Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Ναι, αυτό είναι και το πήρα από τώρα ακριβώς επειδή γίνεται ριλάξ. Δεν μου αρέσει η ιδέα το μωρό να είναι στο πάτωμα, όπως με τα κανονικά ριλάξ. Επίσης, αν και δεν φαίνεται πουθενά, μόνο το άσπρο στρωματάκι που βλέπεις στη φωτό είναι υφασμάτινο. Τα καφέ μέρη είναι δερματίνη και φαίνεται τέλειο!!! Έχει και τα παιχνιδάκια. Το μόνο του μειονέκτημα είναι ότι δε μετακινείται εύκολα (κι ας έχει ρόδες).

Το καρότσι το πήραμε στο dove grey (όπως και το λίκνο, αν και δε με συγκινεί ιδιαίτερα). Αυτό το emerald δεν θα το ξεπεράσω ποτέ...

Πάντως και τα δύο, μετά από τόσα πράγματα που έχουμε συναρμολογήσει από ΙΚΕΑ, μου φάνηκαν αυτοσυναρμολογούμενα! :tongue:

Didi μεγεια τα πραγματάκια σου!!!!Καλορίζικα να τα χαρείς με το μωράκι σου μέσα!!!! Με το καλό να ξεμπερδέψετε και σεις με το δωμάτιο και να το ετοιμάσετε!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αθήνα θα γεννήσω σίγουρα. Ηδη θα το πω και στο γιατρό αύριο οτι θα φύγουμε για να ξέρει. Απλά μετά τη γέννα το Σεπτέμβρη εγώ θα μείνω στο σπίτι στην Αθήνα και εκείνος θα γυρίσει στο νησί μέχρι να αρχίσει η άδεια:( Είναι να μην κάνεις σχέδια βρε παιδί μου. Τελοσπάντων, αύριο θα δούμε το μπεμπάκι και ανυπομονώ μετά απο ένα μήνα απο την τελευταία φορά:)

Άντε με το καλό να το δείς το μωράκι σου!!! Τωρα για όταν με το καλό θα γεννήσεις μπορεί να καταφέρει να μείνει λίγες μέρες παραπάνω ο άντρας σου θα δείτε. Υπομονή!!!Όπως είπε και η didi μπορεί να βάλει και καμια αναρρωτική κανα υπόλοιπο άδειας.... Καλή επιτυχία και μην στεναχωριέσαι!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Didi υπέροχα τα πράγματα και το καλύτερο απ'όλα το ριλάξ!! Φαίνεται πολύ πρακτικό και άνετο, μια χαρά θα το ευχαριστηθεί το μωράκι!

Φραουλίτσα αυτό λέμε να κάνουμε, ταχυδακτυλουργικά με τις άδειες. Θα πάρει 2 μέρες για τον τοκετό, μετά 10 μέρες για οικογενειακούς λόγους και θα ψάξει φθηνα αεροπορικά αργότερα για να έρχεται όσο πιο συχνά μπορεί:?

Καλησπέρα!!!Περίεργο μου φαίνεται και δεν ξέρω κατα πόσο είναι άνετο, γιατί σαν να περιορίζεται το μωράκι μεσα εκεί μου φαίνεται. Και για τον πρώτο καιρό νομίζω πρέπει να το πλένουμε σε τρεχούμενο νερό. Για την αρχή στον νιπτήρα σκέφτομαι να την πλένω και μετά σε μπανάκι. Και αν σε φοβίζει μην γλιστράει το μωρό υπάρχουν ειδικές βάσεις. Κατι τέτοιο σκέφτομαι να κάνω.
Συγνώμη αλλά αυτό το μπανάκι έχει πολύ πλάκα! Το έδειξα στο σύζυγο και μου είπε οτι του θυμίζει κοτόπουλο στην κατσαρόλα:D Εμείς τελικά θα χρησιμοποιήσουμε το μπανάκι που μας δίνει η κουμπάρα, ένα πολύ καλό απο το λητώ απο αυτά που έχουν και ταπα για να φεύγει το νερό.

Σήμερα δεν είχαμε καλά νεα. Ενημερωθήκαμε απο την υπηρεσία οτι δεν έχει δικαίωμα ο σύζυγος να πάρει άδεια αμεσως μετά τον τοκετό αλλά μετά απο 3 μήνες και σπάμε τα κεφάλια μας να βρουμε λύση:confused: Εδώ παντως δεν γεννάω με τίποτα.Η κλινική είναι φαρμακείο, το νοσοκομείο αναξιόπιστο, το σπίτι μικρό δυαράκι ακατάλληλο για φιλοξενία συγγενών και κανένας δικος μας άνθρωπος δεν είναι κοντά. Δικαιούται λίγες μέρες μετά τον τοκετό αλλά μετά πρέπει να επιστρέψει και έχει στεναχωρεθεί πολύ. Ουφ, πάνω απ'ολα καλά να είναι το μωράκι μας αλλά δεν χρειαζόταν κι αυτό το μπέρδεμα τωρα.

Εγώ πάντως ήδη ζεσταίνομαι και η μόνιμη διαφωνία στο σπίτι είναι "ανοιχτή/κλειστή μπαλκονόπορτα". Δεν θέλω να φανταστώ το καλοκαίρι...

Αναφορικά με το μπανάκι, είναι από τα θέματα που με έχουν απασχολήσει περισσότερο. Δεν καταλήγω σε κάποια μπανιέρα που να μου αρέσει ή εκείνες που μου αρέσουν κάνουν πάνω από 40Ε. Μου φαίνονται πολύ ακριβές για ένα κομμάτι πλαστικό που θα χρησιμοποιήσουμε μερικούς μήνες μόνο... Έτσι μου έρχεται να αγοράσω μια απλή λεκάνη για ρούχα και να τη χρησιμοποιώ μόνο για το μωρό... :|

Γέλασα πολύ με το μπανάκι που ανέβασες, αλλά δε νομίζω ότι θα είναι βολικά το μωρό εκεί μέσα! Σκέψου ειδικά ένα μπεμπάκι λίγο μπαμπάτσικο..

Δεν μου φαίνεται καθόλου βολικό βρε Ανδρομέδα μου..Για νεογέννητο δεν κάνει γιατί δεν πρέπει να βραχεί ο αφαλός, μετά θα βαρύνει και φοβάμαι μην το τουμπάρει..Εμείς πήραμε αυτό με την βάση του και στην αρχή θα το ξεπλένουμε με κανάτες για να μην βραχεί ο αφαλός. http://www.letoshop.gr/default.aspx?id=22&cId=53&pId=16276

Κορίτσια, γι' αυτό ήθελα να δω τη γνώμη σας γιατί διάβασα κάποιες καλές κριτικές κι εγώ προβληματιζόμουν...Πώς στο καλό θα το γυρνάω και να το πλύνω;;; Κι όταν μεγαλώσει;; :shock: Τι να πω! Έτσι όπως το παρουσιάζουν, ότι και καλά θυμίζει τη μήτρα της μαμάς και χαλαρώνει και αισθάνεται ασφάλεια και και...

Didi μεγειά τις αγορές σας!!! Το καροτσάκι πως σου φαίνεται; Αυτό θα πάρω κι εγώ σ'αυτό το χρώμα μάλιστα..Είναι ελαφρύ; Ανοιγοκλείνει εύκολα;

Mariposita, πολύ άσχημο αυτό που συνέβη.. Ανατρέπει όλο σας το πρόγραμμα και λογικό είναι να σε στεναχωρεί! Κοιτάξτε το όμως κι άλλο.. Μπορεί να βρείτε μια λύση.

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια!!!Τι κανετε;;Παλι δεν προλαβα ν παρακολουθησω ολα τα θεματα αλλα δεν πειραζει!!!Αρκει που διαβαζω οτι ειστε ολες καλα κ τα νινακια επισης!!!!!Εμεις ειμαστε καλα,μονο που ποναει η μεση μου κ με δυσκολευει λιγο ολο αυτο.....αλλα χαλαλι του μπεμπη!!!!!!Να πω μονο οτι για μπανακι που λετε ειδα στα τζαμπο ενα πολυ ωραιο με ταπα κιολας για να φευγει το νερο μονο δεκα ευρω κ μια βαση μικρη για την αρχη για το μωρακι αλλα πεντε περιπου!!!!Οποτε με 15 ευρω μια χαρα ειναι..δε θα περναει κ τις ωρες εκει μεσα εξαλλου...σας φιλω ολες!!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Κασσιόπη μου, το αδιάβροχο κάλυμμα δεν κάνει να βρίσκεται στο κεφαλάκι του. Δηλ. θα το βάλεις από τη μεσούλα του μωρού και κάτω, αλλιώς μπορεί να δυσκολεύει την αναπνοή (κίνδυνος SIDS).

Ο δικός μου δεν τα διαβάζει, έχει τόσο τρέξιμο που δεν προλαβαίνει. Του τα λέω εγώ, χαχα!

Πήρα το βιβλίο της Πατσούρου χθες, το ξεκίνησα σήμερα και μου αρέσει πολύ!

Δεν ξέρω αν έχετε κοντά public (εμένα με βολεύει, γιατί είναι πάρα πολύ κοντά), αλλά συμφέρει να τα παραγγέλνετε από το ίντερνετ, ακόμη κι αν τα παραλαμβάνετε από το κατάστημα. Το βιβλίο της Πατσούρου από 27Ε το πήρα 20, ενώ το τι να περιμένεις τον πρώτο χρόνο (θα το παραγγείλω αργότερα) από 36Ε το παίρνεις 25...

Η καμπύλη μου ήταν πολύ καλή, ευτυχώς, προχωράμε κανονικά! Και συνεχίζω τη γυμναστική μου (στο ελλειπτικό σήμερα, πάμε για βροχή ΠΑΛΙ) και νιώθω πολύ ωραία!

Κορίτσια, ήθελα να σας ρωτήσω δύο πράγματα.

1) από περιέργεια, εκτός από εμένα, είχε καμιά σας αιμορραγία εμφύτευσης; Εγώ είχα πονέσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ στην εμφύτευση και είχα αίμα στις επόμενες δύο ημέρες.

2) οι ήδη μανούλες μπορείτε να μου πείτε στο περίπου πόσα χρήματα ξοδεύετε το μήνα/χρόνο για πάνες;

Δεν το είχα σκεφτεί αυτό για το αδιάβροχο κάλυμμα. Θα το ψάξω λίγο και ίσως χρησιμοποιήσω αδιάβροχα σελτεδάκια κι εγώ στην αρχή! Καλά έκανες και μας το είπες!

Στο PUBLIC και στον Ιανό όντως το έχουν φθηνότερα, κι εγώ θα το πάρω, γιατί είχα δει και τα βιντεάκια της Πατσούρου και ξετρελάθηκα! Πιο πολύ μου άρεσε αυτό που είπε ότι για να θηλάσεις πρέπει να μη σκέφτεσαι τόσο ότι πρέπει να θηλάσεις, δηλ. εγώ το μεταφράζω ότι είναι μια φυσική διαδικασία που θα συμβεί έτσι κι αλλιώς και δε χρειάζεται άγχος.

Μπράβο για την καμπύλη σου, είσαι και fit βλέπω, ακόμα πιο μπράβο! ;) keep going... :P

Για τις δύο ερωτήσεις που έκανες δεν έχω απάντηση. Εγώ πάντως εμφύτευση δεν κατάλαβα ποτέ.

Βρήκα τυχαία αυτό μπανάκι το https://www.google.gr/search?q=tummy+tub&espv=2&biw=1366&bih=667&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=Dnh1VcieDMOSsgGVu4XACg&ved=0CAYQ_AUoAQ

είδα και κάποια reviews αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω αν όντως τελικά βολεύει ή όχι..

Ποια είναι η γνώμη σας; Πού σκέφτεστε να κάνετε μπάνιο το μωράκι;

Ανδρομέδα μου κι εγώ δε νομίζω ότι βολεύει το μπανάκι αυτό πολύ... Δεν τα έχω ψάξει ακόμα, αλλά σκέφτομαι να πάρω λεκανάκι με υποστήριξη εσωτερικά για να μη γλιστράει και βάση για να μη με πιάσει η μέση...

Καλησπέρα κοριτσάκια. Δεν έχω χαθεί απλά θέματα με το ιντερνετ.όλα καλά για εμένα. Έχω μαζέψει αρκετά πραγματάκια από γνωστές μου για τη μπουμπού και απο άυριο αρχίζουν οι ετοιμασίες για το δωμάτιο. Ευτυχώς θα κάτσω και από τη δουλειά από άυριο και θα χαλαρώσω λίγο συν του ότι θα επιβλέπω και λίγο τις εργασίες του δωματίου.Αν δε σας γράψω αυτή την εβδομάδα, μην ανησυχήσετε. Στο σπίτι το δίκτυο έχει θέματα...

Αλήθεια , πόσο συχνά νιώθετε τα μπεμπέ;;;Κάθε μέρα με ίδια συχνότητα;;Σήμερα την ένιωσα λίγο το πρωί.γενικά είναι πιο ήσυχη.Πότε ανησυχούμε;Αφήστε δε που ξεκινησε και η δυσκοιλιότητα και νιώθω τούμπανο!!!!!!!!! Και σε δυο μέρες με έδειξε 2 κιλά παραπάνω!!!!!!! Φαντάζομαι είναι και από αυτό. Γιατί αλλιώς....Φιλάκια σε όλες:):):)

Felicitaki θα σου πω κάτι που έχω παρατηρήσει. Όταν έχω δυσκοιλιότητα ή φούσκωμα δεν νιώθω τον μπέμπη τόσο έντονα μπορεί και καθόλου. Αλήθεια νομίζω ότι το παιδάκι ακούει διάφορους εσωτερικούς ήχους και τρομάζει!!! χαχαχα Με το που πηγαίνω τουαλέτα νιώθω πιο έντονη κίνηση!!! Φάε 2-3 δαμάσκηνα και βρώμη, πιες νεράκι και θα δεις! Όπως είπε και η didi μετά την 28η εβδομάδα μετράμε συχνότητα οπότε μην αγχώνεσαι.

Καλές ετοιμασίες για το δωμάτιο!

Σήμερα δεν είχαμε καλά νεα. Ενημερωθήκαμε απο την υπηρεσία οτι δεν έχει δικαίωμα ο σύζυγος να πάρει άδεια αμεσως μετά τον τοκετό αλλά μετά απο 3 μήνες και σπάμε τα κεφάλια μας να βρουμε λύση:confused: Εδώ παντως δεν γεννάω με τίποτα.Η κλινική είναι φαρμακείο, το νοσοκομείο αναξιόπιστο, το σπίτι μικρό δυαράκι ακατάλληλο για φιλοξενία συγγενών και κανένας δικος μας άνθρωπος δεν είναι κοντά. Δικαιούται λίγες μέρες μετά τον τοκετό αλλά μετά πρέπει να επιστρέψει και έχει στεναχωρεθεί πολύ. Ουφ, πάνω απ'ολα καλά να είναι το μωράκι μας αλλά δεν χρειαζόταν κι αυτό το μπέρδεμα τωρα.

Mariposita μου μην απογοητεύεσαι, κάποια λύση θα βρεθεί. Πιέστε το λίγο όσο μπορείτε και πιστεύω στο τέλος κάτι θα γίνει. Με το καλό να δείτε το μπουμπουκάκι σας σήμερα!

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια.Τι κάνετε?Καλωσήρθατε οι καινούριες μανούλες Σεπτεμβρίου.Εγώ έχω τρεχάματα με τη μετακόμιση,μπάινω διαβάζω νέα σας αλλά δε γράφω.Περιμένω να περάσει αυτή η βδομάδα να πάω να δω τη μικρούλα μου.Φιλάκια σε όλεςς

Μαράκι καλημέρα και καλή δύναμη με τη μετακόμιση!

Το κρεβατάκι το πήραμε από το motherbaby και δεν ήταν ίδιο με τη φωτογραφία (ούτε το χρώμα, ούτε τα σκαλιστά σχέδια). Ευτυχώς ήταν πιο άσπρο και μας βολεύει περισσότερο. Τους έστειλα μέιλ και περιμένω την απάντησή τους, γιατί δεν μου έβαλαν ούτε το μαξιλάρι θηλασμού, όπως μου είχαν πει και τηλεφωνικά και με μέιλ. Θα σας ενημερώσω για τα νεότερα.

Με γεια τα πραγματάκια σας και καλορίζικα! Κι εγώ περιμένω να βγω σε άδεια για να φτιάξω το δωμάτιο λίγο καλύτερα.

Πάντως πήγα κι εγώ και μου έδωσαν το μαξιλάρι που ήταν μια βλακεία και μισή. Το πέταξα με το που πήγα σπίτι. Κάτι αραιά μπιλάκια από αφρολέξ έχει μέσα που δεν το κρατούν σταθερό και όταν στο δίνουν σου λένε να πάρεις και την μαξιλαροθήκη που έχει 10 ευρώ (δεν την πήρα βέβαια). Μεγάλη μούφα.

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Τι κάνετε? Νιώσατε καθόλου τον σεισμό που έγινε στην Χαλκίδα? Εγώ χαμπάρι δεν πήρα... :tongue: Άσε που τελευταία διαδίδεται ότι ροχαλίζω στον ύπνο μου...!!! Πρέπει να είναι από το μπούκωμα που δε φεύγει με τίποτα τελευταία και από την αύξηση βάρους...Του καλού καιρού κοιμάμαι, όσο προλαβαίνω γιατί μετά τελειώνουν τα ψέματα... :D

Μύρισε και η ατμόσφαιρα από το καμένο πλαστικό, θα μαστουρώσουμε μου φαίνεται.:?

Φιλάκια!!!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Κορίτσια το είδαμε παλι το αγοράκι:D Αυτή τη φορά μας το έβαλε και σε 3d και είναι ολόιδιο εγώ, φτου μου:cool::D Μετρήσαμε τα πάντα, είναι 950γρ και μέχρι ντοπλερ καναμε. Καναμε και κολπικο υπέρηχο για τραχηλο και πλακουντα. Λοιπόν μου είπε οτι ο τράχηλος είναι μια χαρά- 4,6εκ- και επιτέλους ο πλακούντας ανέβηκε!! Πήρε ύψος 3,5εκ και μαλλον αν συνεχίσει έτσι ίσως γεννήσω φυσιολογικά τελικά, γενικά μου είπε οτι στις περισσότερες περιπτώσεις ανεβαίνει απο κάποιους μήνες και μετά.

Τον ενημερώσαμε οτι τελικά θα γεννήσω Αθήνα και δεν είχε κανένα πρόβλημα. Καλύτερα, είπε, για να έχεις και βοήθεια απο τους δικούς σου. Μου έγραψε την εξέταση για το ζάχαρο και στην τελευταία επίσκεψη θα δει και τα αποτελέσματα. Ολα καλά με το μωράκι λοιπόν κι όσον αφορά τα υπόλοιπα τρεχάματα, μετά τα σημερινά νέα είμαι πιο αισιόδοξη:) Καλό βράδυ σε όλες μας!

Κορίτσια το είδαμε παλι το αγοράκι:D Αυτή τη φορά μας το έβαλε και σε 3d και είναι ολόιδιο εγώ, φτου μου:cool::D Μετρήσαμε τα πάντα, είναι 950γρ και μέχρι ντοπλερ καναμε. Καναμε και κολπικο υπέρηχο για τραχηλο και πλακουντα. Λοιπόν μου είπε οτι ο τράχηλος είναι μια χαρά- 4,6εκ- και επιτέλους ο πλακούντας ανέβηκε!! Πήρε ύψος 3,5εκ και μαλλον αν συνεχίσει έτσι ίσως γεννήσω φυσιολογικά τελικά, γενικά μου είπε οτι στις περισσότερες περιπτώσεις ανεβαίνει απο κάποιους μήνες και μετά.

Τον ενημερώσαμε οτι τελικά θα γεννήσω Αθήνα και δεν είχε κανένα πρόβλημα. Καλύτερα, είπε, για να έχεις και βοήθεια απο τους δικούς σου. Μου έγραψε την εξέταση για το ζάχαρο και στην τελευταία επίσκεψη θα δει και τα αποτελέσματα. Ολα καλά με το μωράκι λοιπόν κι όσον αφορά τα υπόλοιπα τρεχάματα, μετά τα σημερινά νέα είμαι πιο αισιόδοξη:) Καλό βράδυ σε όλες μας!

Μπράβο το αγοράκι σου!!! Μια χαρά όλα, τέλεια! Και ο τράχηλος πολύ καλός και ο πλακούντας, ευτυχώς! Μου φαίνεται τα αγοράκια μοιάζουν στη μαμάκα τους :tongue::tongue::tongue: Κι εγώ την δεύτερη φορά που τον είδα, το διαπίστωσα!:D Γερά να είναι μωρέ τα λουλουδάκια μας!

Α! Το νέο της εβδομάδας είναι ότι πλέον βλέπω την κοιλιά μου να μετακινείται όταν κουνιέται ο μπέμπης και είναι τρέλαααα!!!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Μπράβο κορίτσι μου, πολύ ευχάριστα τα νέα σου!

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Διαφημίσεις

Didi υπέροχα τα πράγματα και το καλύτερο απ'όλα το ριλάξ!! Φαίνεται πολύ πρακτικό και άνετο, μια χαρά θα το ευχαριστηθεί το μωράκι!

Φραουλίτσα αυτό λέμε να κάνουμε, ταχυδακτυλουργικά με τις άδειες. Θα πάρει 2 μέρες για τον τοκετό, μετά 10 μέρες για οικογενειακούς λόγους και θα ψάξει φθηνα αεροπορικά αργότερα για να έρχεται όσο πιο συχνά μπορεί:?

Ελπίζω να το ευχαριστηθεί, γιατί ήταν λίγο τσιμπημένη η τιμή του είναι η αλήθεια...

Αν κλείσει από τώρα εισιτήρια, θα πετύχετε καλές τιμές. Θα πάρει άδεια ανατροφής ή θα πάρεις εσύ; Αλήθεια, εσύ δουλεύεις;

Κορίτσια, γι' αυτό ήθελα να δω τη γνώμη σας γιατί διάβασα κάποιες καλές κριτικές κι εγώ προβληματιζόμουν...Πώς στο καλό θα το γυρνάω και να το πλύνω;;; Κι όταν μεγαλώσει;; :shock: Τι να πω! Έτσι όπως το παρουσιάζουν, ότι και καλά θυμίζει τη μήτρα της μαμάς και χαλαρώνει και αισθάνεται ασφάλεια και και...

Didi μεγειά τις αγορές σας!!! Το καροτσάκι πως σου φαίνεται; Αυτό θα πάρω κι εγώ σ'αυτό το χρώμα μάλιστα..Είναι ελαφρύ; Ανοιγοκλείνει εύκολα

Άντε, καλέ, μέχρι πότε θα συντηρούμε την αίσθηση της μήτρας, ούτως ή άλλως όλη μέρα αγκαλιά θα είναι, δεν παθαίνουν τίποτα για 10' στο μπάνιο! Εγώ πάντως δεν θα το έπαιρνα...

Το καρότσι είναι πολύ ελαφρύ (7 κιλά), κινείται με το ένα χέρι και ανοιγοκλείνει πολύ εύκολα. Ίσως, αν το μάθεις κι όταν έχουν "μαλακώσει" τα συστήματα, να ανοιγοκλείνει και με ένα χέρι. Το συστήνω μάλλον, γιατί μου είναι αρκετά οικονομικό.

Α! Θα πάρω και ring sling! Το έχω χάσει τελείως ή μέλλουσα μάνα! χαχαχα

Γεια σας κοριτσακια!!!Τι κανετε;;Παλι δεν προλαβα ν παρακολουθησω ολα τα θεματα αλλα δεν πειραζει!!!Αρκει που διαβαζω οτι ειστε ολες καλα κ τα νινακια επισης!!!!!Εμεις ειμαστε καλα,μονο που ποναει η μεση μου κ με δυσκολευει λιγο ολο αυτο.....αλλα χαλαλι του μπεμπη!!!!!!Να πω μονο οτι για μπανακι που λετε ειδα στα τζαμπο ενα πολυ ωραιο με ταπα κιολας για να φευγει το νερο μονο δεκα ευρω κ μια βαση μικρη για την αρχη για το μωρακι αλλα πεντε περιπου!!!!Οποτε με 15 ευρω μια χαρα ειναι..δε θα περναει κ τις ωρες εκει μεσα εξαλλου...σας φιλω ολες!!!!!

Σταφυλάκι μου, περαστικά σου. Περπάτημα για τη μέση, τίποτα άλλο δεν με βοηθάει όταν με πιάνει.

Κι εγώ σε λύση τζάμπο προσανατολίζομαι για το μπανάκι...

Δεν το είχα σκεφτεί αυτό για το αδιάβροχο κάλυμμα. Θα το ψάξω λίγο και ίσως χρησιμοποιήσω αδιάβροχα σελτεδάκια κι εγώ στην αρχή! Καλά έκανες και μας το είπες!

Στο PUBLIC και στον Ιανό όντως το έχουν φθηνότερα, κι εγώ θα το πάρω, γιατί είχα δει και τα βιντεάκια της Πατσούρου και ξετρελάθηκα! Πιο πολύ μου άρεσε αυτό που είπε ότι για να θηλάσεις πρέπει να μη σκέφτεσαι τόσο ότι πρέπει να θηλάσεις, δηλ. εγώ το μεταφράζω ότι είναι μια φυσική διαδικασία που θα συμβεί έτσι κι αλλιώς και δε χρειάζεται άγχος.

Μπράβο για την καμπύλη σου, είσαι και fit βλέπω, ακόμα πιο μπράβο! ;) keep going... :P

Πάντως πήγα κι εγώ και μου έδωσαν το μαξιλάρι που ήταν μια βλακεία και μισή. Το πέταξα με το που πήγα σπίτι. Κάτι αραιά μπιλάκια από αφρολέξ έχει μέσα που δεν το κρατούν σταθερό και όταν στο δίνουν σου λένε να πάρεις και την μαξιλαροθήκη που έχει 10 ευρώ (δεν την πήρα βέβαια). Μεγάλη μούφα.

Το αστείο είναι ότι, αν και το ήξερα, τώρα που άνοιξα την παραγγελία, είδα ότι είχα παραγγείλει κι εγώ αδιάβροχο κάλυμμα! :shock:

Θα το χρησιμοποιήσω αργότερα λογικά...

Τόσο χάλια το μαξιλάρι;;; Και το περίμενα πώς και πώς... :(

Τελικά μου απάντησαν χθες, μου ζήτησαν συγγνώμη και θα μου το στείλουν με κούριερ και δώρο τη θήκη του.

Τι ευχάριστα νέα!!! Μπράβο, γλυκιά μου! Τι ωραία που μεγάλωσε τόοοοοσο πολύ!

Το αγοράκι σου μοιάζει, ε; Χαζομαμά κι εσύ! Κι εγώ το ίδιο λέω για το γιό μου!:cool:

Α! Το νέο της εβδομάδας είναι ότι πλέον βλέπω την κοιλιά μου να μετακινείται όταν κουνιέται ο μπέμπης και είναι τρέλαααα!!!

Καλά δεν είναι πολύ αστείο, έτσι όπως πετάγεται η κοιλιά σου; Και υπέροχη αίσθηση να το νιώθεις και να το βλέπεις;

Εμένα κουνιέται εδώ και 2-3 εβδομάδες, όμως τώρα είναι το κάτι άλλο! Προχθές έβαλα ένα μπολ κεράσια στην κοιλιά μου, καθώς τρώγαμε στον καναπέ και το κουνούσε ολόκληρο ο μικρούλης μας! :D:D:D

tt1e3

Eυχαριστώ κοπέλες μου, μακάρι να είναι όλων μας τα μωράκια γερά μέχρι τη μεγάλη έξοδο:D

Άντε, καλέ, μέχρι πότε θα συντηρούμε την αίσθηση της μήτρας, ούτως ή άλλως όλη μέρα αγκαλιά θα είναι, δεν παθαίνουν τίποτα για 10' στο μπάνιο! Εγώ πάντως δεν θα το έπαιρνα...
Didi για το μπανάκι, με το που το είδα κι εγώ αυτό σκέφτηκα. Βρήκα τυχαία ένα ωραίο βιντεάκι με μια βρετανίδα, νομίζω, μαία που έδειχνε με ένα νεογέννητο πως να το κάνουμε μπανάκι. Μέχρι να μπει βγήκε το καημενούλι, δεν χρειάζεται πολλά. Λέμε να βάλουμε κι αυτό το σφουγγαράκι που είδα στο mother baby που λειτουργεί σαν βάση για να μην γλιστραει αργότερα.
Ελπίζω να το ευχαριστηθεί, γιατί ήταν λίγο τσιμπημένη η τιμή του είναι η αλήθεια...

Αν κλείσει από τώρα εισιτήρια, θα πετύχετε καλές τιμές. Θα πάρει άδεια ανατροφής ή θα πάρεις εσύ; Αλήθεια, εσύ δουλεύεις;

Την αδεια θα την πάρει ο σύζυγος, εγώ έκανα ιδιαίτερα και αναγκαστικά τα άφησα όλα γιατί απο τη μια δεν επιτρεπόταν να μετακινούμαι καθόλου στην αρχή λόγο πλακούντα, απο την άλλη κάθε απογευμα ήμουν αγκαλιά με τη λεκάνη μέχρι τον τέταρτο:?

Καλησπέρα κοριτσάκια! Πολλή κούραση σήμερα, έκανα και την τελευταία παρουσίαση και τώρα στρώσιμο για να τελειώσω και τις γραπτές. Παράλληλα ξεκινάμε και την αναζήτηση σπιτιού... Ωϊμέ!

Πολύ χάρηκα με τα νέα σου!!!Όλα καλά θα πάνε μην ανησυχείς για τίποτα!!!

Μπράβο το αγοράκι σου!!! Μια χαρά όλα, τέλεια! Και ο τράχηλος πολύ καλός και ο πλακούντας, ευτυχώς! Μου φαίνεται τα αγοράκια μοιάζουν στη μαμάκα τους :tongue::tongue::tongue: Κι εγώ την δεύτερη φορά που τον είδα, το διαπίστωσα!:D Γερά να είναι μωρέ τα λουλουδάκια μας!

Πωπω είναι τέλειο, πραγματικά....Κάθομαι και το χαζεύω....

Το καρότσι είναι πολύ ελαφρύ (7 κιλά), κινείται με το ένα χέρι και ανοιγοκλείνει πολύ εύκολα. Ίσως, αν το μάθεις κι όταν έχουν "μαλακώσει" τα συστήματα, να ανοιγοκλείνει και με ένα χέρι. Το συστήνω μάλλον, γιατί μου είναι αρκετά οικονομικό.

Α! Θα πάρω και ring sling! Το έχω χάσει τελείως ή μέλλουσα μάνα! χαχαχα

Καλέ κι εγώ που το σκέφτηκα ξανά, λέω τι δυσκολεύω τη ζωή μου....Τα πράγματα είναι απλά, δε χρειάζεται να τα κάνουμε περίπλοκα! Ένα απλό μπανάκι θα πάρω, θα κοιτάξω και στα τζάμπο που λέτε...

Ναι το σλινγκ το έχω βάλει στο μάτι δεν το συζητώ! Δε ξέρω αν θυμάσαι που είχα πει για ένα site, το αστεράκι..Κοίτα εκεί, έχει πολλά σχεδιάκια!

Ωραία! Το καρότσι έκλεισε..Αυτό θα πάρω..Και όντως έχει πολύ καλή τιμή για τις προδιαγραφές του!

OkoIp3.png

Γεια σας εγκυουλες μου! Τι κάνετε;;;

Mariposita τι ομορφα νεα! Με το καλο ο μπεμπακος σου!

Ανδρομεδα, κρατά γερα! Τουλαχιστον ξεμπερδεψες με τις παρουσιασεις! Οσο για το μπανάκι κι εγω υπέρ του απλού ειμαι!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε;

Εμεις σημερα πήγαμε γιατρο, ολα καλα! Ειμαστε 920 γρ και ολα φυσιολογικα! Μονο η καμπύλη βγήκε λιγο τσιμπημένη και θα πρεπει να επισκεφθώ διαβητολογο για να μου δωσει διατροφη και να το παρακολουθούμε αλλα δεν βαριέσαι! Θα το κάνουμε κι αυτο!;)

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Καλησπέρα κοριτσάκια!!! Εμεις μια χαρά είμαστε!!!Σε γενικά πλάισια η μικρή είναι ήσυχη. Ένα πρωί(5 π.μ) είχα ένα πόνο κάτω δεξιά και δεν μπορούσα να κοιμηθώ και φοβήθηκα γιατί με ενοχλούσε αρκετά τελικά ξάπλωσα αριστερα και μου πέρασε.... Είχε κάτσει κάπου πάνω το μαμούνι!!!Και μετά ήνουν ανάσκελα και απο κει που ήταν ίσια η κοιλιά έγινε ένα εξόγκωμα αριστερά!!!Πολύ ωραία αυτη η περίοδος βρε κορίτσια, να νιώθεις το μωράκι σου είναι τέλειο!!Και όσα κοριτσάκια δεν τα κατάφεραν να τα καταφέρουν την επόμενη φορά με επιτυχία!!

Audetteκαι mariposita μπράβο για τα μωράκια σας!!!Μεγαλώνουν σιγά σιγά!!

Ανδρομέδα καλή επιτυχια με τις γραπτές σου άντε να τελειώσεις να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου. Και καλύτερα είναι το απλό μπανάκι που θα χωράει και πιο μεγάλο όταν γίνει. Εγω σκέφτομαι και με βάση γιατί έχω ένα θέμα με την μέση και δεν με βλέπω να σκύβω χαμηλά. Εκεί θα μείνω.

Didi πολύ ελαφρύ το καρότσι!!!Μπράβο. Και το ring sling νομίζω θα σε βολέψει ειδικά τον πρωτο καιρό και σε super market και τέτοια. Και γω το σκέφτομαι. Θα δούμε.

Λιτσάκι τι έγινες; Όλα καλά; Πως πάει η ψυχολογία σου; Έφτιαξε καθόλου; Φιλάκια κοριτσάκια. Σε κανα μήνα θα τα πούμε και κάποιες απο κοντά. Πέρασε ο καιρός... Φτάνουμε στην τελική ευθεία σιγά σιγά.

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...