Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γέλασα ΤΟΣΟ πολύ!!!

Εντάξει, είναι τόοοοοοοσο αστείο!

Βέβαια η απάθεια της μαμάς είναι για τις ανάγκες του βίντεο. Και Σουηδέζα να είσαι, πόσο να αντέξεις!

Να σημειωθεί στα πρακτικά το πόσο ζωτικής ανάγκης είναι το πάρκο!

Didi, δεν έχω λόγια......Ούτε για το πανεπιστήμιο δεν έχω διαβάσει τόσο!!! Είσαι θεά!!!

ΩΩ καλά έκανες και πήρες κι άλλες πανούλες, απίστευτες τιμές!! Τα πολύχρωμα τα έχει στο Panoules εκεί που λέει special edition αλλά οι τιμές δεν συγκρίνονται!!

Έχεις δίκιο, δεν το θυμόμουν! Καλέ καμία σχέση δεν θα πει τίποτα! Εμένα μου βγήκε γύρω στα 7,5Ε η μία ΜΕ τα μεταφορικά!

tt1e3

Καλημέραααα!!! Ναι, όντως να το βλέπεις καλά είναι αλλά αν στο κάνει αυτό κάθε μέρα δεν ξέρω αν θα είναι αστείο!! Αν είχε γυριστεί Ελλάδα, η μαμά: "Μαρρρρίαααα, μην λερώνεις παιδί μουυυυ, Μαρρρρίαααα άσε τα ρούχα κάτωωωω, Μαρίααα τα τζάμιααα καλέεε, ααααχχ θ α σε σκοτώσωωωω" :tongue:

Πώς είστε; Εμείς καλά, αν και τσαντίστηκα λιγάκι γιατί δεν μου το σηκώνανε από μια δημόσια υπηρεσία και παραλίγο να κατέβω στο κέντρο τζάμπα.....Αλλά ευτυχώς το σήκωσε μια "ευγενέστατη" κυρία και με εξυπηρέτησε... :mad:

Χαχαχαχα!! Στανταρακι! Αθάνατη ελληνίδα μανα!!!:tongue::tongue::tongue:

Καλα απελπισια οι δημόσιες υπηρεσίες! Ου μπλέξεις!

Καλε τι ειναι αυτο;;; Ειδα Μητσοτάκης και νόμιζα οτι ηταν βιντεάκι των ράδιο αρβύλα αχαχαχαχαχαχαχα:tongue::tongue: αλλα τελικα ηταν κατι μικρούλια και τραγουδαγανε! Πλάκα ειχε!!!!:)

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Γεια σας κορίτσια!!καλέ πόσα γράψατε????2 μερες τα διαβάζω!! :D Εγώ είμαι σε περίεργη φάση..έχω κατααγχωθει από τη μια γιατί το αέριο από Ιούνιο πήγε Ιούλιο οπότε ως τότε δε μπορώ να κάνω τπτ στο σπίτι.σκέφτομαι ότι αν ξαναγεννησω λίγο πρόωρα έχω 2 μηνες μόνο και τι θα πρωτοκανω.από την άλλη ώρες ώρες μου φεύγει εντελώς το αγχος και κααααθομαι,λέω ας χαλαρώσω τώρα που μπορώ!ανισσοροπη εντελώς!!για τα νύχια σήμερα διαπίστωσα ότι τα καταφέρνω μια χαρά ακόμα!βοήθεια βέβαια που να χτυπιεμαι αποκλείεται να μου προσφέρει ο καλός μου..αλλά καλύτερα!στο ξύρισμα όμως αρχίζω και έχω ένα θεματακι..εκεί πρώτος και καλύτερος θα έρθει βέβαια!ο πειρασμός καρβέλια ονειρεύεται..!!χαχα!

Για την λίστα,καταρχήν μπράβο Ανδρομέδα!πολύ οργάνωση βλέπω από αρκετές στην ομαδουλα μας και μόνο εγώ νιώθω κουκουρουκου!πάντα είναι μόνο για τη διακόσμηση.έχει και στο ζαρα από ότι θυμάμαι ωραίες κ φθηνές.τα περί θηλασμού,δηλ θηλαστρα,μπουκαλάκια κλπ καλύτερα αργότερα γιατί ίσως να μη χρειαστούν ποτέ.και αν χρειαστεί κάτι το αγοράζουμε η έστω κ μέσω ίντερνετ αν είμαστε μόνες.θηλες χρησιμοποιούσα εγώ στην αρχή γιατί οι δικές μου είναι επιπέδες και δεν τις έπιανε αλλά και αργότερα όταν είχε μάθει πλέον, χρησιμευσαν όταν τραυματιστηκαν οι δικές μου μέχρι να ηρεμήσουν,οπότε θα αγοράσω πάλι ένα ζευγάρι.αποστειρωτης επίσης όχι απαραίτητος γιατί μπορούμε να βράζουμε ότι χρειαστεί.θηλαστρο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αλλά για 40 μέρες μόνο νοσοκομειακο το οποίο νοικιαζουμε ανά μήνα περίπου 50? νομίζω.αλλά μόνο αν χρειαστεί.η αδερφή μου π.χ είχε πρόβλημα γιατί η μπεμπα έχανε συνέχεια τον πρώτο μήνα και η παιδίατρος για να μην αρχίσει το ξένο την έβαζε να κανειαντλησεις για αύξηση, μετρούσε πόσο πίνει κλπ.τλκ παρόλο που στην κλινικη έπινε ξένο, πήρε και μπιμπερο τα κατάφεραν και θηλαζε πάνω από χρόνο.άρα μη πολυαγχωνεστε για κάποιες φορές που θα χρειαστει μπιμπερό.

Πανακια χρησιμοποιησα πολλά γιατί όταν θα έχουμε ώρα να θηλασουμε τρέχει πολύ το γάλα κ λερωνονται.επίσης τα χρησιμοποιούμε στον ώμο όταν ακουμπάνε το κεφαλάκι.σαλιαρες δεν του έβαλα γιατί τον ερεθιζε το σκρατς.γαντακια πάρτε οπωσδήποτε!η αλλιώς καλτσακια γιατί θα δείτε ότι τα βγάζουν στο λεπτό τα ζουζουνια!σκουφακι δε χρησιμοποιησα.

Για το αλλαγμα το βράδυ όντως θέλει χαμηλά φώτα,μπορούμε να έχουμε θερμος και βαμβάκι,πετσετουλες να τα καθαρίσουμε γιατί το πλύσιμο στη βρύση είναι βαρβαρο!

Κουρτίνα του έχω βάλει μια απλή Γάζα μπεζ-κιτρινο απαλό και πάνω έχω κρεμασει 1-2 διακοσμητικα.αργότερα με τα παιχνίδια,τις ζωγραφιες κλπ θα έχει πολλά σχέδια κ χρώματα έτσι κι αλλιώς!

Παιδίατρο μπορείς να ρωτήσεις κ τηλεφωνικά για τις πρώτες οδηγίες και θα σου πει ποτέ να ερθει να το δει κιόλας.Didi ο παιδίατρος που σε ενδιαφέρει έχει πάρα πολύ κόσμο αλλά έχω ακούσει από δικά μου άτομα ότι είναι πολύ καλός αλλά μόνο για συμβουλές θηλασμού και διατροφής.σαν γιατρός όμως δε τους ικανοποίησε κ δεν ήταν παρών όταν τον χρειάστηκαν.βέβαια ο καθένας έχει τη δική του εμπειρία και άποψη.προσωπικά δε τον ξέρω.

Το βιντεακι πολύ γέλιο κορίτσια αλλά δε θέλω να το σκεφτομαι!μου φαίνεται μια χαρά την έβγαλα με το αγοράκι μου!μόνο για λίγο καιρό να το ζήσω αυτό με τα δύο,θα παω για χάπια!:D

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Γειά σας κορίτσια! Καταπληκτικές οι συμβουλές και το καλύτερο και χρησιμότερο είναι οτι τις διασταυρώνουμε μεταξύ μας ανάλογα την εμπειρία. Το βιντεάκι το είχα δει και πιο παλιά, πολύ γέλιο, αλλά είχα δει κι ενα άλλο με ένα μικρό που ήθελε να βγει απο το πάρκο και βούτηξε το έπιπλο της τηλεόρασης που ήταν δίπλα και την έφερε όλη μέσα! Δεν το βάζω γιατί με τρομάζει λίγο να πω την αλήθεια.

Σας διαβάζω απο χτες αλλά με έχει πιάσει μια κόπωση αυτές τις μέρες που όλο θέλω να κοιμάμαι ή να είμαι ξαπλωμενη. Μάλλον είναι φυσιολογικό τώρα που μπαίνουμε στον έβδομο αλλά με δυσκολία ανοίγω τα μάτια. Λοιπόν σήμερα ήρθε η σειρά μου και πήγαμε το πρωί για την καμπύλη ζαχάρου. Είχα πρώτη ραντεβού στο διαγνωστικό οπότε πήγαμε νωρίς. Το καλό, για μένα, είναι οτι γλίτωσα την πεταλούδα, τρια τριμπηματάκια έκανα μόνο, ένα πρώτα για τη γενική αίματος και τα άλλα δυο για του ζαχάρου. Ελαφροχέρης ο γιατρός οπότε κανένα πρόβλημα απο αυτό. Το θέμα ήταν με το σιρόπι γλυκόζης. Πωπω κορίτσια με χτύπησε σαν το τσίπουρο που έφτιαχνε ο παππούς μου! Δεν με ενόχλησε η γεύση αλλά μόλις το ήπια ένιωσα φοβερή ζαλάδα και είχα ανάγκη να ξαπλώσω, σαν να χάνομαι ένα πράγμα, αφού ο καημένος ο άντρας μου φοβήθηκε πολύ. Με ξάπλωσαν σε μια σειρά καθισμάτων και ηρέμησα λίγο μέχρι τον πρώτο έλεγχο. Νόμιζα οτι έφταιγε που ήμουν νηστική απο νωρίς αλλά ο γιατρός μου είπε οτι συμβαίνει και η περίπτωση να με ενόχλησε η ξαφνική άνοδος του ζαχάρου στο αίμα. Η αλήθεια είναι οτι τη δεύτερη ώρα αν και ζαλισμένη, ήμουν καλύτερα. Εντωμεταξύ, έβλεπα τις άλλες εγκυμονούσες που έκαναν παράλληλα την ίδια εξέταση, να μην χρησιμοποιούν κάν το ασανσερ μέχρι το πρώτο όροφο που σου έπαιρναν αίμα αλλά να ανεβοκατεβαίνουν με άνεση τη σκάλα κι εγώ τέζα. Φυσικά μετά ήπια χυμό και καταβρόχθησα ένα σάντουιτς με κοτόπουλο κι ένιωσα άνθρωπος πάλι. Δεν το περίμενα να την πατήσω απο το σιρόπι πάντως:?

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια! Καταπληκτικές οι συμβουλές και το καλύτερο και χρησιμότερο είναι οτι τις διασταυρώνουμε μεταξύ μας ανάλογα την εμπειρία. Το βιντεάκι το είχα δει και πιο παλιά, πολύ γέλιο, αλλά είχα δει κι ενα άλλο με ένα μικρό που ήθελε να βγει απο το πάρκο και βούτηξε το έπιπλο της τηλεόρασης που ήταν δίπλα και την έφερε όλη μέσα! Δεν το βάζω γιατί με τρομάζει λίγο να πω την αλήθεια.

Σας διαβάζω απο χτες αλλά με έχει πιάσει μια κόπωση αυτές τις μέρες που όλο θέλω να κοιμάμαι ή να είμαι ξαπλωμενη. Μάλλον είναι φυσιολογικό τώρα που μπαίνουμε στον έβδομο αλλά με δυσκολία ανοίγω τα μάτια. Λοιπόν σήμερα ήρθε η σειρά μου και πήγαμε το πρωί για την καμπύλη ζαχάρου. Είχα πρώτη ραντεβού στο διαγνωστικό οπότε πήγαμε νωρίς. Το καλό, για μένα, είναι οτι γλίτωσα την πεταλούδα, τρια τριμπηματάκια έκανα μόνο, ένα πρώτα για τη γενική αίματος και τα άλλα δυο για του ζαχάρου. Ελαφροχέρης ο γιατρός οπότε κανένα πρόβλημα απο αυτό. Το θέμα ήταν με το σιρόπι γλυκόζης. Πωπω κορίτσια με χτύπησε σαν το τσίπουρο που έφτιαχνε ο παππούς μου! Δεν με ενόχλησε η γεύση αλλά μόλις το ήπια ένιωσα φοβερή ζαλάδα και είχα ανάγκη να ξαπλώσω, σαν να χάνομαι ένα πράγμα, αφού ο καημένος ο άντρας μου φοβήθηκε πολύ. Με ξάπλωσαν σε μια σειρά καθισμάτων και ηρέμησα λίγο μέχρι τον πρώτο έλεγχο. Νόμιζα οτι έφταιγε που ήμουν νηστική απο νωρίς αλλά ο γιατρός μου είπε οτι συμβαίνει και η περίπτωση να με ενόχλησε η ξαφνική άνοδος του ζαχάρου στο αίμα. Η αλήθεια είναι οτι τη δεύτερη ώρα αν και ζαλισμένη, ήμουν καλύτερα. Εντωμεταξύ, έβλεπα τις άλλες εγκυμονούσες που έκαναν παράλληλα την ίδια εξέταση, να μην χρησιμοποιούν κάν το ασανσερ μέχρι το πρώτο όροφο που σου έπαιρναν αίμα αλλά να ανεβοκατεβαίνουν με άνεση τη σκάλα κι εγώ τέζα. Φυσικά μετά ήπια χυμό και καταβρόχθησα ένα σάντουιτς με κοτόπουλο κι ένιωσα άνθρωπος πάλι. Δεν το περίμενα να την πατήσω απο το σιρόπι πάντως:?

Σε χτύπησε η γλυκόζη στο κεφάλι ε; Τρομερό. Εμένα μου ερχόταν μια μικρή αναγούλα ανα διαστήματα κατα τα άλλα μια χαρά. Ναι τελικά είναι καλύτεραα τα τρια τρυπήματα παρά η πεταλούδα γιατί το χέρι πρέπει να είναι σταθερό. Ανέβαιναν απο την σκάλα για την εξέταση; Περίεργο εδω εμένα μου είπε να αποφύγω να παω και τουαλέτα αν μπορώ... Την έκανες και εσυ και τελείωσες, ευτυχώς που είχες και τον άντρα σου!!!Καλά αποτελέσματα να έχεις. Εμένα με ενοχλούν τα πλευρά μου. Έχει βγει η κοιλιά πιο έξω απο αυτά και ,με ενοχλεί!!! Και συμφωνώ ότι είναι πολύ καλό που ακούγονται διαφορετικές απόψεις!!! Όπως και να το κάνουμε δεν μπορούμε να τα ξέρουμε και όλα!!!

Καλησπέρα σε όλες!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλά αποτελέσματα! Όντως και 'μενα με βάρεσε και μετά από κανένα μισάωρο δεν μπορούσα καθόλου!

Γεια σας κορίτσια!!καλέ πόσα γράψατε????2 μερες τα διαβάζω!! :D Εγώ είμαι σε περίεργη φάση..έχω κατααγχωθει από τη μια γιατί το αέριο από Ιούνιο πήγε Ιούλιο οπότε ως τότε δε μπορώ να κάνω τπτ στο σπίτι.σκέφτομαι ότι αν ξαναγεννησω λίγο πρόωρα έχω 2 μηνες μόνο και τι θα πρωτοκανω.από την άλλη ώρες ώρες μου φεύγει εντελώς το αγχος και κααααθομαι,λέω ας χαλαρώσω τώρα που μπορώ!ανισσοροπη εντελώς!!για τα νύχια σήμερα διαπίστωσα ότι τα καταφέρνω μια χαρά ακόμα!βοήθεια βέβαια που να χτυπιεμαι αποκλείεται να μου προσφέρει ο καλός μου..αλλά καλύτερα!στο ξύρισμα όμως αρχίζω και έχω ένα θεματακι..εκεί πρώτος και καλύτερος θα έρθει βέβαια!ο πειρασμός καρβέλια ονειρεύεται..!!χαχα!

Για την λίστα,καταρχήν μπράβο Ανδρομέδα!πολύ οργάνωση βλέπω από αρκετές στην ομαδουλα μας και μόνο εγώ νιώθω κουκουρουκου!πάντα είναι μόνο για τη διακόσμηση.έχει και στο ζαρα από ότι θυμάμαι ωραίες κ φθηνές.τα περί θηλασμού,δηλ θηλαστρα,μπουκαλάκια κλπ καλύτερα αργότερα γιατί ίσως να μη χρειαστούν ποτέ.και αν χρειαστεί κάτι το αγοράζουμε η έστω κ μέσω ίντερνετ αν είμαστε μόνες.θηλες χρησιμοποιούσα εγώ στην αρχή γιατί οι δικές μου είναι επιπέδες και δεν τις έπιανε αλλά και αργότερα όταν είχε μάθει πλέον, χρησιμευσαν όταν τραυματιστηκαν οι δικές μου μέχρι να ηρεμήσουν,οπότε θα αγοράσω πάλι ένα ζευγάρι.αποστειρωτης επίσης όχι απαραίτητος γιατί μπορούμε να βράζουμε ότι χρειαστεί.θηλαστρο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αλλά για 40 μέρες μόνο νοσοκομειακο το οποίο νοικιαζουμε ανά μήνα περίπου 50? νομίζω.αλλά μόνο αν χρειαστεί.η αδερφή μου π.χ είχε πρόβλημα γιατί η μπεμπα έχανε συνέχεια τον πρώτο μήνα και η παιδίατρος για να μην αρχίσει το ξένο την έβαζε να κανειαντλησεις για αύξηση, μετρούσε πόσο πίνει κλπ.τλκ παρόλο που στην κλινικη έπινε ξένο, πήρε και μπιμπερο τα κατάφεραν και θηλαζε πάνω από χρόνο.άρα μη πολυαγχωνεστε για κάποιες φορές που θα χρειαστει μπιμπερό.

Πανακια χρησιμοποιησα πολλά γιατί όταν θα έχουμε ώρα να θηλασουμε τρέχει πολύ το γάλα κ λερωνονται.επίσης τα χρησιμοποιούμε στον ώμο όταν ακουμπάνε το κεφαλάκι.σαλιαρες δεν του έβαλα γιατί τον ερεθιζε το σκρατς.γαντακια πάρτε οπωσδήποτε!η αλλιώς καλτσακια γιατί θα δείτε ότι τα βγάζουν στο λεπτό τα ζουζουνια!σκουφακι δε χρησιμοποιησα.

Για το αλλαγμα το βράδυ όντως θέλει χαμηλά φώτα,μπορούμε να έχουμε θερμος και βαμβάκι,πετσετουλες να τα καθαρίσουμε γιατί το πλύσιμο στη βρύση είναι βαρβαρο!

Κουρτίνα του έχω βάλει μια απλή Γάζα μπεζ-κιτρινο απαλό και πάνω έχω κρεμασει 1-2 διακοσμητικα.αργότερα με τα παιχνίδια,τις ζωγραφιες κλπ θα έχει πολλά σχέδια κ χρώματα έτσι κι αλλιώς!

Παιδίατρο μπορείς να ρωτήσεις κ τηλεφωνικά για τις πρώτες οδηγίες και θα σου πει ποτέ να ερθει να το δει κιόλας.Didi ο παιδίατρος που σε ενδιαφέρει έχει πάρα πολύ κόσμο αλλά έχω ακούσει από δικά μου άτομα ότι είναι πολύ καλός αλλά μόνο για συμβουλές θηλασμού και διατροφής.σαν γιατρός όμως δε τους ικανοποίησε κ δεν ήταν παρών όταν τον χρειάστηκαν.βέβαια ο καθένας έχει τη δική του εμπειρία και άποψη.προσωπικά δε τον ξέρω.

Το βιντεακι πολύ γέλιο κορίτσια αλλά δε θέλω να το σκεφτομαι!μου φαίνεται μια χαρά την έβγαλα με το αγοράκι μου!μόνο για λίγο καιρό να το ζήσω αυτό με τα δύο,θα παω για χάπια!:D

Τα εύσημα για τη λίστα στην Audette!!! :mrgreen: Εγώ μόνο μία πρόχειρη στο κεφάλι μου έχω, τίποτα δεν έχω κάνει...:tongue:

Αχ έχετε κι εσείς φασαρίες με το σπίτι ε; Κι εμείς θέλουμε να μετακομίσουμε και ακόμα δεν έχουμε βρει τίποτα...Άγχος όπως λες κι εσύ...:roll:

Σε χτύπησε η γλυκόζη στο κεφάλι ε; Τρομερό. Εμένα μου ερχόταν μια μικρή αναγούλα ανα διαστήματα κατα τα άλλα μια χαρά. Ναι τελικά είναι καλύτεραα τα τρια τρυπήματα παρά η πεταλούδα γιατί το χέρι πρέπει να είναι σταθερό. Ανέβαιναν απο την σκάλα για την εξέταση; Περίεργο εδω εμένα μου είπε να αποφύγω να παω και τουαλέτα αν μπορώ... Την έκανες και εσυ και τελείωσες, ευτυχώς που είχες και τον άντρα σου!!!Καλά αποτελέσματα να έχεις. Εμένα με ενοχλούν τα πλευρά μου. Έχει βγει η κοιλιά πιο έξω απο αυτά και ,με ενοχλεί!!! Και συμφωνώ ότι είναι πολύ καλό που ακούγονται διαφορετικές απόψεις!!! Όπως και να το κάνουμε δεν μπορούμε να τα ξέρουμε και όλα!!!

Καλησπέρα σε όλες!!!

Κι εμένα τα πλευρά μου με πεθαίνουν....Έχει ανοίξει προς τα πλάγια η κοιλιά και ειδικά μόλις φάω με ενοχλεί περισσότερο...:roll:

OkoIp3.png

Καλησπέρα σε όλες!!!

Ευχαριστώ Φραουλίτσα μου. Αύριο θα περάσει ο άντρας μου μετά τη δουλειά να τις πάρει και θα δούμε. Κι εγώ ξέρω οτι πρέπει να είμαστε όσο ακίνητες γίνεται αλλά μονο εγώ χρησιμοποιούσα το ασανσερ και είχε αρκετά σκαλιά. Εγώ έχω ενοχλήσεις στο στομάχι, άρχισαν καούρες παλι αλλά είναι αναμενόμενο πια:roll: Αχ βρε Ανδρομέδα και είχα αγχωθεί οτι μόνο εγώ την έπαθα με τη γλυκόζη!

Τελικά όλες έχουμε κάποιες ενοχλήσεις... Ειναι είναι το τρίτο τρίμηνο βλέπεις... Άμα περνάνε όμως τα ξεχνάς. Εγώ πάντως τα έχω ξεχάσει του πρώτου. Καλά να είμαστε και υπομονή!!!Σχετικά με το φαγητό και γω άμα φάω υποφερω μετά αλλά τουλάχιστον δεν έχω καουρες, ακόμα... Θα δείξει γιατί και για τους πόνους έτσι έλεγα και την έπαθα!!! Sagia επισκευές στο σπίτι εγκυος με ένα παιδί χαράς το κουράγιο σου!!! Καλά κάνεις και χαλαρωνεις όποτε μπορείς σαμπως και θα αλλάξουν και πολλά; Χαλαρααα...

Ανδρομέδα υπομονή και σε σένα με το σπίτι, υποτίθεται ότι τώρα είναι ο καλύτερος καιρός γιατί τέτοια εποχή όλοι αλλάζουν σπίτι. Μακάρι να το βρείτε σύντομα γιατί έχετε και τις ετοιμασίες...Όλα θα γίνουν σιγά σιγά!!! Και το τραγουδάκι πολύ ωραίο!!

Καλό Βράδυ σε όλες

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;εμεις ακομη δεν τελειωσαμε με τα βαψιματα,αλλα μονο που βλεπω εστω βαμενο το σπιτι αλλαζει η ψυχολογια μου,φραουλιτσα κ εγω αυτες τις μερες ολο ξαπλ ειμαι κ κοιμαμαι,δεν ξερω γιατι,αενω στην αρχη της εγκυμοσυνης δεν το ειχα,με ταλαιπωρει κ το ποδι βεβαια κ ολη νυχτα φεν κοιμαμαι κ μετα ειμαι σαν φυτο ολη μερα,mariopitsa στην καμπυλη κ εμενα με επιασε μια φοβερη νυστα,οχι ζαλη αλλα νυστα αφου κοιμηθηκα στο καναπε ςκει στο κεντρο μια ωρα,για τα πλευρα κοριτσια κ εμενα μ ενοχλουν,με πονανε κ χτυπαει κ στην πλατη,οντως μπηκαμε ατον 7ο γ αυτο,εγω χθες για την ακριβεια εκλεισα τον 6ο κ μπηκα 7ο,πω πω κ μετα ελεγα αν θυμαστε πουε θα περασει ο καιρος,,τωρα με ππιανουν οι ανησυχιες για τη γεννα,ουφφφ,απο βδομαδα εχω και το ραντεβου μου,κοριτσια ςσεις που εχετε ειδη παιδακι πως ηταν η γεννα σας;εκανε καμια σας επιακληριδιο φυαιολογικα;κ με την επισκληριδιο δεν ποναει τοσο η γεννα ε;μη με παρεξηγειται με ξερετε πλεον οτι ειμαι φοβιτσιαρα,αν ολα πανε καλα κ παω για φυσιολογικη γεννα θελω να κανω,δεν αντεεχω τον πονο,

Διαφημίσεις

Σαγια μου μην αγχωνεσαι με το σπιτι! Ολα θα γίνουν, σιγα σιγα!;)

Ευχαριστουμε που μας έδωσες τα φώτα σου! Η ιδεα με το θερμός και το βαμβακακι για τα βραδυ να άλλαγματα μου άρεσε πολυ!

Κουρτινα και εγω Γάζα μονόχρωμη λεω να βάλω σε λευκό-μπεζ!

Ωχ κοριτσακι μου, ταλαιπωρηθηκες! Ειναι πολυ συνηθισμένη αυτη η αντίδραση παντως στη γλυκόζη! Εγω ένιωσα το πρωτο μισάωρο μια δυσφορία, ευτυχως μου πρότειναν οι κοπέλες του διαγνωστικου να ξαπλώσω και μετα συνήλθα! Καλα αποτελέσματα να εχεις!

Καλά αποτελέσματα! Όντως και 'μενα με βάρεσε και μετά από κανένα μισάωρο δεν μπορούσα καθόλου!

Τα εύσημα για τη λίστα στην Audette!!! :mrgreen: Εγώ μόνο μία πρόχειρη στο κεφάλι μου έχω, τίποτα δεν έχω κάνει...:tongue:

Αχ έχετε κι εσείς φασαρίες με το σπίτι ε; Κι εμείς θέλουμε να μετακομίσουμε και ακόμα δεν έχουμε βρει τίποτα...Άγχος όπως λες κι εσύ...:roll:

Κι εμένα τα πλευρά μου με πεθαίνουν....Έχει ανοίξει προς τα πλάγια η κοιλιά και ειδικά μόλις φάω με ενοχλεί περισσότερο...:roll:

Κι εγω στα πλευρα ποναω και γενικα βρε κορίτσια νιωθω την κοιλια μου πιο βαριά και ειδικα οταν μαζεύεται η μικρη σε μια μεριά με πιέζει αρκετα και ποναω λιγο αλλα δεν πειραζει, ειναι γλυκός ο πόνος!:D

Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;εμεις ακομη δεν τελειωσαμε με τα βαψιματα,αλλα μονο που βλεπω εστω βαμενο το σπιτι αλλαζει η ψυχολογια μου,φραουλιτσα κ εγω αυτες τις μερες ολο ξαπλ ειμαι κ κοιμαμαι,δεν ξερω γιατι,αενω στην αρχη της εγκυμοσυνης δεν το ειχα,με ταλαιπωρει κ το ποδι βεβαια κ ολη νυχτα φεν κοιμαμαι κ μετα ειμαι σαν φυτο ολη μερα,mariopitsa στην καμπυλη κ εμενα με επιασε μια φοβερη νυστα,οχι ζαλη αλλα νυστα αφου κοιμηθηκα στο καναπε ςκει στο κεντρο μια ωρα,για τα πλευρα κοριτσια κ εμενα μ ενοχλουν,με πονανε κ χτυπαει κ στην πλατη,οντως μπηκαμε ατον 7ο γ αυτο,εγω χθες για την ακριβεια εκλεισα τον 6ο κ μπηκα 7ο,πω πω κ μετα ελεγα αν θυμαστε πουε θα περασει ο καιρος,,τωρα με ππιανουν οι ανησυχιες για τη γεννα,ουφφφ,απο βδομαδα εχω και το ραντεβου μου,κοριτσια ςσεις που εχετε ειδη παιδακι πως ηταν η γεννα σας;εκανε καμια σας επιακληριδιο φυαιολογικα;κ με την επισκληριδιο δεν ποναει τοσο η γεννα ε;μη με παρεξηγειται με ξερετε πλεον οτι ειμαι φοβιτσιαρα,αν ολα πανε καλα κ παω για φυσιολογικη γεννα θελω να κανω,δεν αντεεχω τον πονο,

Βρε αγαπη μου, μη φοβάσαι! Ενταξει λογικο ειναι να εχεις μια αγωνία αλλα εκατομμύρια γυναίκες γεννούν καθε μερα, δεν μπορει να ειναι τοςο τραγικό! Ας μας πουν βεβαια και οι ηδη μανουλες! Οπως και να εχει, με το που θα δεις το μωρακι σου θα τα ξεχάσεις ολα!!

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνουν;;;

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Ωχ, Σάγια μου, τι άγχος κι αυτό με τις εργασίες στο σπίτι... Θα προλάβετε μια χαρά πάντως, ξεκουράσου όσο μπορείς, γιατί με τα δύο ζουζούνια θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις!

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες, κι εγώ αυτό φοβόμουν και το περίεργο είναι ότι δεν βρίσκω πουθενά πληροφορίες για το πώς είναι σαν παιδίατρος... Θα πάω στην άλλη κοπέλα που μου σύστησε η γυναικολόγος μου. Σκέφτομαι τέλος Αυγούστου όμως να της κάνω ένα τηλεφώνημα, για να τη δούμε πριν γεννήσω...

Κι εγώ ζαλίστηκα για λίγο, αλλά μου πέρασε σύντομα. Κρίμα που είχες τέτοια εμπειρία, πώς θα την κάνεις ξανά στο επόμενο;;;)

Πολύ large στο διαγνωστικό σου. Κι εμένα με άφησαν να φύγω ενδιάμεσα, αλλά μου είπαν να μη χρησιμοποιήσω σκάλες και να μην κουραστώ.

Φραουλίτσα, τουαλέτα με άφησαν άνετα...

Εγώ είχα λίγο βήχα αυτές τις μέρες και πήγα στον παθολόγο χθες, γιατί άρχισε να με ενοχλεί. Και παρουσιάστηκε η πρώτη διάσταση απόψεων με τη γυναικολόγο. Ο ένας λέει mucothiol και η άλλη prospar (φυτικό, αλλά ο παθολόγος λέει ότι είναι έντονα αποχρεμπτικό και μπορεί να μου προκαλέσει συσπάσεις). Πήρα mucothiol τελικά...

Τα πλευρά δεν με ενοχλούν ακόμη, το μόνο που έμεινε δηλαδή!

tt1e3

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!!;););). Όλα πολύ καλά με την καμπύλη ζαχάρου τελικά. Πήγα και στο γιατρό χθες, είδα την μικρή, μια χαρά είναι όλα. Καλή ανάπτυξη και γενικά όλα καλά. Θα κάνουμε πάλι για τον αιματοκρίτη να δούμε που είανι μιας και είναι το μοναδικό μέχρι τώτρα θεματάκι μας και ξανά σε ένα μήνα αφού θα έχω κάνει και το Doppler.Εύχομαι και στις υπόλοιπες να είναι και να μας πάνε όλα καλά μέρι τέλους!!!!!!Αλήθεια πότε πρέπει να παρουμε για το μάθημα θηλασμού;;;01/07;Φιλιά:P:p:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα! Felicitaki μπράβο για τα αποτελέσματα! Όσο για τον αιματοκρίτη μην ανησυχείς, όσο προσέχουμε και το παρακολουθούμε δεν υπάρχει πρόβλημα. Ξέρει ο γιατρός τι να κάνει σε κάθε περίπτωση. Εγώ πήρα τηλ σήμερα και μου είπαν οτι καθυστερούν οι εξετάσεις για τοξοπλασμα κτλ οπότε τα αποτελέσματα τη δευτέρα το μεσημέρι:-(

Για το μάθημα θηλασμού νομίζω μου είπαν να κλείσουμε οταν θα παμε για της ψυχοπροφυλακτικής αλλά δεν θυμάμαι και πολύ καλά.

Didi περαστικά κοπέλα μου, ίσως είναι απο τις αποτομες αλλαγές του καιρού. Μόλις λειτουργήσει το φάρμακο θα ανακουφιστείς.

Ευχαριστώ, κοριτσάκι μου! Πότε αρχίζετε εσείς τα μαθήματα ψυχοπροφυλακτικής; Εγώ αρχίζω στο Παπαγεωργίου την Τρίτη και είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Θα είναι και ο άντρας μου μαζί!

Έχω πάρει επίσης τηλ. στο Γένεσις (που θα γεννήσω) και στον Αγ. Λουκά.

tt1e3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...