Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Ναι, είχαν δύο επιθέματα, αλλά πήρα και κάποια από carcoal bamboo έξτρα, μιας που έκανα παραγγελία. Είναι τόσο απαλούτσικες...

Αυτό της bambino mio λέω να πάρω, να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Και είναι οικονομικό. Δηλ. με εξαίρεση τις πρώτες πλύσεις, θα με βγάζει περίπου 3 μήνες (αν πλένω ανά δύο ημέρες, τουλάχιστον στην αρχή).

Το σάιτ της πλάνετ γράφει μόνο για απορρυπαντικό με σύνθεση White & bright, αυτό τώρα δεν έχει λευκαντικούς παράγοντες; Δεν καταλαβαίνω τις ετικέτες και μπερδεύομαι...

Ό,τι και να φορέσεις, θα είσαι μία κούκλα! Αλλά καλύτερα κάτι κοντό, γιατί θα υποφέρεις από τη ζέστη. Έχω κι εγώ να πάω στο γάμο μιας πολύ καλής μου φίλης και δεν ξέρω τι θα βάλω...

Κι εγώ θέλω θάλασσα, αλλά δεν το βλέπω να με αφήνει ο έρωτάς μου... Φοβάται ότι κάτι θα κολλήσω... Άντρες...

Τέλεια η αντίστροφη ψυχολογία! Εμείς προς το παρόν συγκρίνουμε τις κοιλιές μας, οι οποίες, όταν αγκαλιαζόμαστε όρθιοι, συγκρούονται! Έχω αρχίσει να παίρνω το προβάδισμα!! χαχα

Κι εγώ αυτό λέω και όντως είναι οικονομικό γιατί δε θέλει να βάζεις πολλή σκόνη! Α! Και τα πρώτα πλυσίματα μπορείς να τα βάλεις στο γρήγορο πρόγραμμα(στους 30) και να τα κάνεις συνεχόμενες πλύσεις-μην κάτσεις δηλαδή να τις στεγνώσεις και να τις ξαναπλύνεις.

Τον Ιούλιο ο γάμος ε; Πωπω είναι όντως θέμα κι αφού είναι καλή σου φίλη να βάλεις κάτι όμορφο!

Χαχαχα κι άλλες ομοιότητες στη ζωή μας, κι εγώ με τον δικό μου καθόμαστε δίπλα-δίπλα και συγκρίνουμε κοιλιές!χαχαχα :tongue:

Ωραίο το Γένεσις Didi89 είμαι σίγουρη πως θα μείνεις ικανοποιημένη,απ τα λεγόμενα και της κολλητής μου που γέννησε εκεί,αλλά και της αδερφής μου.Κι εμένα ξεγεννάει παντού ο δικός μου,απλά προτιμά τη Βιοκλινική.

Ανδρομέδα μου σήμερα όντως μετακομίζουμε,απλά άλλοι κάνουν τη μετακόμιση:):).Εγώ σήμερα είμαι όλη μέρα στο μαγαζί κάτω απ το aircondition αν κι έχει λίγη ώρα που δρόσισε.

Η Κασσιόπη κοριτσάκια μου είναι καλά,απλά κάνει κ αυτή ανακαίνιση στο σπίτι της κι έχει τρεχάματα.

Φιλάκιαα

Αχ το καλύτερο!!! Θα πας το βραδάκι στο σπίτι και θα είναι όλα έτοιμα, τι ωραία!

Δώσε χαιρετίσματα στην Κασσιόπη!

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εγώ αυτό λέω και όντως είναι οικονομικό γιατί δε θέλει να βάζεις πολλή σκόνη! Α! Και τα πρώτα πλυσίματα μπορείς να τα βάλεις στο γρήγορο πρόγραμμα(στους 30) και να τα κάνεις συνεχόμενες πλύσεις-μην κάτσεις δηλαδή να τις στεγνώσεις και να τις ξαναπλύνεις.

Τον Ιούλιο ο γάμος ε; Πωπω είναι όντως θέμα κι αφού είναι καλή σου φίλη να βάλεις κάτι όμορφο!

Χαχαχα κι άλλες ομοιότητες στη ζωή μας, κι εγώ με τον δικό μου καθόμαστε δίπλα-δίπλα και συγκρίνουμε κοιλιές!χαχαχα :tongue:

Αχ το καλύτερο!!! Θα πας το βραδάκι στο σπίτι και θα είναι όλα έτοιμα, τι ωραία!

Δώσε χαιρετίσματα στην Κασσιόπη!

Θα δώσω :):):).Ναι όντως τέλεια που όλα θα ναι έτοιμα :):)

7H5Lp3.png

Ωραίο το Γένεσις Didi89 είμαι σίγουρη πως θα μείνεις ικανοποιημένη,απ τα λεγόμενα και της κολλητής μου που γέννησε εκεί,αλλά και της αδερφής μου.Κι εμένα ξεγεννάει παντού ο δικός μου,απλά προτιμά τη Βιοκλινική.

Ανδρομέδα μου σήμερα όντως μετακομίζουμε,απλά άλλοι κάνουν τη μετακόμιση:):).Εγώ σήμερα είμαι όλη μέρα στο μαγαζί κάτω απ το aircondition αν κι έχει λίγη ώρα που δρόσισε.

Η Κασσιόπη κοριτσάκια μου είναι καλά,απλά κάνει κ αυτή ανακαίνιση στο σπίτι της κι έχει τρεχάματα.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Την καλύτερη δουλειά κάνεις! Άσε τους άλλους να κουράζονται και εσύ κυρία στο κλιματιστικό!!

Να δώσεις χαιρετισμούς στην Κασσιόπη!

κορίτσια μου τι κάνετε ?

διαβαζω οτι παμε ολες καλά και συγχαρητηρια και στα κοριτσια που ειχαν εξετάσεις.

Πωπω κ εγω υποτιθεται μανουλα Οκτωβρίου ειμαι αλλα δεν θελω να φυγω απο την ομάδα σας.

Λοιπον, εχω τρελαθει στην καουρα και πριζονται και τα πόδια μου και τα δαχτυλα των χεριών μου. Εκανα εξετάσεις και αναμενω news ελπίζω ολα καλά να είναι.

Αγορές κορίτσια εγω εκανα μια και αγορασα ενα μαξιλάρι για διδιμάκια μιας και δεν εχουν εκπτωσεις αυτά.

Κατα τα αλλα τσουλάει ο καιρός και γινομαι μικρή φαλαινίτσα.

ψαχνομαι κι εγω για πανες αλλα λεωω να μην αγοράσω αρχικα πολλές. Σκεφτομουν τις τσαρλι μπανάνα αλλα δεν ειμαι ακομα σιγουρη.

Να μην φύγεις, εδώ να μείνεις!! χαχα

Κι εμένα πρήστηκαν κάπως τα δάχτυλά μου, αλλά τίποτα το σοβαρό ευτυχώς.

Πάντως, αν θέλεις να δοκιμάσεις τις πάνες, πάρε καλύτερα μερικές little lamb, για να δεις αν σε βολεύουν με τα δίδυμα, που είναι ΠΟΛΥ φτηνότερες από τις charlie banana (οι 10 στα 80Ε, από εδώ). Επίσης να ξέρεις ότι οι charlie έχουν λαστιχάκια στα ποδαράκια, τα οποία ίσως σε δυσκολέψουν στην προσαρμογή τους, αν και μετά θα έχουν καλύτερη εφαρμογή.

Τι μαξιλάρι πήρες για τα μπεμπάκια;

Εντάξει, είμαστε χαμένες αδερφές! χαχαχα

Είναι τόσο καλή φίλη που θα μπορούσα να είμαι κουμπάρα, οπότε σίγουρα πρέπει να βάλω κάτι όμορφο!

Οι BG λένε στις οδηγίες ότι θέλουν μόνο ένα πλύσιμο (λογικό, αφού είναι microfleece). Οι LL θέλουν περισσότερα, αλλά κυρίως τα επιθέματα. Οπότε αποφάσισα να μουλιάσω τα επιθέματα ένα βράδυ (με αποσκληρυντικό, γιατί έχουμε σκληρό νερό στην περιοχή) και μετά να κάνω ένα μόνο πλυντήριο όλες μαζί και να τις έχω έτοιμες. Άλλωστε στην αρχή θα τα αλλάζουμε συνέχεια. Θα αποκτήσουν τη μέγιστη απορροφητικότητα στο πιτς φυτίλι (τι πλάκα που έχει αυτή η φράση γραπτή!).

tt1e3

Δεν το πιστεύω οτι θα χαιρόμουν που βλέπω σύννεφα. Δρόσισε λίγο και αύριο απ'οτι είδα βροχές και δροσιά. Κορίτσια εγώ σε δημόσιο θα γεννήσω αλλά απο αυτά που διαβάζω, τουλάχιστον στην Αθήνα, τα ιδιωτικά άλλαξαν τις τιμές προς τα πάνω και ο φυσιολογικός πάει πλεον όσο έκανε η καισαρική πριν. Για αγορές περιμένω τις εκπτώσεις τον άλλο μήνα να τα πάρω μαζεμένα. Δεν έχουν μείνει και πολλά, μου έχουν δώσει λεκανίτσα, καρότσι, πορτ μπεμπέ και κούνια έχω οπότε απο τα μεγάλα είμαι κομπλέ. Απο ζιπουνάκια δεν έχω τίποτα και γενικά η προίκα μωρού έμεινε για τον άλλο μήνα. Α και μαξιλάρι θηλασμού θέλω να πάρω, πιστεύω θα είναι χρήσιμο. Σουτιέν πάντως το ανέβαλα αλλά πρέπει να πάρω απο τώρα γιατί δεν με βλέπω να περιμένω, φουσκώνω επικίνδυνα:D

Ανδρομέδα εγώ είμαι της Ισπανικής:-P Απο τότε τα ανσανσερ μας έκαναν κόλπα και παίρναμε τον ανήφορο και τέτοια εποχή καλή ώρα ήταν όλα χαλασμένα λες και το έκαναν επίτηδες. Αφού δεν ήμασταν του μουσικού που είχε αίθουσες στον 9ο παλι καλά:)

Mommy to be όντως δεν το έγραψα καλά, είχε 15 τη μεγάλη και 11,5 τη μικρή. Μάλλον όμως πρέπει να είναι καμια νευροπίεση γιατί ευτυχώς δεν έδειξαν κάτι οι εξετάσεις (κι έναν αιματοκρίτη 45 που πολύ τον ζήλεψα).

Χτες κλείσαμε και τα αεροπορικά εισιτήρια για τις 8/7. Ήθελα νωρίτερα αλλά ήταν αρκετά τσιμπημένα λόγο εποχής. Να θυμηθώ μόνο να πω στο γιατρό οτι μου ζήτησαν απο την aegean να μου γράψει ένα πιστοποιητικό που να αναφέρει πόσες εβδομάδες είμαι για σιγουριά. Αντε απο βδομάδα να κάνω και την καμπύλη να ξεμπερδεύουμε.

Δεν το πιστεύω οτι θα χαιρόμουν που βλέπω σύννεφα. Δρόσισε λίγο και αύριο απ'οτι είδα βροχές και δροσιά. Κορίτσια εγώ σε δημόσιο θα γεννήσω αλλά απο αυτά που διαβάζω, τουλάχιστον στην Αθήνα, τα ιδιωτικά άλλαξαν τις τιμές προς τα πάνω και ο φυσιολογικός πάει πλεον όσο έκανε η καισαρική πριν. Για αγορές περιμένω τις εκπτώσεις τον άλλο μήνα να τα πάρω μαζεμένα. Δεν έχουν μείνει και πολλά, μου έχουν δώσει λεκανίτσα, καρότσι, πορτ μπεμπέ και κούνια έχω οπότε απο τα μεγάλα είμαι κομπλέ. Απο ζιπουνάκια δεν έχω τίποτα και γενικά η προίκα μωρού έμεινε για τον άλλο μήνα. Α και μαξιλάρι θηλασμού θέλω να πάρω, πιστεύω θα είναι χρήσιμο. Σουτιέν πάντως το ανέβαλα αλλά πρέπει να πάρω απο τώρα γιατί δεν με βλέπω να περιμένω, φουσκώνω επικίνδυνα:D

Mommy to be όντως δεν το έγραψα καλά, είχε 15 τη μεγάλη και 11,5 τη μικρή. Μάλλον όμως πρέπει να είναι καμια νευροπίεση γιατί ευτυχώς δεν έδειξαν κάτι οι εξετάσεις (κι έναν αιματοκρίτη 45 που πολύ τον ζήλεψα).

Χτες κλείσαμε και τα αεροπορικά εισιτήρια για τις 8/7. Ήθελα νωρίτερα αλλά ήταν αρκετά τσιμπημένα λόγο εποχής. Να θυμηθώ μόνο να πω στο γιατρό οτι μου ζήτησαν απο την aegean να μου γράψει ένα πιστοποιητικό που να αναφέρει πόσες εβδομάδες είμαι για σιγουριά. Αντε απο βδομάδα να κάνω και την καμπύλη να ξεμπερδεύουμε.

Κι εδώ πέρα δρόσισε και είναι πολύ καλά τώρα!

Τι ωραία που κανόνισες το ταξίδι για Αθήνα! Έχεις αρκετό χρόνο να προετοιμαστείς!

Μην αναβάλεις το σουτιέν πολύ, γιατί μπορεί να σου προκαλέσει πρόβλημα στους γαλακτοφόρους αδένες, από την πίεση των μπανελών... Εμένα πάντως έχει δύο μήνες να ξαναμεγαλώσει το στήθος μου ευτυχώς.

Κι εμείς τον επόμενο μήνα θα πάρουμε τα ρουχαλάκια. Μόνο με τα μεγάλα έχουμε κλείσει προς το παρόν...

Ξέχασα να σας πω! Αφενός όσες έχετε να αγοράσετε κούνια, μην ξεχνάτε ότι τα περισσότερα εργοστάσια κλείνουν τον Αύγουστο! Αφετέρου, εμείς έχουμε ακόμη ανοιχτά τα στρώματα μία εβδομάδα, σε καλά αεριζόμενο δωμάτιο και μυρίζουν και τα δύο (λάτεξ το ένα, κοκκοφοίνικας το άλλο). Σε καμία περίπτωση δεν θα έβαζα το μπεμπάκι τώρα μέσα...

Επίσης, δεν ξέρω αν το κάνουν κι αλλού, αλλά το πλυντήριο αυτοκινήτων, που πηγαίνουμε, κάνει βιολογικό και στα καρότσια και τα καθίσματα αυτοκινήτων. Εγώ λέω να κάνουμε στο κάθισμα και στο λίκνο, που είναι υφασμάτινο (και θα χρησιμοποιούνται για πολλές ώρες σε κλειστούς χώρους, το καρότσι δεν νομίζω ότι είναι τόσο απαραίτητο, για αρχή τουλάχιστον)...

tt1e3

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια!!!δεν ξερω αν με θυμαστε σας διαβαζω αραια και που..χαθηκα εδω και καιρο γιαυτο ξανασυστηνομαι!!ειμαι η ζαχιρ ειμαι ηδη μαμα ενος μικρου πανεμορφου πλασματος( κοριτσακι)που θα γινει τον αλλο μηνα 2 ετων και εχω πητ 12/09!περιμενουμε τον αδερφουλη της!!!!ταλαιπωρηθηα μεχρι τον 4ο μηνα με πολλους εμετους και τωρα περιμενω πως και πως την αλλη εβδομαδα που βγαινω σε αδεια απο την δουλεια μου μαζι με την καλοκαιρινη να ηρεμησω και να ασχοληθω με τον μπεμπη και την μικρη μου!!ο,τι αποριες εχετ σχετικα με πανες,αφρολουτρα και γενικα για τον πρωτο καιρο τωρα που θαχω ελευθερο χρονο θα μπαινω πιο συχνα!διαβαζα για γεννητουρια στις μανουλες ιουνιου και ανυπομονω κι εγω πως και πως!!!

BeZCp3.png

Ήρθες στη ζωή μου σαν δώρο απ'το Θεό,πόσο σ'αγαπάω κι εγώ απορώ..

Κορούλα μου σε λατρεύω..!!!!!

06/07/2013

Ανδρομέδα εγώ είμαι της Ισπανικής:-P Απο τότε τα ανσανσερ μας έκαναν κόλπα και παίρναμε τον ανήφορο και τέτοια εποχή καλή ώρα ήταν όλα χαλασμένα λες και το έκαναν επίτηδες. Αφού δεν ήμασταν του μουσικού που είχε αίθουσες στον 9ο παλι καλά:)

Περαστικά ρε κοριτσάκι για τον άντρα σου.Δε θέλει άγχος παιδιά όσο μπορούμε.Τώρα όσον αφορά τα δημόσια νοσοκομεία,είναι καλύτερα απο πολλές πλευρές αλλά σ εμάς δεν κάνουν επισκληρίδιο εδώ στη Θεσσαλονίκη οπότε δεν παίζει να το σκεφτώ καν.Σ εσάς κάνουν?

Καλή επιτυχία στην καμπύλη σου.

7H5Lp3.png

Καλησπερα κοριτσακια!!!δεν ξερω αν με θυμαστε σας διαβαζω αραια και που..χαθηκα εδω και καιρο γιαυτο ξανασυστηνομαι!!ειμαι η ζαχιρ ειμαι ηδη μαμα ενος μικρου πανεμορφου πλασματος( κοριτσακι)που θα γινει τον αλλο μηνα 2 ετων και εχω πητ 12/09!περιμενουμε τον αδερφουλη της!!!!ταλαιπωρηθηα μεχρι τον 4ο μηνα με πολλους εμετους και τωρα περιμενω πως και πως την αλλη εβδομαδα που βγαινω σε αδεια απο την δουλεια μου μαζι με την καλοκαιρινη να ηρεμησω και να ασχοληθω με τον μπεμπη και την μικρη μου!!ο,τι αποριες εχετ σχετικα με πανες,αφρολουτρα και γενικα για τον πρωτο καιρο τωρα που θαχω ελευθερο χρονο θα μπαινω πιο συχνα!διαβαζα για γεννητουρια στις μανουλες ιουνιου και ανυπομονω κι εγω πως και πως!!!

Καλώς μας ξανάρθες, Ζαχίρ μου!:D:D:D Η αλήθεια είναι ότι είχα ανησυχήσει, αλλά, αφού όλα είναι καλά, χαίρομαι πολύ!

Τώρα που αρχίζεις την άδεια, θα ξεκουραστείς λιγάκι!

(πολύ busy μέρα για το καφέ μας η 12η Σεπτ!)

tt1e3

Οι εγκυούλες του Σεπτεμβρίου!

1. Μαρία06....................31/08......Β' επιπέδου.....................Κοριτσάκι
  2. Κασσιόπη..................05/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  3. audette17...................09/09......Β' επιπέδου.....................Κοριτσάκι
  4. Sagia..........................12/09.......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  5. Ζαχίρ.........................12/09.......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  6. mommy to be...........12/09......Β' επιπέδου......................Αγοράκι
  7. mariposita.................13/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  8. Ανδρομέδα...............15/09......Β' επιπέδου.....................♥Κinder έκπληξη!

9. stafylaki.....................16/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  10. αγαπη πετρουδακι...17/09......Αυχενική........................Αγοράκι
  11. antaa...........................18/09......Αυχενική........................
  12. Φραουλίτσα*.............20/09......Β' επιπέδου.....................Κοριτσάκι
  13. ilektra2.......................20/09......Β' επιπέδου.....................Κοριτσάκι
  14. Minnie Mouse...........22/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  15. agxos...........................23/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  16. litsa31..........................23/09......Β' επιπέδου.....................Κοριτσάκι
  17. Didi89.........................24/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  18. lenaki86......................24/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  19. felicitaki......................27/09......Β' επιπέδου.....................Κοριτσάκι
  20. Lefki............................08/10......Αυχενική.........................Κοριτσάκι & Αγοράκι
  21. lolitaki78.....................09/10................................................♥♥♥ ΔΙΔΥΜΑ

tt1e3

Χα χα οντως!!!την κορη μου την γεννησα 13 μερες νωριτερα απο την πητ πιστευω και τωρα δε θα τις παρω ολες!εχω γενικα αρκετες συσπασεις μεσα στην ημερα και μερικες φορες αγχωνομαι μην γεννησω νωριτερα με ολο αυτο το τρεξιμο!!!εσυ πως πας;;

BeZCp3.png

06/07/2013

Διαφημίσεις

Χα χα οντως!!!την κορη μου την γεννησα 13 μερες νωριτερα απο την πητ πιστευω και τωρα δε θα τις παρω ολες!εχω γενικα αρκετες συσπασεις μεσα στην ημερα και μερικες φορες αγχωνομαι μην γεννησω νωριτερα με ολο αυτο το τρεξιμο!!!εσυ πως πας;;

Τα αγόρια είναι πιο τεμπελούδικα από τα κορίτσια, οπότε θα μπεις στον Σεπτέμβρη νομίζω!

Εμένα δεν άρχισαν ακόμη οι συσπάσεις (νομίζω), αλλά πάμε καλά. Σήμερα βέβαια μου ήρθε η ιδέα ότι θα γεννήσω λίγο νωρίτερα, αλλά καθόλου δε με απασχολεί, ανυπομονώ!

Ο μπέμπης μας έφτασε τα 914 γρ. και δε σταματάει να κλωτσάει! Και η καμπύλη πολύ καλή! Η μικρή σου πώς περιμένει τον αδερφούλη της;

tt1e3

Περαστικά ρε κοριτσάκι για τον άντρα σου.Δε θέλει άγχος παιδιά όσο μπορούμε.Τώρα όσον αφορά τα δημόσια νοσοκομεία,είναι καλύτερα απο πολλές πλευρές αλλά σ εμάς δεν κάνουν επισκληρίδιο εδώ στη Θεσσαλονίκη οπότε δεν παίζει να το σκεφτώ καν.Σ εσάς κάνουν?

Καλή επιτυχία στην καμπύλη σου.

Ευχαριστώ πολύ! Να σου πω, στο Έλενα θα πάμε αλλά δεν έχω ιδέα για επισκληρίδιο. Η αλήθεια είναι οτι προς το παρόν το παίζω γενναία και δεν θέλω. Έχω τρομάξει και με τις παρενέργειες που διάβασα και αποφεύγω να το σκεφτώ αλλά απ'οτι έχω ψάξει αν κανονίσεις απο πριν με το γιατρό για αναισθησιολόγο δεν υπάρχει πρόβλημα. Το θέμα είναι οτι στην περίπτωση πρώτης γέννας μπορεί να φάμε όλη μέρα εκεί οπότε λογικά εμάς θα περιμένουν? Βέβαια όλα αυτά σε περίπτωση φυσιολογικού τοκετού γιατί σε καισαρική είναι ξεκάθαρο το πρόγραμμα.

Ζαχίρ γειά σου κι απο μένα! Να χαίρεσαι την κόρη και το μωράκι που έρχεται:D

Τα αγόρια είναι πιο τεμπελούδικα από τα κορίτσια, οπότε θα μπεις στον Σεπτέμβρη νομίζω!

Εμένα δεν άρχισαν ακόμη οι συσπάσεις (νομίζω), αλλά πάμε καλά. Σήμερα βέβαια μου ήρθε η ιδέα ότι θα γεννήσω λίγο νωρίτερα, αλλά καθόλου δε με απασχολεί, ανυπομονώ!

Ο μπέμπης μας έφτασε τα 914 γρ. και δε σταματάει να κλωτσάει! Και η καμπύλη πολύ καλή! Η μικρή σου πώς περιμένει τον αδερφούλη της;

Μπραβο και μας πριν 2 εβδομαδες ηταν 960 γρ κι ειπε ο γιατρος θα βγει μεγαλο μωρο!η κορη μου γεννηθηκε 3450 γρ 13 μερες νωριτερα δλδ αν τις επαιρνε ολες θα εβγαινε κανα 4αρι κιλα..κατα εκει οδευει κι ο μπεμπης!μακαρι να γεννηθει κι αυτος φυσιολογικα και να βγουν ολα τα μωρακια μας γερα!η κορη μου κανει ολο στην κοιλια:μπεμπη μα και δινει φιλακια,παμε στο δωματιο του μπεμπη και χαιρεται γενικα καλα..βεβαια μερικες φορες ερχεται και μου δινει καμια λεγοντας "να" αλλα μεστο προγραμμα ειναι!

BeZCp3.png

06/07/2013

Καλημέρα!! Εμεις σημερα σηκωθήκαμε νωρίς νωρίς γιατί μας πήραν ένα σωρό άσχετοι λάθος τηλέφωνο. Μέχρι κι ένας θείος του άντρα μου απο το χωριό πήρε κατα λάθος 7 το πρωί τον αριθμό του:rolleyes: Δεν πειράζει απλά οι φακές μαγειρεύτηκαν πιο γρήγορα. Αχ μακάρι να δροσίσει λιγάκι. Εδώ μέχρι να πέσει ο ήλιος το απόγευμα έχει δυνατό ήλιο και καυτό αέρα. Χτες πάλι τρέχαμε με το σύζυγο στο νοσοκομείο γιατί ανέβασε 11,5 πίεση. Πρέπει να είναι άγχος τελικά γιατί μακάρι να είχα κι εγώ τα ίδια αποτελέσματα στις αιματολογικές. Μας έδωσαν το χαπάκι μας και ηρεμήσαμε αλλά πρέπει να του έπεσαν πολλά με εγκυμοσύνη, μετακόμιση και πήγαιν'έλα μέτά τη γέννα. Έπρεπε να είχε προσέξει νωρίτερα βέβαια την πίεση αλλά νομίζει οτι έτσι και πάρει ένα φάρμακο, είναι του θανατά. Ευτυχώς όταν το ανέφερα μπροστά του στο γυναικολόγο, του είπε καλύτερα να παίρνεις ένα χαπάκι και να είσαι καλά παρά να μην πάρεις τίποτα και να σε ψάχνουμε κι έτσι τον έσπρωξε λίγο.

Το μπεμπάκι ευτυχώς μια χαρά, χτες το βράδυ όλο γύρναγε, έψαχνε θέση για να βολευτεί κι όταν δεν του άρεσε κάτι έδινε και μερικές κλωτσιές.

Κοριτσακι μου περαστικα στον αντρουλη! Πιέστηκε μωρε ο καημένος! Να παίρνει το χαπάκι του και να προσέχει και ολα καλα!;)

Μμμ τέλεια! οι LL ήρθαν και με 2 επιθέματα ε;; Σίγουρα θα τις δοκιμάσω αυτές και λέω και bambino mio! Απορρυπαντικό δες στο ecofamily/ecobaby και έχει και η bambino mio ειδική σκόνη. Επίσης, λένε για καρπούς πλυσίματος αλλά οι απόψεις διίστανται..Και λένε για το πλάνετ το κανονικό που να μην έχει σαπούνι και ένζημα δηλαδή. Αχ τι ωραία, εγώ έχω ενθουσιαστεί με τις πάνες και με κοιτάνε καλά-καλά..Η μαμά μου λέει θα έχεις όλα τα άλλα θα πλένεις και τις πάνες;; Αλλά θα δει πως στην πράξη δεν είναι τόσο τραγικά..

Αχ, κοπέλα μου περαστικά σας! Του πέσανε πολλά μαζεμένα... Πότε θα έρθετε Αθήνα, τέλος του μήνα;

Συγχαρητήρια!!! Από Νοέμβρη βλέπουμε πάλι χαχα θα βάζεις το μπεμπάκι στο μάρσιπο και θα διαβάζεις! Εγώ πιθανόν να κάνω μια αναστολή σπουδών για ένα εξάμηνο...

Αχχ δεν ξέρω! Κοιτάζω κάτι φορεματάκια στο Mango και στις εκπτώσεις έχει καλές τιμούλες... Είναι ένα άσπρο μακρύ που μ' άρεσε αλλά μπορεί να φορέσω κάτι πιο κοντό (έως το γόνατο) για να μην φαίνομαι μονοκόμματη! Τα ποδαράκια μου είναι αδύνατα και από πάνω μια μπαλίτσα.. Σαν κεφτεδάκι με οδοντογλυφίδες! :D Άσε που θα ζεσταίνομαι με το μακρύ..

Σ ευχαριστω αγαπη μου! Θα τη βρούμε την ακρη απο Νοέμβρη! Ας βγει πρωτα ο θεος η μπεμπα και ολα τα αλλα ειναι δευτερα!

Αν μπορέσεις και το παγώσεις για κανά 6 μηνο να παρεις μια ανάσα και να ασχοληθείς με το μωρο θα ειναι ακομα καλυτερα!

Κι εγω συμφωνώ καλυτερα κοντό! Θα λιώσεις με το μακρύ!

Άκου λεει κεφτεδάκι με οδοντογλυφίδες! Χαχαχα θεά!!!

Γεια σας φιλενάδες μου! Τι κάνετε? Έχω βάλει το αir condition στους 22 σήμερα, πολικό ψύχος για να αντέξω! Να δω πως θα αντέξω να βγω έξω να γυρίσω σπίτι :rolleyes: ελπίζω αύριο να πέσει λίγο η θερμοκρασία όπως έχουν πει.

Ευχαριστώ όλα τα κορίτσια για τις ευχές σας και ανταποδίδω! Να είμαστε γερές και χαρούμενες με τους αντρούληδές μας για να ανταπεξέλθουμε και στα νέα καθήκοντα που έρχονται!!!:tongue::D

Ανδρομέδα μου σ' ευχαριστώ πολύ και με το καλό ο γάμος σου κοπέλα μου! Έχει λίγο τρέξιμο αλλά κάνε ότι μπορείς και κοίτα να το απολαύσεις!;) Είσαι και κουρασμένη από εξεταστική κλπ... Αν χρειαστείς συμβουλές να μας ρωτήσεις μήπως και μπορούμε να βοηθήσουμε!

Για το αλάτι καλή η ιδέα σου, θα τη δοκιμάσω! Κάτι αντίστοιχο νομίζω είχε προτείνει και η audette αλλά δεν το συγκράτησα.

Βρε κοριτσάκι μου περαστικά του. Μάλλον έχεις γράψει λάθος, θα του ανέβηκε παραπάνω, γιατί το 11,5 δεν είναι πολύ πίεση. Όσο μπορείς κι εσύ χαλάρωσέ τον να περάσει αυτή η περίοδος της μετακόμισης να ηρεμήσετε μετά.

Λίτσα αν ανατρέξεις σε προηγούμενα μηνύματα, την ίδια ενόχληση είχε και η didi και άλλα κορίτσια. Πρέπει να είναι αρκετός ο πόνος αλλά κάποιες φορές συμβαίνει... υπομονή και αφού στο επιτρέπει και ο γιατρός παίρνε κανένα ντεπονάκι όταν δε μπορείς άλλο. Με το καλό να υποδεχτείς και τη μαμά σου.

Με το καλό και η καμπύλη σου! Μια χαρά και τα κιλάκια! Πως είναι η φωτογραφίες??? Έχει μια ευχάριστη ταλαιπωρία να διαλέξεις τις καλύτερες, εγώ είχα ασχοληθεί αρκετό καιρό αφού ήταν τόσο πολλές και τις ήθελα όλες! :D

Didi μου σ' ευχαριστώ για τις ευχές και τις πληροφορίες!

Κι εγώ αιματοκρίτη καλό έχω, ο σίδηρος έχει πέσει όμως, θα δούμε ότι μου πει ο ντοκτορ.

Με το καλό να γεμίσουν οι πάνες σου παιδικό πωπουδάκι!!!:tongue:

Έχεις δίκιο για την κρύα θάλασσα, μου το είπε και ο γιατρός. Λέμε να πάμε τέλος του μήνα και πιστεύω μετά το διάλειμμα που αναμένεται με πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες ότι θα ξανανέβει σύντομα μετά... βλέποντας και κάνοντας! Πάντως την έχω λιγουρευτεί τη θαλασσίτσα!:P

Σάγια μου σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου! Κι εσύ να χαίρεσαι τον άντρα σου, και το παιδάκι σου και με το καλό το μπεμπουλάκι που έρχεται!

Μα εννοείτε ότι με 6,5 κιλά μόνο είσαι μοδέλο! Εδώ κρατάω εγώ ψυχολογία με τα διπλάσια!!! Καλά γέλασα κι εγώ πολύ με την πέππα... κατάλαβες, στην πρώτη εγκυμοσύνη sexy mamma και στη δεύτερη νυχτικιά με σαφές υπονοούμενο... ααααααααααααχ!!! Το κορυφαίο είναι που του λέω καμιά φορά, όταν με το καλό γεννήσω θα αρχίσουμε μαζί δίαιτα γιατί κι εσύ έχεις πάρει λίγο χαχαχα! Του κάνω αντίστροφη ψυχολογία !!! :D:D:D

Έτσι όπως τα λες είναι, πρέπει να σκεφτόμαστε το αποτέλεσμα και να παίρνουμε δύναμη και θάρρος και όλα καλά θα πάνε!!!

Γεια σου Λευκή μου... υπομονή! Μπες όταν μπορέσεις να μας πεις τα νέα σου!

Audette μου καλή αρχή στη διατροφή σου. Κι εγώ έχω λίγες καούρες ξανά και ο γιατρός μου είχε προτείνει παλαιότερα κάτι αντιόξινα αλλά δεν τα θυμάμαι, θα τον ξαναρωτήσω.

Άσε από αύριο αλλάζει ο καιρός! Να δροσιστούμε λίγο!

Μαράκι θα είσαι η πρώτη και αυτό έχει υποχρεώσεις! :tongue: Θα πρέπει να μας ενημερώνεις (μέσα στην αυπνία σου) για τις πρώτες εντυπώσεις και εμπειρίες!!!Φιλάκια πολλά και καλές κλωτσίτσες!:D

Την Κασσιόπη έχουμε χάσει, να μπει σύντομα να μας πει κι αυτή τα νέα της!

Φιλιά σε όλες!

Σ ευχαριστω κοριτσακι μου! Για το αλάτι οντως το έψαχνα κι εγω σε καποια φάση γιατι ανέβαζα πίεση και ειχα ταχυκαρδίες! Δεν κράτησε ομως για πολυ (προφανως ηταν απο το πολυ άγχος)και το άφησα! Τωρα απλα εχω ελαττώσει αρκετα το αλάτι γενικότερα!

Με τις καουρες προς το παρον το παλεύω αλλα αν παραγίνει θα το πω κι εγω στο γιατρο μου! Η νύφη μου τους τελευταίους δυο μηνες τους έβγαλε αγκαλια με το gaviscon!

Αχ, Οντέτ μου, δε σε ρωτήσαμε, συγχαρητήρια!!! Προβλέπω διάβασμα με νινί!!

Ναι, είχαν δύο επιθέματα, αλλά πήρα και κάποια από carcoal bamboo έξτρα, μιας που έκανα παραγγελία. Είναι τόσο απαλούτσικες...

Αυτό της bambino mio λέω να πάρω, να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Και είναι οικονομικό. Δηλ. με εξαίρεση τις πρώτες πλύσεις, θα με βγάζει περίπου 3 μήνες (αν πλένω ανά δύο ημέρες, τουλάχιστον στην αρχή).

Το σάιτ της πλάνετ γράφει μόνο για απορρυπαντικό με σύνθεση White & bright, αυτό τώρα δεν έχει λευκαντικούς παράγοντες; Δεν καταλαβαίνω τις ετικέτες και μπερδεύομαι...

Ό,τι και να φορέσεις, θα είσαι μία κούκλα! Αλλά καλύτερα κάτι κοντό, γιατί θα υποφέρεις από τη ζέστη. Έχω κι εγώ να πάω στο γάμο μιας πολύ καλής μου φίλης και δεν ξέρω τι θα βάλω...

Όλοι οι πόνοι στην περιοχή είναι φυσιολογικοί, δυστυχώς. Κι εγώ, αν δω ότι σκουραίνουν πολύ τα πράγματα, παίρνω ένα ντεπόν. Έως δύο την ημέρα παίρνω (αλλά δεν θυμάμαι πόσα μου επέτρεψε η γιατρός).

Καλά, το ότι θα χαιρόμουν τόοοοοσο πολύ για τις πάνες που θα λερώνουν από τα κακάκια του δεν το περίμενα! χαχαχα

Κι εγώ θέλω θάλασσα, αλλά δεν το βλέπω να με αφήνει ο έρωτάς μου... Φοβάται ότι κάτι θα κολλήσω... Άντρες...

Τέλεια η αντίστροφη ψυχολογία! Εμείς προς το παρόν συγκρίνουμε τις κοιλιές μας, οι οποίες, όταν αγκαλιαζόμαστε όρθιοι, συγκρούονται! Έχω αρχίσει να παίρνω το προβάδισμα!! χαχα

Ευχαριστω ντιντακι μου!!! Ναι νομιζω το διαβασμα θα αποκτήσει μια ευχάριστη νότα αγκαλια με τη μπεμπουλα!

Χαχαχα! Αυτο με τις κοιλιές το παθαίνουμε κι εμεις! Ερχεται πίσω μου και μ αγκαλιάζει (για να χαϊδεύει και την κορη φυσικα)!

κορίτσια μου τι κάνετε ?

διαβαζω οτι παμε ολες καλά και συγχαρητηρια και στα κοριτσια που ειχαν εξετάσεις.

Πωπω κ εγω υποτιθεται μανουλα Οκτωβρίου ειμαι αλλα δεν θελω να φυγω απο την ομάδα σας.

Λοιπον, εχω τρελαθει στην καουρα και πριζονται και τα πόδια μου και τα δαχτυλα των χεριών μου. Εκανα εξετάσεις και αναμενω news ελπίζω ολα καλά να είναι.

Αγορές κορίτσια εγω εκανα μια και αγορασα ενα μαξιλάρι για διδιμάκια μιας και δεν εχουν εκπτωσεις αυτά.

Κατα τα αλλα τσουλάει ο καιρός και γινομαι μικρή φαλαινίτσα.

ψαχνομαι κι εγω για πανες αλλα λεωω να μην αγοράσω αρχικα πολλές. Σκεφτομουν τις τσαρλι μπανάνα αλλα δεν ειμαι ακομα σιγουρη.

Κοριτσακι μου υπομονη ειναι μες στο προγραμμα και οι καουρες και τα πρηξίματα! Εσυ ειδικα τα εχεις εις διπλούν! Χαλαλι ομως για τα μπεμπακια!

Κι εδώ πέρα δρόσισε και είναι πολύ καλά τώρα!

Τι ωραία που κανόνισες το ταξίδι για Αθήνα! Έχεις αρκετό χρόνο να προετοιμαστείς!

Μην αναβάλεις το σουτιέν πολύ, γιατί μπορεί να σου προκαλέσει πρόβλημα στους γαλακτοφόρους αδένες, από την πίεση των μπανελών... Εμένα πάντως έχει δύο μήνες να ξαναμεγαλώσει το στήθος μου ευτυχώς.

Κι εμείς τον επόμενο μήνα θα πάρουμε τα ρουχαλάκια. Μόνο με τα μεγάλα έχουμε κλείσει προς το παρόν...

Ξέχασα να σας πω! Αφενός όσες έχετε να αγοράσετε κούνια, μην ξεχνάτε ότι τα περισσότερα εργοστάσια κλείνουν τον Αύγουστο! Αφετέρου, εμείς έχουμε ακόμη ανοιχτά τα στρώματα μία εβδομάδα, σε καλά αεριζόμενο δωμάτιο και μυρίζουν και τα δύο (λάτεξ το ένα, κοκκοφοίνικας το άλλο). Σε καμία περίπτωση δεν θα έβαζα το μπεμπάκι τώρα μέσα...

Επίσης, δεν ξέρω αν το κάνουν κι αλλού, αλλά το πλυντήριο αυτοκινήτων, που πηγαίνουμε, κάνει βιολογικό και στα καρότσια και τα καθίσματα αυτοκινήτων. Εγώ λέω να κάνουμε στο κάθισμα και στο λίκνο, που είναι υφασμάτινο (και θα χρησιμοποιούνται για πολλές ώρες σε κλειστούς χώρους, το καρότσι δεν νομίζω ότι είναι τόσο απαραίτητο, για αρχή τουλάχιστον)...

Ναι το motherbaby κλείνει 10-30 αυγουςτου και κανονισα να μου τη φέρουν νωρίτερα την κουνια! Αυτές τις μερες περιμενω και το καροτσι και το λίκνο!

Καλώς μας ξανάρθες Ζαχιρ μου! Με το καλο ο μπεμπακος σου και να χαιρεσαι τη μπεμπουλα σου(η οποια παρεπιπτόντως γεννήθηκε τη μερα του γάμου μου)! Σ ευχαριστουμε και για την πρόθεση να μας λύσεις απορίες, θα σε ρωτήσουμε οπωσδήποτε!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Ζαχιρ, καλως μας ξανάρθες !!!! Να χαιρεσαι το αγγελούδι σου και με το καλό το νέο μωράκι της οικογένειας.

Κορίτσια για μαξιλάρια θηλασμού πήρα ειδικό για διδυμα αλλα εχει κ αλλα για εσας που ειναι απο αμερική η εταιρεία. Λιγο τσιμπιμένη αλλα πολυ καλα προϊοντα. Μπορείτε να δειτε εδώ https://mamaka.eu/mama/accessories/nursing-pillows/

Didi σε ευχαριστώ για την πρόταση. Αυτες οι πάνες παίρνουν επιθέματα οπως οι τσάρλι ? Δεν βλεπω πληροφορίες στο σαιτ.

Φιλια στις κοιλουμπιτσες ολες !!!!

xj92p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...