Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Α!!!οκ!!Τώρα κατάλαβα!!!Νόμιζα ότι εννοούσες ότι δαν κάνει καλό για την παραγωγή γάλακτος να κάνεις αντλήσεις γιαυτο σε ρώτησα. Πάντως μην πέσετε να με φάτε, και μια φορά να χρειαστεί να του δώσεις έτοιμο ή με μπιμπερό δεν χάνεται το παιχνίδι. Μπορεί να συμβεί κάτι απρόοπτο και να χρειαστεί να δώσετε ένα γεύμα με μπιμπερό μην αγχώνεστε χωρίς λόγο. Αν γίνει χρήση μόνο όταν είναι απαραίτητο όλα καλά θα πάνε!!! Υπομονή να έχουμε και όχι άνχος!!!Και ναι στις 40 μέρες καλό είναι να είμαστε συνέχεια με το μωράκι να θηλάζει.

Φραουλίτσα με χαλαρωνεις πολύ εσύ! Προσπαθώ να σκέφτομαι έτσι αλλα με πιάνει η τελειομανια μου οτι όλα πρέπει να ειναι τέλεια πάντα...οτι εαν κανω αυτο και όχι το άλλο ειναι το τέλος του κόσμου ενα πράγμα!

Didi να 'σαι καλα! Δεν έχω παει ακομα στα μαθήματα θηλασμου, αλλα με έβαλε ο γιατρός να πάω την Παρασκευή ευτυχώς!

Σας ευχαριστώ και τις δυο κορίτσια! Εαν έχω άλλες απορίες στο μέλλον θα ξανα παρεμβω στο θεματάκι σας! :oops:

PNeip3.png

tt1c7c16.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Φραουλίτσα με χαλαρωνεις πολύ εσύ! Προσπαθώ να σκέφτομαι έτσι αλλα με πιάνει η τελειομανια μου οτι όλα πρέπει να ειναι τέλεια πάντα...οτι εαν κανω αυτο και όχι το άλλο ειναι το τέλος του κόσμου ενα πράγμα!

Didi να 'σαι καλα! Δεν έχω παει ακομα στα μαθήματα θηλασμου, αλλα με έβαλε ο γιατρός να πάω την Παρασκευή ευτυχώς!

Σας ευχαριστώ και τις δυο κορίτσια! Εαν έχω άλλες απορίες στο μέλλον θα ξανα παρεμβω στο θεματάκι σας! :oops:

Φυσικά και δεν χάθηκε ο κόσμος να δώσουμε και ξένο! Το σημαντικό είναι να είναι τα νινάκια μας καλά. Απλώς να προσπαθούμε για το καλύτερο!

Να περνάς να μας λες ένα γεια, όποτε θέλεις!!! Και να πας οπωσδήποτε στα μαθήματα θηλασμού! Εσένα ειδικά θα σου είναι απαραίτητα!

tt1e3

Όχι για την παραγωγή, ίσα-ίσα που έτσι μπορείς να την αυξήσεις. Αλλά αν δεν έχει εδραιωθεί, ίσως δημιουργήσει προβλήματα.

Φυσικά και δεν θα αφήσουμε τα μωράκια μας νηστικά! Απλώς ξέρω ότι (εγώ προσωπικά) θα στενοχωρηθώ πάρα πολύ αν δεν τα καταφέρω...

Και για το μπιμπερό με το τάισμα δίκιο έχεις. Και γω θέλω να το παλέψω πολύ με τον θηλασμό, αλλά σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά να μην στεναχωρηθείς. Υπο φυσιολογικές συνθήκες μια χαρά θα τα πάμε, αφού έχουμε ενημερωθεί και το θέλουμε πολύ, αλλά καλά να είμαστε και εμείς και τα μωράκια μας και αν κάτι δεν δουλέψει δεν πειράζει!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Και για το μπιμπερό με το τάισμα δίκιο έχεις. Και γω θέλω να το παλέψω πολύ με τον θηλασμό, αλλά σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά να μην στεναχωρηθείς. Υπο φυσιολογικές συνθήκες μια χαρά θα τα πάμε, αφού έχουμε ενημερωθεί και το θέλουμε πολύ, αλλά καλά να είμαστε και εμείς και τα μωράκια μας και αν κάτι δεν δουλέψει δεν πειράζει!!

Έχεις πολύ δίκιο, αλλά, επειδή με ξέρω, θα είσαι εδώ να μου τα λες και όταν πέσω στα πατώματα; :D

tt1e3

Έχεις πολύ δίκιο, αλλά, επειδή με ξέρω, θα είσαι εδώ να μου τα λες και όταν πέσω στα πατώματα; :D

Αγάπη μου δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρεις αλλά στην ελάχιστη πιθανότητα που κάτι δεν πάει καλά δεν πρέπει να στεναχωρηθείς!!! Και εδω θα είμαστε να τα λέμε και να δίνουμε κουράγιο η μια στην άλλη όπως κάναμε και τόσο καιρό!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Τα δυο τελευταία μηνύματά σου τα είδα τώρα. Γενικά μου τα ανακάτεψε. Πρίν είδα τα μισά απο όσα γράψατε... Τελοσπάντων... Θα πρέπει να κάνεις υπομονή και ειδικά με τα μωράκια στην αρχή όσο και να προγραμματίζουμε τα πράγματα μπορεί να γίνονται αλλιώς, γιαυτό θέλει να σκεφτόμαστε όλες τις πιθανότητες και να προσαρμοζόμαστε στις εκάστοτε συνθήκες. Και πάνω απο όλα θα πρέπει να έχουμε καλή ψυχολογία για να είμαστε καλά και τα παιδάκια μας μαζί. Και εγω θέλω όλα να τα προγραμματίζω και να τα έχω υπο έλενχο αλλά έμαθα απο πρώτο χέρι ότι δεν πάνε πάντα όλα όπως θέλουμε. Το θέμα είναι να μην τρελενόμαστε. Καλά θα κάνεις να παρακολουθήσεις μαθήματα μητρικού θηλασμού και να ρωτήσεις ειδικά για την δική σου περίπτωση. Πολύ καλά σεμινάρια έχει και στο nutricia.gr που μπορείς να τα δεις on line και όποτε θέλεις. Απλά κάνεις μια αίτηση. Και ότι απορίες έχεις να μας ρωτάς!!!

Το μόμπιλε είναι αυτο που μπαίνει πάνω απο την κούνια με κουκλάκια που παίζει μουσική και γυρνάει. Υπομονή και όχι άνχος!!!Κοίτα να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Πραγματι θηλαστρο καλυτερα μετα τις 40 μερες,αφου εδραιωθει ο θηλασμος.για να εχει ρυθμιστει η παραγωγη κ να μην δημιουργησετε πρβλμτ τυπου υπερπαραγωγη.βεβαια σε περιπτωσεις σαν της σελιν ισως πρεπει να το χρησιμοποιησει.ψαξε καλη μου για θηλασμο τριδυμων στο ιντερνετ κ ρωτα συμβουλους για την περιπτωση σου.παντως τα παλια τα χρονια μια τροφος μπορουσε να θηλαζει μεχρι 6 παιδια,οποτε γτ οχι;!μακαρι να ειστε τυχερες στο θεμα θηλασμος κ να μην εχετε πρβλμτ.αν προκυψουν τα συζηταμε τοτε.ντιντι εχεις αποφασισει για παιδιατρο;αν χρειαστει κ θα αντλησετε κ ξενο θα δωσετε κ δ εγινε κ κτ.σημασια εχει το συναισθημα την ωρα του φαγητου κ οχι το φαγητο.αν χρειαστει μπουκαλι καποιος αλλος το δινει κ η μαμα λειπει απο το σπιτι.εκτος αν το μωρο δ πιανει στηθος κ δινουνε συμπληρωμα με σωληνακι με σκοπο να θηλασουμε.γεννησα στο δ.νοσοκομειο ξανθης κ ειμαι πολυ ευχαριστημενη.εκει ειναι για τα δυσκολα!απο αθηνα εχω καλη αποψη για το λητω(αν κ διαβαζω πολυ καλα λογια για τα δημοσια κ αν κατεβουμε ξανα αθηνα κ κανω τοτε το δευτερο να τα προτιμησω)

2σκουφια κ 2σετ γαντια ουτε χωρο πιανουν ουτε ακριβα ειναι.εμεις σκουφακι βαζαμε τον οκτωβριο,γτ πηγαιναμε πολλες βολτες κ ειχε κρυο εδω,για γυμνο κεφαλακι.κ γαντια τις πρωτες 40μερες που δ κοβουμε νυχακια γτ γρατζουνιζοταν

καλησπερα κοριτσια!αντε πλησιαζει η ωρα που θα κρατησετε αγκαλια τα μικρουλια σας!σας διαβαζω που κ που κ θυμαμαι οταν ημουν στη θεση σας(αλλα ακριβως ημερομηνιες,δε φημιζομαι για τη μνημη μου).μπραβο οντετ για τη λιστα!κατατοπιστικοτατη!πραγματι αυτο που ρουφαει τις μυξουλες ειναι το καταλληλο.οχι προληπτικα,ουτε το φυσιολογικο ορο.μονο αν υπαρχει θεμα.εγω χρησιμοποιησα το σφουγγαρι στο μπανακι αφου επεσε ο αφαλος,αλλα το επλενα μετα καλα,στεγνωνε κ το αλλαζω συχνα.αμυγδαλελαιο κ κεραλοιφη ειναι τα καλυτερα για την ενυδατωση του μωρου.καλυτεραια με χαμομηλι κ καλεντουλα,οχι καρυδα φραουλιτσα.φυσικα οχι βαζελινη.στον αφαλο τπτ.ενα απλο κουβαδακι για τις λερωμενες πανες ειναι οκ.δε μυριζει.το εχω στο μπανιο,το πρωτο διμηνο αδειαζε καθημερινα.εγω θηλαζω κ ρευεται σαν νταλικερης!κ εβγαζε γουλιες το πρωτο τετραμηνο.σαλιαρες στο διμηνο χρειαζονται γτ εχουν πολλα σαλια.μονο βαμβακερες με σκρατς.ριλαξ αξιζει αν ειναι τυπου κουνια απο 0-9 τουλ μηνες.εμας ειναι μεχρι 3ετων.ντιντι το δικο σας δεν ειναι κ καρεκλακι φαγητου?κ αυτο συμφερει.ενα απλο λαμπατερ ειναι οκ για βραδυ.τη γνωστη πολυ δυνατη κρεμα για συγκαματα(sud...eam)μονο αν κτ επιμενει κ δεν περναει αλλιως.τα σεντονια του κρεβατιου ειναι οκ αν στρωθουν καλα κ στο λικνο.εγω χρησιμοποιουσα νερο κ βαμβακι στο αλλαγμα.αν δεν ηταν ερεθισμενη οχι κρεμα.εχει κ ενα αφρο η freezyderm για στεγνο πλυσιμο.στα αγορακια δεν ξερω τι ισχυει αλλα κατουρανε πολυ οταν τα αλλαζεις οποτε προσοχη.οσες εχετε παιδιατρο πιστοποιημενο συμβουλο θηλασμου εκει που μενετε προτιμηστε τους.ειδικα θεσσαλονικη.υπαρχουν 2 εξαιρετικοι.πιπιλα μετα τις 40 μερες.εμεις φορουσαμε κορδελα απο 1 μηνα!γιναμε παρανυφακι!εχουμε παρα πολλες!κ δε τις βγαζει.ουτε τα παπουτσια.θεωρω το λικνο κ την καλαθουνα περιττα εκτος απο αυτο που πηραν τα κοριτσια,πρεπει να ειναι πολυ βολικο για το θηλασμο.πλεον με την εμπειρια αυτο θα επαιρνα.εγω ειχα καροτσι 3 σε 1 που αν δεν εχεις χωρο κ λεφτα για πολλα εξοδα ειναι μια χαρα.να ενημερωθειτε κ για το ασφαλες co-sleeping.ενδοεπικοινωνια μεχρι να παει το μωρο στο δωματιο του,κ αν δε μενετε σε καμια μεζονετα δεν ειναι απαραιτητη.σε μεγαλα σπιτια βολευει κ παρκο.μαρσιπο προτιμηστε υφασματινο που τα ποδια του μωρου ειναι οπως πρεπει.αν χρειαστει αποσυμφορυση το στηθος γινεται με το χερι.ισως μπορεσετε να βγαλετε κ γευμα.μπορειτε να το αποθηκευσετε στο μπιμπερο για χρηση αμεση.θηλαστρο αν δε γυρισετε στη δουλεια πριν τους 6 μηνες,δε χρειαζεται.πιο πριν θελει νοσοκομειακο.οχι πριν τις 40 μερες.αποστειρωση περιστασιακη με βρασιμο.θα αγορασετε αποστειρωτη κ αναλωσιμα αφου χρειαστειτε.γενικα τα μαγαζια εκει θα ειναι.πατε μετα τη γεννα.δεν αξιζει να μπερδεψετε το μωρο με μπουκαλι για να κοιμηθειτε.θηλαστε ξαπλωμενη.αν χρειαστει να λειψετε αποφασιζετε τοτε τι θα κανετε.ψευδοθηλες λογικα δε θα χρειαστειτε.ελπιζω να μη σας κουρασα.κ να μη σας πιεσα με το θηλασμο(δεν ειμαι τοσο κολλημενη).ολοσωμο μπουφαν επισης.ντιντι εξαιτιας σου σκεφτομαι για υφασματινες πανες στο δευτερο.βρειτε τις ομαδες συμβουλων θηλασμου στην περιοχη σας κ πατε σε συναντησεις.ο,τι χρειαστειτε εδω ειμαι.εγω θα παρω ζυγαρια στο δευτερο γτ ειχαμε θεμα(δικη μου ανασφαλεια)

Βικάκι μου γλυκόοοοοοοοοο!!!!! Τι κανεις;;;; Πως ειναι η μπουμπου σου;;;; Ευχαριστουμε για τις πληροφορίες! Πωπω πως πέρασε ο καιρος;; Σαν χθες θυμαμαι που περιμέναμε περισυ τα δικα σου γεννητούρια!

Οντέτ μου, σ' ευχαριστώ πολύ! Και για τη λίστα και για το λίκνο, πολύ αναλυτικές πληροφορίες! Κι εγώ την είχα την απορία τι γίνεται με το θηλασμό και πού θα χωράει να κοιμάται το μωρό, στο κρεβάτι δεν θέλω γιατί φοβάμαι, αλλά το λίκνο είναι καλή λύση. Και κούνια μάλλον θα 'ναι στρίμωγμα. Ωραίο αυτό το next to me! Βέβαια για λίγους μήνες, αλλά μετά πιστεύω θα κοιμάται ίσως πιο πολύ και θα μπορώ να πηγαινοέρχομαι. Το καλό είναι ότι από Σεπτέμβρη θα διαβάζω τις εμπειρίες σας με τα μωράκια από πρώτο χέρι!!!:tongue:

Να σου πω, μάρκα δεν ξέρω για τον κάδο, αν το γκουγκλάρεις θα σου βγάλει μια συζήτηση στο παρεντς, εμένα αυτή με έπεισε κι ενώ το θεωρούσα χαζομάρα στην αρχή μετά σκέφτηκα τέλειο να μη μυρίζει παντού πάνες ;) κι ας είναι πολυτέλεια. Θα υπάρχουν πολλές μάρκες, εγώ ένα που έψαχνα για δώρο για μια φίλη μου έκανε γύρω στα 30 ευρώ. Τα ανταλλακτικά βέβαια πρέπει από ίντερνετ να τα παραγγέλνεις.

Στο κρεβατι κι εγω το φοβάμαι! Πιστευω οτι το next to me θα βολέψει πολυ!

Ενταξει δεν ειναι πολυ ακριβό(δεν ξερω βεβαια και τα ανταλλακτικά ποσο στοιχίζουν)! Στην Αμερική ειναι πολυ διαδεδομένο!

Αχ κορίτσια να μπω και εγω για λίγο στη παρέα σας! Θα γίνω πρώτη φορά μανούλα και είχα πολυυυυ μεγάλο αγχος για τις αγορές γιατι ως πεισματαρα θελω να τα καταφέρω μόνη μου

Πολυ ωραίες οι λίστες σας μόλις σας διάβασα και έφτιαξα μια τεράστια δικιά μου που με φέρνει σε απελπισία αλλα καλή απελπισία σε σχέση με πριν που δεν ήξερα :tongue:

Για τον θηλασμο που διάβασα εγω και θελω να θηλασω αλλα και έχω τριδυμα και φοβάμαι δεν θα προλαβενω, οπότε το μπιμπερο δεν ειναι και τόσο κακή λύση εαν αντλώ ε;; Εννοώ πάνω-κάτω το ίδιο πράγμα θα ειναι, θα ικανοποιεί την πείνα.

Αχ τι ωραιααααααα!!! Τρίδυμα!!!! Γλυκουλικα που θα ειναι!!! Με το καλο κοπελα μου! Ο θηλασμός σιγουρα θα ειναι πρόκληση, ισως χρειαστει να βγάζεις με το θηλαστρο, το σημαντικο ειναι οτι θα παίρνουν ολα τα θρεπτικά συστατικά του μητρικού γάλακτος! Συμφωνώ και με τη φραουλιτσα οτι δεν χάθηκε κι ο κοσμος αν καποια στιγμη χρειαστει εκτακτως να του δώσεις και ξένο! Δεν χρειάζονται υστερίες, η ουσια ειναι να ειμαστε καλα εμεις και τα μωρακια μας!

Ντιντακι το πιθανότερο ειναι πως ολα θα πανε ΚΑΤ ευχήν, αλλα και κατι να στραβώσει, μην το παρεις κατάκαρδα! Το μητρικό γάλα ειναι σιγουρα πολυ ωφέλιμο για το μωρο αλλα ακομα πιο βασικό ειναι μια ήρεμη και χαρούμενη μανούλα!

Κορίτσια, η κούρασή μου σήμερα δεν υπάρχει... Αλλά είμαι ακόμα εδώ!

[ATTACH]1635[/ATTACH]

Χαχα! Τι φάτσα ειναι αυτη;;;

Θα απαντήσω λίγο σύντομα.. Η λίστα είναι πολύ καλή αλλά όπως σχολιάσετε κι οι ίδιες παρακάτω κάποια πράγματα καλύτερα να μην τα πάρουμε εξ αρχής αλλά μόνο εάν προκύψει η ανάγκη..

Ευτυχώς διόρθωσες οντέτ τη βαζελίνη γιατί θα σε μάλωνα!:tongue: παράγωγο πετρελαίου-μακριά.

Επίσης, ούτε ταλκ κτλ. Κεραλοιφή, απλό αμυγδαλέλαιο, ακόμα και ελαιόλαδο.

(ντιντι εμείς με τις υφασμάτινες τίποτα, θα τα ξέρεις :tongue: )

Όντως το βράδυ δε θα πρέπει να ανάβουμε πολλά φώτα ή να κάνουμε φασαρία για να αρχίσουν να καταλαβαίνουν διαφορά μέρας-νύχτας. Αντιθέτως, τη μέρα δεν κάνουμε απόλυτη ησυχία αλλά επιτρέπουμε μία μικρή σε λογικά πλαίσια φασαρία.

Για την πάντα κι εγώ μάλλον θα πάρω του ικεα με 15 ευρώ γιατί δεν ξέρω αν θα χρησιμεύσει εν τέλει. Και μπορεί να την ντύσω με ύφασμα της επιλογής μου.

Κρατάω μία αμφιβολία για σκουφάκια-γαντάκια. Διάβασα ότι δε βολεύουν τελικά.

Αποστειρωτές κτλ μόνο εάν κάποια κοπέλα δε θηλάσει για συγκεκριμένους λόγους, στην πορεία βλέπουμε.

Επίσης, φραουλίτσα κι εγώ έχω κοντέψει να κάψω το σπίτι...... Εκτός του ότι ξεχνάω το μάτι, κάποιες φορές ανάβω το λάθος μάτι να ζεσταθεί......

καλησπέρα!!! Δεν είμαι εγω η ύποπτη φωτιάς... Γιατί με τα μάτια της κουζίνας έχω φοβία και τα τσεκάρω πολλές φορές. Μια φορά που ήμουν μικρή είχα ανάψει λάθος μάτι και είχα βάλει και πάνω του μια πετσέτα κουζίνας. Πάω στο δωμάτιο και ξαφνικά μου μυρίζει καπνός. Φοβήθηκα ότι είχε πέσει το τσιγάρο του πατέρα μου στον καναπε, αλλά τελικά ήταν η πετσέτα.... Απο τότε προσέχω πολύ και πριν βγώ απο το σπίτι κοιτάζω τα κουπάκια της κουζίνας να είναι μέσα, και να μην έχω αφήσει τίποτα στην πρίζα!!! Αλλά το οτι ξεχνάω ξεχνάω πάρα πολύ....
Νομίζω είναι η audette (την έδωσα στεγνά) με τον θερμοσίφωνα μην ανησυχείς δεν έγινε κάτι. Απλά θα κάψεις πολύ ρεύμα γιατί μόλις παγώνει λίγο το νερό θα ξανα ανάβει. Για να σκάσει πρέπει να αυξηθεί πολύ η πίεση που και πάλι υπάρχει η βαλβίδα ασφαλείας που ανοίγει και γίνεται αποσυμπίεση. Όλα αυτα τα έμαθα με ένα θέμα που είχαμε με τον θερμοσίφωνα.

Εγω εγω ειμαι ο εμπρηστής! Χαχαχαχα!!:tongue::tongue:

Κι εγω εχω το σύνδρομο της επιβεβαίωσης που κοιτάζω πριν φύγω τα ματια, τις πρίζες, τους διακόπτες κτλ! Και ακομα το κανω! Αυτο που εχω πάθει τωρα με την εγκυμοσυνη ειναι οτι βάζω πχ να ζεστάνω κατι και σε 2 λεπτά το εχω ξεχάσει και το θυμαμαι οταν αρχίζει το σπιτι να μυρίζει καμμενο...:roll::roll::roll:

Θερμοσίφωνα εχουμε ευτυχως ηλιακό και εχω σωθεί!

Ανδρομεδα ευτυχως την ειδε η φραουλιτσα τη βαζελίνη και ρώτησε αλλιως δεν θα το ειχα δει οτι την έβαλα και θα σας έπαιρνα στο λαιμό μου! Οντως δεν υπαρχει χειρότερο πράγμα! Ξου ξου ξου! Απλα ηταν στην αρχική λίστα που πηρα απο ενα άρθρο και την προσάρμοσα και μου ξέφυγε!

Αγαπη μου ουτως ήαλκως θα ειναι τελεια ολα γιατι θα εχεις αγκαλια τα αγγελούδια σου! Ολα τα υπόλοιπα ειναι δευτερεύοντα!:wink:

Να μπαίνεις να μας λες τα νεα σου!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Διαφημίσεις

2σκουφια κ 2σετ γαντια ουτε χωρο πιανουν ουτε ακριβα ειναι.εμεις σκουφακι βαζαμε τον οκτωβριο,γτ πηγαιναμε πολλες βολτες κ ειχε κρυο εδω,για γυμνο κεφαλακι.κ γαντια τις πρωτες 40μερες που δ κοβουμε νυχακια γτ γρατζουνιζοταν

Α για τα γαντακια κι εγω δεν πίστευα ποτε οτι θα μου χρειαζοντουσαν μεχρι το προηγουμενο Σάββατο που πηγαμε στο μαιευτήριο να δουμε τον μπεμπη της κουμπαράς μου και το προσωπάκι του ηταν λες και κοιμόταν με τίγρεις!! Γαντακια λοιπον, αλλωστε οπως λεει και το Βικάκι ουτε χώρο πιάνουν ουτε κόστος εχουν!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Άσχετο, έτσι μπλέ που έγινε δεν μου αρέσει, πιο ωραίο ήταν πριν. Το κάνανε unisex :tongue::lol:;;

Πέρασε μπλε φάση το φόρουμ; Εγώ κοιμόμουν ήδη όταν ξανάνοιξε!:tongue: Μια χαρά είναι έτσι!

Πραγματι θηλαστρο καλυτερα μετα τις 40 μερες,αφου εδραιωθει ο θηλασμος.για να εχει ρυθμιστει η παραγωγη κ να μην δημιουργησετε πρβλμτ τυπου υπερπαραγωγη.βεβαια σε περιπτωσεις σαν της σελιν ισως πρεπει να το χρησιμοποιησει.ψαξε καλη μου για θηλασμο τριδυμων στο ιντερνετ κ ρωτα συμβουλους για την περιπτωση σου.παντως τα παλια τα χρονια μια τροφος μπορουσε να θηλαζει μεχρι 6 παιδια,οποτε γτ οχι;!μακαρι να ειστε τυχερες στο θεμα θηλασμος κ να μην εχετε πρβλμτ.αν προκυψουν τα συζηταμε τοτε.ντιντι εχεις αποφασισει για παιδιατρο;αν χρειαστει κ θα αντλησετε κ ξενο θα δωσετε κ δ εγινε κ κτ.σημασια εχει το συναισθημα την ωρα του φαγητου κ οχι το φαγητο.αν χρειαστει μπουκαλι καποιος αλλος το δινει κ η μαμα λειπει απο το σπιτι.εκτος αν το μωρο δ πιανει στηθος κ δινουνε συμπληρωμα με σωληνακι με σκοπο να θηλασουμε.γεννησα στο δ.νοσοκομειο ξανθης κ ειμαι πολυ ευχαριστημενη.εκει ειναι για τα δυσκολα!απο αθηνα εχω καλη αποψη για το λητω(αν κ διαβαζω πολυ καλα λογια για τα δημοσια κ αν κατεβουμε ξανα αθηνα κ κανω τοτε το δευτερο να τα προτιμησω)

Σκέφτομαι ή τον Παπαβέντση με τη γυναίκα του ή την Αγγελική Κωτούλα, που είναι και αυτή σύμβουλος θηλασμού. Θα πήγαινα χωρίς σκέψη στην Αγγελική, που μου τη σύστησε η γιατρός μου (προτιμώ γυναίκα παιδίατρο, δεν ξέρω γιατί), αλλά έχει ιατρείο στο κέντρο και δεν μας βολεύει πολύ. Από την άλλη, ο Παπαβέντσης φοβάμαι ότι θα έχει πολλή δουλειά... Δεν έχω αποφασίσει ακόμη και στην Ελλάδα δεν κάνουν ενημερωτικές συναντήσεις οι παιδίατροι με μέλλοντες γονείς... Απλώς θέλω σίγουρα να υποστηρίζει το θηλασμό, να μη μου δημιουργεί τύψεις όταν εγώ προσπαθώ για το καλύτερο...

Έχεις δίκιο μωρέ, θα πάρω κι εγώ...

Στο κρεβατι κι εγω το φοβάμαι! Πιστευω οτι το next to me θα βολέψει πολυ!

Εγω εγω ειμαι ο εμπρηστής! Χαχαχαχα!!:tongue::tongue:

Κι εγω εχω το σύνδρομο της επιβεβαίωσης που κοιτάζω πριν φύγω τα ματια, τις πρίζες, τους διακόπτες κτλ! Και ακομα το κανω! Αυτο που εχω πάθει τωρα με την εγκυμοσυνη ειναι οτι βάζω πχ να ζεστάνω κατι και σε 2 λεπτά το εχω ξεχάσει και το θυμαμαι οταν αρχίζει το σπιτι να μυρίζει καμμενο...:roll::roll::roll:

Θερμοσίφωνα εχουμε ευτυχως ηλιακό και εχω σωθεί!

Στο κρεβάτι απαγορεύεται, γιατί οι προϋποθέσεις που πρέπει να ελέγξεις για να μην κινδυνεύσει το παιδί είναι πολλές! Εγώ δεν θα το έβαζα ποτέ βρεφάκι στο κρεβάτι μας...

Θα σου δώσω τη λύση που πάντα ήθελες και δεν το ήξερες!!! Βάζε ξυπνητήρι στο κινητό!!!! Έτσι δεν θα ξεχάσεις ποτέ τίποτα ξανά! :cool:

tt1e3

Καλημερα κοριτσακια μου,θα σκασω με το ιντερνετ,μπορεσα κ μπηκα λιγο να σας διαβασω στα γρηγορα,χαιρομαι που ειστε ολες καλα κ ο καιρος μας περναει,μπαινει ιουλιος,τι εμεινε μετα;εγω δεν κοιμαμααι καθολου ολη νυχτα ρε κοριτσια με το ποδι στο ιβιο οστο που σας ειπα,κ το θεμα ειναι οτι μονο το βραδυ που ξαπλωνω με ποναει,ολη μερα οχι,ουφφφ γιατι ετσι;εβαλα κ μαξιλαρι τιποτα,το γιατρο τον ειχα παρει κ δεν ανησυχησε ειναι φυσιολογικο ειπε,την αλλη βδομαδα θα παω για το ραντεβου μας,να τον ξαναπαρω;επησης η κοιλια σας σας ποναει κ εσας που κ που;αχ σαν πρωταρα ολο αποριες και φοβιες ειμαι,αλλα αυτο με το ποδι δεν υποφερετε,ολη νυχτα δεν κοιμαμαι κ κοιμαμαι τη μερα πολυ μετα,

Καλημερα κοριτσακια μου,θα σκασω με το ιντερνετ,μπορεσα κ μπηκα λιγο να σας διαβασω στα γρηγορα,χαιρομαι που ειστε ολες καλα κ ο καιρος μας περναει,μπαινει ιουλιος,τι εμεινε μετα;εγω δεν κοιμαμααι καθολου ολη νυχτα ρε κοριτσια με το ποδι στο ιβιο οστο που σας ειπα,κ το θεμα ειναι οτι μονο το βραδυ που ξαπλωνω με ποναει,ολη μερα οχι,ουφφφ γιατι ετσι;εβαλα κ μαξιλαρι τιποτα,το γιατρο τον ειχα παρει κ δεν ανησυχησε ειναι φυσιολογικο ειπε,την αλλη βδομαδα θα παω για το ραντεβου μας,να τον ξαναπαρω;επησης η κοιλια σας σας ποναει κ εσας που κ που;αχ σαν πρωταρα ολο αποριες και φοβιες ειμαι,αλλα αυτο με το ποδι δεν υποφερετε,ολη νυχτα δεν κοιμαμαι κ κοιμαμαι τη μερα πολυ μετα,

Πώς σε πονάει η κοιλιά δηλαδή, γιατί εγώ έχω διάφορους πόνους;

Ρώτα το γιατρό σου αν μπορείς να παίρνεις κανένα ντεπόν πριν πέσεις για ύπνο 2-3 μέρες. Εμένα μου επέτρεψε η γιατρός μου...

tt1e3

Καλημέρα!!! Αααα τα νεύρα μουυυυ έγραφα μία ώρα και σβήστηκαν όλα!!!:mad::mad::mad:

Περιληπτικά,

Celine , τι τέλειο να έχεις 3 ζουζουνάκια στην κοιλίτσα σου!!Με το καλό!!

Να παρακολουθήσεις σεμινάριο θηλασμού για να μην αγχωθείς. Πάντως αυτό που μας είχαν πει είναι πως ο θηλασμός όσα μωράκια κι αν έχεις είναι θέμα παραγωγής-ζήτησης! Επίσης, το σώμα μπορεί να θρέψει τόσα μωρά όσα είχε στην κοιλίτσα μέσα!

Φραουλίτσα και Didi ευχαριστώ για τις πληροφορίες για το θερμοσίφωνα, δεν είχα ιδέα! Didi ξυπνητήρια λοιπόν!! Και μετά θα προσπαθώ να θυμηθώ γιατί χτυπάει το ξυπνητήρι!! Φαντάζεσαι;; χαχα:tongue:

Τέλειο αυτό με το μάτι της κουζίνας, κεραμική έχεις ε;

Audette, εσύ είσαι λοιπόν ε!!! Άσε εμένα με έχει φοβηθεί κι ο άντρας μου....φοβάται ότι θα τον λαμπαδιάσω!!! χαχαχα:tongue::rolleyes:

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...