαι ότι θα τα καταφέρετε!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!Τί δύσκολες μέρες είναι αυτες και ο καιρός χάλια όπως όλα!! Όντως αλλιώς σκέφτεσαι τα πράγματα όταν έχεις την ευθύνη και κάποιου άλλου και πρέπει να σκεφτείς και το δικό του μέλλον και αλλιώς όταν είσαι μόνος σου!!! Μακάρι να μην εκτοχιαστεί η κατάσταση... Όσο μπορούμε να είμαστε ήρεμες έτσι και αλλιώς δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά.

Μπορεί να είναι δύσκολο που είμαστε σε ευαίσθητη περίοδο και υπάρχει όλη αυτη η αστάθεια αλλά η αλήθεια είναι ότι μόλις θα έχουμε τα μωράκια μας θα είμαστε "αλλού". Και όπως είπε και η Sagia τα μωράκια μας θέλουν αγάπη φροντίδα και ηρεμία. Αυτά μπορούμε να τους τα παρέχουμε. Και γω στον άντρα μου αυτο λέω που ανησυχεί και αυτος, ας έρθει το μωράκι μας και θα την κοιτάμε και θα είμαστε ευτυχισμένοι!!!Αύριο πάμε στο γιατρό να την δούμε και έχω γράψει πολλές απορίες πάλι!!!Φιλιά σε όλες ελπίζω να είστε όλες καλά!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Sagia δηλαδη σε αυτη την εγκυμοσυνη ειχες 25 στη β επιπεδου? παντως σε ευχαριστω πολυ για την ενθαρρυνση. Οφ.... θελω δεν θελω, μπορω δεν μπορω ... ξαπλωνω..ας ειναι καλα τα μωρακια.
Να κάτσεις να ξεκουραστείς και μην στεναχωριέσαι!!!Κάθε βδομάδα που περνάει θα είναι υπέρ σας και απο την 28η εβδομάδα είναι ασφαλ΄ς και απο 26η τα έχουν καταφέρει μωράκια!!!Μην ανησυχείς και θα περάσουν οι εβδομάδες!!!Φιλιά πολλά και υπομονή. Να σκέφτεσαι ότι θα τα καταφέρετε!!!

Λευκή μου εχουν δικιο τα κορίτσια! Απο την 28η και μετα εισαι οκ, οποτε στην ουσια ειναι ενας μηνας, σκεψου το κι ετσι! Για την περιδεση το φαντάστηκα οτι δεν γινεται σε τοςο προχωρημένη κύηση απλα ειπα μηπως! Να ξεκουράζεσαι και ολα θα πανε καλα! Συμβαίνουν αυτα πολυ συχνα στις πολυδυμες κύησεις και παντα εχουν ομαλή εξέλιξη! Να μην αγχωνεσαι και να σκεφτεσαι θετικά για τα μωρακια σου!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Καλημερα κορίτσια,

Λευκή μου υπομονή.Κάτσε ξάπλα και όλα καλά θα πάνε.Εγώ δεν εχω ιδιαίτερα νέα. Μου φτάνει που ακούω τη μικρή κάθε μέρα:D:D:D.Δε θυμάμαι ποια κοπέλα ρώτησε αλλά εγώ για την καμπύλη πλήρωσα 1 ευρώ.Γενικά όπως όλοι μας έχω αγχωθεί με τη κατάσταση και δεν ξέρω τι θα γίνει.Αφήστε που νιώθω και πιο υπέυθυνη ως προς την ψήφο λόγω παιδιού. Νιώθω για πρ΄τη φορά ότι αποφασίζω και για κάποιον άλλον!!!Ελπίζω να μας πάνε όλα καλά. Φιλιά σε όλες

Καλημέρα κορίτσια!!!Τί δύσκολες μέρες είναι αυτες και ο καιρός χάλια όπως όλα!! Όντως αλλιώς σκέφτεσαι τα πράγματα όταν έχεις την ευθύνη και κάποιου άλλου και πρέπει να σκεφτείς και το δικό του μέλλον και αλλιώς όταν είσαι μόνος σου!!! Μακάρι να μην εκτοχιαστεί η κατάσταση... Όσο μπορούμε να είμαστε ήρεμες έτσι και αλλιώς δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά.

Μπορεί να είναι δύσκολο που είμαστε σε ευαίσθητη περίοδο και υπάρχει όλη αυτη η αστάθεια αλλά η αλήθεια είναι ότι μόλις θα έχουμε τα μωράκια μας θα είμαστε "αλλού". Και όπως είπε και η Sagia τα μωράκια μας θέλουν αγάπη φροντίδα και ηρεμία. Αυτά μπορούμε να τους τα παρέχουμε. Και γω στον άντρα μου αυτο λέω που ανησυχεί και αυτος, ας έρθει το μωράκι μας και θα την κοιτάμε και θα είμαστε ευτυχισμένοι!!!Αύριο πάμε στο γιατρό να την δούμε και έχω γράψει πολλές απορίες πάλι!!!Φιλιά σε όλες ελπίζω να είστε όλες καλά!!!

Κοριτσακια μου εχετε δικιο, ειναι δύσκολες οι στιγμές που διανύουμε και σιγουρα τωρα που θα φέρουμε νέες ζωές στον κοσμο η ευθύνη μας ειναι μεγαλύτερη! Θελω ομως να πιστευω πως με τον ενα τροπο ή τον αλλο και με τη βοήθεια του θεού θα επιβιώσουμε! Να ειμαστε μονο υγιείς και θα την βρούμε την ακρη!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Κοριτσακια μου εχετε δικιο, ειναι δύσκολες οι στιγμές που διανύουμε και σιγουρα τωρα που θα φέρουμε νέες ζωές στον κοσμο η ευθύνη μας ειναι μεγαλύτερη! Θελω ομως να πιστευω πως με τον ενα τροπο ή τον αλλο και με τη βοήθεια του θεού θα επιβιώσουμε! Να ειμαστε μονο υγιείς και θα την βρούμε την ακρη!

Δίκιο έχεις και εγω αυτο πιστεύω. Ας είμαστε καλά και θα τα καταφέρουμε.

zZWsp2.png398Mp3.png

Lefki μου ναι σε αυτή την εγκυμοσύνη!μου μέτρησαν τον τράχηλο από την αυχενικη ακόμα.εκεί έμαθα ότι έχουν όριο το 2,5. Και 2,5 να είναι δε τους πειράζει.φαντάζομαι εξαρτάται από κάθε περίπτωση φυσικά πάντα. Εγώ στον τρίτο με πέμπτο μήνα είχα 3,3.στον 6ο όταν έκανα β επιπεδου μικρυνε 2,5. Μου είπαν δε μας ανησυχεί γιατί είναι μέσα στο όριο.φαντάσου ότι ούτε χάπια δε μου έδωσε.στην 28η ξανά μέτρηση και ήταν πάλι 2,5 χωρίς να είμαι ξαπλωμένη.θα το παρακολουθείτε τακτικά και θα είσαι μια χαρά!τα λέω να τα ακούω και εγώ!! :)

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...