Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια! Ελπίζω να είστε καλά κι απλώς να μην μπήκατε λόγω τριήμερου! Εμείς εδώ, δεν πήγαμε κάπου.

Περιμένω να ζεστάνει λίγο ακόμα η θάλασσα μπας και κάνω κανένα μπανάκι.. Ανοίγω το χάρτη προς αναζήτηση καθαρής παραλίας! :tongue:

Τα μπεμπάκια σας τι κάνουν;

OkoIp3.png

Είναι απίστευτοι! Και έχω βάλει στο repeat το Shalom Aleichem! Θα γίνεται χαμός όμως που να πας να στριμωχτείς..Δεν πειράζει κι από τον καναπέ μια χαρά είναι! ;)

Ναι πολύ καλό και αυτό! Καλύτερα από τον καναπέ σου :-):cool:...

θα γίνεται χαμός...

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Καλημέρα κοριτσάρες μου!

Τι κάνετε? Βλέπω μουσικούλες και χαλαρή διάθεση! Ωραία!

Άντε να επανέλθουμε όλες σιγά σιγά από το τριημεράκι...

Εμείς Αθήνα κάτσαμε, κάναμε μια μάζωξη σπίτι και ήπιαμε και ένα-δυο καφεδάκια και όλα καλά.

Ο μπέμπης έχει βάλει τα ποδαράκια του πάνω στην ουροδόχο κύστη μου και μου ρίχνει κάτι καλές που νομίζω ότι θα τα κάνω πάνω μου!!! :P:D Αφήστε που μερικές κλωτσίτσες είναι απότομες και τρομάζω λιγάκι! χαχαχα

Επίσης βρήκα στο www.genna.gr τις νέες τιμές του Ιασώ και βλέπω ότι έχουν αυξηθεί σημαντικά... ελπίζω να μην επηρεαστούν προς τα πάνω με τη μεταβολή του ΦΠΑ που σκέφτονται...

Περιμένω νέα σας! Φιλιά σε όλες!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Τι κάνετε εγκυούλες μου???? Ξεπορτίσατε το τριήμερο????

Εμείς είχαμε το σάββατο τις εξετάσεις του μεταπτυχιακού που ευτυχώς πήγαν καλά, οπότε τώρα είμαστε ηρεμοι και έτοιμοι να αφοσιωθούμε στις ετοιμασίες για τη μπέμπα! :D:D Την Κυριακή αδειάσαμε το δωμάτιό της και χθές το έβαψε ο αντρούλης μου! Από βδομάδα λέμε να παραγγείλουμε και την κούνια και να πω να μου φέρουν σιγά σιγά και το καρότσι και το λίκνο της!

Εσεις πως είστε??

Ανδρομέδα ωραία τραγουδάκια!!

Mommy to be ζωηρός ο μπεμπούλης σου!!χιχιχιχι:D:D

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Διαφημίσεις

Τι κάνετε εγκυούλες μου???? Ξεπορτίσατε το τριήμερο????

Εμείς είχαμε το σάββατο τις εξετάσεις του μεταπτυχιακού που ευτυχώς πήγαν καλά, οπότε τώρα είμαστε ηρεμοι και έτοιμοι να αφοσιωθούμε στις ετοιμασίες για τη μπέμπα! :D:D Την Κυριακή αδειάσαμε το δωμάτιό της και χθές το έβαψε ο αντρούλης μου! Από βδομάδα λέμε να παραγγείλουμε και την κούνια και να πω να μου φέρουν σιγά σιγά και το καρότσι και το λίκνο της!

Εσεις πως είστε??

Ανδρομέδα ωραία τραγουδάκια!!

Mommy to be ζωηρός ο μπεμπούλης σου!!χιχιχιχι:D:D

Άσε ο μπεμπούλης μας είναι ζουζούνι μου φαίνεται! :tongue:

Τέλεια, ξεμπέρδεψες με τις εξετάσεις! Καλά αποτελέσματα τώρα και με το καλό οι ετοιμασίες και τα ψώνια για τη μπεμπούλα σου! Τι χρώμα το βάψατε το δωμάτιο???

Εγώ τώρα θέλω να καταλήξω λίγο και στο στρώμα της κούνιας αλλά έχω μπερδευτεί!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Άσε ο μπεμπούλης μας είναι ζουζούνι μου φαίνεται! :tongue:

Τέλεια, ξεμπέρδεψες με τις εξετάσεις! Καλά αποτελέσματα τώρα και με το καλό οι ετοιμασίες και τα ψώνια για τη μπεμπούλα σου! Τι χρώμα το βάψατε το δωμάτιο???

Εγώ τώρα θέλω να καταλήξω λίγο και στο στρώμα της κούνιας αλλά έχω μπερδευτεί!

Αχου μωρέ ο γλυκούλης! Θα σας τρελάνει με τα ναζια του όταν με το καλό βγει!!:D:D:D

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου! Το δωμάτιο το βάψαμε ενα γλυκό μπεζάκι!

Εμας το στρώμα μας το δίνουν μαζί με την κούνια αλλά θέλω να πάω να το τσεκάρω πρώτα πριν την παραγγείλω! Μάλλον θα πάμε την άλλη βδομάδα να το κοιτάξουμε! Εσας σας ήρθε η κούνια?? Αν θυμάμαι καλά την είχες παραγγείλει!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Καλησπέρα! Το τριήμερο είχαμε το χρόνο να βρουμε κούτες και αρχίσαμε το πακετάρισμα (εγώ "επέβλεπα" δηλαδή :) ). Μέχρι τώρα αδειάσαμε τη βιβλιοθήκη και τα διακοσμητικά "συμπράγκαλα", φωτο, μπιμπελό κτλ. Απο παντού ξεφυτρώνουν πράγματα και φυσικά το γνωστό "ααα το τάδε που ψάχναμε":D Μεγάλο άγχος βέβαια γιατί έχουμε να κανονίσουμε πολλά μέχρι τελος του μήνα, αποθήκη, μεταφορική κτλ και τα κανουμε όλα μονοι μας.

Το μικράκι πάντως μια χαρά κρατεί γιατί μας έχει τρελάνει, κλωτσάει και μετακινείται απο το πρωί μέχρι το βράδυ με μικρό διάλειμμα το μεσημέρι που μάλλον κάνει σιέστα:) Πολύ βόλτα όμως. Πάει μια στην αριστερή πλευρά μια δεξιά και μάλιστα φαίνεται ένα "πραγματάκι" κάτω απο την κοιλιά μου να κάνει βόλτες! Καναμε και το κόλπο με το τηλεκοντρόλ απο πάνω του και έπεσε πολύ γέλιο:D

Καλησπερα κοριτσια,τι κανετε;;καλο μηνα κ καλο καλοκαιρι επισημα πλεον!!!mariposita κάλη δυναμη κ υπομονη με τη μετακομιση!!Εμεις χαλαρα το τριημερο βολτουλ3ς εδω γυρω για καφεδακι!!!!ο μπ3μπης κλωτσαει οταν ξαπλωνω κ μετα απο φαγητο συνηθως...τις αλλες ωρες χαλαρα...αυτα απο μας...φιλακιααα

wg46p4.png?vh8y1cqv

Καλημέρα κοριτσάκια.Τι κάνετε?Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι να χουμε.Και να περάσει γρήγορα ο καιρός να πάρουμε στην αγκαλιά μας τα ζουζούνια μας.Σας διαβάζω κάθε μέρα και χαίρομαι με τα νέα σας.Να χετε μια όμορφη μέρα :):)

7H5Lp3.png

Διαφημίσεις

Αχου μωρέ ο γλυκούλης! Θα σας τρελάνει με τα ναζια του όταν με το καλό βγει!!:D:D:D

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου! Το δωμάτιο το βάψαμε ενα γλυκό μπεζάκι!

Εμας το στρώμα μας το δίνουν μαζί με την κούνια αλλά θέλω να πάω να το τσεκάρω πρώτα πριν την παραγγείλω! Μάλλον θα πάμε την άλλη βδομάδα να το κοιτάξουμε! Εσας σας ήρθε η κούνια?? Αν θυμάμαι καλά την είχες παραγγείλει!

Ναι μωρέ τα αγγελουδάκια μας! Χθες βράδυ βγήκα για περπάτημα και γύρισε πλευρό ο μπέμπης κι ευτυχώς τα ποδαράκια του πήγαν στο πλάι!

Μια χαρά το μπεζάκι, κι εμάς γήινο χρώμα έχει το δωμάτιό του, σιγά σιγά θα δω για αυτοκόλλητα κλπ.

Ποια κούνια σκέφτεσαι? Εγώ έχω κλείσει την darligton της mothercare αλλά τους έχω πει να μου τη φέρουν αρχές Ιουλίου. Σκέφτομαι μήπως πάρω και το στρώμα latex της grecostrom που έχουν, γιατί τον κοκκοφοίνικα τον φοβάμαι με διάφορα που διαβάζω. Βέβαια η cocomat δουλεύει αποκλειστικά με αυτόν... δεν ξέρω!

Καλησπέρα! Το τριήμερο είχαμε το χρόνο να βρουμε κούτες και αρχίσαμε το πακετάρισμα (εγώ "επέβλεπα" δηλαδή :) ). Μέχρι τώρα αδειάσαμε τη βιβλιοθήκη και τα διακοσμητικά "συμπράγκαλα", φωτο, μπιμπελό κτλ. Απο παντού ξεφυτρώνουν πράγματα και φυσικά το γνωστό "ααα το τάδε που ψάχναμε":D Μεγάλο άγχος βέβαια γιατί έχουμε να κανονίσουμε πολλά μέχρι τελος του μήνα, αποθήκη, μεταφορική κτλ και τα κανουμε όλα μονοι μας.

Το μικράκι πάντως μια χαρά κρατεί γιατί μας έχει τρελάνει, κλωτσάει και μετακινείται απο το πρωί μέχρι το βράδυ με μικρό διάλειμμα το μεσημέρι που μάλλον κάνει σιέστα:) Πολύ βόλτα όμως. Πάει μια στην αριστερή πλευρά μια δεξιά και μάλιστα φαίνεται ένα "πραγματάκι" κάτω απο την κοιλιά μου να κάνει βόλτες! Καναμε και το κόλπο με το τηλεκοντρόλ απο πάνω του και έπεσε πολύ γέλιο:D

Κουράγιο Mariposita με την μετακόμιση.., μην έχεις άγχος, όλα θα γίνουν. Πρόσεχε μόνο εσύ να μην κουράζεσαι και να μην κάνεις υπερβολές. Βλέπω και το δικό σου το μπεμπάκι είναι υπερκινητικό! Το παρατηρείς κιόλας εξωτερικά? Εγώ όχι ακόμα! Μόνο κάποιες φορές βλέπω την κοιλιά μου από τη μια πλευρά πιο φουσκωτή! :D:D:D

Καλησπερα κοριτσια,τι κανετε;;καλο μηνα κ καλο καλοκαιρι επισημα πλεον!!!mariposita κάλη δυναμη κ υπομονη με τη μετακομιση!!Εμεις χαλαρα το τριημερο βολτουλ3ς εδω γυρω για καφεδακι!!!!ο μπ3μπης κλωτσαει οταν ξαπλωνω κ μετα απο φαγητο συνηθως...τις αλλες ωρες χαλαρα...αυτα απο μας...φιλακιααα

Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι stafylaki και σε όλα τα κορίτσια! :cool:

Εγώ αύριο πάω ξανά γιατρό να δω τον μικρούλη και πρέπει σύντομα να κανονίσω να κάνω και την καμπύλη ζαχάρου! Έφτασε ο καιρός!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Καλημέρα κοριτσάκια:):):).Διαβάζω τα νέα σας και από ότι βλέπω όλες έχουμε αρχίσει τις ψιλοαγορές μας. Κι εγώ αυτή την εβδομάδα μαζεύω από γνωστές διάφορα για να τα ξεχωρίσω και να δω τι θα πάρω μετά εκτός από τα χοντρά. Κατά τα άλλα η μικρή κουνιέται όλο και περισσότερο πια:D:D:D:D. Καλό μήνα σε όλες σας!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι μωρέ τα αγγελουδάκια μας! Χθες βράδυ βγήκα για περπάτημα και γύρισε πλευρό ο μπέμπης κι ευτυχώς τα ποδαράκια του πήγαν στο πλάι!

Μια χαρά το μπεζάκι, κι εμάς γήινο χρώμα έχει το δωμάτιό του, σιγά σιγά θα δω για αυτοκόλλητα κλπ.

Ποια κούνια σκέφτεσαι? Εγώ έχω κλείσει την darligton της mothercare αλλά τους έχω πει να μου τη φέρουν αρχές Ιουλίου. Σκέφτομαι μήπως πάρω και το στρώμα latex της grecostrom που έχουν, γιατί τον κοκκοφοίνικα τον φοβάμαι με διάφορα που διαβάζω. Βέβαια η cocomat δουλεύει αποκλειστικά με αυτόν... δεν ξέρω!

Χιχιχι! ο γλυκούλης!!:D:D:D

Απο αυτοκόλλητο παρήγγειλα σήμερα αυτό http://www.stickit.gr/index.php?id_product=17509&controller=product

Πολύ ωραια η darligton! με γεια σας!! Εμείς λέμε να πάρουμε αυτή http://www.motherbaby.gr/%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CE%BF%CF%81%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BA%CF%81%CE%B5%CE%B2%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B9-%CE%BC%CF%89%CF%81%CE%BF%CF%8D-3%CF%83%CE%B51-bella-p-1275.html απλή λευκή όμως χωρίς σχέδια στο πλάι! Λέμε να πάμε την άλλη βδομάδα να την παραγγείλουμε και να μας τη φέρει κι εμας τον Ιούλιο!

Τώρα για το στρώμα αυτό που μας δίνει με την κουνια είναι κοκκοφοίνικας! Λες να το ξανασκεφτώ???

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Καλημέρα! Τι όμορφο αυτοκόλητο Audette μου, δεν τό είχε πάρει το μάτι μου αυτο το σαιτ! Πολύ ωραία πράγματα έχει και ποικιλία. Η κούνια αυτή είναι τέλεια! Μου "γυάλισε" κι εμένα όταν την πρότεινε στην αρχή μια κοπέλα εδώ και μάλλον αυτή θα παίρναμε κι εμείς αλλά βρήκαμε τη δικιά μου που είναι χειροποίητη με μασίφ ξύλο οπότε θα την κρατήσουμε. Πάντως είναι πολύ καλή επένδυση και για τα επόμενα χρόνια, εγώ ενθουσιάστηκα όταν είδα στο βίντεο οτι γίνεται κρεβάτι και γραφείο αργότερα.

Mommy to be ναι το βλέπω το μικρούλη! Καλά μη φανταστείς, εννοώ αυτό το φούσκωμα που λες κι εσύ, φαίνεται όταν μετακινείται απο τη μια πλευρά στην άλλη και αισθάνομαι κι εγώ "κάπως" εκείνη την ώρα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...