Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Τέλεια Ανδρομέδα! Παει κι αυτό! Αντε καλά να πάνε όλα να χαρούμε γρήγορα τα μωράκια μας:) Αυτό για το κοκοφοίνικα κι εγώ το διάβασα. Θα βάλουμε βέβαια υπόστρωμα αλλά μωρό θα κοιμάται, κάτι να γίνει και να βραχεί κάποια στιγμή το στρωμα χάνει την αξιοπιστία του. Εμένα μου πρότεινε η κουμπάρα μου να μην παραγγείλω και να μου δώσει το δικό της. Είμαι όμως πολύ επιφυλακτική, αντε και πες το πάω για βιολογικό καθαρισμό, ήδη δυο μωρά μεγάλωσαν εκεί, είναι ασφαλές:confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοίτα, απ' αυτά που διάβασα λένε πως το στρώμα πρέπει να είναι καινούριο και να μην έχει χρησιμοποιηθεί από άλλο μωράκι. Καλύτερα να πάρετε ένα άλλο. Κοίτα στο motherbaby έχει οικονομικά στρωματάκια σε σχέση με άλλα καταστήματα. Από 'κει θα το πάρω κι εγώ!

OkoIp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Χαίρομαι πολύ που είστε όλες καλά!

Λίτσα και εγώ διαβαλκανικό, έχω ξανά βρεθεί εκεί και έμεινα πολύ ευχαριστημένη.

Κορίτσια για στρώμα νομίζω σαν πολύ το ψάχνουμε και επείδή ορθοπεδικοί δεν είμαστε, σαν να χανόμαστε λίγο στην μετάφραση και να αγχωνόμαστε .. Εγώ πιστεύω πως όλα καλά είναι αρκεί να μην είναι χρησιμοποιημένα ( όπως είπε και Ανδρομέδα) , δεν θα τρελλαθούμε και όλας, ο καλός Θεούλης που μας στέλνει τα μωράκια μας δεν ξέρω τι συστήνει...:P:p:p Για την ιστορία πάντως εμείς πήραμε 2 σε 1, από τη μία λατεξ και από την άλλη κοκοφοινικά και για το παρκοκρέβατο μόνο λατεξ. Επίσης πήραμε και αδιαβροχο κάλυμα.

Όσων αφορά την ενδοεπικοινωνία είμαι κάθετη κατά, λόγο της ακτινοβολίας και παρότι μένουμε σε μεζονέτα θα βολευτούμε στον κάτω όροφο με το παρκοκρέββατο, σε χρώμα lime, σας αρέσει? http://www.letoshop.gr/default.aspx?id=22&cId=60&pId=2173

Φιλάκια!

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Κορίτσια για στρώμα νομίζω σαν πολύ το ψάχνουμε και επείδή ορθοπεδικοί δεν είμαστε, σαν να χανόμαστε λίγο στην μετάφραση και να αγχωνόμαστε .. Εγώ πιστεύω πως όλα καλά είναι αρκεί να μην είναι χρησιμοποιημένα ( όπως είπε και Ανδρομέδα) , δεν θα τρελλαθούμε και όλας, ο καλός Θεούλης που μας στέλνει τα μωράκια μας δεν ξέρω τι συστήνει...:P:p:p Για την ιστορία πάντως εμείς πήραμε 2 σε 1, από τη μία λατεξ και από την άλλη κοκοφοινικά και για το παρκοκρέβατο μόνο λατεξ. Επίσης πήραμε και αδιαβροχο κάλυμα.

Όσων αφορά την ενδοεπικοινωνία είμαι κάθετη κατά, λόγο της ακτινοβολίας και παρότι μένουμε σε μεζονέτα θα βολευτούμε στον κάτω όροφο με το παρκοκρέββατο, σε χρώμα lime, σας αρέσει? http://www.letoshop.gr/default.aspx?id=22&cId=60&pId=2173

Φιλάκια!

Καλημέρα!! Καλά το παρκοκρέβατο τέλειο και το σχέδιο και το χρώμα!!!Απο τα αγαπημένα μου σχέδια!!!Όσο για το στρώμα που ρώτησα και άλλες μαμάδες αυτα που είπες μου είπαν. Το μωρό δεν έχει τόσο βάρος δεν χρειάζεται τρομερά πράγματα απλά το στρώμα να είναι σκληρό, μέτρια, και να στηρίζει το σώμα του. (αυτα τους τα είπε παιδίατρος). Όσο για χρησιμοποιημένο, αν δεν είχε διαρροές και τα παιδάκια δεν έμειναν πολύ νομίζω μια χαρά θα είναι. Αυτά απο το θέμα στρώμα καλημερούδια και καλή Κυριακή σε όλες!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

[quote name=Φραουλίτσα*;2476133

Καλημέρα!!Μια χαρα ο μπεμπούλης!!!Καλη επιτυχία και στην καμπύλη!!!Τώρα με τα κιλά προσπάθησε όσο μπορείς αλλά δεν έγινε και κάτι εσείς να είστε καλά!!!Όσο για τους μπαμπάδες νομίζω όλοι πάνω κάτω την ίδια αντίδραση έχουν. Δεν πολύ καταλαβαίνουν και τίποτα μετά που θα έρθουν θα το καταλάβουν. Και εμένα είχε πάρει ένα βιβλίο' date=' πολύ καλό πρέπει να πω αν και δεν του είχα εμπιστοσύνη, για τον πρώτο χρόνο με το μωρό. Εγω το διάβασα αυτος όχι ακόμα....Δεν πειράζει θα τους τα δείξουμε στην πράξη. Ότι θα τα αγαπάνε είναι σίγουρο!!!Για τα υπόλοιπα (βοήθεια) θα δείξει ο καιρος...

Καλημερούδια κορίτσια!!![/quote]

Ευχαριστω Φραουλιτσα μου! Καλα τουλαχιστον ο δικος σου αγορασε το βιβλιο με δικη του πρωτοβουλια!Ειναι ενα βημα!χαχα Εμενα χθες του αγορασε μια μικρη μπαλιτσα συμβολικα😜 Στην πραξη φιλες μου,στην πραξη! Παντως το βιβλιο αυτο λεω να το παρω κι εγω οπως και της Πατσουρου. Ειχα παρει για την εγκυμοσυνη απο την ιδια σειρα και ηταν καλο.

Mommy to be μια χαρά ο άντρας σου..αφού δέχτηκε να διαβάσει και το βιβλίο τι άλλο θέλεις!!μη περιμένεις και πολλά..εμένα ο δικός μου το πρώτο μωρό που είδε και έπιασε στη ζωή του ήταν ο γιος μας!ότι είχε δει ήταν στο σεμινάριο μέσα στο μαιευτήριο.μόλις τον πήραμε σπίτι σε πληροφορώ τον άλλαξε πρώτος,και τον έβαλε στο νιπτηρα για μπάνιο.εγώ φοβόμουν!τον έλουσε πατοκορφα και με το πρώτο κατουρημα και ησύχασε..χαχα!!άλλοι φοβούνται βέβαια και δε τα ακουμπάνε καν αλλά στο χέρι μας είναι να τους κάνουμε να νιωθουν χρήσιμοι και να παρουν τα πάνω τους.

Αυτό που είπες ότι μαζεύεται ψηλά κάτω απτο στήθος το μωρό όταν κουράζεσαι το νιώθω και εγώ.ρώτησες μήπως το γιατρό σου?να θυμηθώ να του το πω!

Καλό μεσημέρι φιλιά σε όλες!

Δεν το συζητω,την χαρη μου την εκανε!Ελα λες να ειναι κι ο δικος μου η εκπληξη???!!!:PΜακαρι! Παντως οφειλω να ομολογησω οτι εχει καλη προθεση και διαθεση.Απλα θελει τον χρονο του! Και τωρα κανει σχεδον ολες τις δουλειες ο καλος μου...

Για την ενοχληση ψηλα στην κοιλια,μου ειπε οτι συμβαινει,μπορει να πιεζει ο μπεμπης εκει μιας και ειναι το κεφαλακι του πιο κατω.Δεν εχω πονο ουτε ειναι ρυθμικο ευτυχως και δεν ανησυχησε.

Κοριτσάκια μου, τι κάνετε; Εγώ μια χαρά, απλώς έτρεχα...

Μαριποζίτα, η μετακόμιση είναι μεγάλη κούραση, αλλά καλύτερα τώρα, με το μωρό θα ήταν πιο δύσκολα. Τι ωραία που βρήκατε την κούνια σου... Εμένα μου έδωσε η μαμά την κουβέρτα που μου είχε πλέξει όταν γεννήθηκα και συγκινήθηκα που θα τυλίξω το γιο μου με αυτή!

Εγώ ήμουν χωριό το προηγ. ΣΚ και το είπαμε στα μικρά και τη γιαγιά μου. Ο μικρός και η γιαγιά χάρηκαν πάρα πολύ. Μέσα σε 3 μέρες άκουσα από τη γιαγιά μου περισσότερα "πρόσεχε" απ' ό,τι κι απ' τον άντρα μου σε 5 μήνες! :tongue: Η μικρή πάντως πρέπει να ζήλεψε αρκετά. Εκτός του ότι μου επεσήμανε όοοοολα τα αρνητικά ("Το έχεις σκεφτεί ότι θα πρέπει να δώσεις πολλά χρήματα για να αγοράσεις ρούχα, θα πρέπει να παίρνεις πάνες, να ξυπνάς συνέχεια τη νύχτα, να το καθαρίζεις" κ.λπ.), καταλήγοντας να με ρωτήσει αν τα σκέφτηκα και μήπως θέλω να πω στο γιατρό ότι δεν θέλω μωρό:shock:, με ρώτησε και μήπως γεννήσω το μωρό νεκρό γιατί μερικές το γεννάνε έτσι :shock:. Ελπίζω να της περάσει, γιατί με στενοχώρησε, οφείλω να ομολογήσω.

Κατά τα άλλα, ψωνίστηκα γιατί δεν είχα πραγματικά τίποτα να βάλω (κι ας υπολόγιζα στα καλοκαιρινά μου...).

Επίσης χθες ήρθαν τα μεγάλα πράγματα του μπέμπη που είχα παραγγείλει (Σάνγκρε, τελικά πήραμε το κάθισμα φαγητού που σας είχα πει, το αγόρι άλλαξε γνώμη), τα οποία βρίσκονται στο διάδρομο έξω από το σπίτι, γιατί πρέπει να τακτοποιήσουμε κάποια τελευταία πράγματα στο παιδικό πριν βάλουμε μέσα κρεβάτι, καρότσι, κάθισμα. Μόνο το κάθισμα αυτοκινήτου μας έμεινε από τις "μεγάλες" αγορές.

Παρήγγειλα επίσης και τις πάνες του μπέμπη (τελικά θα πάω σε υφασμάτινες και είμαι πολύ ενθουσιασμένη), αλλά θα αργήσουν να έρθουν, γιατί δεν είχε στοκ στα χρώματα που ήθελα και πρέπει να τα παραγγείλει από εξωτερικό. Ανυπομονώ να τις πάρω!

Σήμερα μου ήρθαν και τα πρώτα πραγματάκια από δωρεάν δείγματα που ζήτησα, από την Avene. Τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά πολύ τα χάρηκα!

Προσπαθώ να βγάλω άκρη με το Ιπποκράτειο, για να γραφτώ στα μαθήματα ψυχοπροφυλακτικής, που άκουσα πολύ καλά λόγια, αλλά δεν τα καταφέρνω. Θα το παλέψω λίγο ακόμη, αλλιώς θα πάω στο δήμο Πυλαίας... Πρέπει να πάμε και κάποια στιγμή στο Παπανικολάου, για να πάρω το κιτ συλλογής βλαστοκυττάρων, μιας και αποφάσισα να τα δωρίσουμε στη δημόσια τράπεζα. Ουφ, πόσα πράγματα πρέπει να κανονίσω...

Χθες έκανα και την καμπύλη, το απόγευμα θα πάρω τα αποτελέσματα. Το δεξί μου χέρι είναι κατάμαυρο, γιατί έσπασε η φλέβα. Κι όχι τίποτα άλλο, σε 10 μέρες θα πρέπει να ξαναπάω για τη γενική του μήνα, γιατί περίπου τότε θα δω τη γιατρό μου...

Αρχίσαμε και περπάτημα με το αγόρι, μία ώρα κάθε μέρα! Σήμερα άρχισα και ελλειπτικό. Είμαι τόοοοοοοσο αγύμναστη, που στο πιο μαλακό και με πολύ αργή ταχύτητα, αντέχω μάξιμουμ 2'. Αλλά δεν θέλω να ζορίζομαι, οπότε κάνω από 2' πολλές φορές τη μέρα. Αν κάνω 10 φορές, στο σύνολο θα είναι 20' γυμναστική, που, από το καθόλου, το βρίσκω πολύ καλό. Όπως καταλαβαίνετε, αγχώνομαι με τα κιλά, γιατί είμαι ήδη στα +7...

Αυτά τα δικά μου, γι' αυτό δεν πρόλαβα να σας γράψω τόσες μέρες!!

Τελειο που χρησιμοποιειτε πραγματα που ειχατε παιδια!

Μια χαρα ξεμπερδεψες με την καμπυλη,καλα αποτελεσματα!

Με τη μικρουλα κανε λιγο υπομονη,παραζηλεψε μου φαινεται αλλα ηταν και η πρωτη αντιδραση,μετα θα συνηθισει.

Με γεια και οι αγορες σου!Παντως για το στρωμα κι εγω επειδη κουραστηκα να ψαχνω μαλλον θα παρω λατεξ με ανεξαρτητα ελατηρια αν και ξερω ειναι υπερβολη μιας και δεν εχουν πολυ βαρος τοσο μωρακια.

Φιλάκια!

Ωραιο το παρκοκρεβατο και ντιζαινατο! Ειναι απο τα πιο τσιμπημενα αλλα αφου θα το χρησιμοποιησετε απο αρχη αξιζει γιατι εχει και δυο επιπεδα.Να το χαρειτε!

Τι αλλα νεα κοριτσακια?Εμεις σημερα θα παμε σε μια γαμοβαφτιση αλλα τον καιρο δε τον βλεπω καλα☔

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!! Τι κάνετε κορίτσια?εμείς σήμερα ξυπνήσαμε πάλι απτά χαράματα.άρχισε να βλέπει παιδικά ο μικρός κάθε Σάββατο και λες και έχει βάλει ξυπνητήρι ο άτιμος!εντωμεταξυ χθες είπε επιτέλους το "ρ" κ έχει προωθεί.τον έχει ακούσει όλη ηγείται να τραγουδάει ένα ποιηματάκι με πολλά ρ! Με το που άνοιξε τα μάτια μου είπε άκου μαμά μπορώ να πω το ροοοο :D πολλή πλάκα!!!

Didi μεγεια τα πραγματάκια σας!!με το καλό να τα χαρειτε!!πόσο είναι η μικρή σας και αντέδρασε έτσι?τα καημενουλια ζηλεύουν ειδικά όταν μας έχουν αδυναμια.με τη συζήτηση θα το ξεπεράσει μη στεναχωριεσαι,της ήρθε ξαφνικό.για τα ρούχα μια απ'τα ίδια.πήρα και εγώ τπτ δε μου κάνει.πήγες απ'τα καινούργια Orchestra?έχει και εκεί πολύ όμορφα πραγματάκια εγκυμοσύνης.καλά αποτελέσματα στην καμπύλη σου!και εμείς στο Παπανικολάου τα δώσαμε την πρώτη φορά.δε θυμάμαι αν έπρεπε να πάρουμε το κιτ από νωρίς η λίγο καιρό πριν τη γεννα.

Αχού τι τέλειο αυτό με το ρρρ, πρέπει να χάρηκε πολύ ο μικρούλης! χαχα

Η μικρή μας είναι 8 και ζηλιαρόγατα. Τι να κάνουμε, θα της περάσει!

Πού είναι τα καινούργια orchestra; Δεν μπορώ να βρω τα καταστήματά τους, το σάιτ τους είναι απαίσιο... :(

Didi, μεγειά για τις αγορές σας! Ποιες πάνες παράγγειλες τελικά; Από το greenandcheap; Bumgenius και little lamb;

Ναι, από εκεί πήρα 10 Bumgenius freetime και 20 little lamb, μαζί με έξτρα επιθέματα, έξτρα πλενόμενα liner, βιοδιασπώμενα liner και τσάντα μεταφοράς. Είπα να τα πάρω μια και καλή.

Φιλάκια!

Κασσιόπη μου, το αδιάβροχο κάλυμμα δεν κάνει να βρίσκεται στο κεφαλάκι του. Δηλ. θα το βάλεις από τη μεσούλα του μωρού και κάτω, αλλιώς μπορεί να δυσκολεύει την αναπνοή (κίνδυνος SIDS).

Για το στρώμα κι εγώ πιστεύω ότι το έχουμε ψειρίσει πάρα πολύ. Άλλωστε πόσα κιλά θα είναι τα νινάκια μας; Κι εγώ που πήρα έξτρα στρώμα για το λίκνο σκέφτομαι μήπως ήταν υπερβολή, αλλά με τις τόσες ώρες που θα περνάει εκεί, ίσως ήταν καλή αγορά.

Το παρκοκρέβατο μου άρεσε πολύ, αλλά μήπως είναι κάπως ακριβό; Εγώ είδα στο motherbaby κάποια που μου άρεσαν στη μισή τιμή. Απλώς δεν έχω παραγγείλει ακόμη, γιατί πού θα τα βάλω όλα εδώ μέσα...

Ευχαριστω Φραουλιτσα μου! Καλα τουλαχιστον ο δικος σου αγορασε το βιβλιο με δικη του πρωτοβουλια!Ειναι ενα βημα!χαχα Εμενα χθες του αγορασε μια μικρη μπαλιτσα συμβολικα😜 Στην πραξη φιλες μου,στην πραξη! Παντως το βιβλιο αυτο λεω να το παρω κι εγω οπως και της Πατσουρου. Ειχα παρει για την εγκυμοσυνη απο την ιδια σειρα και ηταν καλο.

Ο δικός μου δεν τα διαβάζει, έχει τόσο τρέξιμο που δεν προλαβαίνει. Του τα λέω εγώ, χαχα!

Πήρα το βιβλίο της Πατσούρου χθες, το ξεκίνησα σήμερα και μου αρέσει πολύ!

Δεν ξέρω αν έχετε κοντά public (εμένα με βολεύει, γιατί είναι πάρα πολύ κοντά), αλλά συμφέρει να τα παραγγέλνετε από το ίντερνετ, ακόμη κι αν τα παραλαμβάνετε από το κατάστημα. Το βιβλίο της Πατσούρου από 27Ε το πήρα 20, ενώ το τι να περιμένεις τον πρώτο χρόνο (θα το παραγγείλω αργότερα) από 36Ε το παίρνεις 25...

Η καμπύλη μου ήταν πολύ καλή, ευτυχώς, προχωράμε κανονικά! Και συνεχίζω τη γυμναστική μου (στο ελλειπτικό σήμερα, πάμε για βροχή ΠΑΛΙ) και νιώθω πολύ ωραία!

Κορίτσια, ήθελα να σας ρωτήσω δύο πράγματα.

1) από περιέργεια, εκτός από εμένα, είχε καμιά σας αιμορραγία εμφύτευσης; Εγώ είχα πονέσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ στην εμφύτευση και είχα αίμα στις επόμενες δύο ημέρες.

2) οι ήδη μανούλες μπορείτε να μου πείτε στο περίπου πόσα χρήματα ξοδεύετε το μήνα/χρόνο για πάνες;

tt1e3

Οι εγκυούλες του Σεπτεμβρίου!

1. Κασσιόπη..................05/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  2. Μαρία06....................06/09......Β' επιπέδου.....................Κοριτσάκι
  3. audette17...................09/09......Β' επιπέδου.....................Κοριτσάκι
  4. Sagia..........................12/09.......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  5. mommy to be............12/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  6. mariposita.................13/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  7. Ανδρομέδα................15/09......Β' επιπέδου.....................♥Κinder έκπληξη!

8. stafylaki.....................16/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  9. αγαπη πετρουδακι...17/09......Αυχενική........................Αγοράκι
  10. antaa...........................18/09......Αυχενική........................
  11. Φραουλίτσα*.............20/09......Β' επιπέδου.....................Κοριτσάκι
  12. ilektra2.......................20/09......Β' επιπέδου.....................Κοριτσάκι
  13. Minnie Mouse...........22/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  14. agxos...........................23/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  15. litsa31..........................23/09......Β' επιπέδου.....................Κοριτσάκι
  16. Didi89.........................24/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  17. lenaki86......................24/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  18. felicitaki......................27/09......Β' επιπέδου.....................Κοριτσάκι
  19. Lefki............................08/10......Αυχενική.........................Κοριτσάκι & Αγοράκι
  20. lolitaki78.....................09/10................................................♥♥♥ ΔΙΔΥΜΑ

tt1e3

Didi, αχ πως θα το κάνω αυτό με το κάλυμα? Δεν το ήξερα αυτό...Να υποθέσω πως ισχύει φυσικά αν έχεις το παιδί μπρουμυτα. Δεν θυμάμαι και δεν μας τα έχουν φέρει ακόμα...αν έχει λάστιχο θα είναι κάπως δύσκολο...:rolleyes:

Το παρκοκρέββατο είναι όντως ακριβό όμως εμείς το είχαμε κλείσει ενώ ήταν σε προσφορά 90ευρω, δηλαδή 60 ευρω φθηνότερο. Γενικότερα στα λητώ βγάζουν ανά εβδομάδα κάποια είδη σε προσφορά, και τον αποστειρωτη επίσης τον πήραμε περίπου -50%.:)

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Didi, αχ πως θα το κάνω αυτό με το κάλυμα? Δεν το ήξερα αυτό...Να υποθέσω πως ισχύει φυσικά αν έχεις το παιδί μπρουμυτα. Δεν θυμάμαι και δεν μας τα έχουν φέρει ακόμα...αν έχει λάστιχο θα είναι κάπως δύσκολο...:rolleyes:

Το παρκοκρέββατο είναι όντως ακριβό όμως εμείς το είχαμε κλείσει ενώ ήταν σε προσφορά 90ευρω, δηλαδή 60 ευρω φθηνότερο. Γενικότερα στα λητώ βγάζουν ανά εβδομάδα κάποια είδη σε προσφορά, και τον αποστειρωτη επίσης τον πήραμε περίπου -50%.:)

Ε, τότε ναι, συμφέρει, είναι πολύ ωραίο!

Εγώ δεν θα πάρω αδιάβροχο κάλυμμα από την αρχή. Στο λίκνο (και στην κούνια που λέω να τον κοιμίζω μες στη μέρα) θα βάλω αδιάβροχα σελτεδάκια, για αρχή τουλάχιστον, κάτω από τη μέση του μωρού. Το κάλυμμα μπορείς να το βάλεις αργότερα, δεν ξέρω πότε μειώνεται ο κίνδυνος για SIDS.

tt1e3

Καλησπέρα!!!

Όντως το παρκοκρέβατο παίζει να έχει το πιο ωραίο σχέδιο που έχω δει! Και το χρώμα!

Κι ευτυχώς που το βρήκες σε έκπτωση γιατί όντως είναι τσιμπημένη η τιμή!

Didi, καλά έκανες και τις παράγγειλες όλες μαζί να ξεμπερδεύεις! Και τις είχε σε προσφορά κιόλας!

Το βιβλίο της Πατσούρου που λέτε είναι μόνο για το θηλασμό;

Εμένα χθες με έπιασε και έβλεπε βιντεάκια για το πως να κάνεις μπάνιο το νεογέννητο...

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

Α, ωραία! Θα πάω στα public να το βρω! Έχω δει τα βιντεάκια της στο youtube που είχε πει η Φραουλίτσα και όντως είναι φοβερή!

Κάποιο άλλο βιβλίο πιο γενικό είναι αυτό που είπες "τι να περιμένετε τον πρώτο χρόνο;"

Επίσης, θέλω να διαβάσω κάποια πράγματα για τον τοκετό..Έχεις κάτι υπόψιν;;

OkoIp3.png

Α, ωραία! Θα πάω στα public να το βρω! Έχω δει τα βιντεάκια της στο youtube που είχε πει η Φραουλίτσα και όντως είναι φοβερή!

Κάποιο άλλο βιβλίο πιο γενικό είναι αυτό που είπες "τι να περιμένετε τον πρώτο χρόνο;"

Επίσης, θέλω να διαβάσω κάποια πράγματα για τον τοκετό..Έχεις κάτι υπόψιν;;

Ναι, το τι να περιμένεις τον πρώτο χρόνο είναι γενικότερο.

Ετοιμάζω ένα review για τα βιβλία που έχω, που μου ζήτησε μια άλλη κοπέλα. Θα το ανεβάσω και εδώ. Ακόμη δεν έχω φτάσει στα κεφάλαια για τον τοκετό, αλλά θέλω να τα ρίξω μια ματιά ούτως ή άλλως.

tt1e3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...