Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

Θεωρώ η ηλικία είναι πιο σημαντικός παράγοντας για την ποιότητα πάρα η ΑΜΗ, εγώ είμαι 41 με υψηλή ΑΜΗ αλλά λόγω ηλικίας έχω λίγα ποιοτικά ωάρια.

Επίσης όπως είπα πιστεύω παίζει σημαντικό ρόλο το πρωτόκολλο που ακολουθείς κ τον πιο σημαντικό το εμβρυολογικο!!

Όταν ξεκίνησα πήγα στο δημόσιο (επέμενε ο άντρας μου), οι γιατροι εκει κάνουν κ σε ιδιωτικά εξωσωματικες, έκανα 2 ωοληψίες κ οι βλαστοκυστες μου έφτασαν  4 απο 2 ωοληψιες, ήταν όλες χαμηλής βαθμολογίας 2ΒΒ, πρώτη ετ αποτυχία, δεν εκανα αλλη. Αλλάζω κέντρο με άλλο πρωτόκολλο άλλο εμβρυολογικο κ φτάνω στις 11 άριστες βλαστοκύστες, 2 υγιείς απο τις 11 , η μία είναι τα διδυμα μου τώρα!! Θέλω να πω πως άλλος γιατρός διαφορετική αντιμετώπιση μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Didi θα το δοκιμασω αυτο με τη μπανιερα, δεν το είχα σκεφτεί. Μάλιστα απο το φόβο μου μη ζαλιστώ, κάνω μπάνιο με ανοιχτή την πόρτα, μόνο όταν είναι ο άντρας μου σπίτι και του λέω να'χει το νου του και να μην τολμήσει και βάλει ακουστικά.

Ανδρομέδα αυτό που κάνεις είναι πραγματικά άθλος! Θυμάμαι κι εγώ στη φιλοσοφική που έπρεπε να ανεβαίνω στον όγδοο με τις σκάλες και είχα πρόβλημα στο γόνατο πόσο μάλλον κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ούτε να το φανταστώ δεν μπορώ. Μακάρι να ξεμπερδέψεις γρήγορα και με καλά αποτελέσματα φυσικα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα όμορφες εγκυούλες.Τι μου κάνετε?Εγώ συνεχίζω να πονάω παντού.Πονάω στον αυχένα,στη μέση στην πλάτη,στο ηβικό οστό(λες κι έχω κάνει σεξ τρελό:):) ) και γενικά νιώθω τρελά πιασμένη,σαν να έχω κάνει ώρες γυμναστική μετά απο καιρό.Τα πόδια μου πρησμένα πολύ και τα χερια επίσης.Κι εμένα η βέρα δε με χωράει κορίτσια.Αφήστε που έχω και τη μετακόμιση την Τετάρτη.Ευτυχώς είναι έτοιμο το καινούριο μας σπίτι οπότε τώρα έχουμε το κουβάλημα.Φυσικά όχι εγώ :).Τα καλά της εγκυμοσύνης :D:D:D:D

Κι αισίως έφτασα τα 15+.Σήμερα που θα πάμε επιτέλους στο γιατρό έχω πολλές ερωτήσεις να του κάνω.Φιλάκια,να μαστε όλες καλά και τα μπεμπάκια μας ακόμα πιο καλά

7H5Lp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες!

Αρχίζουμε και κουραζόμαστε σιγά σιγά ε? Μέσα στο πρόγραμμα είναι κι αυτό τι να κάνουμε. Κι εγώ βλέπω τις δυνάμεις μου να είναι λιγότερες, συμβάλλει και η ζέστη σε αυτό... ευτυχώς θα ξαναπέσει η θερμοκρασία άκουσα.

Εμένα προχθές ήταν πρησμένοι οι αστράγαλοί μου στην εσωτερική πλευρά, αλλά ευτυχώς χθες επανήλθαν και ησύχασα. Κι εμένα η βέρα με στενεύει αλλά αντέχω προς το παρόν. Εξαρτάται και τι έχω φάει και αν έχω πιει πολύ νερό.

Καλή επιτυχία στα κοριτσάκια που θα δουν τα μπεμπάκια τους σήμερα! Όλα καλά να είναι και αν μάθετε τίποτα ενδιαφέρον από τις ερωτήσεις σας, πείτε μας κι εμάς!

Κι εγώ το ίδιο σκέφτομαι μόλις ανοίγω τα μάτια μου, τι πράγμα κι αυτό! :D

Και σήμερα το ζουζούνι είναι πιο ήσυχο και με ανησυχεί, αλλά κι εγώ ήμουν έξω σήμερα και κουράστηκα πολύ με τόση ζέστη...

Εμένα η γιατρός μου μου είχε πει να της τηλεφωνήσω αν νιώσω πόνους περιόδου. Τους πρώτους τους ένιωσα την Παρασκευή και μετά με πόνεσε και η μέση μου και ξανά χθες το βραδάκι. Αλλά επειδή ήταν ένας πόνος (για 5' περίπου) δεν της τηλεφώνησα και θα τη ρωτήσω αύριο από κοντά.

Εμένα ένας πόνος που με ταλαιπωρεί τακτικά είναι μυικός (νομίζω) και τον νιώθω σαν πολύ δυνατή μαχαιριά στον αφαλό μου. Τον αισθάνομαι σε διάφορες κινήσεις κι έτσι δεν μπορώ να προσέξω πολύ... Το έχετε εσείς;

Didi μου δεξιά από τον αφαλό νιώθω ένα τσίτωμα πολλές φορές, χωρίς πόνο όμως, σαν να με ενοχλεί όταν το ακουμπάω (δεν ξέρω πως να το περιγράψω). Εκεί ήταν και το κεφαλάκι του οπότε μπορεί να παίζει ρόλο. Επίσης ψηλά στην κοιλιά και κάτω από τα πλευρά ένιωθα ένα τσίτωμα-κάψιμο αλλά τις τελευταίες μέρες δεν το έχω. Ο γιατρός μου δεν έχει ανησυχήσει πάντως.

Για τα πονάκια περιόδου για να δούμε τι θα σου πει ο γιατρός σου.

Τα μπεμπάκια ησυχάζουν όταν κουραζόμαστε εμείς, μετά ξαναρχίζουν μην ανησυχείς!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Καλημερα κοριτσια!!:)

Ανοιξα υπολογιστη σημερα να δω τις φωτο της γαμοβαφτισης και δεν τις διαβαζει :mad:..ξενερωσα.Πως τα πατε?Εγω δε μπορω να χορτασω υπνο.Οποτε και να ξαπλωσω εννοειται θα κοιμηθω στο δευτερολεπτο.Αλλα θελω και τις βολτες μου και να μη χασω τη μερα μου και ειμαι με τα ξυπνητηρια.νομιζω θα παει μια μερα το μωρο στη γιαγια και θα κοιμηθω 24 ωρες!!Μολις ομως ξυπνησω,νιωθω μια απιστευτη ενεργεια αυτο τον μηνα.Ισως επειδη εχω καλη διαθεση αλλιως δεν εξηγειται.Πρηξιμο ειδα μονο μια φορα μεχρι στιγμης κι αυτο ενα βραδυ που γυρισαμε απο κουραση αλλα απο εδω και περα ειναι αναμενομενο.Απο τα συμπτωματα που αναφερετε,πονακια δεν εχω νιωσει,ειχα πολλες φορες ομως κατι σαν καουρα.λες και ειχα γαστρικα υγρα ως το λαιμο.

Επισης πηγα στον γιατρο.Ολα καλα,ο μπεμπης μεγαλωσε φυσιολογικα.Ανησυχουσα γιατι ειναι πολυ ησυχος.Μονο το βραδυ θα τον νιωσω σιγουρα και οποτε ξαπλωσω μισομπρουμυτα.Αλλιως αααν θυμηθει μεσα στη μερα και μου πει κανα γεια εχει καλως αλλιως ανυπομονω να ερθει το βραδυ..!!δε ξερω για εσας αλλα εγω νιωθω καποιες φορες τα χτυπηματακια πολυυυυ χαμηλα.Λες και φτανουν στον πρωκτο ενα πραγμα.Μου ειπε δεν ειναι ανησυχητικο.Κιλα 6,5.μια χαρα αλλα εβαλα 2 σε 18 μερες!!!Το μονο ασχημο ειναι οτι μου ειπε τους 2 τελευταιους μηνες να ειμαι θεσσαλονικη γιατι υπαρχει παντα η πιθανοτητα προωρου τοκετου.Εγω λεω να αρχισουμε τις προσευχες να βρεχει αυτο το καλοκαιρι γιατι θα κοψουμε φλεβες!!

Μπανακι και εμεις ενα κλασικο ειχαμε με βαση ομως.Στην αρχη στον νιπτηρα ενα λεπτακι και ηταν μια χαρα.ριλαξ δε μας ειχε επιτρεψει η γιατρος καθολου για 5 μηνες νομιζω.ε μετα τον βαλαμε αλλα ειχε φτασει και στα επιτρεπομενα ορια στα κιλα.φιλες μου ομως το χρησιμοποιησαν κανονικα.τι να πω!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Κοριτσάκια μου καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Didi χαίρομαι που βοήθησα, αλλά έχε υπόψη σου πως αν είναι ψηλός ο πάγκος σου πρέπει να είσαι αρκετά ψηλή για να βολεύεσαι να κάνεις μπάνιο το μωρό εκεί. Το λέω γιατί εγώ είμαι πρώτο μπόι (1.60:tongue:) και δεν υπήρχε περίπτωση να φτάνω εκεί πάνω και να πλένω το μωρό με άνεση.

Sagia πολύ σπαστικό αυτό με τις φωτογραφίες! Εύχομαι να λυθεί το πρόβλημα και να τις καμαρώσεις!

Εγώ πρηξίματα και πόνους δεν έχω ευτυχώς, πέρασα όμως μια φάση με καούρες άσχημες. Ακόμα και το νερό που έπινα μου έφερνε καούρα. Ευτυχώς τελευταία είμαι καλύτερα. Με εξαντλεί και εμένα η ζέστη, αλλά το θετικό είναι πως μου κόπηκε η όρεξη, το έριξα και στα φρούτα. Έτσι, ενώ έχω πάρει σχεδόν 10 κιλά από την αρχή της εγκυμοσύνης, τον τελευταίο ενάμιση μήνα δεν έχω πάρει καθόλου! :D Άντε, βοήθειά μας να βγάλουμε το καλοκαίρι!

Και με το καλό να δούμε τα μπεμπάκια μας όσες έχουμε γιατρό σήμερα!

tt1bde8a.aspx

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκιαααα!!!Τί κάνετε; Πως είστε; Καλή επιτυχία και στην Didi σήμερα και σε όποιο άλλο κοριτσάκι πάει. Και όπως είπε και η mommy αν μάθετε τίποτα ενδιαφέρον πείτε μας και μας ;). Αχ σας ακούω που έχετε πόνους και πρηξήματα και νιώθω άσχημα, μην θυμώσετε, αλλά ακόμα δεν έχω τίποτα, μόνο χτες που είμασταν έξω όλη μέρα λόγω επετίου και τα πόδια μου πρήστηκαν και με ενόχλησαν. Κατα τα άλλα είμαι μια χαρά απο πονους και πρηξίματα. Ελπίζω να με πάει έτσι και να μην μου έρθουν όλα μαζί μαζεμένα.:?Sagia μου με ανησύχησες... Δεν σε άφησε να φύγεις εκτός καθόλου ε; Επειδή είναι το δεύτερο; Και μεις 10- 20 Αυγούστου θα πάμε στο χωριό μας γιατί δεν μπορεί αλλες μέρες ο άντρας μου. Λες να με κλείσει Αθήνα :shock: θα φρικάρω..... Τον Ιούλιο που θα πάω θα τον ρωτήσω. Αχ κοριτσάκια μου μου έχει λείψει η θάλασσα.... Θέλω να κάνω μπανάκια!!!! Αλλά στην Αθήνα δεν θέλω. Αυτα τα νέα μου. Φιλάκια πολλά σε όλες!!! Καλημέρα!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλά αποτελέσματα minnie και όσες έχετε γιατρουλη!να χαρείτε το μωράκι σας στον υπέρηχο!ξέχασα να σας πω ότι έχει δωρεάν σεμινάριο θηλασμού στα Μελίσσια για όσες είστε Αθήνα.20/6, 11:30.πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή αν σας ενδιαφέρει. www.mitrikosthilasmos.com

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Φραουλιτσα μην ανησυχείς.για μένα ισχύει μόνο.επειδή υπάρχει μια ευαισθησία στον τράχηλο μου κ έχω ήδη κ έναν πρόωρο τοκετό,μου είπε να μην μετακινουμαι και γενικά να έχω εύκολη πρόσβαση στην κλινική.προληπτικά.

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Καλησπερα κοριτσαρες μου,εγω σημερα ειμαι ολη μερα μεσα δεν μπορω καθολου τη ζεστη,νιωθω σαν αρρωστη,κ τι θα κανω ιουλιο αυγουστο;δεν ειμαι η μονη εχω κ εσας τουλαχιστον,εγω την καμπυλη αυτη τη βδομαδα θα την κανω,φοβαμαι λιγο γτ τα γλυκαμου τα τροω,εβαλα κ εγω 10 κιλα περιπου ως τωρα,προσπαθω να προσεχω για να μην παρω πολλα ακομη,sagia ετσι ακριβως οπως περιγραφεις οτι νιωθεις τα χτυπηματα του μωρου λες κ σε βαραει πισω τα νιωθω κ εγω,χτυπαει στοε εντερο,πρηξιματα ακομη κ εγω δεν εχω ππρος το παρον,αλλα πονακια διαφορα εχω,με τη ζεστην τι θα κανουμε ρε κοριτσια;φοβαμαι να βγω εξω μη ζαλιστω,

Κορίτσια μου μόλις γυρίσαμε απ το γιατρό.Κάναμε και το doopler και κολπικό υπέρηχο.Όλα δόξα το Θεό μια χαρά.Το κοριτσάκι μας έφτασε τα 1300 γραμμάρια.:D:D.Και το μωράκι έχει πάρει θέση.Το κεφαλάκι της είναι προς τα κάτω :D:D.Μακάρι να μην αλλάξει θέση μέχρι να γεννήσω.

Αααα,μου είπε κομμένο το αλάτι γιατί έχω καταπρηστεί και ξεκούραση όσο μπορώ.Όχι περπάτημα κλπ κλπ.Με χάλασε λίγο αυτό,γιατί έχω μάθει σε κίνηση :?.Εύχομαι σε όλα τα κορίτσια να μαστε καλά.Φιλάκια πολλά

Ξέρει καμία πως αλλάζουμε την υπογραφή?Είμαι στην 30 βδομάδα.:):)

7H5Lp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!:)

Ανοιξα υπολογιστη σημερα να δω τις φωτο της γαμοβαφτισης και δεν τις διαβαζει :mad:..ξενερωσα.Πως τα πατε?Εγω δε μπορω να χορτασω υπνο.Οποτε και να ξαπλωσω εννοειται θα κοιμηθω στο δευτερολεπτο.Αλλα θελω και τις βολτες μου και να μη χασω τη μερα μου και ειμαι με τα ξυπνητηρια.νομιζω θα παει μια μερα το μωρο στη γιαγια και θα κοιμηθω 24 ωρες!!Μολις ομως ξυπνησω,νιωθω μια απιστευτη ενεργεια αυτο τον μηνα.Ισως επειδη εχω καλη διαθεση αλλιως δεν εξηγειται.Πρηξιμο ειδα μονο μια φορα μεχρι στιγμης κι αυτο ενα βραδυ που γυρισαμε απο κουραση αλλα απο εδω και περα ειναι αναμενομενο.Απο τα συμπτωματα που αναφερετε,πονακια δεν εχω νιωσει,ειχα πολλες φορες ομως κατι σαν καουρα.λες και ειχα γαστρικα υγρα ως το λαιμο.

Επισης πηγα στον γιατρο.Ολα καλα,ο μπεμπης μεγαλωσε φυσιολογικα.Ανησυχουσα γιατι ειναι πολυ ησυχος.Μονο το βραδυ θα τον νιωσω σιγουρα και οποτε ξαπλωσω μισομπρουμυτα.Αλλιως αααν θυμηθει μεσα στη μερα και μου πει κανα γεια εχει καλως αλλιως ανυπομονω να ερθει το βραδυ..!!δε ξερω για εσας αλλα εγω νιωθω καποιες φορες τα χτυπηματακια πολυυυυ χαμηλα.Λες και φτανουν στον πρωκτο ενα πραγμα.Μου ειπε δεν ειναι ανησυχητικο.Κιλα 6,5.μια χαρα αλλα εβαλα 2 σε 18 μερες!!!Το μονο ασχημο ειναι οτι μου ειπε τους 2 τελευταιους μηνες να ειμαι θεσσαλονικη γιατι υπαρχει παντα η πιθανοτητα προωρου τοκετου.Εγω λεω να αρχισουμε τις προσευχες να βρεχει αυτο το καλοκαιρι γιατι θα κοψουμε φλεβες!!

Σάγια μου, πραγματικά πολύ εκνευριστικό αυτό με τις φωτογραφίες... Έβγαλες άκρη, να τις δεις τελικά;

Εμένα με έπιασε χθες μια ανησυχία, γιατί ήταν πολύ ήσυχος και έβαλα τα κλάματα, αλλά είναι οι υποχονδριακοί φόβοι που με πιάνουν κάθε φορά που έχω γιατρό.

Εγώ δεν έχω καούρες, σαν να ανεβαίνουν τα γαστρικά υγρά, χωρίς ενόχληση τέτοιυ είδους όμως. Σήμερα μου είπε ότι μπορώ να παίρνω και κάτι αντιόξινα, τα Reduflux. Ευτυχώς με πιάνουν τα πάντα (ακόμη τουλάχιστον...

Πρήξιμο δεν έχω, μόνο τα δάχτυλα, αλλά τελικά ξαναέβαλα τη βέρα μου κανονικά, υποχώρησε εκείνο που είχα.

Εμείς θα αυτοπεριοριστούμε στη Θεσσαλονίκη μετά το 15αύγουστο, γιατί είναι το πρώτο μας και φυσικά φοβόμαστε πολύ. Άρα μαζί θα ξεκαλοκαιριάσουμε...

Didi χαίρομαι που βοήθησα, αλλά έχε υπόψη σου πως αν είναι ψηλός ο πάγκος σου πρέπει να είσαι αρκετά ψηλή για να βολεύεσαι να κάνεις μπάνιο το μωρό εκεί. Το λέω γιατί εγώ είμαι πρώτο μπόι (1.60:tongue:) και δεν υπήρχε περίπτωση να φτάνω εκεί πάνω και να πλένω το μωρό με άνεση.

Με εξαντλεί και εμένα η ζέστη, αλλά το θετικό είναι πως μου κόπηκε η όρεξη, το έριξα και στα φρούτα. Έτσι, ενώ έχω πάρει σχεδόν 10 κιλά από την αρχή της εγκυμοσύνης, τον τελευταίο ενάμιση μήνα δεν έχω πάρει καθόλου! :D Άντε, βοήθειά μας να βγάλουμε το καλοκαίρι!

Ο πάγκος μας είναι ψηλός, αλλά εγώ είμαι 1,77 οπότε πιστεύω ότι θα είμαι εντάξει! :D

Εγώ έχω πάρει 8 κιλά (τα οποία δεν μου φαίνονται, γιατί είμαι ψηλή και με μεγάλη λεκάνη), αλλά η γιατρός δεν μου είπε τίποτα σήμερα...

Καλά, βρε θηρίο, έχεις 1,5 μήνα να βάλεις βάρος; Εγώ στους τελευταίους δύο μήνες έβαλα τα 6... Είσαι το πρότυπό μου!

Αχ σας ακούω που έχετε πόνους και πρηξήματα και νιώθω άσχημα, μην θυμώσετε, αλλά ακόμα δεν έχω τίποτα, μόνο χτες που είμασταν έξω όλη μέρα λόγω επετίου και τα πόδια μου πρήστηκαν και με ενόχλησαν. Κατα τα άλλα είμαι μια χαρά απο πονους και πρηξίματα. Ελπίζω να με πάει έτσι και να μην μου έρθουν όλα μαζί μαζεμένα.:?

Καλέ τι να θυμώσουμε; Είναι δυνατόν; Πάλι καλά που υπάρχει και μία χωρίς πόνους!!

Κορίτσια μου μόλις γυρίσαμε απ το γιατρό.Κάναμε και το doopler και κολπικό υπέρηχο.Όλα δόξα το Θεό μια χαρά.Το κοριτσάκι μας έφτασε τα 1300 γραμμάρια.:D:D.Και το μωράκι έχει πάρει θέση.Το κεφαλάκι της είναι προς τα κάτω :D:D.Μακάρι να μην αλλάξει θέση μέχρι να γεννήσω.

Αααα,μου είπε κομμένο το αλάτι γιατί έχω καταπρηστεί και ξεκούραση όσο μπορώ.Όχι περπάτημα κλπ κλπ.Με χάλασε λίγο αυτό,γιατί έχω μάθει σε κίνηση :?.Εύχομαι σε όλα τα κορίτσια να μαστε καλά.Φιλάκια πολλά

Μαρία μου, πολύ ευχάριστα τα νέα σου! Πήρε και θέση η μπέμπα, άντε ετοιμάζεται σιγά-σιγά!

Ε, για το αλάτι, δεν πειράζει, αν αντέχει το στομάχι σου, βάζε μπαχαρικά και λεμόνι/ξύδι...

Να σε ρωτήσω, γιατί σου έκοψε το περπάτημα;

Όταν λες κάνατε ντόπλερ, κάνατε και το υπερηχογράφημα ανάπτυξης;

Για το τικεράκι, πάτα πάνω του να σε βγάλει στην ιστοσελίδα, ξαναδημιούργησέ το, αλλάζοντας την ημερομηνία και αντίγραψε τον BBcode στην ακόλουθη διαδρομή:

Πίνακας ελέγχου->Επεξεργασία υπογραφής

Πήγαμε κι εμείς σήμερα γιατρό και είδαμε τον γιόκα μου! Έφτασε 914 γρ.!!!!

Κουνιόταν συνέχεια, είχε τα χέρια του τεντωμένα πάνω από το κεφαλάκι του και στριφογυρνούσε όλη την ώρα!!! Κάποια στιγμή γύρισε και μας κοίταξε κιόλας το φαντασματάκι μου! Α! και ο μπαμπάς μας επιβεβαίωσε ότι μου μοιάζει!! :cool:

Πάντως δεν έχει πάρει θέση, το κεφαλάκι του είναι πάνω δεξιά και τα ποδαράκια του κάτω αριστερά.

Η γιατρός δεν ανησύχησε με καμία ενόχλησή μου. Μου είπε ότι είναι φυσιολογικοί οι πόνοι περιόδου, καθώς από εδώ και πέρα θα πρέπει να περιμένουμε κάποια δραστηριότητα στη μήτρα (πχ πετρώματα). Τη ρώτησα και πότε να της τηλεφωνήσω και μου είπε:

• αν δω αίμα
  • αν έχω ρυθμικές συσπάσεις (δηλ. μία τώρα και μία μετά από 5 ώρες δεν μας πειράζει)
  • αν παρατηρήσω μείωση στην κινητικότητα του μπέμπη (ειδικά αν τον νιώσω λιγότερο από 10 φορές μέσα στη μέρα).

Επίσης, μου ψηλάφησε και τον αφαλό και επιβεβαίωσε ότι ο πόνος που έχω είναι ουσιαστικά θλάση από την πίεση του μωρού και ότι οι κάθετοι κοιλιακοί μου έχουν πάθει διάσταση (αναμενόμενο).

Είπαμε να πάω και σε οφθαλμίατρο για μία βυθοσκόπηση, ώστε να δούμε ότι ο κερατοειδής είναι σε καλή κατάσταση πριν τον τοκετό, μιας που έχω 7 βαθμούς μυωπία, αν και η υψηλή μυωπία δεν είναι ένδειξη καισαρικής...

Συζήτησα για τα βλαστοκύτταρα και η ίδια μου είπε ότι δεν έχει πειστεί για την αξία της ιδιωτικής φύλαξης, οπότε ενισχύεται η απόφασή μου να τα δωρίσουμε στη δημόσια τράπεζα.

Τέλος, της τόνισα ότι μόλις γεννηθεί το μωρό θέλω πρώτα να μου το δώσουν skin-to-skin για να θηλάσει και μετά να το πάνε για εξετάσεις κ.λπ. και μου είπε ότι έτσι θα γίνει. Όταν της είπα ότι διάβασα ότι στο Γένεσις κάποιες μαμάδες παραπονιούνται ότι τους φέρνουν τα μωράκια τους ταϊσμένα, αν και έχουν ζητήσει αποκλειστικό θηλασμό, μου είπε ότι γενικότερα, σε όποια κλινική και να πας, το μωρό θα φάει και κάποιο μπιμπερό ό,τι και να λέει η μαμά. Αυτά!

tt1e3

Πήραμε το κάθισμα του αυτοκινήτου. Κατέληξα στο Chicco Eletta και πήγαμε στο prenatal να το ξαναδούμε πριν το παραγγείλω από το ίντερνετ και πέσαμε στην περίπτωση γιατί έχει βγει το νέο μοντέλο (σε προσφορά στα 135Ε για όποια ενδιαφέρεται) και έδιναν το παλιό στα 109Ε!

Η υπάλληλος μας διαβεβαίωσε ότι οι προδιαγραφές είναι οι ίδιες, άλλαζε μόνο η σχεδίαση των μαξιλαριών. Εμάς πάντως μας άρεσε ούτως ή άλλως το παλιό περισσότερο. :D

tt1e3

Οι εγκυούλες του Σεπτεμβρίου!

1. Κασσιόπη..................05/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  2. Μαρία06....................06/09......Β' επιπέδου.....................Κοριτσάκι
  3. audette17...................09/09......Β' επιπέδου.....................Κοριτσάκι
  4. Sagia..........................12/09.......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  5. mommy to be............12/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  6. mariposita.................13/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  7. Ανδρομέδα................15/09......Β' επιπέδου.....................♥Κinder έκπληξη!

8. stafylaki.....................16/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  9. αγαπη πετρουδακι...17/09......Αυχενική........................Αγοράκι
  10. antaa...........................18/09......Αυχενική........................
  11. Φραουλίτσα*.............20/09......Β' επιπέδου.....................Κοριτσάκι
  12. ilektra2.......................20/09......Β' επιπέδου.....................Κοριτσάκι
  13. Minnie Mouse...........22/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  14. agxos...........................23/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  15. litsa31..........................23/09......Β' επιπέδου.....................Κοριτσάκι
  16. Didi89.........................24/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  17. lenaki86......................24/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  18. felicitaki......................27/09......Β' επιπέδου.....................Κοριτσάκι
  19. Lefki............................08/10......Αυχενική.........................Κοριτσάκι & Αγοράκι
  20. lolitaki78.....................09/10................................................♥♥♥ ΔΙΔΥΜΑ

tt1e3

Sagia πολύ σπαστικό αυτό με τις φωτογραφίες! Εύχομαι να λυθεί το πρόβλημα και να τις καμαρώσεις!

Εγώ πρηξίματα και πόνους δεν έχω ευτυχώς, πέρασα όμως μια φάση με καούρες άσχημες. Ακόμα και το νερό που έπινα μου έφερνε καούρα. Ευτυχώς τελευταία είμαι καλύτερα. Με εξαντλεί και εμένα η ζέστη, αλλά το θετικό είναι πως μου κόπηκε η όρεξη, το έριξα και στα φρούτα. Έτσι, ενώ έχω πάρει σχεδόν 10 κιλά από την αρχή της εγκυμοσύνης, τον τελευταίο ενάμιση μήνα δεν έχω πάρει καθόλου! :D Άντε, βοήθειά μας να βγάλουμε το καλοκαίρι!

Και με το καλό να δούμε τα μπεμπάκια μας όσες έχουμε γιατρό σήμερα!

Τώρα το είδα το μήνυμά σου!!!Καλή επιτυχία και σε σένα με το γιατρό όλα να πάνε καλα!!!!Μπράβο και για την εγκράτειά σου!!!

Μπράβο όλα μια χαρά. Σιγά σιγά θα αρχίσουν και οι ζέστες οπότε δεν θα αντέχουμε να πολυ περπατάμε. Υπομονή φτάσαμε στην τελικά ευθεία!!!

Σάγια μου, πραγματικά πολύ εκνευριστικό αυτό με τις φωτογραφίες... Έβγαλες άκρη, να τις δεις τελικά;

Εμένα με έπιασε χθες μια ανησυχία, γιατί ήταν πολύ ήσυχος και έβαλα τα κλάματα, αλλά είναι οι υποχονδριακοί φόβοι που με πιάνουν κάθε φορά που έχω γιατρό.

Εγώ δεν έχω καούρες, σαν να ανεβαίνουν τα γαστρικά υγρά, χωρίς ενόχληση τέτοιυ είδους όμως. Σήμερα μου είπε ότι μπορώ να παίρνω και κάτι αντιόξινα, τα Reduflux. Ευτυχώς με πιάνουν τα πάντα (ακόμη τουλάχιστον...

Πρήξιμο δεν έχω, μόνο τα δάχτυλα, αλλά τελικά ξαναέβαλα τη βέρα μου κανονικά, υποχώρησε εκείνο που είχα.

Εμείς θα αυτοπεριοριστούμε στη Θεσσαλονίκη μετά το 15αύγουστο, γιατί είναι το πρώτο μας και φυσικά φοβόμαστε πολύ. Άρα μαζί θα ξεκαλοκαιριάσουμε...

Ο πάγκος μας είναι ψηλός, αλλά εγώ είμαι 1,77 οπότε πιστεύω ότι θα είμαι εντάξει! :D

Εγώ έχω πάρει 8 κιλά (τα οποία δεν μου φαίνονται, γιατί είμαι ψηλή και με μεγάλη λεκάνη), αλλά η γιατρός δεν μου είπε τίποτα σήμερα...

Καλά, βρε θηρίο, έχεις 1,5 μήνα να βάλεις βάρος; Εγώ στους τελευταίους δύο μήνες έβαλα τα 6... Είσαι το πρότυπό μου!

Καλέ τι να θυμώσουμε; Είναι δυνατόν; Πάλι καλά που υπάρχει και μία χωρίς πόνους!!

Μαρία μου, πολύ ευχάριστα τα νέα σου! Πήρε και θέση η μπέμπα, άντε ετοιμάζεται σιγά-σιγά!

Ε, για το αλάτι, δεν πειράζει, αν αντέχει το στομάχι σου, βάζε μπαχαρικά και λεμόνι/ξύδι...

Να σε ρωτήσω, γιατί σου έκοψε το περπάτημα;

Όταν λες κάνατε ντόπλερ, κάνατε και το υπερηχογράφημα ανάπτυξης;

Για το τικεράκι, πάτα πάνω του να σε βγάλει στην ιστοσελίδα, ξαναδημιούργησέ το, αλλάζοντας την ημερομηνία και αντίγραψε τον BBcode στην ακόλουθη διαδρομή:

Πίνακας ελέγχου->Επεξεργασία υπογραφής

Πήγαμε κι εμείς σήμερα γιατρό και είδαμε τον γιόκα μου! Έφτασε 914 γρ.!!!!

Κουνιόταν συνέχεια, είχε τα χέρια του τεντωμένα πάνω από το κεφαλάκι του και στριφογυρνούσε όλη την ώρα!!! Κάποια στιγμή γύρισε και μας κοίταξε κιόλας το φαντασματάκι μου! Α! και ο μπαμπάς μας επιβεβαίωσε ότι μου μοιάζει!! :cool:

Πάντως δεν έχει πάρει θέση, το κεφαλάκι του είναι πάνω δεξιά και τα ποδαράκια του κάτω αριστερά.

Η γιατρός δεν ανησύχησε με καμία ενόχλησή μου. Μου είπε ότι είναι φυσιολογικοί οι πόνοι περιόδου, καθώς από εδώ και πέρα θα πρέπει να περιμένουμε κάποια δραστηριότητα στη μήτρα (πχ πετρώματα). Τη ρώτησα και πότε να της τηλεφωνήσω και μου είπε:

• αν δω αίμα
  • αν έχω ρυθμικές συσπάσεις (δηλ. μία τώρα και μία μετά από 5 ώρες δεν μας πειράζει)
  • αν παρατηρήσω μείωση στην κινητικότητα του μπέμπη (ειδικά αν τον νιώσω λιγότερο από 10 φορές μέσα στη μέρα).

Επίσης, μου ψηλάφησε και τον αφαλό και επιβεβαίωσε ότι ο πόνος που έχω είναι ουσιαστικά θλάση από την πίεση του μωρού και ότι οι κάθετοι κοιλιακοί μου έχουν πάθει διάσταση (αναμενόμενο).

Είπαμε να πάω και σε οφθαλμίατρο για μία βυθοσκόπηση, ώστε να δούμε ότι ο κερατοειδής είναι σε καλή κατάσταση πριν τον τοκετό, μιας που έχω 7 βαθμούς μυωπία, αν και η υψηλή μυωπία δεν είναι ένδειξη καισαρικής...

Συζήτησα για τα βλαστοκύτταρα και η ίδια μου είπε ότι δεν έχει πειστεί για την αξία της ιδιωτικής φύλαξης, οπότε ενισχύεται η απόφασή μου να τα δωρίσουμε στη δημόσια τράπεζα.

Τέλος, της τόνισα ότι μόλις γεννηθεί το μωρό θέλω πρώτα να μου το δώσουν skin-to-skin για να θηλάσει και μετά να το πάνε για εξετάσεις κ.λπ. και μου είπε ότι έτσι θα γίνει. Όταν της είπα ότι διάβασα ότι στο Γένεσις κάποιες μαμάδες παραπονιούνται ότι τους φέρνουν τα μωράκια τους ταϊσμένα, αν και έχουν ζητήσει αποκλειστικό θηλασμό, μου είπε ότι γενικότερα, σε όποια κλινική και να πας, το μωρό θα φάει και κάποιο μπιμπερό ό,τι και να λέει η μαμά. Αυτά!

Και εγω όταν είναι να πάω στον γιατρό με πιάνουν φόβοι και ανησυχίες χωρίς λόγο. Μπράβο στο μικρό σου μια χαρά και ίδιο η μαμά του!!!Και μένα με το κεφάλι πάνω είναι, έχουμε καιρό να κατέβουν. Σχετικά με τα βλαστοκύτταρα και εμείς για δωρεά σε δημόσια τράπεζα λέμε. Πολύ καλό που σου είπε η γιατρός ότι μπορείς να τον θηλάσεις αμέσως μόλις γεννηθεί!!!Μακάρι να τα καταφέρουμε να μας κάνουν και μας την χάρη. Τώρα σχετικά με το τάϊσμα με το μπιμπερό αλλά και επειδή δεν θέλω μόλις γεννηθεί να είναι μακρια μου πολλές ώρες, μόλις κλάψει να μπορώ να την ανακουφίσω και γενικά για να νιώθει ασφάλεια, να ζητήσω rooming in.

Επίσης μεγειά το καρεκλάκι αυτοκινήτου πολύ καλή ευκαιρία, και αφου οι διαφορές τους είναι μόνο τα μαξιλαράκια φυσικά και δεν αξίζει να πάρεις το πιο καινούριο. Σχετικά με την κινητικότητα του μωρού, ο γιατρός μου μου έχει δώσει ένα χαρτί όπου θα σημειώνω την κινητικότητα απο την 28η εβδομάδα.

Μπράβο κοριτσάκια για τα μωράκια σας!!!Γερά να ναι όλα!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Και εγω όταν είναι να πάω στον γιατρό με πιάνουν φόβοι και ανησυχίες χωρίς λόγο. Μπράβο στο μικρό σου μια χαρά και ίδιο η μαμά του!!!Και μένα με το κεφάλι πάνω είναι, έχουμε καιρό να κατέβουν. Σχετικά με τα βλαστοκύτταρα και εμείς για δωρεά σε δημόσια τράπεζα λέμε. Πολύ καλό που σου είπε η γιατρός ότι μπορείς να τον θηλάσεις αμέσως μόλις γεννηθεί!!!Μακάρι να τα καταφέρουμε να μας κάνουν και μας την χάρη. Τώρα σχετικά με το τάϊσμα με το μπιμπερό αλλά και επειδή δεν θέλω μόλις γεννηθεί να είναι μακρια μου πολλές ώρες, μόλις κλάψει να μπορώ να την ανακουφίσω και γενικά για να νιώθει ασφάλεια, να ζητήσω rooming in.

Επίσης μεγειά το καρεκλάκι αυτοκινήτου πολύ καλή ευκαιρία, και αφου οι διαφορές τους είναι μόνο τα μαξιλαράκια φυσικά και δεν αξίζει να πάρεις το πιο καινούριο. Σχετικά με την κινητικότητα του μωρού, ο γιατρός μου μου έχει δώσει ένα χαρτί όπου θα σημειώνω την κινητικότητα απο την 28η εβδομάδα.

Μπράβο κοριτσάκια για τα μωράκια σας!!!Γερά να ναι όλα!!!

Για rooming-in μιλούσα κι εγώ. Αλλά τα μωράκια τα παίρνουν για εξετάσεις και πολλές μαμάδες παραπονιόντουσαν ότι τελικά τους τα έφερναν ταϊσμένα (όταν το μωρό λείπει 4 ώρες και στο δωμάτιο δεν πεινάει ή βγάζει γουλίτσες, μάλλον κάποιος το τάισε στο ενδιάμεσο...).

Τι ακριβώς γράφει αυτό το χαρτάκι που σου έδωσε ο γιατρός σου;

tt1e3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...