Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αυτό ακριβως 😂 του το είπα κιόλας κρατιέμαι μην φάτε καμία αδέσποτη γιατί μου έλεγε χαλάρωσε 😂😂😂😂

Αυτό που λένε οι γιατροί χαλάρωσε 😒 Χαχαχαχαχ εγώ πονάω στην εμβρυομεταφορά από τον κόλπο διαστολέα. Και μου είπε την επόμενη φορά με μέθη 😂 και η άλλη κοπέλα κάνει ωοληψια χωρίς; Σκέφτομαι με μέθη να κάνω τεστ παπ στο τέλος 😂😂

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καλά το 'χω χάσει τελείως..Δε σχολίασα το τελευταίο που ήθελα. Ντίντι, μαξιλάρι θηλασμού έχεις αυτό που σου δώσανε από μαδερ μπειμπι; Πώς είναι;

Καλό, αλλά δεν το έχω ψάξει το θέμα, για να ξέρω πώς είναι τα άλλα.

Νομίζω ότι θα με βολέψει για το θηλασμό αρκετά. Για τον ύπνο όμως φοβάμαι να το ξαναχρησιμοποιήσω.

Ίσως αν μου περάσει η μέση, να κάνω άλλη μια προσπάθεια...

Πολυθρόνα κουνιστή θα έχετε; Λέω να πάρω μια φτηνή από το ΙΚΕΑ, για να μου μείνει κιόλας...

tt1e3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ τα βάζω τα περισσότερα στην κοιλιά και τα υπόλοιπα στον πωπό μου... Πρόσωπο και χέρια τίποτα! Αλλά τουλάχιστον δεν μου είπε τίποτα η γιατρός μου... Βέβαια είμαι αρκετά ψηλή, 1,77, οπότε δεν μου φαίνονται...

Να τον πάρεις τηλέφωνο, ίσως πράγματι χρειαστεί να αυξήσεις το μαγνήσιο.

Εγώ έπαιρνα 4 μαγνήσια και τα κάναμε 6. Ξεκίνησα και Adalat.

Ναι, πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ, να μην ξεχνιόμαστε, γιατί μπορεί να τρέχουμε μετά...

Μια χαρά είσαι Ντιντάκι!! Ψηλή-ψηλή, που να φανούν καλέ τα κιλά!! Εγώ η δόλια 1,55 είμαι με στρογγυλοποίηση!! :cool::tongue:

OkoIp3.png

Πάντως διάβασα και το σλινγκ θα μας βοηθήσει πολύ στο θηλασμό, ειδικά αν κρατάει πολλή ώρα.. Θα δείξει η πράξη!

Κι εγώ από το ικεα λέω να πάρω μία από αυτές τις κλασικές που έχει.. Οι ειδικές για θηλασμό εκτός του ότι είναι γκουμούτσες είναι και πανάκριβες...

OkoIp3.png

Πάντως διάβασα και το σλινγκ θα μας βοηθήσει πολύ στο θηλασμό, ειδικά αν κρατάει πολλή ώρα.. Θα δείξει η πράξη!

Κι εγώ από το ικεα λέω να πάρω μία από αυτές τις κλασικές που έχει.. Οι ειδικές για θηλασμό εκτός του ότι είναι γκουμούτσες είναι και πανάκριβες...

Κι εγώ αυτή που λες σκέφτομαι. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι δεν έχει μαξιλαράκια στα μπράτσα...

Τι κι αν έχει συννεφιά, χορέψτε!!! :D

Τι ωραίο!!! :D:D:D

tt1e3

Διαφημίσεις

Κι εγώ το σκέφτηκα αυτό με τα μπράτσα.. Βασικά στην poang τη κουνιστή είναι λίγο να κάτσεις και να σηκωθείς με το μωρό στα χέρια.. Την είχα δοκιμάσει και παρ' ότι στηριζόμουν δεν μπορούσα να σηκωθώ, ίσως γιατί είμαι και κοντούλα.. Οπότε αν πας από κοντά δες το αλλά δε νομίζω να έχεις πρόβλημα..

OkoIp3.png

Λιτσάκι, μόνο το περπάτημα με βοηθάει εμένα και φυσικά πάντα οι πόνοι είναι χειρότεροι το βράδυ.

Έχει δίκιο η Φραουλίτσα, βάλε ένα μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια σου, μπορεί να σου ανακουφίσει την πίεση. Και μην κάθεσαι σταυροπόδι, ούτε να ανοίγεις τα πόδια σου πολύ. Και να αποφεύγεις τις σκάλες.

Φραουλίτσα μου, κι εγώ την έχω αυτή την απορία, γιατί πολλές φορές φορές νιώθω έναν παλμό, αλλά νομίζω πως είναι μάλλον ο δικός μας. Σκέψου ότι εμένα ο μπέμπης χθες είχε 169 σφυγμούς και σε καμία περίπτωση δεν νιώθω τόσο γρήγορους...

Τι ωραία που πήρατε ring sling!!! Είναι αστεράκι ή άλλη μάρκα;

Χαίρομαι που είσαι καλύτερα! Εγώ είχα χθες βράδυ 2-3 δυνατούτσικες συσπάσεις, αλλά ευτυχώς σήμερα δεν πονάω. Πάντως ξύπνησα με το στομάχι μου χάλια και φοβάμαι για γαστρεντερίτιδα πάλι...

Η άκρως επιστημονική μου εξήγηση είναι ότι κάποιος με μάτιασε! :tongue:

Ναι αστεράκι είναι. Σκέφτομουν να το πάρω αλλά δεν ήξερα αν τελικά θα με βολέψει ή θα πάει τζάμπα. Τελικά είδα μια κοπέλα που το έδινε στα μισα λεφτά και λέω οκ αν τελικά δεν με βολέψει έχω λιγότερα να χάσω.

Και γω ξύπνησα με τον λαιμό μου κάπως σήμερα, αλλά ήπως το στομάχι σου είναι γιατί δεν κοιμάσαι καλά; Να ρωτήσω κάτι δεν ξέρω τι θέση έχει η μικρή, αλλά κάποιες φορές νιώθω μια ενόχληση χαμηλά σαν κάτι μεγάλο να γυρίζει, κεφάλι ή πωπός; και έχω ένα σκληρό εξόγκωμα απο την μια πλευρά. Το μωρό είναι έτσι; Τώρα που ακουω για συσπάσεις λέω λες να εχω και να νομίζω ότι είναι το μωρό;

Καλημέρα κορίτσια! Φραουλίτσα καλά αποτελέσματα και με γεια ο καινούργιος μάρσιπος, με το καλό να μεταφέρει το μπεμπάκι! Εγώ όταν έρθει η ώρα λέω να πάρω έναν καλό απο αυτούς με το κλασικό στυλ με τα λουριά. Δεν έχω εμπιστοσύνη στα χέρια μου και έχω το φόβο οτι το σλινγκ δεν θα το δέσω καλά και θα μου φύγει το παιδί. Αν μπορούσα θα το έδενα και με τις ζώνες του πατέρα μου:D

Με τις συσπάσεις την πάτησα κι εγώ προχτές. Πήγα η χαζή να σηκώσω μια σακούλα με πατάτες η οποία τελικά είχε πιαστεί στην άκρη απο τα ραφάκια της φρουτιέρας κι εγώ επέμενα να την "ξεμαγκώσω" μόνη μου. Τότε κατάλαβα τι είναι συσπάσεις και τι μας περιμένει. Ένας έντονος πόνος απο ψηλά στο στομάχι μέχρι κάτω απο τον αφαλό και η κοιλιά πέτρα. Αφού ασυναίσθητα έπαιρνα ανάσες σαν αυτές που βλέπουμε στις ταινίες οταν γεννάνε. Μετά απο περίπου 20 λεπτά που ξάπλωσα πέρασε κι ευτυχώς δε επέστρεψε ο πόνος απο τότε. Θέλουμε προσοχή κοπέλες γιατί πλησιάζει ο καιρός και τα μωράκια μας μεγάλωσαν και ζορίζονται πιο εύκολα.

Λιτσα η νύφη μου έβαζε ανάμεσα στα πόδια το βράδυ, το μαξιλάρι θηλασμού. Όντως μοιράζει το βάρος και ανακουφίζει.

Ανδρομέδα έχεις δίκιο, τώρα που τεντώνει η κοιλιά φαίνονται και οι παλιές που είχα. Τουλάχιστον έχω δικαιολογία γι'αυτές, μου λέει κάποια στιγμή ο άντρας μου που δεν τις είχε προσέξει "αχ μωρέ το μωράκι σου έκανε ραγάδες" :D

Περαστικά σου και σενα. Ναι μεγαλώσαν οι κοιλιές και πρέπει να προσέχουμε. Αν σε φοβίζουν τα ρινγκ σλινγκ έχει και στο εμπόριο μάρσιπυς με ύφασμα, π.χ. babasling, που είναι απο ύφασμα αλλά έχει σταθερό κλείσιμο. Καλό είναι για το σωματάκι του στην αρχή να είναι ύφασμα που προσαρμόζεται. Οι σταθεροί της αγοράς λέγεται ότι δεν είναι και τόσο καλοί.

Και για τον θηλασμό θα είναι πολύ καλή λύση σίγουρα αφου θα ξεκουράζει και τα χέρια μας, αλλά πιο πολύ τον ήθελα για όταν θα χρειάζεται να πάω σούπερ και θα έχω και το μωράκι μαζί μου, αλλά και για να κάνω και καμιά δουλειά στο σπίτι και να μην περιμένω πότε θα κοιμηθεί για να τρέχω. Θα δείξει η χρήση τελικά. Και γω του ικεα την καρέκλα σκεφτόμουν να αγοράσω, αλλά μια γνωστή μου έχει τις παλίες τις κουνιστές και είπε να μου την δώσει. Το σκέφτομαι γιατί και του ικεα είναι πολύ ωραίες και έχεις επιλογή και στα υφάσματα. Κουνιέται πιο λίγο όμως και αυτη με τα καονικά πόδια πάντως.

zZWsp2.png398Mp3.png

Γειά σας κοριτσάκια μου!ελπίζω να είστε καλύτερα σήμερα.Φραουλιτσα καλά αποτελέσματα στην καμπύλη.μεγεια το καινούργιο σλινγκ.κ εγώ αστεράκι έχω αλλά το είχα πάρει όταν μεγάλωσε κ βαρυνε το μωρό κ δυσκολευομουν να το προσαρμοσω σωστά από το βάρος.αν το μάθουμε από την αρχή που θα είναι Μικρούτσικα μετά θα είναι παιχνιδάκι κ πιστεύω βοηθάει πολύ.είχα κ κανονικό Μαρσιπο αλλά δε μου φαίνεται να είναι κατάλληλος για τα ποδαράκια τους.πάντως κ τα δύο θέλουν εξάσκηση για όταν τα χρησιμοποιούμε μόνες μας.

Didi μη το παρακάνεις με τις δουλειές!είσαι καλυτερα τώρα?κάθε μέρα κι από κάτι.δε τελειώνουν ποτέ έτσι κι αλλιώς!πολυθρόνα δε θα έχω γιατί ο χώρος είναι πραγματικά περιορισμένος κ μαξιλάρι θηλασμού είχα ένα από mothercare 50? αλλά δε μπορώ να πω ότι με βόλευε πολύ.έβαζα κι άλλα μαξιλάρια θυμάμαι.

Κορίτσια και εγώ σαν την πεταλουδιτσα είμαι.παρόλο που η κοιλιά δεν είναι μικρη,νιώθω πολύ ανάλαφρη.με τον μικρό ειδικά όλη την ώρα με το κεφάλι κάτω είμαι σκυμμένη κ τρέχω πάνω κάτω.συσπάσεις ακόμα δεν ένιωσα ευτυχώς αλλά θυμάμαι ότι πετρωνει όλη η κοιλιά.παντού.αν είναι σε κάποια σημεία μόνο νομίζω είναι το μωρό.ρωτήστε το γιατρό φυσικά γιατί μπορεί να μην είναι έτσι.

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Κι εγώ το σκέφτηκα αυτό με τα μπράτσα.. Βασικά στην poang τη κουνιστή είναι λίγο να κάτσεις και να σηκωθείς με το μωρό στα χέρια.. Την είχα δοκιμάσει και παρ' ότι στηριζόμουν δεν μπορούσα να σηκωθώ, ίσως γιατί είμαι και κοντούλα.. Οπότε αν πας από κοντά δες το αλλά δε νομίζω να έχεις πρόβλημα..

Ωπ, αυτό με το σήκωμα δεν το σκέφτηκα! Θα το δω όταν ξαναπάω... Ευχαριστώ! :D

Ναι αστεράκι είναι. Σκέφτομουν να το πάρω αλλά δεν ήξερα αν τελικά θα με βολέψει ή θα πάει τζάμπα. Τελικά είδα μια κοπέλα που το έδινε στα μισα λεφτά και λέω οκ αν τελικά δεν με βολέψει έχω λιγότερα να χάσω.

Και γω ξύπνησα με τον λαιμό μου κάπως σήμερα, αλλά ήπως το στομάχι σου είναι γιατί δεν κοιμάσαι καλά; Να ρωτήσω κάτι δεν ξέρω τι θέση έχει η μικρή, αλλά κάποιες φορές νιώθω μια ενόχληση χαμηλά σαν κάτι μεγάλο να γυρίζει, κεφάλι ή πωπός; και έχω ένα σκληρό εξόγκωμα απο την μια πλευρά. Το μωρό είναι έτσι; Τώρα που ακουω για συσπάσεις λέω λες να εχω και να νομίζω ότι είναι το μωρό;

Περαστικά σου και σενα. Ναι μεγαλώσαν οι κοιλιές και πρέπει να προσέχουμε. Αν σε φοβίζουν τα ρινγκ σλινγκ έχει και στο εμπόριο μάρσιπυς με ύφασμα, π.χ. babasling, που είναι απο ύφασμα αλλά έχει σταθερό κλείσιμο. Καλό είναι για το σωματάκι του στην αρχή να είναι ύφασμα που προσαρμόζεται. Οι σταθεροί της αγοράς λέγεται ότι δεν είναι και τόσο καλοί.

Εγώ πάντως που βλέπω σε φωτό μάρσιπους απλούς που κρέμονται τόσο πολύ τα πόδια του παιδιού ή πιέζεται ο καβάλος του, σκέφτομαι πώς θα ένιωθα εγώ σε έναν τέτοιο και δεν μου κάνει καρδιά να πάρω...

Μια χαρά κοιμάμαι, μάλιστα ξυπνάω από τις 7.30, σαν να έχω χορτάσει ύπνο.. Τελικά μου πέρασε το στομάχι μου, ίσως ερεθίστηκε και από τα τόσα χάπια μαζεμένα...

Δεν ξέρω αν είναι συσπάσεις τα δικά σου ή όχι, όμως εγώ χθες το πρωί πριν πάω γιατρό είχα δύο βουναλάκια, ένα δεξιά ένα αριστερά, σαν ζώνη φαντάσου το. Όταν ήμουν στον υπέρηχο, το κεφαλάκι ήταν δεξιά (πιο ψηλά από εκεί που το έβλεπα) και αριστερά δεν είχα τίποτα απολύτως, ούτε χεράκι-ποδαράκι. Ρώτησα 2 φορές και το ελέγξαμε καλά, άρα συμπεραίνω ότι ήταν σύσπαση. Γενικώς νομίζω ότι, αν μένει πολλή ώρα (και δεν κουνιέται) μάλλον είναι σύσπαση.

Τι χρώμα πήρες το σλινγκ;

Γειά σας κοριτσάκια μου!ελπίζω να είστε καλύτερα σήμερα.Φραουλιτσα καλά αποτελέσματα στην καμπύλη.μεγεια το καινούργιο σλινγκ.κ εγώ αστεράκι έχω αλλά το είχα πάρει όταν μεγάλωσε κ βαρυνε το μωρό κ δυσκολευομουν να το προσαρμοσω σωστά από το βάρος.αν το μάθουμε από την αρχή που θα είναι Μικρούτσικα μετά θα είναι παιχνιδάκι κ πιστεύω βοηθάει πολύ.είχα κ κανονικό Μαρσιπο αλλά δε μου φαίνεται να είναι κατάλληλος για τα ποδαράκια τους.πάντως κ τα δύο θέλουν εξάσκηση για όταν τα χρησιμοποιούμε μόνες μας.

Didi μη το παρακάνεις με τις δουλειές!είσαι καλυτερα τώρα?κάθε μέρα κι από κάτι.δε τελειώνουν ποτέ έτσι κι αλλιώς!πολυθρόνα δε θα έχω γιατί ο χώρος είναι πραγματικά περιορισμένος κ μαξιλάρι θηλασμού είχα ένα από mothercare 50? αλλά δε μπορώ να πω ότι με βόλευε πολύ.έβαζα κι άλλα μαξιλάρια θυμάμαι.

Κορίτσια και εγώ σαν την πεταλουδιτσα είμαι.παρόλο που η κοιλιά δεν είναι μικρη,νιώθω πολύ ανάλαφρη.με τον μικρό ειδικά όλη την ώρα με το κεφάλι κάτω είμαι σκυμμένη κ τρέχω πάνω κάτω.συσπάσεις ακόμα δεν ένιωσα ευτυχώς αλλά θυμάμαι ότι πετρωνει όλη η κοιλιά.παντού.αν είναι σε κάποια σημεία μόνο νομίζω είναι το μωρό.ρωτήστε το γιατρό φυσικά γιατί μπορεί να μην είναι έτσι.

Το πήρα το μάθημά μου, Σάγια μου, τώρα μόνο ξεκούραση και τα βασικά στο σπίτι!

Τώρα που το έχεις από την αρχή, φαντάζομαι ότι θα το χρησιμοποιήσεις το σλινγκ σου!

Διάβασα κάπου στο parents ότι οι συσπάσεις δεν είναι πάντα σε ολόκληρη την κοιλιά, αν και, για να είμαι ειλικρινής, κι εμένα η γιατρός μου σε αυτές επέμεινε. Μπορεί να εμφανίζονται και με διαφορετικό τρόπο (π.χ. πέτρωμα σε ένα μέρος). Εγώ είμαι σχεδόν σίγουρη τώρα πάντως ότι κάποιες τοπικές σκληρύνσεις είναι μικρο-συσπάσεις.

tt1e3

Αυτο με τις συσπάσεις θα μείνει άλυτο μυστήριο μου φαίνεται...:P:p Πολύ μπέρδεμα η κατάσταση. Πάντως η μικρή μου κάνει διάφορα χαμηλά πηγαίνει πέρα δόθε. Είναι περίεργη η αίσθηση ούτε ευχάριστη ούτε δυσάρεστη. Πάντως για την πολυθρόνα του ικέα και αυτη που έχει σταθερή βάση μπορείς να κάνεις ταλάντεψη. την είχε μια γνωστή μου. Βέβαια και στην κουνιστή αν βάλεις κάτι απο πίσω θα μπορεί να μείνει και σταθερή. το ρίνγκ είναι μωβ ούτε το σκόυρο όμως ούτε το λιλά. Για μένα που γενικά φοράω σκούρα μια χαρά είναι το χρώμα. Έχει πάντως και κάτι πολύ ωραία υφαντά. Αν δω ότι τον χρησιμοποιώ πολύ μπορεί να πάρω και άλλον μετά. Θα δούμε. Αχ σκέφτομαι την στιγμή που θα έρθει και θα την έχω αγκαλίτσα με το μικρό της σωματάκι και τα κόκκινα ποδαράκια..... Αχ δεν κρατιέμαι!!! Περιμένω και τις απαντήσεις απο τις εξετάσεις. Υποτίθεται θα μου τις στείλουν με mail στις 7 αλλά τις τελευταίες φορές με πολλά τηλέφωνα μετά απο κανα δυο μέρες μου τις στέλνουν, αλλά με βολεύει γιατί δεν ξαναπάω και τις στέλνω και στο γιατρό... Τελικά η καμπύλη δεν ήταν τόσο τραγική όσο την περίμενα, πέρασε και η ώρα. Μια χαρά!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Ήρθαν τα αποτελέσματα και μου φαίνινται μια χαρα!!!η ΤSH: 1.80

Το ζάχαρο μια χαρά κάτω απο τα όρια, μόνο ο αιματοκρίτης είναι χαμηλός... Θα δούμε. Ουφ!!!Πάει και αυτο!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Το ζάχαρο μια χαρά κάτω απο τα όρια, μόνο ο αιματοκρίτης είναι χαμηλός... Θα δούμε. Ουφ!!!Πάει και αυτο!!!

Τέλεια, κούκλα μου! Πολύ καλά! Σε άφησαν να φύγεις από το μικροβιολογικό ή σε κράτησαν εκεί;

Κι εγώ πρέπει να ξανατρυπηθώ για την ΤSH σήμερα-αύριο...

Πόσο χαμηλός είναι ο αιματοκρίτης; Παίρνεις σίδηρο;

Πολύ ωραίο το χρωματάκι του σλινγκ!

tt1e3

Kαλησπέρα κορίτσια !!!

Φραουλίτσα μπράβο με τις εξετάσεις σου και η Tsh μια χαρά μου φαινεται. Σούπερ.

Για τις συσπάσεις οπυ λετε κορίτσια κι εγώ δεν μπορω με την καμια να ξεχωίσω αν ειναι τα μωρα αυτο που νοιώθω ή αν ειναι συσπαση. Πάντως θα ρωτήσω το γιατρό και αν μαθω κατι θα σας πω. Προς το παρόν εγω κανω μια ενεση προγεστερονης την εβδομάδα λογω διδύμων και παιρνω 3 μαγνήσια τροφοκαρτ την ημέρα. Δεν ξερω αν θα αυξηθουν μιας και ειμαι λιγοτερων εβδομάδων απο οτι εσεις.

Κατα τα άλλα ισυχια τάξη και ασφάλεια εδώ εκτος απο αυτο που σας ειπα με τις συσπάσεις που με ανυσηχει λιγάκι αλλα και η κοιλια που εινια ήδη αεροστατο. (Ειμαι 12 κιλά συν)

xj92p3.png

Τέλεια, κούκλα μου! Πολύ καλά! Σε άφησαν να φύγεις από το μικροβιολογικό ή σε κράτησαν εκεί;

Κι εγώ πρέπει να ξανατρυπηθώ για την ΤSH σήμερα-αύριο...

Πόσο χαμηλός είναι ο αιματοκρίτης; Παίρνεις σίδηρο;

Πολύ ωραίο το χρωματάκι του σλινγκ!

Κατα την εξέταση δεν ρωτησα να σου πω την αλήθεια να φύγω, αλλά και για τουαλέτα που ρώτησα μου είπε όσο μπορώ να αποφύγω να κουνηθω. Δεν είχα και κάπου να πάω έτσι κιαλλιώς. Τις έκανα όλες μαζί τις εξετάσεις και τις γενικές και την καμπύλη μαζί για να τελειώνω. Ο αιματοκρίτης μου είναι 33,9 ενω τα όρια είναι 36-46. Δεν είναι και πολύ χαμηλός αλλά περίμενα να ανέβει λίγο γιατί παίρνω δυο φορές την μέρα σίδηρο. Καλή επιτυχία με την εξέτασή σου!!

Kαλησπέρα κορίτσια !!!

Για τις συσπάσεις οπυ λετε κορίτσια κι εγώ δεν μπορω με την καμια να ξεχωίσω αν ειναι τα μωρα αυτο που νοιώθω ή αν ειναι συσπαση. Πάντως θα ρωτήσω το γιατρό και αν μαθω κατι θα σας πω. Προς το παρόν εγω κανω μια ενεση προγεστερονης την εβδομάδα λογω διδύμων και παιρνω 3 μαγνήσια τροφοκαρτ την ημέρα. Δεν ξερω αν θα αυξηθουν μιας και ειμαι λιγοτερων εβδομάδων απο οτι εσεις.

Κατα τα άλλα ισυχια τάξη και ασφάλεια εδώ εκτος απο αυτο που σας ειπα με τις συσπάσεις που με ανυσηχει λιγάκι αλλα και η κοιλια που εινια ήδη αεροστατο. (Ειμαι 12 κιλά συν)

Αν εχουμε εμείς δυσκολία να καταλάβουμε αν είναι το μωρό ή σύσπαση για σένα είναι ακόμα πιο δύσκολο που έχεις και δυο μαμούνια εκει μέσα που παίζουν!!! Μια χαρά είσαι απο βάρος και όσο για την κοιλιά λογικό είναι δυο μωράκια εχεις εκει μέσα που να χωρέσουν; Και η δική μου μεγάλη μου φαίνεται. Υπομονή κοριτσάκια!!!Τώρα μπαίνουμε σιγά σιγά στα δύσκολα μιας και φουσκώνουμε και βαραίνουμε και όλο και κάποια πονάκια προκύπτουν αλλά υπομονή τελειώνει η αναμονή σε λίγο!!!

Ανδρομέδα ωραίο το τραγουδάκι!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Αχ, Φραουλίτσα μου, το πιθανότερο είναι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με το νινί, αλλά να πάρεις το γιατρό σου να του το πεις. Ελπίζω να είσαι καλύτερα!

Ανδρομέδα, η μπουγάδα αναβλήθηκε μέχρι νεοτέρας.

Τελικά το παράκανα πάρα-πάρα πολύ με τις δουλειές. Χθες ήμουν όλη μέρα με συσπάσεις (όχι επώδυνες) και πόνους περιόδου στο κρεβάτι. Σήμερα με είδε η γιατρός μου και ευτυχώς όλα είναι καλά. Το νινί μια χαρά κινητικότατος (έβαλε 200 γρ. σε μια βδομάδα! φτάσαμε τα 1118γρ.!!!), τράχηλος μακρύς και κλειστός.

Αυξήσαμε το μαγνήσιο σε 6 την ημέρα και ξεκίνησα Adalat CR 30mg για τις συσπάσεις. Και μου είπε να μην πιάνω όλη την ώρα την κοιλιά μου, γιατί η μήτρα είναι μυς και τον ερεθίζουμε να συσπαστεί περισσότερο. Από δουλειές τα βασικά και λίγα-λίγα, να μην κουράζομαι και για καμιά βδομάδα να μην περπατάω, κανένα δεκάλεπτο το πολύ.

Πωπω, τα χρειάστηκα χθες πραγματικά χθες, κυρίως λόγω των πόνων περιόδου. Ευτυχώς όλα είναι καλά.

Να προσεχεις στο πα;;;; Θα σε μαλώσω και απο δω!

Το adalat ειναι για τις συσπασεις;;

Αχ βρε κορίτσι μου ταλαιπωρήθηκες και εσύ!!!Περαστικούλια!!!Αφού είπαμε λίγες λίγες τις δουλίτσες και με διαλείμματα. Τέλος καλό όλα καλά τώρα χαλαρά ε;

Και εγω τον πήρα τον γιατρό τελικά γιατί φοβήθηκα, μου είπε δεν είναι συσπάσεις είναι μάλλον μυικός πόνος, και μου είπε να πάρω ένα buscopan, πολύς πόνος.... Ευτυχώς έχει αρχίσει και χχαλαρώνει λίγο, αμα σηκώνομαι ή περπατάω πονάω. Ελπίζω το βράδυ να κοιμηθώ... Κατα τα άλλα μια χαρά ήταν αυριο να πάω για την καμπύλη αλλά λέω να φάω μια παστούλα απόψε οπότε θα πάω την Τρίτη για το μαρτύριο.... Φιλιά πολλά σε όλες!!!!

Φραουλιτσα μου εισαι καλυτερα ε;; Αφου σου ειπε και ο γιατρος οτι δεν ειναι τιποτα μια χαρα!;)

Καλημερα κοριτσακια μου,χαθηκα γιατι αρχισαμε το βαψιμο,σημερα ρεπο κ αυριο συνεχιζουμε,φραουλιτσα ξεκουρασου,εχω κ εγω τετπιους πονους συχνα μαλιστα,ανρομεδα με το καλο ο γαμος κ υπομονη ναι εχει τρεξιμο,εγω εκανα την καμπυλη κ μου ειπαν στο μικροβ οτι ειναι καλη,ο γιατρος μου θα τα δει την αλλη βδομαδα,δεν μπορω να κοιμηθω κοριτσια με πεθαινει η μεση κ το ποδι που σας ειχα πει στο ηβικο οστο,μαρτυριο η νυχτα,ενω οταν κινουμε δεν ποναω,διαφορους πονους εχω γενικα κ εγω,αλλα απ οτι καταλαβα μονο υπομονη μπορω να κανω ε;δε μας εμεινε κ πολυ αν βγει κ ο ιουνιος

Υπομονη κοριτσακι μου! Την μέση την εχω κι εγω, το μαξιλάρι θηλασμού με βοηθάει αρκετα στον υπνο!

Γειά Καλημέρα!!! Σήμερα κάνω την καμπύλη τελικά, είπα να αναβαλλω την πάστα..:P Μια ώρα μου έμεινε, πολύ βαρεμάρα.... Η γλυκοζη μια χαρά ήταν τελικά. Όχι ότι θα την παραγγείλω αν βγω έξω αλλά δεν έπαθα και κάτι... Να ρωτήσω κάτι και ας μοιάζει χαζομάρα; Μπορούμε να νιώθουμε τον χτυπά της καρδιάς του μωρού; Χτες το βράδυ όπως είχα ξαπλωσε ένιωθα χαμηλά έναν χτυπο καρδιάς και φοβήθηκα. Έβαλα το χέρι πιο ψηλά και δεν ένιωθα κάτι. Και το ίδιο έπαθα και το πρωί. Απτην αριστερή πλευρά της κοιλιάς ένιωθα παλμό καρδιάς από δεξιά όχι. Περίεργο;; Εσείς τι λέτε έχω αρχίσει να το χάνω η μάνα; Α!!! Και αποκτήσαμε και ring sling!!! Το πήρα από ένα άλλο μέλος και στην μισή τιμή. Ελπίζω να μας βολέψει.

λιτσα υπομονή με τον πόνο... Το ξέρω είναι ανυπόφοροι το βράδυ που προσπαθείς να κοιμηθείς. Δοκίμασε ένα μαξιλαρακι ανάμεσα στα πόδια σου μήπως είναι καλύτερα. Εμένα ευτυχώς μου πέρασε γιατί και χτες το βράδυ που πονούσα φοβόμουν μην προβληθούν συσπάσεις. Και είχα και την μικρή να κάνει τούμπες και να με κλοτσαει και να αγχώνομαι και γω... Δεν πειράζει καιρό είχα να φοβηθω. Καλημέρα κοριτσάκιαααα

Οι δικοί σου παλμοί ειναι αυτο που νιωθεις! Ειναι φυσιολογικο, κι εγω το νιωθω κατα διαστήματα!

Καλημέρα κορίτσια! Φραουλίτσα καλά αποτελέσματα και με γεια ο καινούργιος μάρσιπος, με το καλό να μεταφέρει το μπεμπάκι! Εγώ όταν έρθει η ώρα λέω να πάρω έναν καλό απο αυτούς με το κλασικό στυλ με τα λουριά. Δεν έχω εμπιστοσύνη στα χέρια μου και έχω το φόβο οτι το σλινγκ δεν θα το δέσω καλά και θα μου φύγει το παιδί. Αν μπορούσα θα το έδενα και με τις ζώνες του πατέρα μου:D

Με τις συσπάσεις την πάτησα κι εγώ προχτές. Πήγα η χαζή να σηκώσω μια σακούλα με πατάτες η οποία τελικά είχε πιαστεί στην άκρη απο τα ραφάκια της φρουτιέρας κι εγώ επέμενα να την "ξεμαγκώσω" μόνη μου. Τότε κατάλαβα τι είναι συσπάσεις και τι μας περιμένει. Ένας έντονος πόνος απο ψηλά στο στομάχι μέχρι κάτω απο τον αφαλό και η κοιλιά πέτρα. Αφού ασυναίσθητα έπαιρνα ανάσες σαν αυτές που βλέπουμε στις ταινίες οταν γεννάνε. Μετά απο περίπου 20 λεπτά που ξάπλωσα πέρασε κι ευτυχώς δε επέστρεψε ο πόνος απο τότε. Θέλουμε προσοχή κοπέλες γιατί πλησιάζει ο καιρός και τα μωράκια μας μεγάλωσαν και ζορίζονται πιο εύκολα.

Λιτσα η νύφη μου έβαζε ανάμεσα στα πόδια το βράδυ, το μαξιλάρι θηλασμού. Όντως μοιράζει το βάρος και ανακουφίζει.

Ανδρομέδα έχεις δίκιο, τώρα που τεντώνει η κοιλιά φαίνονται και οι παλιές που είχα. Τουλάχιστον έχω δικαιολογία γι'αυτές, μου λέει κάποια στιγμή ο άντρας μου που δεν τις είχε προσέξει "αχ μωρέ το μωράκι σου έκανε ραγάδες" :D

Βρε αγαπη πρόσεχε κι εσυ! Καλε τι εχετε πάθει ολες με τις δουλειες;; Μονο εγω η ανεπροκοπη εχω το σπιτι Χιροσίμα και δεν μου καίγεται καρφί;;:tongue::tongue:

Καλά το 'χω χάσει τελείως..Δε σχολίασα το τελευταίο που ήθελα. Ντίντι, μαξιλάρι θηλασμού έχεις αυτό που σου δώσανε από μαδερ μπειμπι; Πώς είναι;

Κι εγω αυτο εχω απο το motherbaby αλλα το χρησιμοποιώ στον υπνο εδω και δυο μηνες και εχει γινει λιγο "γκαγκανιασμενο"! Απο την αρχη βεβαια ηταν πιο μαλακουλι αλλα τωρα εχει παραγίνει! Δεν νομιζω οτι μπορει να στηρίξει το μωρο στο θηλασμο οποτε με βλεπω να παιρνω αλλο!

Ωπ, αυτό με το σήκωμα δεν το σκέφτηκα! Θα το δω όταν ξαναπάω... Ευχαριστώ! :D

Εγώ πάντως που βλέπω σε φωτό μάρσιπους απλούς που κρέμονται τόσο πολύ τα πόδια του παιδιού ή πιέζεται ο καβάλος του, σκέφτομαι πώς θα ένιωθα εγώ σε έναν τέτοιο και δεν μου κάνει καρδιά να πάρω...

Μια χαρά κοιμάμαι, μάλιστα ξυπνάω από τις 7.30, σαν να έχω χορτάσει ύπνο.. Τελικά μου πέρασε το στομάχι μου, ίσως ερεθίστηκε και από τα τόσα χάπια μαζεμένα...

Δεν ξέρω αν είναι συσπάσεις τα δικά σου ή όχι, όμως εγώ χθες το πρωί πριν πάω γιατρό είχα δύο βουναλάκια, ένα δεξιά ένα αριστερά, σαν ζώνη φαντάσου το. Όταν ήμουν στον υπέρηχο, το κεφαλάκι ήταν δεξιά (πιο ψηλά από εκεί που το έβλεπα) και αριστερά δεν είχα τίποτα απολύτως, ούτε χεράκι-ποδαράκι. Ρώτησα 2 φορές και το ελέγξαμε καλά, άρα συμπεραίνω ότι ήταν σύσπαση. Γενικώς νομίζω ότι, αν μένει πολλή ώρα (και δεν κουνιέται) μάλλον είναι σύσπαση.

Τι χρώμα πήρες το σλινγκ;

Το πήρα το μάθημά μου, Σάγια μου, τώρα μόνο ξεκούραση και τα βασικά στο σπίτι!

Τώρα που το έχεις από την αρχή, φαντάζομαι ότι θα το χρησιμοποιήσεις το σλινγκ σου!

Διάβασα κάπου στο parents ότι οι συσπάσεις δεν είναι πάντα σε ολόκληρη την κοιλιά, αν και, για να είμαι ειλικρινής, κι εμένα η γιατρός μου σε αυτές επέμεινε. Μπορεί να εμφανίζονται και με διαφορετικό τρόπο (π.χ. πέτρωμα σε ένα μέρος). Εγώ είμαι σχεδόν σίγουρη τώρα πάντως ότι κάποιες τοπικές σκληρύνσεις είναι μικρο-συσπάσεις.

κι εγω το εχω διαβάσει αυτο για τις συσπασεις και θα ρωτήσω τον γιατρο την τεταρτη γιατι νιωθω καποιες φορές ενα "καρούμπαλακι" δεξιά σαν να μαζεύεται η μπεμπα σε ενα μέρος αλλα δεν ειμαι σιγουρη οτι ειναι η μικρη! Βεβαια οταν το νιωθω ξαπλώνω στο πλάι απο την αλλη πλευρα και μετατοπίζεται το βάρος στην αλλη πλευρα(μου χώνει και καμμια κλωτσιά που την ξεβολεψα:D:D) αλλα και παλι μου κανει εντύπωση! Θα τον ρωτήσω οπωσδήποτε!

Μπραβο κοριτσακι μου! Ε για τον αιματοκρίτη προσπαθησε και με τη διατροφη!

Kαλησπέρα κορίτσια !!!

Μια χαρα ειναι τα 12 κιλα! Δίδυμα εχεις! Εδω τα κοντεύουμε εμεις με το ενα!:P

Και λογικο ειναι να εχεις μεγαλύτερη κοιλιτσα! Σκεψου ομως και τη διπλή χαρα οταν θα γεννηθούν!;)

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...