Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 4

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου.Τι κάνετε?Εγώ χάθηκα λίγο λόγω μετακόμισης αλλά ευτυχώς τακτοποιηθήκαμε.Κόντεψα να γεννήσω και την προηγούμενη βδομάδα αλλά οκ :).Μ έπιασαν κάτι πόνοι,πήρα το γιατρό,του λέω που πονάω,μ έδωσε τα adalat και μου είπε αν συνεχίσω να πονάω να πάω να με δει.

Τελικά μου πέρασε,πήγα με είδε, με είπε αυστηρά ξεκούραση,να μην κάνω τπτ.Ο 8 είναι ο πιο δύσκολος μήνας και θέλει μεγάλη προσοχή κορίτσια.

.Βλέπω οργανώνεστε γενικά με λίστες μαιευτηρίου,μπράβο.Κι εγώ τη φτιάχνω σιγά σιγά,απλά σκέφτομαι να πάρω εσώρουχα μιας χρήσης για το μαιευτήριο.Τι λέτε κορίτσια εσείς?

Αχ, βρε Μαράκι, ξεκουράσου, καλά σου είπε ο γιατρός σου...

Με το καλό το καινούργιο σπίτι, να το γεμίσετε με πολλές παιδικές φωνούλες!!!

Πόσα ανταλάτ σου έδωσε; Των 30 παίρνεις; Εγώ θα είμαι με 2 την ημέρα για μία εβδομάδα.

Δεν τα έχω σκεφτεί τα εσώρουχα... Κάποια θα μας δώσουν εκεί, υποθέτω, όσο είμαστε μέσα. Μετά δεν θα μας βολέψουν μεγάλες σερβίετες;

Χτες κατάλαβα κι εγώ το πρώτο δυνατό πάτημα. Είχα ξαπλώσει και ξαφνικά ένιωσα πόνο στην αριστερή πλευρά που πετάχτηκα πάνω. Τι να πω, σαν να ανέβαινε το μωρό τα σκαλοπάτια:tongue:

Α κι εγώ εσώρουχα μιας χρήσης θα πάρω για το νοσοκομείο, αν και θα δοκιμάσω και μια ιδέα που διάβασα απο μια κοπέλα που τη βόλεψαν πολύ τα εσώρουχα που ειναι για την ακράτεια ενηλίκων. Απ'ότι είπε ήταν αρκετά λεπτά και μολις χρειαζόταν το πέταγε, έβαζε άλλο και αισθανόταν πιο σίγουρη.

χαχαχα, πολύ γέλασα με το ζουζούνι σου! :D

Καλή ιδέα κι αυτή για τα εσώρουχα ενηλίκων... Να ρωτήσουμε τις μαίες στα μαθήματα...

Τι κάνετε κοριτσαρες?εγώ με γαστρεντεριτιδα μάλλον.είχε ο μικρός κ από ότι έμαθα κι άλλα παιδάκια στον παιδικό οπότε μάλλον το άρπαξα.ευτυχώς κράτησε σχεδόν μια μέρα τπτ τραγικό απλά είναι αυτή η εξάντληση.ο μπέμπης εντωμεταξυ αναστατωθηκε κ κουνιέται ασταματητα από χθες βράδυ!από πόνους ευτυχώς δεν έχω αλλά ένιωσα τις πρώτες συσπάσεις.

Didi περαστικά!μπορεί απλά να είχε περίεργη θέση το μωρό κ να σε πονούσε.

Ωχ, Σάγια μου, περαστικά... Να πίνεις πολλά-πολλά υγρά...

Όχι, δεν έφταιγε το μωρό και σήμερα πονάω, δυστυχώς. Είναι αρκετά συνηθισμένο στην εγκυμοσύνη, απλώς φοβάμαι μήπως επιδεινωθεί...

Καλησπέρα κοριτσάκια! Πολλή κούραση σήμερα αλλά ευτυχώς κατέθεσα και τα δικά μου χαρτιά για την άδεια του γάμου και βρήκα και φουστάνι! Πολύ χάρηκα, πιο πολύ γιατί βαριόμουν να ψάξω άλλο δε μου έκανε τίποτα..

Ναι, αυτό! Ειδικά όταν έρχεται από τη μία μεριά κάνει κάτι περίεργα και με πονάει αλλά είναι ωραία! Χθες ο μπαμπάς είχε βάλει το μάγουλο του πάνω στην κοιλίτσα και του έδινε κλωτσιές!!! :lol:

Τι ευχάριστα νέα, καλή μου!!

Πώς είναι το φουστανάκι σου; Κλείσατε ημερομηνία;

Τι πλάκα που έχει το νινάκι σου, που κλωτσάει τον μπαμπά!! :lol::lol::lol:

Κι εγώ ξυπνάω το πρωί που σηκώνεται ο καλός μου για τη δουλειά και μετά βρυκολακιάζω! ε λέω αφου σηκώθηκα ας κάνω την ένεση, ας πάρω και το σίδηρο για να μην περιμένω μετά 1 ώρα για να φάω πρωινό, ε μετά λέω ας βάλω και το υπόθετο μιας και θα ξαναξαπλώσω, τώρα προστέθηκε και το τρύπημα για το ζάχαρο! ε μετά από όλα αυτά αντε να ξανακοιμηθείς!:tongue::tongue:

Αχ, βρε Οντετούλι μου, κινητό φαρμακείο είσαι, θα γίνεις πρώτης τάξεως νοσοκόμα, όταν γεννήσεις! :tongue:

Κοριτσάκια μου, εμείς, να σας πω την αλήθεια, φοβηθήκαμε την πιθανότητα έλλειψης ρευστότητας το επόμενο διάστημα και πήγαμε σήμερα και ψωνίσαμε για τον μπέμπη. Σχεδόν τα πάντα (κουβέρτες, φορμάκια, πετσέτες κ.λπ.) - Οντέτ, με έσωσε η λίστα σου και μια άλλη που βρήκα στο ίντερνετ.

Εντάξει, αλλιώς φανταζόμουν να τα κάνω αυτά τα ψώνια, με την ησυχία μου, αλλά τουλάχιστον τώρα έχω σχεδόν ό,τι χρειάζομαι. Από Δευτέρα θα κάνω μια συγκεκριμένη καταγραφή να δω ΑΚΡΙΒΩΣ τι πήρα, γιατί ναι μεν πήγα με λίστα, αλλά εκείνη τη στιγμή έπαιρνα και κάποια άλλα πράγματα ή περισσότερα είδη από κάτι.

Φυσικά τώρα είμαι απίστευτα κουρασμένη και έχω συσπάσεις, αλλά χαλάλι, θα ξαπλώσω νωρίς...

tt1e3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Φραουλίτσα ουτε κι εμένα μπορέι ο αντρούλης, είναι πρωινές ώρες και δουλεύει!

Κι εγώ ξυπνάω το πρωί που σηκώνεται ο καλός μου για τη δουλειά και μετά βρυκολακιάζω! ε λέω αφου σηκώθηκα ας κάνω την ένεση, ας πάρω και το σίδηρο για να μην περιμένω μετά 1 ώρα για να φάω πρωινό, ε μετά λέω ας βάλω και το υπόθετο μιας και θα ξαναξαπλώσω, τώρα προστέθηκε και το τρύπημα για το ζάχαρο! ε μετά από όλα αυτά αντε να ξανακοιμηθείς!:tongue::tongue:

δεν το είχα σκεφτει ποτέ αλλα δεν νομίζω ότι χρειάζεται! θα κάνουμε και τα μαθήματα και πιστευω και το προσωπικό του μαιευτηρίου θα μας βοηθήσει!

Μπορεί να λέω και βλακείες αλλά αυτά τα εσώρουχα μιας χρήσης δεν τα παρέχουν στο μαιευτήριο?:confused:

Αχ μωρέ κάνεις ένεση και για το ζάχαρο; στην κοιλιά τις κάνεις και αυτες; Θα έχεις γίνει σουρωτήρι... Υπομονή γλυκιά μου φτάνουμε στο τέλος.

Και γω έχω ανησυχήσει με το νοσοκομείο αλλά λέω και χωρίς εοπυυ δεν νομίζω να ανεβάσουν τις τιμές, αλλιώς δημόσιο. Με αυτα που ακούω ανησυχω κα για τις ενέσεις... Θα μιλήσω την Τετάρτη

που θα πάω στον γιατρό.

Εσώρουχα μιας χρήσης δίνουν νομίζω εννοούν τα κορίτσια τα εσώρουχα ακράτειας που είναι σαν πάνα; Αυτη δεν την δίνουν.

Τι κάνετε κοριτσαρες?εγώ με γαστρεντεριτιδα μάλλον.είχε ο μικρός κ από ότι έμαθα κι άλλα παιδάκια στον παιδικό οπότε μάλλον το άρπαξα.ευτυχώς κράτησε σχεδόν μια μέρα τπτ τραγικό απλά είναι αυτή η εξάντληση.ο μπέμπης εντωμεταξυ αναστατωθηκε κ κουνιέται ασταματητα από χθες βράδυ!από πόνους ευτυχώς δεν έχω αλλά ένιωσα τις πρώτες συσπάσεις.

Λίτσα συμφωνώ κ εγώ για ορθοπεδικο.αφού υποφέρεις τόσο κάτι πρέπει να κάνεις.με το καλό να δείτε το μωράκι σας!

Μαρία καλή ξεκούραση κ πρόσεχε τώρα!τουλάχιστον ξεμπερδεψατε!εσώρουχα είχα πάρει μιας χρήσης αλλά ήταν πραγματικά τεράστια,δε ξερω δεν ένιωθα άνετα.βολευτηκα με τα δικά μου μια χαρά.κ αίμα δεν είχα πολύ.ακριβώς σαν να ήμουν αδιαθετη για να καταλάβετε.

Ανδρομέδα μου η ώρα η καλή!!με Γειά το φορεματάκι σου!πήρες εγκυμοσύνης τλκ η απλό?

Περαστικά σου κοπέλα μου. Μεγάλη εξάντληση η γαστρεντερίτιδα!!! Πίνε νερό και ρώτα τον γιατρό σου αν έχεις εξαγωγές πολλές για ηλεκτρολύτες.

Καλημέρα κορίτσια μου.Τι κάνετε?Εγώ χάθηκα λίγο λόγω μετακόμισης αλλά ευτυχώς τακτοποιηθήκαμε.Κόντεψα να γεννήσω και την προηγούμενη βδομάδα αλλά οκ :).Μ έπιασαν κάτι πόνοι,πήρα το γιατρό,του λέω που πονάω,μ έδωσε τα adalat και μου είπε αν συνεχίσω να πονάω να πάω να με δει.

Τελικά μου πέρασε,πήγα με είδε, με είπε αυστηρά ξεκούραση,να μην κάνω τπτ.Ο 8 είναι ο πιο δύσκολος μήνας και θέλει μεγάλη προσοχή κορίτσια.

.Βλέπω οργανώνεστε γενικά με λίστες μαιευτηρίου,μπράβο.Κι εγώ τη φτιάχνω σιγά σιγά,απλά σκέφτομαι να πάρω εσώρουχα μιας χρήσης για το μαιευτήριο.Τι λέτε κορίτσια εσείς?

Με το δεξί Μαράκι στο καινούριο σας σπίτι και μόνο χαρές να έχετε!!! Κάτσε φρόνημα όσο μπορείς να ξεκουραστείς!!! Αφού την γλύτωσες την γέννα μια χαρά!!! Εσώρουχα μιας χρήσης εννοείς αυτά που είναι σαν γάζα ή αυτά που είναι σαν πάνα ακράτειας. Η δεύτερη επιλογή μάλλον θα είναι πολύ ζεστή και άβολη. Τα μιας χρήσης πάλι βολεύουν. Εγώ σκέφτομαι να πάρω μερικά και να χρησιμοποιήσω και τις τεράστιες σερβιέτες και να δω τί θα με βολέψει..

Πλησιάζεις εσύ σιγά σιγά!!Ποιός την χάρη σου!!!Με το καλό!!!

Καλημέρα! Με γειά Ανδρομέδα μου με το καλό να πάνε όλα! Φραουλίτσα δυστυχώς δεν το προλαβαίνω το σεμινάριο για το θηλασμό αλλά θα προλάβουμε κι αλλά μέσα στο καλοκαίρι πιστεύω, έχουμε και του νοσοκομείου. Μην αγχώνεσαι καλέ, μεσα σ'αυτό το μπάχαλο και εοπυυ να μην έχουμε, τα ιδιωτικά ήδη είναι ακριβά και πληρώνονται κανονικά και τα νοσοκομεία δεν μπορούν να μας χρεώσουν αν έχουμε βιβλιάριο.

Λίτσα όπως σου είπαν και οι κοπέλες πριν μπορεί ευτυχώς το μωράκι να είναι μια χαρά αλλά κι εσύ πρέπει να είσαι όσο το δυνατόν ξεκούραστη οπότε κάτι πρέπει να σου πει ο γιατρός και για τη δική σου φροντίδα. Χτες κατάλαβα κι εγώ το πρώτο δυνατό πάτημα. Είχα ξαπλώσει και ξαφνικά ένιωσα πόνο στην αριστερή πλευρά που πετάχτηκα πάνω. Τι να πω, σαν να ανέβαινε το μωρό τα σκαλοπάτια:tongue:

Μαρία προσοχή, ξέρω σ'αυτή τη φάση είμαστε τώρα κι εμείς και να θες να μην κάνεις τίποτα δεν μπορείς αλλά αφού τακτοποιηθήκατε τώρα ξεκούραση. Α κι εγώ εσώρουχα μιας χρήσης θα πάρω για το νοσοκομείο, αν και θα δοκιμάσω και μια ιδέα που διάβασα απο μια κοπέλα που τη βόλεψαν πολύ τα εσώρουχα που ειναι για την ακράτεια ενηλίκων. Απ'ότι είπε ήταν αρκετά λεπτά και μολις χρειαζόταν το πέταγε, έβαζε άλλο και αισθανόταν πιο σίγουρη.

Αχ αυτο σκέφτομαι και γω για τα ιδιωτικά πόσο να ανεβάσουν τις τιμές; Αν το κάνουν θα πάνε όλες στα δημόσια. Θα δούμε έχουμε καιρό μπροστά μας.

Ήρθαν και τα πραγμετάκια!!!Όλα πολύ ωραία σε απαλές αποχρώσεις, μπέζ με τα νερά του ξύλου. Το δωμάτιο τελικά θα το κρατήσουμε σε μπεζ αποχρώσεις τώρα που είναι μικρό και αργότερα θα κάνουμε κανα τοίχο πιο έντονο χρώμα να τις δίνει ερεθίσματα. Περιμένω και τα αυτοκόλλητα!!! Όταν τελειώσει θα σας βάλω καμιά φωτό. Με το καλό να ετοιμαστείτε όλες!!! Άχ πάω συνέχεια και το κοιτάω. Καλά που έχουμε και αυτά και ξεχνιόμαστε!!! Φιλιά πολλά σε όλες και ηρεμία!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Ήρθαν και τα πραγμετάκια!!!Όλα πολύ ωραία σε απαλές αποχρώσεις, σαν το ανοιχτό χρώμα του ξύλου με μπέζ. Το δωμάτιο τελικά θα το κρατήσουμε σε μπεζ αποχρώσεις τώρα που είναι μικρό και αργότερα θα κάνουμε κανα τοίχο πιο έντονο χρώμα να τις δίνει ερεθίσματα. Περιμένω και τα αυτοκόλλητα!!! Όταν τελειώσει θα σας βάλω καμιά φωτό. Με το καλό να ετοιμαστείτε όλες!!! Άχ πάω συνέχεια και το κοιτάω. Καλά που έχουμε και αυτά και ξεχνιόμαστε!!! Φιλιά πολλά σε όλες και ηρεμία!!!

Μπράβο, Φραουλίτσα μου! Ανοίξτε τα να ξεμυρίσουν από τις μπογιές των επίπλων! Θα το κάνετε τέλειο το δωματιάκι σας! :D

tt1e3

Μπράβο, Φραουλίτσα μου! Ανοίξτε τα να ξεμυρίσουν από τις μπογιές των επίπλων! Θα το κάνετε τέλειο το δωματιάκι σας! :D

Σευχαριστώ γλυκιά μου, μεταχειρισμένα είναι απο γνωστό μας οπότε ευτυχώς δεν μυρίζουν αλλά τα αερίζω και θα τα πλύνω φυσικά!!!Την συρταριέρα την καθάρισα και έβαλα και τα ρουχαλάκια της τα πρώτα μέσα... Κουράστηκα λίγο σήμερα αλλά το ευχαριστήθηκα!!!

Εσύ πως είσαι σου πέρασε ο πόνος;

zZWsp2.png398Mp3.png

Σευχαριστώ γλυκιά μου, μεταχειρισμένα είναι απο γνωστό μας οπότε ευτυχώς δεν μυρίζουν αλλά τα αερίζω και θα τα πλύνω φυσικά!!!Την συρταριέρα την καθάρισα και έβαλα και τα ρουχαλάκια της τα πρώτα μέσα... Κουράστηκα λίγο σήμερα αλλά το ευχαριστήθηκα!!!

Εσύ πως είσαι σου πέρασε ο πόνος;

Τι ωραίο συναίσθημα που τακτοποιείς τα πραγματάκια της... :D

Να ξεκουράζεσαι όμως, μην τρέχεις μετά όπως εμείς...

Κάπου είχα διαβάσει ότι είναι καλύτερα να παίρνουμε μεταχειρισμένα έπιπλα, ακριβώς επειδή δεν μυρίζουν...

Εμείς, όπως είπα και παραπάνω, πήγαμε και ψωνίσαμε όσα χρειαζόμασταν για τον μπέμπη. Δεν πήρα καλλυντικά (σαμπουάν, κρεμούλες) και ιατρικά (οινόπνευμα, γάζες, για τη μύτη) και μου λείπουν κάποια ρουχαλάκια. Αλλά ειλικρινά αυτή τη στιγμή δεν ξέρω πόσα πήρα από κάθε είδος! :tongue:

Δεν μου πέρασε ο πόνος στα νεφρά, δυστυχώς. Προφανώς η μήτρα πιέζει πολύ και το κακό είναι ότι δεν ξέρω πώς να βολευτώ, γιατί δεν περνάει ούτε όρθια ούτε ξαπλωμένη... Μόνο όταν ήμουν για ψώνια δεν με πονούσε, μάλλον έπεφτε χαμηλότερα η κοιλιά... Και τώρα έχω συσπάσεις από την κούραση, τα γνωστά... :cool:

tt1e3

Διαφημίσεις

Κάπου είχα διαβάσει ότι είναι καλύτερα να παίρνουμε μεταχειρισμένα έπιπλα, ακριβώς επειδή δεν μυρίζουν...

Εμείς, όπως είπα και παραπάνω, πήγαμε και ψωνίσαμε όσα χρειαζόμασταν για τον μπέμπη. Δεν πήρα καλλυντικά (σαμπουάν, κρεμούλες) και ιατρικά (οινόπνευμα, γάζες, για τη μύτη) και μου λείπουν κάποια ρουχαλάκια. Αλλά ειλικρινά αυτή τη στιγμή δεν ξέρω πόσα πήρα από κάθε είδος! :tongue:

Δεν μου πέρασε ο πόνος στα νεφρά, δυστυχώς. Προφανώς η μήτρα πιέζει πολύ και το κακό είναι ότι δεν ξέρω πώς να βολευτώ, γιατί δεν περνάει ούτε όρθια ούτε ξαπλωμένη... Μόνο όταν ήμουν για ψώνια δεν με πονούσε, μάλλον έπεφτε χαμηλότερα η κοιλιά... Και τώρα έχω συσπάσεις από την κούραση, τα γνωστά... :cool:

Με γειά όλα σας τα πραγματάκια!! Σου έχει έρθει και το κρεββάτι;Τα καλλυντικά και γω στο τέλος λέω να τα πάρω.Μίλησες με την γιατρό σου για τον πόνο; Μην παρακουράζεσαι και συ και αρχίζουν πάλι οι συσπάσεις!!Να κάτσεις φρόνημα!!!Σιγά σιγά όλα θα γίνουν. Και μας τελικά δεν μας μείναν πολλά για τις εκπτώσεις θα δούμε!! Τα μεταχειρισμένα, ειδικά απο γνωστό έχουν και άλλο πλεονέκτημα, είναι δωρεάν!!!;):P:p Καλά να μαστε να τα χαρούμε όλα με τα μπεμπάκια μας!!! Μακάρι να σου περάσει ο πόνος στα νεφρά γιατί ο πόνος όταν ξαπλώνεις είναι νομίζω ο πιο σπαστικός!!Που θες να κοιμηθείς είσαι κουρασμένη και δεν βολεύεσαι!!!Κάνε κανά χορό της κοιλιάς μπάς και πάει αλλού ο μικρός!! Πλάκα κάνω έτσι;Καλό σου βράδυ και μακάρι να περάσει ο πόνος!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Αχ, βρε Μαράκι, ξεκουράσου, καλά σου είπε ο γιατρός σου...

Με το καλό το καινούργιο σπίτι, να το γεμίσετε με πολλές παιδικές φωνούλες!!!

Πόσα ανταλάτ σου έδωσε; Των 30 παίρνεις; Εγώ θα είμαι με 2 την ημέρα για μία εβδομάδα.

Δεν τα έχω σκεφτεί τα εσώρουχα... Κάποια θα μας δώσουν εκεί, υποθέτω, όσο είμαστε μέσα. Μετά δεν θα μας βολέψουν μεγάλες σερβίετες;

χαχαχα, πολύ γέλασα με το ζουζούνι σου! :D

Καλή ιδέα κι αυτή για τα εσώρουχα ενηλίκων... Να ρωτήσουμε τις μαίες στα μαθήματα...

Ωχ, Σάγια μου, περαστικά... Να πίνεις πολλά-πολλά υγρά...

Όχι, δεν έφταιγε το μωρό και σήμερα πονάω, δυστυχώς. Είναι αρκετά συνηθισμένο στην εγκυμοσύνη, απλώς φοβάμαι μήπως επιδεινωθεί...

Αχ, βρε Οντετούλι μου, κινητό φαρμακείο είσαι, θα γίνεις πρώτης τάξεως νοσοκόμα, όταν γεννήσεις! :tongue:

Κοριτσάκια μου, εμείς, να σας πω την αλήθεια, φοβηθήκαμε την πιθανότητα έλλειψης ρευστότητας το επόμενο διάστημα και πήγαμε σήμερα και ψωνίσαμε για τον μπέμπη. Σχεδόν τα πάντα (κουβέρτες, φορμάκια, πετσέτες κ.λπ.) - Οντέτ, με έσωσε η λίστα σου και μια άλλη που βρήκα στο ίντερνετ.

Εντάξει, αλλιώς φανταζόμουν να τα κάνω αυτά τα ψώνια, με την ησυχία μου, αλλά τουλάχιστον τώρα έχω σχεδόν ό,τι χρειάζομαι. Από Δευτέρα θα κάνω μια συγκεκριμένη καταγραφή να δω ΑΚΡΙΒΩΣ τι πήρα, γιατί ναι μεν πήγα με λίστα, αλλά εκείνη τη στιγμή έπαιρνα και κάποια άλλα πράγματα ή περισσότερα είδη από κάτι.

Φυσικά τώρα είμαι απίστευτα κουρασμένη και έχω συσπάσεις, αλλά χαλάλι, θα ξαπλώσω νωρίς...

Ντιντακι μου με γεια σας και απο δω! Να τα χαρείτε με το καλο με τον μπεμπακο σας! Χαιρομαι που βοήθησε η λίστα!

Ελα ντε! Ποιος το περίμενε; Εγω που έβλεπα βελόνα και έφευγα τρέχοντας! Λες να το βαλω στο βιογραφικό μου; :tongue:

Αχ μωρέ κάνεις ένεση και για το ζάχαρο; στην κοιλιά τις κάνεις και αυτες; Θα έχεις γίνει σουρωτήρι... Υπομονή γλυκιά μου φτάνουμε στο τέλος.

Και γω έχω ανησυχήσει με το νοσοκομείο αλλά λέω και χωρίς εοπυυ δεν νομίζω να ανεβάσουν τις τιμές, αλλιώς δημόσιο. Με αυτα που ακούω ανησυχω κα για τις ενέσεις... Θα μιλήσω την Τετάρτη

που θα πάω στον γιατρό.

Εσώρουχα μιας χρήσης δίνουν νομίζω εννοούν τα κορίτσια τα εσώρουχα ακράτειας που είναι σαν πάνα; Αυτη δεν την δίνουν.

Περαστικά σου κοπέλα μου. Μεγάλη εξάντληση η γαστρεντερίτιδα!!! Πίνε νερό και ρώτα τον γιατρό σου αν έχεις εξαγωγές πολλές για ηλεκτρολύτες.

Με το δεξί Μαράκι στο καινούριο σας σπίτι και μόνο χαρές να έχετε!!! Κάτσε φρόνημα όσο μπορείς να ξεκουραστείς!!! Αφού την γλύτωσες την γέννα μια χαρά!!! Εσώρουχα μιας χρήσης εννοείς αυτά που είναι σαν γάζα ή αυτά που είναι σαν πάνα ακράτειας. Η δεύτερη επιλογή μάλλον θα είναι πολύ ζεστή και άβολη. Τα μιας χρήσης πάλι βολεύουν. Εγώ σκέφτομαι να πάρω μερικά και να χρησιμοποιήσω και τις τεράστιες σερβιέτες και να δω τί θα με βολέψει..

Πλησιάζεις εσύ σιγά σιγά!!Ποιός την χάρη σου!!!Με το καλό!!!

Αχ αυτο σκέφτομαι και γω για τα ιδιωτικά πόσο να ανεβάσουν τις τιμές; Αν το κάνουν θα πάνε όλες στα δημόσια. Θα δούμε έχουμε καιρό μπροστά μας.

Ήρθαν και τα πραγμετάκια!!!Όλα πολύ ωραία σε απαλές αποχρώσεις, μπέζ με τα νερά του ξύλου. Το δωμάτιο τελικά θα το κρατήσουμε σε μπεζ αποχρώσεις τώρα που είναι μικρό και αργότερα θα κάνουμε κανα τοίχο πιο έντονο χρώμα να τις δίνει ερεθίσματα. Περιμένω και τα αυτοκόλλητα!!! Όταν τελειώσει θα σας βάλω καμιά φωτό. Με το καλό να ετοιμαστείτε όλες!!! Άχ πάω συνέχεια και το κοιτάω. Καλά που έχουμε και αυτά και ξεχνιόμαστε!!! Φιλιά πολλά σε όλες και ηρεμία!!!

Οχι ευτυχως δεν κανω ενεση για το ζαχαρο! Απλα μετριέμαι με αυτο το μηχανάκι που τρυπάς το δάχτυλο σου(αυτο το τρυπήμα εννοουσα) 3 φορες την ημερα!

Μεγεια και τα πραγματάκια σας! Με το καλο να γεμίσουν με την παρουσία της μπαμπούλας!

Καλλυντικά κι εγω λεω προς αρχές Αυγούστου!

Να ξεκουραστείς τωρα κοριτσακι μου! Μη ζόριζεις τον εαυτό σου!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Καλημέρα κοριτσάκια, πώς είστε;; Εγώ νυστάζω λιγάκι, έχω μία βδομάδα να κοιμηθώ κανονικά. Από τη μία οι δικές μου αϋπνίες από την άλλη ένας που έχουμε στη γειτονιά έχει βάλει μέσα σε μια βδομάδα 3 φορές τραγούδια μες στη μαύρη νύχτα και κάνει πολλή φασαρία...:mad::mad: Ελπίζω να του περάσουν γρήγορα οι νταλκάδες...

Σας ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια για τις ευχές!!! 24 Ιουλίου τελικά ο γάμος! :lol: το φουστάνι κανονικό-όχι εγκυμοσύνης αλλά είναι one size σε αρχαιοελληνικό στυλ, στο στήθος έχει κέντημα και κάτω ανοίγει και είναι αέρινο, σε ζαχαρί-χρώμα της άμμου...

Είχα κι εγώ τα πονάκια μου με αποκορύφωμα τη χθεσινή ημέρα που δεν μπορούσα να περπατήσω καν στο δρόμο, μάλλον ήταν συσπάσεις, μίλησα με το γιατρό και κλασσικά είπε ξεκούραση και 6 μαγνήσια την ημέρα και ξαναμιλάμε....Βέβαια σήμερα θα πάμε σε μια βάφτιση αλλά εντάξει δε θα κουραστώ πολύ...

Έχω αγχωθεί και με την όλη κατάσταση που επικρατεί, τι αβεβαιότητα είναι αυτή;;;

Καλημέραααα!!Περστικά Didi και λίτσα τελικά αυτο σημαίνει τρίτο τρίμηνο, όλο και κάπου θα πονάς.... λίτσα κάνε αυτο που σου λέει η Didi, πήγαινε σε έναν ορθοπεδικό κορίτσι μου, οκ δεν σημαίνει κάτι κακό για την εγκυμοσύνη σου ο πόνος αλλά και να πονάς πολύ κάθε βράδυ είμαι μαρτύριο θα σε κουράσει πολύ. Δευτέρα μην σου πω πρωί πρωί να πας!!!

Κορίτσια για όσες είστε Αθήνα και μπορείτε ο μητρικός θηλασμός διοργανώνει σεμινάριο : Τοκετός φιλικός για την μαμά και το μωρό. Πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή.Σας έβαλα και το λίνκ http://www.mitrikosthilasmos.com/2015/06/seminario-gia-ton-toketo.html

Χτες το βράδυ στις μια το βρήκα.

Χαμός ρε κορίτσια, να δούμε πως θα γεννήσουμε τελικά θα υπάρχει ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ....

Ανδρομέδα άντε με το καλό κορίτσι μου ο γάμος, μεγειά και το φόρεμα!!! Για μαία εννοώ ότι κάποιοι γιατροί συνεργάζονται με μαίες και για να τις έχεις στην γέννα αποκλειστικά θα πρέπει να δώσεις και 300 ευρώ. Σε βοηθάνε στην γέννα, αφού είναι συνέχεια δίπλα σου, δεν σε αγγίζει άλλη μαία και έρχεται και μετά την γέννα και σου δίνει συμβουλές θηλασμού. Απλά και εγώ νομίζω ότι αφού θα παρακολουθήσω μαθήματα ψυχοπροφυλακτικής και μαθήματα θηλασμού, θα έχω τον άντρα μου δίπλα μου για ψυχολογική υποστήριξη και τον γιατρό μου που εμπιστεύομαι ότι είναι κρίμα να τα δώσω....

Σε ευχαριστούμε για το σεμινάριο φραουλίτσα!! Δήλωσα συμμετοχή και θα περιμένω να με ενημερώσουν!

Καλορίζικο το καινούριο σας σπιτάκι!!! Να γεμίσει γέλια και χαρές!!! Κοίτα να χαλαρώσεις τώρα και σιγά-σιγά να κάνεις ό,τι άλλο χρειάζεται..

Όσα για τα εσώρουχα κι εγώ δεν ξέρω τι θα βολέψει...Τα μίας χρήσης και τις σερβιέτες λοχείας από φαρμακείο τα παίρνουμε;;

Λίτσα συμφωνώ κ εγώ για ορθοπεδικο.αφού υποφέρεις τόσο κάτι πρέπει να κάνεις.με το καλό να δείτε το μωράκι σας!

Μαρία καλή ξεκούραση κ πρόσεχε τώρα!τουλάχιστον ξεμπερδεψατε!εσώρουχα είχα πάρει μιας χρήσης αλλά ήταν πραγματικά τεράστια,δε ξερω δεν ένιωθα άνετα.βολευτηκα με τα δικά μου μια χαρά.κ αίμα δεν είχα πολύ.ακριβώς σαν να ήμουν αδιαθετη για να καταλάβετε.

Ανδρομέδα μου η ώρα η καλή!!με Γειά το φορεματάκι σου!πήρες εγκυμοσύνης τλκ η απλό?

Περαστικά κοριτσάκι!! Ταλαιπωρία είναι αυτή η γαστρεντερίτιδα... Πόσο μάλλον στην εγκυμοσύνη... Το παιδάκι σου πώς είναι; του πέρασε;

Ναι, μωρέ το μικρούλι! Να δεις χαρά ο μπαμπάς που τις έφαγε τις κλωτσίτσες!!:lol:

Μεγειά και τα υπόλοιπα πραγματάκια σας!!! Από τη μία είναι ωραίο που ξεμπέρδεψες και τα πήρες όλα αλλά από την άλλη σπαστικό που έγινε υπό τέτοιες συνθήκες... Δες τι ακριβώς πήρες κι αν κάτι τελικά δεν το χρειάζεσαι πήγαινε να το αλλάξεις και πάρε κάτι από αυτά που ξέχασες!

Ντιντακι μου με γεια σας και απο δω! Να τα χαρείτε με το καλο με τον μπεμπακο σας! Χαιρομαι που βοήθησε η λίστα!

Ελα ντε! Ποιος το περίμενε; Εγω που έβλεπα βελόνα και έφευγα τρέχοντας! Λες να το βαλω στο βιογραφικό μου; :tongue:

Χαχαχαχα γέλασα με το βιογραφικό!!! Ό,τι ξέρει ο καθένας, καλό είναι!! :lol:

OkoIp3.png

Didi, σχετικά με τον πόνο στα νεφρά κάνε παιχνίδι με τα μαξιλάρια όταν ξαπλώνεις για να δεις πως ανακουφίζεσαι.. Δοκίμασε ένα στη μέση ή ένα κάτω από κάθε πλευρά.. Ούτε τελείως στο πλάι σε βολεύει;

OkoIp3.png

Κοριτσια καλημερα!Μου εχει σπασει τα νευρα το ταμπλετ εχω γραψει δυο φορες μηνυμα και εχει σβηστει.Ειμαι καλα αλλα χαθηκα γιατι εκλεινα εκκρεμοτητες στη δουλεια και εφευγα βραδυ.Να προσεχετε να ειστε καλα και θα ξαναμπω να τα πουμε.Φιλια σε ολες

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!!!ειμαι τοσο κουρασμενη!!εδω και μια εβδομαδα νιωθω οτι περπαταω σαν ξεβαρχαλωμενη φωκια!!δεξια αριστερα!με ποναει απιστευτα ενα νευρο-μυς εσωτερικα στον πωπω και χτυπαει σε ολο το μηκος του ποδιου με αποτελεσμα και να μη μπορω να περπαταω καλα και μα κοιμαμαι χαλια!το ειχα και στην προηφουμενη εγκυμοσυνη μαλλον τα παραπανω κιλα μετατοπιζουν και το κεντρο βαρους κι ειμαι αστα να πανε!νευριαζω βεβαια με τον ευατο μου που δεν καθεται καθολου κανω ολο δουλειες ή ολο κατι να απασχολουμαι κι η μικρη ειναι ζιζανιο οποτε μια χαρα!!

Ντιντι με γεια τα ψωνια μην τρομοκρατεισαι απο τα οσα ακους,ωστοσο με γεια τα ψωνια σας και καλοφορετα στον μπεμπακο!οσο για το νεφρο η εγκυμοσυνη προκαλει τοσα πολλα που μονο οταν με το καλο γεννησουμε θαρθουμε στα ισα μας!εγω ακομη δεν ψωνισα εχω ελαχιστα απο την κορη μου αφου ολα ταχα παρει ροζ και συναφη οποτε με τις εκπτωσεις λεω να παω.βεβαια για οσες μενουν κοντα στο μενιδι διοργανωνεται απο τη νεφ νεφ μπαζαρ απο την παρασκευη 3 ιουλιου εως δευτερα 6 ιουλιου και βαζουν λευκα ειδη σε πολυ καλες τιμες.εγω εναν υπνοσακο τον ειχα παρει μονο 12 ευρω κι ειναι τεραστιος και πολυ ωραιος!θα παω για πετσετουλες και σεντονακια αυτη τη φορα!

Aνδρομεδα με το καλο ο γαμος σου θασαι πανεμπρφη με το φορεμα αυτο!

την παρασκευη εχω ραντεβου για ντοπλερ κι εχω τοση αγωνια να δω τον μπεμπουλη μου,ελπιζω ναχει παρει θεση.σμρ μπηκα 30η εβδομαδα και σκεφτηκα οτι σε 3 θα αρχιζει η εβδομαδα που θα γεννησω.την κορη μου την γεννησα 38 εβδομαδων ακριβως!!ανυπομονω να ετοιμασω ολα οσα χρειαζεται για τον μικρουλη μου!!

BeZCp3.png

Ήρθες στη ζωή μου σαν δώρο απ'το Θεό,πόσο σ'αγαπάω κι εγώ απορώ..

Κορούλα μου σε λατρεύω..!!!!!

06/07/2013

Φραουλιτσα με γεια τα πραγματα της με το καλο να μπει το κοριτσακι σου στην κουνιτσα της!Σαγια καλη ανακτησησ δυναμεων η γαστρεντεριτιδα ειναι φιλεναδα μου συχνη μεσα στο χρονο τοσο καλη που με αυτην παρεα πηγα να γεννησω την κορη μου χαχα!!

Κοριτσια οσο για την κατασταση που επικρατει οταν γεννησα την κορη μου το 2013 ειχα πληρωσει στο μαιευτηριο-ιασω για φ.τ 1170 ευρω.ειχαν ριξει τοτε τις τιμες.τωρα μπηκα τιμοκαταλογο και τι να δω 1500 ο φ.τ!εφριξα και ρωτησα το γιατρο και μουπε πωε επειδη ο εοποου δεν τους πληρωνει το επιδομα τοκετου που αντιστοιχει στην καθε μια αναγκαστηκαν να το αυξησουν και αυτο με φπα 13% και μου λεει θαναι μεχρι το σεπτεμβρη τοσο ο φπα;;πολυ το φοβαμαι μην αυξηθει τι θα κανουμε!!!ηδη ο τοκετος ειναι μια τοσο καλοστημενη επιχειρηση για να στα φανε,εκμεταλευομενοι το συναισθημ του κανω τα παντα για το παιδι μου..απο την αλλη πραγματικα το δημοσιο το φοβαμαι τοσο πολυ πλεον για καισαρικη δεν ακουν τπτ αλλο τον τελευταιο καιρο οχι οτι δεν εισχυει το ιδιο και στα ιδιωτικα.μαλλον καλυετρα θεμα γιατρου ειναι και ο δικος μου ξερω οτι θα το παλεωει μεχρι τελους για φτ.στην κορη μου περιμενε 15 ωρες!!

BeZCp3.png

Ήρθες στη ζωή μου σαν δώρο απ'το Θεό,πόσο σ'αγαπάω κι εγώ απορώ..

Κορούλα μου σε λατρεύω..!!!!!

06/07/2013

Καλημερα σε όλες!!! Κάτι γίνεται και εγώ γράφω και σβήνονται τα μνμ :mad: Κοριτσια θα μας φάει το αγχος μέχρι να γεννήσουμε με τις τελευταίες εξελίξεις..έχουμε που εχουμε τις ανησυχίες μας θα έχουμε κι αυτό τώρα.

ΖαχΙρ, λίτσα,didi τι είναι αυτό το πράγμα με τους μυικους πόνους!!βλέπω ότι είναι πολύ συχνό.περαστικά σας!

Φραουλιτσα φαντάζομαι πως νιώθεις που ήρθαν όλα τα πραγματάκια σας!με το καλό να τα χαρειτε με τη μπεμπούλα σας!!!

Κορίτσια μήπως ξέρετε πόσο κοστίζει η καμπύλη ζαχαρου?

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!Τα'χω παίξει και γω με αυτο που συμβαίνει αλλά και με το τι θα γίνει στο μέλλον, όσο μπορώ κάνω υπομονή έτσι και αλλιώς δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά!!!Ίδωμεν!! Σας ευχαριστώ για τις ευχες για τα πραγματάκια και σεις ναστε καλά!!!Ευτυχώς όποτε μου χαλάει η διάθεση με όσα γίνονται πάω και τα κοιτάζω και μου φτιάχνει λίγο η διάθεση!!

Ανδρομέδα πολύ ωραίο ακούγεται το φόρεμά σου μια κούκλα θα σαι!!!Κοίτα να το ευχαριστηθείς και να περάσεις καλά!!!

Sagia για την καμπύλη μου την είχε γράψει ο γιατρός και δεν πλήρωσα κάτι, πες 2- 3 ευρώ, καλύτερα πάρε τηλέφωνο στο κέντρο που είναι να κάνεις την εξέταση να σου πούν οι ίδιοι γιατί ο καθένας χρεώνει ότι θέλει αν δεν είναι με ΕΟΠΥΥ. Καλή επιτυχία με την καμπύλη σου!!! Όσο για την κατάσταση υπομονή!!Εμείς αργούμε ακόμα οι μανούλες Ιουλίου να δούμε τί θα κάνουνε αν χρειαστεί να γεννήσουν... Ας προσπαθήσουμε να είμαστε όσο ήρεμες μπορούμε!!! Φιλιά πολλά σε όλες

Υ.Γ. εσείς που πήρατε πλενόμενες πάνες μια χαρά είσαστε!!!Εμείς να δούμε αν γίνει τίποτα τί θα τους φοράμε :tongue::tongue:

zZWsp2.png398Mp3.png

Φραουλιτσα με γεια τα πραγματα της με το καλο να μπει το κοριτσακι σου στην κουνιτσα της!Σαγια καλη ανακτησησ δυναμεων η γαστρεντεριτιδα ειναι φιλεναδα μου συχνη μεσα στο χρονο τοσο καλη που με αυτην παρεα πηγα να γεννησω την κορη μου χαχα!!

Κοριτσια οσο για την κατασταση που επικρατει οταν γεννησα την κορη μου το 2013 ειχα πληρωσει στο μαιευτηριο-ιασω για φ.τ 1170 ευρω.ειχαν ριξει τοτε τις τιμες.τωρα μπηκα τιμοκαταλογο και τι να δω 1500 ο φ.τ!εφριξα και ρωτησα το γιατρο και μουπε πωε επειδη ο εοποου δεν τους πληρωνει το επιδομα τοκετου που αντιστοιχει στην καθε μια αναγκαστηκαν να το αυξησουν και αυτο με φπα 13% και μου λεει θαναι μεχρι το σεπτεμβρη τοσο ο φπα;;πολυ το φοβαμαι μην αυξηθει τι θα κανουμε!!!ηδη ο τοκετος ειναι μια τοσο καλοστημενη επιχειρηση για να στα φανε,εκμεταλευομενοι το συναισθημ του κανω τα παντα για το παιδι μου..απο την αλλη πραγματικα το δημοσιο το φοβαμαι τοσο πολυ πλεον για καισαρικη δεν ακουν τπτ αλλο τον τελευταιο καιρο οχι οτι δεν εισχυει το ιδιο και στα ιδιωτικα.μαλλον καλυετρα θεμα γιατρου ειναι και ο δικος μου ξερω οτι θα το παλεωει μεχρι τελους για φτ.στην κορη μου περιμενε 15 ωρες!!

Να΄σαι καλά κορίτσι μου, ευχαριστούμε και για την ενημέρωση για την Nef- Nef, υπομονή και με τους πόνους πρέπει να είναι πολύ δύσκολα και με ένα ακόμα παιδάκι. Υπομονή λίγο έμεινε. Με το νοσοκομείο είναι νωρις να ανησυχούμε απο τώρα έχουμε καιρό. Οι τιμές, ελπίζω, δεν θα ανέβουν και άλλο στα ιδιωτικά ειδικά με τον χαμό που γίνεται γιατί δεν βλέπω να πηγαίνει κανένας... Και στα δημόσια δεν νομίζω ότι σε σπρώχνουν για καισαρική, έχει να κάνει όπως λες με τον γιατρό.

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...