Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Μommy γέλασα με το χορό της βροχής αλλά κ με το μοντελομαμα!!χαχα!μα τι μοντέλο μαμά 1 κ 60 με τα χέρια ψηλα και 60 κιλά πια!!θα το πω στον άντρα μου όμως..στην πρώτη εγκυμοσύνη και μετά sexy mamma με ανεβαζε sexy mamma με κατεβαζε.τώρα πέρασαν τα χρόνια,μου πήραν και μια νυχτικια με μια γουρουνιτσα στην κοιλιά(άραγε θέλουν κάτι να μου πουν???χαχα)κ μεταμορφωθηκα σε πεππα το γουρουνάκι αν έχεις ακουστά!χαχα!:D απολαύστε την πρώτη εγκυμοσύνη κοριτσια..

χαχαχαχαχα να 'σαι καλά, με έκανες και γέλασα πολύ!!!!

Γεια σας κοριτσάκια!!!Πολλά μηνύματα βλέπω!!!Σας ευχαριστώ και για τις ευχές!!!Χρονια πολλά και σε σας mommy to be και γενικά όλες να είστε αγαπημένοι με τον άντρα σας και να χαίρεστε την οικογένειά σας!!!Και μένα το χαρτί με τις μετρήσεις ανχωτικό και πολύ μου φάνηκε, αν και σήμερα είπα να δω πόσο συχνά γίνονται οι κινήσεις και στάνταρ σε μια ώρα έχεις 10. Θα δω και τον γιατρό απο κοντά και θα δώ αν θέλει να το κάνω τελικά. Πάντως μην ανησυχείτε που άλλα λέει ο ένας γιατρός και άλλα ο άλλος. Όλοι το καλό μας θέλουν αλλά όπως όλοι οι άνθρωποι έχουν διαφορετικές απόψεις πάνω στα ίδια θέματα. Καλό είναι η κάθε μια να ακολουθεί την γραμμή του γιατρού της. Το πινακάκι το έβαλα γιατί ήθελε η didi να το δει. Α!!!Και μια και είπα Didi ταλέντο είσαι κορίτσι μου!!! Το έκανες τέλειο!!!Μπράβο σου!!! Και οι πάνες πολύ ωραίες και με πολλά χρωματάκια!!Μπράβο να τις λερώσετε με το καλό!!!

Σε ευχαριστώ!

Ναι, πολύ αγχωτικό είναι το πινακάκι (που το έφτιαξα ωραιότατο στο excel :tongue:) και νομίζω πως δεν χρειάζεται τόσο πολύ, εκτός και αν κάποια μέρα δεν τα νιώσουμε πολύ.

Στην Ελλάδα, κάνουμε σε όλη την εγκυμοσύνη υπέρηχους, οπότε όλα αυτά δεν είναι τόσο απαραίτητα. Αλλά στην Αμερική που δεν κάνουν μετά τη β' επιπέδου καθόλου, είναι ζωτικής σημασίας αυτά...

Καλησπέρα σε όλες!!! Διάβασα λίγο στα πεταχτά αλλά δεν προλαβαίνω να σχολιάσω αυτά που θέλω γιατί τρέχουμε με το γάμο και κοιτάμε και σπίτια!!!

Μόλις βρω λίγο χρόνο θα απαντήσω σε αυτά που θέλω!!!

Didi είναι τεεεεεέλειεςςςς!!!! Με το καλό να γεμίσουν με ωραία κακάκια!!!! :D:D:D Είναι όλες Bumgenius ή και Little lamb;;; Πάντως οι bumgenius έχουν τέλεια χρωματάκια... Θα πάρω σίγουρα και μου φαίνεται τελικά θα δοκιμάσω 2-3 μάρκες γιατί δεν μπορώ να αποφασίσω! Τέλειο το έφτιαξες!! Άμα έχεις ιδέες τελικά ό,τι θέλεις κάνεις! Και εμένα μ' αρέσουν οι αυτοσχέδιες κατασκευές μου έδωσες τροφή για σκέψη!

Είναι 20 Little lamb (οι οποίες γεμίζουν πανεύκολα!) και 10 Bumgenius ΑΙΟ! Τώρα ψάχνομαι με το απορρυπαντικό, για να τις πλύνω! χαχα

Έχω λεπτομέρειες και για τα πλυσίματα για όταν τις πάρεις! :D

Δικιο εχεις,αν αγχωνομαι απο απο τωρα.....ολοι μου λενε οτι θα ψαχνω την πεειοδο της εγκυμοσυνης...εγω εκει ομως απ την αρχγ απαισιοδοξη,ενω μεχρι στιγμης ολα καλα απ την αρχη της εγκυμοσυνης,κ ουτε καταλαβα ποτε εφτασα 26 εβδομαδες,αλλα ετσι ημουν κ πριν,μια ζωη φοβιτσιαρα με το παραμικρο γενικα με γιατρους κ νοσοκομεια,ποσο μαλλον οταν σκεφτομαι τη γενννα,φταιει κ το οτι ειμαι ολη μερα μονη στο σπιτι απ τις 8 το πρωι ως τις 8 το βραδυ και δεν ξερω τι να κανω,υτωρα κ με τη ζεστη δε βγαινω κ πολυ εξω,ξερω οτι ειμαι παραλογη και ισως με θεωρειται αδικαιολογητη αλλα θελω να περασει ο καιρος να γεννησω οσο κ να φοβαμαι,να δω τη μπεμπα μου και μετα ας με παιδευει αυτη,

Θα πρέπει να ηρεμήσεις γιατί μόνο κακό κάνεις στην ψυχολογία σου. Και πραγματικά πρέπει να είμαστε (όσο μπορούμε) ήρεμες στον τοκετό για να είμαστε συνεργάσιμες και να μην φάμε καμία καισαρική χωρίς λόγο...

κορίτσια μπηκα να σας πω μια καλησπέρα και να στειλω φιλάκια.

υποφέρω απο καουρες και πριξιμο....θα σας τα πω αλλη στιγμή.

Κι εγώ με Maalox και Reduflux είμαι. Ρώτα το γιατρό σου!

Καλημέρα κοριτσάκια μου.Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες σας και ανταποδίδω κι εγώ στην καθεμία ξεχωριστά.Άντε περνάει ο καιρός να τα κρατήσουμε στην αγκαλιά μας τα ζουζουνάκια μας.

Λέτε να μαι αυτή που θα κάνει ποδαρικό?Ο γιατρός με είπε να πάρουμε κάποιες μέρες απ τον Αύγουστο και μπορούμε να γεννήσουμε μετά.:D:D:D

Άντε να δούμε,ανυπομονώ.Φιλάκια πολλά,να χουμε μια όμορφη μέρα με πολλές πολλές κλωτσιές και κεφαλιές :D:D:D:D

Ναι, εσύ μάλλον θα μας κάνεις ποδαρικό! Κι εμείς θα είμαστε εδώ να κάνουμε κερκίδα!! :D:D:D

tt1e3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πήρα τηλ. για μαθήματα Ψυχοπροφυλακτικής στον Αγ. Λουκά (3 μαθήματα) και στο Παπαγεωργίου (6 δίωρα, 50Ε). Θα πάω και στου Γένεσις (1 δίωρο), μόνο για να δω τις μαίες.

Ακόμη δεν έκλεισα ημερομηνίες, κράτησαν τα στοιχεία μου και θα με πάρουν.

Μαρία, εσύ πού θα γεννήσεις;

tt1e3

Καλημέρα!! Εμεις σημερα σηκωθήκαμε νωρίς νωρίς γιατί μας πήραν ένα σωρό άσχετοι λάθος τηλέφωνο. Μέχρι κι ένας θείος του άντρα μου απο το χωριό πήρε κατα λάθος 7 το πρωί τον αριθμό του:rolleyes: Δεν πειράζει απλά οι φακές μαγειρεύτηκαν πιο γρήγορα. Αχ μακάρι να δροσίσει λιγάκι. Εδώ μέχρι να πέσει ο ήλιος το απόγευμα έχει δυνατό ήλιο και καυτό αέρα. Χτες πάλι τρέχαμε με το σύζυγο στο νοσοκομείο γιατί ανέβασε 11,5 πίεση. Πρέπει να είναι άγχος τελικά γιατί μακάρι να είχα κι εγώ τα ίδια αποτελέσματα στις αιματολογικές. Μας έδωσαν το χαπάκι μας και ηρεμήσαμε αλλά πρέπει να του έπεσαν πολλά με εγκυμοσύνη, μετακόμιση και πήγαιν'έλα μέτά τη γέννα. Έπρεπε να είχε προσέξει νωρίτερα βέβαια την πίεση αλλά νομίζει οτι έτσι και πάρει ένα φάρμακο, είναι του θανατά. Ευτυχώς όταν το ανέφερα μπροστά του στο γυναικολόγο, του είπε καλύτερα να παίρνεις ένα χαπάκι και να είσαι καλά παρά να μην πάρεις τίποτα και να σε ψάχνουμε κι έτσι τον έσπρωξε λίγο.

Το μπεμπάκι ευτυχώς μια χαρά, χτες το βράδυ όλο γύρναγε, έψαχνε θέση για να βολευτεί κι όταν δεν του άρεσε κάτι έδινε και μερικές κλωτσιές.

Πήρα τηλ. για μαθήματα Ψυχοπροφυλακτικής στον Αγ. Λουκά (3 μαθήματα) και στο Παπαγεωργίου (6 δίωρα, 50Ε). Θα πάω και στου Γένεσις (1 δίωρο), μόνο για να δω τις μαίες.

Ακόμη δεν έκλεισα ημερομηνίες, κράτησαν τα στοιχεία μου και θα με πάρουν.

Μαρία, εσύ πού θα γεννήσεις;

Θα γεννήσω πρώτα ο Θεός στη Βιοκλινική πρώην Γαληνός.Η αδερφή μου πέρυσι είχε γεννήσει στο Γέννεσις,είναι πολύ καλό,αλλά νομίζω όλες πάνω κάτω το ίδιο είναι οι κλινικές,άλλωστε 2-3 μερούλες θα μείνουμε :):):)

Εσύ?Έχεις αποφασίσει?

7H5Lp3.png

Καλημέρα!! Εμεις σημερα σηκωθήκαμε νωρίς νωρίς γιατί μας πήραν ένα σωρό άσχετοι λάθος τηλέφωνο. Μέχρι κι ένας θείος του άντρα μου απο το χωριό πήρε κατα λάθος 7 το πρωί τον αριθμό του:rolleyes: Δεν πειράζει απλά οι φακές μαγειρεύτηκαν πιο γρήγορα. Αχ μακάρι να δροσίσει λιγάκι. Εδώ μέχρι να πέσει ο ήλιος το απόγευμα έχει δυνατό ήλιο και καυτό αέρα. Χτες πάλι τρέχαμε με το σύζυγο στο νοσοκομείο γιατί ανέβασε 11,5 πίεση. Πρέπει να είναι άγχος τελικά γιατί μακάρι να είχα κι εγώ τα ίδια αποτελέσματα στις αιματολογικές. Μας έδωσαν το χαπάκι μας και ηρεμήσαμε αλλά πρέπει να του έπεσαν πολλά με εγκυμοσύνη, μετακόμιση και πήγαιν'έλα μέτά τη γέννα. Έπρεπε να είχε προσέξει νωρίτερα βέβαια την πίεση αλλά νομίζει οτι έτσι και πάρει ένα φάρμακο, είναι του θανατά. Ευτυχώς όταν το ανέφερα μπροστά του στο γυναικολόγο, του είπε καλύτερα να παίρνεις ένα χαπάκι και να είσαι καλά παρά να μην πάρεις τίποτα και να σε ψάχνουμε κι έτσι τον έσπρωξε λίγο.

Το μπεμπάκι ευτυχώς μια χαρά, χτες το βράδυ όλο γύρναγε, έψαχνε θέση για να βολευτεί κι όταν δεν του άρεσε κάτι έδινε και μερικές κλωτσιές.

Ωχ, περαστικά σας! Πρέπει να προσέχει τώρα που θα έχετε και το νινί, δεν είναι να παραμελούμε την υγεία μας...

Καλά, από τόσο νωρίς άρχισαν τα τηλεφωνήματά σας σήμερα;;; χαχα

Κι εμένα το ζουζούνι χθες με τάραξε στις κλωτσιές κι εκεί που έλεγα ότι είναι πιο ήρεμος σήμερα, τσουπ! Δεν έχει σταματήσει!

Θα γεννήσω πρώτα ο Θεός στη Βιοκλινική πρώην Γαληνός.Η αδερφή μου πέρυσι είχε γεννήσει στο Γέννεσις,είναι πολύ καλό,αλλά νομίζω όλες πάνω κάτω το ίδιο είναι οι κλινικές,άλλωστε 2-3 μερούλες θα μείνουμε :):):)

Εσύ?Έχεις αποφασίσει?

Στο Γένεσις θα πάμε. Προς τα εκεί μας καθοδήγησε η γιατρός μου (αν και ξεγεννάει παντού), αλλά και εμείς εκεί καταλήξαμε. Ε, ναι, για δύο μέρες ας είναι όπου να'ναι, για την περίπτωση που κάτι πάει στραβά μιλάμε...

tt1e3

Διαφημίσεις

Γεια σε όλα τα κοριτσάκια! Τα 'χω παίξει με τη ζέστη, τρέχουμε και για όλες τις δουλειές.. Δεν ήξερα πως τα διαδικαστικά του γάμου έχουν τόσο τρέξιμο και τα αφήσαμε τελευταία στιγμή.. Ελπίζω να βρούμε σύντομαι και σπίτι γιατί έχω στεναχωρεθεί λίγο..

Εσύ δε ζεις απλώς ένα δράμα, Ανδρομέδα μου, ήρωας είσαι! Θα πρέπει να πηγαίνεις και το καλοκαίρι στο πανεπιστήμιο τακτικά;

Αχ μόνο εσείς μπορείτε να καταλάβετε τι περνάω.. Όχι, ευτυχώς τώρα τελειώσαν τα μαθήματα και θα ανέβω 2-3 φορές για σπουδαστήριο μόνο..

Ανδρομέδα αυτό που κάνεις είναι πραγματικά άθλος! Θυμάμαι κι εγώ στη φιλοσοφική που έπρεπε να ανεβαίνω στον όγδοο με τις σκάλες και είχα πρόβλημα στο γόνατο πόσο μάλλον κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ούτε να το φανταστώ δεν μπορώ. Μακάρι να ξεμπερδέψεις γρήγορα και με καλά αποτελέσματα φυσικα.

Στη φιλοσοφική είμαι κι εγώ Μαριποζίτα! Και πρέπει να ανεβαίνω στον 7ο αλλά ευτυχώς με αφήνει ο άντρας μου από την είσοδο του 4ου και γλιτώνω κάποιους ορόφους, αλλά πάνω-κάτω είναι κούραση..Ποιο τμήμα έχεις τελειώσει εσύ;

Αφήστε που έχω και τη μετακόμιση την Τετάρτη.Ευτυχώς είναι έτοιμο το καινούριο μας σπίτι οπότε τώρα έχουμε το κουβάλημα.Φυσικά όχι εγώ :).Τα καλά της εγκυμοσύνης :D:D:D:D

Λογικά σήμερα μετακομίζετε! Άντε καλή δύναμη και καλορίζικο το σπιτάκι σας!:D

Αχ, να σας πω και με τι όνειρο ξύπνησα χθες το πρωί...

Μόλις είχα γεννήσει και μου τον έδωσαν στην αγκαλιά μου και ήταν ένα μικρούτσικο μωράκι. Και το πρωτόγαλά μου είχε συγκεντρωθεί σε ένα γρομπαλάκι χαμηλά στο στήθος μου (ό,τι να 'ναι) και πίεσα το γρομπαλάκι, έβγαλα μερικές σταγόνες γάλα στα χειλάκια του και αυτός με κοιτούσε να τις έγλυφε... Και τώρα που σας το περιγράφω με πιάνουν τα ζουμιά...

Αχ ντιντάκι τι όμορφο όνειρο..... Μάλλον επηρεάστηκες επειδή διαβάζεις και το βιβλίο για το θηλασμό....Κι εγώ είδα πάλι το μπεμπάκι μου, κοριτσάκι πάλι είδα, για να δούμε!

Καλημερα εγκυουλες μου! Εχω μερες να σας γράψω και εχω χάσει την μπάλα οποτε μην με παρεξηγήσετε αν ξεχάσω καμμια!

Πρωτα απο ολα χαιρομαι που ολα τα μωρακια ειναι καλα και μεγαλώνουν! Μαράκι λογικα θα εισαι η πρωτη και θα μας κανεις ποδαρικό!! Με το καλο κορίτσι μου!

Mommy to be και φραουλιτσα να είστε παντα ευτυχισμένες με τους αντρουληδες σας και με το καλο να υποδεχτείτε και τα μωρακια σας!

Πολλα και διαφορα πονακια και τραβηγματα εχω κι εγω! Δεν ειναι κατι ανησυχητικό! Επισης η μπεμπα κλωτσαει πολλες φορές χαμηλά οπως περιέγραψε καποια(νομιζω η σαγια) και μου ειχε φανει περίεργο αλλα χαιρομαι που το νιώθετε κι αλλες!

Ανδρομεδα ποτε ειναι ο γάμος;;;

Εμας τα νεα μας ήσυχα! Σε δυο βδομάδες εχουμε ξανά υπερηχο για να δουμε τη μπεμπα! Κατα τ αλλα πηγα στο διαβητολογο και απο σημερα ξεκινάω το διαιτολόγιο που μου έδωσε και τις μετρήσεις! Ο θεος βοηθός!

Βρίσκουμε ημερομηνίες για μέσα-τέλη Ιουλίου!!! Άσε, το αφήσαμε και τώρα τρέχουμεεε :oops:

Τί έγινε με το μάθημά σας; Βγήκαν τα αποτελέσματα;

Καλημέρα κοριτσάκια μου.Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες σας και ανταποδίδω κι εγώ στην καθεμία ξεχωριστά.Άντε περνάει ο καιρός να τα κρατήσουμε στην αγκαλιά μας τα ζουζουνάκια μας.

Λέτε να μαι αυτή που θα κάνει ποδαρικό?Ο γιατρός με είπε να πάρουμε κάποιες μέρες απ τον Αύγουστο και μπορούμε να γεννήσουμε μετά.:D:D:D

Άντε να δούμε,ανυπομονώ.Φιλάκια πολλά,να χουμε μια όμορφη μέρα με πολλές πολλές κλωτσιές και κεφαλιές :D:D:D:D

Μαρία με το καλό το μωράκι σου!!! Μπορεί όντως να είσαι η πρώτη!!! :D

OkoIp3.png

Φραουλίτσα και Mommy to be να ζήσετε και να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!! Με το καλό τα μωράκια σας να ολοκληρώσουν την ευτυχία σας και να πολλαπλασιαστεί η αγάπη!!!

OkoIp3.png

Βρίσκουμε ημερομηνίες για μέσα-τέλη Ιουλίου!!! Άσε, το αφήσαμε και τώρα τρέχουμεεε :oops:

Τί έγινε με το μάθημά σας; Βγήκαν τα αποτελέσματα;

Ναι το περάσαμε και οι δυο ευτυχως! Τωρα τέλη του μηνα θα δηλώσουμε την επομενη ενότητα και απο Νοέμβρη αρχίζουν παλι οι εργασίες!

Ε μωρε ειχες και τα διαβασματα! Τι να πρωτοπρολαβεις;; Θα φορτσαρετε τωρα και θα προλάβετε! Εχεις ενα-ενάμιση μηνα! Τι λες να φορέσεις;;;

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Λίτσα και άγχος, μην αγχώνεστε και μη στεναχωριέστε!!! Απολαύστε αυτούς τους τελευταίους μήνες, κάντε ευχάριστες σκέψεις και όλα θα πάνε καλά!!!

Γενικά όσες έχετε πρηξίματα στα πόδια βοηθάει να τα έχετε ψηλά όταν ξεκουράζεστε.. Επίσης, κορίτσια, πολύ νερό!!! Και αντικαταστήστε το κανονικό αλάτι με ακατέργαστο Μεσολογγίου, το βρίσκετε σε οποιοδήποτε βιολογικό κατάστημα! Εμένα με έχει σώσει! Έτρωγα γενικά πολύ αλάτι λόγω υπότασης και από τον 3ο μήνα χρησιμοποιώ αυτό και είμαι μια χαρά! 3 μέρες χρησιμοποιήσα κανονικό γιατί είχε τελειώσει και τουμπάνιασα!!!

OkoIp3.png

Είναι 20 Little lamb (οι οποίες γεμίζουν πανεύκολα!) και 10 Bumgenius ΑΙΟ! Τώρα ψάχνομαι με το απορρυπαντικό, για να τις πλύνω! χαχα

Έχω λεπτομέρειες και για τα πλυσίματα για όταν τις πάρεις! :D

Μμμ τέλεια! οι LL ήρθαν και με 2 επιθέματα ε;; Σίγουρα θα τις δοκιμάσω αυτές και λέω και bambino mio! Απορρυπαντικό δες στο ecofamily/ecobaby και έχει και η bambino mio ειδική σκόνη. Επίσης, λένε για καρπούς πλυσίματος αλλά οι απόψεις διίστανται..Και λένε για το πλάνετ το κανονικό που να μην έχει σαπούνι και ένζημα δηλαδή. Αχ τι ωραία, εγώ έχω ενθουσιαστεί με τις πάνες και με κοιτάνε καλά-καλά..Η μαμά μου λέει θα έχεις όλα τα άλλα θα πλένεις και τις πάνες;; Αλλά θα δει πως στην πράξη δεν είναι τόσο τραγικά..

Αχ, κοπέλα μου περαστικά σας! Του πέσανε πολλά μαζεμένα... Πότε θα έρθετε Αθήνα, τέλος του μήνα;

Ναι το περάσαμε και οι δυο ευτυχως! Τωρα τέλη του μηνα θα δηλώσουμε την επομενη ενότητα και απο Νοέμβρη αρχίζουν παλι οι εργασίες!

Ε μωρε ειχες και τα διαβασματα! Τι να πρωτοπρολαβεις;; Θα φορτσαρετε τωρα και θα προλάβετε! Εχεις ενα-ενάμιση μηνα! Τι λες να φορέσεις;;;

Συγχαρητήρια!!! Από Νοέμβρη βλέπουμε πάλι χαχα θα βάζεις το μπεμπάκι στο μάρσιπο και θα διαβάζεις! Εγώ πιθανόν να κάνω μια αναστολή σπουδών για ένα εξάμηνο...

Αχχ δεν ξέρω! Κοιτάζω κάτι φορεματάκια στο Mango και στις εκπτώσεις έχει καλές τιμούλες... Είναι ένα άσπρο μακρύ που μ' άρεσε αλλά μπορεί να φορέσω κάτι πιο κοντό (έως το γόνατο) για να μην φαίνομαι μονοκόμματη! Τα ποδαράκια μου είναι αδύνατα και από πάνω μια μπαλίτσα.. Σαν κεφτεδάκι με οδοντογλυφίδες! :D Άσε που θα ζεσταίνομαι με το μακρύ..

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπαρα σε ολα τα κοριτσια,εχουμε λιωσει στη ζεστη,ολη την ωρα ιδρωνω κ μπαινω για ντους,την παρασκευη επιτελους ερχεται η μανουλα μου γιατι εχουμε και το βαψιμο το σαβκυριακο,να τελειωνει κ αυτο,κοριτσια να σας ρωτησω,εχει καμια πονο στο ηβικο οστο;εκει που ακουμπαει το μπικινι;χθες ολη νυχτα τρελαθηκα στον πονο οταν πηγαινα να αλλαξω πλευρο,σημερα πηρα το γιατρο μου και μου ειπε ειναι φυσιολογικο κ οτι ισως τοχω μεχρι να γεννησω,να παιρνω κανενα ντεπον μου ειπε,ησυχασαευτυχως,,εγω στο διαβαλκανικο θα γεννησω,εκει ειναι ο γιατρος μου μονο και ιπποκρατειο αλλα δε θελω,πηρα χθες κ για τις τιμες,λιγο τσιμπιμενες αλλα χαλαλι,γεννεσις ηθελα κ εγω αλλα δεν ειναι

Γεια σας φιλενάδες μου! Τι κάνετε? Έχω βάλει το αir condition στους 22 σήμερα, πολικό ψύχος για να αντέξω! Να δω πως θα αντέξω να βγω έξω να γυρίσω σπίτι :rolleyes: ελπίζω αύριο να πέσει λίγο η θερμοκρασία όπως έχουν πει.

Ευχαριστώ όλα τα κορίτσια για τις ευχές σας και ανταποδίδω! Να είμαστε γερές και χαρούμενες με τους αντρούληδές μας για να ανταπεξέλθουμε και στα νέα καθήκοντα που έρχονται!!!:tongue::D

Φραουλίτσα και Mommy to be να ζήσετε και να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!! Με το καλό τα μωράκια σας να ολοκληρώσουν την ευτυχία σας και να πολλαπλασιαστεί η αγάπη!!!

Γενικά όσες έχετε πρηξίματα στα πόδια βοηθάει να τα έχετε ψηλά όταν ξεκουράζεστε.. Επίσης, κορίτσια, πολύ νερό!!! Και αντικαταστήστε το κανονικό αλάτι με ακατέργαστο Μεσολογγίου, το βρίσκετε σε οποιοδήποτε βιολογικό κατάστημα! Εμένα με έχει σώσει! Έτρωγα γενικά πολύ αλάτι λόγω υπότασης και από τον 3ο μήνα χρησιμοποιώ αυτό και είμαι μια χαρά! 3 μέρες χρησιμοποιήσα κανονικό γιατί είχε τελειώσει και τουμπάνιασα!!![/

Ανδρομέδα μου σ' ευχαριστώ πολύ και με το καλό ο γάμος σου κοπέλα μου! Έχει λίγο τρέξιμο αλλά κάνε ότι μπορείς και κοίτα να το απολαύσεις!;) Είσαι και κουρασμένη από εξεταστική κλπ... Αν χρειαστείς συμβουλές να μας ρωτήσεις μήπως και μπορούμε να βοηθήσουμε!

Για το αλάτι καλή η ιδέα σου, θα τη δοκιμάσω! Κάτι αντίστοιχο νομίζω είχε προτείνει και η audette αλλά δεν το συγκράτησα.

Βρε κοριτσάκι μου περαστικά του. Μάλλον έχεις γράψει λάθος, θα του ανέβηκε παραπάνω, γιατί το 11,5 δεν είναι πολύ πίεση. Όσο μπορείς κι εσύ χαλάρωσέ τον να περάσει αυτή η περίοδος της μετακόμισης να ηρεμήσετε μετά.

Καλησπαρα σε ολα τα κοριτσια,εχουμε λιωσει στη ζεστη,ολη την ωρα ιδρωνω κ μπαινω για ντους,την παρασκευη επιτελους ερχεται η μανουλα μου γιατι εχουμε και το βαψιμο το σαβκυριακο,να τελειωνει κ αυτο,κοριτσια να σας ρωτησω,εχει καμια πονο στο ηβικο οστο;εκει που ακουμπαει το μπικινι;χθες ολη νυχτα τρελαθηκα στον πονο οταν πηγαινα να αλλαξω πλευρο,σημερα πηρα το γιατρο μου και μου ειπε ειναι φυσιολογικο κ οτι ισως τοχω μεχρι να γεννησω,να παιρνω κανενα ντεπον μου ειπε,ησυχασαευτυχως,,εγω στο διαβαλκανικο θα γεννησω,εκει ειναι ο γιατρος μου μονο και ιπποκρατειο αλλα δε θελω,πηρα χθες κ για τις τιμες,λιγο τσιμπιμενες αλλα χαλαλι,γεννεσις ηθελα κ εγω αλλα δεν ειναι

Λίτσα αν ανατρέξεις σε προηγούμενα μηνύματα, την ίδια ενόχληση είχε και η didi και άλλα κορίτσια. Πρέπει να είναι αρκετός ο πόνος αλλά κάποιες φορές συμβαίνει... υπομονή και αφού στο επιτρέπει και ο γιατρός παίρνε κανένα ντεπονάκι όταν δε μπορείς άλλο. Με το καλό να υποδεχτείς και τη μαμά σου.

Γεια σας κοριτσάκια!!!!!!!! Διάβασα τα νέα σας και πολύ χαίρομαι για όλες σας:):)Εγώ από κιλά +10 και τα 2 τελευταια σε 2 βδομάδες!!!!!!! Αναμένω την ερχόμενη εβδομάδα να κάνω την καμπύλη ζαχάρου και να δω και τη μικρή.Θα έχει περάσει ένας μήνας!!!!!!!.Το δωμάτιο σχεδόν ετοιμάστηκε:):):). Α!!!! σήμερα πήρα και τις φωτογραφίες απ΄ο το γάμο οπότε ασχολούμαι μ΄αυτο!Φιλιά σε όλες σας

Με το καλό και η καμπύλη σου! Μια χαρά και τα κιλάκια! Πως είναι η φωτογραφίες??? Έχει μια ευχάριστη ταλαιπωρία να διαλέξεις τις καλύτερες, εγώ είχα ασχοληθεί αρκετό καιρό αφού ήταν τόσο πολλές και τις ήθελα όλες! :D

Να ζήσετε, να είστε γεροί και μονιασμένοι και με το καλό το μωράκι σας!!!

Σε ευχαριστώ πολύ!!

Εγώ δεν έχω κάνει εξετάσεις για ασβέστιο, αλλά τουλάχιστον ο αιματοκρίτης μου επανήλθε και δεν θα αυξήσουμε το σίδηρο.

Αν πας για μπάνιο, να είναι ζεστή η θάλασσα, γιατί μπορεί να προκληθούν συσπάσεις...

Σίγουρα τα ταΐζουν, αλλά τουλάχιστον να το ξέρουμε και να το επιτρέπουμε εμείς. Πάντως τον άντρα μου τον ενημέρωσα ότι ενδέχεται καβγάς! χαχα

20150616_144726.jpg?dl=0

Didi μου σ' ευχαριστώ για τις ευχές και τις πληροφορίες!

Κι εγώ αιματοκρίτη καλό έχω, ο σίδηρος έχει πέσει όμως, θα δούμε ότι μου πει ο ντοκτορ.

Με το καλό να γεμίσουν οι πάνες σου παιδικό πωπουδάκι!!!:tongue:

Έχεις δίκιο για την κρύα θάλασσα, μου το είπε και ο γιατρός. Λέμε να πάμε τέλος του μήνα και πιστεύω μετά το διάλειμμα που αναμένεται με πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες ότι θα ξανανέβει σύντομα μετά... βλέποντας και κάνοντας! Πάντως την έχω λιγουρευτεί τη θαλασσίτσα!:P

Mommy to be,Φραουλιτσα μου χρόνια σας πολλά!να ζήσετε!!

Μommy γέλασα με το χορό της βροχής αλλά κ με το μοντελομαμα!!χαχα!μα τι μοντέλο μαμά 1 κ 60 με τα χέρια ψηλα και 60 κιλά πια!!θα το πω στον άντρα μου όμως..στην πρώτη εγκυμοσύνη και μετά sexy mamma με ανεβαζε sexy mamma με κατεβαζε.τώρα πέρασαν τα χρόνια,μου πήραν και μια νυχτικια με μια γουρουνιτσα στην κοιλιά(άραγε θέλουν κάτι να μου πουν???χαχα)κ μεταμορφωθηκα σε πεππα το γουρουνάκι αν έχεις ακουστά!χαχα!:D απολαύστε την πρώτη εγκυμοσύνη κοριτσια..

Σάγια μου σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου! Κι εσύ να χαίρεσαι τον άντρα σου, και το παιδάκι σου και με το καλό το μπεμπουλάκι που έρχεται!

Μα εννοείτε ότι με 6,5 κιλά μόνο είσαι μοδέλο! Εδώ κρατάω εγώ ψυχολογία με τα διπλάσια!!! Καλά γέλασα κι εγώ πολύ με την πέππα... κατάλαβες, στην πρώτη εγκυμοσύνη sexy mamma και στη δεύτερη νυχτικιά με σαφές υπονοούμενο... ααααααααααααχ!!! Το κορυφαίο είναι που του λέω καμιά φορά, όταν με το καλό γεννήσω θα αρχίσουμε μαζί δίαιτα γιατί κι εσύ έχεις πάρει λίγο χαχαχα! Του κάνω αντίστροφη ψυχολογία !!! :D:D:D

Με την γέννα μην ανχώνεστε απο τώρα!!!Έχουμε καιρό για αυτά. Αν όλα είναι καλά και δεν υπάρχει κάποιο θέμα υγείας μια χαρά θα πάνε όλα!!!Τόσες μανούλες γεννάνε!!!Και μια μέρα θα είναι και μισή βασικά, θα περάσει. Ολόκληρο παιδί θα φέρουμε στον κόσμο, όσο νά'ναι και λίγο θα πονέσουμε και λίγο θα ταλαιπωρηθούμε αλλά νομίζω ότι το αποτέλεσμα το αξίζει. Οπότε χαλαρά και όλα καλά θα πάνε. Με άνχος και φόβο δεν θα είμαστε και συνεργάσιμες.

Έτσι όπως τα λες είναι, πρέπει να σκεφτόμαστε το αποτέλεσμα και να παίρνουμε δύναμη και θάρρος και όλα καλά θα πάνε!!!

κορίτσια μπηκα να σας πω μια καλησπέρα και να στειλω φιλάκια.

υποφέρω απο καουρες και πριξιμο....θα σας τα πω αλλη στιγμή.

Γεια σου Λευκή μου... υπομονή! Μπες όταν μπορέσεις να μας πεις τα νέα σου!

mommy to be αν χορεψες το χορό της βροχής μαλλον έπιασε τόπο γιατι απο αυριο άκουσα βροχές! Μακαρι γιατι εχουμε λιωσει με τη ζέστη!

Λευκή κι εγω εχω καουρες! Προς το παρον το παλεύω αλλα αν παραγίνει θα ρωτήσω το γιατρο μου αν μπορω να παρω κατι γιατι δεν κοιμάμαι τα βραδιά λόγω αυτού!

Εμας τα νεα μας ήσυχα! Σε δυο βδομάδες εχουμε ξανά υπερηχο για να δουμε τη μπεμπα! Κατα τ αλλα πηγα στο διαβητολογο και απο σημερα ξεκινάω το διαιτολόγιο που μου έδωσε και τις μετρήσεις! Ο θεος βοηθός!

Audette μου καλή αρχή στη διατροφή σου. Κι εγώ έχω λίγες καούρες ξανά και ο γιατρός μου είχε προτείνει παλαιότερα κάτι αντιόξινα αλλά δεν τα θυμάμαι, θα τον ξαναρωτήσω.

Άσε από αύριο αλλάζει ο καιρός! Να δροσιστούμε λίγο!

Μαράκι θα είσαι η πρώτη και αυτό έχει υποχρεώσεις! :tongue: Θα πρέπει να μας ενημερώνεις (μέσα στην αυπνία σου) για τις πρώτες εντυπώσεις και εμπειρίες!!!Φιλάκια πολλά και καλές κλωτσίτσες!:D

Την Κασσιόπη έχουμε χάσει, να μπει σύντομα να μας πει κι αυτή τα νέα της!

Φιλιά σε όλες!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Αχ, Οντέτ μου, δε σε ρωτήσαμε, συγχαρητήρια!!! Προβλέπω διάβασμα με νινί!!

Μμμ τέλεια! οι LL ήρθαν και με 2 επιθέματα ε;; Σίγουρα θα τις δοκιμάσω αυτές και λέω και bambino mio! Απορρυπαντικό δες στο ecofamily/ecobaby και έχει και η bambino mio ειδική σκόνη. Επίσης, λένε για καρπούς πλυσίματος αλλά οι απόψεις διίστανται..Και λένε για το πλάνετ το κανονικό που να μην έχει σαπούνι και ένζημα δηλαδή. Αχ τι ωραία, εγώ έχω ενθουσιαστεί με τις πάνες και με κοιτάνε καλά-καλά..Η μαμά μου λέει θα έχεις όλα τα άλλα θα πλένεις και τις πάνες;; Αλλά θα δει πως στην πράξη δεν είναι τόσο τραγικά..

Συγχαρητήρια!!! Από Νοέμβρη βλέπουμε πάλι χαχα θα βάζεις το μπεμπάκι στο μάρσιπο και θα διαβάζεις! Εγώ πιθανόν να κάνω μια αναστολή σπουδών για ένα εξάμηνο...

Αχχ δεν ξέρω! Κοιτάζω κάτι φορεματάκια στο Mango και στις εκπτώσεις έχει καλές τιμούλες... Είναι ένα άσπρο μακρύ που μ' άρεσε αλλά μπορεί να φορέσω κάτι πιο κοντό (έως το γόνατο) για να μην φαίνομαι μονοκόμματη! Τα ποδαράκια μου είναι αδύνατα και από πάνω μια μπαλίτσα.. Σαν κεφτεδάκι με οδοντογλυφίδες! :D Άσε που θα ζεσταίνομαι με το μακρύ..

Ναι, είχαν δύο επιθέματα, αλλά πήρα και κάποια από carcoal bamboo έξτρα, μιας που έκανα παραγγελία. Είναι τόσο απαλούτσικες...

Αυτό της bambino mio λέω να πάρω, να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Και είναι οικονομικό. Δηλ. με εξαίρεση τις πρώτες πλύσεις, θα με βγάζει περίπου 3 μήνες (αν πλένω ανά δύο ημέρες, τουλάχιστον στην αρχή).

Το σάιτ της πλάνετ γράφει μόνο για απορρυπαντικό με σύνθεση White & bright, αυτό τώρα δεν έχει λευκαντικούς παράγοντες; Δεν καταλαβαίνω τις ετικέτες και μπερδεύομαι...

Ό,τι και να φορέσεις, θα είσαι μία κούκλα! Αλλά καλύτερα κάτι κοντό, γιατί θα υποφέρεις από τη ζέστη. Έχω κι εγώ να πάω στο γάμο μιας πολύ καλής μου φίλης και δεν ξέρω τι θα βάλω...

κοριτσια να σας ρωτησω,εχει καμια πονο στο ηβικο οστο;εκει που ακουμπαει το μπικινι;χθες ολη νυχτα τρελαθηκα στον πονο οταν πηγαινα να αλλαξω πλευρο,σημερα πηρα το γιατρο μου και μου ειπε ειναι φυσιολογικο κ οτι ισως τοχω μεχρι να γεννησω,να παιρνω κανενα ντεπον μου ειπε,ησυχασαευτυχως

Όλοι οι πόνοι στην περιοχή είναι φυσιολογικοί, δυστυχώς. Κι εγώ, αν δω ότι σκουραίνουν πολύ τα πράγματα, παίρνω ένα ντεπόν. Έως δύο την ημέρα παίρνω (αλλά δεν θυμάμαι πόσα μου επέτρεψε η γιατρός).

Didi μου σ' ευχαριστώ για τις ευχές και τις πληροφορίες!

Κι εγώ αιματοκρίτη καλό έχω, ο σίδηρος έχει πέσει όμως, θα δούμε ότι μου πει ο ντοκτορ.

Με το καλό να γεμίσουν οι πάνες σου παιδικό πωπουδάκι!!!:tongue:

Έχεις δίκιο για την κρύα θάλασσα, μου το είπε και ο γιατρός. Λέμε να πάμε τέλος του μήνα και πιστεύω μετά το διάλειμμα που αναμένεται με πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες ότι θα ξανανέβει σύντομα μετά... βλέποντας και κάνοντας! Πάντως την έχω λιγουρευτεί τη θαλασσίτσα!:P

Το κορυφαίο είναι που του λέω καμιά φορά, όταν με το καλό γεννήσω θα αρχίσουμε μαζί δίαιτα γιατί κι εσύ έχεις πάρει λίγο χαχαχα! Του κάνω αντίστροφη ψυχολογία !!! :D:D:D

Καλά, το ότι θα χαιρόμουν τόοοοοσο πολύ για τις πάνες που θα λερώνουν από τα κακάκια του δεν το περίμενα! χαχαχα

Κι εγώ θέλω θάλασσα, αλλά δεν το βλέπω να με αφήνει ο έρωτάς μου... Φοβάται ότι κάτι θα κολλήσω... Άντρες...

Τέλεια η αντίστροφη ψυχολογία! Εμείς προς το παρόν συγκρίνουμε τις κοιλιές μας, οι οποίες, όταν αγκαλιαζόμαστε όρθιοι, συγκρούονται! Έχω αρχίσει να παίρνω το προβάδισμα!! χαχα

tt1e3

Ωραίο το Γένεσις Didi89 είμαι σίγουρη πως θα μείνεις ικανοποιημένη,απ τα λεγόμενα και της κολλητής μου που γέννησε εκεί,αλλά και της αδερφής μου.Κι εμένα ξεγεννάει παντού ο δικός μου,απλά προτιμά τη Βιοκλινική.

Ανδρομέδα μου σήμερα όντως μετακομίζουμε,απλά άλλοι κάνουν τη μετακόμιση:):).Εγώ σήμερα είμαι όλη μέρα στο μαγαζί κάτω απ το aircondition αν κι έχει λίγη ώρα που δρόσισε.

Mommy to be ωραίες υποχρεώσεις μου ανέθεσες,μ αρέσουν κι ανυπομονώ :D:D

Η Κασσιόπη κοριτσάκια μου είναι καλά,απλά κάνει κ αυτή ανακαίνιση στο σπίτι της κι έχει τρεχάματα.

Φιλάκιαα

7H5Lp3.png

κορίτσια μου τι κάνετε ?

διαβαζω οτι παμε ολες καλά και συγχαρητηρια και στα κοριτσια που ειχαν εξετάσεις.

Πωπω κ εγω υποτιθεται μανουλα Οκτωβρίου ειμαι αλλα δεν θελω να φυγω απο την ομάδα σας.

Λοιπον, εχω τρελαθει στην καουρα και πριζονται και τα πόδια μου και τα δαχτυλα των χεριών μου. Εκανα εξετάσεις και αναμενω news ελπίζω ολα καλά να είναι.

Αγορές κορίτσια εγω εκανα μια και αγορασα ενα μαξιλάρι για διδιμάκια μιας και δεν εχουν εκπτωσεις αυτά.

Κατα τα αλλα τσουλάει ο καιρός και γινομαι μικρή φαλαινίτσα.

ψαχνομαι κι εγω για πανες αλλα λεωω να μην αγοράσω αρχικα πολλές. Σκεφτομουν τις τσαρλι μπανάνα αλλα δεν ειμαι ακομα σιγουρη.

xj92p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...