Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια.Τι κάνετε?Καλωσήρθατε οι καινούριες μανούλες Σεπτεμβρίου.Εγώ έχω τρεχάματα με τη μετακόμιση,μπάινω διαβάζω νέα σας αλλά δε γράφω.Περιμένω να περάσει αυτή η βδομάδα να πάω να δω τη μικρούλα μου.Φιλάκια σε όλεςς

7H5Lp3.png

Ναι, το τι να περιμένεις τον πρώτο χρόνο είναι γενικότερο.

Ετοιμάζω ένα review για τα βιβλία που έχω, που μου ζήτησε μια άλλη κοπέλα. Θα το ανεβάσω και εδώ. Ακόμη δεν έχω φτάσει στα κεφάλαια για τον τοκετό, αλλά θέλω να τα ρίξω μια ματιά ούτως ή άλλως.

Απίστευτο...:shock::shock::shock:

Τα ίδια ακριβώς βιβλία πήρα και εγώ...Της Πατσούρου το οποίο έχει και dvd δωρο και το ''τι να περιμένεις τον πρώτο χρόνο του μωρού σου'' Arlene Eisenberg, Heidi E. Murkoff ..κτλ...αυτό δεν έχεις κια εσύ?

Πήρα επίσης και το ''οι πρωτες ημερες στο σπίτι'' Έχω μέρες που τα διαβάζω και είναι καταπληκτηκα! Μόνο που τα 2 πρώτα είναι αρκετά βαριά ειδικά το ''τι να περιμένεις τον πρώτο χρόνο του μωρού σου''και δεν μπορώ να τα διαβάσω στο κρεβάτι με τίποτα....Τα πήρα όλα με έκπτωση από το online βιβλιοπωλείο ianos.

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Καλησπέρα κορίτσια, πώς είστε;; Δεν πιστεύω να μας έχει πάρει από κάτω ο καιρός;;

Προσωπικά από τη μία απολαμβάνω τη δροσούλα γιατί με τη ζέστη δεν μπορώ γενικότερα, πόσο μάλλον τώρα!

Βρήκα τυχαία αυτό μπανάκι το https://www.google.gr/search?q=tummy+tub&espv=2&biw=1366&bih=667&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=Dnh1VcieDMOSsgGVu4XACg&ved=0CAYQ_AUoAQ

είδα και κάποια reviews αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω αν όντως τελικά βολεύει ή όχι..

Ποια είναι η γνώμη σας; Πού σκέφτεστε να κάνετε μπάνιο το μωράκι;

OkoIp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια. Δεν έχω χαθεί απλά θέματα με το ιντερνετ.όλα καλά για εμένα. Έχω μαζέψει αρκετά πραγματάκια από γνωστές μου για τη μπουμπού και απο άυριο αρχίζουν οι ετοιμασίες για το δωμάτιο. Ευτυχώς θα κάτσω και από τη δουλειά από άυριο και θα χαλαρώσω λίγο συν του ότι θα επιβλέπω και λίγο τις εργασίες του δωματίου.Αν δε σας γράψω αυτή την εβδομάδα, μην ανησυχήσετε. Στο σπίτι το δίκτυο έχει θέματα...

Αλήθεια , πόσο συχνά νιώθετε τα μπεμπέ;;;Κάθε μέρα με ίδια συχνότητα;;Σήμερα την ένιωσα λίγο το πρωί.γενικά είναι πιο ήσυχη.Πότε ανησυχούμε;Αφήστε δε που ξεκινησε και η δυσκοιλιότητα και νιώθω τούμπανο!!!!!!!!! Και σε δυο μέρες με έδειξε 2 κιλά παραπάνω!!!!!!! Φαντάζομαι είναι και από αυτό. Γιατί αλλιώς....Φιλάκια σε όλες:):):)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια, πώς είστε;; Δεν πιστεύω να μας έχει πάρει από κάτω ο καιρός;;

Προσωπικά από τη μία απολαμβάνω τη δροσούλα γιατί με τη ζέστη δεν μπορώ γενικότερα, πόσο μάλλον τώρα!

Βρήκα τυχαία αυτό μπανάκι το https://www.google.gr/search?q=tummy+tub&espv=2&biw=1366&bih=667&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=Dnh1VcieDMOSsgGVu4XACg&ved=0CAYQ_AUoAQ

είδα και κάποια reviews αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω αν όντως τελικά βολεύει ή όχι..

Συγνώμη αλλά αυτό το μπανάκι έχει πολύ πλάκα! Το έδειξα στο σύζυγο και μου είπε οτι του θυμίζει κοτόπουλο στην κατσαρόλα:D Εμείς τελικά θα χρησιμοποιήσουμε το μπανάκι που μας δίνει η κουμπάρα, ένα πολύ καλό απο το λητώ απο αυτά που έχουν και ταπα για να φεύγει το νερό.

Σήμερα δεν είχαμε καλά νεα. Ενημερωθήκαμε απο την υπηρεσία οτι δεν έχει δικαίωμα ο σύζυγος να πάρει άδεια αμεσως μετά τον τοκετό αλλά μετά απο 3 μήνες και σπάμε τα κεφάλια μας να βρουμε λύση:confused: Εδώ παντως δεν γεννάω με τίποτα.Η κλινική είναι φαρμακείο, το νοσοκομείο αναξιόπιστο, το σπίτι μικρό δυαράκι ακατάλληλο για φιλοξενία συγγενών και κανένας δικος μας άνθρωπος δεν είναι κοντά. Δικαιούται λίγες μέρες μετά τον τοκετό αλλά μετά πρέπει να επιστρέψει και έχει στεναχωρεθεί πολύ. Ουφ, πάνω απ'ολα καλά να είναι το μωράκι μας αλλά δεν χρειαζόταν κι αυτό το μπέρδεμα τωρα.

Καλησπέρα!!!Περίεργο μου φαίνεται και δεν ξέρω κατα πόσο είναι άνετο, γιατί σαν να περιορίζεται το μωράκι μεσα εκεί μου φαίνεται. Και για τον πρώτο καιρό νομίζω πρέπει να το πλένουμε σε τρεχούμενο νερό. Για την αρχή στον νιπτήρα σκέφτομαι να την πλένω και μετά σε μπανάκι. Και αν σε φοβίζει μην γλιστράει το μωρό υπάρχουν ειδικές βάσεις. Κατι τέτοιο σκέφτομαι να κάνω.

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια. Δεν έχω χαθεί απλά θέματα με το ιντερνετ.όλα καλά για εμένα. Έχω μαζέψει αρκετά πραγματάκια από γνωστές μου για τη μπουμπού και απο άυριο αρχίζουν οι ετοιμασίες για το δωμάτιο. Ευτυχώς θα κάτσω και από τη δουλειά από άυριο και θα χαλαρώσω λίγο συν του ότι θα επιβλέπω και λίγο τις εργασίες του δωματίου.Αν δε σας γράψω αυτή την εβδομάδα, μην ανησυχήσετε. Στο σπίτι το δίκτυο έχει θέματα...

Αλήθεια , πόσο συχνά νιώθετε τα μπεμπέ;;;Κάθε μέρα με ίδια συχνότητα;;Σήμερα την ένιωσα λίγο το πρωί.γενικά είναι πιο ήσυχη.Πότε ανησυχούμε;Αφήστε δε που ξεκινησε και η δυσκοιλιότητα και νιώθω τούμπανο!!!!!!!!! Και σε δυο μέρες με έδειξε 2 κιλά παραπάνω!!!!!!! Φαντάζομαι είναι και από αυτό. Γιατί αλλιώς....Φιλάκια σε όλες:):):)

Καλησπέρα!!!!Ξεκινάει η άδειά σου; Μια χαρά!!!Θα ξεκουραστείς και θα την απολαύσεις!!!Με το καλό και οι ετοιμασίες!! Τα πραγματάκια δεν είναι τέλεια; Εμείς φέραμε την καλαθούνα για αρχή στο σπίτι και την έχω στήσει στο παιδικό και πάω και την χαζεύω... Σιγά σιγά θα φέρουμε και τα άλλα πράγματα, θέλω να αδειάσω λίγο το δωμάτιο πρώτα και να το φρεσκάρω. Ευτυχώς χρώμα τελικά δεν θα αλλάξουμε και θα γλιτώσουμε την ταλαιπωρία!!!

Όσο για το μωρό και γω όταν κουράζομαι κάνω καιρό να την ακούσω, και όταν ξεκουραστώ μου ρίχνει κλωτσίτσες. Με είχε ανχώσει και μένα αλλά είναι φυσιολογικό μου είπε ο γιατρός. Αν σε ανησυχεί πολύ κάτι πάρε και τον γιατρό σου να ηρεμήσεις!!!

Συγνώμη αλλά αυτό το μπανάκι έχει πολύ πλάκα! Το έδειξα στο σύζυγο και μου είπε οτι του θυμίζει κοτόπουλο στην κατσαρόλα:D Εμείς τελικά θα χρησιμοποιήσουμε το μπανάκι που μας δίνει η κουμπάρα, ένα πολύ καλό απο το λητώ απο αυτά που έχουν και ταπα για να φεύγει το νερό.

Σήμερα δεν είχαμε καλά νεα. Ενημερωθήκαμε απο την υπηρεσία οτι δεν έχει δικαίωμα ο σύζυγος να πάρει άδεια αμεσως μετά τον τοκετό αλλά μετά απο 3 μήνες και σπάμε τα κεφάλια μας να βρουμε λύση:confused: Εδώ παντως δεν γεννάω με τίποτα.Η κλινική είναι φαρμακείο, το νοσοκομείο αναξιόπιστο, το σπίτι μικρό δυαράκι ακατάλληλο για φιλοξενία συγγενών και κανένας δικος μας άνθρωπος δεν είναι κοντά. Δικαιούται λίγες μέρες μετά τον τοκετό αλλά μετά πρέπει να επιστρέψει και έχει στεναχωρεθεί πολύ. Ουφ, πάνω απ'ολα καλά να είναι το μωράκι μας αλλά δεν χρειαζόταν κι αυτό το μπέρδεμα τωρα.

Δηλαδή δεν θα μπορείτε να έρθετε Αθήνα που υπολογίζατε; Μην ανησυχείς, ηρέμησε και κάπως πιστεύω θα βρείτε λύση. Και γω στην αρχη πελαγώνω και μετά μολις ηρεμήσω βρίσκω κάποια λύση. Ελπίζω να σας πάνε όλα όπως θέλετε. Πάντως σε καταλαβαίνω, σου ανατρέπονται τα σχέδιά σου..

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια.Τι κάνετε?Καλωσήρθατε οι καινούριες μανούλες Σεπτεμβρίου.Εγώ έχω τρεχάματα με τη μετακόμιση,μπάινω διαβάζω νέα σας αλλά δε γράφω.Περιμένω να περάσει αυτή η βδομάδα να πάω να δω τη μικρούλα μου.Φιλάκια σε όλεςς

Καλή δύναμη με την μετακόμισή σας και με το καλό να αρχίσετε και σείς την ετοιμασία του παιδικού σας!!!Άντε τυχερούλα θα την δείς την μικρή σου σύντομα!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Αθήνα θα γεννήσω σίγουρα. Ηδη θα το πω και στο γιατρό αύριο οτι θα φύγουμε για να ξέρει. Απλά μετά τη γέννα το Σεπτέμβρη εγώ θα μείνω στο σπίτι στην Αθήνα και εκείνος θα γυρίσει στο νησί μέχρι να αρχίσει η άδεια:( Είναι να μην κάνεις σχέδια βρε παιδί μου. Τελοσπάντων, αύριο θα δούμε το μπεμπάκι και ανυπομονώ μετά απο ένα μήνα απο την τελευταία φορά:)

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως ήδη ζεσταίνομαι και η μόνιμη διαφωνία στο σπίτι είναι "ανοιχτή/κλειστή μπαλκονόπορτα". Δεν θέλω να φανταστώ το καλοκαίρι...

Αναφορικά με το μπανάκι, είναι από τα θέματα που με έχουν απασχολήσει περισσότερο. Δεν καταλήγω σε κάποια μπανιέρα που να μου αρέσει ή εκείνες που μου αρέσουν κάνουν πάνω από 40Ε. Μου φαίνονται πολύ ακριβές για ένα κομμάτι πλαστικό που θα χρησιμοποιήσουμε μερικούς μήνες μόνο... Έτσι μου έρχεται να αγοράσω μια απλή λεκάνη για ρούχα και να τη χρησιμοποιώ μόνο για το μωρό... :|

Γέλασα πολύ με το μπανάκι που ανέβασες, αλλά δε νομίζω ότι θα είναι βολικά το μωρό εκεί μέσα! Σκέψου ειδικά ένα μπεμπάκι λίγο μπαμπάτσικο...

Αρχίζεις να φτιάχνεις το δωμάτιο; Τι ωραία! Κι εμείς ξεκινήσαμε!

Εγώ τον νιώθω κάθε μέρα, αλλά όχι πάντα το ίδιο. Όταν είμαστε σε κίνηση, νανουρίζονται, οπότε λογικά δεν το νιώθουμε.

Πάντως οι γιατροί (στα βιβλία το διάβασα, δεν μου το είπε η δικιά μου) λένε να μετράμε κλωτσιές μετά τις 28 εβδ., τώρα είνα πολύ νωρίς ακόμη.

Για τη δυσκοιλιότητα, δοκίμασε μούσλι, μόνο αυτό με βοηθάει εμένα.

Δηλαδή, θα γεννήσεις Αθήνα και ο άντρας σου θα πρέπει να επιστρέψει Κέρκυρα; Δεν μπορεί να κρατήσει κανονική άδεια και να "κολλήσει" αναρρωτική, για να λείψει μικρότερο διάστημα από τρεις μήνες;

Κασσιόπη, δεν πήρα ακόμη το Τι να περιμένεις τον πρώτο χρόνο, θα είναι το επόμενο. Για αρχή αγχώθηκα με το θηλασμό και το θεώρησα πιο επείγον... Θα δω και τις πρώτες μέρες στο σπίτι, αν και έχω μαζέψει ένα σωρό βιβλία, δεν ξέρω πια τι θα τα κάνω όλα αυτά...

Εμείς φτιάξαμε το καρότσι (chicco simplicity), το κάθισμα φαγητού (chicco polly magic) και το κρεβατάκι του! Ανοίξαμε και τα στρώματα, για να αερίζονται.

Το κρεβατάκι το πήραμε από το motherbaby και δεν ήταν ίδιο με τη φωτογραφία (ούτε το χρώμα, ούτε τα σκαλιστά σχέδια). Ευτυχώς ήταν πιο άσπρο και μας βολεύει περισσότερο. Τους έστειλα μέιλ και περιμένω την απάντησή τους, γιατί δεν μου έβαλαν ούτε το μαξιλάρι θηλασμού, όπως μου είχαν πει και τηλεφωνικά και με μέιλ. Θα σας ενημερώσω για τα νεότερα.

Κατά τα άλλα, κάθομαι και χαζεύω το δωματιάκι μας! Θα πρέπει να βγάλουμε κάμποση σαβούρα ακόμη και μετά να αρχίσουμε να αγοράζουμε μικροπράγματα. :D:D

tt1e3

Δεν μου φαίνεται καθόλου βολικό βρε Ανδρομέδα μου..Για νεογέννητο δεν κάνει γιατί δεν πρέπει να βραχεί ο αφαλός, μετά θα βαρύνει και φοβάμαι μην το τουμπάρει..Εμείς πήραμε αυτό με την βάση του και στην αρχή θα το ξεπλένουμε με κανάτες για να μην βραχεί ο αφαλός. http://www.letoshop.gr/default.aspx?id=22&cId=53&pId=16276

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Εγώ πάντως ήδη ζεσταίνομαι και η μόνιμη διαφωνία στο σπίτι είναι "ανοιχτή/κλειστή μπαλκονόπορτα". Δεν θέλω να φανταστώ το καλοκαίρι...

Αναφορικά με το μπανάκι, είναι από τα θέματα που με έχουν απασχολήσει περισσότερο. Δεν καταλήγω σε κάποια μπανιέρα που να μου αρέσει ή εκείνες που μου αρέσουν κάνουν πάνω από 40Ε. Μου φαίνονται πολύ ακριβές για ένα κομμάτι πλαστικό που θα χρησιμοποιήσουμε μερικούς μήνες μόνο... Έτσι μου έρχεται να αγοράσω μια απλή λεκάνη για ρούχα και να τη χρησιμοποιώ μόνο για το μωρό... :|

Γέλασα πολύ με το μπανάκι που ανέβασες, αλλά δε νομίζω ότι θα είναι βολικά το μωρό εκεί μέσα! Σκέψου ειδικά ένα μπεμπάκι λίγο μπαμπάτσικο...

Αρχίζεις να φτιάχνεις το δωμάτιο; Τι ωραία! Κι εμείς ξεκινήσαμε!

Εγώ τον νιώθω κάθε μέρα, αλλά όχι πάντα το ίδιο. Όταν είμαστε σε κίνηση, νανουρίζονται, οπότε λογικά δεν το νιώθουμε.

Πάντως οι γιατροί (στα βιβλία το διάβασα, δεν μου το είπε η δικιά μου) λένε να μετράμε κλωτσιές μετά τις 28 εβδ., τώρα είνα πολύ νωρίς ακόμη.

Για τη δυσκοιλιότητα, δοκίμασε μούσλι, μόνο αυτό με βοηθάει εμένα.

Δηλαδή, θα γεννήσεις Αθήνα και ο άντρας σου θα πρέπει να επιστρέψει Κέρκυρα; Δεν μπορεί να κρατήσει κανονική άδεια και να "κολλήσει" αναρρωτική, για να λείψει μικρότερο διάστημα από τρεις μήνες;

Κασσιόπη, δεν πήρα ακόμη το Τι να περιμένεις τον πρώτο χρόνο, θα είναι το επόμενο. Για αρχή αγχώθηκα με το θηλασμό και το θεώρησα πιο επείγον... Θα δω και τις πρώτες μέρες στο σπίτι, αν και έχω μαζέψει ένα σωρό βιβλία, δεν ξέρω πια τι θα τα κάνω όλα αυτά...

Εμείς φτιάξαμε το καρότσι (chicco simplicity), το κάθισμα φαγητού (chicco polly magic) και το κρεβατάκι του! Ανοίξαμε και τα στρώματα, για να αερίζονται.

Το κρεβατάκι το πήραμε από το motherbaby και δεν ήταν ίδιο με τη φωτογραφία (ούτε το χρώμα, ούτε τα σκαλιστά σχέδια). Ευτυχώς ήταν πιο άσπρο και μας βολεύει περισσότερο. Τους έστειλα μέιλ και περιμένω την απάντησή τους, γιατί δεν μου έβαλαν ούτε το μαξιλάρι θηλασμού, όπως μου είχαν πει και τηλεφωνικά και με μέιλ. Θα σας ενημερώσω για τα νεότερα.

Κατά τα άλλα, κάθομαι και χαζεύω το δωματιάκι μας! Θα πρέπει να βγάλουμε κάμποση σαβούρα ακόμη και μετά να αρχίσουμε να αγοράζουμε μικροπράγματα. :D:D

Με γεια τα πραγματάκια του μπέμπη σας! Το καρότσι σας ευχρηστο και ελαφρί, τι χρώμα το πήρατε? Το καθισματάκι φαγητού το πήρες και σαν ριλάξ γιατί λίγο νωρίς δεν είναι για αυτό? Αυτό είναι? Έχει και τα παιχνιδάκια? http://www.farmakeio.net.gr/index.php?route=product/product&product_id=2641

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Με γεια τα πραγματάκια του μπέμπη σας! Το καρότσι σας ευχρηστο και ελαφρί, τι χρώμα το πήρατε? Το καθισματάκι φαγητού το πήρες και σαν ριλάξ γιατί λίγο νωρίς δεν είναι για αυτό? Αυτό είναι? Έχει και τα παιχνιδάκια? http://www.farmakeio.net.gr/index.php?route=product/product&product_id=2641

Ναι, αυτό είναι και το πήρα από τώρα ακριβώς επειδή γίνεται ριλάξ. Δεν μου αρέσει η ιδέα το μωρό να είναι στο πάτωμα, όπως με τα κανονικά ριλάξ. Επίσης, αν και δεν φαίνεται πουθενά, μόνο το άσπρο στρωματάκι που βλέπεις στη φωτό είναι υφασμάτινο. Τα καφέ μέρη είναι δερματίνη και φαίνεται τέλειο!!! Έχει και τα παιχνιδάκια. Το μόνο του μειονέκτημα είναι ότι δε μετακινείται εύκολα (κι ας έχει ρόδες).

Το καρότσι το πήραμε στο dove grey (όπως και το λίκνο, αν και δε με συγκινεί ιδιαίτερα). Αυτό το emerald δεν θα το ξεπεράσω ποτέ...

Πάντως και τα δύο, μετά από τόσα πράγματα που έχουμε συναρμολογήσει από ΙΚΕΑ, μου φάνηκαν αυτοσυναρμολογούμενα! :tongue:

tt1e3

Ναι, αυτό είναι και το πήρα από τώρα ακριβώς επειδή γίνεται ριλάξ. Δεν μου αρέσει η ιδέα το μωρό να είναι στο πάτωμα, όπως με τα κανονικά ριλάξ. Επίσης, αν και δεν φαίνεται πουθενά, μόνο το άσπρο στρωματάκι που βλέπεις στη φωτό είναι υφασμάτινο. Τα καφέ μέρη είναι δερματίνη και φαίνεται τέλειο!!! Έχει και τα παιχνιδάκια. Το μόνο του μειονέκτημα είναι ότι δε μετακινείται εύκολα (κι ας έχει ρόδες).

Το καρότσι το πήραμε στο dove grey (όπως και το λίκνο, αν και δε με συγκινεί ιδιαίτερα). Αυτό το emerald δεν θα το ξεπεράσω ποτέ...

Πάντως και τα δύο, μετά από τόσα πράγματα που έχουμε συναρμολογήσει από ΙΚΕΑ, μου φάνηκαν αυτοσυναρμολογούμενα! :tongue:

Πολύ όμορφα! Καλά, και εγώ το slate blue...:P χαχα!

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...