-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:
Σχετίζεται λέει με τη χαμηλή ΑΜΗ από μικρή ηλικία. Πως ενδέχεται να φέρω τη μετάλλαξη την οποία λέει την κληρονομείς από τη πλευρά της μητέρας η οποία μπορεί να μεταφερθεί από γενιές πριν και έπρεπε λέει να το έχω κάνει εξαρχής. Οπότε αν το έχω, είτε πάμε απευθείας δανεικά είτε κάνουμε και χρωμοσωμικό έλεγχο στα έμβρυα με κίνδυνο να τα ταλαιπωρήσουμε ενδεχομένως. Μου είπε να κάνω καμπύλη ζαχαρου κ ινσουλίνης, σχολίασε τον υψηλό κατακερματισμό σπέρματος κ είπε πως θα έκανε παραλαγμένο φυσικό τροποποιημένο κύκλο και όχι με τα φάρμακα ακριβώς που τον έκανα εγώ. Επισης απόρησε που δεν έχω κάνει scratching και είπε πως μπορούμε να το συνδυάσουμε με ERA test. Μας πρότεινε συμπληρώματα από συγκεκριμένο κατάστημα και μου έγραψε σίδηρο και φυλλικό σε καθημερινή βάση.
Εγω για να είμαι ειλικρινής πρώτη φορά το άκουσα.
Ναι κοινώς καληνύχτα. Την ποιότητα των εμβρύων την αιτιολόγησε και λόγω κατακερματισμού αλλά κ λόγω λέει λάθος πρωτοκόλλου. Το οποίο πάλι δε ξέρω αν βγάζει νόημα γιατί κ τώρα φυσικό εντελώς κάναμε αλλά δεν είδαμε φως.
Ναι νομιζω μετα τη σημερινή επίσκεψη στον Μπαγ***ο θα συμφωνήσω πως ήταν εντελώς λύση απελπισίας. Πρέπει να ανασυνταχθούμε.
Ολα καλα θα πανε κοριτσι μου!!!! Μη στεναχωριεσαι !!! Ξεκινα βιταμινες κ εσυ και ο αντρας σου, αφου φυσικα πατε κ στον ανδρολογο...που πλεον ειμαι πολυ περιεργη να δω τι θα σας πει.. οι βιταμινες παντως μονο καλο θα σου κανουν, κακο οχι.. δες και καμπυλη ζαχάρου κ ινσουλίνης, το εχω ξανακουσει να επηρεαζει τα ωαρια.. για βελονισμό και μενα μου ειπε προσφατα μια φιλη οτι τη βοηθησε.. λεπτομέρειες δεν ξερω, δεν το εψαξα..
-
Μανουλες Σεπτεμβριου 2015
-
Θέματα
-
- 7.612 απαντήσεις
- 931.229 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 473.361 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 127.499 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.161.178 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 37.025 εμφανίσεις
-
-
-
- 7.610 απαντήσεις
- 931.200 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 7 εμφανίσεις
-
- 15 απαντήσεις
- 18.990 εμφανίσεις
-
- 18 απαντήσεις
- 4.055 εμφανίσεις
-
- 1.033 απαντήσεις
- 41.183 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 66
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 984 απαντήσεις
- 52.448 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 88 εμφανίσεις
-
Σπερμοδιάγραμμα
Από DimMan, in Ιατρικά & Υγεία
- 1 απάντηση
- 66 εμφανίσεις
-
- 961 απαντήσεις
- 98.297 εμφανίσεις
-
- 1.774 απαντήσεις
- 226.433 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα