Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , Antonia_ είπε:

Κ θρομβοφιλια έκανα μετά την πρώτη αποβολή. Βγήκε ότι έχω αλλά δεν προκαλεί λέει αποβολές απλά είναι επικίνδυνο γ εμένα. Έκανα με τη σύσταση της αιματολογου αντιπηκτικες

Τι εννοείς όμως ότι το θέμα σας είναι ο ανδρικός παράγοντας; Τι πρόβλημα έχετε εντοπίσει; Γιατί το dfi είναι σχετικά οκ. Δεν είναι το τέλειο αλλά ούτε κάτι τρομερό. Και οι 8 βλαστοκύστες είναι ένα καλό νούμερο στατιστικά. Εκτός αν μορφολογικά δεν ήταν καμία καλή. Τις εμβρυομεταφορες τις κάνατε όλες με τον ίδιο τρόπο; Δεν ξέρω πόσο τυχαίο μπορεί να είναι και η αλήθεια είναι πως επειδή με ξέρω θα απαιτούσα προεμφυτευτικό. Τώρα είπες θα αλλάξεις κέντρο και γιατρό; 

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

καλησπέρα κορίτσια μου.

Απο οτι διάβασε ολες μια χαρά τα πάτε. Κάποιες κάνατε και καμπύλη ζαχάρου.

Μια χαρά ομως και τα μπεμπάκια !!!

Κοριτσια.......οι γιατροι μας γνωρίζουν και ολες αυτές οι εξετάσιες γινονται για να μας παρακολουθουν στενά!!!

Λοιπον εκανα κι εγω αυτή την περιβοητη Β επιπέδου στο μητέρα.

Καταρχήν εμεινα πολυ ευχαριστημένη απο τη τιμή. ειχε προσφορα για διδυμα και πληρωσα 130 ευρω. Μου φάνηκε πολυ καλη η τιμή.

ο γιατρός μας βρήκε μια χαρά μονο που μου εγραψε στο χαρτί οριμανση πλακουντα στον 1 απο τους δυο grade 1. Στον αλλο πλακουντα γράφει 0. Τώρα αυτα δεν τα ξέρω και δεν μου ανεφερε τιποτα. Απλως οτι ολα ειναι καλά. Θα μου πει και ο γιατρός μουη απο κοντα υποθέτω.

Κατα τα αλλα τα μπεμπάκια ειναι 550 και 650 γραμμάρια ( στην 22 εβδομάδα), εγω εχω παρει 10 κιλα συνολικα απο την αρχή της εγκυμοσύνης και το μονο που με ανησυχει λιγο εινια καποια πονάκια περιοδου που εχω κατα καιρόυς. Αυτο δεν ξερω αν το εχετε κι εσεις. Θα με βοηθουσε λιγο να μου πειτε αν εχετε καθόλου ενοχλήσεις.........

Όντως η β επιπέδου ήταν σε καλή τιμή και για δίδυμα μάλιστα που θα μπορούσαν να το εκμεταλευτούν για παραπάνω τιμη. Τώρα για πλακούντα δεν έχω ιδέα απο τις μετρήσεις του, οτι λεει ο γιατρός δηλ αν πει οτι ολα ειναι μια χαρά η να ξανακοιτάξουμε το τάδε. Για πόνους πάντως έχω κι εγώ. Δεν είναι και κάθε μερα αλλιώς θα είχα ειδοποιήσει το γιατρό φυσικά. Σε αραιά διαστήματα ξεκινάνε σαν πονοι περιόδου. Βέβαια εξαρτάται το πως πονάει η καθε κοπέλα. Εμενα οι πονοι αυτοι (που είναι ίδιοι με της περιοδου μου) ξεκινάνε με μικρές κράμπες, χτυπάνε στα πλευρά και κυρίως στη μέση και δεν μπορώ να βολευτώ πουθενά. Αυτό όταν με πιάνει, είναι συνήθως απο το απόγευμα μέχρι το βράδυ και την επόμενη μέρα δεν έχω απολύτως τίποτα. Νομίζω οτι είναι φυσιολογικοί πόνοι των συνδέσμων της μήτρας, λεκάνης κτλ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια μου,τιμκανετε;εγω σημερα πηρα το καροτσι της μπεμπας,η νονα της δηλαδη το πηρε :) κουραστηκα λιγο σημερα,lefki μην ανησυχεις πονους περιοδου εχω κ εγω απο πολυ πιο πριν,κ τωρα πιο πολυ κ το ειπα στο γιατρο μου κ ειναι φυσιολογικο.Εγω εχω κατι αλλο ρενκοριτσια πειτε μου αν το εχει καποια,με ποναει αναμεσα στο ποδι ψηλα,αναμεσα στο......κ στο ποδι καταλαβατε;σαν μυικο,οταν περπαταω οταν σηκωνομαι,με ποναει καιρο απλα σημερα λιγο περισοτερο,απλα με ξερετε τι φοβιτσιαρα ειμαι κ θελω να μου πειτε κ εσεις

Καλημέρα κορίτσια μου.Τι κάνετε?Αχ εγώ πονάω σ όλο μου το σώμα.

Κοιμάμαι με πόνους και ξυπνάω με πόνους..Τα πόδια μου και τα χέρια μου πρησμένα,πφφφ Κατα τ άλλα όλα καλά :D:D.Τη Δευτέρα που θα πάω στο γιατρό έχω γράψει μια λιστα με απορίες και ερωτήσεις που έχω γιατί όλο ξεχνάω πράγματα.Να χουμε ένα υπέροχο ΣΚ.Φιλάκιαα:D:D

Γεια σου Μαρακι! Καλο ΣΚ να εχουμε! Που πονας??? Γενικως κι εγω αισθανομαι την κατακρατηση αλλα σημερα ειδα και το εσωτερικο των αστραγαλων μου πρησμενο... Δεν ηπια και πολυ νερο αυτες τις μερες ισως πρεπει να ελαττωσουμε και το αλατι... Σημερα εχει και αρκετη ζεστη!

καλησπέρα κορίτσια μου.

Κοριτσια.......οι γιατροι μας γνωρίζουν και ολες αυτές οι εξετάσιες γινονται για να μας παρακολουθουν στενά!!!

Καταρχήν εμεινα πολυ ευχαριστημένη απο τη τιμή. ειχε προσφορα για διδυμα και πληρωσα 130 ευρω. Μου φάνηκε πολυ καλη η τιμή.

ο γιατρός μας βρήκε μια χαρά μονο που μου εγραψε στο χαρτί οριμανση πλακουντα στον 1 απο τους δυο grade 1. Στον αλλο πλακουντα γράφει 0. Τώρα αυτα δεν τα ξέρω και δεν μου ανεφερε τιποτα. Απλως οτι ολα ειναι καλά. Θα μου πει και ο γιατρός μουη απο κοντα υποθέτω.

Κατα τα αλλα τα μπεμπάκια ειναι 550 και 650 γραμμάρια ( στην 22 εβδομάδα), εγω εχω παρει 10 κιλα συνολικα απο την αρχή της εγκυμοσύνης και το μονο που με ανησυχει λιγο εινια καποια πονάκια περιοδου που εχω κατα καιρόυς. Αυτο δεν ξερω αν το εχετε κι εσεις. Θα με βοηθουσε λιγο να μου πειτε αν εχετε καθόλου ενοχλήσεις.........

Λευκη μου μπραβο για τη β' σου!Ολα καλα,στρουμπουλα τα μπεμπακια και ειναι και δυο!Και απο κιλα νομιζω οτι εισαι σουπερ!Μην ανησυχεις,θα σου εξηγησει ο γιατρος τις αποριες σου και ολα θα ειναι μια χαρα!Πονους περιοδου δεν εχω,αλλα οπως ειπαν και τα κοριτσια εξαρταται και πως πονουσε μια κοπελα πριν,εγω την πρωτη μερα ειχα αρκετη ενοχληση.Περιεγραψε το ακριβως στον γιατρο σου και θα σου πει.

Καλησπερα κοριτσια μου,τιμκανετε;εγω σημερα πηρα το καροτσι της μπεμπας,η νονα της δηλαδη το πηρε :) κουραστηκα λιγο σημερα,lefki μην ανησυχεις πονους περιοδου εχω κ εγω απο πολυ πιο πριν,κ τωρα πιο πολυ κ το ειπα στο γιατρο μου κ ειναι φυσιολογικο.Εγω εχω κατι αλλο ρενκοριτσια πειτε μου αν το εχει καποια,με ποναει αναμεσα στο ποδι ψηλα,αναμεσα στο......κ στο ποδι καταλαβατε;σαν μυικο,οταν περπαταω οταν σηκωνομαι,με ποναει καιρο απλα σημερα λιγο περισοτερο,απλα με ξερετε τι φοβιτσιαρα ειμαι κ θελω να μου πειτε κ εσεις

Καλησπερα Λιτσακι! Το εχω ξανακουσει αυτο που περιγραφεις και μου φαινεται σιγουρα μυοσκελετικο.Μην ανησυχεις αλλα αν σε ποναει αρκετα πες το στο γιατρο σου να σε ησυχασει και να σε ξεαγχωσει.

hv6Vp2.png
bMrM.png

Ουφ αυτη η αγωνια θα μας φαει μου φαινεται. Λιτσακι ειχα κ εγω κατι αντιστοιχο κ το ριπα στον γιατρο για τους πονους. Τελικα μυ ειπε οτι ηταν το ενα μωρο που κλωτσαει. Ρωτα τον κ εσυ. Κ εγω εχω ρωτησει γκερλς για τους πονους κ δεν μου λεει κατι ο γιατρος. Οτι ειναι κ καλα νορμαλ. Το ευχομαι.

κατα τα αλλα εγω τρωγομαι να ψωνισω για τα μωρακια αλλσ λεω υπομονη στι 4 Ιουλιου αρχιζουν οι εκπτωσεις. Μονο κατι αφρολουτρα κ κρεμες τις φρεζιντερμ πηρα απο ιντερνετικο φαρμακειο.

xj92p3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!Πονάκια σαν περιόδου πια δεν έχω, κάτι πονάκια είχα πιο παλιά. Πίνω και μαγνήσιο κάθε βράδυ, μήπως παίζει και αυτό ρόλο. Πόνω ανάμεσα στα πόδια δεν είχα, αλλά καμιά φορά νιώθω σαν ενόχληση- τράβηγμα. Ρωτήστε τον γιατρό σας καλύτερα, λογικά δεν είναι κάτι αν δεν είναι πολύ έντονο και επίμονο, αλλά καλύτερα στην φάση που είμαστε να τους ρωτάμε. Αχ και γω δεν κρατιέμαι θέλω να πάρω πραγματα αλλά είναι κρίμα να τα πάρουμε απο τώρα αφού έρχονται οι εκπτώσεις.Τα έπιπλα και τα μεγάλα αντικείμενα τα έχω απλά δεν τα έχω φέρει ακόμα στο σπίτι, αυτα που χρειάζομαι είναι κανα φορμάκι (αν και δεν θα πάρω πολλά να δω τί θα μου φέρουν και αγοράζω και αλλα μετά) και κουρτίνες - φωτιστικό και αυτοκόλλητα τοίχου.

Αυτο που έχω παρατηρήσει, έχω αρχίσει και κουράζομαι πιο εύκολα. Σήμερα συμμάζεψα και έκανα σκούπισμα σφουγγάρισα και τα πεξα!!!Μετά δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο... Αυτά καλό Σ/Κ κοριτσάκια καλά να περάσετε!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Μεγειά το καρότσι με το καλό και όλα τα υπόλοιπα!! Ο πόνος που έχεις μάλλον για μυικός μου φαίνεται στο σημείο που είναι αλλά ρώτα και τον γιατρό σου καλύτερα.

καλησπέρα κορίτσια μου.

Συνχαρητήρια για την β΄!!Νομίζω όλες κάναμε πλέον με το καλό να έρθουν και τα μπεμπάκια!!!

Κοιμάμαι με πόνους και ξυπνάω με πόνους..Τα πόδια μου και τα χέρια μου πρησμένα,πφφφ Κατα τ άλλα όλα καλά :D:D.Τη Δευτέρα που θα πάω στο γιατρό έχω γράψει μια λιστα με απορίες και ερωτήσεις που έχω γιατί όλο ξεχνάω πράγματα.Να χουμε ένα υπέροχο ΣΚ.Φιλάκιαα:D:D

Υπομονή με τους πόνους είναι πολύ δύσκολο, με είχαν πιάσει ένα Σ/Κ και τα είχα παρει :twisted:... Ειδικά όταν ξαπλώνεις να ξεκουραστείς και πονάς, δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα... Περαστικά ελπίζω να σου περάσει!!! Άντε θα δείς το μωράκο σου την Δευτέρα και θα σου απαλύνει τον πόνο!!!Πες το και στον γιατρό μπας και μπορείς να κάνεις κάτι.

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλά Φραουλίτσα, απο κούραση δεν το συζητώ. Χτες μαγείρεψα χυλοπίτες (σιγά τον κόπο) εβαλα πλυντηριο και μετά σωριάστηκα στον καναπέ βαριανασαίνοντας. Φταίει και ο καιρός αλλά σιγά σιγά μάλλον μειώνονται οι αντοχές μας. Αφήστε που έχω αρχίσει και κουράζομαι στο μπάνιο. Με ενοχλεί η ορθοστασία ακόμα και τότε. Αφού σκέφτομαι να κάνω πρώτα το μπάνιο, να ξεκουράζομαι λίγο και μετά λούσιμο:?

Καλημερα κοριτσια μου,ωραια μερα ε;;αλλα ζεστηηη,ευχαριστω πολυ που με καθυσηχασατε γιατι με μαθατε πλεον με το παραμικρο πανικος....κ εγω για μυικο τον κοβω αυτο τον πονο γτ στις κινησεις μονο με ποναει,απλα επειδη ειναι εκει που σας εξηγησα ειπα μηπως ειναι το αιδειο,αλλα ειναι ειναι διπλα στην κλιδωση,θελω να παρω το γιατρο μου αλλα κυριακατικα;κ απο μονη μου καταλαβαινω οτι δεν ειναι ανησυχητικο απλα δεν κοιμηθηκα μολις πηγαινα να αλλαξω πλευρο πολυ πονο,υπομονη τι να κανουμε,λιγο μας εμεινε :)

Καλημέρα κορίτσια!!! Όλα καλά κι εμείς, πέρα από μια μικρή κούραση.. Ξάπλα την έβγαλα χθες όλη μέρα!

Λευκή, κι εγώ ένιωσα κάτι πόνους περιόδου αλλά όχι πολύ έντονο.. Οπότε μην ανησυχείς, αλλά αν συνεχιστεί να το πεις στον γιατρό. Μπράβο και για τη β' επιπέδου σου!!! Όντως πολύ καλή η τιμή!

Λίτσα, εκεί που πονάς λέγεται ηβικό οστό.. Κι εγώ πονάω εκεί όταν αλλάζω απότομα πλευρό στον ύπνο, όταν κάνω κάποια απότομη κίνηση κτλ. Θέλει απλώς λίγη προσοχή και ήπιο περπάτημα..

OkoIp3.png

Όσο για την κούραση κι εγώ το νιώθω στο περπάτημα.. Αφήστε που στο Πανεπιστημίο δεν έχουμε ασανσέρ, τα μισά είναι χαλασμένα και τα άλλα μισά ετοιμόρροπα και αναγκάζομαι τόσους μήνες να ανεβαίνω 4-5 ορόφους με τα πόδια.. Ζω ένα δράμα..

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! Όλα καλά κι εμείς, πέρα από μια μικρή κούραση.. Ξάπλα την έβγαλα χθες όλη μέρα!

Λευκή, κι εγώ ένιωσα κάτι πόνους περιόδου αλλά όχι πολύ έντονο.. Οπότε μην ανησυχείς, αλλά αν συνεχιστεί να το πεις στον γιατρό. Μπράβο και για τη β' επιπέδου σου!!! Όντως πολύ καλή η τιμή!

Λίτσα, εκεί που πονάς λέγεται ηβικό οστό.. Κι εγώ πονάω εκεί όταν αλλάζω απότομα πλευρό στον ύπνο, όταν κάνω κάποια απότομη κίνηση κτλ. Θέλει απλώς λίγη προσοχή και ήπιο περπάτημα..

Σ ευχαριστω πολυ ανδρομεδα μου,,,εσκασα πως λεγεται κ δεν ηξερα να το εξηγησω,κουραση κοριτσιαυ κ εγω πολυ νιωθω με το παραμικρο,κ η μανουλα μου θα αργησει τωρα να ερθει,αρχισα να μη κοιμαμαι κ απ τη ζεστη,να μη μπορω να βολευτω,να εχω διαφορα πονακια,αχχ αυτα τα ζουζουνια μας,κοριτσια με δισκοιλια πως τα πατε;εγω δεν εχω ευτυχως,αλλα τα εντερα με πονανε συχνα,κ εσας;

Καλησπερα κοριτσια!!!Τι κανετε;;Εμεις καλα ειμαστε αλλα σημερα εχουμ3 σκασει απ τη ζεστη.....Και εγω ειχα κατι πονακια κ ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι η μητρα που μεγαλωνει ,μετα μου περασε...οταν παω γιατρο ολα περνανε...λες κ κανει μαγικα..,χαχάχα...εμεις απο βδομαδα θα παμε για λιγα ψωνια για το μωρο..κ τα πολλα δηλ ρουχα σεντονακια πετσετουλες στις εκπτώσεις τον Ιουλιο!!!Καλο απογευμα φιλια σε ολε2 τις κοιλιτσες!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Καλημέρα!!!Καλά αποτελέσματα με την εξέταση!!!! Όχι δεν κοιμάμαι το μεσημέρι δυστυχώς!!!Και κουράζομαι ακόμα περισσότερο...:shock: Δεν ξέρω τι γίνεται... Και το πολύ να κοιμηθώ 8ωρο παρά το ξενύχτι... Ελπίζω να μου περάσει... Δεν είναι ότι έχω άνχος. Είμαι μια χαρά νομίζω ότι τώρα είναι η καλύτερη περίοδος!!

Αχ κοριτσάκια μου χτες καθόμουν χαλαρή στον καναπέ και φαινόντουσαν οι κλωτσιές της μπέμπες!!!Τις είδε και ο μπαμπάς και χάρηκε πολύ!!!Τί ωραία που είναι!!!Σκέφτομαι ότι θα μου λείψει αυτη η ταραχή που γίνεται στην κοιλιά. Φιλάκια πολλά σε όλες και καλημέρα!!!

Εγώ πάλι ή που ξυπνάω πολύ νωρίς ή που κοιμάμαι 10ωρα-11ωρα... Ό,τι να 'ναι! Κι εγώ σκέφτομαι ότι θα μου λείψει πολύ η αίσθηση του μπέμπη στην κοιλιά μου, όταν με το καλό γεννήσω...

Γεια σας κοριτσάκια μου!

Περνάω σαν κομήτης να πω ένα γεια! Αυτό τον καιρό είχα τρελό τρέξιμο, κάνω ένα σεμινάριο κι έχω από τη μια το διάβασμα, από την άλλη τη μικρή, το νοικοκυριό, το διάβασμα του άντρα μου που πρέπει να κρατάω τη μικρή ήσυχη, ένας πανικός.

Είδα ότι αναφερθήκατε σε ριλάξ και σε μπανάκια. Το μπανάκι που έμοιαζε σαν μεγάλο τάπερ δεν μου φάνηκε καθόλου βολικό, τόσο από άποψη ισορροπίας όσο και από την άποψη ότι τα μωρά μετά τον 4ο-5ο μήνα πρέπει να τα βάζουμε σε καθιστή στάση. Νωρίτερα πρέπει να είναι σε ξαπλωτή θέση. Τον πρώτο καιρό βολεύει πολύ το "πλύσιμο στο χέρι", δηλ. όπως τα κρατάμε για να τα πλύνουμε στην αλλαγή πάνας, έτσι τα κρατάμε πάνω από την μπανιέρα, ο ένας κρατάει το μωρό και ο άλλος σαπουνίζει/ξεπλένει.

Για το πόσες ώρες την ημέρα μπορεί να κάθεται στο ριλάξ, προφανώς τον πρώτο καιρό λιγότερο γιατί πρέπει να είναι ξαπλωμένο, όσο όμως περνάει ο καιρός μπορεί μια χαρά να κάθεται και λίγο παραπάνω όσο εσείς κάνετε καμιά δουλίτσα. Στο ριλάξ βάζουμε ΠΑΝΤΑ τη ζώνη, γιατί το μωρό μπορεί να κάνει κάποια απότομη κίνηση και να πέσει κάτω.

Και αφού σας ζάλισα με τα προσωπικά μου reviews, να σας πω ότι περιμένω πώς και πώς τη Δευτέρα να πάω στο γιατρό να δω τον μπομπιράκο μας. Είναι ζωηρούλης και κουνιέται συνέχεια! Αχ, πώς θα περιμένουμε τόσο καιρό ακόμα για να δούμε τα ζουζουνάκια μας;

Προσπάθησε να βρίσκεις χρόνο να ξεκουράζεσαι και λίγο τώρα που τρέχεις τόσο με τις δουλειές και τα σεμινάρια!!!

Ευτυχώς που έχουμε κάποιες δευτερομανούλες, να μας κάνουν reviews!

Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ!

Μπήκα να δω το λινκ με το μπανάκι της Fisher Price και είδα σε κάποια φωτό μία μαμά να κάνει μπάνιο το μωρό με το μπανάκι στην κουζίνα και για μένα ήταν σαν αποκάλυψη! Το βάζεις στον πάγκο, έχεις ζεστό νερό και είναι ψηλά!!! Σε ευχαριστώ τόσο πολύ για το λινκ, δεν φαντάζεσαι πόσο! :D:D:D

Ευχαριστω κοριτσακι μου με το καλο να την κανεις κι εσυ και να ειναι ολα καλα!

Μωρε ειναι και οι ορμονες,ειναι που εχουμε στο νου μας και τα μπεμπακια...Εγω οταν ανοιγω τα ματια μου το πρωτο πραγμα που σκεφτομαι ειναι να νιωσω τον μπεμπηΠαντως το ΣΚ καποτε κοιμομουν 10 ωρες το λιγοτερο,τωρα στις 7-8 ωρες ξυπναω.

Καλα αυτο με τις κινησεις τους ειναι πρωτογνωρο και μου κανει εντυπωση η δυναμη που εχουν χαχαχα!!!

Κι εγώ το ίδιο σκέφτομαι μόλις ανοίγω τα μάτια μου, τι πράγμα κι αυτό! :D

Και σήμερα το ζουζούνι είναι πιο ήσυχο και με ανησυχεί, αλλά κι εγώ ήμουν έξω σήμερα και κουράστηκα πολύ με τόση ζέστη...

Όπως βλέπω πολλές θα πάμε αύριο να δούμε τα μπεμπάκια μας! Βάλτε με κι εμένα στο κλαμπ! :D

Έχω κι εγώ μια πολύ μακριά λίστα θεμάτων προς συζήτηση για τη γιατρό μου! χαχα

Εμένα προς το παρόν πρήστηκαν τα δάχτυλά μου λίγο κι έχω βγάλει τη βέρα μου. Πολλή πίκρα πήρα...

καλησπέρα κορίτσια μου.

Τι ωραία νέα! Μπράβο γλυκιά μου, όλα καλά πηγαίνουν! Τα χρήματα που έδωσες ήταν πράγματι πολύ καλά, εγώ να φανταστείς έδωσα 140Ε για ένα μωρό...

Μόνο 10 κιλά; Μπράβο, καλή μου!

Εμένα η γιατρός μου μου είχε πει να της τηλεφωνήσω αν νιώσω πόνους περιόδου. Τους πρώτους τους ένιωσα την Παρασκευή και μετά με πόνεσε και η μέση μου και ξανά χθες το βραδάκι. Αλλά επειδή ήταν ένας πόνος (για 5' περίπου) δεν της τηλεφώνησα και θα τη ρωτήσω αύριο από κοντά.

Καλησπερα κοριτσια μου,τιμκανετε;εγω σημερα πηρα το καροτσι της μπεμπας,η νονα της δηλαδη το πηρε :) κουραστηκα λιγο σημερα,lefki μην ανησυχεις πονους περιοδου εχω κ εγω απο πολυ πιο πριν,κ τωρα πιο πολυ κ το ειπα στο γιατρο μου κ ειναι φυσιολογικο.Εγω εχω κατι αλλο ρε κοριτσια πειτε μου αν το εχει καποια,με ποναει αναμεσα στο ποδι ψηλα,αναμεσα στο......κ στο ποδι καταλαβατε;σαν μυικο,οταν περπαταω οταν σηκωνομαι,με ποναει καιρο απλα σημερα λιγο περισοτερο,απλα με ξερετε τι φοβιτσιαρα ειμαι κ θελω να μου πειτε κ εσεις

Πήρατε το καρότσι σας, τι ωραία! Το φτιάξατε κιόλας ή το έχετε σε κουτί;

Εγώ πονάω εκεί και είναι λόγω της ευαισθησίας και του πόνου που έχω στην ηβική σύμφυση. Ώρες-ώρες με τσακίζει. Προσπάθησε σε καθημερινές κινήσεις (π.χ. όταν σηκώνεσαι από το κρεβάτι, μπαίνεις στο αυτοκ) να κρατάς κλειστά τα πόδια σου.

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!Πονάκια σαν περιόδου πια δεν έχω, κάτι πονάκια είχα πιο παλιά. Πίνω και μαγνήσιο κάθε βράδυ, μήπως παίζει και αυτό ρόλο. Πόνω ανάμεσα στα πόδια δεν είχα, αλλά καμιά φορά νιώθω σαν ενόχληση- τράβηγμα. Ρωτήστε τον γιατρό σας καλύτερα, λογικά δεν είναι κάτι αν δεν είναι πολύ έντονο και επίμονο, αλλά καλύτερα στην φάση που είμαστε να τους ρωτάμε. Αχ και γω δεν κρατιέμαι θέλω να πάρω πραγματα αλλά είναι κρίμα να τα πάρουμε απο τώρα αφού έρχονται οι εκπτώσεις.Τα έπιπλα και τα μεγάλα αντικείμενα τα έχω απλά δεν τα έχω φέρει ακόμα στο σπίτι, αυτα που χρειάζομαι είναι κανα φορμάκι (αν και δεν θα πάρω πολλά να δω τί θα μου φέρουν και αγοράζω και αλλα μετά) και κουρτίνες - φωτιστικό και αυτοκόλλητα τοίχου.

Αυτο που έχω παρατηρήσει, έχω αρχίσει και κουράζομαι πιο εύκολα. Σήμερα συμμάζεψα και έκανα σκούπισμα σφουγγάρισα και τα πεξα!!!Μετά δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο... Αυτά καλό Σ/Κ κοριτσάκια καλά να περάσετε!!!

Κι εγώ έλεγα να περιμένουμε να δούμε τι θα μας φέρουν, αλλά αφενός ο άντρας μου είναι της λογικής να πάρουμε από μόνοι μας ό,τι χρειαζόμαστε από πριν, να μην τρέχουμε μετά, αφετέρου σκέφτομαι να δεχτώ επισκέψεις στο σπίτι (έξω θα βγαίνουμε, εννοείται) μετά τις 40 μέρες, για να είμαι άνετη μέχρι να εδραιώσουμε το θηλασμό.

Οπότε θα τα πάρουμε όλα και ό,τι επιπλέον, καλοδεχούμενο.

Κι εγώ κουράζομαι πολύ πια, δεν μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς να λαχανιάσω...

Καλά Φραουλίτσα, απο κούραση δεν το συζητώ. Χτες μαγείρεψα χυλοπίτες (σιγά τον κόπο) εβαλα πλυντηριο και μετά σωριάστηκα στον καναπέ βαριανασαίνοντας. Φταίει και ο καιρός αλλά σιγά σιγά μάλλον μειώνονται οι αντοχές μας. Αφήστε που έχω αρχίσει και κουράζομαι στο μπάνιο. Με ενοχλεί η ορθοστασία ακόμα και τότε. Αφού σκέφτομαι να κάνω πρώτα το μπάνιο, να ξεκουράζομαι λίγο και μετά λούσιμο:?

Καλή μου, σκέφτηκες να κάνεις μπάνιο καθιστή, στο χείλος της μπανιέρας; Εγώ έτσι κάνω όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα (π.χ. όταν είχα γαστρεντερίτιδα και δεν μπορούσα να σταθώ). Κάθομαι πάνω στην κουρτίνα του μπάνιου και χύνεται λίγο νερό απ' έξω, μόνο ό,τι περνάει μέσα από την κουρτίνα (γιατί δημιουργείται κάτι σαν "σακούλα" με νερό).

Όσο για την κούραση κι εγώ το νιώθω στο περπάτημα.. Αφήστε που στο Πανεπιστημίο δεν έχουμε ασανσέρ, τα μισά είναι χαλασμένα και τα άλλα μισά ετοιμόρροπα και αναγκάζομαι τόσους μήνες να ανεβαίνω 4-5 ορόφους με τα πόδια.. Ζω ένα δράμα..

Εσύ δε ζεις απλώς ένα δράμα, Ανδρομέδα μου, ήρωας είσαι! Θα πρέπει να πηγαίνεις και το καλοκαίρι στο πανεπιστήμιο τακτικά;

Εμένα ένας πόνος που με ταλαιπωρεί τακτικά είναι μυικός (νομίζω) και τον νιώθω σαν πολύ δυνατή μαχαιριά στον αφαλό μου. Τον αισθάνομαι σε διάφορες κινήσεις κι έτσι δεν μπορώ να προσέξω πολύ... Το έχετε εσείς;

tt1e3

Αχ κοριτσια απο πονους κααλα παμε,didi89 το στησαμε κιωλας το καροτσι δεν κρατιομουν εγω,το χω κλεοστο μεδα στο παιδικο κ το βλεπω κ ανυπομονω να δω μεσα τη μπεμπα,κ εμενα με ποναει στον οφαλο,γυρω γυρω,επανω,γενικα,τα χω πει εκατο φορες στο γιατρο μου κ μου ειπε οτι ολα αυτα ειναι φυσιολογικα,εγω ταλαιπορουμε επησης απο καουρες ψηλα,το ειχα κ πριν την εγκυμοσυνη,τβρα εγινα χειροτερα ειδικα το βραδυ,τα μαλοξ στο μαξιλαρι τα χω,δυσκολο καλοκαιρι θα χουμε κοριτσια,αλλα θα περασει κ θα χουμε τα μωρακια μας,

Αχ κοριτσια απο πονους κααλα παμε,didi89 το στησαμε κιωλας το καροτσι δεν κρατιομουν εγω,το χω κλεοστο μεδα στο παιδικο κ το βλεπω κ ανυπομονω να δω μεσα τη μπεμπα,κ εμενα με ποναει στον οφαλο,γυρω γυρω,επανω,γενικα,τα χω πει εκατο φορες στο γιατρο μου κ μου ειπε οτι ολα αυτα ειναι φυσιολογικα,εγω ταλαιπορουμε επησης απο καουρες ψηλα,το ειχα κ πριν την εγκυμοσυνη,τβρα εγινα χειροτερα ειδικα το βραδυ,τα μαλοξ στο μαξιλαρι τα χω,δυσκολο καλοκαιρι θα χουμε κοριτσια,αλλα θα περασει κ θα χουμε τα μωρακια μας,

Α, κι εμένα ξεκίνησαν τα στομαχικά. Νιώθω σαν να ανεβαίνουν τα γαστρικά υγρά. Αυτό είναι καούρες; Κι εγώ με το μααλόξ είμαι όλη την ώρα. Βαρέθηκα...

Γενικώς, για τον αφαλό, τον νιώθετε από πάνω κι από κάτω να έχει λακουβίτσες; Εμένα μου φαίνεται σαν να έχουν χωριστεί οι κοιλιακοί μου...

Πάντως οι μαχαιριές στον αφαλό είναι άλλο πράγμα. Πολύ δυνατός πόνος...

tt1e3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...