Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Πέρασε μπλε φάση το φόρουμ; Εγώ κοιμόμουν ήδη όταν ξανάνοιξε!:tongue: Μια χαρά είναι έτσι!

Σκέφτομαι ή τον Παπαβέντση με τη γυναίκα του ή την Αγγελική Κωτούλα, που είναι και αυτή σύμβουλος θηλασμού. Θα πήγαινα χωρίς σκέψη στην Αγγελική, που μου τη σύστησε η γιατρός μου (προτιμώ γυναίκα παιδίατρο, δεν ξέρω γιατί), αλλά έχει ιατρείο στο κέντρο και δεν μας βολεύει πολύ. Από την άλλη, ο Παπαβέντσης φοβάμαι ότι θα έχει πολλή δουλειά... Δεν έχω αποφασίσει ακόμη και στην Ελλάδα δεν κάνουν ενημερωτικές συναντήσεις οι παιδίατροι με μέλλοντες γονείς... Απλώς θέλω σίγουρα να υποστηρίζει το θηλασμό, να μη μου δημιουργεί τύψεις όταν εγώ προσπαθώ για το καλύτερο...

Έχεις δίκιο μωρέ, θα πάρω κι εγώ...

Στο κρεβάτι απαγορεύεται, γιατί οι προϋποθέσεις που πρέπει να ελέγξεις για να μην κινδυνεύσει το παιδί είναι πολλές! Εγώ δεν θα το έβαζα ποτέ βρεφάκι στο κρεβάτι μας...

Θα σου δώσω τη λύση που πάντα ήθελες και δεν το ήξερες!!! Βάζε ξυπνητήρι στο κινητό!!!! Έτσι δεν θα ξεχάσεις ποτέ τίποτα ξανά! :cool:

Λες ε;;; Δεν ειναι κακή ιδεα! Αν το θυμηθώ βεβαια κι αυτο! Χαχαχαχα

Καλημερα κοριτσακια μου,θα σκασω με το ιντερνετ,μπορεσα κ μπηκα λιγο να σας διαβασω στα γρηγορα,χαιρομαι που ειστε ολες καλα κ ο καιρος μας περναει,μπαινει ιουλιος,τι εμεινε μετα;εγω δεν κοιμαμααι καθολου ολη νυχτα ρε κοριτσια με το ποδι στο ιβιο οστο που σας ειπα,κ το θεμα ειναι οτι μονο το βραδυ που ξαπλωνω με ποναει,ολη μερα οχι,ουφφφ γιατι ετσι;εβαλα κ μαξιλαρι τιποτα,το γιατρο τον ειχα παρει κ δεν ανησυχησε ειναι φυσιολογικο ειπε,την αλλη βδομαδα θα παω για το ραντεβου μας,να τον ξαναπαρω;επησης η κοιλια σας σας ποναει κ εσας που κ που;αχ σαν πρωταρα ολο αποριες και φοβιες ειμαι,αλλα αυτο με το ποδι δεν υποφερετε,ολη νυχτα δεν κοιμαμαι κ κοιμαμαι τη μερα πολυ μετα,

Υπομονη κοριτσακι μου! Αφου ο γιατρος σου ειπε ειναι φυσιολογικο ολα οκ! Ρωτα τον αν μπορεις να παρεις παυσίπονο που σου ειπε και η ντιντι!

Καλημέρα!!! Αααα τα νεύρα μουυυυ έγραφα μία ώρα και σβήστηκαν όλα!!!:mad::mad::mad:

Περιληπτικά,

Celine , τι τέλειο να έχεις 3 ζουζουνάκια στην κοιλίτσα σου!!Με το καλό!!

Να παρακολουθήσεις σεμινάριο θηλασμού για να μην αγχωθείς. Πάντως αυτό που μας είχαν πει είναι πως ο θηλασμός όσα μωράκια κι αν έχεις είναι θέμα παραγωγής-ζήτησης! Επίσης, το σώμα μπορεί να θρέψει τόσα μωρά όσα είχε στην κοιλίτσα μέσα!

Φραουλίτσα και Didi ευχαριστώ για τις πληροφορίες για το θερμοσίφωνα, δεν είχα ιδέα! Didi ξυπνητήρια λοιπόν!! Και μετά θα προσπαθώ να θυμηθώ γιατί χτυπάει το ξυπνητήρι!! Φαντάζεσαι;; χαχα:tongue:

Τέλειο αυτό με το μάτι της κουζίνας, κεραμική έχεις ε;

Audette, εσύ είσαι λοιπόν ε!!! Άσε εμένα με έχει φοβηθεί κι ο άντρας μου....φοβάται ότι θα τον λαμπαδιάσω!!! χαχαχα:tongue::rolleyes:

Χαχαχαχαχα!! Η πλάκα ειναι πως ο αντρας μου μια ζωη νευριάζει που την ωρα που φεύγουμε απο το σπιτι γυρνάω για να κοιτάξω αν εκλεισα τα ματια και τους διακόπτες! Και τωρα με ρωτάει αυτος:"τα έκλεισες ολα ή θα πάρουμε καμμια φωτιά;;;" Χαχαχαχαχαχα:tongue::tongue:

Ανδρομέδα πολύ ωραία η φατσούλα!!!

Μάλλον θα φέρουμε το την κούνια και την συρταριέρα αλλαξιέρα την Κυριακή!!!Τα περιμένω πως και πως!!! Παράγγειλα και αυτοκόλλητα τοίχου. Ελπίζω να βγούν όλα ωραία. Σιγά σιγά φτιάχνεται το δωμάτιο...

Καλτσάκια και γαντάκια εχω και γω.Τα καλτσάκια σ'ιγουρα θα χρειαστούν τα γαντάκια θα δούμε...

Έχει καμιά σας ιδέα που να δω για κουρτίνες για το παιδικό; Κοίταζα στο ίντερνετ και δεν μου άρεσε τίποτα.. Τα φτιάχνω κάπως στο μυαλό μου και μετά δυσκολεύομαι... Αγορές πλέον δεν κάνω αφου αρχίσουν οι εκπτώσεις!!!

Σκέφτομαι και χαλάκι να πάρω τώρα στις εκπτώσεις που θα είναι και καλύτερη η τιμή του αντι χειμώνα. Και ένα φωτιστικό και είμαστε έτοιμοι. (Με τα βασικά του δωματίου γιατί όλο και κάτι θέλουμε...;))

Καλημερούδια σε όλες!!!Πως είναι οι κοιλίτσες που μεγαλώνουν; Και μένα έχει αρχίσει να με πονά που και που η μέση και το ισχίο ή το γόνατο όταν ξυπνάω. Γενικά ξυπνάω συχνά την νύχτα.

λίτσα αφού σου έδωσε το οκ ο γιατρός σου πιές κανά χαπάκι μερικές μέρες πριν κοιμηθείς και μπορεί να περάσει ο πόνος. Και το να πονάς δεν κάνει καλό οπότε προτιμότερο είναι το παυσίπονο.

κουρτινα μια απλή λευκή θελω (αντε να εχει και κανενα διακριτικό σχέδια κι) και παλι δεν βρισκω! Μου φαίνεται θα παρω το υφασμα και θα την ράψω οπως ειπε και η ανδρομεδα!

Για χαλάκι λεω να μην παρω ακομα! Ουτως η άλλως το παιδι θα ξεχειμωνιάσει στο δικο μας δωματιο, το οποιο λεω επισης να μην στρώσω γιατι οσο να ναι θα μαζεύουν σκόνη!

Εχω και μια ερώτηση: Θα κλείσετε ραντεβού με τον γιατρό που σας ενδιαφέρει πρίν την γέννα; Και γω το σκέφτομαι αλλά δεν ξέρω αν φανεί περίεργο. Χρειάζεται όμως γιατί θα πρέπει να συνεννοηθούμε και για το αν θα έρθει στο σπίτι και τί εξετάσεις θα κάνουμε στο νοσοκομείο.. Δεν ξέρω πείτε μου την γνώμη σας. Και σχετικά με το μαιευτήριο θα ζητήσετε να σας κάνουν ξενάγηση; Και αυτο το σκέφτομαι για να δω τους χώρους αλλά και τις τιμές... Για πείτε μου κοριτσάκια γνώμες!!!

Κι εμενα με εχει προβληματίσει το θεμα του γιατρου! Ακομα δεν εχω βρει κάποιον, θα ρωτήσω βεβαια και στο περιβάλλον μου για συστάσεις! Ναι καλο θα ηταν ενα ραντεβου απο πριν!

Και στο μαιευτήριο θα παω σιγουρα καποια στιγμη!

Να σας πω να γελάσετε.....Μόλις είχα τη φαεινή ιδέα να βάψω τα νύχια των ποδιών μου.....Αποστολή ακυρώθηκε!!!!

Καλα δεν παίζει για κανενα λόγο! Εμενα μου τα έβαψε η μανα μου!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν το έχω αδειάσει εντελώς αυτές τις μέρες θα γίνει αλλά όλο το αφήνουμε για αργότερα και είπαμε να έρθουν να τα καθαρίσω και να μπαίνουμε σε μια σειρά. Γενικά επειδή είμαι αγχώδης προτιμώ να είμαι έτοιμη απο νωρίτερα παρά τελευταία στιγμή γιατί μετά με πιάνει πανικός!!! Τέτοιες κουρτίνες θέλω και γω να έχουν κανα σχέδιο και χρώμα αλλά οχι αυτες που κυκλοφορούν που είναι μες στα σχέδια... Θα δω τι θα κάνω.

Κι εγώ μια από τα ίδια είμαι....

Όλα πρέπει να είναι εγκαίρως έτοιμα, αν τύχει οτιδήποτε;;;

Λες ε;;; Δεν ειναι κακή ιδεα! Αν το θυμηθώ βεβαια κι αυτο! Χαχαχαχα

Χαχαχαχαχα!! Η πλάκα ειναι πως ο αντρας μου μια ζωη νευριάζει που την ωρα που φεύγουμε απο το σπιτι γυρνάω για να κοιτάξω αν εκλεισα τα ματια και τους διακόπτες! Και τωρα με ρωτάει αυτος:"τα έκλεισες ολα ή θα πάρουμε καμμια φωτιά;;;" Χαχαχαχαχαχα:tongue::tongue:

χαχαχαχαχα

ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ, η little lamb έχει προσφορές σήμερα!

Εμείς παραγγείλαμε άλλες 6 με σχέδια (special edition) και τα μεταφορικά ήταν 8,11Ε! Ελλάδα δεν βρήκα με τα σχέδια κάπου...

tt1e3

κουρτινα μια απλή λευκή θελω (αντε να εχει και κανενα διακριτικό σχέδια κι) και παλι δεν βρισκω! Μου φαίνεται θα παρω το υφασμα και θα την ράψω οπως ειπε και η ανδρομεδα!

Για χαλάκι λεω να μην παρω ακομα! Ουτως η άλλως το παιδι θα ξεχειμωνιάσει στο δικο μας δωματιο, το οποιο λεω επισης να μην στρώσω γιατι οσο να ναι θα μαζεύουν σκόνη!

Κι εμενα με εχει προβληματίσει το θεμα του γιατρου! Ακομα δεν εχω βρει κάποιον, θα ρωτήσω βεβαια και στο περιβάλλον μου για συστάσεις! Ναι καλο θα ηταν ενα ραντεβου απο πριν!

Και στο μαιευτήριο θα παω σιγουρα καποια στιγμη!

Καλα δεν παίζει για κανενα λόγο! Εμενα μου τα έβαψε η μανα μου!

Καλά εγω βγαίνω απο το σπίτι και ξαναμπαίνω τρείς φορές!!!Να δω αν τα έχω κλείσει όλα θα έχω ξεχάσει κανα κινητό ή τα γυαλιά ή μπορεί να φοβάμαι ότι δεν κλείδωσα... Αφου μου λέει και η φίλη μου που είμαστε στον ίδιο όροφο την ακούω την πόρτα σου πολλές φορές... Τϊ να κάνω; Αφου ξεχνάω, πάντα όλα είναι εντάξει αλλά αν δεν γυρίσω με πιάνει άνχος....

Για τος κουρτίνες και εγω εκεί προσανατολίζομαι να πάρω ύφασμα και να τις ράψω. Και για το χαλί αυτό σκεφτόμουν ότι μέχρι Φλεβάρη στο δωμάτιό μας θα είναι.... Θα δω αν βρω κάτι σε καλή τιμή και να μαρέσει θα το πάρω αλλιώς αργότερα. Πρέπει να πάρουμε και για το σαλόνι γιατί πριν είχα φλοκάτες άσπρες που μαρέσεουν πολύ αλλά δεν κάνει για τα πρώτα χρόνια... Αργότερα αυτα όμως!!!Άντε να περάσει ο καιρός να έρθουν τα νινάκια μας!!!!Βλέπω τα πραγματάκια που της έχω πάρει και δεν κρατιέμαι!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Α!!! Άσχετο πάλι όλα σήμερα τα θυμήθηκα!!!Έχει πάει καμια στο μοναστήρι της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου;Θέλω να πάω, μπορούμε να το επισκευτούμε ότι ώρα μπορούμε ή μόνο κάποιες ώρες;

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημερα κοριτσια!εμεις σημερα παρακοιμηθηκαμε.ισως παμε για το πρωτο μας μπανακι.η δικια μου πλεον εχει ενα δοντι,μπουσουλαει,περπαταει αν κρατιεται κ φωναζει.ειναι λιγο ζωηρουλα.ντιντι οποιοσδηποτε παιδιατρος συμβουλος ειναι καλυτερα απο απλο.εχεις πολλες επιλογες.ο παπαβεντης μου αρεσει στην εισαγωγη στερεων.χαρη στο βιβλιο της πατσουρου σε πολυ μεγαλο ποσοστο μπορεσα να θηλασω.θα σας συμβουλεψω μονο να βγαινετε βολτες με τα μωρα κ μη φοβαστε το κρυο.κ ταξιδακια αν μπορειτε.βγαινεις απο τη ρουτινα.εμεις απο βδομαδα παμε θασο κ μετα στο εξοχικο λογω οικονομικης στενοτητας.φετος θα κανετε τα ωραιοτερα χριστουγεννα.γενικα σας περιμενουν απιστευτες στιγμες.κ μερικες δυσκολες.καλυτερα να ειστε προετοιμασμενες κ να ερθουν ολα βολικα.εμεις πλεον τρωμε 2 φορες τη μερα φαγητο.μαλλον θα βαλουμε κ τριτι σε λιγες μερες εχουμε παιδιατρο.να δουμε κ αναπτυξη.παντως απο παιχνιδια,τραγουδακια κ.α παμε καλα

Διαφημίσεις

Καλά εγω βγαίνω απο το σπίτι και ξαναμπαίνω τρείς φορές!!!Να δω αν τα έχω κλείσει όλα θα έχω ξεχάσει κανα κινητό ή τα γυαλιά ή μπορεί να φοβάμαι ότι δεν κλείδωσα... Αφου μου λέει και η φίλη μου που είμαστε στον ίδιο όροφο την ακούω την πόρτα σου πολλές φορές... Τϊ να κάνω; Αφου ξεχνάω, πάντα όλα είναι εντάξει αλλά αν δεν γυρίσω με πιάνει άνχος....

Για τος κουρτίνες και εγω εκεί προσανατολίζομαι να πάρω ύφασμα και να τις ράψω. Και για το χαλί αυτό σκεφτόμουν ότι μέχρι Φλεβάρη στο δωμάτιό μας θα είναι.... Θα δω αν βρω κάτι σε καλή τιμή και να μαρέσει θα το πάρω αλλιώς αργότερα. Πρέπει να πάρουμε και για το σαλόνι γιατί πριν είχα φλοκάτες άσπρες που μαρέσεουν πολύ αλλά δεν κάνει για τα πρώτα χρόνια... Αργότερα αυτα όμως!!!Άντε να περάσει ο καιρός να έρθουν τα νινάκια μας!!!!Βλέπω τα πραγματάκια που της έχω πάρει και δεν κρατιέμαι!!!

χαχαχαχα! Ετσι ακριβως κανω κι εγω! Βγαίνω, ξανα μπαίνω, σκέφτομαι "τα εκλεισα ολα;;;" Εχω γυρίσει πιςω και λιγο πριν φτάσω στη δουλεια γιατι νόμιζα οτι ειχα ξεχάσει το σίδερο ανοιχτό αλλα τελικα το ειχα κλείσει!!! Μιλάμε για ψυχωςη Χαχαχαχα:tongue::tongue: εν τω μεταξύ πριν ενα χρόνο ηρθε στη δουλεια ενας συνάδελφος ο οποίος εχει βαλει web camera στον πίνακα με τους διακόπτες και μπαίνει απο το κινητό και τσεκάρει αν τα εχει κλείσει ολα!!!!!:lol::lol: μου φάνηκε εξαιρετική ιδεα το ζήλεψα απίστευτα!!!χαχαχαχα:tongue:

Κοιτα για το χαλάκι αν βρεις κατι να σ αρέσει πολυ μπορεις να το παρεις, το πολυ πολυ να το στρώσεις του χρονου!

Αχ ναι κι εγω ανυπομονω! Κοιταγα της προάλλες το καθισματακι αυτοκινήτου και έλεγα στον αντρα μου:"να δες εδω θα ακουμπάει το κεφαλάκι της, εδω τα χεράκια, εδω τα πατουσακια!!!:D:D" τι ευτυχια!! Καλα να ειμαστε Παναγίτσα μου!!

Α!!! Άσχετο πάλι όλα σήμερα τα θυμήθηκα!!!Έχει πάει καμια στο μοναστήρι της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου;Θέλω να πάω, μπορούμε να το επισκευτούμε ότι ώρα μπορούμε ή μόνο κάποιες ώρες;

Ναι εγω εχω παει αρκετές φορές! Φοραω και τη ζώνη της απο την αρχη της εγκυμοσυνης, εχω φαει το μηλαρακι, και βάζω και λαδακι στην κοιλιτσα! Δεν θυμαμαι να εχει ωράριο αλλα παρε ενα τηλεφωνο να εισαι σιγουρη! Ειναι ωραια ομως να πας Κυριακή πρωι που εχει λειτουργία! Εγω συγκινήθηκα!

Καλυτερα να βάλεις φόρεμα ή φούστα (οχι πολυ κοντό)γιατι επειδη ειναι μονή ειναι λιγο αυστηροί με το ντύσιμο! Αλλιως θα σου δώσουν εκει αυτές τις φούστες που φάρσα πανω απο τα ρουχα σου!

Καλημερα κοριτσια!εμεις σημερα παρακοιμηθηκαμε.ισως παμε για το πρωτο μας μπανακι.η δικια μου πλεον εχει ενα δοντι,μπουσουλαει,περπαταει αν κρατιεται κ φωναζει.ειναι λιγο ζωηρουλα.ντιντι οποιοσδηποτε παιδιατρος συμβουλος ειναι καλυτερα απο απλο.εχεις πολλες επιλογες.ο παπαβεντης μου αρεσει στην εισαγωγη στερεων.χαρη στο βιβλιο της πατσουρου σε πολυ μεγαλο ποσοστο μπορεσα να θηλασω.θα σας συμβουλεψω μονο να βγαινετε βολτες με τα μωρα κ μη φοβαστε το κρυο.κ ταξιδακια αν μπορειτε.βγαινεις απο τη ρουτινα.εμεις απο βδομαδα παμε θασο κ μετα στο εξοχικο λογω οικονομικης στενοτητας.φετος θα κανετε τα ωραιοτερα χριστουγεννα.γενικα σας περιμενουν απιστευτες στιγμες.κ μερικες δυσκολες.καλυτερα να ειστε προετοιμασμενες κ να ερθουν ολα βολικα.εμεις πλεον τρωμε 2 φορες τη μερα φαγητο.μαλλον θα βαλουμε κ τριτι σε λιγες μερες εχουμε παιδιατρο.να δουμε κ αναπτυξη.παντως απο παιχνιδια,τραγουδακια κ.α παμε καλα

Ααααααχ τι χαριτωμένη με το ενα δοντάκι! Φτου φτου φτου παιδακι μου! Με το καλο και το πρωτο σας μπανάκι! Κι εγω συμφωνώ οτι καλο ειναι και για τη μαμα και για το μωρο να πηγαίνουν βολτιτσες! Και τα Χριστούγεννα θα ειναι οντως ονειρεμένα!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Αχ, πρέπει να είναι πολύ χαριτωμένη τώρα!!! Μπανάκι δεν πρέπει να έχετε ξανακάνει, έτσι; Να είσαι προετοιμασμένη για κλάμα!

Το βιβλίο της Πατσούρου το έχω ήδη πάρει και το ξεκίνησα λίγο-λίγο...

Κι εγώ έχω σκοπό να βγαίνω με το μωρό, δεν έχω συνηθίσει την κλεισούρα... Ούτως ή άλλως οι οικογένειες είναι μακριά και μόλις σαραντήσουμε πρέπει να τους πάμε το μωρό...

χαχαχαχα! Ετσι ακριβως κανω κι εγω! Βγαίνω, ξανα μπαίνω, σκέφτομαι "τα εκλεισα ολα;;;" Εχω γυρίσει πιςω και λιγο πριν φτάσω στη δουλεια γιατι νόμιζα οτι ειχα ξεχάσει το σίδερο ανοιχτό αλλα τελικα το ειχα κλείσει!!! Μιλάμε για ψυχωςη Χαχαχαχα:tongue::tongue: εν τω μεταξύ πριν ενα χρόνο ηρθε στη δουλεια ενας συνάδελφος ο οποίος εχει βαλει web camera στον πίνακα με τους διακόπτες και μπαίνει απο το κινητό και τσεκάρει αν τα εχει κλείσει ολα!!!!!:lol::lol: μου φάνηκε εξαιρετική ιδεα το ζήλεψα απίστευτα!!!χαχαχαχα:tongue:

Αχ ναι κι εγω ανυπομονω! Κοιταγα της προάλλες το καθισματακι αυτοκινήτου και έλεγα στον αντρα μου:"να δες εδω θα ακουμπάει το κεφαλάκι της, εδω τα χεράκια, εδω τα πατουσακια!!!:D:D" τι ευτυχια!! Καλα να ειμαστε Παναγίτσα μου!!

Αχ, τι γλυκές σκέψεις που κάνεις! Θα είναι υπέροχα τα φετινά Χριστούγεννα!!! :D:D

Καλά, δεν χρειάζεσαι ολόκληρη web cam! Μπορείς απλώς να βγάζεις μια φωτό με το κινητό σου κάθε φορά πριν φύγεις! ;)

tt1e3

Κοιτα για το χαλάκι αν βρεις κατι να σ αρέσει πολυ μπορεις να το παρεις, το πολυ πολυ να το στρώσεις του χρονου!

Ναι εγω εχω παει αρκετές φορές! Φοραω και τη ζώνη της απο την αρχη της εγκυμοσυνης, εχω φαει το μηλαρακι, και βάζω και λαδακι στην κοιλιτσα! Δεν θυμαμαι να εχει ωράριο αλλα παρε ενα τηλεφωνο να εισαι σιγουρη! Ειναι ωραια ομως να πας Κυριακή πρωι που εχει λειτουργία! Εγω συγκινήθηκα!

Καλυτερα να βάλεις φόρεμα ή φούστα (οχι πολυ κοντό)γιατι επειδη ειναι μονή ειναι λιγο αυστηροί με το ντύσιμο! Αλλιως θα σου δώσουν εκει αυτές τις φούστες που φάρσα πανω απο τα ρουχα σου!

Ααααααχ τι χαριτωμένη με το ενα δοντάκι! Φτου φτου φτου παιδακι μου! Με το καλο και το πρωτο σας μπανάκι! Κι εγω συμφωνώ οτι καλο ειναι και για τη μαμα και για το μωρο να πηγαίνουν βολτιτσες! Και τα Χριστούγεννα θα ειναι οντως ονειρεμένα!

Και εγω ότι λες έχω κάνει και πολλές φορές όταν φτάνω κάπου με ζώνουν τα φίδια λες να μην έκλεισα το μάτι με το φαϊ και τέτοια... Μαρτύριο μεγάλο!!!

Κυριακή σκέφτομαι να πάω και στην λειτουργία. Ξέρεις περίπου τι ώρα είναι; Γιατί κάπου είχα διαβάσει ότι επειδη είναι παλαιοημερολογήτες δεν έχουν την αλλαγή της ώρας.

Αχ θα πρέπει να είναι μια γλύκα με το ένα της δοντάκι!!!Είναι τέλεια ζωή να έχουν σε όλες τις ηλικίες!!!Είναι και της αδελφής μου 14 μηνών και είναι μια τρέλα μες στο νάζι και την γλύκα!!!Ο άντρας μου τρελάθηκε!!!Αχ να μας λες τις εμπειρίες σας να ξέρουμε τι μας περιμένει!!!!Αν της αρέσει το νερό δεν θα έχετε πρόβλημα θα της αρέσει αλλά αν δεν της αρέσει και πολύ τότε κανα κλαματάκι θα το έχετε. Αυτες οι πρώτες φορές είναι πολύ ωραίες!!Να στε καλά να εχετε πολλές ωραίες στιγμές!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Το πρωτο μας μπανιο θα ειναι.της αρεσει το νερο κ πονταρω στο οτι ζεστενεται πολυ οποτε θα της αρεσει η δροσια.βεβαια αν δεν ειναι ζεστο το νερο δε θα τη βαλω.στη βαρκουλα της κ θαλασσινο νερο στην παραλια αφου ζεσταθει κατω απο την ομπρελα.υπαρχουν κ βαμβακερα πλενομενα επιθεματα για να αναπνεει το δερμα.μπορειτε να κανετε κ μονες.ψαξτε κ για τα κοχυλια αν καποια εχει πληγες βοηθανε(μιλαω για οταν θηλαζετε)

Κορίτσια, σας παραθέτω συνοπτικά τα βιβλία που έχω αγοράσει και μια μικρή γνώμη για το καθένα. Φυσικά δεν έχω προλάβει να τα διαβάσω ολόκληρα...

Προτείνω ανεπιφύλακτα:

• Όλα όσα θα θέλατε ξέρετε για την εγκυμοσύνη (Ann Douglas): πλήρες, απλό, κατανοητό και καλά οργανωμένο
  • Τι να περιμένεις όταν είσαι έγκυος (Heidi E. Murkoff, Sharon Mazel): πλήρες, απλό, κατανοητό και καλά οργανωμένο
  • Τι να περιμένεις τον πρώτο χρόνο του μωρού σου (Arlene Eisenberg, Heidi E. Murkoff, Sandee E. Hathaway): δεν το έχω διαβάσει ακόμη, αλλά έχει πάααααρα πολλά πράγματα
  • Θηλασμός: Μια υπέροχη εμπειρία (Άννα Πατσούρου): πλήρες και κατατοπιστικό
  • Θηλασμός: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι μητέρες (Jule Friedrich): περιεκτικό, μικρό (τσέπης), φτηνό
  • Μωρό: Οδηγίες χρήσης (Louis Borgenicht, Joe Borgenicht): εξαιρετικό! Μικρό, χιουμοριστικό, κατατοπιστικό
  • Εγκυμοσύνη: Οδηγός κατάρτισης (Sarah Jordan, David Ufberg): εξαιρετικό! Μικρό, χιουμοριστικό, κατατοπιστικό

Μου φάνηκαν συμπαθητικά:

• Το βιβλίο της εγκυμοσύνης μέρα με τη μέρα (Maggie Blott): πολλές λεπτομέρειες, νιώθεις ότι παρακολουθείς την ανάπτυξη του μωρού σου. Λεπτομέρειες μέρα με μέρα για το πρώτο δεκαπενθήμερο της ζωής του μωρού. Αλλά τα στοιχεία δεν τα έχει πολύ οργανωμένα.
  • Ο πρώτος χρόνος του μωρού μου: Σημειωματάριο (Μετ.: Λουίζα Μητσάκου): πολλές λεπτομέρειες, ωραία εικονογράφηση, χώρος για σημειώσεις, φτηνό, όχι καλά οργανωμένο.
  • Λοχεία: Οι πρώτες εβδομάδες μετά τη γέννα (Iris Edenhofer): δεν το έχω διαβάσει ακόμη, αλλά είναι περιεκτικό, μικρό (τσέπης) και φτηνό
  • Παιδί και ύπνος: Ήσυχες νύχτες για γονείς και παιδί (Iris Edenhofer): δεν το έχω διαβάσει ακόμη, αλλά είναι περιεκτικό, μικρό (τσέπης) και φτηνό

Κάτι δεν μου άρεσε:

• Το βιβλίο της μητρότητας (Αγγέλικα Παναγιωτίδου-Πράπα): δεν μου άρεσε ιδιαίτερα, έχει αρκετά στοιχεία για όλα, αλλά δεν ένιωσα ότι έμαθα πάρα πολλά.
  • Εννέα υπέροχοι μήνες: Το προσωπικό μου ημερολόγιο (Miriam Stoppard): πολύ όμορφο, αλλά δεν έμαθα παραπάνω πράγματα σε σχέση με τα άλλα βιβλία.
  • Η βίβλος της εγκυμοσύνης (Ανν Ντινς): θεωρείται must βιβλίο, αλλά μου φάνηκε πολύ ογκώδες και όχι τόσο καλά οργανωμένο. Δεν το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ.

Περιμένω ακόμη το "Μαμά, θα με θηλάσεις; : Μητρικός θηλασμός, πρακτικές συμβουλές από μια μητέρα" της Ελένης Σ. Βαλαβάνη.

tt1e3

Διαφημίσεις

Didi, δεν έχω λόγια......Ούτε για το πανεπιστήμιο δεν έχω διαβάσει τόσο!!! Είσαι θεά!!!

ΩΩ καλά έκανες και πήρες κι άλλες πανούλες, απίστευτες τιμές!! Τα πολύχρωμα τα έχει στο Panoules εκεί που λέει special edition αλλά οι τιμές δεν συγκρίνονται!!

OkoIp3.png

Γέλασα ΤΟΣΟ πολύ!!!

Χαχαχα! Το ζιζάνιο!!! Εμενα η απάθεια της μαμάς μου κανει εντύπωση! Αν ειχε γυριστεί στην Ελλάδα το βιντεάκι θα ηταν πολυ διαφορετικά τα πράγματα!:tongue::tongue:

Τι κάνετε κοριτσακια μου;;; Καλημέρες!!!!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Καλημέραααα!!! Ναι, όντως να το βλέπεις καλά είναι αλλά αν στο κάνει αυτό κάθε μέρα δεν ξέρω αν θα είναι αστείο!! Αν είχε γυριστεί Ελλάδα, η μαμά: "Μαρρρρίαααα, μην λερώνεις παιδί μουυυυ, Μαρρρρίαααα άσε τα ρούχα κάτωωωω, Μαρίααα τα τζάμιααα καλέεε, ααααχχ θ α σε σκοτώσωωωω" :tongue:

Πώς είστε; Εμείς καλά, αν και τσαντίστηκα λιγάκι γιατί δεν μου το σηκώνανε από μια δημόσια υπηρεσία και παραλίγο να κατέβω στο κέντρο τζάμπα.....Αλλά ευτυχώς το σήκωσε μια "ευγενέστατη" κυρία και με εξυπηρέτησε... :mad:

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...