Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Κορίτσια τώρα θυμήθηκα, τα μινερβάκια (τα παιδικά της μινέρβα) δεν είναι καλή περίπτωση? Βρήκα αυτό το σάιτ https://www.minerva.gr/eshop/shop/minervakia-babies

και έχει καλές τιμές και προσφορές για σετ ζιπουνάκια, πιτζαμάκια κτλ. Λογικά αφού είναι της Μινέρβα θα είναι καλής ποιότητας πιστεύω. Λέω να περάσω απο κάποιο κατάστημα να τα δω και απο κοντά και αν έχουν τις ίδιες τιμές με την ιστοσελίδα να τα πάρω απο εκεί αλλιώς να παραγγείλω.

Καλέ πιο πολύ με τρομάξατε με την πεταλούδα στο χέρι. Προτιμώ να μου παίρνουν συνέχεια αίμα παρά να κρατάνε ανοιχτή τη φλέβα, μπρρ

Πως θα σε τρυπήσουν τρείς φορές; Χειρότερα θα είναι. Με την πεταλούδα δεν πονάς και καθόλου. Παλιά για τις εξετάσεις του θυροειδή με πεταλούδα μου έπαιρναν αίμα. Νομίζω είναι καλύτερα και λογικά σου στερεώνουν την πεταλούδα με επίδεσμο. Έτσι και αλλιώς καθηλωμένη νομίζω ότι πρέπει να είσαι. Εδώ θα γεννήσουμε ολόκληρα μωράκια μια πεταλουδίτσα φοβάσαι; Μην ανησυχείς πιο πολύ θα βαρεθείς, νομίζω, παρά θα σε ενοχλήσει η πεταλούδα. Δυο ώρες είναι θα περάσουν. Πότε θα την κάνεις;

Και τα μινέρβα πρέπει να έχουν την πιο καλή ποιότητα νομίζω.

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πως θα σε τρυπήσουν τρείς φορές; Χειρότερα θα είναι. Με την πεταλούδα δεν πονάς και καθόλου. Παλιά για τις εξετάσεις του θυροειδή με πεταλούδα μου έπαιρναν αίμα. Νομίζω είναι καλύτερα και λογικά σου στερεώνουν την πεταλούδα με επίδεσμο. Έτσι και αλλιώς καθηλωμένη νομίζω ότι πρέπει να είσαι. Εδώ θα γεννήσουμε ολόκληρα μωράκια μια πεταλουδίτσα φοβάσαι; Μην ανησυχείς πιο πολύ θα βαρεθείς, νομίζω, παρά θα σε ενοχλήσει η πεταλούδα. Δυο ώρες είναι θα περάσουν. Πότε θα την κάνεις;

Και τα μινέρβα πρέπει να έχουν την πιο καλή ποιότητα νομίζω.

:D:D:D Έλα ντε! παιδί θα βγάλουμε και σκέφτομαι την πεταλούδα στην εξέταση:D:D Απλά είχα την "τύχη" να μου βάλουν πεταλούδα αρκετές φορές παλιά και έτυχα σε κάποιες νοσοκόμες όχι και τόσο ελαφροχέρες:rolleyes: Γι'αυτό μου έκατσε κάπως. Δεν ξέρω ακόμα πότε θα την κάνω αλλά λογικά θα μου πει ο γιατρός στο ραντεβού τη Τρίτη οπότε ίσως την κάνω και την ίδια βδομάδα.

Μου φαίνεται θα μας βγεί ντίβα η μικρή τόσο δύσκολη που είναι αλλά χαλάλι της!!!Δεν με πειράζει που δεν την είδα, συνήθισα!!! Αφού θα την δω και θα μου κακοφανεί...:tongue: Καλά να είναι και θα περιμένω, δεν έμεινε και πολύς καιρός πια. Και εγώ σκεφτομαι να παραγγείλω απο τα next, θα δω τί θα μου φέρουν και στην γέννα στα δώρα και θα δω. Είναι όμορφα όμως.. Και έχεις δίκιο δεν υπάρχουν και πολλά ωραία σχέδια. Στα dpam έχεις δεί είναι με πιο έντονα χρωματάκια και πιο περίεργα, περίπου στις τιμές του mothercare και καλή ποιότητα.

Αχ με αυτες τις ενεσούλες... Τί να κάνουμε καλά να είναι τα νινάκια, αλλά με εκνευρίζουν οι μελανιές που κάνουν κάποιες φορές και γενικά που γύρω απο τον αφαλό έχω σημαδάκια... Θραύση θα κάνουμε στην παραλία!!!:P:p Με τα κιλά θα πρέπει να μαζευτώ και εγώ,, καλά είμαι μου είπε ο γιατρός, αλλά είναι κρίμα να τα πάρω όλα τώρα είμαι στα 8- 9 κιλά.:?

Φραουλίτσα ούτε κι εμεις την έχουμε δει τη φατσούλα της μικρής! δεν πειράζει! όπως λες κι εσύ δεν έμεινε και πολύς καιρος! Θα τη δουμε μια και καλή και θα τη χορτάσουμε!

Κι εμένα η κοιλιά μου πουά είναι, πραγματικά θα κάνουμε θραυση στην παραλία!!χαχαχαα βεβαια σε σχέση με τον πρώτο καιρό είναι σε καλύτερη κατάσταση, στις αρχες έκανα κάτι μελανιές τεράστιες, τώρα κάποιες φορές τα καταφέρνω και αφηνει μόνο το σημαδάκι του τρυπήματος αντε και καμμια μικρουλα μελανιά που φεύγει γρήγορα!

Για τα κιλά και εγω στα 8-9 ήμουν πριν κανα μήνα και ευτυχώς με τη διατροφή δεν πήρα καθόλου αυτό το μήνα! τους δυο τελευταίους μήνες λένε οτι παίρνεις παραπάνω κιλά οπότε ευελπιστώ πως αν παρω μόνο καναδυο στον 7ο να τη βγάλω συνολικα με κανενα 15αρι-16αρι!

Κορίτσια τώρα θυμήθηκα, τα μινερβάκια (τα παιδικά της μινέρβα) δεν είναι καλή περίπτωση? Βρήκα αυτό το σάιτ https://www.minerva.gr/eshop/shop/minervakia-babies

και έχει καλές τιμές και προσφορές για σετ ζιπουνάκια, πιτζαμάκια κτλ. Λογικά αφού είναι της Μινέρβα θα είναι καλής ποιότητας πιστεύω. Λέω να περάσω απο κάποιο κατάστημα να τα δω και απο κοντά και αν έχουν τις ίδιες τιμές με την ιστοσελίδα να τα πάρω απο εκεί αλλιώς να παραγγείλω.

Καλέ πιο πολύ με τρομάξατε με την πεταλούδα στο χέρι. Προτιμώ να μου παίρνουν συνέχεια αίμα παρά να κρατάνε ανοιχτή τη φλέβα, μπρρ

Καλη φάση! και σίγουρα θα είναι καλά ποιοτικά!!

:D:D:D Έλα ντε! παιδί θα βγάλουμε και σκέφτομαι την πεταλούδα στην εξέταση:D:D Απλά είχα την "τύχη" να μου βάλουν πεταλούδα αρκετές φορές παλιά και έτυχα σε κάποιες νοσοκόμες όχι και τόσο ελαφροχέρες:rolleyes: Γι'αυτό μου έκατσε κάπως. Δεν ξέρω ακόμα πότε θα την κάνω αλλά λογικά θα μου πει ο γιατρός στο ραντεβού τη Τρίτη οπότε ίσως την κάνω και την ίδια βδομάδα.

αχ σε καταλαβαίνω κι εγω έχω άσχημες εμπειρίες με πεταλούδες και ατσούμπαλες νοσοκόμες! αυτή τη φορά ευτύχως είναι για καλό οπότε δεν πειράζει! χαλαλι!!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Καλημερα και καλο μηνα κοριτσια μου,χαθηκα συγνωμη αλλα δεν εχω ιντερνετ,να ναι καλα ο γειτωνας που μου εδωσε χθες τον κωδικο του,οπως σας ειχα πει εκανα τη β επιπεδου στις 20μαιου,ολα τελεια,το μωρο τελικα;;;;;;;κοριτσαρος,,,,,,ενω μας ειπανε αγορι χαχα,τριτη πηγα κ στο γιατρο μου για το ραντεβου του μηνα,ολα καλα επησης'εγω καμπυλη θα κανω την αλλη βδομαδα,αντε να δω τι ειναι κ αυτο,,κοριτσια ειμαι πολυ χαλια ψυχολογικα κ δεν ξερω γιατι,μπηκα στον 6ο και νομιζω οτι κολλησε ο χρονος,οτι κατι θα παθω ως το τελος,το παραμικρο πονακι με πανικοβαλλει,φταιει κ οτι ο αντρας μου δουλευει 12ωρο και μονη φοβαμαι,ερχται η μαμα μου λιγες μερες απ το χωριο μκ οταν φευγει με ποιανει καταθλιψη,πολυ χαλια ειμαι ρε κοριτσια

Καλημερα και καλο μηνα κοριτσια μου,χαθηκα συγνωμη αλλα δεν εχω ιντερνετ,να ναι καλα ο γειτωνας που μου εδωσε χθες τον κωδικο του,οπως σας ειχα πει εκανα τη β επιπεδου στις 20μαιου,ολα τελεια,το μωρο τελικα;;;;;;;κοριτσαρος,,,,,,ενω μας ειπανε αγορι χαχα,τριτη πηγα κ στο γιατρο μου για το ραντεβου του μηνα,ολα καλα επησης'εγω καμπυλη θα κανω την αλλη βδομαδα,αντε να δω τι ειναι κ αυτο,,κοριτσια ειμαι πολυ χαλια ψυχολογικα κ δεν ξερω γιατι,μπηκα στον 6ο και νομιζω οτι κολλησε ο χρονος,οτι κατι θα παθω ως το τελος,το παραμικρο πονακι με πανικοβαλλει,φταιει κ οτι ο αντρας μου δουλευει 12ωρο και μονη φοβαμαι,ερχται η μαμα μου λιγες μερες απ το χωριο μκ οταν φευγει με ποιανει καταθλιψη,πολυ χαλια ειμαι ρε κοριτσια

Βρε λιτσάκι γιατί καρδουλα μου είσαι τόσο αρνητική??? Όλα καλά θα πάνε! το ξέρω ότι σε επηρρεάζει το γεγονός ότι έισαι όλη μερα μόνη σου και σίγουρα όλες έχουμε αγχος μέχρι να φτάσουμε ώς το τέλος και να κρατήσουμε τα μωράκια μας αγκαλιά αλλά βρε αγάπη μου έτσι φθείρεις τον εαυτό σου!

Αφου έκανες τη β επιπέδου και είναι όλα οκ (με το καλό παρεπιπτόντως και ο κορίτσαρος!!!!) τωρα πρεπει σιγα σιγα να ηρεμήσεις και να κάνεις όνειρα για το μωράκι σου! ασχολήσου με πράγματα ευχάριστα για να ξεχνιέσαι!χαζευε μωρουδιακά στο ιντερνετ, μίλα μαζι μας εδω ή με κάποιον δικό σου στο τηλ, μην βάζεις συνέχεια το κακό στο μυαλό σου!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Διαφημίσεις

Audette μου σ ευχαριστω που με ενθαρυνεις,βαρεθηκα τον εαυτο μου να το περναω αυτο καθε μερα,αντι να χαιρομαι εγω ειμαιμμες τηνστεναχωρια κ δεν ξερω γιατι φοβαμαι μονητοσο πολυ,αφου ειπα στη μαμα μου να μεινει εδω 3μηνες μεχρι να γεννησω δηλαδη,σκεφτομαι κ οτι οσο περναει ο καιρος τι θα κανω με τις ζετσες,δεν ειμαι η μονη το ξερω,αλλα πραγματικα κανω μεγαλη προσπαθεια να μην κανω αρνητικες σκεψεις,η μπεμπα μου μου δινει καθε μερα το παρον με ζτις κλοτσιες της πολυ ζωηρη,εκει ηρεμω καπως,θελω να περασει ο καιρος μου φαινεται βουνο.

Γεια σας,

είμαι για 2η φορά έγκυος-έχω ένα αγοράκι 15 μηνών- και διανύω την 27η εβδομάδα κύησης (κοριτσάκι αυτή τη φορά!). Όλα πάνε καλά με την εγκυμοσύνη μου, αυτό που με απασχολεί είναι το θέμα του βάρους. Έχω πάρει 8.5kg και ζυγίζω 2.5kg περισσότερο απ' ότι στην προηγούμενή μου εγκυμοσύνη την αντίστοιχη εβδομάδα. Έχω ξεκινήσει διατροφή για περιορίσω λιγάκι την αύξηση βάρους αλλά είναι δύσκολο. Εσείς πως τα πάτε?

Καλημέρα καλημέρα!!! Πώς είμαστε;; Σήμερα το πρόγραμμα έχει διάβασμα(πρωτότυπο) και μαγείρεμα (καλαμαράκια με σπανάκι κοκκινιστά!)

Κατά τ' άλλα καλά! Το μπεμπάκι δυναμικά πάλι στο κλώτσημα! Επίσης έχω την εντύπωση ότι μετακόμισε πιο πάνω!

Ε ας φυγει η παρουσίαση πρωτα και μετα βλέποντας και κάνοντας! Καλυτερα παντως να φορτσαρεις τωρα μεχρι τον Ιούλιο για να εισαι μετα πιο ήρεμη που θα ερθει και το μωρακι!

Καλα αυτο το "που μυαλο;;" ξαναπεστο! Απο οταν έμεινα εγκυος ειδικα ενας θεος ξερει πως βγήκαν οι εργασίες του μεταπτυχιακού!

Άστα να πάνε!!! Μία οι εξετάσεις, μία τα ψαχουλέματα για μωρουδιακά σιγά μην μείνει χρόνος για διάβασμα!Πάντως τώρα δεν έχω άλλα περιθώρια, πρέπει οπωσδήποτε να τελειώσω τώρα. Αχ ευχαριστώ για την υποστήριξη!!!

Μου φαίνεται θα μας βγεί ντίβα η μικρή τόσο δύσκολη που είναι αλλά χαλάλι της!!!Δεν με πειράζει που δεν την είδα, συνήθισα!!! Αφού θα την δω και θα μου κακοφανεί...:tongue: Καλά να είναι και θα περιμένω, δεν έμεινε και πολύς καιρός πια. Και εγώ σκεφτομαι να παραγγείλω απο τα next, θα δω τί θα μου φέρουν και στην γέννα στα δώρα και θα δω. Είναι όμορφα όμως.. Και έχεις δίκιο δεν υπάρχουν και πολλά ωραία σχέδια. Στα dpam έχεις δεί είναι με πιο έντονα χρωματάκια και πιο περίεργα, περίπου στις τιμές του mothercare και καλή ποιότητα.

Χαχαχα ντίβα όντως!!!Δεν πειράζει, καλά να είναι και θα την δεις όταν με το καλό έρθει η ώρα για να βγει!

Τα είχα δει τα dpam, εμένα μου θυμίζουν περισσότερο τα ρούχα του orchestra, ίσως επειδή είναι γαλλικά!Έχουν πιο έντονα χρώματα όπως λες!

Και στα marks&spenser έχει ωραία πραγματάκια!

Μια χαρά είναι τα μινερβάκια και ελληνικά!!Απλώς προσωπικά δε με βολεύουν για τις πρώτες αγορές τουλάχιστον μιας και ψάχνω ουδέτερα χρωματάκια!:P

Αλλά έχουν καλή ποιότητα!

Μη σε παίρνει από κάτω!Είναι λογικό να έχεις κάποια ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα λόγω ορμονών αλλά πάλεψέ το!Μην κάθεσαι συνέχεια σπίτι!Πήγαινε καμιά βόλτα με κάποια φίλη ή και μόνη σου!Όλα καλά θα πάνε!:D

OkoIp3.png

Προσπαθω κοριτσια μου,εχω διπλα την ξαδερφηνμου η οποια ειναι κ αυτη εγκυος για να ξεχνιεμαι,αλλαμκ ολη μερα εκει δε γινεται,κ οταν ερχομαι σπιτι με παιρνει απο κατω κ δεν ειμαι καθολου καλα,τι θα γινειμαυτη η κατασταση δε ξερω,rubini εγω ειμαι 24 εβδομαδων και πηρα 9 κιλα,ο γιατρος μου δεν μου ειπε να προσεχω κ οτι δεν ειναι πολλα,ξεκινησα την εγκυμοσυνη με 50,ενταξει ας παρω και 15 στο συνολο,μην αγχωνεσαι μετα θα τα χασουμε,κοριτσια εσεις που κανατε την καμπυλη ζαχαρου πειτε μου την διαδικασια,αντεχετε εκεινο το πραγμα να το πιεις;και για 3 ωρες εισαι στο μικροβιολογικο;

Καλημέρα κοριτσάκια!!!Σήμερα ξύπνησα με πολλή καλή διάθεση!!! Είδα στον ύπνο μου ότι την είχα νεογέννητη και προσπαθούσαμε τον θηλασμό!!! Τέλεια!!! Ελπίζω να είστε όλες καλά!!!Εγώ με τις πεταλούδες έχω πολλή καλή εμπειρία και ίσως γιαυτο δεν με πειράζει.... Υπομονή κορίτσια!!!Πιο πολύ με ανησυχεί το ότι θα είμαι εκεί τόσες ώρες να κάθομαι....

Ανδρομέδα στα orchestra δεν έχω πάει ούτε στα marks and spenser, θα τα δώ και αυτά να τα έχω υπόψιν!!

Audette και εγω πλέον δεν κάνω τις τεράστιες μελανιές όπως πρίν αλλά γενικά υπάρχουν τα σημαδάκια γύρω απο τον αφαλό που δεν τα λες και ωραία, αλλά τί να κάνουμε; Θα κάνουμε και την διαφορά!!!

rubiniΚαλως ήρθες!!!Με το καλό το κοριτσάκι σου!!! Χρειαζόμαστε κορίτσια στην παρέα!!Όσο για τα κιλά μια χαρά νομίζω είσαι. Μην συγκρίνεις με την προηγούμενη εγκυμοσύνη σου, όπως λένε η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική!!!

λίτσα καλωσήρθες και εσύ κορίτσι μου και με το καλό το μωράκι σου!!!Αφού όλα είναι μια χαρά γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου; Ευχαριστήσου αυτές τις όμορφες στιγμές, δεν θα κρατήσουν για πολύ!!!Χάϊδευε την κοιλίτσα σου πες της κανα τραγουδάκι ή βάλε μουσική να ακούσετε μαζί, αφού πλέον ακούνε. Μην έχεις αρνητικά συναισθήματα τα νιώθει το μωρό σου και αισθάνεται άσχημα. Και γιατί να σου συμβεί κάτι; Τις εξετάσεις σου τις κάνεις και σε παρακολουθεί ο γιατρός σου, οπότε αν υπήρχε κάτι θα το είχες δεί!!!Και εμένα 12 ώρες λείπει ο άντρας μου, αλλά δεν με πειράζει!!Νιώθω μοναξιά και θα τον ήθελα σίγουρα κοντάμου να είμαστε παρεούλα αλλά τί να κάνουμε; Έχω χρόνο να χαλαρώνω, χαζεύω διάφορα για το μπεμπέ διαβάζω θέματα, περνάει η ώρα. Προσπάθησε να φτιάξεις την διάθεσή σου και σιγά σιγά θα νιώθεις καλύτερα!!!

Φιλάκια πολλά πολλά σε όλες καλημέρα και καλό μήνα!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Audette μου σ ευχαριστω που με ενθαρυνεις,βαρεθηκα τον εαυτο μου να το περναω αυτο καθε μερα,αντι να χαιρομαι εγω ειμαιμμες τηνστεναχωρια κ δεν ξερω γιατι φοβαμαι μονητοσο πολυ,αφου ειπα στη μαμα μου να μεινει εδω 3μηνες μεχρι να γεννησω δηλαδη,σκεφτομαι κ οτι οσο περναει ο καιρος τι θα κανω με τις ζετσες,δεν ειμαι η μονη το ξερω,αλλα πραγματικα κανω μεγαλη προσπαθεια να μην κανω αρνητικες σκεψεις,η μπεμπα μου μου δινει καθε μερα το παρον με ζτις κλοτσιες της πολυ ζωηρη,εκει ηρεμω καπως,θελω να περασει ο καιρος μου φαινεται βουνο.

Θα σου πω κάτι, ο Θεός μας έχει δώσει ενα μοναδικό δώρο, ενα θαυμα, μέσα μας μεγαλώνει μια νεα ζωή και πρέπει να είμαστε ευγνώμονες γιαυτό! Δεν είσαι μόνη, έχεις ανθρώπους δίπλα σου έστω κι αν είναι μακριά σου! και το πιο σημάντικό?? έχεις παρεούλα την κορουλα σου που όπως είπες σου δίνει το παρον με τις κλωτσιές της και σε λίγο καιρό(θα περάσει θα το δεις) θα την κρατάς και αγκαλίτσα και θα γεμίσει η ζωή σου ομορφες φωνούλες και χαμόγελα! Τις ζέστες όλες θα τις αντιμετωπίσουμε αλλα μπροστά σε όλα αυτά που μόλις σου περιέγραψα, δεν σου φάινονται όλα τα άλλα ξαφνικά πολύ πιο ασήμαντα??;);)

Γεια σας,

είμαι για 2η φορά έγκυος-έχω ένα αγοράκι 15 μηνών- και διανύω την 27η εβδομάδα κύησης (κοριτσάκι αυτή τη φορά!). Όλα πάνε καλά με την εγκυμοσύνη μου, αυτό που με απασχολεί είναι το θέμα του βάρους. Έχω πάρει 8.5kg και ζυγίζω 2.5kg περισσότερο απ' ότι στην προηγούμενή μου εγκυμοσύνη την αντίστοιχη εβδομάδα. Έχω ξεκινήσει διατροφή για περιορίσω λιγάκι την αύξηση βάρους αλλά είναι δύσκολο. Εσείς πως τα πάτε?

Rubini καλώς μας ήρθες! Να χαίρεσαι το αντράκι σου και με το καλό να έρθει στον κόσμο και η αδελφούλα του! όσον αφορά τα κιλά κατα μέσο όρο κάπου τόσο έχουμε πάρει όλες! Κι εγώ στα 9 είμαι! Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι! Τώρα το ότι είναι παραπάνω σε σχέση με την προηγούμενη φορά δεν λέει κάτι, κάθε εγυμοσύνη είναι διαφορετική! Αν θέλεις να προσέξεις λίγο μπορείς να το κάνεις αλλά εννοείται χωρίς υπερβολές, το μωράκι σου χρειάζεται όλα τα θρεπτικά συστατικά από τη μανούλα του, τα κιλά θα φύγουν μετα, 3 πάνω 3 κάτω δεν έχει διαφορά! Εγω έχω κόψει εδω και ένα μήνα ψωμι γλυκα και ζυμαρικά(με συμβουλή του γιατρού μου) και δεν έχω παρει καθόλου΄αυτό το μήνα (σκεψου ήμουν 9+ ένα μήνα πριν). Αν θες τη γνωμη μου κάνε μια κουβέντα με το γιατρό σου πριν κάνεις κάποια διατροφή που ισως να μην είναι κατάλληλη για την περίοδο της εγκυμσύνης! Αλλιως μπορείς απλα να υιοθετήσεις μια πιο υγιεινή διατροφή και να κόψεις πραγματα που΄ούτως ή αλλως δεν προσφέρουν κατι ούτε σε εσενα ούτε στο μωρό σου!

Καλημέρα καλημέρα!!! Πώς είμαστε;; Σήμερα το πρόγραμμα έχει διάβασμα(πρωτότυπο) και μαγείρεμα (καλαμαράκια με σπανάκι κοκκινιστά!)

Κατά τ' άλλα καλά! Το μπεμπάκι δυναμικά πάλι στο κλώτσημα! Επίσης έχω την εντύπωση ότι μετακόμισε πιο πάνω!

Άστα να πάνε!!! Μία οι εξετάσεις, μία τα ψαχουλέματα για μωρουδιακά σιγά μην μείνει χρόνος για διάβασμα!Πάντως τώρα δεν έχω άλλα περιθώρια, πρέπει οπωσδήποτε να τελειώσω τώρα. Αχ ευχαριστώ για την υποστήριξη!!!

Σωπα βρε, γιαυτό ειμαστε εδω για να λέει η καθεμία τον πόνο της (ή ακόμα καλύτερα τη χαρά της).

Το ξερω δεν μένει μυαλό για τίποτα, ειδικά το πρώτο τρίμηνο που εγω προσωπικά ήμουν μες στο άγχος, δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ με τίποτα! Ευτυχώς έκανα τη β επιπέδου και ηρέμησα λίγο γιαυτό και μπορεσα να βγαλώ το μάθημα! Να σκεφτεσαι οτι ίσως ζοριστείς τώρα λίγο παραπάνω αλλά μετα θα έχεις όλο τον χρόνο για να αφιερώσεις στο μωράκι σου!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Φραουλιτσα μου σ ευχαριστω που κ εσυ μου δινεις κουραγιο,δεν ξερω γιατι το κανω αυτο κ τι ακριβως φοβαμαι,γενικα φοβαμαι να ειμαι μονη στο σπιτι τωρα με την εγκυμοσυνη,ενω απ την αρχη δεν ειχα απολυτως κανενα προβλημα με την εγκυμοσυνη,σκεφτομαι ισως χαζα οτι θα γινει κατι ξαφνικα,φοβαμαι οτι αν συνεχισω ετσιμθα χρειαστω ψυχολογο,στο γιατρο μου τα ειπα ολα αυτα,προσπαθει κ αυτος να με ηρεμησει κ να με βοηθησει

Καλημέρα κοριτσάκια!!!Σήμερα ξύπνησα με πολλή καλή διάθεση!!! Είδα στον ύπνο μου ότι την είχα νεογέννητη και προσπαθούσαμε τον θηλασμό!!! Τέλεια!!! Ελπίζω να είστε όλες καλά!!!Εγώ με τις πεταλούδες έχω πολλή καλή εμπειρία και ίσως γιαυτο δεν με πειράζει.... Υπομονή κορίτσια!!!Πιο πολύ με ανησυχεί το ότι θα είμαι εκεί τόσες ώρες να κάθομαι....

Audette και εγω πλέον δεν κάνω τις τεράστιες μελανιές όπως πρίν αλλά γενικά υπάρχουν τα σημαδάκια γύρω απο τον αφαλό που δεν τα λες και ωραία, αλλά τί να κάνουμε; Θα κάνουμε και την διαφορά!!!!

Αχ τι ωραίο όνειρο φραουλίτσα μου! Το καλό είναι πως θα γίνει σύντομα και πραγματικοτητα!!;)

Ναι τα σημαδάκια δεν τα γλιτώνουμε δυστυχώς αλλα δε βαριέσαι! Όπως λες κι εσυ θα κάνουμε τη διαφορά! Ασε που όταν κάποιος κοιτάζει την κοιλίτσα σου παίρνοντας αυτό το γλυκό ύφος, δεν θα κάτσει τώρα να προσέξει τα σημάδια(εκτός αν έιναι μίζερος και κακοπροαιρετος)!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Κοριτσάκια μου τι κάνετε??πολλά νέα βλέπω και χαίρομαι!

Rubini καλώς ήρθες και με το καλό η μπεμπούλα σου!!!και εγώ 2η εγκυμοσυνη και ακριβώς νιώθω όπως και εσύ.έχω 2-3 παραπάνω κιλά και μεγαλύτερη κοιλιά και απογοητεύομαι.γερά να είναι τα μωράκια μας και εμείς ας παιδευτουμε να τα χασουμε μετά!

Φραουλιτσα και εγώ προχθές το ίδιο όνειρο ακριβώς είδα!είχα γεννήσει και έβαζα το μωράκι μου στο

στήθος να θηλάσει!πως να μη ξυπνησουμε χαρούμενες!

Λίτσα μου μην αγχώνεσαι βρε κοριτσάκι μου!πήγαινε και εσύ λίγες μέρες στους δικούς σου,αν μπορεί ας ξανάρθει και η μανούλα σου,θα κάνετε και ψώνια από εδώ και πέρα..θα γεννήσουμε και θα μας λειπει η εγκυμοσύνη!απόλαυσε την!

Ανδρομέδα,audette να σας ξαναπώ μπράβο!ούτε να διανοηθω ότι θα είχα εξετάσεις,διαβασμα.καλή επιτυχία και πάλι!

Mariposita είναι τέλειο που έχεις ακόμα το κρεβατάκι σου!!πολύ θα ήθελα να είχα και εγώ κάτι δικό μου αλλά η μαμά μου τα έδωσε όλα.αντε να κράτησε 2-3 ρουχαλακια,σεντόνια και τα βαπτιστικά.όσο για την πεταλούδα και εγώ νομίζω καλύτερα από τα πολλά τσιμπήματα.εγώ δεν έχω καλές φλέβες και στην βιοιατρικη μου είχαν πει δε χρησιμοποιούν πεταλούδα και με είχαν κατατρυπησει.πρέπει να πάω αλλού αυτή τη φορά.

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...