Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Βρε κορίτσια εμένα ο μπέμπης έχει ηρεμήσει για τα καλά όλη αυτή την εβδομαδα.από εκεί που η κοιλιά μου κουνιόταν ασταματητα τώρα νιώθω μόνο λίγες κλωτσιτσες.εσάς σας συμβαίνει αυτό???

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε κορίτσια εμένα ο μπέμπης έχει ηρεμήσει για τα καλά όλη αυτή την εβδομαδα.από εκεί που η κοιλιά μου κουνιόταν ασταματητα τώρα νιώθω μόνο λίγες κλωτσιτσες.εσάς σας συμβαίνει αυτό???

Εμένα συνέχεια τον τελευταίο καιρό και είχα ανησυχήσει. Μόνο κάτι ελαφριές κλωτσιές και σαν να γυρνάει μες στην κοιλιά νιώθω. Είναι και με το κεφάλι πάνω και τα πόδια κάτω, δεν ξέρω αν παίζει αυτό ρόλο. Ο γιατρός που τον ρώτησα μια χαρά είναι μου λέει απλά πιο ήσυχη ή δαν την νιώθω. Α!!!Ήταν και μπρούμητα, ίσως κλοτσάνε προς τα μέσα. Τί να πω;

zZWsp2.png398Mp3.png

Κι εμενα παρχουν μερες που δεν Τη νιωθω πολυ,αλλα γενικα με ταραζει,φανταζομαι οσο περναει ο καιρος...καλα να μου κανει ομως με τετοια ψυχολογια που εχω,κοριτσια ειναι καμια σας απο θεσσαλονικη;αν ναι που θα γεννησετε;

Χιχιχι! ο γλυκούλης!!:D:D:D

Απο αυτοκόλλητο παρήγγειλα σήμερα αυτό http://www.stickit.gr/index.php?id_product=17509&controller=product

Πολύ ωραια η darligton! με γεια σας!! Εμείς λέμε να πάρουμε αυτή http://www.motherbaby.gr/%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CE%BF%CF%81%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BA%CF%81%CE%B5%CE%B2%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B9-%CE%BC%CF%89%CF%81%CE%BF%CF%8D-3%CF%83%CE%B51-bella-p-1275.html απλή λευκή όμως χωρίς σχέδια στο πλάι! Λέμε να πάμε την άλλη βδομάδα να την παραγγείλουμε και να μας τη φέρει κι εμας τον Ιούλιο!

Τώρα για το στρώμα αυτό που μας δίνει με την κουνια είναι κοκκοφοίνικας! Λες να το ξανασκεφτώ???

Πολύ ωραίο το αυτοκόλλητο!!! Κι εγώ νομίζω από το stick it θα πάρω κάτι, έχει τα καλύτερα! Με το καλό να πάρετε και την κούνια, πολύ πρακτική και θα γλιτώσεις και χρήματα που είναι πολυμορφική! Εγώ δεν έχω τόσο χώρο για να την έχω δίπλα μου, γι' αυτό σκέφτομαι να αρκεστώ τώρα στην κούνια και μετά όταν μεγαλώσει στο δωμάτιό του σε κανονικό κρεβάτι. Καλύτερα χωρίς σχέδια αφού θα την έχει πολλά χρόνια η μπουμπού, θα είναι πιο διαχρονική νομίζω ;)

Audette τελειο το αυτοκολητο κ η κουνια!!!Και εμεις πολυμορφικη αλλα λογω χωρου πηραμε απλη που γινεται μονο κρεβατακι..Και το στρωμα κοκοφοινικα κ εμεις πηραμε εχει πολυ καλες προδιαγραφες κ μας ειπαν οτι το λατεξ ειναι μεν καλο αλλα χαλαει το σχημα του οσο βαραινει το παιδι κ μεγαλωνει...τωρα τι να πω;;;δεν ξερω κ αν ισχυει....ελπιζω ο κοκοφοινικας να βγει καλος!!!

Σταφυλάκι κι εμένα μου είπαν ότι το λάτεξ "κάθεται" με τον καιρό και θέλει γύρισμα συχνά. Παίζει ρόλο νομίζω και για πόσο καιρό το θες το στρώμα, πχ επειδή θα πάρω μικρή κούνια, ο μπέμπης δε θα μείνει πάνω από 2 χρονών εκεί, άρα φαντάζομαι δε θα έχει βαρύνει τόσο ώστε να επηρεάσει το στρώμα... Επίσης σκέφτομαι και την επιλογή λάτεξ και κοκκοφοίνικα μαζί (cocolatex στην grecostrom) που τον πρώτο χρόνο είναι στο λατεξ και μετά το γυρίζεις από την πλευρά του κοκκοφοίνικα.

Εσάς το στρώμα θα έχει μόνο κοκκοφοίνικα?

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!Μόλις γύρισα απο τον γιατρό!!!Μια χαρά η μικρή αλλά είχε βάλει και τα δυο πόδια στο πρόσωπο και πάλι δεν την είδαμε 3d!!! Δεν πειράζει αφού είναι καλά, μάλλον θα την δούμε όταν με το καλό έρθει... Πολλά ακροβατικά μας κάνει. Εμένα γενικά είναι ήσυχη και δεν με κλοτσάει και πολύ (με ανησύχησε λίγο), μόνο όταν γυρνάει την νιώθω. Καμπύλη θα κάνω σε 3 εβδομάδες, και αυτό το μήνα έχω πάρει 3 κιλά!!:shock: Ελπίζω να μαζευτώ. ΤΟ τριήμερο καλά περάσαμε, κάναμε babysitting στα μικρά της αδελφής μου γιατί δούλευε, να δεί και ο μέλλων μπαμπάς πως είναι..

audetteμεγειά τα νέα πραγματάκια σου και καλά αποτελέσματα με τις εξετάσεις!!!

mariposita με το καλό η μετακόμιση!!!

Ελπίζω όλα τα κοριτσάκια να είστε καλά!!!Α!!!Πήγα απο το κατάστημα της next στο ikea αλλά οι τιμές πολύ πιο ακριβές!!! Το σετ τα 3 φορμάκια το είχ 35 ευρώ ενώ στο net το έχει 25. Δεν συμφέρει. Καλή ποιότητα είχαν αλλά του mothercare νομίζω είναι πιο καλά. Αυτά τα νέα μας.

Α!!!Έκανα και την anti- Xa πάλι, στο 0,25 είναι, καλά είναι τα αποτελέσματα τελικά, συνεχίζω βέβαια τις ενέσεις κανονικά!!!

Φιλιά πολλά σε όλες!!!

Γεια σου Φραουλίτσα με την σταρ κόρη! Μα δε θέλει το παιδί πολλά πολλά, θέλει να προκαλέσει εντύπωση όταν το δεις από κοντά λέμε!!! :D:D:D Με το καλό και η καμπύλη σου.

Καλά κάνεις και βάζεις τον μπαμπά να κάνει λίγο πρόβα γιατί πρέπει να μπουν κι αυτοί στον ρόλο σιγά σιγά.:tongue:

Καλημερα και καλο μηνα κοριτσια μου,χαθηκα συγνωμη αλλα δεν εχω ιντερνετ,να ναι καλα ο γειτωνας που μου εδωσε χθες τον κωδικο του,οπως σας ειχα πει εκανα τη β επιπεδου στις 20μαιου,ολα τελεια,το μωρο τελικα;;;;;;;κοριτσαρος,,,,,,ενω μας ειπανε αγορι χαχα,τριτη πηγα κ στο γιατρο μου για το ραντεβου του μηνα,ολα καλα επησης'εγω καμπυλη θα κανω την αλλη βδομαδα,αντε να δω τι ειναι κ αυτο,,κοριτσια ειμαι πολυ χαλια ψυχολογικα κ δεν ξερω γιατι,μπηκα στον 6ο και νομιζω οτι κολλησε ο χρονος,οτι κατι θα παθω ως το τελος,το παραμικρο πονακι με πανικοβαλλει,φταιει κ οτι ο αντρας μου δουλευει 12ωρο και μονη φοβαμαι,ερχται η μαμα μου λιγες μερες απ το χωριο μκ οταν φευγει με ποιανει καταθλιψη,πολυ χαλια ειμαι ρε κοριτσια

Λίτσα με το καλό να κρατήσεις την κορούλα σου στην αγκαλιά σου και θα δεις... όλες οι αρνητικές σκέψεις θα φύγουν μονομιάς! Να λες συνέχεια στον εαυτό σου με αυτοπεποίθηση ότι όλα θα πάνε καλά, να κρατάς τον εαυτό σου απασχολημένο με ευχάριστα πράγματα και να ζητάς βοήθεια από αυτούς που σε κάνουν να χαλαρώνεις και να περνάς ευχάριστα. Κάνε την προσευχή σου και όλα θα πάνε καλά!

Γεια σας,

είμαι για 2η φορά έγκυος-έχω ένα αγοράκι 15 μηνών- και διανύω την 27η εβδομάδα κύησης (κοριτσάκι αυτή τη φορά!). Όλα πάνε καλά με την εγκυμοσύνη μου, αυτό που με απασχολεί είναι το θέμα του βάρους. Έχω πάρει 8.5kg και ζυγίζω 2.5kg περισσότερο απ' ότι στην προηγούμενή μου εγκυμοσύνη την αντίστοιχη εβδομάδα. Έχω ξεκινήσει διατροφή για περιορίσω λιγάκι την αύξηση βάρους αλλά είναι δύσκολο. Εσείς πως τα πάτε?

Καλώς μας ήρθες rubini! Να χαίρεσαι τον γιό σου και με το καλό να υποδεχτείτε και την μπεμπούλα! Μια χαρά είσαι από κιλά, εγώ έχω πάρει 12 και είμαι πιο πίσω σε βδομάδες... μετά θα πέσει πείναααα!!!

Γενικά μου έχει συμβεί όταν είμαι λίγο πιεσμένη και κάνω δουλειές να μη νιώθω τόσο έντονα τον μπέμπη. Όπως επίσης να μην τον νιώθω τη μέρα και το ίδιο βράδυ να με ταράζει στην κλωτσιά!

Επίσης όταν είμαι λίγο αγχωμένη-κουρασμένη, νιώθω εκεί που τελειώνει το πάνω μέρος της κοιλιάς μου και δεξιά να με τσιτώνει λίγο μπορεί και όλη τη μέρα συνεχόμενα, δεν αισθάνομαι όμως πέτρωμα σαν σύσπαση ούτε πόνο ούτε είναι κάτι ρυθμικό... δεν ξέρω τι μπορεί να είναι, θα ρωτήσω σήμερα τον γιατρό... σκέφτηκα μήπως είναι το έντερο :?

Φιλιά κοριτσάκια μου!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Και ήρεμα να είναι όλη την ώρα δεν σημαίνει κάτι. Ρώτησα την αδελφή του άντρα μου που έχει ήδη δυο αν την κλωτσούσαν τόσο έντονα όπως εμένα και μου είπε οτι σε καμία απο τις εγκυμοσύνες της δεν αισθανόταν πολύ τα μωρά. Μάλιστα της έκανε εντύπωση που της ανέφερα οτι καταλαβαίνω κι οταν ο δικός μου κάνει βόλτες γιατί νόμιζε οτι το λίγο εως καθόλου που αισθανόταν εκείνη ήταν φυσιολογικό (που ήταν δηλαδή). Αρα δεν υπάρχει κανόνας για το πόσο νιώθουμε τα μωράκια μας αλλά το τι θέση έχουν στην κοιλιά και αν είναι καλές οι εξετάσεις μας φυσικά:)

Διαφημίσεις

Κι εμένα τα ίδια Sagia! 3 μέρες σιωπή και σήμερα άρχισε πάλι τα γκαπ γκουπ! Μην ανησυχείς, θα μαζεύει δυνάμεις!

OkoIp3.png

Λίτσα, κάτω δεξιά εκεί που είναι το κάθε μήνυμα γράφει "quote" αυτό πατάς αν θες να απαντήσεις μόνο σε μία κοπέλα. Αν θες να απαντήσεις σε πολλά μηνύματα πατάς το δίπλα που είναι σαν αγκύλες ( '' ) στο μήνυμα κάθε κοπέλας και στο τέλος αφού επιλέξεις όσα θες πατάς quote για την απάντηση.

Ελπίζω να κατάλαβες γιατί εγώ όχι, έτσι όπως τα είπα!:tongue::tongue::tongue:

OkoIp3.png

Rubini, καλώς ήρθες!!! Να χαίρεσαι το μωράκι σου και με το καλό να έρθει το δεύτερο!!! Να μην ανησυχείς για τα κιλά, εφ' όσον φυσικά δεν επηρεάζεται η εγκυμοσύνη από αυτά..

OkoIp3.png

Αχ τι ωραίο όνειρο φραουλίτσα μου! Το καλό είναι πως θα γίνει σύντομα και πραγματικοτητα!!;)

Ναι τα σημαδάκια δεν τα γλιτώνουμε δυστυχώς αλλα δε βαριέσαι! Όπως λες κι εσυ θα κάνουμε τη διαφορά! Ασε που όταν κάποιος κοιτάζει την κοιλίτσα σου παίρνοντας αυτό το γλυκό ύφος, δεν θα κάτσει τώρα να προσέξει τα σημάδια(εκτός αν έιναι μίζερος και κακοπροαιρετος)!

Ναι ωραίο όνειρο ήταν και μου άφησε πολύ καλή αίσθηση όταν ξύπνησα!!

Όσο για τα σημαδάκια στην κοιλιά; Σκασίλα μου!!!:tongue:Ας κοιτάνε αυτα και όχι κατι "άλλα"... Όποιος θέλει να πει κακία θα βρεί να την πει.

Σταφυλάκι κι εμένα μου είπαν ότι το λάτεξ "κάθεται" με τον καιρό και θέλει γύρισμα συχνά. Παίζει ρόλο νομίζω και για πόσο καιρό το θες το στρώμα, πχ επειδή θα πάρω μικρή κούνια, ο μπέμπης δε θα μείνει πάνω από 2 χρονών εκεί, άρα φαντάζομαι δε θα έχει βαρύνει τόσο ώστε να επηρεάσει το στρώμα... Επίσης σκέφτομαι και την επιλογή λάτεξ και κοκκοφοίνικα μαζί (cocolatex στην grecostrom) που τον πρώτο χρόνο είναι στο λατεξ και μετά το γυρίζεις από την πλευρά του κοκκοφοίνικα.

Εσάς το στρώμα θα έχει μόνο κοκκοφοίνικα?

Γεια σου Φραουλίτσα με την σταρ κόρη! Μα δε θέλει το παιδί πολλά πολλά, θέλει να προκαλέσει εντύπωση όταν το δεις από κοντά λέμε!!! :D:D:D Με το καλό και η καμπύλη σου.

Καλά κάνεις και βάζεις τον μπαμπά να κάνει λίγο πρόβα γιατί πρέπει να μπουν κι αυτοί στον ρόλο σιγά σιγά.:tongue:

Βρε κορίτσια και εγω με το στρώμα το σκέφτομαι πολύ και δεν ξέρω τί να πάρω... Έχω καιρο νομίζω ε;

Αχχ η κόρη μας παιδεύει αλλά δεν πειράζει ας είναι και έκπληξη!!! Όσο για τους μπαμπάδες καλό είναι να κάνουν πρόβες αν και η αλήθεια είναι ότι το "κουπί" εμείς θα το τραβήξουμε!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημέρα Κορίτσια μου.

Ευχομαι καλό μήνα σε όλες μας και ενα υπέροχο καλοκαίρι.

Σκέφτομαι πως του χρόνου τετοια εποχή θα κρατάμε τα μωράκια μας και η χαρά ειναι απερίγραπτη.

Χάθηκα λιγακι αυτες τις μέρες γιατι βοηθάω τον άντρα μου στο μαγαζί και εχουμε αρκετή δουλεια (ευτυχώς να βγουν τα έξοδα των μωρών :-P)

Kατα τα άλλα εκανα κι εγώ εξέταση αντι χα και δεν ήταν καλή (0,10) οποτε και μου άυξησε ο γιατρός μου την δόση της υπαρίνης.

Παρόλα αυτά τα παρακολουθουμε ολα και νοιωθω ασφαλής.

Τα μωράκια εχω αρχίσει αν τα νοιώθω και ειναι μπορώ να πω αρκετά δραστήρια.

Το συναίσθημα απερίγραπτο. Νοιώθω τυχερή, ευλογιμένη και ευγνόμων γιατι δυσκολευτικα πολυ να μείνω έγκυος.

Σας στέλνω τα φιλιά μου και να πω ακόμα οτι μακάρι να μπορουσα να σας συναντήσω κι εγώ στην Αθηνα αλλα δυστηχώς δεν θα ειμαι στα σεμινάρια.Αν ομως κανονίσετε τίποτα να μου το πείτε μπας και ερθω κι εγώ μιας και πάω στο γιατρό σχεδόν καθε 15 μέρες. *(συνήθως μενουμε στον Πειραιά οταν ερχομαστε Αθηνα)

ΣΜΟΥΤΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ

xj92p3.png

Διαφημίσεις

Ναι ωραίο όνειρο ήταν και μου άφησε πολύ καλή αίσθηση όταν ξύπνησα!!

Όσο για τα σημαδάκια στην κοιλιά; Σκασίλα μου!!!:tongue:Ας κοιτάνε αυτα και όχι κατι "άλλα"... Όποιος θέλει να πει κακία θα βρεί να την πει.

Βρε κορίτσια και εγω με το στρώμα το σκέφτομαι πολύ και δεν ξέρω τί να πάρω... Έχω καιρο νομίζω ε;

Αχχ η κόρη μας παιδεύει αλλά δεν πειράζει ας είναι και έκπληξη!!! Όσο για τους μπαμπάδες καλό είναι να κάνουν πρόβες αν και η αλήθεια είναι ότι το "κουπί" εμείς θα το τραβήξουμε!!!

Καλέ ποιος και γιατί να πει κάποια κακία για ιατρικά θέματα? Κι εγώ το είδα αυτό το όνειρο και προσπαθούσα να το θηλάσω χαχαχα όλες οι μανούλες την ίδια έννοια έχουμε μου φαίνεται!

Λέω να κλείσω σιγά σιγά στρώμα για να μου έρθει μαζί με την κούνια, αλλά γενικά έχουμε χρόνο νομίζω κι εγώ.

Το ξέρω εμείς θα τραβήξουμε τα περισσότερα (άλλο που δε θέλουμε βέβαια ;)) αλλά καλό είναι να έχουν και οι μπαμπάδες μια ιδέα γιατί η βοήθειά τους θα είναι πολύτιμη! Του έδωσα τις προάλλες να διαβάσει ένα κεφάλαιο σε βιβλίο εγκυμοσύνης που έλεγε για μπαμπάδες και σε δέκα λεπτά το τελείωσε! Του λέω τι κατάλαβες από αυτά που διάβασες??? Βρε κορίτσια ένα δύο σημεία θυμόταν σαν γενική ιδέα! Το μόνο που θέλει είναι να έρθει η ώρα να το πάρει αγκαλιά, τα υπόλοιπα θα τα βρει λέει... ;):shock::D

Καλημέρα Κορίτσια μου.

Σκέφτομαι πως του χρόνου τετοια εποχή θα κρατάμε τα μωράκια μας και η χαρά ειναι απερίγραπτη.

Χάθηκα λιγακι αυτες τις μέρες γιατι βοηθάω τον άντρα μου στο μαγαζί και εχουμε αρκετή δουλεια (ευτυχώς να βγουν τα έξοδα των μωρών :-P)

Kατα τα άλλα εκανα κι εγώ εξέταση αντι χα και δεν ήταν καλή (0,10) οποτε και μου άυξησε ο γιατρός μου την δόση της υπαρίνης.

Το συναίσθημα απερίγραπτο. Νοιώθω τυχερή, ευλογιμένη και ευγνόμων γιατι δυσκολευτικα πολυ να μείνω έγκυος.

Σας στέλνω τα φιλιά μου και να πω ακόμα οτι μακάρι να μπορουσα να σας συναντήσω κι εγώ στην Αθηνα αλλα δυστηχώς δεν θα ειμαι στα σεμινάρια.Αν ομως κανονίσετε τίποτα να μου το πείτε μπας και ερθω κι εγώ μιας και πάω στο γιατρό σχεδόν καθε 15 μέρες. *(συνήθως μενουμε στον Πειραιά οταν ερχομαστε Αθηνα)

Γεια σου Λευκή μου, καλό μήνα και καλό καλοκαίρι να έχουμε! Χαίρομαι που ξεκίνησες κι εσύ να νιώθεις τα μωρά σου! Απίστευτη αίσθηση και μάλιστα διπλή!!! :P Από που έρχεσαι εσύ (αν θες μας λες)? Εγώ είμαι μέσα για συνάντηση! Και στον Πειραιά πάω συχνά οπότε δεν έχω πρόβλημα με το μέρος.

Αφού ελέγχεις τη δόση της ηπαρίνης, όλα καλά! Αρκεί που υπάρχει λύση!

Ας απολαύσουμε αυτή την περίοδο με τις κλωτσίτσες τους γιατί νομίζω είναι μοναδική και θα μας λείψει!!!

Φιλάκια πολλά!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Εγώ κορίτσια μου τον ξαναείδα τον μπεμπούλη μου χθες! Όλα καλά δόξα τω Θεώ! Την άλλη βδομάδα θα κάνω και την καμπύλη και γενική αίματος κλπ. Μου είπε και με τρόπο ο γιατρός να μαζευτώ λίγο με τα κιλά, αλλά αυτό το ήξερα και τελευταία προσπαθώ λιγάκι περισσότερο... λέμε τώρα! Φιλιά σε όλες!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Καλημέρα σε όλες! Πάλι βροχερός ο καιρός, θα μας τρελάνει! Αλλά το χαμόγελο να μένει ό,τι καιρό κι αν κάνει!

Καλημέρα Κορίτσια μου.

Αχ τι ωραία να έχεις δύο ζουζουνάκια στην κοιλίτσα να κάνουν βόλτες! Κι εγώ είμαι μέσα για συνάντηση, αν κανονιστεί κάτι!

Καλέ ποιος και γιατί να πει κάποια κακία για ιατρικά θέματα? Κι εγώ το είδα αυτό το όνειρο και προσπαθούσα να το θηλάσω χαχαχα όλες οι μανούλες την ίδια έννοια έχουμε μου φαίνεται!

Λέω να κλείσω σιγά σιγά στρώμα για να μου έρθει μαζί με την κούνια, αλλά γενικά έχουμε χρόνο νομίζω κι εγώ.

Το ξέρω εμείς θα τραβήξουμε τα περισσότερα (άλλο που δε θέλουμε βέβαια ;)) αλλά καλό είναι να έχουν και οι μπαμπάδες μια ιδέα γιατί η βοήθειά τους θα είναι πολύτιμη! Του έδωσα τις προάλλες να διαβάσει ένα κεφάλαιο σε βιβλίο εγκυμοσύνης που έλεγε για μπαμπάδες και σε δέκα λεπτά το τελείωσε! Του λέω τι κατάλαβες από αυτά που διάβασες??? Βρε κορίτσια ένα δύο σημεία θυμόταν σαν γενική ιδέα! Το μόνο που θέλει είναι να έρθει η ώρα να το πάρει αγκαλιά, τα υπόλοιπα θα τα βρει λέει... ;):shock::D

Αχ, θα συμφωνήσω! Λέει εκείνη τη στιγμή θα τα βρει όλα! Τι να πω!!! Μπας και το πατρικό ένστικτο είναι πιο ισχυρό από το μητρικό;;; :shock::tongue::tongue:

Ευτυχώς που διαβάζουμε εμείς πέντε πραγματάκια!

OkoIp3.png

Καλημέρα κορίτσια !!! όντως χάλια ο καιρός ..... πήγα σήμερα πρωί για β' επιπέδου...όλα μια χαρα.....το γλυκούλι όλο κουνιόταν....είναι πολύ όμορφηηηη....χαχαααχαχαχαχα και σκεφτείτε είναι το δεύτερο.....δηλάδή πολύ χαζομαμά !!!!!!! φιλια σε όλες !!!!!:tongue::tongue::tongue:

Καλημερα κι απο μενα κοριτσαρες μου,αυτος ο καιρος με κανει χειροτερααα,χθες γεννησε μια ξαδερφη του αντρα μου ολα καλα αλλα πολλες ωρες,μπηκς με προκληση,εγω ημουν λες κ γεννουσα εγω,ουφφφ ξεμπερδεψε αυτη,σκεφτομαι ποσο εχω ακομηηη,αλλα περασαν 6 μηνες τι στο καλο οι 3 θα κολλησουν;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...