Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Η PICSI είναι παραπλήσια μέθοδος της ICSI που κάνουν μια επιπλέον δοκιμή για την επιλογή των σπερματοζωαρίων και επιλέγουν τα πιο ικανά. Σε κάποιες κλινικές μετά από αποτυχία να πάρουν βλαστοκύστες την επιλέγουν. Εξαρτάται από το πρωτόκολλο της κλινικής σου. Νομίζω όμως μπορείς να την ζητήσεις. Βέβαια να πούμε πως δεν την εφαρμόζουν όλες οι κλινικές γιατί δεν μπορούν όλα τα εμβρυολογικά να το κάνουν.

Φιλική συμβουλή για θέματα σπέρματος να ακούτε μόνο τον ανδρολογο που έχετε επιλέξει. Κι εμάς στην αρχή κακό ήταν το σπερμα αλλά κάναμε αρκετές εξετάσεις και αντιβιώσεις και θεραπείες για να το βελτιώσουμε και να το κάνουμε ένα μέτριο σπερμα. Όλα τα κάναμε σε συνεργασία με τον ανδρολογο μας που ειλικρινά δεν τον χωνεύω καθόλου αλλά αφού έκανε την δουλειά του χαλάλι του. Και τις βιταμίνες για το σπερμα ο ανδρολόγος θα σας τις δώσει και τις κατάλληλες αντιβιώσεις θα κάνετε ειδικές εξετάσεις. 
      Και φυσικά πάλι όλα αυτά να τα κάνεις μπορεί το πρόβλημα να είναι πιο βαθιά, γονιδιακά. Μετά είναι μονόδρομος να κάνεις καρυοτύπου ζεύγους αν δεν μπορείς προεμφυτευτικό και τον προεμφυτευτικό αν πλήρεις τις προϋποθέσεις για να περάσεις επιτροπή. Νομίζω ο προεμφυτευτικος είναι και η καλύτερη λύση αρκεί να έχεις βλαστοκύστες. 

Σιγά σιγά θα αποκατασταθεί η ορμονική σου ισορροπία και θα ξεκινήσεις τον νέο σου κύκλο. Θα προχωρήσεις στον επόμενο σου κύκλο σε ωοληψια; 

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο για τον ανδρολογο!!!

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Με το στήθος η αλήθεια είναι ότι έχει αρχίσει και με αγχώνει λίγο γιατί δεν έχω και μικρό οπότε το βλέπω τεράστιο:o:o. Πιστεύω κάποια στιγμή θα σταματήσει. Με ενοχλεί και λίγο πρέπει να ναι επειδή πρήζεται... Τί να πώ; Κασσιόπη ωραίο που το είδες στον ύπνο σου!!!Τώρα για την κούνια πο έφευγε είναι το άνχος που έχουμε. Η μητέρα μου όταν είχε κάποιο άνχος ξύπναγε και φώναζε το παιδί το παιδί όταν είμασταν πια μεγάλες οπότε καταλαβαίνεις το άνχος ξεκινά στην εγκυμοσύνη και δεν τελειώνει ποτέ. Εγώ απο όνειρα έχω ηρεμήσει δεν βλέπω πολύ περίεργα. Τώρα με το θέμα όρεξη σήμερα ήθελα να φάω αρκετά περίεργα πράγματα. Όμως επειδή είμαι μόνιμα πρησμένη δεν μπορώ να φάω και πολύ και αποφεύγω να τρώω μετά τις 8 γιατί όλο το βράδυ δεν μπορώ να κοιμηθώ. Χτες που γυρίσαμε αργα και έφαγα στς 10 ως τις δωδεκάμιση δεν μπορούσα να κοιμηθώ αν και κουτούλαγα απο την ενόχληση.... Αυτο με εκνευρίζει. Ότι και να φάω μου πέφτει βαρύ και έχω και αναγούλες και γενικά το μετανιώνω μετα..:twisted: Καλό βράδυ σε όλες και να μεγαλώνουν γερά τα εμβρυάκια μας!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια!!Ευχομαι ολες να ειστε καλα!!!Εμεις πηγαμε σημερα γιατρο ειδαμε το μωρακι,ειναι ολα υπεροχα!!!!Φτασαμε το ενα εκατοστο αλλα δεν ακουσαμε ακομα την καρδουλα γιατι μας ειπε οτι πρεπει να γινει δυο εκατοστα πρωτα.Αλλα χτυπαει κανονικα κ δυνατα οποτε αυτο ειναι καλο!!Το αλλο θεμα με το σπιτι αααχχ ακομα τρεχουμε,κοριτσια ευχηθητε ολες να βρω συντομα γιατι δεν την παλευω αλλο......Ααα σημερα σταματαω κ τα χαπια κ μπορω να γυρισω κ στη δουλεια οποτε θελω αρκει να προσεχω τα βαρη.εγω απο συμπτωματα μονο το βραδυ ζαλιζομαι μερικες φορες κ ξυπναω τη νυχτα πεινωντας σα λυκος....εχω συνεχεια στο κομοδινο ενα κουλουρακι,εσεις πεινατε κοριτσια;;;

Μπράβο για το εμβρυάκι μια χαρά!!Αφου το είδατε καλά αυτο μετράει. Και σπίτι θα βρείς σίγουρα!!!Που θα πάει; Με το καλό να γυρίσεις και στην δουλειά σου!! Ακόμα το βράδυ δεν πεινάω σε λίγο μπορεί. Πάντως καλό είναι αν ξυπνάς το βράδυ, για το στομάχι, να τρως κάτι το είχε πει ο γιατρός στην αδελφή μου.

zZWsp2.png398Mp3.png

Αααα!!! stafylaki τώρα που το θυμήθηκα και ο άντρας μου είδε στον ύπνο του πριν κάτι μέρες πως μίλαγε με ένα μικρό κοριτσάκι:shock: οπότε τώρα και εγώ μπερδεύτικα χαχα!:D πλάκα έχουμε! Ααα, σου εύχομαι να βρεις και σύντομα σπιτάκι! Και εμείς έχουμε αρκετές δουλειές στο σπίτι που θα πρέπει να γίνουν το καλοκαίρι πριν έρθει το μωράκι, ασπρίσματα κ.α

Φραουλίτσα έτσι η μανούλα σου εε?..αα για πες καμιά περίεργη διάθεση που έχεις για φαγητό γιατί έχω διαβάσει για κάτι τρελλά:cool:. Εγώ μυρίζω πράγματα που δεν υπάρχουν...:roll: πχ μύριζα επίμονα μία κάμελ βαφή παπουτσιών (εκείνη στο τσιγκινο κουτάκι) την οποία χρησιμοποιούσε παλιά ο παππούς μου χαχα!:lol:

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Αααα!!! stafylaki τώρα που το θυμήθηκα και ο άντρας μου είδε στον ύπνο του πριν κάτι μέρες πως μίλαγε με ένα μικρό κοριτσάκι:shock: οπότε τώρα και εγώ μπερδεύτικα χαχα!:D πλάκα έχουμε! Ααα, σου εύχομαι να βρεις και σύντομα σπιτάκι! Και εμείς έχουμε αρκετές δουλειές στο σπίτι που θα πρέπει να γίνουν το καλοκαίρι πριν έρθει το μωράκι, ασπρίσματα κ.α

Φραουλίτσα έτσι η μανούλα σου εε?..αα για πες καμιά περίεργη διάθεση που έχεις για φαγητό γιατί έχω διαβάσει για κάτι τρελλά:cool:. Εγώ μυρίζω πράγματα που δεν υπάρχουν...:roll: πχ μύριζα επίμονα μία κάμελ βαφή παπουτσιών (εκείνη στο τσιγκινο κουτάκι) την οποία χρησιμοποιούσε παλιά ο παππούς μου χαχα!:lol:

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια μου!!!τι κανετε??Κασσιοπη οντως πλακα εχουμε....νομιζω οτι στα ονειρα βγαινουν τεκικα οι κρυφες επιθυμιες του καθενα.....χαχαχαχα:wink:!!!!Οταν βαψετε το σπιτι να προσεχεις γιατι αυτα τα παλιοχρωματα μυριζουν εντονα..ακομα κ τα οικολογικα οχι οπως τα αλλα βεβαια που δακρυζουν τα ματια αλλα μυριζουν κ αυτα οσο να ναι!!Κοριτσια εγω μεχρι στιγμης μονο μια μερα ζηλεψα κ μου μυριζε λουκουμι τριανταφυλλο...τιποτα αλλο:roll:η οσφρηση αυξηθηκε βεβαια καταλαβαινω απο μακρια τις μυρωδιες!!φιλια κ καλη μερα σε ολες!!!!!!!!!!!!!!:-D

wg46p4.png?vh8y1cqv

Το περίεργο που έκανα χτες ηταν να φαω φαγητό μετα λίγο ζελέ κεράσι και μετα κάτι πικαντικους ξηρούς καρπούς... Και το στομάχι μια χαρα!!:P Α! Και θυμήθηκα χτες το καρπουζάκι που είναι δροσερό και νόστιμο!!! Γενικά μου αρέσουν τα φρούτα, μόνο το χεινώνα είναι πιο περιορισμένες οι επιλογές. Το καλοκαίρι έπαιρνα καρπουζάκια και πεπόνια που είναι ζουμερά και δροσερα!!! Αυτα μου λείψανε...

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Stafylaki μπραβοοοο!!είδατε το σπορακι και την καρδούλα μια χαρά!αντε να ρθει και η σειρά μου βρε παιδιάνα το δούμε ξανα γιατί εγώ αντιθέτως με εσάς είδα κάνα δυο μέρες τώρα άσχημα όνειρα οπότε δε σας τα περιγράφω.ελπίζω να είναι μόνο από άγχος.πάντως έχω μια εντύπωση ότι αυτή τη φορά θα είναι κοριτσάκι!και την προηγούμενη φορά βέβαια την ίδια εντύπωση είχα..χαχα!φραουλιτσα άσε να μεγαλώνει το στήθος να χαρούμε λιγάκι και εμείς που δεν έχουμε!!

Εγώ από αναγουλες όλη μέρα είμαι καλύτερα πάντως.έχω αλλά κάποιες στιγμές.με ενοχλούν οι μυρωδιες και δε τρώω.το βράδυ όμως στάνταρ ώρα 10:30-11 δύο φορές επισκέπτομαι την τουαλέτα οπωσδήποτε.ιδια ώρα 4η μέρα χθες.μου λέτε πως γίνεται αυτό?και μετά όμως δε με σταματάει τπτ..ότι βρώμικο υπάρχει θέλω να το καταβροχθισω!!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Stafylaki μπραβοοοο!!είδατε το σπορακι και την καρδούλα μια χαρά!αντε να ρθει και η σειρά μου βρε παιδιάνα το δούμε ξανα γιατί εγώ αντιθέτως με εσάς είδα κάνα δυο μέρες τώρα άσχημα όνειρα οπότε δε σας τα περιγράφω.ελπίζω να είναι μόνο από άγχος.πάντως έχω μια εντύπωση ότι αυτή τη φορά θα είναι κοριτσάκι!και την προηγούμενη φορά βέβαια την ίδια εντύπωση είχα..χαχα!φραουλιτσα άσε να μεγαλώνει το στήθος να χαρούμε λιγάκι και εμείς που δεν έχουμε!!

Εγώ από αναγουλες όλη μέρα είμαι καλύτερα πάντως.έχω αλλά κάποιες στιγμές.με ενοχλούν οι μυρωδιες και δε τρώω.το βράδυ όμως στάνταρ ώρα 10:30-11 δύο φορές επισκέπτομαι την τουαλέτα οπωσδήποτε.ιδια ώρα 4η μέρα χθες.μου λέτε πως γίνεται αυτό?και μετά όμως δε με σταματάει τπτ..ότι βρώμικο υπάρχει θέλω να το καταβροχθισω!!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Sagia μη δινεις σημασια στα χαζα ονειρα κ εγω στην αρχη ολο βλακειες εβλεπα που με εκαναν να ξυπναω λουσμενη στον ιδρωτα κ να περιμενω για τα ασχημα....τεσπα ειναι απ το αγχος απ τις ορμονες.......:rolleyes:αχ αυτη η νυχτερινη πεινα ειναι αστα να παν...ετσι κ εγω θελω να φαω τα παντα μονο που με πιανει ξημερωματα εμενα..ποσο εισαι τωρα;;ποτε εχεις γιατρο;;;

wg46p4.png?vh8y1cqv

Το περίεργο που έκανα χτες ηταν να φαω φαγητό μετα λίγο ζελέ κεράσι και μετα κάτι πικαντικους ξηρούς καρπούς... Και το στομάχι μια χαρα!!:P Α! Και θυμήθηκα χτες το καρπουζάκι που είναι δροσερό και νόστιμο!!! Γενικά μου αρέσουν τα φρούτα, μόνο το χεινώνα είναι πιο περιορισμένες οι επιλογές. Το καλοκαίρι έπαιρνα καρπουζάκια και πεπόνια που είναι ζουμερά και δροσερα!!! Αυτα μου λείψανε...

Φραουλιτσα με τα ωραια σου!!!!!!Ολα τα θελω τωρα που τα ειδα..κ ζελεδακι κ καρπουζακι μμμμ τουλαχιστον το καλοκαιρι με τις ζεστες κ τις κοιλιες μας τουρλα θα σκασουμε στο δροσερο καρπουζακι!!!!!!!Υπομονη λιγος καιρος εμεινε...μεχρι το καλοκαιρακι....:mrgreen:

wg46p4.png?vh8y1cqv

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Είμαι κι εγώ ή έστω θέλω να ελπίζω πως θα είμαι μανούλα Σεπτεμβρίου!!! Να σας πω δυο λόγια για μένα. Μετά από εξωσωματική έκανα πρώτη χοριακή 21/1 και το αποτέλεσμα 221 μονάδες, δευτερη χοριακή 690 μονάδες και τρίτη χοριακή 2924. Είχαμε ραντεβού την Πέμπτη για τον πρώτο υπέρηχο όμως σήμερα από το πρωί έχω σταγόνες ροζ.... Μίλησα με τον γιατρό και μου είπε να κόψω το salospir και να κάνω μια ένεση lentogest και να πάω τελικά αυριο για υπέρηχο. Όπως καταλαβαίνετε έχω αγχωθεί και στενοχωρηθεί τρελά!!!! Επίσης να σας πω ότι ο γιατρός λόγω υψηλών χοριακών μου είπε ότι πιθανόν είναι δίδυμα!!! Τι να πω δεν ξέρω... Ευχομαι και παρακαλαω να τα καταφέρω...

Καλησπέρα κορίτσια!

Είμαι κι εγώ ή έστω θέλω να ελπίζω πως θα είμαι μανούλα Σεπτεμβρίου!!! Να σας πω δυο λόγια για μένα. Μετά από εξωσωματική έκανα πρώτη χοριακή 21/1 και το αποτέλεσμα 221 μονάδες, δευτερη χοριακή 690 μονάδες και τρίτη χοριακή 2924. Είχαμε ραντεβού την Πέμπτη για τον πρώτο υπέρηχο όμως σήμερα από το πρωί έχω σταγόνες ροζ.... Μίλησα με τον γιατρό και μου είπε να κόψω το salospir και να κάνω μια ένεση lentogest και να πάω τελικά αυριο για υπέρηχο. Όπως καταλαβαίνετε έχω αγχωθεί και στενοχωρηθεί τρελά!!!! Επίσης να σας πω ότι ο γιατρός λόγω υψηλών χοριακών μου είπε ότι πιθανόν είναι δίδυμα!!! Τι να πω δεν ξέρω... Ευχομαι και παρακαλαω να τα καταφέρω...

Καλησπέρα και καλό μήνα!!! Αν και μάλλον σου ξεκίνησε με άνχος.. Καλωσήρθες στην παρέα μας και με το καλό τα διδυμάκια σου!!! Όλα καλά να πάνε σου ευχομαι!! Μην ανχώνεσαι και μην στεναχωριέσαι όλα θα πάνε καλά και άλλα κορίτσια είδαν αιματάκι απο την παρέα μας και είναι μια χαρά!!! Καλη επιτυχία και αύριο με το γιατρό και όταν με το καλό γυρίσεις μας λές τα νέα σου και σε ποιά βδομάδα είσαι. Μην ανησυχείς καλό σου βράδυ και αυριο να σου πάνε όλα καλά!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Μιας και μπήκα να σας πω και τι άλλο έκανα: το Σαββάτο το βράδυ έφαγα σορμπέ φράουλα!!:mrgreen::mrgreen: Μάλλον λόγο ότι μου πέφτουν όλα βαριά στο στομάχι λαχταράω τα δροσερά και χυμούς. Προς το παρόν καλά είναι και έχω καταφέρει να μην πάρω κιλάκια ακόμη... Μακάρι να αντέξω... Καλό μήνα σε όλες καλό βράδυ και να μαστε όλες καλά!!!:-D:grin:

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Καλησπερα κ καλως ηρθες κ απο μενα!!Ευχομαι να σου πανε ολα καλα!!Ηθελα να σου πω μηπως ησυχασεις λιγο..αιματακι ειχα κ εγω μια μερ,εκατσα σπιτι καμια δεκαρια μερουλες χαλαρα πηρα κ χαπια ουτροτζεσταν δυο κουτακια κ τωρα ειναι ολα καλα..ειμαι στην ογδοη εβδομαδα κ σημερα μαλιστα ηρθα κ στη δουλεια!!!οποτε οσο μπορεις μην αγχωνεσαι συμβαινει καμια φορα το αιματακι στην αρχη,φιλια σε ολες κ καλο βραδυ!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Μιας και μπήκα να σας πω και τι άλλο έκανα: το Σαββάτο το βράδυ έφαγα σορμπέ φράουλα!!:mrgreen::mrgreen: Μάλλον λόγο ότι μου πέφτουν όλα βαριά στο στομάχι λαχταράω τα δροσερά και χυμούς. Προς το παρόν καλά είναι και έχω καταφέρει να μην πάρω κιλάκια ακόμη... Μακάρι να αντέξω... Καλό μήνα σε όλες καλό βράδυ και να μαστε όλες καλά!!!:-D:grin:

Αχ φραουλιτσα με ξεσηκωνεις!!!!κ εγω λατρευω οτι εχει να κανει με φρουτακια!!!μην ανυσηχεις για τα κιλα θα τα χασουμε μετα!!!!χαχα εξαλλου τα σορμπεδακια ειναι ελαφρια ...μια μιαμ ελπιζω να βρω περιπτερο η ζαχαροπλαστειο για το σορμπεδακι μου τετοια ωρα...

wg46p4.png?vh8y1cqv

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...