Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καλημέρα! Τι όμορφο αυτοκόλητο Audette μου, δεν τό είχε πάρει το μάτι μου αυτο το σαιτ! Πολύ ωραία πράγματα έχει και ποικιλία. Η κούνια αυτή είναι τέλεια! Μου "γυάλισε" κι εμένα όταν την πρότεινε στην αρχή μια κοπέλα εδώ και μάλλον αυτή θα παίρναμε κι εμείς αλλά βρήκαμε τη δικιά μου που είναι χειροποίητη με μασίφ ξύλο οπότε θα την κρατήσουμε. Πάντως είναι πολύ καλή επένδυση και για τα επόμενα χρόνια, εγώ ενθουσιάστηκα όταν είδα στο βίντεο οτι γίνεται κρεβάτι και γραφείο αργότερα.

Mommy to be ναι το βλέπω το μικρούλη! Καλά μη φανταστείς, εννοώ αυτό το φούσκωμα που λες κι εσύ, φαίνεται όταν μετακινείται απο τη μια πλευρά στην άλλη και αισθάνομαι κι εγώ "κάπως" εκείνη την ώρα.

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου! Κι εγώ προχτες το είδα αυτο το σαιτ πανω στην ώρα που θα επαιρνα απο ένα άλλο, αλλα τελικά αυτο είχε και πιο ωραια αυτοκολλητα και πιο οικονομικά!;)

Την κουνια κι εμεις την "ζαχαρωνουμε" καιρο, μας άρεσε απο την πρώτη στιγμή! ειναι οντως καλή φαση που γίνεται μετα και κρεβατάκι! Όταν λες βρήκατε τη δικιά σου εννοείς αυτή που είχες εσυ οταν ήσουν μωρό? αν ναι είναι παρα παρα παρα πολυ γλυκειά ιδεα! το βρισκω πολύ ρομαντικο!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι, αυτή που είχα εγώ μωράκι και αργότερα τη χρησιμοποίησε και ο αδελφός μου. Η μητέρα μου πρότεινε να την ψάξουμε στην αποθήκη και να την έχει στο σπίτι τους όταν επισκέπτομαι αλλά όταν τη βρήκαμε ήταν απολύτως άθικτη! Την είχαν παραγγείλει τότε σε μαραγκό και όταν είδα πως ήταν ακόμα σε άριστη κατάσταση ε δεν μου πήγαινε να την έχω για "αναπληρωματική". Δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο σχέδιο, απλή, καφέ ανοιχτό στο χρώμα του ξύλου με καγκελάκια, αλλά είναι αρκετά γερή, ευρύχωρη και με πολύ μεγάλα πρακτικά συρτάρια απο κάτω. Τελικά παλιά έφτιαχναν πράγματα για να μένουν. Μου δίνει την εντύπωση οτι αυτή η κούνια αντέχει να μεγαλωσει άλλα τόσα μωράκια.

Γεια σας κορίτσια!!! Βαψίματα, αγορές, κουνήματα! Ωραία πραγματάκια!

Κι εμένα το μπεμπάκι είχε καμιά βδομάδα που κουνιόταν πολύ έντονα και φαινόταν από την κοιλιά! Με είχε τρελάνει..και τώρα εδώ και 2 μέρες ήσυχα τα πράγματα...Μου κρατάει μούτρα μάλλον που το πάω καλοκαιριάτικα στο Πανεπιστήμιο :tongue:

Mariposita, κουράγιο με τη μετακόμιση..Συμπάσχω..Έχω αρχίσει και σημειώνω κάποιες αγγελίες από το ίντερνετ και από βδομάδα ποδαρόδρομος! Εσείς τι θα τα κάνετε τα πράγματά σας; Θα τα φέρετε όλα με μεταφορική στην Αθήνα;

Πολύ ωραίες οι κούνιες!! Mariposita, κι εγώ σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω τη δική μου κούνια είναι σε πολύ καλή κατάσταση! Κι αν όχι τότε σίγουρα θα μείνει στη μαμά μου για αναπληρωματική! :D

Πολύ όμορφο το αυτοκόλλητο audette! Τόσο απλά αλλάζει όλος ο χώρος!

Η φραουλίτσα μας χάθηκε! Λέτε να είναι ακόμα "τριήμερο"; χιχι

Έφτασε και ο καιρός για την καμπύλη..Σάββατο θα πάω να την κάνω..Και η ειρωνία είναι πως αυτές τις μέρες κάτι με έχει πιάσει με τα γλυκά! Αν είναι δυνατόν! :oops:

Και κάτι ακόμα, όσες έχει κάνει αγορές από το Next, τα νούμερα πώς είναι; Σαν του Mothercare ή πιο μικρά;

OkoIp3.png

Χιχιχι! ο γλυκούλης!!:D:D:D

Απο αυτοκόλλητο παρήγγειλα σήμερα αυτό http://www.stickit.gr/index.php?id_product=17509&controller=product

Πολύ ωραια η darligton! με γεια σας!! Εμείς λέμε να πάρουμε αυτή http://www.motherbaby.gr/%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CE%BF%CF%81%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BA%CF%81%CE%B5%CE%B2%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B9-%CE%BC%CF%89%CF%81%CE%BF%CF%8D-3%CF%83%CE%B51-bella-p-1275.html απλή λευκή όμως χωρίς σχέδια στο πλάι! Λέμε να πάμε την άλλη βδομάδα να την παραγγείλουμε και να μας τη φέρει κι εμας τον Ιούλιο!

Τώρα για το στρώμα αυτό που μας δίνει με την κουνια είναι κοκκοφοίνικας! Λες να το ξανασκεφτώ???

Audette τελειο το αυτοκολητο κ η κουνια!!!Και εμεις πολυμορφικη αλλα λογω χωρου πηραμε απλη που γινεται μονο κρεβατακι..Και το στρωμα κοκοφοινικα κ εμεις πηραμε εχει πολυ καλες προδιαγραφες κ μας ειπαν οτι το λατεξ ειναι μεν καλο αλλα χαλαει το σχημα του οσο βαραινει το παιδι κ μεγαλωνει...τωρα τι να πω;;;δεν ξερω κ αν ισχυει....ελπιζω ο κοκοφοινικας να βγει καλος!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Κι εμένα το μπεμπάκι είχε καμιά βδομάδα που κουνιόταν πολύ έντονα και φαινόταν από την κοιλιά! Με είχε τρελάνει..και τώρα εδώ και 2 μέρες ήσυχα τα πράγματα...Μου κρατάει μούτρα μάλλον που το πάω καλοκαιριάτικα στο Πανεπιστήμιο :tongue:

Mariposita, κουράγιο με τη μετακόμιση..Συμπάσχω..Έχω αρχίσει και σημειώνω κάποιες αγγελίες από το ίντερνετ και από βδομάδα ποδαρόδρομος! Εσείς τι θα τα κάνετε τα πράγματά σας; Θα τα φέρετε όλα με μεταφορική στην Αθήνα;

Πολύ ωραίες οι κούνιες!! Mariposita, κι εγώ σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω τη δική μου κούνια είναι σε πολύ καλή κατάσταση! Κι αν όχι τότε σίγουρα θα μείνει στη μαμά μου για αναπληρωματική! :D

Έφτασε και ο καιρός για την καμπύλη..Σάββατο θα πάω να την κάνω..Και η ειρωνία είναι πως αυτές τις μέρες κάτι με έχει πιάσει με τα γλυκά! Αν είναι δυνατόν! :oops:

Και κάτι ακόμα, όσες έχει κάνει αγορές από το Next, τα νούμερα πώς είναι; Σαν του Mothercare ή πιο μικρά;

Κι έχει μια ζέστη σήμερα που μόνο τη μετακόμιση δεν σκέφτομαι:? Επειδή η γιαγιάκα μου μας άφησε το σπίτι της και πρόσφατα είχε κάνει γενική αλλαγή (ψυγεία, κουζίνες κτλ) όλα είναι κομπλέ οπότε δεν θα μεταφέρουμε όλα τα πράγματα Αθήνα. Λέμε να τα βάλουμε εδω σε μια αποθήκη και αν ξανακαλέσουν το σύζυγο στο νησί να τα έχουμε πρόχειρα. Αλλά βιβλία, ρούχα, κουβερτες κτλ, θα τα στείλουμε με μεταφορική. Πωπω και το σπίτι τώρα που το κοιτάω μοιάζει βομβαρδισμένο με κούτες:rolleyes:

Εμείς θα δούμε το γιατρό τη Τρίτη και μάλλον τοτε θα μας πει και για την καμπύλη. Ασε, και αυτή τη στιγμή έχω ταράξει κατι μπισκότα βρώμης με επικάλυψη σοκολάτας:D:D

Διαφημίσεις

Ναι, αυτή που είχα εγώ μωράκι και αργότερα τη χρησιμοποίησε και ο αδελφός μου. Η μητέρα μου πρότεινε να την ψάξουμε στην αποθήκη και να την έχει στο σπίτι τους όταν επισκέπτομαι αλλά όταν τη βρήκαμε ήταν απολύτως άθικτη! Την είχαν παραγγείλει τότε σε μαραγκό και όταν είδα πως ήταν ακόμα σε άριστη κατάσταση ε δεν μου πήγαινε να την έχω για "αναπληρωματική". Δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο σχέδιο, απλή, καφέ ανοιχτό στο χρώμα του ξύλου με καγκελάκια, αλλά είναι αρκετά γερή, ευρύχωρη και με πολύ μεγάλα πρακτικά συρτάρια απο κάτω. Τελικά παλιά έφτιαχναν πράγματα για να μένουν. Μου δίνει την εντύπωση οτι αυτή η κούνια αντέχει να μεγαλωσει άλλα τόσα μωράκια.

Αχ τι γλυκοοοοοοοοοο!!! Θα κοιμάται το μωρακι σου στην δικη σου κουνια!

Εννοειται, τα παλιά επιπλα δεν συγκρίνονται με τα τωρινά! Ειναι αθάνατα πράγματα, σκυλιά, δεν παθαίνουν τιποτα! Τα τωρινά ειναι ψεύτικα!

Καλυτερα που ειναι απλή και διαχρονική! Και εχει και συναισθηματική αξία που ειναι ανεκτίμητη!

Ανδρομεδα κι εμενα το Σάββατο που πηγα να δωσω το μάθημα ηταν ήσυχη η μουσιτσα!! Λες να μου έκανε μούτρα που την έτρεχα στα εξεταστικά κεντρα???χαχαχα με κοψοχόλιασε γιατι ολες τις μερες ηταν υπερκινητικη και ξαφνικά σταμάτησε, αλλα μετα μαλλον το κατάλαβε οτι στεναχωρήθηκα και άρχισε παλι να μου τις χώνει!:D:D

Ναι γιαυτο το θέλαμε κι εμεις το αυτοκόλλητο επειδη γενικα θα εχει λιτές γραμμές το δωματιο, να κανει τη διαφορα, να αλλάξει λιγο ο χώρος!

Εγω Παρασκευή παω για την καμπύλη! Σκέφτομαι λιγο την ταλαιπωρία αλλα δε βαριέσαι! Χαλαλι για τη μπεμπα!

Audette τελειο το αυτοκολητο κ η κουνια!!!Και εμεις πολυμορφικη αλλα λογω χωρου πηραμε απλη που γινεται μονο κρεβατακι..Και το στρωμα κοκοφοινικα κ εμεις πηραμε εχει πολυ καλες προδιαγραφες κ μας ειπαν οτι το λατεξ ειναι μεν καλο αλλα χαλαει το σχημα του οσο βαραινει το παιδι κ μεγαλωνει...τωρα τι να πω;;;δεν ξερω κ αν ισχυει....ελπιζω ο κοκοφοινικας να βγει καλος!!!

Ευχαριστω κοριτσακι μου! Α καταλαβα ποια πήρες! Πολυ ωραια και η απλή! Απο το motherbaby κι εσυ ή απο αλλο μαγαζί; Σε λευκό ή σε αλλο χρωμα;;

Τι να σου πω; Κι εγω για τον κοκοφοίνικα καλα πράγματα εχω ακουσει! Πιστευω μια χαρα θα ειναι!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!Μόλις γύρισα απο τον γιατρό!!!Μια χαρά η μικρή αλλά είχε βάλει και τα δυο πόδια στο πρόσωπο και πάλι δεν την είδαμε 3d!!! Δεν πειράζει αφού είναι καλά, μάλλον θα την δούμε όταν με το καλό έρθει... Πολλά ακροβατικά μας κάνει. Εμένα γενικά είναι ήσυχη και δεν με κλοτσάει και πολύ (με ανησύχησε λίγο), μόνο όταν γυρνάει την νιώθω. Καμπύλη θα κάνω σε 3 εβδομάδες, και αυτό το μήνα έχω πάρει 3 κιλά!!:shock: Ελπίζω να μαζευτώ. ΤΟ τριήμερο καλά περάσαμε, κάναμε babysitting στα μικρά της αδελφής μου γιατί δούλευε, να δεί και ο μέλλων μπαμπάς πως είναι..

audetteμεγειά τα νέα πραγματάκια σου και καλά αποτελέσματα με τις εξετάσεις!!!

mariposita με το καλό η μετακόμιση!!!

Ελπίζω όλα τα κοριτσάκια να είστε καλά!!!Α!!!Πήγα απο το κατάστημα της next στο ikea αλλά οι τιμές πολύ πιο ακριβές!!! Το σετ τα 3 φορμάκια το είχ 35 ευρώ ενώ στο net το έχει 25. Δεν συμφέρει. Καλή ποιότητα είχαν αλλά του mothercare νομίζω είναι πιο καλά. Αυτά τα νέα μας.

Α!!!Έκανα και την anti- Xa πάλι, στο 0,25 είναι, καλά είναι τα αποτελέσματα τελικά, συνεχίζω βέβαια τις ενέσεις κανονικά!!!

Φιλιά πολλά σε όλες!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Ανδρομεδα κι εμενα το Σάββατο που πηγα να δωσω το μάθημα ηταν ήσυχη η μουσιτσα!! Λες να μου έκανε μούτρα που την έτρεχα στα εξεταστικά κεντρα???χαχαχα με κοψοχόλιασε γιατι ολες τις μερες ηταν υπερκινητικη και ξαφνικά σταμάτησε, αλλα μετα μαλλον το κατάλαβε οτι στεναχωρήθηκα και άρχισε παλι να μου τις χώνει!:D:D

Ναι γιαυτο το θέλαμε κι εμεις το αυτοκόλλητο επειδη γενικα θα εχει λιτές γραμμές το δωματιο, να κανει τη διαφορα, να αλλάξει λιγο ο χώρος!

Εγω Παρασκευή παω για την καμπύλη! Σκέφτομαι λιγο την ταλαιπωρία αλλα δε βαριέσαι! Χαλαλι για τη μπεμπα!

Χαχαχα καλά λογικό εδώ που τα λέμε! Εδώ δεν αντέχουμε εμείς με το διάβασμα αυτά τα καημένα τι να πούνε;;;Τουλάχιστον ξεμπερδέψατε!Ξεκούραση τώρα και ψώνια!

Κι εγώ σκέφτομαι την αναμονή αλλά δεν γίνεται κι αλλιώς...

Κι έχει μια ζέστη σήμερα που μόνο τη μετακόμιση δεν σκέφτομαι:? Επειδή η γιαγιάκα μου μας άφησε το σπίτι της και πρόσφατα είχε κάνει γενική αλλαγή (ψυγεία, κουζίνες κτλ) όλα είναι κομπλέ οπότε δεν θα μεταφέρουμε όλα τα πράγματα Αθήνα. Λέμε να τα βάλουμε εδω σε μια αποθήκη και αν ξανακαλέσουν το σύζυγο στο νησί να τα έχουμε πρόχειρα. Αλλά βιβλία, ρούχα, κουβερτες κτλ, θα τα στείλουμε με μεταφορική. Πωπω και το σπίτι τώρα που το κοιτάω μοιάζει βομβαρδισμένο με κούτες:rolleyes:

Εμείς θα δούμε το γιατρό τη Τρίτη και μάλλον τοτε θα μας πει και για την καμπύλη. Ασε, και αυτή τη στιγμή έχω ταράξει κατι μπισκότα βρώμης με επικάλυψη σοκολάτας:D:D

Πωπω έχετε ολόκληρες ιστορίες με τα πράγματα..Κουράγιο!Το καλό είναι πως δεν κάνουμε τίποτα και δίνουμε μόνο εντολές! χιχι :oops:

Εντάξει, αφού είναι βρώμης δεν πειράζει! :tongue:

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!Μόλις γύρισα απο τον γιατρό!!!Μια χαρά η μικρή αλλά είχε βάλει και τα δυο πόδια στο πρόσωπο και πάλι δεν την είδαμε 3d!!! Δεν πειράζει αφού είναι καλά, μάλλον θα την δούμε όταν με το καλό έρθει... Πολλά ακροβατικά μας κάνει. Εμένα γενικά είναι ήσυχη και δεν με κλοτσάει και πολύ (με ανησύχησε λίγο), μόνο όταν γυρνάει την νιώθω. Καμπύλη θα κάνω σε 3 εβδομάδες, και αυτό το μήνα έχω πάρει 3 κιλά!!:shock: Ελπίζω να μαζευτώ. ΤΟ τριήμερο καλά περάσαμε, κάναμε babysitting στα μικρά της αδελφής μου γιατί δούλευε, να δεί και ο μέλλων μπαμπάς πως είναι..

Ελπίζω όλα τα κοριτσάκια να είστε καλά!!!Α!!!Πήγα απο το κατάστημα της next στο ikea αλλά οι τιμές πολύ πιο ακριβές!!! Το σετ τα 3 φορμάκια το είχ 35 ευρώ ενώ στο net το έχει 25. Δεν συμφέρει. Καλή ποιότητα είχαν αλλά του mothercare νομίζω είναι πιο καλά. Αυτά τα νέα μας.

Α!!!Έκανα και την anti- Xa πάλι, στο 0,25 είναι, καλά είναι τα εποτελέσματα τελικά συνεχίζω βέβαια τις ενέσεις κανονικά!!!

Φιλιά πολλά σε όλες!!!

Σας κάνει ναζάκια η μπέμπα!!!Θέλει να τη δείτε μια και καλή όταν βγει από την κοιλίτσα!!!Και μην ανησυχείς που δεν κλωτσάει πολύ, παίζουν διάφοροι παράγοντες ρόλο!

Μεγάλη διαφορά τα next στις τιμές, όπως και στα mothercare..Πάντως απ' ότι είδα στο site με αγορές πάνω από 20ευρώ είναι δωρεάν τα μεταφορικά και τα έχεις σε 3 μέρες περίπου. Μια χαρά είναι. Θα πάρω κυρίως από mothercare Κάποια πραγματάκια και θα παραγγείλω και κάτι από το next να τα δοκιμάσουμε..Γιατί γενικά δεν βρίσκω σχεδιάκια να μου αρέσουν..

OkoIp3.png

Α!!!Έκανα και την anti- Xa πάλι, στο 0,25 είναι, καλά είναι τα εποτελέσματα τελικά συνεχίζω βέβαια τις ενέσεις κανονικά!!!

Φιλιά πολλά σε όλες!!!

Μπραβο κοριτσακι μου! Δεν πειραζει που δεν είδατε φατσουλα! Θα ειναι έκπληξη! Το σημαντικο ειναι πως ειναι καλα!

Α ωραια κάνατε πρόβα με τα ανηψακια!

Σ ευχαριστω πολυ πολυ για τις ευχές!

Μια χαρα και η anti Xa σου! Οσο για τις ενεσεις μας εχουν γίνει συνήθεια πια!

Εγω κιλα δεν πηρα αυτο το μηνα αλλα γενικα εχω καταπιεστει αρκετα με το φαγητο! Απο την αλλη ευτυχως που μαζεύτηκα λιγο γιατι ειχα ηδη πάρει αρκετα κιλάκια!

Ναι τα next δεν συμφέρουν απο το κατάστημα! Η ποιότητα ψιλοαντιστοιχη μου φαίνεται οσο για τα νούμερα που ρώτησε η ανδρομεδα νομιζω τα next ειναι λιγο πιο φαρδιά (χωρις ομως να ειμαι σιγουρη μη σας παρω και στο λαιμό μου)!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Διαφημίσεις

Χαχαχα καλά λογικό εδώ που τα λέμε! Εδώ δεν αντέχουμε εμείς με το διάβασμα αυτά τα καημένα τι να πούνε;;;Τουλάχιστον ξεμπερδέψατε!Ξεκούραση τώρα και ψώνια!

Κι εγώ σκέφτομαι την αναμονή αλλά δεν γίνεται κι αλλιώς....

Χαχαχα! Αστα να πανε! Πήξαμε εμεις πηξανε κι αυτα τα κακομοιρουλικα μαζι μας!

Ναι ευτυχως ξεμπερδέψαμε γιατι τις τελευταίες μερες είχαμε ψιλόκλατάρει!

Εσυ ποτε τελειώνεις;; Κατι παρουσιάσεις δεν ειχες;;

Ναι ειναι αρκετή ωρα! Εγω σκεφτόμουν και οτι καθε τρεις και λιγο θα σε τρυπάνε αλλα μου ειπε η νύφη μου οτι σου βάζουν πεταλούδα! Παλι καλα!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Χαχαχα! Αστα να πανε! Πήξαμε εμεις πηξανε κι αυτα τα κακομοιρουλικα μαζι μας!

Ναι ευτυχως ξεμπερδέψαμε γιατι τις τελευταίες μερες είχαμε ψιλόκλατάρει!

Εσυ ποτε τελειώνεις;; Κατι παρουσιάσεις δεν ειχες;;

Ναι ειναι αρκετή ωρα! Εγω σκεφτόμουν και οτι καθε τρεις και λιγο θα σε τρυπάνε αλλα μου ειπε η νύφη μου οτι σου βάζουν πεταλούδα! Παλι καλα!

Στις 10 έχω μία παρουσίαση και μετά είναι στο χέρι μου πότε θα τελειώσω τις γραπτές. Θέλω να ελπίζω μέχρι μέσα Ιουλίου το πολύ. Γιατί χρωστάω και κάτι διορθώσεις από το προηγούμενο εξάμηνο. Κανονικά τις προηγούμενες θα τις είχα τελειώσει το χειμώνα, αλλά που μυαλό..:oops:

OkoIp3.png

Στις 10 έχω μία παρουσίαση και μετά είναι στο χέρι μου πότε θα τελειώσω τις γραπτές. Θέλω να ελπίζω μέχρι μέσα Ιουλίου το πολύ. Γιατί χρωστάω και κάτι διορθώσεις από το προηγούμενο εξάμηνο. Κανονικά τις προηγούμενες θα τις είχα τελειώσει το χειμώνα, αλλά που μυαλό..:oops:

Ε ας φυγει η παρουσίαση πρωτα και μετα βλέποντας και κάνοντας! Καλυτερα παντως να φορτσαρεις τωρα μεχρι τον Ιούλιο για να εισαι μετα πιο ήρεμη που θα ερθει και το μωρακι!

Καλα αυτο το "που μυαλο;;" ξαναπεστο! Απο οταν έμεινα εγκυος ειδικα ενας θεος ξερει πως βγήκαν οι εργασίες του μεταπτυχιακού!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Σας κάνει ναζάκια η μπέμπα!!!Θέλει να τη δείτε μια και καλή όταν βγει από την κοιλίτσα!!!Και μην ανησυχείς που δεν κλωτσάει πολύ, παίζουν διάφοροι παράγοντες ρόλο!

Μεγάλη διαφορά τα next στις τιμές, όπως και στα mothercare..Πάντως απ' ότι είδα στο site με αγορές πάνω από 20ευρώ είναι δωρεάν τα μεταφορικά και τα έχεις σε 3 μέρες περίπου. Μια χαρά είναι. Θα πάρω κυρίως από mothercare Κάποια πραγματάκια και θα παραγγείλω και κάτι από το next να τα δοκιμάσουμε..Γιατί γενικά δεν βρίσκω σχεδιάκια να μου αρέσουν..

Μου φαίνεται θα μας βγεί ντίβα η μικρή τόσο δύσκολη που είναι αλλά χαλάλι της!!!Δεν με πειράζει που δεν την είδα, συνήθισα!!! Αφού θα την δω και θα μου κακοφανεί...:tongue: Καλά να είναι και θα περιμένω, δεν έμεινε και πολύς καιρός πια. Και εγώ σκεφτομαι να παραγγείλω απο τα next, θα δω τί θα μου φέρουν και στην γέννα στα δώρα και θα δω. Είναι όμορφα όμως.. Και έχεις δίκιο δεν υπάρχουν και πολλά ωραία σχέδια. Στα dpam έχεις δεί είναι με πιο έντονα χρωματάκια και πιο περίεργα, περίπου στις τιμές του mothercare και καλή ποιότητα.

Μπραβο κοριτσακι μου! Δεν πειραζει που δεν είδατε φατσουλα! Θα ειναι έκπληξη! Το σημαντικο ειναι πως ειναι καλα!

Α ωραια κάνατε πρόβα με τα ανηψακια!

Σ ευχαριστω πολυ πολυ για τις ευχές!

Μια χαρα και η anti Xa σου! Οσο για τις ενεσεις μας εχουν γίνει συνήθεια πια!

Εγω κιλα δεν πηρα αυτο το μηνα αλλα γενικα εχω καταπιεστει αρκετα με το φαγητο! Απο την αλλη ευτυχως που μαζεύτηκα λιγο γιατι ειχα ηδη πάρει αρκετα κιλάκια!

Ναι τα next δεν συμφέρουν απο το κατάστημα! Η ποιότητα ψιλοαντιστοιχη μου φαίνεται οσο για τα νούμερα που ρώτησε η ανδρομεδα νομιζω τα next ειναι λιγο πιο φαρδιά (χωρις ομως να ειμαι σιγουρη μη σας παρω και στο λαιμό μου)!

Αχ με αυτες τις ενεσούλες... Τί να κάνουμε καλά να είναι τα νινάκια, αλλά με εκνευρίζουν οι μελανιές που κάνουν κάποιες φορές και γενικά που γύρω απο τον αφαλό έχω σημαδάκια... Θραύση θα κάνουμε στην παραλία!!!:P:p Με τα κιλά θα πρέπει να μαζευτώ και εγώ,, καλά είμαι μου είπε ο γιατρός, αλλά είναι κρίμα να τα πάρω όλα τώρα είμαι στα 8- 9 κιλά.:?

zZWsp2.png398Mp3.png

Κορίτσια τώρα θυμήθηκα, τα μινερβάκια (τα παιδικά της μινέρβα) δεν είναι καλή περίπτωση? Βρήκα αυτό το σάιτ https://www.minerva.gr/eshop/shop/minervakia-babies

και έχει καλές τιμές και προσφορές για σετ ζιπουνάκια, πιτζαμάκια κτλ. Λογικά αφού είναι της Μινέρβα θα είναι καλής ποιότητας πιστεύω. Λέω να περάσω απο κάποιο κατάστημα να τα δω και απο κοντά και αν έχουν τις ίδιες τιμές με την ιστοσελίδα να τα πάρω απο εκεί αλλιώς να παραγγείλω.

Καλέ πιο πολύ με τρομάξατε με την πεταλούδα στο χέρι. Προτιμώ να μου παίρνουν συνέχεια αίμα παρά να κρατάνε ανοιχτή τη φλέβα, μπρρ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...