Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Neverstop είπε:

ΚιΕμένα στα ωάρια το έριχναν αλλά με ηλικία άνω των 38 και σπέρμα καλό, απλά περίμενα τον καλό κύκλο. Σε όλες υπάρχει. Απλά ο γιατρός μου ήταν υπέρ των διεγέρσεων κι όχι των φυσικών. Με τους φυσικούς δεν το χουν όλοι είναι η αλήθεια. Αθήνα ξέρω ο σφακ ασχολείται πολύ. Ο παρτσιν είναι κι αυτός πιο πολύ των ορμονών.

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Αχ, κι εγώ το παθαίνω αυτό. Χθες κοιμήθηκα γυμνή με ανοιχτή πόρτα (ελπίζω να μην γίνει κανένας σεισμός :tongue:). Αν αρχίσαμε από τώρα, να δω τι θα κάνω τον Αύγουστο...

Δεν είναι τόσο ότι είναι ογκώδες (στέκεται και κλειστό), απλώς είναι βαρύ για να είναι σταθερό. Αλλά δεν ξέρω αν θα βολεύει για να το μετακινείς...

Κι εμένα με το μάρσιπο με βλέπω, ειδικά τα ring sling είναι και τα καλύτερα για το θηλασμό. Άντε να γλιτώσουμε λίγο βάρος από τα χέρια μας!

Ευχαριστώ για τις τιμές!! Το πρόβλημα ήταν στη 220 ή και στην 142; Γιατί κι εμένα η τρίτη 142 ήταν...

(πώς τα ανεβάζεις σε αυτό το σάιτ; προσπάθησα και μπερδεύτηκα η ξανθιά...)

Το προβλημα απο οτι καταλαβα ηταν και στις δυο! Φαντάζομαι οτι το 220 ειναι πιο βαρβάτο αλλα και το 142 δεν του πολυαρεσε παρολο που αν δεις τις φυσιολογικες τιμές λεει για εγκυμοσυνη <155! Θα τα δει και ο διαβητολόγος και θα σου πω αν ειναι!

Για τη φωτο πας http://prnt.sc κανεις browse την εικόνα και μετα σου βγάζει το link και το κανεις copy paste!

Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια!!! Σήμερα έκανα και κάποιες εξετάσεις αίματος και με πέθανεεεε! Γενικά έχω λεπτές φλέβες και δύσκολα βρίσκουν αλλά αυτή ήταν άσχετη.... :mad:

Αχ κοντεύουν 1 κιλό τα νινάκια! Εντάξει, είναι κάτι που ρυθμίζεται απλώς θα τρως λιγότερο κάποιες τροφές και κάποιες καθόλου. Δεν πειράζει, εξάλλου έτσι κι αλλιώς προσέχουμε όλες!

Ναι κι εγώ έχω ένα θεματάκι με τη μέση... Θα κοιτάξω και βάση, νομίζω το σταφυλάκι είπε πως έχει στα τζαμπο με 5 ευρώ..

Όσο για τον πόνο και 'μενα με έχει πιάσει! Μπορεί να είναι το νινάκι ή κανένα τραβηγματάκι!

Κι εγώ το έχω σκεφτεί το θέμα του ριλάξ κι απλώς διάβασα ότι δεν κάνει να το αφήνεις πολλή ώρα εκεί.. Το πολύ ένα μισάωρο την ημέρα... Τώρα τι να πω, ειδικός δεν είμαι ούτε ξέρω.. Αλλά είμαι των άκρων, είχα σκεφτεί ή το polly magic που πήρε και η Didi ή ένα άλλο τελείως απλό που είχα δει της chicco..

Το 'χω πάθει κι αυτό, να κοιμάμαι αργά. Αλλά κυρίως με πιάνει το άλλο, ξυπνάω για τουαλέτα 4-5 το βράδυ και μετά το μάτι γαρίδα...:shock:

Προβληματίστηκα..Κι εγώ με τα 75γρ έκανα αλλά έχω 3 χρόνους.. 0' 60' και 120'..γιατί;

Ναι τα ψυχουλακια, μεγαλώνουν! Εννοειται θα προσέξουμε λιγο τη διατροφη και ολα καλα!

Αυτο με το ρηλαξ το διάβασα κι εγω οτι δεν κανει για πολυ ωρα! Δεν ξερω.... Εχω μπερδευτεί!:confused::confused::rolleyes::rolleyes:

Συμπάσχω, σηκώνομαι το πρωι στις 6-7 για τουαλέτα και μετα βρυκολακιαζω!!!:mad:

Δεν ξερω κοριτσακι μου παντως εχω δει και απο αλλες κοπέλες οτι τους ζήτησαν 3 μετρήσεις!:confused: δεν νομιζω οτι εχει σημασια!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Παίζει, να το ψάξουμε! Άσε που πάντα ήθελα να μείνω Θεσ/κη! Εκεί βασικά ήθελα να περάσω κιόλας αρχαιολογία αλλά έπιανα Αθήνα..

Όσο για τις αγορές το καλό είναι πως να παίρνεις πρώτη οπότε θα μου λες την κριτική σου για το προϊόν! :tongue: χαχαχα

Αχ για να δούμε..Ελπίζω να μη μας μείνει και μετά την εγκυμοσύνη..Αν και πιστεύω με λίγη γιόγκα και γυμναστική γενικότερα να είμαστε καλά!

Μα τέτοια ταύτιση απόψεων;;; Δεν είναι τυχαία!

Μην ανησυχείς, για ό,τι παίρνω θα σε ενημερώνω! χαχα

Άσε, εγώ τον τρέμω τον πόνο στην ηβική μετά τον τοκετό. Αλλά ευτυχώς μου είπε η γιατρός μου ότι δεν είναι λόγος καισαρικής. Μάλιστα μια άλλη κοπέλα την ξεγέννησε φυσιολογικά με εξάρθρωση λεκάνης...

Α! Αν πονάς πολύ, πάρε κανένα ντεπόν. Νομίζω μέχρι 3 την ημέρα επιτρέπονται.

Ο μπέμπης έχει καμιά ώρα τώρα που δεν σταματάει να κουνιέται. Το ζουζούνι μου... :D:D:D

tt1e3

Το προβλημα απο οτι καταλαβα ηταν και στις δυο! Φαντάζομαι οτι το 220 ειναι πιο βαρβάτο αλλα και το 142 δεν του πολυαρεσε παρολο που αν δεις τις φυσιολογικες τιμές λεει για εγκυμοσυνη <155! Θα τα δει και ο διαβητολόγος και θα σου πω αν ειναι!

Για τη φωτο πας http://prnt.sc κανεις browse την εικόνα και μετα σου βγάζει το link και το κανεις copy paste!

Ναι τα ψυχουλακια, μεγαλώνουν! Εννοειται θα προσέξουμε λιγο τη διατροφη και ολα καλα!

Αυτο με το ρηλαξ το διάβασα κι εγω οτι δεν κανει για πολυ ωρα! Δεν ξερω.... Εχω μπερδευτεί!:confused::confused::rolleyes::rolleyes:

Δεν ξερω κοριτσακι μου παντως εχω δει και απο αλλες κοπέλες οτι τους ζήτησαν 3 μετρήσεις!:confused: δεν νομιζω οτι εχει σημασια!

Α κι εσύ δικιά μου είσαι ε! Αφού μου κάνει εντύπωση όταν κοιμάμαι συνεχόμενα! :mad:

Ναι, θα τα δει κι ο γιατρός τα αποτελέσματα απλώς επειδή έχω σε μια βδομάδα ραντεβού λέω κάτσε να ρωτήσω..

Μα τέτοια ταύτιση απόψεων;;; Δεν είναι τυχαία!

Μην ανησυχείς, για ό,τι παίρνω θα σε ενημερώνω! χαχα

Άσε, εγώ τον τρέμω τον πόνο στην ηβική μετά τον τοκετό. Αλλά ευτυχώς μου είπε η γιατρός μου ότι δεν είναι λόγος καισαρικής. Μάλιστα μια άλλη κοπέλα την ξεγέννησε φυσιολογικά με εξάρθρωση λεκάνης...

Α! Αν πονάς πολύ, πάρε κανένα ντεπόν. Νομίζω μέχρι 3 την ημέρα επιτρέπονται.

Ο μπέμπης έχει καμιά ώρα τώρα που δεν σταματάει να κουνιέται. Το ζουζούνι μου... :D:D:D

Χαχαχα ναι να μου λες!

Ωχ, αυτό δεν το είχα σκεφτεί..το αμέσως μετά τον τοκετό..:shock:

Πάντως κάνω όποτε θυμάμαι και λίγες ασκήσεις για το περίνεο..Άσχετο βέβαια με το ηβικό οστό..

Αχ νομίζω τώρα δυναμώνουν όλο και πιο πολύ και κουνιούνται συνέχεια και με ένταση!!!

OkoIp3.png

Σήμερα που πήγαμε στο Έλενα, ανέβηκα και στους ορόφους να δούμε τα δωμάτια...Και μπήκαμε σ' ένα άδειο μονόκλινο που σε λίγη ώρα θα γέμιζε και ήταν όλα έτοιμα... Το πυρεξάκι δίπλα από το κρεβάτι... Με έπιασε ένα άγχος...Αλλά και χαρά παράλληλα!

OkoIp3.png

Ευχαριστώ!! Θα δούμε τι γίνεται τη Δευτέρα...

Εγώ πάλι, όταν ξυπνάει ο άντρας μου και μείνει σπίτι, ούτε που τον καταλαβαίνω. Όταν ξυπνάει για να φύγει, ξυπνάω κι εγώ, κουτουλώντας από τη νύστα, μένω ξύπνια κανένα 2ωρο και ξανακοιμάμαι μέχρι τις 11-12. :shock:

Τουλάχιστον (προς το παρόν) το βράδυ ξανακοιμάμαι αμέσως!

Στην Αμερική πάντως κάνουν 1 μέτρηση (στα 60') και μόνο αν δουν κάτι ύποπτο κάνουν την τρίωρη. Δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για όλα... (είπε η ημίτρελη μέλλουσα μάνα:cool:).

Σήμερα που πήγαμε στο Έλενα, ανέβηκα και στους ορόφους να δούμε τα δωμάτια...Και μπήκαμε σ' ένα άδειο μονόκλινο που σε λίγη ώρα θα γέμιζε και ήταν όλα έτοιμα... Το πυρεξάκι δίπλα από το κρεβάτι... Με έπιασε ένα άγχος...Αλλά και χαρά παράλληλα!

Α, είδες από τώρα τα δωμάτια; Κι εγώ θέλω να πάω κάποια στιγμή, αλλά λέω να το κάνουμε σε κανένα μήνα... Δε συγκινήθηκες;

tt1e3

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι, όταν ξυπνάει ο άντρας μου και μείνει σπίτι, ούτε που τον καταλαβαίνω. Όταν ξυπνάει για να φύγει, ξυπνάω κι εγώ, κουτουλώντας από τη νύστα, μένω ξύπνια κανένα 2ωρο και ξανακοιμάμαι μέχρι τις 11-12. :shock:

Στην Αμερική πάντως κάνουν 1 μέτρηση (στα 60') και μόνο αν δουν κάτι ύποπτο κάνουν την τρίωρη. Δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για όλα... (είπε η ημίτρελη μέλλουσα μάνα:cool:).

Α, είδες από τώρα τα δωμάτια; Κι εγώ θέλω να πάω κάποια στιγμή, αλλά λέω να το κάνουμε σε κανένα μήνα... Δε συγκινήθηκες;

Επειδή έτυχε να είμαστε εκεί πρωί και είχαμε χρόνο είπαμε να δούμε! Συγκινήθηκα απίστευτα... Και πιο πολύ ο άντρας μου... Αυτός πρόσεξε πρώτος και το πυρεξακι, εγώ κοιτούσα αν είναι καθαρά, το μπάνιο, τις κουρτίνες..:oops:

Πάντως είμαι τόσο απορροφημένη με άλλα θέματα που ώρες-ώρες τρώω φλασιές και λέω ωχ θα γίνω μανούλα..

OkoIp3.png

Καλημερα μανουλες! Τι κανετε?Εγω σημερα πηρα αδεια να κανω την καμπυλη.Εχω παρει μαζι περιοδικο, βιβλιο εγκυμοσυνης, κινητο, ταμπλετ για να περασει η ωρα!!! Η γλυκοζη δεν ειναι τιποτα πραγματικα, μονορουφι την ηπια!:) Εμενα μου εδωσε 100 γρ. για 0 60 120 και 180... Καλη μας επιτυχια!

Audettaki ισως η δευτερη τιμη να ειναι λιγο τσιμπημενη αλλα μη σε νοιαζει θα κανεις τη διατροφη σου και θα εχεις λιγοτερα κιλα να χασεις μετα.

Το ριλαξ της didi μου αρεσει πολυ!Θα το εχω υποψη αν και δεν καιγομαι να το παρω τωρα μιας και θαβαζω το μπεμπακι στο πορτ μπεμπε.

Ανδρομεδα πολυ συγκινητικο που ειδες το δωματιο στο νοσοκομειο,σε λιγο καιρο τα πυρεξακια θα γεμισουν με τα μωρακια μας πρωτα ο Θεος!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Φραουλιτσα μου ευτυχως αυπνιες δεν εχω ακομα,παιζει ισως ρολο οτι παω στη δουλεια ακομα και κοιμαμαι σχετικα αργα το βραδυ και νυσταζω.Μηπως κοιμασαι πολυ το μεσημερι? Προσπαθησε να διαβαζεις κανενα χαλαρωτικο βιβλιο.Λενε οτι οταν δε μας παιρνει ο υπνος να μην καθομαστε στο κρεβατι αλλα να σηκωνομαστε! Τωρα τι να κανεις βραδιατικα να βαλεις μπουγαδα???@*!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Α κι εσύ δικιά μου είσαι ε! Αφού μου κάνει εντύπωση όταν κοιμάμαι συνεχόμενα! :mad:

Ναι, θα τα δει κι ο γιατρός τα αποτελέσματα απλώς επειδή έχω σε μια βδομάδα ραντεβού λέω κάτσε να ρωτήσω..!

αστα! Κι εγω στο κλαμπ της αϋπνίας! Πως τα καταφέρνω καθε φορα και με πιάνουν όλοι οι προβληματισμοί το βραδυ;;; Ολη τη μερα κάθομαι δεν μπορω να ρα σκεφτώ τοτε;;;:tongue::tongue::tongue:

Τις καθημερινές ξυπνάω νωρις γιατι φεύγει ο αντρας μου για δουλεια! Ε λεω αφου ξύπνησα ας παρω το σίδηρο, ας βάλω και το ουτροτζεσταν ας κανω και την ενεση! Καταλαβαίνεις πως μετα απο ολα αυτα αντε να ξανακοιμηθεις!

Κακά κανεις και ρωτάς! Γιαυτο ειμαστε εδω! Για πέρατα ξερω πληροφορίες υπαρχει ο ντοκ!;)

Αχ τι συγκινητικό που είδατε το δωματιο!!! Με το καλο αγαπη μου να βγεις απο κει μεσα μανούλα!

Οντως εδω στην Ελλάδα το ψειριζουν πολυ το θεμα! Στο εξωτερικό ειναι πιο χαλαροί!

Θα σου πει ο γιατρος τη Δευτέρα πιστευω παντως δεν θα εχεις θεμα!

Καλημερα μανουλες! Τι κανετε?Εγω σημερα πηρα αδεια να κανω την καμπυλη.Εχω παρει μαζι περιοδικο, βιβλιο εγκυμοσυνης, κινητο, ταμπλετ για να περασει η ωρα!!! Η γλυκοζη δεν ειναι τιποτα πραγματικα, μονορουφι την ηπια!:) Εμενα μου εδωσε 100 γρ. για 0 60 120 και 180... Καλη μας επιτυχια!

Audettaki ισως η δευτερη τιμη να ειναι λιγο τσιμπημενη αλλα μη σε νοιαζει θα κανεις τη διατροφη σου και θα εχεις λιγοτερα κιλα να χασεις μετα.

Το ριλαξ της didi μου αρεσει πολυ!Θα το εχω υποψη αν και δεν καιγομαι να το παρω τωρα μιας και θαβαζω το μπεμπακι στο πορτ μπεμπε.

Ανδρομεδα πολυ συγκινητικο που ειδες το δωματιο στο νοσοκομειο,σε λιγο καιρο τα πυρεξακια θα γεμισουν με τα μωρακια μας πρωτα ο Θεος!

Καλημερα κοριτσακι μου! Ετσι ειναι, ουδέν κακο αμιγές καλού! Τουλαχιστον θα γλιτώσω κανά κιλακι!

Καλο κουράγιο & καλη επιτυχια με την καμπύλη! Ευτυχως πηγές οργανωμένη και θα περασει πιο γρηγορα η ωρα!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Φραουλιτσα μου ευτυχως αυπνιες δεν εχω ακομα,παιζει ισως ρολο οτι παω στη δουλεια ακομα και κοιμαμαι σχετικα αργα το βραδυ και νυσταζω.Μηπως κοιμασαι πολυ το μεσημερι? Προσπαθησε να διαβαζεις κανενα χαλαρωτικο βιβλιο.Λενε οτι οταν δε μας παιρνει ο υπνος να μην καθομαστε στο κρεβατι αλλα να σηκωνομαστε! Τωρα τι να κανεις βραδιατικα να βαλεις μπουγαδα???@*!

Καλημέρα!!!Καλά αποτελέσματα με την εξέταση!!!! Όχι δεν κοιμάμαι το μεσημέρι δυστυχώς!!!Και κουράζομαι ακόμα περισσότερο...:shock: Δεν ξέρω τι γίνεται... Και το πολύ να κοιμηθώ 8ωρο παρά το ξενύχτι... Ελπίζω να μου περάσει... Δεν είναι ότι έχω άνχος. Είμαι μια χαρά νομίζω ότι τώρα είναι η καλύτερη περίοδος!!

Αχ κοριτσάκια μου χτες καθόμουν χαλαρή στον καναπέ και φαινόντουσαν οι κλωτσιές της μπέμπες!!!Τις είδε και ο μπαμπάς και χάρηκε πολύ!!!Τί ωραία που είναι!!!Σκέφτομαι ότι θα μου λείψει αυτη η ταραχή που γίνεται στην κοιλιά. Φιλάκια πολλά σε όλες και καλημέρα!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου!

Περνάω σαν κομήτης να πω ένα γεια! Αυτό τον καιρό είχα τρελό τρέξιμο, κάνω ένα σεμινάριο κι έχω από τη μια το διάβασμα, από την άλλη τη μικρή, το νοικοκυριό, το διάβασμα του άντρα μου που πρέπει να κρατάω τη μικρή ήσυχη, ένας πανικός.

Είδα ότι αναφερθήκατε σε ριλάξ και σε μπανάκια. Το μπανάκι που έμοιαζε σαν μεγάλο τάπερ δεν μου φάνηκε καθόλου βολικό, τόσο από άποψη ισορροπίας όσο και από την άποψη ότι τα μωρά μετά τον 4ο-5ο μήνα πρέπει να τα βάζουμε σε καθιστή στάση. Νωρίτερα πρέπει να είναι σε ξαπλωτή θέση. Τον πρώτο καιρό βολεύει πολύ το "πλύσιμο στο χέρι", δηλ. όπως τα κρατάμε για να τα πλύνουμε στην αλλαγή πάνας, έτσι τα κρατάμε πάνω από την μπανιέρα, ο ένας κρατάει το μωρό και ο άλλος σαπουνίζει/ξεπλένει. Όσο για μπανάκι εμείς για την κόρη μου είχαμε πάρει αυτό https://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=7877 αλλά βγήκε πολύ μεγάλο. Δεν είχαμε πάρει βάση χωριστή, το μόνο μέρος που χωρούσε να το ακουμπήσουμε ήταν πάνω στην τραπεζαρία και φυσικά ξεπλέναμε με κανάτα. Ανάμεσα όμως σε κάποια πράγματα που μου είχαν δώσει γνωστοί ήταν αυτό https://www.google.gr/search?q=%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B9+rainforest+fisher+price&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CCwQsARqFQoTCNWyrZqeisYCFUtbFAodWKoAsw&biw=957&bih=515#imgrc=Yw491Fm2qQmvZM%253A%3BWfguFo-c1rUvxM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.fisher-price.com%252Fimg%252Fproduct_shots%252FP8262_d_1.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.fisher-price.com%252Fen_US%252Fbrands%252Fbabygear%252Fproducts%252FOcean-Wonders-Aquarium-Bath-Center%3B500%3B500 το οποίο με βόλεψε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ γιατί χωρούσε μέσα στην μπανιέρα, άρα το γέμιζα επιτόπου με νερό και πάνω στο δίχτυ που προσαρμόζεται έβαζα το μωρό, το έκανα μπάνιο μόνη μου και το ξέπλενα με το τηλέφωνο του ντους. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα, γιατί συχνά ο άντρας μου δούλευε ως αργά και ούτε κατά διάνοια δεν μπορούσα να αφήνω το μωρό, να γεμίζω μπανάκι, να το πηγαίνω στην τραπεζαρία, να κουβαλάω κανάτες κλπ. Επίσης άκουσα καλά λόγια για κάποια μπανάκια που προσαρμόζονται πάνω στην μπανιέρα γιατί δεν χρειάζεται να σκύβεις.

Αναφορικά με το ριλάξ, εμείς πήραμε ένα με δόνηση και μουσική και τελικά αυτά τα έξτρα δεν ήταν χρήσιμα. Αλλά δεν με πείραζε καθόλου που το έβαζα στο πάτωμα, άλλωστε το είχα κοντά μου και το έβλεπα το μωρό και εννοείται το κεφαλάκι του ήταν αρκετά ψηλά για να το ενοχλεί η σκόνη. Για το πόσες ώρες την ημέρα μπορεί να κάθεται στο ριλάξ, προφανώς τον πρώτο καιρό λιγότερο γιατί πρέπει να είναι ξαπλωμένο, όσο όμως περνάει ο καιρός μπορεί μια χαρά να κάθεται και λίγο παραπάνω όσο εσείς κάνετε καμιά δουλίτσα. Στο ριλάξ βάζουμε ΠΑΝΤΑ τη ζώνη, γιατί το μωρό μπορεί να κάνει κάποια απότομη κίνηση και να πέσει κάτω.

Και αφού σας ζάλισα με τα προσωπικά μου reviews, να σας πω ότι περιμένω πώς και πώς τη Δευτέρα να πάω στο γιατρό να δω τον μπομπιράκο μας. Είναι ζωηρούλης και κουνιέται συνέχεια! Αχ, πώς θα περιμένουμε τόσο καιρό ακόμα για να δούμε τα ζουζουνάκια μας;

tt1bde8a.aspx

Καλημέρα!!!Καλά αποτελέσματα με την εξέταση!!!! Όχι δεν κοιμάμαι το μεσημέρι δυστυχώς!!!Και κουράζομαι ακόμα περισσότερο...:shock: Δεν ξέρω τι γίνεται... Και το πολύ να κοιμηθώ 8ωρο παρά το ξενύχτι... Ελπίζω να μου περάσει... Δεν είναι ότι έχω άνχος. Είμαι μια χαρά νομίζω ότι τώρα είναι η καλύτερη περίοδος!!

Αχ κοριτσάκια μου χτες καθόμουν χαλαρή στον καναπέ και φαινόντουσαν οι κλωτσιές της μπέμπες!!!Τις είδε και ο μπαμπάς και χάρηκε πολύ!!!Τί ωραία που είναι!!!Σκέφτομαι ότι θα μου λείψει αυτη η ταραχή που γίνεται στην κοιλιά. Φιλάκια πολλά σε όλες και καλημέρα!!!

Ευχαριστω κοριτσακι μου με το καλο να την κανεις κι εσυ και να ειναι ολα καλα!

Μωρε ειναι και οι ορμονες,ειναι που εχουμε στο νου μας και τα μπεμπακια...Εγω οταν ανοιγω τα ματια μου το πρωτο πραγμα που σκεφτομαι ειναι να νιωσω τον μπεμπη😍Παντως το ΣΚ καποτε κοιμομουν 10 ωρες το λιγοτερο,τωρα στις 7-8 ωρες ξυπναω.

Καλα αυτο με τις κινησεις τους ειναι πρωτογνωρο και μου κανει εντυπωση η δυναμη που εχουν χαχαχα!!!

hv6Vp2.png
bMrM.png

αστα! Κι εγω στο κλαμπ της αϋπνίας! Πως τα καταφέρνω καθε φορα και με πιάνουν όλοι οι προβληματισμοί το βραδυ;;; Ολη τη μερα κάθομαι δεν μπορω να ρα σκεφτώ τοτε;;;:tongue::tongue::tongue:

Τις καθημερινές ξυπνάω νωρις γιατι φεύγει ο αντρας μου για δουλεια! Ε λεω αφου ξύπνησα ας παρω το σίδηρο, ας βάλω και το ουτροτζεσταν ας κανω και την ενεση! Καταλαβαίνεις πως μετα απο ολα αυτα αντε να ξανακοιμηθεις!

Κακά κανεις και ρωτάς! Γιαυτο ειμαστε εδω! Για πέρατα ξερω πληροφορίες υπαρχει ο ντοκ!;)

Καλημερα κοριτσακι μου! Ετσι ειναι, ουδέν κακο αμιγές καλού! Τουλαχιστον θα γλιτώσω κανά κιλακι!

Καλο κουράγιο & καλη επιτυχια με την καμπύλη! Ευτυχως πηγές οργανωμένη και θα περασει πιο γρηγορα η ωρα!

Ετσι ειναι αγαπη μου,θετικη διαθεση και ολα θα πανε καλα!Σ'ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου! Ευτυχως περασε η ωρα ευκολα και ξεμπερδεψα!

Γεια σας κοριτσάκια μου!

Περνάω σαν κομήτης να πω ένα γεια! Αυτό τον καιρό είχα τρελό τρέξιμο, κάνω ένα σεμινάριο κι έχω από τη μια το διάβασμα, από την άλλη τη μικρή, το νοικοκυριό, το διάβασμα του άντρα μου που πρέπει να κρατάω τη μικρή ήσυχη, ένας πανικός.

Είδα ότι αναφερθήκατε σε ριλάξ και σε μπανάκια. Το μπανάκι που έμοιαζε σαν μεγάλο τάπερ δεν μου φάνηκε καθόλου βολικό, τόσο από άποψη ισορροπίας όσο και από την άποψη ότι τα μωρά μετά τον 4ο-5ο μήνα πρέπει να τα βάζουμε σε καθιστή στάση. Νωρίτερα πρέπει να είναι σε ξαπλωτή θέση. Τον πρώτο καιρό βολεύει πολύ το "πλύσιμο στο χέρι", δηλ. όπως τα κρατάμε για να τα πλύνουμε στην αλλαγή πάνας, έτσι τα κρατάμε πάνω από την μπανιέρα, ο ένας κρατάει το μωρό και ο άλλος σαπουνίζει/ξεπλένει. Όσο για μπανάκι εμείς για την κόρη μου είχαμε πάρει αυτό https://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=7877 αλλά βγήκε πολύ μεγάλο. Δεν είχαμε πάρει βάση χωριστή, το μόνο μέρος που χωρούσε να το ακουμπήσουμε ήταν πάνω στην τραπεζαρία και φυσικά ξεπλέναμε με κανάτα. Ανάμεσα όμως σε κάποια πράγματα που μου είχαν δώσει γνωστοί ήταν αυτό https://www.google.gr/search?q=%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B9+rainforest+fisher+price&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CCwQsARqFQoTCNWyrZqeisYCFUtbFAodWKoAsw&biw=957&bih=515#imgrc=Yw491Fm2qQmvZM%253A%3BWfguFo-c1rUvxM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.fisher-price.com%252Fimg%252Fproduct_shots%252FP8262_d_1.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.fisher-price.com%252Fen_US%252Fbrands%252Fbabygear%252Fproducts%252FOcean-Wonders-Aquarium-Bath-Center%3B500%3B500 το οποίο με βόλεψε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ γιατί χωρούσε μέσα στην μπανιέρα, άρα το γέμιζα επιτόπου με νερό και πάνω στο δίχτυ που προσαρμόζεται έβαζα το μωρό, το έκανα μπάνιο μόνη μου και το ξέπλενα με το τηλέφωνο του ντους. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα, γιατί συχνά ο άντρας μου δούλευε ως αργά και ούτε κατά διάνοια δεν μπορούσα να αφήνω το μωρό, να γεμίζω μπανάκι, να το πηγαίνω στην τραπεζαρία, να κουβαλάω κανάτες κλπ. Επίσης άκουσα καλά λόγια για κάποια μπανάκια που προσαρμόζονται πάνω στην μπανιέρα γιατί δεν χρειάζεται να σκύβεις.

Αναφορικά με το ριλάξ, εμείς πήραμε ένα με δόνηση και μουσική και τελικά αυτά τα έξτρα δεν ήταν χρήσιμα. Αλλά δεν με πείραζε καθόλου που το έβαζα στο πάτωμα, άλλωστε το είχα κοντά μου και το έβλεπα το μωρό και εννοείται το κεφαλάκι του ήταν αρκετά ψηλά για να το ενοχλεί η σκόνη. Για το πόσες ώρες την ημέρα μπορεί να κάθεται στο ριλάξ, προφανώς τον πρώτο καιρό λιγότερο γιατί πρέπει να είναι ξαπλωμένο, όσο όμως περνάει ο καιρός μπορεί μια χαρά να κάθεται και λίγο παραπάνω όσο εσείς κάνετε καμιά δουλίτσα. Στο ριλάξ βάζουμε ΠΑΝΤΑ τη ζώνη, γιατί το μωρό μπορεί να κάνει κάποια απότομη κίνηση και να πέσει κάτω.

Και αφού σας ζάλισα με τα προσωπικά μου reviews, να σας πω ότι περιμένω πώς και πώς τη Δευτέρα να πάω στο γιατρό να δω τον μπομπιράκο μας. Είναι ζωηρούλης και κουνιέται συνέχεια! Αχ, πώς θα περιμένουμε τόσο καιρό ακόμα για να δούμε τα ζουζουνάκια μας;

Για σου minnie μου!Καθολου δε μας ζαλισες,ισα ισα ειναι πολυ σημαντικες οι πληροφοριες σου μιας και εχεις την εμπειρια.Κι εγω νομιζω οτι το μπανακι πρεπει να ειναι στον χωρο του μπανιου για να βαζω ευκολα το νερο και να ξεπλενω το μωρο ευκολα.Πρεπει να βρουμε τις πιο πρακτικες λυσεις που θα μας διευκολυνουν την καθημερινοτητα μας.Με το καλο να δεις το μικρουλακι σου και να χαρεις!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Καλημέρα κορίτσια μου.Τι κάνετε?Αχ εγώ πονάω σ όλο μου το σώμα.

Κοιμάμαι με πόνους και ξυπνάω με πόνους..Τα πόδια μου και τα χέρια μου πρησμένα,πφφφ Κατα τ άλλα όλα καλά :D:D.Τη Δευτέρα που θα πάω στο γιατρό έχω γράψει μια λιστα με απορίες και ερωτήσεις που έχω γιατί όλο ξεχνάω πράγματα.Να χουμε ένα υπέροχο ΣΚ.Φιλάκιαα:D:D

7H5Lp3.png

καλησπέρα κορίτσια μου.

Απο οτι διάβασε ολες μια χαρά τα πάτε. Κάποιες κάνατε και καμπύλη ζαχάρου.

Μια χαρά ομως και τα μπεμπάκια !!!

Κοριτσια.......οι γιατροι μας γνωρίζουν και ολες αυτές οι εξετάσιες γινονται για να μας παρακολουθουν στενά!!!

Λοιπον εκανα κι εγω αυτή την περιβοητη Β επιπέδου στο μητέρα.

Καταρχήν εμεινα πολυ ευχαριστημένη απο τη τιμή. ειχε προσφορα για διδυμα και πληρωσα 130 ευρω. Μου φάνηκε πολυ καλη η τιμή.

ο γιατρός μας βρήκε μια χαρά μονο που μου εγραψε στο χαρτί οριμανση πλακουντα στον 1 απο τους δυο grade 1. Στον αλλο πλακουντα γράφει 0. Τώρα αυτα δεν τα ξέρω και δεν μου ανεφερε τιποτα. Απλως οτι ολα ειναι καλά. Θα μου πει και ο γιατρός μουη απο κοντα υποθέτω.

Κατα τα αλλα τα μπεμπάκια ειναι 550 και 650 γραμμάρια ( στην 22 εβδομάδα), εγω εχω παρει 10 κιλα συνολικα απο την αρχή της εγκυμοσύνης και το μονο που με ανησυχει λιγο εινια καποια πονάκια περιοδου που εχω κατα καιρόυς. Αυτο δεν ξερω αν το εχετε κι εσεις. Θα με βοηθουσε λιγο να μου πειτε αν εχετε καθόλου ενοχλήσεις.........

xj92p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...