Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια!!!!!!!! Διάβασα τα νέα σας και πολύ χαίρομαι για όλες σας:):)Εγώ από κιλά +10 και τα 2 τελευταια σε 2 βδομάδες!!!!!!! Αναμένω την ερχόμενη εβδομάδα να κάνω την καμπύλη ζαχάρου και να δω και τη μικρή.Θα έχει περάσει ένας μήνας!!!!!!!.Το δωμάτιο σχεδόν ετοιμάστηκε:):):). Α!!!! σήμερα πήρα και τις φωτογραφίες απ΄ο το γάμο οπότε ασχολούμαι μ΄αυτο!Φιλιά σε όλες σας

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Didi όμορφο το όνειρο σου αλλά σε κάνει να συνειδητοποιείς ότι θα γεννήσουμε!!! Δεν σας πιάνει μια ταχυκαρδία όποτε το σκέφτεστε ή μόνο εμένα? Βέβαια μετά σκέφτομαι ότι είναι μακριά ακόμα αυτή η στιγμή και ηρεμώ!

Αχχ εμενα να δεις τι με ππιανει οσο σκεφτομαι τη γεννα,νομιζω οτι θα λυποθυμισω εκεινη την ωρα,ολα τα σκεφτομαι,πως θα γεμνησω αραγε;φυσιολογικα;καισαρικη;θα ποναω ωρες;παντως θα κανω επισκληρηδιο,εγω δεν αντεχα τους πονους περιοδου με τιποτα που να αντεξω τους πονους,απο τον αλλο μηνα θα με ποιασει χειροτερα που θα ειμαι 7 μηνων,αασε που σκεφτομαοι κ κατι βλακιες μη γεννησω προωρα

Φραουλιτσα χρονια σας πολλα κοριτσαρα μου,να ειστε παντα ευτυυχισμενοι κ με το καλο το μωρακι σας

Didi όμορφο το όνειρο σου αλλά σε κάνει να συνειδητοποιείς ότι θα γεννήσουμε!!! Δεν σας πιάνει μια ταχυκαρδία όποτε το σκέφτεστε ή μόνο εμένα? Βέβαια μετά σκέφτομαι ότι είναι μακριά ακόμα αυτή η στιγμή και ηρεμώ!

Φυσικά και με πιάνει ένας μίνι πανικός όποτε το σκέφτομαι! Αλλά μετά θα κρατάμε τα μπεμπάκια μας στην αγκαλιά μας και θα είναι η πιο όμορφη στιγμή του κόσμου!!!

Κοριτσάκια μου τι κάνετε?Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη που είδα τη μπουμπούκα μου,απο χθες όλο τη σκέφτομαι και της μιλάω. :):)Τελικά η ΠΗΤ μου έγινε 31/08,Φιλάκια πολλά

Μάλλον λόγω των συσπάσεων σου είπε να ξεκουράζεσαι...

Έι! Μη μας ξεχάσεις τώρα που έγινες μανούλα Αυγούστου!!!

Μαρία να χαίρεσαι τη μπεμπούλα σου! Τελικά είσαι στο όριο για Αύγουστο, κι εμένα κάθε φορά που μετράμε το μπέμπη αν και ο γιατρός κρατάει την αρχική ΠΗΤ, στα χαρτιά βλέπω πότε πάνω πότε κάτω για 2-3 μέρες αλλά δεν γλιτώνω το Σεπτέμβρη:)

Εμένα ο μπέμπης είναι συστηματικά 4-6 μέρες μεγαλύτερος. Αλλά η ΠΗΤ δεν αλλάζει, γιατί η πιο σωστή χρονική στιγμή για τον υπολογισμό της ήταν η 9η εβδομάδα...

Καλημέρα κορίτσια μου! Σήμερα είμαι χαρούμενη γιατί έχω επέτειο γάμου με τον αντρούλη μου και βρήκαν και τα αποτελέσματα χθες από τις εξετάσεις που είχα κάνει και όλα οκ! Μάλλον θα ξεκινήσω και δεύτερο σίδηρο γιατί είμαι οριακά, αλλά με τα γάλατα και τα τυριά το ασβέστιο αυξήθηκε και είμαι εντός φυσιολογικών ορίων ;) ακόμα δεν παίρνω χάπι, εσείς το έχετε ήδη ξεκινήσει?

Τώρα λέω μήπως κάνω κανένα μπανάκι που είναι νωρίς και δεν έχει πιάσει πολύ ζέστη ακόμα...

Μεγάλωσε πολύ ο γιός σου, να τον χαίρεσαι!!!

Μου έλυσες και την απορία τι μπορεί να με ενοχλεί κοντά στον αφαλό.

Με γεια και το κάθισμα αυτοκινήτου!

Για τα βλαστοκύτταρα θέλω κι εγώ να δω για δημόσια τράπεζα φύλαξης, αλλά θα το ψάξω λίγο ακόμα. Ξέρω ότι τα φυλάσσουν στην Ακαδημία Αθηνών.

Σχετικά με τον θηλασμό όταν γεννηθεί κι εγώ θα ζητήσω να το θηλάσω όσο το δυνατόν συντομότερα αν είναι εφικτό και να το έχω στο δωμάτιο όσο περισσότερο μπορώ, αλλά από τον ανιψιό μου που έχω δει, κάποια στιγμή στο παίρνουν για κάποιες ώρες κι εκεί ας μη γελιόμαστε, τα ταΐζουν λίγο ότι και να πούμε εμείς. Μάλιστα κάποια στιγμή που έκλαιγε αρκετή ώρα και φωνάξαμε τη μαία, είπε ότι το παιδί είναι μεγάλο και μέχρι να κατεβάσει γάλα η μαμά αυτό πεινάει... και του έδωσε μπροστά μας λίγο έτοιμο γάλα με τη συναίνεση της αδερφής μου. Φανταστείτε να κλαίνε πόσα μωρά, όλα μαζί εκεί που τα έχουν, σίγουρα κάτι θα τους δώσουν... πάντως για να μην τρελαινόμαστε, η αδερφή μου θήλασε αποκλειστικά χωρίς πρόβλημα.

Να ζήσετε, να είστε γεροί και μονιασμένοι και με το καλό το μωράκι σας!!!

Σε ευχαριστώ πολύ!!

Εγώ δεν έχω κάνει εξετάσεις για ασβέστιο, αλλά τουλάχιστον ο αιματοκρίτης μου επανήλθε και δεν θα αυξήσουμε το σίδηρο.

Αν πας για μπάνιο, να είναι ζεστή η θάλασσα, γιατί μπορεί να προκληθούν συσπάσεις...

Σίγουρα τα ταΐζουν, αλλά τουλάχιστον να το ξέρουμε και να το επιτρέπουμε εμείς. Πάντως τον άντρα μου τον ενημέρωσα ότι ενδέχεται καβγάς! χαχα

Γεια σας κοριτσάκια!!!!!!!! Διάβασα τα νέα σας και πολύ χαίρομαι για όλες σας:):)Εγώ από κιλά +10 και τα 2 τελευταια σε 2 βδομάδες!!!!!!! Αναμένω την ερχόμενη εβδομάδα να κάνω την καμπύλη ζαχάρου και να δω και τη μικρή.Θα έχει περάσει ένας μήνας!!!!!!!.Το δωμάτιο σχεδόν ετοιμάστηκε:):):). Α!!!! σήμερα πήρα και τις φωτογραφίες απ΄ο το γάμο οπότε ασχολούμαι μ΄αυτο!Φιλιά σε όλες σας

Ετοιμάσατε κιόλας το δωμάτιο; Τι όμορφα!

Ε, για τα κιλά, ας προσέχουμε όσο μπορούμε, αλλά δεν θα πεθάνουμε κιόλας...

Είναι όμορφες οι φωτογραφίες;

Ανδρομέδαααααααα

Σήμερα ήρθαν οι πάνες μας και είναι υπέροχες! Θα πάρω απορρυπαντικό να τις πλύνω! Είμαι πολύ χαρούμενη!!!!

Κι εδώ είναι η ραφιέρα που έφτιαξα με τις κορδέλες (ήταν μία απλή άσπρη μεταλλική για λαχανικά) για να τις αποθηκεύω στην αλλαξιέρα! Πώς σας φαίνεται;

20150616_144726.jpg?dl=0

tt1e3

Αχχ εμενα να δεις τι με ππιανει οσο σκεφτομαι τη γεννα,νομιζω οτι θα λυποθυμισω εκεινη την ωρα,ολα τα σκεφτομαι,πως θα γεμνησω αραγε;φυσιολογικα;καισαρικη;θα ποναω ωρες;παντως θα κανω επισκληρηδιο,εγω δεν αντεχα τους πονους περιοδου με τιποτα που να αντεξω τους πονους,απο τον αλλο μηνα θα με ποιασει χειροτερα που θα ειμαι 7 μηνων,αασε που σκεφτομαοι κ κατι βλακιες μη γεννησω προωρα

Φραουλιτσα χρονια σας πολλα κοριτσαρα μου,να ειστε παντα ευτυυχισμενοι κ με το καλο το μωρακι σας

Καλέ, τι μαυρίλα είναι αυτή;;;;;

Ηρέμησε λίγο να χαρείς την περίοδο! Μετά να δεις άγχος, που θα έχεις το νινί στο σπίτι!!!

tt1e3

Διαφημίσεις

Οι εγκυούλες του Σεπτεμβρίου!

1. Μαρία06....................31/08......Β' επιπέδου.....................Κοριτσάκι
  2. Κασσιόπη..................05/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  3. audette17...................09/09......Β' επιπέδου.....................Κοριτσάκι
  4. Sagia..........................12/09.......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  5. mommy to be............12/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  6. mariposita.................13/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  7. Ανδρομέδα................15/09......Β' επιπέδου.....................♥Κinder έκπληξη!

8. stafylaki.....................16/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  9. αγαπη πετρουδακι...17/09......Αυχενική........................Αγοράκι
  10. antaa...........................18/09......Αυχενική........................
  11. Φραουλίτσα*.............20/09......Β' επιπέδου.....................Κοριτσάκι
  12. ilektra2.......................20/09......Β' επιπέδου.....................Κοριτσάκι
  13. Minnie Mouse...........22/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  14. agxos...........................23/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  15. litsa31..........................23/09......Β' επιπέδου.....................Κοριτσάκι
  16. Didi89.........................24/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  17. lenaki86......................24/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  18. felicitaki......................27/09......Β' επιπέδου.....................Κοριτσάκι
  19. Lefki............................08/10......Αυχενική.........................Κοριτσάκι & Αγοράκι
  20. lolitaki78.....................09/10................................................♥♥♥ ΔΙΔΥΜΑ

tt1e3

Mommy to be,Φραουλιτσα μου χρόνια σας πολλά!να ζήσετε!!

Felicitaki και εγώ 2 κιλά σε 2 εβδομάδες..άρχισα να κόβω λιχουδιές.απόλαυσε τις φωτογραφίες σας!βγήκαν ωραίες?διάλεξε τώρα τις καλύτερες γιατί μετά δε θα έχεις χρόνο!

Μαρία μου λες να είναι η πρώτη η μπουμπού σου?με το καλό να ερθει η ώρα φυσικά!και μένα περπάτημα όχι μου είπε λόγω τραχήλου.

λίτσα περίμενε!είσαι κ βιαστικη!ασε το σενάριο του τοκετού για το τέλος γιατί πολλά μαζεμένα τα έχεις στο μυαλό σου κ δε βλέπω να χαλαρώσεις έτσι!

Μommy γέλασα με το χορό της βροχής αλλά κ με το μοντελομαμα!!χαχα!μα τι μοντέλο μαμά 1 κ 60 με τα χέρια ψηλα και 60 κιλά πια!!θα το πω στον άντρα μου όμως..στην πρώτη εγκυμοσύνη και μετά sexy mamma με ανεβαζε sexy mamma με κατεβαζε.τώρα πέρασαν τα χρόνια,μου πήραν και μια νυχτικια με μια γουρουνιτσα στην κοιλιά(άραγε θέλουν κάτι να μου πουν???χαχα)κ μεταμορφωθηκα σε πεππα το γουρουνάκι αν έχεις ακουστά!χαχα!:D απολαύστε την πρώτη εγκυμοσύνη κοριτσια..

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Γεια σας κοριτσάκια!!!Πολλά μηνύματα βλέπω!!!Σας ευχαριστώ και για τις ευχές!!!Χρονια πολλά και σε σας mommy to be και γενικά όλες να είστε αγαπημένοι με τον άντρα σας και να χαίρεστε την οικογένειά σας!!!Και μένα το χαρτί με τις μετρήσεις ανχωτικό και πολύ μου φάνηκε, αν και σήμερα είπα να δω πόσο συχνά γίνονται οι κινήσεις και στάνταρ σε μια ώρα έχεις 10. Θα δω και τον γιατρό απο κοντά και θα δώ αν θέλει να το κάνω τελικά. Πάντως μην ανησυχείτε που άλλα λέει ο ένας γιατρός και άλλα ο άλλος. Όλοι το καλό μας θέλουν αλλά όπως όλοι οι άνθρωποι έχουν διαφορετικές απόψεις πάνω στα ίδια θέματα. Καλό είναι η κάθε μια να ακολουθεί την γραμμή του γιατρού της. Το πινακάκι το έβαλα γιατί ήθελε η didi να το δει. Α!!!Και μια και είπα Didi ταλέντο είσαι κορίτσι μου!!! Το έκανες τέλειο!!!Μπράβο σου!!! Και οι πάνες πολύ ωραίες και με πολλά χρωματάκια!!Μπράβο να τις λερώσετε με το καλό!!!

Με την γέννα μην ανχώνεστε απο τώρα!!!Έχουμε καιρό για αυτά. Αν όλα είναι καλά και δεν υπάρχει κάποιο θέμα υγείας μια χαρά θα πάνε όλα!!!Τόσες μανούλες γεννάνε!!!Και μια μέρα θα είναι και μισή βασικά, θα περάσει. Ολόκληρο παιδί θα φέρουμε στον κόσμο, όσο νά'ναι και λίγο θα πονέσουμε και λίγο θα ταλαιπωρηθούμε αλλά νομίζω ότι το αποτέλεσμα το αξίζει. Οπότε χαλαρά και όλα καλά θα πάνε. Με άνχος και φόβο δεν θα είμαστε και συνεργάσιμες.

Εσύ agxos γιατί αγχώθηκες παιδί μου; Που πήρε θέση; Αυτο είναι το καλό να πάρουν θέση. Αυτο δεν σημαίνει ότι θα γεννήσεις πιο γρήγορα, απλά ότι θα έχεις ένα άνχος λιγότερο γιατί έχει πάρει θέση το μωρό. Το αντίθετο δηλαδή απο αυτο που νιώθεις!!!

Αχ πολύ ζέστη και σήμερα!!!Χτες και σήμερα δεν πήγα πουθενά. Έχω κλειστεί στο σπίτι.

Όσο για τα όνειρα είναι πολύ ωραία όταν τα βλέπουμε!!!Σε λίγο καιρό θα τα βλέπουμε και στον ξύπνιο μας!!!Φιλιά κορίτσια και είπαμε όχι άνχος χωρίς λόγο!!!;)

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλησπέρα σε όλες!!! Διάβασα λίγο στα πεταχτά αλλά δεν προλαβαίνω να σχολιάσω αυτά που θέλω γιατί τρέχουμε με το γάμο και κοιτάμε και σπίτια!!!

Μόλις βρω λίγο χρόνο θα απαντήσω σε αυτά που θέλω!!!

Didi είναι τεεεεεέλειεςςςς!!!! Με το καλό να γεμίσουν με ωραία κακάκια!!!! :D:D:D Είναι όλες Bumgenius ή και Little lamb;;; Πάντως οι bumgenius έχουν τέλεια χρωματάκια... Θα πάρω σίγουρα και μου φαίνεται τελικά θα δοκιμάσω 2-3 μάρκες γιατί δεν μπορώ να αποφασίσω! Τέλειο το έφτιαξες!! Άμα έχεις ιδέες τελικά ό,τι θέλεις κάνεις! Και εμένα μ' αρέσουν οι αυτοσχέδιες κατασκευές μου έδωσες τροφή για σκέψη!

Φιλάκια σε όλες προς το παρόν, θα ξαναμπώ για πιο αναλυτικά! Δεν μου γλυτώνει καμία μπουαχαχα :cool::tongue:

OkoIp3.png

Καλέ, τι μαυρίλα είναι αυτή;;;;;

Ηρέμησε λίγο να χαρείς την περίοδο! Μετά να δεις άγχος, που θα έχεις το νινί στο σπίτι!!!

Δικιο εχεις,αν αγχωνομαι απο απο τωρα.....ολοι μου λενε οτι θα ψαχνω την πεειοδο της εγκυμοσυνης...εγω εκει ομως απ την αρχγ απαισιοδοξη,ενω μεχρι στιγμης ολα καλα απ την αρχη της εγκυμοσυνης,κ ουτε καταλαβα ποτε εφτασα 26 εβδομαδες,αλλα ετσι ημουν κ πριν,μια ζωη φοβιτσιαρα με το παραμικρογενικα με γιατρους κ νοσοκομεια,ποσο μαλλον οταν σκεφτομαι τη γενννα,φταιει κ το οτι ειμαι ολη μερα μονη στο σπιτι απ τις 8 το πρωι ως τις 8 το βραδυ και δεν ξερω τι να κανω,υτωρα κ με τη ζεστη δε βγαινω κ πολυ εξω,ξερω οτι ειμαι παραλογη και ισως με θεωρειται αδικαιολογητη αλλα θελω να περασει ο καιρος να γεννησω οσο κ να φοβαμαι,να δω τη μπεμπα μου και μετα ας με παιδευει αυτη,

Διαφημίσεις

κορίτσια μπηκα να σας πω μια καλησπέρα και να στειλω φιλάκια.

υποφέρω απο καουρες και πριξιμο....θα σας τα πω αλλη στιγμή.

Καλησερα lefki μου,ακριβως το ιδιο προβλημα εχω,καουρα ψηλα και πρηξιμο στο στομαχι και εντερα,ενω δοισκιλια δεν εχω,παιρνω μαλοξ για τις καουρες,ψηλα μαξιλαρι και στο αριστερο πλευρο,επησης με βοηθαει πολυ η μαστιχα χιου δοκιμασε την,

Καλημερα εγκυουλες μου! Εχω μερες να σας γράψω και εχω χάσει την μπάλα οποτε μην με παρεξηγήσετε αν ξεχάσω καμμια!

Πρωτα απο ολα χαιρομαι που ολα τα μωρακια ειναι καλα και μεγαλώνουν! Μαράκι λογικα θα εισαι η πρωτη και θα μας κανεις ποδαρικό!! Με το καλο κορίτσι μου!

Mommy to be και φραουλιτσα να είστε παντα ευτυχισμένες με τους αντρουληδες σας και με το καλο να υποδεχτείτε και τα μωρακια σας!

Πολλα και διαφορα πονακια και τραβηγματα εχω κι εγω! Δεν ειναι κατι ανησυχητικό! Επισης η μπεμπα κλωτσαει πολλες φορές χαμηλά οπως περιέγραψε καποια(νομιζω η σαγια) και μου ειχε φανει περίεργο αλλα χαιρομαι που το νιώθετε κι αλλες!

Ντιντακι μεγεια οι πανες(κι απο δω) και η τελεια χειροποίητη ραφιερα σου!

Λιτσάκι και άγχος μην ανησυχείτε για τη γεννά! Να σκέφτεστε τα μωρακια σας και να παίρνετε κουράγιο!

Ανδρομεδα ποτε ειναι ο γάμος;;;

mommy to be αν χορεψες το χορό της βροχής μαλλον έπιασε τόπο γιατι απο αυριο άκουσα βροχές! Μακαρι γιατι εχουμε λιωσει με τη ζέστη!

Λευκή κι εγω εχω καουρες! Προς το παρον το παλεύω αλλα αν παραγίνει θα ρωτήσω το γιατρο μου αν μπορω να παρω κατι γιατι δεν κοιμάμαι τα βραδιά λόγω αυτού!

Εμας τα νεα μας ήσυχα! Σε δυο βδομάδες εχουμε ξανά υπερηχο για να δουμε τη μπεμπα! Κατα τ αλλα πηγα στο διαβητολογο και απο σημερα ξεκινάω το διαιτολόγιο που μου έδωσε και τις μετρήσεις! Ο θεος βοηθός!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Καλημέρα κοριτσάκια μου.Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες σας και ανταποδίδω κι εγώ στην καθεμία ξεχωριστά.Άντε περνάει ο καιρός να τα κρατήσουμε στην αγκαλιά μας τα ζουζουνάκια μας.

Λέτε να μαι αυτή που θα κάνει ποδαρικό?Ο γιατρός με είπε να πάρουμε κάποιες μέρες απ τον Αύγουστο και μπορούμε να γεννήσουμε μετά.:D:D:D

Άντε να δούμε,ανυπομονώ.Φιλάκια πολλά,να χουμε μια όμορφη μέρα με πολλές πολλές κλωτσιές και κεφαλιές :D:D:D:D

7H5Lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...