Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Φραουλίτσα και Didi ευχαριστώ για τις πληροφορίες για το θερμοσίφωνα, δεν είχα ιδέα! Didi ξυπνητήρια λοιπόν!! Και μετά θα προσπαθώ να θυμηθώ γιατί χτυπάει το ξυπνητήρι!! Φαντάζεσαι;; χαχα:tongue:

Τέλειο αυτό με το μάτι της κουζίνας, κεραμική έχεις ε;

Ναι, κεραμική έχω! Και, αν βάλω κατσαρόλα πάνω σε σβηστό μάτι, σφυρίζει (μου λέει "βρε χαζή, άναψε το μάτι!" χαχαχα)

Επίσης το ψυγείο μου σφυρίζει όταν το ξεχάσουμε ανοιχτό, το πλυντήριο παίζει μουσική όταν τελειώσει, ο μικροκυμάτων με ενημερώνει τρεις φορές ότι τελείωσε!

Όλο ήχοι ακούγονται! :D

tt1e3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πώς σε πονάει η κοιλιά δηλαδή, γιατί εγώ έχω διάφορους πόνους;

Ρώτα το γιατρό σου αν μπορείς να παίρνεις κανένα ντεπόν πριν πέσεις για ύπνο 2-3 μέρες. Εμένα μου επέτρεψε η γιατρός μου...

Δεν ειναι και τοσο εντονοι οι πονοι στην κοιλια,νιωθω απλα τραβηγματα και τσιμπηματα ωρες ωρες,,οχι πονους περιοδου,αλλα αυτο με το ποδι αναμεσα στο αιδοιο μ εχει πεθανει τη νυχτα,η αληθεια ειναι οτι δεν πηρα ντεπον για να δω πως θα παει,μου ειπε κ εμενα να παιρνω αφοβα μεχρι 3,ειδα στο τικερακι σου κατω οτι ειμαστε στην ιδια ακριβως εβδομαδα και μερα :-) 26+6.....

Φραουλίτσα κι εμένα μπλε μου έγινε το φόρουμ, αλλά δεν μ' αρέσει...

Ούτε εμένα μου αρέσει έτσι μπλέ που έγινε.... Μου φαίνεται πολύ "σοβαρό" πριν ήταν πιο χαλαρό, απο την αίσθηση που μου άφηναν τα χρώματα...

Η κουζίνα σου είναι φοβερή την έχω δεί, εμείς έχουμε την απλή δεν μας σφυρίζει οι υπόλοιπες οικιακές μας συσκευές όμως σφυρίζουν και μας και το στεγνωτήριο παίζει τραγούδι όταν τελειώνει πολύ πλάκα.

zZWsp2.png398Mp3.png

Ανδρομέδα πολύ ωραία η φατσούλα!!!

Μάλλον θα φέρουμε το την κούνια και την συρταριέρα αλλαξιέρα την Κυριακή!!!Τα περιμένω πως και πως!!! Παράγγειλα και αυτοκόλλητα τοίχου. Ελπίζω να βγούν όλα ωραία. Σιγά σιγά φτιάχνεται το δωμάτιο...

Καλτσάκια και γαντάκια εχω και γω.Τα καλτσάκια σ'ιγουρα θα χρειαστούν τα γαντάκια θα δούμε...

Έχει καμιά σας ιδέα που να δω για κουρτίνες για το παιδικό; Κοίταζα στο ίντερνετ και δεν μου άρεσε τίποτα.. Τα φτιάχνω κάπως στο μυαλό μου και μετά δυσκολεύομαι... Αγορές πλέον δεν κάνω αφου αρχίσουν οι εκπτώσεις!!!

Σκέφτομαι και χαλάκι να πάρω τώρα στις εκπτώσεις που θα είναι και καλύτερη η τιμή του αντι χειμώνα. Και ένα φωτιστικό και είμαστε έτοιμοι. (Με τα βασικά του δωματίου γιατί όλο και κάτι θέλουμε...;))

Καλημερούδια σε όλες!!!Πως είναι οι κοιλίτσες που μεγαλώνουν; Και μένα έχει αρχίσει να με πονά που και που η μέση και το ισχίο ή το γόνατο όταν ξυπνάω. Γενικά ξυπνάω συχνά την νύχτα.

λίτσα αφού σου έδωσε το οκ ο γιατρός σου πιές κανά χαπάκι μερικές μέρες πριν κοιμηθείς και μπορεί να περάσει ο πόνος. Και το να πονάς δεν κάνει καλό οπότε προτιμότερο είναι το παυσίπονο.

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Εχω και μια ερώτηση: Θα κλείσετε ραντεβού με τον γιατρό που σας ενδιαφέρει πρίν την γέννα; Και γω το σκέφτομαι αλλά δεν ξέρω αν φανεί περίεργο. Χρειάζεται όμως γιατί θα πρέπει να συνεννοηθούμε και για το αν θα έρθει στο σπίτι και τί εξετάσεις θα κάνουμε στο νοσοκομείο.. Δεν ξέρω πείτε μου την γνώμη σας. Και σχετικά με το μαιευτήριο θα ζητήσετε να σας κάνουν ξενάγηση; Και αυτο το σκέφτομαι για να δω τους χώρους αλλά και τις τιμές... Για πείτε μου κοριτσάκια γνώμες!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Ναι, κεραμική έχω! Και, αν βάλω κατσαρόλα πάνω σε σβηστό μάτι, σφυρίζει (μου λέει "βρε χαζή, άναψε το μάτι!" χαχαχα)

Επίσης το ψυγείο μου σφυρίζει όταν το ξεχάσουμε ανοιχτό, το πλυντήριο παίζει μουσική όταν τελειώσει, ο μικροκυμάτων με ενημερώνει τρεις φορές ότι τελείωσε!

Όλο ήχοι ακούγονται! :D

Χαχαχαχα να 'σαι καλά πολύ γέλασα!!! Φιλαρμονική ολόκληρη, όχι αστεία!!!

Μάλλον θα φέρουμε το την κούνια και την συρταριέρα αλλαξιέρα την Κυριακή!!!Τα περιμένω πως και πως!!! Παράγγειλα και αυτοκόλλητα τοίχου. Ελπίζω να βγούν όλα ωραία. Σιγά σιγά φτιάχνεται το δωμάτιο...

Καλτσάκια και γαντάκια εχω και γω.Τα καλτσάκια σ'ιγουρα θα χρειαστούν τα γαντάκια θα δούμε...

Έχει καμιά σας ιδέα που να δω για κουρτίνες για το παιδικό; Κοίταζα στο ίντερνετ και δεν μου άρεσε τίποτα.. Τα φτιάχνω κάπως στο μυαλό μου και μετά δυσκολεύομαι... Αγορές πλέον δεν κάνω αφου αρχίσουν οι εκπτώσεις!!!

Σκέφτομαι και χαλάκι να πάρω τώρα στις εκπτώσεις που θα είναι και καλύτερη η τιμή του αντι χειμώνα. Και ένα φωτιστικό και είμαστε έτοιμοι. (Με τα βασικά του δωματίου γιατί όλο και κάτι θέλουμε...;))

Καλημερούδια σε όλες!!!Πως είναι οι κοιλίτσες που μεγαλώνουν; Και μένα έχει αρχίσει να με πονά που και που η μέση και το ισχίο ή το γόνατο όταν ξυπνάω. Γενικά ξυπνάω συχνά την νύχτα.

λίτσα αφού σου έδωσε το οκ ο γιατρός σου πιές κανά χαπάκι μερικές μέρες πριν κοιμηθείς και μπορεί να περάσει ο πόνος. Και το να πονάς δεν κάνει καλό οπότε προτιμότερο είναι το παυσίπονο.

Ναι πολύ φάτσα το πιτσιρίκι!!!

Αχ ωραία να έρθουν τα πραγματάκια σας! Όσο για τις κουρτίνες ρίξε και στο ικεα μια ματιά αν και δεν έχει πολλά σχεδιάκια, ειδικά στα παιδικά... Πώς θα σου φαινόταν να διάλεγες εσύ το ύφασμα που θες και να τις ράψεις; ;)

Έτσι θα είναι ακριβώς όπως το θες!

OkoIp3.png

Δεν ειναι και τοσο εντονοι οι πονοι στην κοιλια,νιωθω απλα τραβηγματα και τσιμπηματα ωρες ωρες,,οχι πονους περιοδου,αλλα αυτο με το ποδι αναμεσα στο αιδοιο μ εχει πεθανει τη νυχτα,η αληθεια ειναι οτι δεν πηρα ντεπον για να δω πως θα παει,μου ειπε κ εμενα να παιρνω αφοβα μεχρι 3,ειδα στο τικερακι σου κατω οτι ειμαστε στην ιδια ακριβως εβδομαδα και μερα :-) 26+6.....

Ναι, Λίτσα μου, είμαστε μαζί!

Βάλε κι εσύ ένα τικεράκι!

Να πάρεις ντεπόν, μην ταλαιπωρείσαι! Πάρε μια ωρίτσα πριν ξαπλώσεις, για να σε έχει πιάσει...

Τα πονάκια στην κοιλιά σου είναι φυσιολογικά, μην ανησυχείς...

Αααα, προχωράτε με το δωμάτιο, τι καλά!! Φαντάζομαι θα το χαίρεσαι πολύ!

Εγώ ακόμη δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα, αλλά τώρα θα πάει ο άντρας μου στο γραφείο κάμποσα πράγματα και θα αδειάσουμε το παιδικό, να μπορέσω επιτέλους να το φτιάξω!

Χαλάκι δεν θα πάρουμε και κουρτίνα δεν θέλω πολύ παιδική, γιατί συνήθως έχουν έντονα χρώματα. Θα προτιμήσω μία πιο ήρεμη, όπως αυτή και για στόρι (καθώς έχει και πλαϊνό παράθυρο) έλεγα αυτό.

tt1e3

Εχω και μια ερώτηση: Θα κλείσετε ραντεβού με τον γιατρό που σας ενδιαφέρει πρίν την γέννα; Και γω το σκέφτομαι αλλά δεν ξέρω αν φανεί περίεργο. Χρειάζεται όμως γιατί θα πρέπει να συνεννοηθούμε και για το αν θα έρθει στο σπίτι και τί εξετάσεις θα κάνουμε στο νοσοκομείο.. Δεν ξέρω πείτε μου την γνώμη σας. Και σχετικά με το μαιευτήριο θα ζητήσετε να σας κάνουν ξενάγηση; Και αυτο το σκέφτομαι για να δω τους χώρους αλλά και τις τιμές... Για πείτε μου κοριτσάκια γνώμες!!!

Για το μαιευτήριο σίγουρα!

Επίσης, επειδή θέλω γιατρό σύμβουλο θηλασμού, θα κάνω μια επαφή, ίσως χρειαστεί να έρθει και από το μαιευτήριο, αν αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα. Κάνε ένα τηλεφώνημα στο γιατρό που σε ενδιαφέρει...

tt1e3

Διαφημίσεις

Να σας πω να γελάσετε.....Μόλις είχα τη φαεινή ιδέα να βάψω τα νύχια των ποδιών μου.....Αποστολή ακυρώθηκε!!!!

χαχαχαχα

Εγώ ακόμη τα καταφέρνω, για πόσο όμως δεν ξέρω!

Προσφέρθηκε το αγόρι μου να μου τα κάνει αργότερα, αλλά φοβάμαι ότι θα βγω σαν πίνακας αφηρημένης τέχνης! Τουλάχιστον με την κοιλιά δεν θα μπορώ να τα βλέπω! χαχαχα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

tt1e3

Οι εγκυούλες του Σεπτεμβρίου!

1. Μαρία06....................31/08......Β' επιπέδου.....................Κοριτσάκι
  2. Κασσιόπη..................05/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  3. audette17...................09/09......Β' επιπέδου.....................Κοριτσάκι
  4. Sagia..........................12/09.......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  5. Ζαχίρ.........................12/09.......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  6. mommy to be...........12/09......Β' επιπέδου......................Αγοράκι
  7. mariposita.................13/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  8. Ανδρομέδα...............15/09......Β' επιπέδου.....................♥Κinder έκπληξη!

9. stafylaki.....................16/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  10. αγαπη πετρουδακι...17/09......Αυχενική........................Αγοράκι
  11. antaa...........................18/09......Αυχενική........................
  12. Φραουλίτσα*.............20/09......Β' επιπέδου.....................Κοριτσάκι
  13. ilektra2.......................20/09......Β' επιπέδου.....................Κοριτσάκι
  14. Minnie Mouse...........22/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  15. agxos...........................23/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  16. litsa31..........................23/09......Β' επιπέδου.....................Κοριτσάκι
  17. Didi89.........................24/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  18. lenaki86......................24/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  19. felicitaki......................27/09......Β' επιπέδου.....................Κοριτσάκι
  20. Lefki............................08/10......Αυχενική.........................Κοριτσάκι & Αγοράκι
  21. lolitaki78.....................09/10................................................♥♥♥ ΔΙΔΥΜΑ

tt1e3

Φραουλίτσα, εννοείς τον παιδίατρο; Κι εγώ δεν ξέρω τι θα κάνω μ' αυτό το θέμα...Και θα τον χρειαστούμε από τις πρώτες μέρες..

Όσο για την ξενάγηση, ένα πρωί που είχαμε πάει στο Έλενα ανεβήκαμε στους ορόφους και αφού το ζητήσαμε από την προϊσταμένη είδαμε τα δωμάτια.. Και μετά στο λογιστήριο για τις τιμές..

OkoIp3.png

χαχαχαχα

Εγώ ακόμη τα καταφέρνω, για πόσο όμως δεν ξέρω!

Προσφέρθηκε το αγόρι μου να μου τα κάνει αργότερα, αλλά φοβάμαι ότι θα βγω σαν πίνακας αφηρημένης τέχνης! Τουλάχιστον με την κοιλιά δεν θα μπορώ να τα βλέπω! χαχαχα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Χαχαχαχαχα κι εγώ το σκέφτηκα να του το πω! Για σίγουρα πες του να βάψει όλο το δάχτυλο και μετά να αρχίσει να αφαιρεί με το ασετόν :tongue::tongue:

OkoIp3.png

Ναι, Λίτσα μου, είμαστε μαζί!

Βάλε κι εσύ ένα τικεράκι!

Να πάρεις ντεπόν, μην ταλαιπωρείσαι! Πάρε μια ωρίτσα πριν ξαπλώσεις, για να σε έχει πιάσει...

Τα πονάκια στην κοιλιά σου είναι φυσιολογικά, μην ανησυχείς...

Αααα, προχωράτε με το δωμάτιο, τι καλά!! Φαντάζομαι θα το χαίρεσαι πολύ!

Εγώ ακόμη δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα, αλλά τώρα θα πάει ο άντρας μου στο γραφείο κάμποσα πράγματα και θα αδειάσουμε το παιδικό, να μπορέσω επιτέλους να το φτιάξω!

Χαλάκι δεν θα πάρουμε και κουρτίνα δεν θέλω πολύ παιδική, γιατί συνήθως έχουν έντονα χρώματα. Θα προτιμήσω μία πιο ήρεμη, όπως αυτή και για στόρι (καθώς έχει και πλαϊνό παράθυρο) έλεγα αυτό.

Δεν το έχω αδειάσει εντελώς αυτές τις μέρες θα γίνει αλλά όλο το αφήνουμε για αργότερα και είπαμε να έρθουν να τα καθαρίσω και να μπαίνουμε σε μια σειρά. Γενικά επειδή είμαι αγχώδης προτιμώ να είμαι έτοιμη απο νωρίτερα παρά τελευταία στιγμή γιατί μετά με πιάνει πανικός!!! Τέτοιες κουρτίνες θέλω και γω να έχουν κανα σχέδιο και χρώμα αλλά οχι αυτες που κυκλοφορούν που είναι μες στα σχέδια... Θα δω τι θα κάνω.

Χαχαχαχα να 'σαι καλά πολύ γέλασα!!! Φιλαρμονική ολόκληρη, όχι αστεία!!!

Ναι πολύ φάτσα το πιτσιρίκι!!!

Αχ ωραία να έρθουν τα πραγματάκια σας! Όσο για τις κουρτίνες ρίξε και στο ικεα μια ματιά αν και δεν έχει πολλά σχεδιάκια, ειδικά στα παιδικά... Πώς θα σου φαινόταν να διάλεγες εσύ το ύφασμα που θες και να τις ράψεις; ;)

Έτσι θα είναι ακριβώς όπως το θες!

Είδαμε και στο ικεα αλλά δεν άρεσαν του συζύγου!!!Ούτε τα υφάσματα!!!Πολύ δύσκολος παιδί μου αλλά θέλω μαζί να τα διαλλέξουμε αυτά...

Για το μαιευτήριο σίγουρα!

Επίσης, επειδή θέλω γιατρό σύμβουλο θηλασμού, θα κάνω μια επαφή, ίσως χρειαστεί να έρθει και από το μαιευτήριο, αν αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα. Κάνε ένα τηλεφώνημα στο γιατρό που σε ενδιαφέρει...

Και γω έχω βρεί μια που είναι σύμβουλος θηλασμού και το σκέφτομαι να κανω ένα ραντεβού μαζί της. Να της πω τις απορίες μου αλλά και να την δω σαν άνσθρωπο και γιατρό φυσικά!!!

Να σας πω να γελάσετε.....Μόλις είχα τη φαεινή ιδέα να βάψω τα νύχια των ποδιών μου.....Αποστολή ακυρώθηκε!!!!

Και γω προς το παρόν τα καταφέρνω μια χαρά. Βάζω το πόδι στο τραπεζάκι του σαλονιού για να έρθει πιο ψηλά γιατί να σκύψω να τα φτάσω αδύνατο!!!Και ευτυχώς στα πόδια το βερνίκι κρατάει οπότε δεν χρειάζεται συχνά!!! Τον άντρα μου δεν ξέρω αν θα τον εμπιστευόμουν γιατί θα μας πιάνανε σίγουρα τα γέλια και θα μου έβαφε όλο το πόδι!!:lol::lol:

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...