Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Σχετίζεται λέει με τη χαμηλή ΑΜΗ από μικρή ηλικία. Πως ενδέχεται να φέρω τη μετάλλαξη την οποία λέει την κληρονομείς από τη πλευρά της μητέρας η οποία μπορεί να μεταφερθεί από γενιές πριν και έπρεπε λέει να το έχω κάνει εξαρχής. Οπότε αν το έχω, είτε πάμε απευθείας δανεικά είτε κάνουμε και χρωμοσωμικό έλεγχο στα έμβρυα με κίνδυνο να τα ταλαιπωρήσουμε ενδεχομένως.  Μου είπε να κάνω καμπύλη ζαχαρου κ ινσουλίνης, σχολίασε τον υψηλό κατακερματισμό σπέρματος κ είπε πως θα έκανε παραλαγμένο φυσικό τροποποιημένο κύκλο και όχι με τα φάρμακα ακριβώς που τον έκανα εγώ. Επισης απόρησε που δεν έχω κάνει scratching και είπε πως μπορούμε να το συνδυάσουμε με ERA test. Μας πρότεινε συμπληρώματα από συγκεκριμένο κατάστημα και μου έγραψε σίδηρο και φυλλικό σε καθημερινή βάση.

Εγω για να είμαι ειλικρινής πρώτη φορά το άκουσα.

Ναι κοινώς καληνύχτα. Την ποιότητα των εμβρύων την αιτιολόγησε και λόγω κατακερματισμού αλλά κ λόγω λέει λάθος πρωτοκόλλου. Το οποίο πάλι δε ξέρω αν βγάζει νόημα γιατί κ τώρα φυσικό εντελώς κάναμε αλλά δεν είδαμε φως.

Ναι νομιζω μετα τη σημερινή επίσκεψη στον Μπαγ***ο θα συμφωνήσω πως ήταν εντελώς λύση απελπισίας. Πρέπει να ανασυνταχθούμε.

Ολα καλα θα πανε κοριτσι μου!!!! Μη στεναχωριεσαι !!! Ξεκινα βιταμινες κ εσυ και ο αντρας σου, αφου φυσικα πατε κ στον ανδρολογο...που πλεον ειμαι πολυ περιεργη να δω τι θα σας πει.. οι βιταμινες παντως μονο καλο θα σου κανουν, κακο οχι.. δες και καμπυλη ζαχάρου κ ινσουλίνης, το εχω ξανακουσει να επηρεαζει τα ωαρια.. για βελονισμό και μενα μου ειπε προσφατα μια φιλη οτι τη βοηθησε.. λεπτομέρειες δεν ξερω, δεν το εψαξα.. 

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια!!!Σήμερα ημέρα του πατέρα!!!Εμείς θα γιορτάζουμε του χρόνου!!! Χρόνια πολλά στους άντρες σας όσες έχετε ήδη παιδάκια!!!

Άχ... Θυμάστε που έλεγα ότι δεν έχω πόνους; Ε χτες το βράδυ μου έδωσε και κατάλαβα!!!Είχα πόνο χαμηλά δεξιά καιι δεν μπορούσα να κοιμηθώ μέχρι τις 4.00 το πρωί!!!:shock: Πονούσα τόσο που μου ερχόταν να βάλω τα κλάματα!!!Μάλλον ήταν κολικός εντέρου. Μετά χαλάρωσε ο πόνος και μπόρεσα να κοιμηθώ μόνο απο την αριστερή πλευρά. Τώρα λίγο με πονάει. Ελπίζω να περάσει. Σε κάποια φάση φπβήθηκα και για το μωράκι. Όλα καλά. Σκεφτόμουν να πάρω και τον γιατρό αλλά ντρεπόμουν τέτοια ώρα... Μακάρι να μην με ξαναπιάσει παναγιά μου!!! Θα του το πω την Δευτέρα αφου το παρακολουθήσω.

Αυτά τα υπέροχα απο μένα!!!!Φιλιά πολλά σε όλες καλή Κυριακή να έχετε και να περάσετε υπέροχα!!!:P:p

Περαστικα σου φραουλιτσα!!!Ελπιζω τωρα να σου περασε,αλλα αν δεις κ συνεχιζει 9 πονος να παρεις το γιατρο μη ντραπεις.

wg46p4.png?vh8y1cqv

Καλημέρα κοριτσάκια!!!Σήμερα ημέρα του πατέρα!!!Εμείς θα γιορτάζουμε του χρόνου!!! Χρόνια πολλά στους άντρες σας όσες έχετε ήδη παιδάκια!!!

Άχ... Θυμάστε που έλεγα ότι δεν έχω πόνους; Ε χτες το βράδυ μου έδωσε και κατάλαβα!!!Είχα πόνο χαμηλά δεξιά καιι δεν μπορούσα να κοιμηθώ μέχρι τις 4.00 το πρωί!!!:shock: Πονούσα τόσο που μου ερχόταν να βάλω τα κλάματα!!!Μάλλον ήταν κολικός εντέρου. Μετά χαλάρωσε ο πόνος και μπόρεσα να κοιμηθώ μόνο απο την αριστερή πλευρά. Τώρα λίγο με πονάει. Ελπίζω να περάσει. Σε κάποια φάση φπβήθηκα και για το μωράκι. Όλα καλά. Σκεφτόμουν να πάρω και τον γιατρό αλλά ντρεπόμουν τέτοια ώρα... Μακάρι να μην με ξαναπιάσει παναγιά μου!!! Θα του το πω την Δευτέρα αφου το παρακολουθήσω.

Αυτά τα υπέροχα απο μένα!!!!Φιλιά πολλά σε όλες καλή Κυριακή να έχετε και να περάσετε υπέροχα!!!:P:p

Αχ, Φραουλίτσα μου, το πιθανότερο είναι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με το νινί, αλλά να πάρεις το γιατρό σου να του το πεις. Ελπίζω να είσαι καλύτερα!

Ωωω καλή αρχή και καλή πολύχρωμη μπουγάδα!!! :-D

Σε νιώθω με τις δουλειές... Ορισμένες μέρες με πιάνει και κάνω γενική... Αν είναι δυνατόν... Προσπάθησε τουλάχιστον να ξεκουράζεσαι ενδιάμεσα!

Ανδρομέδα, η μπουγάδα αναβλήθηκε μέχρι νεοτέρας.

Τελικά το παράκανα πάρα-πάρα πολύ με τις δουλειές. Χθες ήμουν όλη μέρα με συσπάσεις (όχι επώδυνες) και πόνους περιόδου στο κρεβάτι. Σήμερα με είδε η γιατρός μου και ευτυχώς όλα είναι καλά. Το νινί μια χαρά κινητικότατος (έβαλε 200 γρ. σε μια βδομάδα! φτάσαμε τα 1118γρ.!!!), τράχηλος μακρύς και κλειστός.

Αυξήσαμε το μαγνήσιο σε 6 την ημέρα και ξεκίνησα Adalat CR 30mg για τις συσπάσεις. Και μου είπε να μην πιάνω όλη την ώρα την κοιλιά μου, γιατί η μήτρα είναι μυς και τον ερεθίζουμε να συσπαστεί περισσότερο. Από δουλειές τα βασικά και λίγα-λίγα, να μην κουράζομαι και για καμιά βδομάδα να μην περπατάω, κανένα δεκάλεπτο το πολύ.

Πωπω, τα χρειάστηκα χθες πραγματικά χθες, κυρίως λόγω των πόνων περιόδου. Ευτυχώς όλα είναι καλά.

tt1e3

Αχ, Φραουλίτσα μου, το πιθανότερο είναι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με το νινί, αλλά να πάρεις το γιατρό σου να του το πεις. Ελπίζω να είσαι καλύτερα!

Ανδρομέδα, η μπουγάδα αναβλήθηκε μέχρι νεοτέρας.

Τελικά το παράκανα πάρα-πάρα πολύ με τις δουλειές. Χθες ήμουν όλη μέρα με συσπάσεις (όχι επώδυνες) και πόνους περιόδου στο κρεβάτι. Σήμερα με είδε η γιατρός μου και ευτυχώς όλα είναι καλά. Το νινί μια χαρά κινητικότατος (έβαλε 200 γρ. σε μια βδομάδα! φτάσαμε τα 1118γρ.!!!), τράχηλος μακρύς και κλειστός.

Αυξήσαμε το μαγνήσιο σε 6 την ημέρα και ξεκίνησα Adalat CR 30mg για τις συσπάσεις. Και μου είπε να μην πιάνω όλη την ώρα την κοιλιά μου, γιατί η μήτρα είναι μυς και τον ερεθίζουμε να συσπαστεί περισσότερο. Από δουλειές τα βασικά και λίγα-λίγα, να μην κουράζομαι και για καμιά βδομάδα να μην περπατάω, κανένα δεκάλεπτο το πολύ.

Πωπω, τα χρειάστηκα χθες πραγματικά χθες, κυρίως λόγω των πόνων περιόδου. Ευτυχώς όλα είναι καλά.

Αχ βρε κορίτσι μου ταλαιπωρήθηκες και εσύ!!!Περαστικούλια!!!Αφού είπαμε λίγες λίγες τις δουλίτσες και με διαλείμματα. Τέλος καλό όλα καλά τώρα χαλαρά ε;

Και εγω τον πήρα τον γιατρό τελικά γιατί φοβήθηκα, μου είπε δεν είναι συσπάσεις είναι μάλλον μυικός πόνος, και μου είπε να πάρω ένα buscopan, πολύς πόνος.... Ευτυχώς έχει αρχίσει και χχαλαρώνει λίγο, αμα σηκώνομαι ή περπατάω πονάω. Ελπίζω το βράδυ να κοιμηθώ... Κατα τα άλλα μια χαρά ήταν αυριο να πάω για την καμπύλη αλλά λέω να φάω μια παστούλα απόψε οπότε θα πάω την Τρίτη για το μαρτύριο.... Φιλιά πολλά σε όλες!!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου,χαθηκα γιατι αρχισαμε το βαψιμο,σημερα ρεπο κ αυριο συνεχιζουμε,φραουλιτσα ξεκουρασου,εχω κ εγω τετπιους πονους συχνα μαλιστα,ανρομεδα με το καλο ο γαμος κ υπομονη ναι εχει τρεξιμο,εγω εκανα την καμπυλη κ μου ειπαν στο μικροβ οτι ειναι καλη,ο γιατρος μου θα τα δει την αλλη βδομαδα,δεν μπορω να κοιμηθω κοριτσια με πεθαινει η μεση κ το ποδι που σας ειχα πει στο ηβικο οστο,μαρτυριο η νυχτα,ενω οταν κινουμε δεν ποναω,διαφορους πονους εχω γενικα κ εγω,αλλα απ οτι καταλαβα μονο υπομονη μπορω να κανω ε;δε μας εμεινε κ πολυ αν βγει κ ο ιουνιος

Διαφημίσεις

Γειά Καλημέρα!!! Σήμερα κάνω την καμπύλη τελικά, είπα να αναβαλλω την πάστα..:P Μια ώρα μου έμεινε, πολύ βαρεμάρα.... Η γλυκοζη μια χαρά ήταν τελικά. Όχι ότι θα την παραγγείλω αν βγω έξω αλλά δεν έπαθα και κάτι... Να ρωτήσω κάτι και ας μοιάζει χαζομάρα; Μπορούμε να νιώθουμε τον χτυπά της καρδιάς του μωρού; Χτες το βράδυ όπως είχα ξαπλωσε ένιωθα χαμηλά έναν χτυπο καρδιάς και φοβήθηκα. Έβαλα το χέρι πιο ψηλά και δεν ένιωθα κάτι. Και το ίδιο έπαθα και το πρωί. Απτην αριστερή πλευρά της κοιλιάς ένιωθα παλμό καρδιάς από δεξιά όχι. Περίεργο;; Εσείς τι λέτε έχω αρχίσει να το χάνω η μάνα; Α!!! Και αποκτήσαμε και ring sling!!! Το πήρα από ένα άλλο μέλος και στην μισή τιμή. Ελπίζω να μας βολέψει.

λιτσα υπομονή με τον πόνο... Το ξέρω είναι ανυπόφοροι το βράδυ που προσπαθείς να κοιμηθείς. Δοκίμασε ένα μαξιλαρακι ανάμεσα στα πόδια σου μήπως είναι καλύτερα. Εμένα ευτυχώς μου πέρασε γιατί και χτες το βράδυ που πονούσα φοβόμουν μην προβληθούν συσπάσεις. Και είχα και την μικρή να κάνει τούμπες και να με κλοτσαει και να αγχώνομαι και γω... Δεν πειράζει καιρό είχα να φοβηθω. Καλημέρα κοριτσάκιαααα

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου,χαθηκα γιατι αρχισαμε το βαψιμο,σημερα ρεπο κ αυριο συνεχιζουμε,φραουλιτσα ξεκουρασου,εχω κ εγω τετπιους πονους συχνα μαλιστα,ανρομεδα με το καλο ο γαμος κ υπομονη ναι εχει τρεξιμο,εγω εκανα την καμπυλη κ μου ειπαν στο μικροβ οτι ειναι καλη,ο γιατρος μου θα τα δει την αλλη βδομαδα,δεν μπορω να κοιμηθω κοριτσια με πεθαινει η μεση κ το ποδι που σας ειχα πει στο ηβικο οστο,μαρτυριο η νυχτα,ενω οταν κινουμε δεν ποναω,διαφορους πονους εχω γενικα κ εγω,αλλα απ οτι καταλαβα μονο υπομονη μπορω να κανω ε;δε μας εμεινε κ πολυ αν βγει κ ο ιουνιος

Λιτσάκι, μόνο το περπάτημα με βοηθάει εμένα και φυσικά πάντα οι πόνοι είναι χειρότεροι το βράδυ.

Έχει δίκιο η Φραουλίτσα, βάλε ένα μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια σου, μπορεί να σου ανακουφίσει την πίεση. Και μην κάθεσαι σταυροπόδι, ούτε να ανοίγεις τα πόδια σου πολύ. Και να αποφεύγεις τις σκάλες.

Γειά Καλημέρα!!! Σήμερα κάνω την καμπύλη τελικά, είπα να αναβαλλω την πάστα..:P Μια ώρα μου έμεινε, πολύ βαρεμάρα.... Η γλυκοζη μια χαρά ήταν τελικά. Όχι ότι θα την παραγγείλω αν βγω έξω αλλά δεν έπαθα και κάτι... Να ρωτήσω κάτι και ας μοιάζει χαζομάρα; Μπορούμε να νιώθουμε τον χτυπά της καρδιάς του μωρού; Χτες το βράδυ όπως είχα ξαπλωσε ένιωθα χαμηλά έναν χτυπο καρδιάς και φοβήθηκα. Έβαλα το χέρι πιο ψηλά και δεν ένιωθα κάτι. Και το ίδιο έπαθα και το πρωί. Απτην αριστερή πλευρά της κοιλιάς ένιωθα παλμό καρδιάς από δεξιά όχι. Περίεργο;; Εσείς τι λέτε έχω αρχίσει να το χάνω η μάνα; Α!!! Και αποκτήσαμε και ring sling!!! Το πήρα από ένα άλλο μέλος και στην μισή τιμή. Ελπίζω να μας βολέψει.

λιτσα υπομονή με τον πόνο... Το ξέρω είναι ανυπόφοροι το βράδυ που προσπαθείς να κοιμηθείς. Δοκίμασε ένα μαξιλαρακι ανάμεσα στα πόδια σου μήπως είναι καλύτερα. Εμένα ευτυχώς μου πέρασε γιατί και χτες το βράδυ που πονούσα φοβόμουν μην προβληθούν συσπάσεις. Και είχα και την μικρή να κάνει τούμπες και να με κλοτσαει και να αγχώνομαι και γω... Δεν πειράζει καιρό είχα να φοβηθω. Καλημέρα κοριτσάκιαααα

Φραουλίτσα μου, κι εγώ την έχω αυτή την απορία, γιατί πολλές φορές φορές νιώθω έναν παλμό, αλλά νομίζω πως είναι μάλλον ο δικός μας. Σκέψου ότι εμένα ο μπέμπης χθες είχε 169 σφυγμούς και σε καμία περίπτωση δεν νιώθω τόσο γρήγορους...

Τι ωραία που πήρατε ring sling!!! Είναι αστεράκι ή άλλη μάρκα;

Χαίρομαι που είσαι καλύτερα! Εγώ είχα χθες βράδυ 2-3 δυνατούτσικες συσπάσεις, αλλά ευτυχώς σήμερα δεν πονάω. Πάντως ξύπνησα με το στομάχι μου χάλια και φοβάμαι για γαστρεντερίτιδα πάλι...

Η άκρως επιστημονική μου εξήγηση είναι ότι κάποιος με μάτιασε! :tongue:

tt1e3

Κορίτσια καλημέρα!

Τί έγινε;; Μας ματιάσανε μου φαίνεται, όπως λέει και η Didi!

Φραουλίτσα, περαστικά σου! Όσο για το χτύπο κι εγώ το έχω απορία, μάλλον είναι η δικιά μας αρτηρία γιατί δε νομίζω να μπορούμε να πιάσουμε το χτύπο της καρδούλας τους.. Αλλά χθες ένιωσα κι εγώ από τη δεξιά μεριά ένα ρυθμικό χτύπο, σκέφτηκα πως μπορεί να είναι λόξυγγας! :P

Καλά αποτελέσματα με την καμπύλη! Τώρα με τη γλυκόζη για κανά δυο μέρες δε θα θες να δεις πάστα! :tongue:

Λίτσα, βάλε μαξιλαράκι ανάμεσα στα πόδια, εμένα τουλάχιστον με ανακουφίζει πολύ!

Didi, περαστικά και καλή ξεκούραση! Κι εγώ νιώθω κάτι πόνους περιόδου αλλά όχι πολύ έντονους.. Μήπως να επικοινωνήσω με το γιατρό;; Τις συσπάσεις πως είπαμε ότι τις καταλαβαίνουμε; Πέτρωμα της κοιλιάς;

Αχ πόσο μεγάλωσε το παλικαράκι σου! φτου φτου

OkoIp3.png

Ανδρομέδα μου με το καλό το ευτυχές γεγονός!!:D Όντως μωρέ θυμάμαι και απο τον δικό μου γάμο που αν και πολιτικός είχε αρκετή γραφειοκρατία αλλά όταν ξεμπερδέψεις μ'αυτά θα το χαρείτε πολύ! Για ρούχα μην ανησυχείς, θα βρεις σίγουρα, ακόμα και αν δεν είναι για εγκύους υπάρχουν πολλά σε άλφα γραμμή που είναι οτι πρέπει για αυτή τη φάση.

Όσο για το λαδάκι θ'αρχίσω να βάζω τελικά γιατί ήδη έχω ραγάδες απο παλαιότερες αυξομειώσεις βάρους και δεν μου χρειάζονται κι άλλες:?

Σ'ευχαριστώ πολύ μαριποζίτα!!! Κι εγώ αυτό σκέφτομαι ή σε άλφα γραμμή ή στενό κάτω από το στήθος που ανοίγει μετά κάτω.. Κάτι θα βρω δε θα σκάσω!

Ναι, σε νιώθω....Κι εγώ έχω κάτι άσπρες από παλιά που είχα πάρει πολλά κιλά και μετά έχασα τα διπλά...πριν δεν φαινόντουσαν τόσο αλλά τώρα που τέντωσε η κοιλίτσα φαίνονται κάπως.. Ευτυχώς προς το παρόν δεν έχω κάνει άλλες!

OkoIp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Φραουλίτσα καλά αποτελέσματα και με γεια ο καινούργιος μάρσιπος, με το καλό να μεταφέρει το μπεμπάκι! Εγώ όταν έρθει η ώρα λέω να πάρω έναν καλό απο αυτούς με το κλασικό στυλ με τα λουριά. Δεν έχω εμπιστοσύνη στα χέρια μου και έχω το φόβο οτι το σλινγκ δεν θα το δέσω καλά και θα μου φύγει το παιδί. Αν μπορούσα θα το έδενα και με τις ζώνες του πατέρα μου:D

Με τις συσπάσεις την πάτησα κι εγώ προχτές. Πήγα η χαζή να σηκώσω μια σακούλα με πατάτες η οποία τελικά είχε πιαστεί στην άκρη απο τα ραφάκια της φρουτιέρας κι εγώ επέμενα να την "ξεμαγκώσω" μόνη μου. Τότε κατάλαβα τι είναι συσπάσεις και τι μας περιμένει. Ένας έντονος πόνος απο ψηλά στο στομάχι μέχρι κάτω απο τον αφαλό και η κοιλιά πέτρα. Αφού ασυναίσθητα έπαιρνα ανάσες σαν αυτές που βλέπουμε στις ταινίες οταν γεννάνε. Μετά απο περίπου 20 λεπτά που ξάπλωσα πέρασε κι ευτυχώς δε επέστρεψε ο πόνος απο τότε. Θέλουμε προσοχή κοπέλες γιατί πλησιάζει ο καιρός και τα μωράκια μας μεγάλωσαν και ζορίζονται πιο εύκολα.

Λιτσα η νύφη μου έβαζε ανάμεσα στα πόδια το βράδυ, το μαξιλάρι θηλασμού. Όντως μοιράζει το βάρος και ανακουφίζει.

Ανδρομέδα έχεις δίκιο, τώρα που τεντώνει η κοιλιά φαίνονται και οι παλιές που είχα. Τουλάχιστον έχω δικαιολογία γι'αυτές, μου λέει κάποια στιγμή ο άντρας μου που δεν τις είχε προσέξει "αχ μωρέ το μωράκι σου έκανε ραγάδες" :D

Διαφημίσεις

Εγώ έχω ραγάδες από παλιά στα πλευρά και έχω συμβιβαστεί μαζί τους!

Από καινούργιες δεν έχω κάνει ακόμη! Πάντως είμαι στα +9 κιλά κι ας μην μου φαίνεται και αγχώνομαι...

Ναι, σαν πέτρωμα στην κοιλιά είναι οι συσπάσεις, κυρίως ψηλά, στην περιοχή του αφαλού. Εγώ όμως παρατήρησα και συσπάσεις δεξιά και αριστερά στην κοιλιά μου, σαν βουναλάκια...

Ανδρομέδα, εμένα λόγω των πόνων, ήθελε η γιατρός να δούμε για καλό και για κακό τον τράχηλο. Ευτυχώς δεν είχα κανένα πρόβλημα...

Μαριποζίτα, προσοχή! Κι εμένα με μάλωσε η γιατρός και μου είπε ότι μεγαλώνει το μωρό και πρέπει να είμαι πιο προσεκτική...

tt1e3

Μαριποζίτα, άρχισα κι εγώ να χρησιμοποιώ το μαξιλάρι θηλασμού για τον ύπνο εδώ και δύο βράδια, αλλά νομίζω ότι (αν και νιώθω πολύ καλά, όταν το βάζω) μου πονάει τη μέση μου τελικά...

tt1e3

Καλημέρα κορίτσια! Φραουλίτσα καλά αποτελέσματα και με γεια ο καινούργιος μάρσιπος, με το καλό να μεταφέρει το μπεμπάκι! Εγώ όταν έρθει η ώρα λέω να πάρω έναν καλό απο αυτούς με το κλασικό στυλ με τα λουριά. Δεν έχω εμπιστοσύνη στα χέρια μου και έχω το φόβο οτι το σλινγκ δεν θα το δέσω καλά και θα μου φύγει το παιδί. Αν μπορούσα θα το έδενα και με τις ζώνες του πατέρα μου:D

Με τις συσπάσεις την πάτησα κι εγώ προχτές. Πήγα η χαζή να σηκώσω μια σακούλα με πατάτες η οποία τελικά είχε πιαστεί στην άκρη απο τα ραφάκια της φρουτιέρας κι εγώ επέμενα να την "ξεμαγκώσω" μόνη μου. Τότε κατάλαβα τι είναι συσπάσεις και τι μας περιμένει. Ένας έντονος πόνος απο ψηλά στο στομάχι μέχρι κάτω απο τον αφαλό και η κοιλιά πέτρα. Αφού ασυναίσθητα έπαιρνα ανάσες σαν αυτές που βλέπουμε στις ταινίες οταν γεννάνε. Μετά απο περίπου 20 λεπτά που ξάπλωσα πέρασε κι ευτυχώς δε επέστρεψε ο πόνος απο τότε. Θέλουμε προσοχή κοπέλες γιατί πλησιάζει ο καιρός και τα μωράκια μας μεγάλωσαν και ζορίζονται πιο εύκολα.

Λιτσα η νύφη μου έβαζε ανάμεσα στα πόδια το βράδυ, το μαξιλάρι θηλασμού. Όντως μοιράζει το βάρος και ανακουφίζει.

Ανδρομέδα έχεις δίκιο, τώρα που τεντώνει η κοιλιά φαίνονται και οι παλιές που είχα. Τουλάχιστον έχω δικαιολογία γι'αυτές, μου λέει κάποια στιγμή ο άντρας μου που δεν τις είχε προσέξει "αχ μωρέ το μωράκι σου έκανε ραγάδες" :D

ααα μια χαρά εμένα τις ήξερε από πριν οπότε δεν μπορώ να τις καλύψω :tongue:

Εγώ έχω ραγάδες από παλιά στα πλευρά και έχω συμβιβαστεί μαζί τους!

Από καινούργιες δεν έχω κάνει ακόμη! Πάντως είμαι στα +9 κιλά κι ας μην μου φαίνεται και αγχώνομαι...

Ναι, σαν πέτρωμα στην κοιλιά είναι οι συσπάσεις, κυρίως ψηλά, στην περιοχή του αφαλού. Εγώ όμως παρατήρησα και συσπάσεις δεξιά και αριστερά στην κοιλιά μου, σαν βουναλάκια...

Ανδρομέδα, εμένα λόγω των πόνων, ήθελε η γιατρός να δούμε για καλό και για κακό τον τράχηλο. Ευτυχώς δεν είχα κανένα πρόβλημα...

Μαριποζίτα, προσοχή! Κι εμένα με μάλωσε η γιατρός και μου είπε ότι μεγαλώνει το μωρό και πρέπει να είμαι πιο προσεκτική...

Κι εγώ +10 και δεν μου φαίνεται εκτός από το πρόσωπο που στρουμπούλεψε και τα μπρατσάκια μου:cool: αλλά ο γιατρός μου την είπε τις προάλλες και με στεναχώρεσε.. Ίσως για να μαζευτώ λιγάκι γιατί είμαι και μικρόσωμη..τι να πω.. Πάντως δεν φαίνομαι για +10..

Θα το κοιτάξω και σήμερα και θα τον πάρω τηλ αν είναι.. Μπορεί να χρειάζεται αύξηση το μαγνήσιο, τώρα παίρνω 2..

Όντως κορίτσια θέλει προσοχή είμαστε οι περισσότερες στον 7ο κακά τα ψέμματα.. Προσωπικά ξεχνάω πως είμαι έγκυος μιας και η κοιλιά είναι ακόμα μικρή και αν δεν έχω κάποια ενόχληση ξεχνιέμαι και πάω να κάνω πράγματα που έκανα και πριν..:shock:

Προσοχή λοιπόν σε όλες μας!

Μαριποζίτα, άρχισα κι εγώ να χρησιμοποιώ το μαξιλάρι θηλασμού για τον ύπνο εδώ και δύο βράδια, αλλά νομίζω ότι (αν και νιώθω πολύ καλά, όταν το βάζω) μου πονάει τη μέση μου τελικά...

OkoIp3.png

Κι εγώ +10 και δεν μου φαίνεται εκτός από το πρόσωπο που στρουμπούλεψε και τα μπρατσάκια μου:cool: αλλά ο γιατρός μου την είπε τις προάλλες και με στεναχώρεσε.. Ίσως για να μαζευτώ λιγάκι γιατί είμαι και μικρόσωμη..τι να πω.. Πάντως δεν φαίνομαι για +10..

Θα το κοιτάξω και σήμερα και θα τον πάρω τηλ αν είναι.. Μπορεί να χρειάζεται αύξηση το μαγνήσιο, τώρα παίρνω 2..

Όντως κορίτσια θέλει προσοχή είμαστε οι περισσότερες στον 7ο κακά τα ψέμματα.. Προσωπικά ξεχνάω πως είμαι έγκυος μιας και η κοιλιά είναι ακόμα μικρή και αν δεν έχω κάποια ενόχληση ξεχνιέμαι και πάω να κάνω πράγματα που έκανα και πριν..:shock:

Προσοχή λοιπόν σε όλες μας!

Εγώ τα βάζω τα περισσότερα στην κοιλιά και τα υπόλοιπα στον πωπό μου... Πρόσωπο και χέρια τίποτα! Αλλά τουλάχιστον δεν μου είπε τίποτα η γιατρός μου... Βέβαια είμαι αρκετά ψηλή, 1,77, οπότε δεν μου φαίνονται...

Να τον πάρεις τηλέφωνο, ίσως πράγματι χρειαστεί να αυξήσεις το μαγνήσιο.

Εγώ έπαιρνα 4 μαγνήσια και τα κάναμε 6. Ξεκίνησα και Adalat.

Ναι, πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ, να μην ξεχνιόμαστε, γιατί μπορεί να τρέχουμε μετά...

tt1e3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...