Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Καλησπέρα, 

Καλό είναι να τα κάνεις για να αποκλίσεις πιθανότητες. Εγώ μετά την βιοχημική είχα κάνει υστεροσκόπηση με βιοψία ενδομητρίου και scratching, δεν γνώριζα τότε για το μικροβιομα. 

Συγνώμη που σε ρωτάω, σε ποια εβδομάδα συνέβησαν οι αποβολές σου; 

Γενικότερα για αποβολές πρώτου τριμήνου, μπορεί να ευθύνονται ορμονικές ανισορροπίες, χρωμοσωματικές ανωμαλίες εμβρύου, πρόβλημα με ζάχαρο, αντίσταση στην ινσουλίνη, μικροβίωμα, κακής ποιότητας βλαστοκύστης, πολύποδας, συμφύσεις, υδροσάλπιγγες που προκαλούν μια σαν μόνιμη φλεγμονή και κάνει μη φιλική την μήτρα, θρομβοφυλία, τα ποιο συνηθισμένα, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Και κάποιες φορές, απλό και το πολύ πονεμένο Τυχαίο γεγονός. 

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καλημέρα!! Καλέ περνάει ο καιρός εκεί που δεν το καταλαβαίνουμε. Εγώ κοντεύω να ξεχάσω τους πρώτους μήνες που παραλίγο να μείνω μισή απο τους εμετούς. Τώρα καταλαβαίνω με τι κουράγιο κάνουν και δεύτερο παιδάκι. Είναι διάφορες οι φάσεις που περνάμε μέχρι το τέλος (αλλά και αργότερα) που τα αφήνουμε πίσω μας και προχωράμε:)

Ο καιρός εδώ είναι τα ίδια χάλια, βροχή και ΠΟΛΥ υγρασία. Αν σας πω οτι τώρα που μαζεύουμε, ακόμα και πίσω απο το επιπλάκι του ικεα (το ασπρο, τετράγωνο με τα ραφάκια αν θυμάται καμιά) είδαμε στίγματα μούχλας:? Αμάν πια, ήταν ούτως ή άλλως μετρημένες οι μέρες μας σ'αυτό το σπίτι:evil: Τα λεφτά στις μεταφορικές σκέφτομαι που θα μπορούσαν να πάνε για το μπέμπη αλλά χαλάλι, έμμεσα σε αυτόν πάνε για πιο υγιεινό περιβάλλον.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Κορίτσια μου.

Ευχομαι καλό μήνα σε όλες μας και ενα υπέροχο καλοκαίρι.

Σκέφτομαι πως του χρόνου τετοια εποχή θα κρατάμε τα μωράκια μας και η χαρά ειναι απερίγραπτη.

Χάθηκα λιγακι αυτες τις μέρες γιατι βοηθάω τον άντρα μου στο μαγαζί και εχουμε αρκετή δουλεια (ευτυχώς να βγουν τα έξοδα των μωρών :-P)

Kατα τα άλλα εκανα κι εγώ εξέταση αντι χα και δεν ήταν καλή (0,10) οποτε και μου άυξησε ο γιατρός μου την δόση της υπαρίνης.

Παρόλα αυτά τα παρακολουθουμε ολα και νοιωθω ασφαλής.

Τα μωράκια εχω αρχίσει αν τα νοιώθω και ειναι μπορώ να πω αρκετά δραστήρια.

Το συναίσθημα απερίγραπτο. Νοιώθω τυχερή, ευλογιμένη και ευγνόμων γιατι δυσκολευτικα πολυ να μείνω έγκυος.

Σας στέλνω τα φιλιά μου και να πω ακόμα οτι μακάρι να μπορουσα να σας συναντήσω κι εγώ στην Αθηνα αλλα δυστηχώς δεν θα ειμαι στα σεμινάρια.Αν ομως κανονίσετε τίποτα να μου το πείτε μπας και ερθω κι εγώ μιας και πάω στο γιατρό σχεδόν καθε 15 μέρες. *(συνήθως μενουμε στον Πειραιά οταν ερχομαστε Αθηνα)

ΣΜΟΥΤΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ

Καλο μήνα και να μαστε καλα!!!Θα έχει πολλή πλάκα με δυο μωράκια να κλωτσάνε στην κοιλίτσα!!!Και διάβασα ότι παίζουν μεταξύ τους και ανταλλάσουν μπουνίτσες, σαν την διαφήμιση με το molto :P:p θα ήταν αστείο να τα έβλεπες!!Sorry αν κανω λάθος μπορεί να μην το έχω καταλάβει σωστά, αλλά το 0,10 δεν είναι καλό σαν αποτέλεσμα; Όταν ανεβαινει δεν ειναι ανησυχητικο; Ο γιατρός σου βεβαια μια χαρά τα λέει ρωτάω για να καταλάβω. Και είμαστε όντως πολύ τυχερές που βιώνουμε αυτη την κατάσταση είναι μοναδικές αυτες οι στιγμές!!!

Εγώ κορίτσια μου τον ξαναείδα τον μπεμπούλη μου χθες! Όλα καλά δόξα τω Θεώ! Την άλλη βδομάδα θα κάνω και την καμπύλη και γενική αίματος κλπ. Μου είπε και με τρόπο ο γιατρός να μαζευτώ λίγο με τα κιλά, αλλά αυτό το ήξερα και τελευταία προσπαθώ λιγάκι περισσότερο... λέμε τώρα! Φιλιά σε όλες!

Καλημέρα!!Μια χαρα ο μπεμπούλης!!!Καλη επιτυχία και στην καμπύλη!!!Τώρα με τα κιλά προσπάθησε όσο μπορείς αλλά δεν έγινε και κάτι εσείς να είστε καλά!!!Όσο για τους μπαμπάδες νομίζω όλοι πάνω κάτω την ίδια αντίδραση έχουν. Δεν πολύ καταλαβαίνουν και τίποτα μετά που θα έρθουν θα το καταλάβουν. Και εμένα είχε πάρει ένα βιβλίο, πολύ καλό πρέπει να πω αν και δεν του είχα εμπιστοσύνη, για τον πρώτο χρόνο με το μωρό. Εγω το διάβασα αυτος όχι ακόμα....Δεν πειράζει θα τους τα δείξουμε στην πράξη. Ότι θα τα αγαπάνε είναι σίγουρο!!!Για τα υπόλοιπα (βοήθεια) θα δείξει ο καιρός...

Καλημέρα κορίτσια !!! όντως χάλια ο καιρός ..... πήγα σήμερα πρωί για β' επιπέδου...όλα μια χαρα.....το γλυκούλι όλο κουνιόταν....είναι πολύ όμορφηηηη....χαχαααχαχαχαχα και σκεφτείτε είναι το δεύτερο.....δηλάδή πολύ χαζομαμά !!!!!!! φιλια σε όλες !!!!!:tongue::tongue::tongue:

Μπράβο για την β΄καλά κάνεις και την θαυμάζεις και την χαίρεσαι!!!Τί και αν είναι δεύτερο; Είναι ένα ακόμα καινούριο δικό σας μωράκι!!Να τις χαίρεσαι και τις δυο!!

Καλημερα κι απο μενα κοριτσαρες μου,αυτος ο καιρος με κανει χειροτερααα,χθες γεννησε μια ξαδερφη του αντρα μου ολα καλα αλλα πολλες ωρες,μπηκς με προκληση,εγω ημουν λες κ γεννουσα εγω,ουφφφ ξεμπερδεψε αυτη,σκεφτομαι ποσο εχω ακομηηη,αλλα περασαν 6 μηνες τι στο καλο οι 3 θα κολλησουν;

Χωρίς παρεξήγηση νομίζω τα βλέπεις όλα λίγο αρνητικά, προσπάθησε να βλέπεις σε όλα τα θετικά και θα δείς θα νιώθεις για όλα καλύτερα. Αν αλλάξεις τρόπο σκέψης θα είσαι και συ πολύ καλύτερα. Είναι μια περίοδος που δεν θα ξαναρθεί προσπάθησε να την απολαύσεις και να την ευχαριστηθείς!!! Με αγάπη στα λέω δεν σου κάνω υποδείξεις.

Καλημέρα!! Καλέ περνάει ο καιρός εκεί που δεν το καταλαβαίνουμε. Εγώ κοντεύω να ξεχάσω τους πρώτους μήνες που παραλίγο να μείνω μισή απο τους εμετούς. Τώρα καταλαβαίνω με τι κουράγιο κάνουν και δεύτερο παιδάκι. Είναι διάφορες οι φάσεις που περνάμε μέχρι το τέλος (αλλά και αργότερα) που τα αφήνουμε πίσω μας και προχωράμε:)

Ο καιρός εδώ είναι τα ίδια χάλια, βροχή και ΠΟΛΥ υγρασία. Αν σας πω οτι τώρα που μαζεύουμε, ακόμα και πίσω απο το επιπλάκι του ικεα (το ασπρο, τετράγωνο με τα ραφάκια αν θυμάται καμιά) είδαμε στίγματα μούχλας:? Αμάν πια, ήταν ούτως ή άλλως μετρημένες οι μέρες μας σ'αυτό το σπίτι:evil: Τα λεφτά στις μεταφορικές σκέφτομαι που θα μπορούσαν να πάνε για το μπέμπη αλλά χαλάλι, έμμεσα σε αυτόν πάνε για πιο υγιεινό περιβάλλον.

Υπομονή με την μετακόμιση, αφου φευγετε απο την υγρασία μην σκέφτεσαι τίποτα. Μπορεί όντως να είναι έξτρα έξοδο η μετακόμιση αυτη την περίοδο, αλλά όπως είπες και εσύ θα κάνει πολύ καλό στο μικρό σου και σε σας, αλλά και οικονομικά δεν θα σου καταστρέψει και τα έπιπλά σου, ούτε θα έχεις συνέχεια να αντιμετωπίσεις την μούχλα. Άσε που θα ανανεωθείτε κιόλας ;).

Καλημερούδια κορίτσια!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!Σήμερα ξύπνησα με πολλή καλή διάθεση!!! Είδα στον ύπνο μου ότι την είχα νεογέννητη και προσπαθούσαμε τον θηλασμό!!! Τέλεια!!! Ελπίζω να είστε όλες καλά!!!Εγώ με τις πεταλούδες έχω πολλή καλή εμπειρία και ίσως γιαυτο δεν με πειράζει.... Υπομονή κορίτσια!!!Πιο πολύ με ανησυχεί το ότι θα είμαι εκεί τόσες ώρες να κάθομαι....

Ανδρομέδα στα orchestra δεν έχω πάει ούτε στα marks and spenser, θα τα δώ και αυτά να τα έχω υπόψιν!!

Audette και εγω πλέον δεν κάνω τις τεράστιες μελανιές όπως πρίν αλλά γενικά υπάρχουν τα σημαδάκια γύρω απο τον αφαλό που δεν τα λες και ωραία, αλλά τί να κάνουμε; Θα κάνουμε και την διαφορά!!!

rubiniΚαλως ήρθες!!!Με το καλό το κοριτσάκι σου!!! Χρειαζόμαστε κορίτσια στην παρέα!!Όσο για τα κιλά μια χαρά νομίζω είσαι. Μην συγκρίνεις με την προηγούμενη εγκυμοσύνη σου, όπως λένε η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική!!!

λίτσα καλωσήρθες και εσύ κορίτσι μου και με το καλό το μωράκι σου!!!Αφού όλα είναι μια χαρά γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου; Ευχαριστήσου αυτές τις όμορφες στιγμές, δεν θα κρατήσουν για πολύ!!!Χάϊδευε την κοιλίτσα σου πες της κανα τραγουδάκι ή βάλε μουσική να ακούσετε μαζί, αφού πλέον ακούνε. Μην έχεις αρνητικά συναισθήματα τα νιώθει το μωρό σου και αισθάνεται άσχημα. Και γιατί να σου συμβεί κάτι; Τις εξετάσεις σου τις κάνεις και σε παρακολουθεί ο γιατρός σου, οπότε αν υπήρχε κάτι θα το είχες δεί!!!Και εμένα 12 ώρες λείπει ο άντρας μου, αλλά δεν με πειράζει!!Νιώθω μοναξιά και θα τον ήθελα σίγουρα κοντάμου να είμαστε παρεούλα αλλά τί να κάνουμε; Έχω χρόνο να χαλαρώνω, χαζεύω διάφορα για το μπεμπέ διαβάζω θέματα, περνάει η ώρα. Προσπάθησε να φτιάξεις την διάθεσή σου και σιγά σιγά θα νιώθεις καλύτερα!!!

Φιλάκια πολλά πολλά σε όλες καλημέρα και καλό μήνα!!!

Καλημέρα κοριτσάκια.Αχ κι εγώ είδα το ίδιο ακριβώς όνειρο αλλά προχθές.Τέλειο συναίσθημα ε?όλη μέρα χαμογελούσα σαν χαζή.Άντε κοντεύει ο καιρός κορίτσια :):):)

7H5Lp3.png

Κορίτσια μου τι κάνετε?ευχαριστώ που με καθησυχασατε..εντάξει τον νιώθω εννοείται αλλά το λογικό είναι να δυναμώνουν οι κινήσεις και αγχωθηκα.τρίτη θα πάμε και μεις στο γιατρό και θα ηρέμησω!σκεφτόμουν και εγώ ότι έμειναν 3 μήνες μόνο και δε μπορώ να το πιστέψω.

Mariposita μια απτά ίδια και εγώ..έχω ξεχάσει αδιαθεσίες,αναγουλες,εμετούς..Λες και δε τα έζησα ποτέ.και φαντάσου ήταν η δεύτερη φορά για μένα.για τα έξοδα έχεις δίκιο,προκαλούν αγχος αλλά δε φαντάζεσαι τι είχες να ζήσεις αν μεγάλωνε το μωρό μέσα σε τόση υγρασία.δημιουργεί πολλά προβλήματα και ταλαιπωρουνται τα καημενουλια.

Λευκή μου τι τυχερή που είσαι..διπλές κλωτσιές ποιος τη χάρη σου :D του χρόνου θα τρέχουμε και δε θα φτάνουμε.θα έχουμε μπουσουληματα τέτοιο καιρό!

Ilektra συγχαρητήρια για τη β επιπεδου!!να είναι γερό το κοριτσάκι σας!

Mommy to be μια χαρά ο άντρας σου..αφού δέχτηκε να διαβάσει και το βιβλίο τι άλλο θέλεις!!μη περιμένεις και πολλά..εμένα ο δικός μου το πρώτο μωρό που είδε και έπιασε στη ζωή του ήταν ο γιος μας!ότι είχε δει ήταν στο σεμινάριο μέσα στο μαιευτήριο.μόλις τον πήραμε σπίτι σε πληροφορώ τον άλλαξε πρώτος,και τον έβαλε στο νιπτηρα για μπάνιο.εγώ φοβόμουν!τον έλουσε πατοκορφα και με το πρώτο κατουρημα και ησύχασε..χαχα!!άλλοι φοβούνται βέβαια και δε τα ακουμπάνε καν αλλά στο χέρι μας είναι να τους κάνουμε να νιωθουν χρήσιμοι και να παρουν τα πάνω τους.

Αυτό που είπες ότι μαζεύεται ψηλά κάτω απτο στήθος το μωρό όταν κουράζεσαι το νιώθω και εγώ.ρώτησες μήπως το γιατρό σου?να θυμηθώ να του το πω!

Καλό μεσημέρι φιλιά σε όλες!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Εχετε δικιο κοριτσια,ειμαι απαραφεκτη να τα βλεπω ολα αρνητικα,μηπως περναω καταθλιψη εγκυμοσυνης;ο γιατρος μου ειπε οτο δεν ειναι αυτο κ οτι ειναι επειδη ι,αι πολυ φοβιτσιαρα,,σκεφτομαι μονο τη στιγμη που θα την δω κ ηρεμω,μεχρι τωρα δεν ειδαμε κ εμεις φατσουλα,στη β ηταν γυρισμενα τα μουτρακια της,θελω να δω εστω κ λιγο πως ειναιιιιι,

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου, τι κάνετε; Εγώ μια χαρά, απλώς έτρεχα...

Μαριποζίτα, η μετακόμιση είναι μεγάλη κούραση, αλλά καλύτερα τώρα, με το μωρό θα ήταν πιο δύσκολα. Τι ωραία που βρήκατε την κούνια σου... Εμένα μου έδωσε η μαμά την κουβέρτα που μου είχε πλέξει όταν γεννήθηκα και συγκινήθηκα που θα τυλίξω το γιο μου με αυτή!

Οντέτ, το αυτοκόλλητο είναι τέλειο!!!!

Σάγια, το ότι δεν τον νιώθεις δε σημαίνει ότι δεν κουνιέται. Κι εμένα δεν με κλωτσάει πάντα δυνατά, αλλά ξαπλώνω ανάσκελα στο κρεβάτι, βάζω τα χέρια μου στην κοιλιά και έτσι νιώθω κινήσεις που δε θα ένιωθα διαφορετικά. Απλώς αλλάζει η θέση του...

Λίτσα, πρέπει να φτιάξεις τη διάθεσή σου, ειδικά εφόσον δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αλλά, αν νιώθεις ότι χρειάζεσαι βοήθεια, ζήτησέ τη, μην περιμένεις να την προτείνει ο γιατρός. Εκείνος δεν ξέρει πώς αισθάνεσαι. Γιατί δεν ξεκινάς να αγοράσεις κάποια πραγματάκια για το μωρό σιγά-σιγά;

Πάντως γι' αυτό που ρώτησες, εγώ θα γεννήσω στο Γένεσις μάλλον.

Εγώ ήμουν χωριό το προηγ. ΣΚ και το είπαμε στα μικρά και τη γιαγιά μου. Ο μικρός και η γιαγιά χάρηκαν πάρα πολύ. Μέσα σε 3 μέρες άκουσα από τη γιαγιά μου περισσότερα "πρόσεχε" απ' ό,τι κι απ' τον άντρα μου σε 5 μήνες! :tongue: Η μικρή πάντως πρέπει να ζήλεψε αρκετά. Εκτός του ότι μου επεσήμανε όοοοολα τα αρνητικά ("Το έχεις σκεφτεί ότι θα πρέπει να δώσεις πολλά χρήματα για να αγοράσεις ρούχα, θα πρέπει να παίρνεις πάνες, να ξυπνάς συνέχεια τη νύχτα, να το καθαρίζεις" κ.λπ.), καταλήγοντας να με ρωτήσει αν τα σκέφτηκα και μήπως θέλω να πω στο γιατρό ότι δεν θέλω μωρό:shock:, με ρώτησε και μήπως γεννήσω το μωρό νεκρό γιατί μερικές το γεννάνε έτσι :shock:. Ελπίζω να της περάσει, γιατί με στενοχώρησε, οφείλω να ομολογήσω.

Κατά τα άλλα, ψωνίστηκα γιατί δεν είχα πραγματικά τίποτα να βάλω (κι ας υπολόγιζα στα καλοκαιρινά μου...).

Επίσης χθες ήρθαν τα μεγάλα πράγματα του μπέμπη που είχα παραγγείλει (Σάνγκρε, τελικά πήραμε το κάθισμα φαγητού που σας είχα πει, το αγόρι άλλαξε γνώμη), τα οποία βρίσκονται στο διάδρομο έξω από το σπίτι, γιατί πρέπει να τακτοποιήσουμε κάποια τελευταία πράγματα στο παιδικό πριν βάλουμε μέσα κρεβάτι, καρότσι, κάθισμα. Μόνο το κάθισμα αυτοκινήτου μας έμεινε από τις "μεγάλες" αγορές.

Παρήγγειλα επίσης και τις πάνες του μπέμπη (τελικά θα πάω σε υφασμάτινες και είμαι πολύ ενθουσιασμένη), αλλά θα αργήσουν να έρθουν, γιατί δεν είχε στοκ στα χρώματα που ήθελα και πρέπει να τα παραγγείλει από εξωτερικό. Ανυπομονώ να τις πάρω!

Σήμερα μου ήρθαν και τα πρώτα πραγματάκια από δωρεάν δείγματα που ζήτησα, από την Avene. Τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά πολύ τα χάρηκα!

Προσπαθώ να βγάλω άκρη με το Ιπποκράτειο, για να γραφτώ στα μαθήματα ψυχοπροφυλακτικής, που άκουσα πολύ καλά λόγια, αλλά δεν τα καταφέρνω. Θα το παλέψω λίγο ακόμη, αλλιώς θα πάω στο δήμο Πυλαίας... Πρέπει να πάμε και κάποια στιγμή στο Παπανικολάου, για να πάρω το κιτ συλλογής βλαστοκυττάρων, μιας και αποφάσισα να τα δωρίσουμε στη δημόσια τράπεζα. Ουφ, πόσα πράγματα πρέπει να κανονίσω...

Χθες έκανα και την καμπύλη, το απόγευμα θα πάρω τα αποτελέσματα. Το δεξί μου χέρι είναι κατάμαυρο, γιατί έσπασε η φλέβα. Κι όχι τίποτα άλλο, σε 10 μέρες θα πρέπει να ξαναπάω για τη γενική του μήνα, γιατί περίπου τότε θα δω τη γιατρό μου...

Αρχίσαμε και περπάτημα με το αγόρι, μία ώρα κάθε μέρα! Σήμερα άρχισα και ελλειπτικό. Είμαι τόοοοοοοσο αγύμναστη, που στο πιο μαλακό και με πολύ αργή ταχύτητα, αντέχω μάξιμουμ 2'. Αλλά δεν θέλω να ζορίζομαι, οπότε κάνω από 2' πολλές φορές τη μέρα. Αν κάνω 10 φορές, στο σύνολο θα είναι 20' γυμναστική, που, από το καθόλου, το βρίσκω πολύ καλό. Όπως καταλαβαίνετε, αγχώνομαι με τα κιλά, γιατί είμαι ήδη στα +7...

Αυτά τα δικά μου, γι' αυτό δεν πρόλαβα να σας γράψω τόσες μέρες!!

tt1e3

Καλημέρα κορίτσια !!! όντως χάλια ο καιρός ..... πήγα σήμερα πρωί για β' επιπέδου...όλα μια χαρα.....το γλυκούλι όλο κουνιόταν....είναι πολύ όμορφηηηη....χαχαααχαχαχαχα και σκεφτείτε είναι το δεύτερο.....δηλάδή πολύ χαζομαμά !!!!!!! φιλια σε όλες !!!!!:tongue::tongue::tongue:
Κοριτσάκια μου, τι κάνετε; Εγώ μια χαρά, απλώς έτρεχα...

Μαριποζίτα, η μετακόμιση είναι μεγάλη κούραση, αλλά καλύτερα τώρα, με το μωρό θα ήταν πιο δύσκολα. Τι ωραία που βρήκατε την κούνια σου... Εμένα μου έδωσε η μαμά την κουβέρτα που μου είχε πλέξει όταν γεννήθηκα και συγκινήθηκα που θα τυλίξω το γιο μου με αυτή!

Οντέτ, το αυτοκόλλητο είναι τέλειο!!!!

Σάγια, το ότι δεν τον νιώθεις δε σημαίνει ότι δεν κουνιέται. Κι εμένα δεν με κλωτσάει πάντα δυνατά, αλλά ξαπλώνω ανάσκελα στο κρεβάτι, βάζω τα χέρια μου στην κοιλιά και έτσι νιώθω κινήσεις που δε θα ένιωθα διαφορετικά. Απλώς αλλάζει η θέση του...

Λίτσα, πρέπει να φτιάξεις τη διάθεσή σου, ειδικά εφόσον δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αλλά, αν νιώθεις ότι χρειάζεσαι βοήθεια, ζήτησέ τη, μην περιμένεις να την προτείνει ο γιατρός. Εκείνος δεν ξέρει πώς αισθάνεσαι. Γιατί δεν ξεκινάς να αγοράσεις κάποια πραγματάκια για το μωρό σιγά-σιγά;

Πάντως γι' αυτό που ρώτησες, εγώ θα γεννήσω στο Γένεσις μάλλον.

Εγώ ήμουν χωριό το προηγ. ΣΚ και το είπαμε στα μικρά και τη γιαγιά μου. Ο μικρός και η γιαγιά χάρηκαν πάρα πολύ. Μέσα σε 3 μέρες άκουσα από τη γιαγιά μου περισσότερα "πρόσεχε" απ' ό,τι κι απ' τον άντρα μου σε 5 μήνες! :tongue: Η μικρή πάντως πρέπει να ζήλεψε αρκετά. Εκτός του ότι μου επεσήμανε όοοοολα τα αρνητικά ("Το έχεις σκεφτεί ότι θα πρέπει να δώσεις πολλά χρήματα για να αγοράσεις ρούχα, θα πρέπει να παίρνεις πάνες, να ξυπνάς συνέχεια τη νύχτα, να το καθαρίζεις" κ.λπ.), καταλήγοντας να με ρωτήσει αν τα σκέφτηκα και μήπως θέλω να πω στο γιατρό ότι δεν θέλω μωρό:shock:, με ρώτησε και μήπως γεννήσω το μωρό νεκρό γιατί μερικές το γεννάνε έτσι :shock:. Ελπίζω να της περάσει, γιατί με στενοχώρησε, οφείλω να ομολογήσω.

Κατά τα άλλα, ψωνίστηκα γιατί δεν είχα πραγματικά τίποτα να βάλω (κι ας υπολόγιζα στα καλοκαιρινά μου...).

Επίσης χθες ήρθαν τα μεγάλα πράγματα του μπέμπη που είχα παραγγείλει (Σάνγκρε, τελικά πήραμε το κάθισμα φαγητού που σας είχα πει, το αγόρι άλλαξε γνώμη), τα οποία βρίσκονται στο διάδρομο έξω από το σπίτι, γιατί πρέπει να τακτοποιήσουμε κάποια τελευταία πράγματα στο παιδικό πριν βάλουμε μέσα κρεβάτι, καρότσι, κάθισμα. Μόνο το κάθισμα αυτοκινήτου μας έμεινε από τις "μεγάλες" αγορές.

Παρήγγειλα επίσης και τις πάνες του μπέμπη (τελικά θα πάω σε υφασμάτινες και είμαι πολύ ενθουσιασμένη), αλλά θα αργήσουν να έρθουν, γιατί δεν είχε στοκ στα χρώματα που ήθελα και πρέπει να τα παραγγείλει από εξωτερικό. Ανυπομονώ να τις πάρω!

Σήμερα μου ήρθαν και τα πρώτα πραγματάκια από δωρεάν δείγματα που ζήτησα, από την Avene. Τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά πολύ τα χάρηκα!

Προσπαθώ να βγάλω άκρη με το Ιπποκράτειο, για να γραφτώ στα μαθήματα ψυχοπροφυλακτικής, που άκουσα πολύ καλά λόγια, αλλά δεν τα καταφέρνω. Θα το παλέψω λίγο ακόμη, αλλιώς θα πάω στο δήμο Πυλαίας... Πρέπει να πάμε και κάποια στιγμή στο Παπανικολάου, για να πάρω το κιτ συλλογής βλαστοκυττάρων, μιας και αποφάσισα να τα δωρίσουμε στη δημόσια τράπεζα. Ουφ, πόσα πράγματα πρέπει να κανονίσω...

Χθες έκανα και την καμπύλη, το απόγευμα θα πάρω τα αποτελέσματα. Το δεξί μου χέρι είναι κατάμαυρο, γιατί έσπασε η φλέβα. Κι όχι τίποτα άλλο, σε 10 μέρες θα πρέπει να ξαναπάω για τη γενική του μήνα, γιατί περίπου τότε θα δω τη γιατρό μου...

Αρχίσαμε και περπάτημα με το αγόρι, μία ώρα κάθε μέρα! Σήμερα άρχισα και ελλειπτικό. Είμαι τόοοοοοοσο αγύμναστη, που στο πιο μαλακό και με πολύ αργή ταχύτητα, αντέχω μάξιμουμ 2'. Αλλά δεν θέλω να ζορίζομαι, οπότε κάνω από 2' πολλές φορές τη μέρα. Αν κάνω 10 φορές, στο σύνολο θα είναι 20' γυμναστική, που, από το καθόλου, το βρίσκω πολύ καλό. Όπως καταλαβαίνετε, αγχώνομαι με τα κιλά, γιατί είμαι ήδη στα +7...

Αυτά τα δικά μου, γι' αυτό δεν πρόλαβα να σας γράψω τόσες μέρες!!

Τωρα. Δεν ξερω αν το εκανα σωστα για να απαντησω στο μηνυμα σου,ακομη παιδευομαι να το μαθω,,,εμενα ο γιατρος μου ειναι διαβαλκανικο κ ιπποκρατειο αλλα λεω να γεννησω διαβαλκανικο,δεν περισσευουν αλλα νιωθω πιο σιγουρια,εχω παρει μερικα πραγματακια για τη μικρη μου,τωρα θα βαψουμε κ το σπιτι κ μετα θα φτιαξουμε κ το δωματιακι της,,οταν ασχολουμε μ αυτα αλλαζει η ψυχολογια μου,εγω εζω την αλλη βδομαδα την καμπυλη,αχ πεσμου πως ειναι,αηδια;και εισαι στο μικροβιολογικο 3ωρες;

Τωρα. Δεν ξερω αν το εκανα σωστα για να απαντησω στο μηνυμα σου,ακομη παιδευομαι να το μαθω,,,εμενα ο γιατρος μου ειναι διαβαλκανικο κ ιπποκρατειο αλλα λεω να γεννησω διαβαλκανικο,δεν περισσευουν αλλα νιωθω πιο σιγουρια,εχω παρει μερικα πραγματακια για τη μικρη μου,τωρα θα βαψουμε κ το σπιτι κ μετα θα φτιαξουμε κ το δωματιακι της,,οταν ασχολουμε μ αυτα αλλαζει η ψυχολογια μου,εγω εζω την αλλη βδομαδα την καμπυλη,αχ πεσμου πως ειναι,αηδια;και εισαι στο μικροβιολογικο 3ωρες;

Σωστά το έκανες!!!

Εμένα δε μου φάνηκε αηδία. Πίνεις ένα γλυκό υγρό και περιμένεις. Εγώ ήπια γλυκόζη των 75 γρ. και μου πήραν αίμα έως το 2ωρο, όχι 3ωρο. Ενδιάμεσα πήγαινα σε μια διπλανή καφετέρια (πολύ αργά, για να μην κουραστώ καθόλου). Σε άλλα μικροβιολογικά όμως δε σε αφήνουν να φύγεις.

Εγώ θα ήθελα να γεννήσω σε νοσοκομείο, αλλά οι μαιευτικές του καθενός εφημερεύουν μία στις 4 μέρες. Και ποιο θα εφημερεύει όταν έρθει η ώρα του τοκετού; Άσε που πρέπει να έχεις κάρτα σε αυτό που θα γεννήσεις. Εγώ δεν μπορώ να τρέχω σε όλα για να με παρακολουθούν, γι' αυτό κατέληξα σε ιδιωτικό. Η γιατρός μου ξεγεννάει παντού, αλλά προτίμησα το Γένεσις.

Να ασχολείσαι με τα πράγματα της μικρής και να βλέπεις βίντεο με μωράκια. Πάρε και ένα βιβλίο για τη φροντίδα της. Ό,τι είναι καλό για να σου φτιάχνει τη διάθεση!

tt1e3

Σωστά το έκανες!!!

Εμένα δε μου φάνηκε αηδία. Πίνεις ένα γλυκό υγρό και περιμένεις. Εγώ ήπια γλυκόζη των 75 γρ. και μου πήραν αίμα έως το 2ωρο, όχι 3ωρο. Ενδιάμεσα πήγαινα σε μια διπλανή καφετέρια (πολύ αργά, για να μην κουραστώ καθόλου). Σε άλλα μικροβιολογικά όμως δε σε αφήνουν να φύγεις.

Εγώ θα ήθελα να γεννήσω σε νοσοκομείο, αλλά οι μαιευτικές του καθενός εφημερεύουν μία στις 4 μέρες. Και ποιο θα εφημερεύει όταν έρθει η ώρα του τοκετού; Άσε που πρέπει να έχεις κάρτα σε αυτό που θα γεννήσεις. Εγώ δεν μπορώ να τρέχω σε όλα για να με παρακολουθούν, γι' αυτό κατέληξα σε ιδιωτικό. Η γιατρός μου ξεγεννάει παντού, αλλά προτίμησα το Γένεσις.

Να ασχολείσαι με τα πράγματα της μικρής και να βλέπεις βίντεο με μωράκια. Πάρε και ένα βιβλίο για τη φροντίδα της. Ό,τι είναι καλό για να σου φτιάχνει τη διάθεση!

Θα το πιουμε κ αυτο το ποτηρι με τη γλυκοζη χαλαλι.εμενα μου προτεινε αν θελω να με βαλει προγραμματισμενα ιπποκρατειο σε εφημερια του με επισκληριδιο για να γλι ωσω τα λεφτα της κλινικης αλλλα να πω την αληθεια δε θελω νοσοκομειο,κ θελω πανω απ ολα το γιατρο μου,το γεννεσησ ειναι πολυ καλο δυστυχως ο δικος μου ειναι μονο διαβαλκανικο

Βρε κορίτσια τα έχω παίξει με το στρώμα!!!Διάβασα διάφορα αλλά μπέρδεμα. Άλλοι λέν όχι κοκοφοίνικα καλύτερα λάτεξ, άλλοι όχι λάτεξ καλύτερα κοκοφοίνικα. Έχετε καμιά άποψη;

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Φραουλίτσα μου, κι εγώ μπερδεύτηκα και κατέληξα σε λάτεξ με ανεξάρτητα ελατήρια. Όχι για κανέναν άλλο λόγο, επειδή αυτό ήταν το καλύτερο στο μαγαζί που ψώνισα. :cool:

Να σου πω την αλήθεια, κουράστηκα πολύ να ψάχνω για όλα τα άλλα κι αυτό το πήρα χωρίς πολλή σκέψη. :|

tt1e3

Φραουλίτσα μου, κι εγώ μπερδεύτηκα και κατέληξα σε λάτεξ με ανεξάρτητα ελατήρια. Όχι για κανέναν άλλο λόγο, επειδή αυτό ήταν το καλύτερο στο μαγαζί που ψώνισα. :cool:

Να σου πω την αλήθεια, κουράστηκα πολύ να ψάχνω για όλα τα άλλα κι αυτό το πήρα χωρίς πολλή σκέψη. :|

Σευχαριστώ κορίτσι μου για την απάντηση να σαι καλά!!!Θα ρωτήσω όταν έρθει η ώρα και στα καταστήματα που θα πάω και θα δώ. Αυτο είναι το μόνο που με έχει προβληματίσει τόσο απο όλα τα άλλα.... Φιλιά καλό βράδυ!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημερα!!!! Τι κάνετε κορίτσια?εμείς σήμερα ξυπνήσαμε πάλι απτά χαράματα.άρχισε να βλέπει παιδικά ο μικρός κάθε Σάββατο και λες και έχει βάλει ξυπνητήρι ο άτιμος!εντωμεταξυ χθες είπε επιτέλους το "ρ" κ έχει προωθεί.τον έχει ακούσει όλη ηγείται να τραγουδάει ένα ποιηματάκι με πολλά ρ! Με το που άνοιξε τα μάτια μου είπε άκου μαμά μπορώ να πω το ροοοο :D πολλή πλάκα!!!

Didi μεγεια τα πραγματάκια σας!!με το καλό να τα χαρειτε!!πόσο είναι η μικρή σας και αντέδρασε έτσι?τα καημενουλια ζηλεύουν ειδικά όταν μας έχουν αδυναμια.με τη συζήτηση θα το ξεπεράσει μη στεναχωριεσαι,της ήρθε ξαφνικό.για τα ρούχα μια απ'τα ίδια.πήρα και εγώ τπτ δε μου κάνει.πήγες απ'τα καινούργια Orchestra?έχει και εκεί πολύ όμορφα πραγματάκια εγκυμοσύνης.καλά αποτελέσματα στην καμπύλη σου!και εμείς στο Παπανικολάου τα δώσαμε την πρώτη φορά.δε θυμάμαι αν έπρεπε να πάρουμε το κιτ από νωρίς η λίγο καιρό πριν τη γεννα.

Φραουλιτσα εμείς είχαμε ψωνίσει από την κολλητή της μαμάς μου που έχει βρεφικα και θυμάμαι μας είχε πει να μη πάρουμε κοκοφοινικα.αλλά δε φημίζομαι για τη μνήμη μου...:rolleyes: δε μπορώ να θυμηθώ γιατί.πήραμε λάτεξ με ελατήρια,είναι ορθοπεδικά,υποαλλεργικο και κατά των ακαρεων.μια χαρά μας βγήκε.

Λίτσα και εγώ από Θεσσαλονίκη είμαι και θα γεννήσω στο γενεσις.

Τι θα κάνετε το σκ??αν και ο καιρός δε προβλέπεται καλός..καλά να περάσετε όλες φιλιααα

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Καλημερα αργοπορημενη κ απο μενα κοριτσια μου,σημερα απ το πρωι ετρεχα κ τα χω παιξει,πηγα λαικη κ σουπερ,ευτυχως ειναι εδω η μαμα μου αλλα αυριο θα φυγει,sagia μ αρεσει πολυ το γεννεσις αλλα ο δικος μου μονο διαβαλκανικο ειναι κ ειναι οι τιμες αστα αλλα τι να κανουμε χαλαλι,δε θελω να παω ιπποκρατειο αν κ μπορει ο γιατρος μου να με βαλει εκει προγραμματισμενα γτ ειναι κ εκει,πιο ασφαλης νιωθω στην κλινικη δεν το λεω υποτιμιτικα απλα ετσι φοβιτσιαρα που ειμαι κ πρωταρα μαλλον επιλεγω εκει,πειτε μου ρε κοριτσια αν καποια γεννησε φυσιολογικα κ με επισκληριδιο,πονας παλι πολυ στη γεννα αν κανεις;

Γεια σας κορίτσια! Έκανα την καμπύλη σήμερα δεν είναι τρομερό απλώς με είχε πιάσει ανακατωσούρα κι είχα τάση για εμετό..Αλλά όλα καλά!

Φραουλίτσα, κι εγώ είχα μπερδευτεί πριν καιρό που διάβαζα και τελικά κατέληξα στο ότι θα πάρω ελατήρια σε ανεξάρτητες θήκες. Και το στρώμα αφρού μάλλον είναι καλό. Πάντως διάβασα γενικά χάλια σχόλια για κοκοφοίνικα, για ακάρεα κτλ. Και πως μουχλιάζει αν βραχεί..

Didi, μεγειά για τις αγορές σας! Ποιες πάνες παράγγειλες τελικά; Από το greenandcheap; Bumgenius και little lamb;

Sagia, τι γλυκό το αγοράκι σου!!! Αυτό με το "ρ" είναι τλέλα!!! :tongue:

Του μιλάς τώρα για το αδερφάκι του; Έχει ανυπομονησία;

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...