Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Ο σύζυγος λέει πως του φάνηκε πως είναι πολύ φιλοχρήματος που οκ όλοι είναι… είναι βιομηχανία αυτό. Δλδ πχ του έκανε κακή εντύπωση που μας είπε συγκεκριμένα που να πάρουμε τις βιταμίνες και κάποια άλλα πράγματα που είπε.Ως επιστήμονας έδωσε ιδέες βέβαια. Καλά το κόστος είναι x3 σχεδόν η ωοληψια από αυτά που δίνουμε τώρα. Αυτό το βάζω στην άκρη βέβαια αν είναι να βρεθεί λύση.

Και ο δικός σας δεν σας έδωσε τηλέφωνο αντιπροσώπου; Ότι κάνουμε ιατρικό από κάποια εταιρεία τα παίρνουν και συνεργάζονται με κάποιο κέρδος. Δεν είναι κακό αυτό. Κακό είναι στο να επιμένει να πάρεις αυτά που σου λέει. Μιλήστε και με τους άλλους και βλέπετε. 

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Μπραβο και μας πριν 2 εβδομαδες ηταν 960 γρ κι ειπε ο γιατρος θα βγει μεγαλο μωρο!η κορη μου γεννηθηκε 3450 γρ 13 μερες νωριτερα δλδ αν τις επαιρνε ολες θα εβγαινε κανα 4αρι κιλα..κατα εκει οδευει κι ο μπεμπης!μακαρι να γεννηθει κι αυτος φυσιολογικα και να βγουν ολα τα μωρακια μας γερα!η κορη μου κανει ολο στην κοιλια:μπεμπη μα και δινει φιλακια,παμε στο δωματιο του μπεμπη και χαιρεται γενικα καλα..βεβαια μερικες φορες ερχεται και μου δινει καμια λεγοντας "να" αλλα μεστο προγραμμα ειναι!

Ε, εντάξει, θα ζηλέψει λίγο, αλλά είναι μικρή και θα το ξεπεράσει...

Καλά θα τα πάνε!

Ευχαριστω ντιντακι μου!!! Ναι νομιζω το διαβασμα θα αποκτήσει μια ευχάριστη νότα αγκαλια με τη μπεμπουλα!

Χαχαχα! Αυτο με τις κοιλιές το παθαίνουμε κι εμεις! Ερχεται πίσω μου και μ αγκαλιάζει (για να χαϊδεύει και την κορη φυσικα)!

Ναι το motherbaby κλείνει 10-30 αυγουςτου και κανονισα να μου τη φέρουν νωρίτερα την κουνια! Αυτές τις μερες περιμενω και το καροτσι και το λίκνο!

Εμείς ακόμη αγκαλιαζόμαστε αντικριστά, αλλά δεν νομίζω για πολύ ακόμη...

Θα έχετε πραγματάκια στο σπίτι!!! Αχ, να δεις πόσο ωραία είναι!!!

tt1e3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια μου τι είναι αυτό με τα όνειρα:) είδα το βράδυ οτι θήλαζα το μωράκι μου που είχε γεννηθεί και προσπαθούσα να το βολέψω μια στο ένα στήθος μια στο άλλο. Δίπλα μου είχα την κουμπάρα μου (η οποία το προσπάθησε πολύ με σύμβουλο θηλασμού) και μου έδινε οδηγίες, κάποια στιγμή βρήκε λεει ένα μπιμπερό με φόρμουλα κι άρχισε να φωνάζει :D:D

Μάλλον επειδή σήμερα έχει δροσούλα έβλεπα ωραία όνειρα:)

Αχχχ κορίτσια, δροσιά!!! Από τη μία δεν είναι λογικές αυτές οι εναλλαγές του καιρού, το έχουμε καταστρέψει το περιβάλλον, αλλά στη δεδομένη φάση πολύ χαίρομαι! Σήμερα έχουμε γιατρό! :D

Εντάξει, είμαστε χαμένες αδερφές! χαχαχα

Είναι τόσο καλή φίλη που θα μπορούσα να είμαι κουμπάρα, οπότε σίγουρα πρέπει να βάλω κάτι όμορφο!

Οι BG λένε στις οδηγίες ότι θέλουν μόνο ένα πλύσιμο (λογικό, αφού είναι microfleece). Οι LL θέλουν περισσότερα, αλλά κυρίως τα επιθέματα. Οπότε αποφάσισα να μουλιάσω τα επιθέματα ένα βράδυ (με αποσκληρυντικό, γιατί έχουμε σκληρό νερό στην περιοχή) και μετά να κάνω ένα μόνο πλυντήριο όλες μαζί και να τις έχω έτοιμες. Άλλωστε στην αρχή θα τα αλλάζουμε συνέχεια. Θα αποκτήσουν τη μέγιστη απορροφητικότητα στο πιτς φυτίλι (τι πλάκα που έχει αυτή η φράση γραπτή!).

Αα αφού έχουν οδηγίες, εντάξει! Κι όντως θα πλυθούν τόσο συχνά που θα γίνουν πολύ απορροφητικές στο πιτς φυτίλι :tongue: (ήθελα να δω όντως πόση πλάκα έχει!)

Δεν το πιστεύω οτι θα χαιρόμουν που βλέπω σύννεφα. Δρόσισε λίγο και αύριο απ'οτι είδα βροχές και δροσιά. Κορίτσια εγώ σε δημόσιο θα γεννήσω αλλά απο αυτά που διαβάζω, τουλάχιστον στην Αθήνα, τα ιδιωτικά άλλαξαν τις τιμές προς τα πάνω και ο φυσιολογικός πάει πλεον όσο έκανε η καισαρική πριν. Για αγορές περιμένω τις εκπτώσεις τον άλλο μήνα να τα πάρω μαζεμένα. Δεν έχουν μείνει και πολλά, μου έχουν δώσει λεκανίτσα, καρότσι, πορτ μπεμπέ και κούνια έχω οπότε απο τα μεγάλα είμαι κομπλέ. Απο ζιπουνάκια δεν έχω τίποτα και γενικά η προίκα μωρού έμεινε για τον άλλο μήνα. Α και μαξιλάρι θηλασμού θέλω να πάρω, πιστεύω θα είναι χρήσιμο. Σουτιέν πάντως το ανέβαλα αλλά πρέπει να πάρω απο τώρα γιατί δεν με βλέπω να περιμένω, φουσκώνω επικίνδυνα:D

Ανδρομέδα εγώ είμαι της Ισπανικής:-P Απο τότε τα ανσανσερ μας έκαναν κόλπα και παίρναμε τον ανήφορο και τέτοια εποχή καλή ώρα ήταν όλα χαλασμένα λες και το έκαναν επίτηδες. Αφού δεν ήμασταν του μουσικού που είχε αίθουσες στον 9ο παλι καλά:)

Mommy to be όντως δεν το έγραψα καλά, είχε 15 τη μεγάλη και 11,5 τη μικρή. Μάλλον όμως πρέπει να είναι καμια νευροπίεση γιατί ευτυχώς δεν έδειξαν κάτι οι εξετάσεις (κι έναν αιματοκρίτη 45 που πολύ τον ζήλεψα).

Χτες κλείσαμε και τα αεροπορικά εισιτήρια για τις 8/7. Ήθελα νωρίτερα αλλά ήταν αρκετά τσιμπημένα λόγο εποχής. Να θυμηθώ μόνο να πω στο γιατρό οτι μου ζήτησαν απο την aegean να μου γράψει ένα πιστοποιητικό που να αναφέρει πόσες εβδομάδες είμαι για σιγουριά. Αντε απο βδομάδα να κάνω και την καμπύλη να ξεμπερδεύουμε.

Να πάρεις στο Έλενα από τώρα να κλείσεις ραντεβού με το γιατρό! Γιατί δε θα βρίσκεις!

Εν τω μεταξύ, βλέπω και τις ΠΗΤ μας κι αν τελικά θα είσαι με το γιατρό που παρακολουθεί κι εμένα, φαντάζεσαι να βογγάμε μαζί;;; χαχαχα

Αχ έχω έρωτα με τα ισπανικά... Έκανα 3 χρόνια και πήρα και το πτυχίο αλλά τα έχω παρατήσει τώρα... Νομίζω αν μπορούσα θα έμενα στην Ισπανία για πάντα.....αχχ

Ξέχασα να σας πω! Αφενός όσες έχετε να αγοράσετε κούνια, μην ξεχνάτε ότι τα περισσότερα εργοστάσια κλείνουν τον Αύγουστο! Αφετέρου, εμείς έχουμε ακόμη ανοιχτά τα στρώματα μία εβδομάδα, σε καλά αεριζόμενο δωμάτιο και μυρίζουν και τα δύο (λάτεξ το ένα, κοκκοφοίνικας το άλλο). Σε καμία περίπτωση δεν θα έβαζα το μπεμπάκι τώρα μέσα...

Επίσης, δεν ξέρω αν το κάνουν κι αλλού, αλλά το πλυντήριο αυτοκινήτων, που πηγαίνουμε, κάνει βιολογικό και στα καρότσια και τα καθίσματα αυτοκινήτων. Εγώ λέω να κάνουμε στο κάθισμα και στο λίκνο, που είναι υφασμάτινο (και θα χρησιμοποιούνται για πολλές ώρες σε κλειστούς χώρους, το καρότσι δεν νομίζω ότι είναι τόσο απαραίτητο, για αρχή τουλάχιστον)...

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες ντιντάκι!! Καλή η ιδέα για το στεγνό καθάρισμα!!

Καλησπερα κοριτσακια!!!δεν ξερω αν με θυμαστε σας διαβαζω αραια και που..χαθηκα εδω και καιρο γιαυτο ξανασυστηνομαι!!ειμαι η ζαχιρ ειμαι ηδη μαμα ενος μικρου πανεμορφου πλασματος( κοριτσακι)που θα γινει τον αλλο μηνα 2 ετων και εχω πητ 12/09!περιμενουμε τον αδερφουλη της!!!!ταλαιπωρηθηα μεχρι τον 4ο μηνα με πολλους εμετους και τωρα περιμενω πως και πως την αλλη εβδομαδα που βγαινω σε αδεια απο την δουλεια μου μαζι με την καλοκαιρινη να ηρεμησω και να ασχοληθω με τον μπεμπη και την μικρη μου!!ο,τι αποριες εχετ σχετικα με πανες,αφρολουτρα και γενικα για τον πρωτο καιρο τωρα που θαχω ελευθερο χρονο θα μπαινω πιο συχνα!διαβαζα για γεννητουρια στις μανουλες ιουνιου και ανυπομονω κι εγω πως και πως!!!

Καλώς μας ξαναήρθες Ζαχίρ! :D

Σ ευχαριστω αγαπη μου! Θα τη βρούμε την ακρη απο Νοέμβρη! Ας βγει πρωτα ο θεος η μπεμπα και ολα τα αλλα ειναι δευτερα!

Αν μπορέσεις και το παγώσεις για κανά 6 μηνο να παρεις μια ανάσα και να ασχοληθείς με το μωρο θα ειναι ακομα καλυτερα!

Κι εγω συμφωνώ καλυτερα κοντό! Θα λιώσεις με το μακρύ!

Άκου λεει κεφτεδάκι με οδοντογλυφίδες! Χαχαχα θεά!!!

:tongue::tongue::tongue:

OkoIp3.png

Κορίτσια μου τι είναι αυτό με τα όνειρα:) είδα το βράδυ οτι θήλαζα το μωράκι μου που είχε γεννηθεί και προσπαθούσα να το βολέψω μια στο ένα στήθος μια στο άλλο. Δίπλα μου είχα την κουμπάρα μου (η οποία το προσπάθησε πολύ με σύμβουλο θηλασμού) και μου έδινε οδηγίες, κάποια στιγμή βρήκε λεει ένα μπιμπερό με φόρμουλα κι άρχισε να φωνάζει :D:D

Τι ωραία που είναι αυτά τα όνειρά μας!!! :D:D:D

Αχχχ κορίτσια, δροσιά!!! Από τη μία δεν είναι λογικές αυτές οι εναλλαγές του καιρού, το έχουμε καταστρέψει το περιβάλλον, αλλά στη δεδομένη φάση πολύ χαίρομαι! Σήμερα έχουμε γιατρό! :D

Να πάρεις στο Έλενα από τώρα να κλείσεις ραντεβού με το γιατρό! Γιατί δε θα βρίσκεις!

Εν τω μεταξύ, βλέπω και τις ΠΗΤ μας κι αν τελικά θα είσαι με το γιατρό που παρακολουθεί κι εμένα, φαντάζεσαι να βογγάμε μαζί;;; χαχαχα

Κι εδώ δρόσισε επιτέλους, αλλά όχι τόσο όσο περίμενα. Στο σπίτι με όλα τα παράθυρα ορθάνοιχτα έχω 26 βαθμούς. Τουλάχιστον έχει αεράκι...

Μαριποζίτα, θα πας στο γιατρό της Ανδρομέδας; Πολύ ωραία, μπράβο! Κι εμένα τη γιατρό μου μου τη σύστησε μια κοπέλα από το φόρουμ και είμαι πολύ ευχαριστημένη!

Κορίτσια, μου φαίνεται ότι ο μπέμπης προσπαθεί να γυρίσει προς τα κάτω και έχει μείνει από την ώρα που ξύπνησα τελείως εγκάρσια. Με δυσκολεύει όταν κάθομαι, αλλά, αν αρχίσω τις δουλειές, μήπως τον μπερδέψω και ξαναγυρίσει προς τα πάνω;;;

tt1e3

Aχ τι ωραία ονειράκια... Μακάρι να βλέπουμε τέτοια συνέχεια!!!

Τι ωραία που είναι αυτά τα όνειρά μας!!! :D:D:D

Κι εδώ δρόσισε επιτέλους, αλλά όχι τόσο όσο περίμενα. Στο σπίτι με όλα τα παράθυρα ορθάνοιχτα έχω 26 βαθμούς. Τουλάχιστον έχει αεράκι...

Μαριποζίτα, θα πας στο γιατρό της Ανδρομέδας; Πολύ ωραία, μπράβο! Κι εμένα τη γιατρό μου μου τη σύστησε μια κοπέλα από το φόρουμ και είμαι πολύ ευχαριστημένη!

Κορίτσια, μου φαίνεται ότι ο μπέμπης προσπαθεί να γυρίσει προς τα κάτω και έχει μείνει από την ώρα που ξύπνησα τελείως εγκάρσια. Με δυσκολεύει όταν κάθομαι, αλλά, αν αρχίσω τις δουλειές, μήπως τον μπερδέψω και ξαναγυρίσει προς τα πάνω;;;

Ναι, το αεράκι σώζει την κατάσταση!

Κοίτα, ειδικός δεν είμαι αλλά πιστεύω πως αυτό που είναι να κάνει θα το κάνει ανεξαρτήτως τι θα κάνεις εσύ! Έτσι κι αλλιώς συνέχεια γυρίζουν.. Αν θες να δεις τι θα κάνει κάτσε σήμερα ξαπλωμένη μην κάνεις τίποτα..

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια!!σκαω μονο εγω παρα την πτωση της θερμοκρασιας ή μου φαινεται;;κατι διαβασα για απορρυπαντικα για τα μπεμπακια σας αν δεν κανω λαθος..εμενα η μικρη εχει ατοπικη δερματιτιδα και το μονο που εσω σε την κατασταση αρκετα ηταν το αρκαδι..και ως χημικος απο αυτα που εχω μαθει απο συναδελφο που δουλευε σε απορρυπαντικα ειναι πως μονο το πρασινο σαπουνι ειναι αγνο για τα μωρακια ολα τα αλλα και καλα λενε οτι ειναι ειδικα αλλα δεν ειναι.εννοειται χωρις μαλακτικο και επιπλεον ξεβγαλμα!

BeZCp3.png

Ήρθες στη ζωή μου σαν δώρο απ'το Θεό,πόσο σ'αγαπάω κι εγώ απορώ..

Κορούλα μου σε λατρεύω..!!!!!

06/07/2013

Βασικά με την Didi λέγαμε για το πλύσιμο των υφασμάτινων πανών που θέλουν συγκεκριμένο απορρυπαντικό. Για τα ρουχαλάκια αρκάδι θα χρησιμοποιήσω εννοείται! Ως χημικός να μας ενημερώσεις και για άλλα σχετικά..πχ σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω προϊόντα weleda για το μπάνιο του, μιας και διάβασα διάφορα για όλα τα χημικά που υπάρχουν σε johnson, fissan, nivea κτλ. Ποια είναι η γνώμη σου;

OkoIp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!Ζαχίρ καλώς μας ήρθες και πάλι!!! Τώρα θα έχεις και χρόνο να μας δίνεις και τα "φώτα" σου!!!

Μαρία με το καλό να μπείτε στο καινούριο σας σπίτι!!!Και να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις πιά!!!Δώσε και απο μένα χαιρετίσματα στην Κασσιόπη!!!

Ανδρομέδα με το καλό ο γάμος σου, και το mango είχε πολλά και ωραία φορεματάκια!!!Να βάλεις ότι σου αρέσει και με ότι θα είσαι πιο άνετη!!!Σχετικά με το αλάτι και εγω μεσολογγίου χρησιμοποιώ λες γιάυτό δεν έχω καταλάβει πολλά πρηξίματα ακόμη;

mariposita περαστικά στον αντρούλη σου και να του πείς αν χρειαστεί να πιεί και χαπάκια να τα πιεί!!!Θα πρέπει να είναι γερός γιατί θα τον χρειαστείτε πες του, αν δεν πείθεται αλλιώς!!!!

Όντως δρόσισε σήμερα και είναι ωραία γιατί χτες βράδυ είχε πολλή ζέστη!!:shock: Απο νέα εμείς μια απο τα ίδια. Τρώω κάποιες κλωτσίτσες και κάνει κάτι περίεργα κάποιες φορές στην κοιλιά που είναι σαν να με πιέζει ώρες ώρες!!!! Φιλιά πολλά σε όλες και καλό βράδυ!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Βασικά με την Didi λέγαμε για το πλύσιμο των υφασμάτινων πανών που θέλουν συγκεκριμένο απορρυπαντικό. Για τα ρουχαλάκια αρκάδι θα χρησιμοποιήσω εννοείται! Ως χημικός να μας ενημερώσεις και για άλλα σχετικά..πχ σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω προϊόντα weleda για το μπάνιο του, μιας και διάβασα διάφορα για όλα τα χημικά που υπάρχουν σε johnson, fissan, nivea κτλ. Ποια είναι η γνώμη σου;

Α καταλαβα!!εννοειται ολα αυτα που ανεφερες οχι ειδικα για τον πρωτο καιρο αν δλδ εχεις αλλη επιλογη καλυτερα.εγω της χρησιμοποιω απο μωρακι κι ειμαι πολυ ευχαριστημενη με το tol velvet της pharmasept ολη τη σειρα κι ειναι κι οικονομικο ειδικα του λιτρου με την αντλια το αφρολουτρο-σαμπουαν συμφερει!

BeZCp3.png

Ήρθες στη ζωή μου σαν δώρο απ'το Θεό,πόσο σ'αγαπάω κι εγώ απορώ..

Κορούλα μου σε λατρεύω..!!!!!

06/07/2013

Ευχαριστώ Φραουλίτσα μου, απο χτες που ξεκίνησε με το χαπακι της πίεσης είναι μια χαρά. Άγχος είναι μωρέ, όταν ξεμπερδέψουμε με τις υποχρεώσεις πιστεύω θα ηρεμησει. Βασικά τώρα που λέτε για δερματικά, ο άντρας μου έχει ατοπική δερματίτιδα απο μικρός και μάλιστα είναι κληρονομική γιατί την εμφάνισαν και οι αδελφές του. Οπότε το ψάχνω λίγο το θεμα με τις κρέμες και τα καθαριστικά για να είμαι σίγουρη για το μικράκι. Καταρχάς εννοείται αρκάδι για ρούχα και είδα οτι όντως τα προιόντα της weleda είναι πολύ καλά. Το tol velvet έτυχε μια φορά και το χρησιμοποίησα η ίδια όταν με φιλοξενούσε η κουμπάρα μου, μας είχε τελειώσει το αφρολουτρο και μας έδωσε της μπέμπας. Η αλήθεια είναι οτι δεν μου άρεσε γιατί μου έκανε ξηροδερμία και σκέφτηκα αν με ενοχλούσε εμένα δεν θα ενοχλεί και το μπεμπάκι? Δεν ξέρω, όταν αρχίσω τις βόλτες για ψώνια θα το ψάξω καλύτερα.

Εντωμεταξύ, πρόσεξα οτι αυτή τη βδομάδα, για να μην πω τις τελευταιες 2-3 μέρες μεγάλωσε λίγο η κοιλιά. Σήμερα που περπάτησα λίγακι μέχρι το σούπερμάρκετ ένιωθα μεγαλύτερο βάρος μπροστά και κουράστηκα πιο εύκολα. Επειδή είχα απο πριν λίγα κιλά παραπάνω, που τα έχασα απο την αρχή λόγο ναυτίας, πιστεύω έχω περιθώριο για ραγάδες αλλά σκέφτομαι μήπως να δοκιμάσω αυτο το bio oil που δείχνει στην τηλεόραση και μου το έκανε δώρο η νύφη μου. Το έχω δίπλα στο κομοδίνο και το κοιτάω κάθε βράδυ:)

Διαφημίσεις

Ανδρομέδα, σήμερα θα πάρω το απορρυπαντικό για τις πάνες, οπότε αύριο θα έχουμε πλύσιμο!

Διάβασα πάντως για τα απορρυπαντικά ότι στο εξωτερικό οι παιδίατροι προτείνουν βρεφικό απορρυπαντικό μόνο αν το μωρό έχει κάποια αλλεργία, δεν το θεωρούν απαραίτητο. Μάλιστα λένε ότι, αν πλένεις τα ρούχα του μωρού με δικό του απορρυπαντικό, πρέπει να πλένουμε και τα δικά μας ρούχα με το ίδιο απορρυπαντικό, μιας και το μωρό θα ακουμπάει τα δικά μας ρούχα...

Κορίτσια, είμαι πτώμα. Κάνω από το πρωί γενική, δεν άφησα τίποτα που δεν καθάρισα...

tt1e3

Didi μου μην το παρακάνεις ή ελπίζω τουλάχιστον να ξεκουράζεσαι ενδιάμεσα. Ελπίζω να αράξεις για την υπόλοιπη μέρα και να μαζέψεις δυνάμεις. Όσο για τα απορρυπαντικά, κι εγώ διάβασα οτι πρέπει να πλένονται τα ρουχα μικρών μεγάλων με το ίδιο, οπότε σκέφτομαι να πλένουμε με διαφορετικό μόνο τα εσώρουχα και τις πετσέτες κουζίνας, αντε και κανενα σεντόνι, που τα βάζω σε υψηλή θερμοκρασία.

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Ανδρομέδα με το καλό ο γάμος σου, και το mango είχε πολλά και ωραία φορεματάκια!!!Να βάλεις ότι σου αρέσει και με ότι θα είσαι πιο άνετη!!!Σχετικά με το αλάτι και εγω μεσολογγίου χρησιμοποιώ λες γιάυτό δεν έχω καταλάβει πολλά πρηξίματα ακόμη;

Σ'ευχαριστώ φραουλίτσα! :D

Ναι, μάλλον λόγω του αλατιού δεν έχεις και αφού πίνεις και 2 λίτρα νερό την ημέρα! ;)

Α καταλαβα!!εννοειται ολα αυτα που ανεφερες οχι ειδικα για τον πρωτο καιρο αν δλδ εχεις αλλη επιλογη καλυτερα.εγω της χρησιμοποιω απο μωρακι κι ειμαι πολυ ευχαριστημενη με το tol velvet της pharmasept ολη τη σειρα κι ειναι κι οικονομικο ειδικα του λιτρου με την αντλια το αφρολουτρο-σαμπουαν συμφερει!

Ωραία, θα κοιτάξω κι αυτό που μου είπες! ;)

Ευχαριστώ Φραουλίτσα μου, απο χτες που ξεκίνησε με το χαπακι της πίεσης είναι μια χαρά. Άγχος είναι μωρέ, όταν ξεμπερδέψουμε με τις υποχρεώσεις πιστεύω θα ηρεμησει. Βασικά τώρα που λέτε για δερματικά, ο άντρας μου έχει ατοπική δερματίτιδα απο μικρός και μάλιστα είναι κληρονομική γιατί την εμφάνισαν και οι αδελφές του. Οπότε το ψάχνω λίγο το θεμα με τις κρέμες και τα καθαριστικά για να είμαι σίγουρη για το μικράκι. Καταρχάς εννοείται αρκάδι για ρούχα και είδα οτι όντως τα προιόντα της weleda είναι πολύ καλά. Το tol velvet έτυχε μια φορά και το χρησιμοποίησα η ίδια όταν με φιλοξενούσε η κουμπάρα μου, μας είχε τελειώσει το αφρολουτρο και μας έδωσε της μπέμπας. Η αλήθεια είναι οτι δεν μου άρεσε γιατί μου έκανε ξηροδερμία και σκέφτηκα αν με ενοχλούσε εμένα δεν θα ενοχλεί και το μπεμπάκι? Δεν ξέρω, όταν αρχίσω τις βόλτες για ψώνια θα το ψάξω καλύτερα.

Εντωμεταξύ, πρόσεξα οτι αυτή τη βδομάδα, για να μην πω τις τελευταιες 2-3 μέρες μεγάλωσε λίγο η κοιλιά. Σήμερα που περπάτησα λίγακι μέχρι το σούπερμάρκετ ένιωθα μεγαλύτερο βάρος μπροστά και κουράστηκα πιο εύκολα. Επειδή είχα απο πριν λίγα κιλά παραπάνω, που τα έχασα απο την αρχή λόγο ναυτίας, πιστεύω έχω περιθώριο για ραγάδες αλλά σκέφτομαι μήπως να δοκιμάσω αυτο το bio oil που δείχνει στην τηλεόραση και μου το έκανε δώρο η νύφη μου. Το έχω δίπλα στο κομοδίνο και το κοιτάω κάθε βράδυ:)

Να βάζεις γιατί είναι ύπουλες! :mad: κι όταν τελειώσει αμυγδαλέλαιο από το φαρμακείο!

Ανδρομέδα, σήμερα θα πάρω το απορρυπαντικό για τις πάνες, οπότε αύριο θα έχουμε πλύσιμο!

Διάβασα πάντως για τα απορρυπαντικά ότι στο εξωτερικό οι παιδίατροι προτείνουν βρεφικό απορρυπαντικό μόνο αν το μωρό έχει κάποια αλλεργία, δεν το θεωρούν απαραίτητο. Μάλιστα λένε ότι, αν πλένεις τα ρούχα του μωρού με δικό του απορρυπαντικό, πρέπει να πλένουμε και τα δικά μας ρούχα με το ίδιο απορρυπαντικό, μιας και το μωρό θα ακουμπάει τα δικά μας ρούχα...

Κορίτσια, είμαι πτώμα. Κάνω από το πρωί γενική, δεν άφησα τίποτα που δεν καθάρισα...

Ωωω καλή αρχή και καλή πολύχρωμη μπουγάδα!!! :D

Σε νιώθω με τις δουλειές... Ορισμένες μέρες με πιάνει και κάνω γενική... Αν είναι δυνατόν... Προσπάθησε τουλάχιστον να ξεκουράζεσαι ενδιάμεσα!

OkoIp3.png

Ανδρομέδα μου με το καλό το ευτυχές γεγονός!!:D Όντως μωρέ θυμάμαι και απο τον δικό μου γάμο που αν και πολιτικός είχε αρκετή γραφειοκρατία αλλά όταν ξεμπερδέψεις μ'αυτά θα το χαρείτε πολύ! Για ρούχα μην ανησυχείς, θα βρεις σίγουρα, ακόμα και αν δεν είναι για εγκύους υπάρχουν πολλά σε άλφα γραμμή που είναι οτι πρέπει για αυτή τη φάση.

Όσο για το λαδάκι θ'αρχίσω να βάζω τελικά γιατί ήδη έχω ραγάδες απο παλαιότερες αυξομειώσεις βάρους και δεν μου χρειάζονται κι άλλες:?

Καλημέρα κοριτσάκια!!!Σήμερα ημέρα του πατέρα!!!Εμείς θα γιορτάζουμε του χρόνου!!! Χρόνια πολλά στους άντρες σας όσες έχετε ήδη παιδάκια!!!

Άχ... Θυμάστε που έλεγα ότι δεν έχω πόνους; Ε χτες το βράδυ μου έδωσε και κατάλαβα!!!Είχα πόνο χαμηλά δεξιά καιι δεν μπορούσα να κοιμηθώ μέχρι τις 4.00 το πρωί!!!:shock: Πονούσα τόσο που μου ερχόταν να βάλω τα κλάματα!!!Μάλλον ήταν κολικός εντέρου. Μετά χαλάρωσε ο πόνος και μπόρεσα να κοιμηθώ μόνο απο την αριστερή πλευρά. Τώρα λίγο με πονάει. Ελπίζω να περάσει. Σε κάποια φάση φπβήθηκα και για το μωράκι. Όλα καλά. Σκεφτόμουν να πάρω και τον γιατρό αλλά ντρεπόμουν τέτοια ώρα... Μακάρι να μην με ξαναπιάσει παναγιά μου!!! Θα του το πω την Δευτέρα αφου το παρακολουθήσω.

Αυτά τα υπέροχα απο μένα!!!!Φιλιά πολλά σε όλες καλή Κυριακή να έχετε και να περάσετε υπέροχα!!!:P:p

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...