Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Η PICSI είναι παραπλήσια μέθοδος της ICSI που κάνουν μια επιπλέον δοκιμή για την επιλογή των σπερματοζωαρίων και επιλέγουν τα πιο ικανά. Σε κάποιες κλινικές μετά από αποτυχία να πάρουν βλαστοκύστες την επιλέγουν. Εξαρτάται από το πρωτόκολλο της κλινικής σου. Νομίζω όμως μπορείς να την ζητήσεις. Βέβαια να πούμε πως δεν την εφαρμόζουν όλες οι κλινικές γιατί δεν μπορούν όλα τα εμβρυολογικά να το κάνουν.

Φιλική συμβουλή για θέματα σπέρματος να ακούτε μόνο τον ανδρολογο που έχετε επιλέξει. Κι εμάς στην αρχή κακό ήταν το σπερμα αλλά κάναμε αρκετές εξετάσεις και αντιβιώσεις και θεραπείες για να το βελτιώσουμε και να το κάνουμε ένα μέτριο σπερμα. Όλα τα κάναμε σε συνεργασία με τον ανδρολογο μας που ειλικρινά δεν τον χωνεύω καθόλου αλλά αφού έκανε την δουλειά του χαλάλι του. Και τις βιταμίνες για το σπερμα ο ανδρολόγος θα σας τις δώσει και τις κατάλληλες αντιβιώσεις θα κάνετε ειδικές εξετάσεις. 
      Και φυσικά πάλι όλα αυτά να τα κάνεις μπορεί το πρόβλημα να είναι πιο βαθιά, γονιδιακά. Μετά είναι μονόδρομος να κάνεις καρυοτύπου ζεύγους αν δεν μπορείς προεμφυτευτικό και τον προεμφυτευτικό αν πλήρεις τις προϋποθέσεις για να περάσεις επιτροπή. Νομίζω ο προεμφυτευτικος είναι και η καλύτερη λύση αρκεί να έχεις βλαστοκύστες. 

Σιγά σιγά θα αποκατασταθεί η ορμονική σου ισορροπία και θα ξεκινήσεις τον νέο σου κύκλο. Θα προχωρήσεις στον επόμενο σου κύκλο σε ωοληψια; 

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο για τον ανδρολογο!!!

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Χα χα χα!!!Κασσιόπη ντροπή σου!!!!Το κατάλαβα με το που είδα τις φωτογραφίες τι σκοπό είχες!!!:-D:grin: Και εγώ σήμερα χιλοπιτίτσες με λεμονάκι έφαγα και έκανα πολύ χαρά γιατί ήταν το μόνο που δεν με πείραξε... Ότι και αν έχω φάει μετά έχω αναγούλες και ένιωθα λες και μου καθόταν στον λαιμό!!! Αλλά δεν έχω παράπονο και πίτσα έχω φάει εκείνη την μέρα που έφαγα 10 το βράδυ και κοιμήθηκα 12.30 (αλλά ντράπηκα να το πω :mrgreen:) και τα σουβλάκια μου τα πρόλαβα να τα φάω...

:cool::cool::cool::cool: :D:tongue::tongue::tongue::tongue:

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Φραουλιτσα πες τα όλα μη ντρέπεσαι!!!!:D:D

Lolitaki συγχαρητήρια για τα διδυμακια!!!εγώ σήμερα ηρεμία..φρουτακια και ύπνο!καληνύχτα σε όλες!

Τώρα πάει τα είπα... Και εσενα μια χαρά σε βρίσκω όλα τα καλά!!! Μπράβο μακάρι να συνεχίσεις έτσι (εννοώ να μην έχεις πρόβλημα με το στομάχι) γιατί και γω τρώω απόλα αλλά μετά τα βλέπω κωλυόμενα οπότε αναγκαστικά προσέχω... Αυτο με το στομάχι πολύ κουραστικό ελπίζω να περάσει σύντομα. Καληνύχτα σε όλες!! Τα υπόλοιπα κορίτσια είστε καλά; Καιρό έχουμε να σας "ακούσουμε".

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.Αχ τι βλέπουν τα ματάκια μου με τα γλυκά που ανεβάζετε...αχ...πως είστε?Εγώ είμαι καλά αλλά τζίφος η διατροφή.χαχαχα την έχω βάλει στο ψυγείο και απλά την κοιτάω...Μετά τη γέννα θα τα χάσουμε μωρέ όλα τα κιλά.Προέχουν τα μπεμπάκια μας..Καλωσήρθαν και τα καινούρια μας κορίτσια...Didi θα στη στείλω μόλις πάω σπίτι μπας και μπορέσει κάποια να την κάνει γιατί εγώ όλο πατασπονδίες κάνω

7H5Lp3.png

Καλημέρα κορίτσια.Αχ τι βλέπουν τα ματάκια μου με τα γλυκά που ανεβάζετε...αχ...πως είστε?Εγώ είμαι καλά αλλά τζίφος η διατροφή.χαχαχα την έχω βάλει στο ψυγείο και απλά την κοιτάω...Μετά τη γέννα θα τα χάσουμε μωρέ όλα τα κιλά.Προέχουν τα μπεμπάκια μας..Καλωσήρθαν και τα καινούρια μας κορίτσια...Didi θα στη στείλω μόλις πάω σπίτι μπας και μπορέσει κάποια να την κάνει γιατί εγώ όλο πατασπονδίες κάνω

Καλώς την!!Μην ανχώνεσαι ας είναι καλά τα μωράκια και όλα καλά!!! Διατροφή όταν θα είσαι έτοιμη, αν και οι εξετάσεις σου είναι καλές δεν έχεις θέμα!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλησπερα κοριτσια,τι κανετε;;;Βλεπω ωραιες φωτογραφιουλες ανεβαζετε..ξεσηκωτικες..εγω αυτες τις μερες κοριτσια τρωω ολο βλακειες λογω οτι ειμαι συνεχως στη γυρα μπας κ βρουμε κανενα ρημαδοσπιτι επιτελους κ ετσι φτανει μεσημερι πειναω κ τρωμε εξω....Αυριο παω στο μικροβιολογικο για εξετασεις κ επειδη θα κανω κ την καμπυλη θα περασω δυο ωριτσες σιγουρα εκει..:mad:ευχομαι να βγουνε ολες καλες!!!Εσεις κοριτσια κανατε τις πρωτες εξετασεις;;;;

wg46p4.png?vh8y1cqv

Κασσιόπη μάλλον είσαι καλύτερα και έχεις και όρεξη να μας πειράζεις... Καλά κάνεις αν και γρανίτα φράουλα έχω στο ψυγείο:P χα χα!!

Άχ έκανα τις εξετάσεις μου όλα καλά η ΤSH μου ήταν λίγο ανεβασμένη 5,02 αλλά οκ πήρα τον ενδοκρινολόγο μου και θα το αυξήσω απο αύριο το χάπι. Αναμενόμενο ήταν αφού έχω θέμα με τον θυροειδή απο μικρή, αλλά ανχώθηκα λίγο. Κατα τα άλλα μια χαρά όλα!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Κασσιόπη μάλλον είσαι καλύτερα και έχεις και όρεξη να μας πειράζεις... Καλά κάνεις αν και γρανίτα φράουλα έχω στο ψυγείο:P χα χα!!

Άχ έκανα τις εξετάσεις μου όλα καλά η ΤSH μου ήταν λίγο ανεβασμένη 5,02 αλλά οκ πήρα τον ενδοκρινολόγο μου και θα το αυξήσω απο αύριο το χάπι. Αναμενόμενο ήταν αφού έχω θέμα με τον θυροειδή απο μικρή, αλλά ανχώθηκα λίγο. Κατα τα άλλα μια χαρά όλα!!!

:mrgreen:...Η αλήθεια είναι πως είμαι αρκετά καλύτερα, έχω μέρες να κάνω ε...... όμως έχω αναγούλα σχεδόν όλη μέρα από το μεσημέρι και μετά. Αναγκαστικά συνεχίζω να τρώω τα πολύ συγκεκριμένα πράγματα για να μην έχω πάλι τα ίδια..Καλά! από τότε που ανέβασα το σορμπέ το βλέπω και μου τρέχουν τα σάλια:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:, πραγματικά αν δεν έμενα επαρχία και μπορούσα να βρω σορμπέ θα είχα φάει οπωσδήποτε!!!!

Δεν θα ξανά ανεβάσω τίποτα! Αλήθεια...Βασανίζομαι....:lol::lol::lol:

Θα την ρυθμίσεις την tsh σου, όλα ok κοριτσάκι και η δικια μου ανέβηκε πάλι και μου το έκανε 75 mg.

stafylaki καλή επιτυχία με τις εξετάσεις σου, εγώ τις έκανα 7,5 εβδομάδων. Καμπύλη όμως γιατί κάνεις από τώρα έχεις ιστορικό? Εγώ έκανα την απλή εξέταση για το ζάχαρο, την καμπύλη ξέρω πωςθα την κάνω αργότερα.

Μαρία σε πήρα τηλ:tongue: αλλά δεν σε βρήκα, το κινητό μου ήταν ξεφόρτηστο και ήμουν και λίγο στον κόσμο μου αυτές τις μέρες, θα σε τηλ το πρωϊ!

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!!!

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Διαφημίσεις

Κασσιόπη εμένα οι φωτογραφίες δεν με πειράζουν. Είναι να μην μου μπει στο μυαλό κάτι... Πολύ παιδεύεσαι βρε παιδί μου... Χυλοπίτες δοκίμασες; Και εμένα με ενοχλούν πολύ τα φαγητά και το μόνο που δεν με πείραξε ήταν οι χυλοπίτες δοκίμασέ το. Ή ρυζάκι ή μακαρόνια λευκά και κανα κοτοπουλάκι λευκό. Φαντάζομαι θα τα έχεις δοκιμάσει αλλά αν βλέπεις βελτίωση μήπως μπορείς σιγά σιγά να προσθέσεις κάτι να έχεις και παραπάνω γεύση.

zZWsp2.png398Mp3.png

Κασσιοπη ευχαριστω πολυ,δεν εχω ιστορικο αλλα νομιζω μερικοι γιατροι την θελουν στην αρχη..ρωτησα γνωστες μου και μου ειπαν αυτο.Και εγω ηξερα οτι την κανουν αργοτερα,θα ρωτησω κ τη γιατρο μου βεβαια,απ την αλλη καλυτερα να ξεμπερδευω κιολας γιατι θελει πολυ ωρα αυτη η εξεταση:roll:αυριο μπαιρω αισιως στην ενατη εβδομαδα κοριτσια!!!τι καλα!!!!να ρωτησω βρε κοριτσια;;;εσεις το ειπατε στους δικους σας;;εγω το ειπα στις οικογενειες,αδερφια,κουμπαρους κ δυο φιλους κ η αληθεια ειναι μετα ανυσηχησα μηπως βιαστηκαμε .......:rolleyes:τι λετε εσεις;;;;

wg46p4.png?vh8y1cqv

Κοριτσάκια μου τι κάνετε?Φουσκώνετε?Εγώ άρχισα αρκετά να φαίνεται η κοιλιά μου...Πρέπει να πάω να ψωνίσω κανα ρουχαλάκι,γιατί τπτ δε θα με χωράει στο τέλος.Πως πάτε γενικά?Εγώ μόνο αναγούλες έχω και πονοκέφαλο.Περνάει ο καιρός ε?Αντε να μπούμε και στην άνοιξη, ν ανέβει και η ψυχολογία παραπάνω..Φιλάκια

7H5Lp3.png

Καλησσπέρα κοριτσάκια!!! Κασσιόπη εγω πλέον παίρνω Τ4 175!!! Και εγώ απο το μεσημέρι έχω ανακατοσούρες. Πολύ κουραστικό αυτο.

Μαρία και εμένα έχει πρηστεί η κοιλιά μου!!! Άστα!!! Και σαν να έχει αρχίσει να στρογγυλεύει νομίζω... Νωρίς μου φαίνεται αλλά η κοιλιά μου λέει άλλα...:rolleyes:

Stafylaki Δεν πειράζει που το είπες αν έτσι νιώθεις φυσιολογικό είναι να χαίρεσαι και να θες να το μοιραστείς. Και εγώ δεν γλυτώνω... Έχω σύντομα γεννέθλια και τον γάμο μετά που ακόμα και αν δεν φαίνεται η κοιλιά θα το καταλάβουν αφού δεν θα πιώ, και συνήθως κρασάκι πάντα πίνω... Τί να κάνουμε.. Και σε εμένα φαντάσου έτσι θα το μάθει όλο το σόι αφού ο γάμος είναι κοντινού προσώπου... Τώρα με την καμπύλη αν αυτη σου βγεί καλή νομίζω δεν την γλυτώνεις και την επόμενη που γίνεται στην 20η εβδομάδα.. Καλή επιτυχία με την εξέταση και καλά αποτελέσματα.

Κατα τα άλλα τα ίδια δεν έχω κάτι νεώτερο.

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...